Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik kérdésedre válaszolva: Igen, nõi karakter is összejöhet Leliana-val, ahogy férfi karakter is Zevran-nal (habár gondolom, h az utóbbi lehetõséget jóval kevesebben választották <#idiota>#idiota>)
Mondjuk tényleg baromi sok lehetõség van benne pl az árúlót is akármelyik társammal szembeállíthatom akár egy mágussal is bár morrigannek szerintem nem sok esélye lenne de ki tudja.A saját hõsömmel is alig tudtam legyõzni elõtte betápoltam egy csomó elsõsegély csomagot.
Még annyit kérdeznék hogy nõi karakterrel el lehet csábítani Leliana-t?Csak mert láttam youtube-on hogy igen de errõl nem volt még párbeszéd a játékban.
Természetesen ez sem tökéletes, de ezen a téren messze felülmúlja a játék a ME2-t.
Itt a romatikázással is lehet bonyodalmakat kihozni a csapat tagjaiból, a ME2-ben csak a végsõ csata elõtt volt lehetõség "romantikázni", de akkor minden érzelem, indulat nélkül szinte bárkivel - legfeljebb annyit mondott az illetõ, hogy mondd meg a másiknak, hogy vele vége (vagy lijális volt a csapattag, vagy sem - nem voltak fokozatok)
Attól függõen, hogy kik vannak a szabadító csapatban némileg még az alaphelyzet is változik, bár a lényeg: cselekkel, harcokkal el kell jutniuk a celládig.
Nem próbáltam végig minden lehetõséget, de amin jól szórakoztam: a Leliana, Morrigan páros.
A boszit már a kártalan csuhától is kirázza a hideg, a blöffölés sem az erõssége, alig várja, hogy lebukjanak :-)
Leliana (magas dörzsöltség) ezzel szemben még a legzordabb õrszembõl is képes könnyeket kicsalni a dumájával.
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE
xD Most bebörtönöztek, erre fogtam magam és kisétáltam egy embert kellett csak megölni.Még jó hogy nõi karakterrel tolom elcsábítottam a börtönõrt majd leütöttük a francba😊Még jó hogy maxon volt a meggyõzés.Amúgy nem kapok bónuszt vagy valamit ha a saját csapattársam ment meg?Mert az is volt lehetõségként.Megszöktem úgy hogy kisétáltam de mikor a táborba mentem fel se tûnt nekik hogy szabad vagyok😞
3590 Ft az Eszmélés is, de az egy külön történet, szükséges hozzá az alapjáték, de a két kaland között nagyn laza, jelentéktelen a kapcsolat.
Legalábbis találkoztam a hollókkal és mellém állt, nem szerette volna hogy meghalljak.
Én is me2 fan vagyok nem kicsit de az se tökéletes sajnos de bõven jobb játék mint egy cod vagy crysis nekem legalábbis.A 18x végigjátszás szerintem magáért beszél, most csak azért nem tolom mert itt a da😊)
Pala-t még nem találtam meg.Asszem más mindenki megvan a törpe,zewran,sten,alistair,wynne,morrigan,leliana asszem ennyi.A 2mágust mindig magammal viszem a többi meg helyzettõl függ ha kemény a helyzet akkor sten vagy Ogree ha annyira nem akkor leliana a 4.Zevrant nem szoktam nagyon elvinni de egyenlõre úgy tûnik tud viselkedni.Odaadtam neki az ajándékokat azt jóvan.Meg beszélek azért vele néha meg mindenki mással is.A sírhelyeket már megtudtam csinálni 1 van még vissza, de az egyiknél egyedül maradtam a fõkarakteremmel és úgy nyomtam le a fõellenfelet meg a mágust.
Ha beszéltél az elfekkel, kiderült, hogy ismerik, s ott találod az öreg remete táborhelye, és a sírhely között (ahol az elsõ Bosszúállót megidézted)
Ennek talán az az oka, hogy az ûrfantasy lényegeen kevesebb, mint a klasszikus angol mesevilágra épülõ játék.
ME2 fórumon veszekedésbe torkolló kommentelések voltak, mert néhány elvalult rajongó személyes sértésként kezelta, hogy másoknak nem tetszett maradéktalanul a játék.
A DA sem hibátlan (olyan nem létezik), de itt a döntéseid kihatással van a csapattagok viselkedésére, amit szóvá is tesznek, nem úgy, mint a ME2-ben.
Mindegy, hogy a gyereket ölted meg, vagy az anyját Alistairtól akkor is megkapod a magadét, ha nem volt veled, mert lett volna harmadik megoldás: a körmágusok.
Andraste hamvainál jófiúként legfejlebb nemtetszését nyílvánítja néhány csapattagod, de ha a beszennyezés mellett döntesz, s Leliana, Wynne veled van, súlyosabb következényekkel szembe nézned.
Párbeszédet elsõ végigjátszásban olvasatlanul elnyomni nem tanácsos, mert esetleg azt sem tudod mi zajlik körülötted...
Tudod, hogyan lettek a gólemek, s Caradin miért ugrott a tûzbe?
Itt is van egy komoly, döntésedbõl adódó különbség, ha a gólem (Pala) is a csapatod tagja.
Sten, Zevran esetében elképzelhetõ, hogy megtámadnak, ha nem tetszik nekik ahogy a csapatot vezeted.
Sten beéri azzal, hogy kiderül, jó harcos vagy, Zavran már nem - mindez könnyen elkerülhetõ, ha megkedvelteted magadat velük.
Hanonló lehetõségek a ME2-ben nem voltak.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
hasznossága megkérdõjelezhetõ, de jópofa karakter, fõleg Sten társaságában.
"The trees move. Do you not see it?"
AthlonX2 7750BE,4GB Corsair Dominator,HD 5770/1GB.Nem mindig akad csak párbeszédeknél néha megáll egy kicsit.Meg ott vettem észre mikor a falusiakat kellett menteni.Bár ott 2 fele voltam 2 embert fennhagytam a katonákkal 2 meg lement a faluba.De mikor váltogattam a helyszínt ott azért beakadt rendesen,
Mélyutakon Brankát, vagy Caradint le kell gyõzni a gólemjeivel együtt - nem véletlenül javasoljuk, hogy elsõ játékban ne ezzel a küldetéssel kezdjenek, már képzettlen csapatnak már Jarvia és csapata is erõs lehet.
A Dragon Age-re nem mondhatják, hogy nehéz játék, legfeljebb elsõ végigjátszásban lehetnek problémák, késõbb már rémálom fokozaton is könnyû. A döntéseiddel, képességekkel viszont rengeteget lehet variálni, ezért is van benne a többszöri végigjátszás lehetõsége.
Lentebb vehetsz a nehézségbõl, ha soknak találod, de kihívás nélkül mi szórakoztat a történeten kívül?
Második játéknál már lesz annyi tapasztalatod, hogy lazán veszed az akadályokat, addigra kiismered magad a képességeken, melyik mire is való, melyek az igazán hasznosak.
kb a legtáposabb varázslat(kombó) az egész játékban, viszont sikeres használatához nem árt egy kis gyakorlás és két mágus - úgy tudod "instant" nyomni. ellenfelek nem igazán tudnak neki ellenállni, és hajlamos csöppet... khmm... egyoldalúvá tenni a harcot. Dispel-t nem árt ha tudja mellette valaki, mivel a tank is hajlamos áldozatul esni.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Mondjuk nem ismerem a Guild wars-t szóval ha akaratlanul is de lehet hogy olyan lett😊