18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
sata75 #16372 vagy mikor Leilana be akarja öltöztetni Morrigant bársonyba meg elmenni vele cipőt venni:))
az említett pdf-el én még nem találkoztam:( -
Pepyno #16371 Sziasztok :)
Keresem a Dragon Age: Vérvonalak – Stratégiai útmutatót
PDF FORMÁTUMBAN, MAGYARUL!!!!!
(Elnézést a nagybetűkért, de sok értetlen ember bombázott más oldalakon az okosságaival.)
Szívesen MEGVENNÉM, csak nem tudom hol lehet vagy egyáltalán meg lehet -e venni. Mindenhol csak a könyvet látom, pedig létezik: A pdf -
sanya200 #16370 A büdös zokni wynne táskájában:D -
bendáj17 #16369 azok tényleg halálosak voltak :D Mindig megálltam és meghallgattam mit beszélnek. -
sata75 #16368 Nálam a csúcspont azok a beszélgetések amit 2 társ vált egymás közt futkározás közben:)
Na azokon besírtam párszor, mondjuk ott is Alister viszi a prímet:)) -
sanya200 #16367 Hát én szeretem ha jól néz ki egy játék de ha választani kéne a történet és a grafika között akkor a történetet választanám.10 év múlva kb úgy néz majd ki a játékmenet mint ma a legdurvább cg videó, vagy jobban.Bár szerintem már most is meg lehetne oldani csak húzzák-halasztják mert akkor 5-10 év múlva elérünk egy határt amitől már nincs tovább.Legalábbis szerintem maradjon meg grafikának, teljesen realisztikus megjelenítésnek ami megtévesztésig hasonlítana a valóságra már nem örülnék.Gondoljatok csak bele pl AVP vagy bármilyen horror jellegű játék olyan kinézettel halál lenne, de tényleg az ember még így is frászt kap sokszor pedig közel se realisztikus pl az avp grafikája, hát még teljesen élethűen.Áh kizárt hogy játszanék vele, nincs kedvem szívrohamba meghalni.
Na sorry kicsit eltértem a témától, de ennek van jó oldala is ha már elérünk addig ahonnan már nincs tovább akkor kénytelenek lesznek kitalálni vmi újat vagy visszatérni a gyökerekhez és a történetre a dialógusokra koncentrálni.Amúgy én a Mass Effectbe tudtam beleélni magam de nagyon a DA-be annyira nem.De a DA jobb, történet a párbeszédek a társak szempontjából.Komolyan sokszor csak röhögök a válaszlehetőségeken főleg alisteirel való beszélgetések alatt, legfőképp női karakterrel egyszerűen odabasz.Alisteir állandóan csak szerencsétlenkedik meg össze-vissza beszél, komolyan egyszer megéri kipróbálni emiatt nektek is női karakterrel sírni fogtok a röhögéstől. -
#16366 Eddig játékba nem tudtam annyira beleélni magam mint ebbe. Előtte se, azóta se.. :'( -
Although #16365 *calver -
Although #16364 Mindössze arra céloztam akkor valószínű úgy néznek majd a DA:O-ra mint most mi a zx spectrum vagy C64-es játékokra vagy még érdekesebben :) -
#16363 történet hogy jön össze virtuális sisakkal?
történet terén szvsz Baldur's Gate első része picsáz még mindig minden játékot... DAO is igencsak jól teljesít, de azért volt BioWare-nek pár nagyon szép dobása, ott van ugye a SW:KotOR is ilyen téren.
