Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amúgy elkezdtem azt az eszmélés DLC-t és nekem simán importálta a karaktert minden gond nélkül, viszont a pontokat újra kellett osztanom.
http://social.bioware.com/page/da1-dlc
<#ejnye1>#ejnye1>
anti hero
megalike<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
nekem nagyon tetszett, a tarsak, a helyszinek, a tortenet
jol besuritettek mindent, mert "rovid", de igy is volt egy het estenkent legalabb.
credit alatti zenén meg besirtam, na ilyen egy jo jatek.
uhh szuper volt.
johet a DA2!
anti hero
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Bár a kutyát megnézném, ahogy elõrántja a kardot<#idiota>#idiota>
(bocsi a tripláért, de vmiért nem müxik a makró kephostal. :s)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Valami ötlet? a magyarítás lenne a gond? daupdarrel telepítettem. dazipes volt. Nem naon láttam olyan hszeket aki hibát írt volna vele.
Hozzáteszem dlc-ket nem nyomattam, talán a Morriganeshez van köze?
Nem kell vele foglalkozni, mert megtévesztõ, 100%-ot még több végigjátszással is nehéz elérni.
Tucatnyi karakterrel, ha minden lehetséges kombinációt kijátszottál esetleg meglehet a 100%, de még ilyesmivel nem dicskedett itt senki.
És jah, elég komoly bónuszokat adnak így: Ha nincs fent mondjuk a sisak akkor Cailen király hacukájában 28,4% a kimerültség, de amint rámegy a sityak és megkapom a bónuszt máris leredukálódik 7%-ra, ami komoly O.o
Ami a templárius páncélt illeti...én még nem találkoztam konkrétan hozzá illõ kesztyûvel (javítsatok ki ha van 😄), viszont én úgy vettem észre, hogy a templáriusok nehéz páncélkesztyût (méghozzá acélból...az ezüstpát már túl világos) hordanak hozzá, a csizma meg mindegy mert úgysem látszik 😄...viszont ha erõsebbre vágysz, akkor érdemes felkeresned a kereskedõt aki Orzamar elõtt álldogál nála tudsz egy olyat venni, hogy Lovag-Parancsnoki páncél...ugyanaz csak erõsebb tulajdonságokkal.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Felvetõdött bennem egy-két kérdés a játékkal kapcsolatban!
Van ugye egy olyan bónusz, mikor összeillõ felszerelést/pácélt viselünk, az a bónusz az miben nyilvánul meg? Próbálok arra törekedni, hogy passzoljanak a páncélok egymáshoz, de néha macera így összekeresgélni az egyes darabokat! Illetve van olyan is mikor tényleg minden faszányossan összepasszol mégsem kapom meg rá a bónuszt..:\
A másik kérdésem is kapcsolódik ehhez valamilyen szinten! Alaisternek találtam egy jó kis tempelar páncélt + korábban egy sisakot hozzá, van nála erõsebb is, de nagyon vagányul néz ki benne😄 Szóval a kérdésem, hogy lehet hozzá valahol lootolni/venni kesztyût meg csizmát, hogy még vagányabb legyen?😄
De nem akartam annyira hatalomra törõ lenni, baromira nem érdekel.Viszont aki megölte a családomat azt kinyírtam a gecibe, kis köcsög azt hitte tud harcolni😊
Cuosland karakternek több megoldás kínálkozik Ferelden trónját illetõen, lévén õ is egy õsi nemesi család sarja, de nem törvényszerû, hogy õ is a trónra üljön.
A többi karakternél ez a lehetõség kizárt, a történetírók rasszisták <#eplus2>#eplus2>