18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Although
    Amikor belépsz, akkor nem ölöd meg Wynne-t és csatlakozik hozzád, a végén azt hiszem ő fogja újjá építeni a kört.
  • arel
    Hali
    Az lenne a kérdésem,hogy a Kőrmágusokat hogy lehet megmenteni a kipusztulástol a toronyban?Mert gondolom ez miatt nem tudom megcsinálni a Godwin és a törpel való kereskedelmet (a líriumért) és ezért vagyok kénytelen Jowan segitségét kérni a vágydémon ellen a kastélyban.Mert a Kőrmágusokat csak meglehet menteni valahogy másképp nem kapnánk ilyen q-eket.
    Előre is kössz a helpet.
  • hevesike
    A játék végén vagy :D Tulajdonképpen nincs már sok hatása...ha élve marad akkor a fattyak megnyugszanak, ha nem akkor tovább tombolnak. A második részben egy szokásos fél perces megemlítésben megjelenik...de szerintem sok vizet nem zavar, uh én életben szoktam hagyni.
  • bendáj17
    én szövetségre léptem vele
  • Madi92
    Ajánlom figyelmetekbe a Hívás című könyvet(Az előző Dragon age könyv "Az elorzott trón" közvetlen folytatása)! Ott jobban is megismerkedhettek az Architectel. Nem mondom hogy gonosz lenne, szerintem jót akar a fajának, meg úgy részben az embereknek is, de a megvalósítás már kicsit necces.... A könyv ismeretében elég sokat filóztam rajta, de végül hagytam elmenni.
  • Botond #16407
    Na de ha az architect kigyógyítja őket, akkor elmúlik a kényszer a blightolásra. Pont ez a lényeg. Én hagytam futni.
  • SötétBarom
    Én lenyestem. Ha Thedas kibírt 5 blightot, akkor a maradék kettő már nem lehet gond.. Viszont, ha a snecik öntudatra ébrednek, akkor nem kell a vezetésükhöz semmiféle archdemon, így ha nincs vezér, akkor is képesek produkálni valami blight szerű eseményt...
  • bendáj17
    érdekes kérdés én meghagytam inkább ő
  • SötétBarom
    Az Architectet meg kell ölni? Pro/kontra érvek? :D Az egész játékban talán az egyik legkevésbé egyértelmű döntés..
  • Although
    Hát nem tudom de nekem az enyészetben a bárónő elsőre a nem kicsit tápos csapatomat elég rendesen likvidálta, igaz hardon :) És hát igen az alapból ismert consequence dolog már ebbe sincs. De a sztori jó és még ez sem nevezhető hack and slash-nak.
  • Botond #16402
    Hát még csak a közepén járok awekeningnek, de kicsit csalódott vagyok. Az agyontápolt karaktereim 1 shotolják a főbossokat is kb, az egyes lokációkon egy negyedképernyőnyi térképen 5 ellenfél, és kész. Sehol nincs az alapjáték 3 teljes képernyői dungeonjai fíling. Ha a sztori nem lenne továbbra is bestest, lehet hagynám is a csudába.
  • Aspyrin
    pultos vagy egy krimóban? :)
  • Calver
    egyetértek dögöscsaj vonallal, de semmi... morogtam is amikor Mhairi kinyiffant, reméltem h lesz végre egy jól kinéző harcos csajszi bár Velanna (elf kismágus) egész jól néz ki, leszámítva a.. khmm... személyiségét.

Justice-t majd megtalálod Blackmarsh-ban, de szerencsét olyan undorítóan néz ki, hogy én kapásból elzavartam a picsába
  • PiszkosFred
    Na jo, de megis csak egy torperol beszelunk, aki vizet max csak akkor iszik, ha esetleg fulldoklik egy toban... Mindenki nyuglodik az enyeszetben (magus torony feleben), egyedul csak o kepes meg ott is piat talalni es berugni :)
  • SötétBarom
    Sausage fest. :DD Anders spanja Justice? \o/
    A légiós csaj jónak tűnik, a Howe gyerek is jó ötlet volt, Anders is viszonylag renden van, de valami dögöscsaj elfért volna azért..

A munkám miatt igen sok részeggel hozott össze az élet, így meglehetősen ellenszenves nekem az, aki feszt be van baszva.
  • EnZsolt
    Pedig Oghren a legnagyobb arc, és a visszatérés is parádés, meg az Egyesülése :D
  • Calver
    nem, mindenképpen kinyiffan.
    2 mágus, 2 harcos, 2 tolvaj, csak Anders köszön be még a második részből... meg kis haverja kicsit más formában, de majd meglátod
  • SötétBarom
    Ez az Awekening egész jó.. Hány csapattárs lesz? Visszatér még valami szereplő az eredetiből? Bevallom pont ezt a balfasz Oghrent csíptem a legkevésbé az alapbrigádból... :|

Ja igen. A csaj, aki az elején belehal a joiningba túléli, ha mágus vagyok mondjuk?
  • PiszkosFred
    Van egy kis mod, amely egy az egyben atugorja az alom reszt (megkapod az osszes extra statot is, ami begyujtheto). Esetleg ha nincs mas megoldas, azzal probald meg.

mod a nexusrol
    Tudom, hogy orbitalis csalas a mod, de a te esetedben ez most talan megengedheto :)
  • Csacsi
    Szaisztok.

Az mitől lehet, hogy indítottam, egy dual weaponos dwarf noble Rouge-ot, és a kezdő felszerelésem egy hosszúkard, és egy pajzs?

Nem lehet valahogy megoldani, hogy két tőrrel induljak?