ha grafikát is bele akarja keverni a kétlábú (ami nálam pl eléggé mellékes volt mindig is), na az már más tészta... -
Although #16362 Nem a játékokra céloztam, ha ilyen ütembe fejlődik a technika. Egyszerűen 10 év múlva teljesen más lesz :) NEm tudom mennyire olvastál Gibosn könyveket szóval a Neuromancer például, egyre inkább úgy tűnik nekem az valóság lesz, és már a virtuális játékvilág elég közel van. Nyilván az látható most jelen percben a konzolosodás és az egyszerűsödés az úr. De szerintem a technika 10 év távlatában túl lépi ezt a szintet nagyon jelentősen. Egyszerűen más lesz, szerintem. És mik lesznek az igények akkor azt még nem hinném, hogy lehet látni. Jelenleg minden a kommersz úrral ebben valszeg egyetérthetünk. -
#16361 Nem tudom mióta játszol játékokkal úgy általában, de szerintem a technológia fejlődése egyre kevésbé komplex játékokat szül. Szerintem a DAO még évekig etalon lesz. (ne legyen igazam). -
Although #16360 De mekkora dolog nem..hogy mennyi féleképpen alakulhat. Nem vagyok programozó de az biztos, szerintem ebben benne van a maximum, amit ma történetből ki lehet hozni a játékokban. Biztos 10 év múlva már nevetséges lesz talán, akkor már valszeg virtuális sisakkal játszunk majd, virtuális valóságokban. De tudni fogjuk, a Bioware ebbe mindent beleadott amit jelen szinten tudnak, tudtak. -
sanya200 #16359 köszönöm.A me2höz is van hasonló az a gibbed save editor:D -
#16358 Roviden: GFF Editorral megnyitod a savegameket, es a kedvenc arcodat atmasolod az uj savegamebe.
Bovebben:
Editorral keresd meg ezt a reszt a savegameben:
-SAVEGAME_PLAYERCHAR
-SAVEGAME_PLAYERCHAR_CHAR
-SAVEGAME_PLAYERCHAR_MORPH
Jobb klikk az utolson (morph), copy, valts a masik savegamere, keresd meg ott is ezt a sort, jobb klikk a morph-s reszen, es paste. Ez mukodik a DA2-vel is. -
sanya200 #16357 Egyébként van arra mód hogy kimentsem a karakteremet?Mármint az arcát mert a mostani nagyon tetszik de nincs face kód mint a me esetében, még egyszer pedig szinte lehetetlen megcsinálni ugyanolyanra, a legközelebbi végigjátszásnál is a mostanit szeretném használni csak akkor mage-el akarok menni,most szerencsevadásszal tolom. -
sanya200 #16356 ne már -
sata75 #16355 elsőre jófiú, vagyis kislány akartam lenni és bizony meghalhat:) -
sanya200 #16354 Meghallhat a főhős a játék végén?Mármint ha nem fektetem le alisteirt morrigannel akkor elvileg belehal abba ha megöli a sárkányt.Vagy ez most hogy van?Ha senki nem dugja meg akkor belehal valaki?De a dlc-ben meg terhes morrigan szóval mindenképp lesz vele kamaty?
-
sata75 #16353 én használtam de nem rontotta el a savet.
de ha parázol akkor mentsd le előtte a mentéseket, legfeljebb visszamásolod.
C:\Users\jóskapista\Documents\BioWare\Dragon Age\Characters -
#16352 Leliana's song végigjátszásához játékrutin kell, szűkösen adagolja a játék a gyógyitalokat, be kell osztani.
A pálya elején általában van egy kereskedő, akinél 2-3 gyógyital, mana ital van, s lényegében ezzel a készlettel meg kell csinálnod az aktuális küldetést, sőt ha lehet próbálj takarékoskodni az itókákkal. -
#16351 Még mindig nem mertem felrakni ezt a retalentes varjút... Több helyen olvastam, hogy elbacta egyesek savejét azzal, hogy dupla skillpontot adott vissza, meg ilyenek...
Valaki esetleg használta már ultimate editionnel? -
sanya200 #16350 Hát egyrészt csak 3-an vagyunk,meg hamar halnak a társak de lehet hogy elkúrtam a szintlépést az elején és azért.Meg pl nincsenek gyógyitalok se csak kis adag az meg nem sokat ér.Meg semmilyen tárgy szinte, fegyverből is alig találtam valami normálisat. -
sata75 #16349 Tök mind1 mikor játszod végig, mindenképp lvl10(?)-es Leilanaval mégy.