• sata75
    hát én ilyennel nem találkoztam a 4 végigjátszás alatt:(
    de sztem mindenképp egy korábbi mentés lesz a megoldás.
  • metemer
    http://www.youtube.com/watch?v=-AK6m7vVPdc - itt tökéletesen helyén van az emelvény/pedestal, akkor nálam miért nincs?:D bocs a tripla postért de nem igaz, hogy sehol nem találok egy megoldást
  • metemer
    Fade pedestal

Locations

Weisshaupt Fortress. (Unlocked after visiting Weisshaupt.)
    stbstb

Weisshaupt is a city in the Anderfels and the location of the Weisshaupt Fortress, the headquarters of the Grey Wardens.

most akkor...? wtf?
  • metemer
    Üdv! Nekem is volna egy orbitális problémám és már elég sok mindent megpróbáltam de semmi sem használ... Google nem segít... A játékom crackelt, de nem hiszem, hogy ettől volna. Ja és lentebb leírtam, hogy használtam 1-2 cheatet, de azok előtt sosem használtam, ami bezavarhatná a játékot.

Pagonyelf vagyok, harcos.

A Lustaság Démon elaltatott a kör torony biz-basznál, tehát most abban az idegesítő álomban vagyok.(http://dragonage.wikia.com/wiki/The_Fade:_Lost_in_Dreams)

Már minden részt megcsináltam, leszámítva a középsőt, és azt a részt, ahol Niall van.(Magyarul "Enyészet, perem".) Ott ugyebár bemegyek a szellemajtón, és a lila csajszi van ott farokkal meg szarvakkal.(Akit egyszer már kinyírtam a templar rémálmában.)
    Na most eddig nincs is baj, simán kinyírom de ott kezdődnek a gondok, hogy van két "árnyék" nevű szörny a térképen, akit nem látok, nem tudom megsebezni gólem földpüföléssel és semmi hasonlóval sem. Na most ezt még meg tudom oldani, egy runscript killallhostiles-szal, és akkor vissza tudok menni Niallhoz a szellemajtón, csakhogy onnan meg eltűnt az az emelvény, ami az összes szoba elején és végén szokott lenni, amivel lehet a szobák közt ugrálni. A térképen még látom, de egyszerűen nincs ott, és így nem tudok bemenni a középen lévő szobába...

Megpróbáltam már betölteni egy régebbi mentést, ahol már csak 1 szoba van hátra, és még azok ahol a társaimat kell kiszabadítani, az a templar rémálma volt, aminek el sem mentem a végéig, hanem az elején lévő emelvénnyel elmentem az Enyészet, perem részhez, és ugyanúgy nincs ott az emelvény aminek ott kéne lennie, és ugyanúgy ott vannak az árnyék nevű mobok.

Csináltam azt, hogy cheattel elteleportáltam Ostagarba, de semmire nem mentem vele, hisz a történet nem tud tovább menni.

Átkutattam a pályarész minden csücskét, de sehol sincs az a ki*****ott emelvény, ami kellene a továbbjutáshoz, amit a térképen látok, de hiába.

Tehát a láthatatlan, mozdulatlan, sebezhetetlen, tétlen árnyék nevü szörnyekkel nincs is baj, de nincs meg az emelvény... csak arra tudok gondolni, hogy betöltöm az álom előtti legelőbbi mentést deee... az Harcosbércen(Warden's Keep) van......... tehát.. nincs sok kedvem annyit újrajátszani, éppen ezért kérném a segítségeteket :S:S Esetleg egy mentést ha tudna valaki küldeni ami ott van hogy most léptek be a középső szobába, akkor azt nagyon megköszönném :\ !!!
  • ferenc001
    A sárga pontnál van
  • Taylor10
    Üdv.Az Ines, a botanikus küldetésnél a virágot hol találom meg??A segítséget előre is köszönöm.
  • SötétBarom
  • SötétBarom
    Mark of Death + Death Hex + Arrow of Slaying elég OP kombináció :DD Az circleös revanantot kb 10 sec alatt bedarálta a crew :DDD
  • SötétBarom
    :D
  • SötétBarom
    Wynne szerintem OP, direkt nem viszem sehova :DDD
  • PiszkosFred
    Erdemes felrerakni a (un)szimpatiat egy kis idore, es levinni egy healert is (mondjuk Wynne) oda :)
  • bendáj17
    azt meghiszem nekem se ment egyszerűen, keményen megizzadt az ember
  • SötétBarom
    Ez a deep roads ez vértlázító volt faszom :DDD Mire elértem Caridint volt kemény 1 db lesser health potim, meg két darab lesser lyrium potim. Oghren+Shale+Morrigan+Rouge, fejenként minimum 3 injury. Le kellett vennem easyre :C
  • bendáj17
    jónak néznek ki :)
  • SötétBarom
    Belezőbrigád. :D

• bendáj17
    ja igen emlékszek :D
  • sanya200
    Azért ohgreen wynnet is el akarta vinni a sarokba:D
    Mikor megkóstoltatta vele a piát wynne meg rájött mi a titka az itókának.Egyre jobban tetszik a játék.
  • bendáj17
    Oghren nagyon király. BÖFF mi köl :D meg ilyenek.
  • EnZsolt
    Oghren viszi akkor is a pálmát, a legjobb, amikor Lelianaval beszélget.
    Oghren sóhajt egyet, Leliana elkezd neki beszélni, hogy biztos azért, ami Brankával történt, pedig csak egyszerűen szellentett :D
  • SötétBarom
    Shale-nek vannak még haláli dumái x)