Én a gólemes DLC-vel cumiztam, de nemtudom miért mert annyira azért nem nehéz:) -
sanya200 #16348 Én ezzel a leliana song dlc-vel szívok, ultragyenge karakterek vannak benne, ráadásul a sárkányt is alig lehet lenyomni, utána még jön a 2 nyominger, egy varázsló meg a kapitány.Ötlet?Az alapjáték után érdemes végigtolni?
Most lehet én vagyok béna de kurva nehéz ez a dlc, az alapjátékba simán ledaráltam az ellenfeleket is de itt meg csak szenvedek. -
ferenc001 #16347 Ha mindenkit megóvsz, akkor kapsz egy kis ajándékot, amúgy lényegtelen ki marad életben a milicisták közül. Őszintén szólva fogalmam sincs miért nem engedi megcsinálni neked. Patch-ek fenn vannak? (hátha egy alig ismert bug, vagy nem tudom :) -
#16346 Továbbra is sz*pok Redcliff-nél. Másodjára futottam neki, előlről kezdtem, minden négyzetmétert bejártam lent és fent is és még mindig azt mondják fent hogy vigyázzak, mert ólálkodhatnak még errefelé... A térképen piros pöttyel jelezné ha lenne ott ellenfél, igaz? Ráadásul tab-ot folyamatosan nyomva jártam újra és újra a terepet és semmi. Nem adja be a küldetés végét... Igaz, hogy a militia és egyéb lenti egységek mind meghaltak, de az kizáró ok lenne? Felkötöm magam... -
#16345 Dwynél van Redcliffeben sten kardja. -
sanya200 #16344 STEN kardja?nem találom sehol, ha jól emlékszem orzamarban van valakinél de nem találtam meg.:(
A fagykúp/ökölcsapás se rossz egyből lezúzza az ellent jó esetben.Pl amikor séta közben egy erdőben lyukadsz ki ami tele van pókokkal, na ott a pók királynőt vagy mit egyből lezúzta ez a kombináció.Meg érdemes kifejleszteni a felfedező képességet, lehet állatokat segítségül hívni.Egy fekete medve tud osztani rendesen meg legalább őt támadja az ellen nem minket, így marad a 2 mágus nem kell hogy alakváltozzon.A vérfarkasokat lenyomtam mint a rongyot 2 szerencsevadásszal és 2 mágussal,plusz néha jött a medve is ha nagyon kellett.Vynne-él is érdemes kifejleszteni a fagykúpot így egyszerre sok ellenfelet lehet fagyasztgatni. -
Hotomi #16343 Elnézést ha már volt: egy kis cenzúrával már is más értelmet nyer a játék -
#16342 ha a bénítás rúnáját és a taszítás rúnáját kombinálod akkor villám robbanás lesz és mindenki megbénul aki a közelben van akár ellenség vagy barát hasznos kis kombináció -
#16341 Bénítás, tömeges bénítás varázslaton kívül vannak a játékban "titkos" varázslat kombinációk, s köztük olyan, ami bénító hatású. (emberzúzó ketrec + erőtér vagy két rúnával is béníthatsz ellenfeleket-csapattagokat)
A neten megtalálod a varázslatkombinációkat (dragonagewiki). -
sanya200 #16340 Ezt én is szoktam bár már nem nagyon van szükség a futkozásra azt a mamlasz dögöt secc pecc alatt elintézni a csapat.Csak a mágusok szoktak szívatni de csak mert nem volt amivel letudtam volna őket bénítani.
Az előbb meg csináltam egy olyan területre ható bénítást hogy 2 körben mindenki megbénult,a társak is, csak nem tudom hogy hogy csináltam.Miket lehet kombinálni?Van vmi magyar leírás? -
Hotomi #16339 Én Benny Hill stílusban nyomom ha csak közelharcosokból áll az ellen. Kell hozzá nagy terület, a mágussal berohanok a tömegbe, beaggrózok mindenkit és elkezdek körbe-körbe futni. Elől a mágusom, utána a bősz horda, utánuk meg a csapattársaim, szépen egyesével ledarálják a hordát, a mágusom meg sértetlenül, manna veszteség nélkül megússza . Ostagar ostrománál is a mágussal beaggrózom az ogrét és csak rohangálok körbe-körbe, pár kör után már vagy a karim vagy Alister kivégzi a dögött. -
sanya200 #16338 Én azt bírom hogy pala pl 5 centire is odabassza a sziklát aztán repül az egész csapat az ellenféllel együtt pedig be volt állítva hogy mágushoz dobálja csak,közepes-nagy távolságba.Ehhez képest úgy bekurja az 5 centire lévő ellenfélre mint a franc.Mondjuk szerencsevadásszal lehet aprítani a 2 egykezes fegyverrel, nem egyszer volt hogy egyedül maradtam a többi elhullott és 7-8 csontvázat lazán levágtam egyedül.Egyszerűen nem találják el. -
sata75 #16337 ihuné:) -
sata75 #16336 mindent be lehet állítani, bár AI kicsit butuska...:(
nekem rendszeresen Allister vagy az aktuális tank taunt közben megáll és néz okosan maga elé. közben ikonon jelzi, hogy éppen tauntot fog tolni...
lényeg, hogy kézi vezérlés szerintem jobb mint mindent az AI re bízni.
Mannacsapás meg no comment:) rátolod a sebzés varázst majd rögtön mannacsapás , rossz esetben instant 500-700dmg:) de jutyubon láttam egy videót ahol 2.5k-t tolt az srác ami már télleg cheat. -
sanya200 #16335 Ja az megbénítja az áldozatot, mármint az erőtér csak épp nincs a csapatban csak vynne, most megyek brankáért.Pala,Ohgreen,vynne meg shep, öö izé elissa a szerencsevadász:)
Shepard az előző karakterem, kis kacsintás a ME fele:)
Ja a lopás képesség mire jó?Jó azt tudom hogy lopásra de bárkitől lehet lopni vagy mi értelme van?Sose használtam még,ja meg próbáltam beállítani a taktikai menüben hogy vynne élessze újra az elhullot csapattagot de nem teszi meg:( Azt be lehet állítani hogyha az egyik karakterre ráugrik valami akkor leszedje róla a sziklaököllel, vagy fagyasztással?Sok lehetőség van ebben a menüben el lehet vele lenni csak annyira még nem vágom. -
#16334 Varázshasználók ellen leghatékonyabb a manacsapás.
Varázslat megszüntetéséhez használhatod Alistair terület megtisztítása képességét.
Semlegesítésre ajánlom az erőtér varázslatot, ami ugyan nem sebez, de nagyon hasznos lehet (főleg, ha valamelyik csapattagodra emberzúzó ketrecet varázsolnak)
Manacsapás már a cheat határát súrolja, a legtöbb mágus azonnal belehal... -
sanya200 #16333 Varázslók ellen tudtok valami taktikát?Mert nem mindig lehet a közelükbe férkőzni főleg ha sok az ellenfél, folyamatosan gyógyítja magát de a legjobban a tűzlabdát vagy a területre ható villámsebzést utálom.Vagy ha egy karaktert mozgásképtelenné tesz(felemeli a levegőbe és addig sebzödik még meg nem hal).Ez ellen jó a varázseltőrlő rúna?(a képesség amit varázslók tudnak úgy hogy a földre rajzolják)És ha rányomom az ellenfél varázslójára akkor tud varázsolni?És még annyi hogy a megtanulható képességeket le lehet cserélni?Most bárgyilkos van de jobb lenne a felfedező.