18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Calver
    ollé
  • GreyWarden
    Köszi. És egy gyors pénzszerzési formát tudnátok ajánlani így a játék első negyedében? Még nem tudom az elfgyökereket odaadományozni a táborban a ládába, és még nem is akarom a Breciliai küldit megcsináli. sZóval egy másik pénzszerzési lehetőség kéne...
  • ferenc001
    Akárkivel kavarsz (vagy éppen nem), Morrigan felajánlja a rituálét, és az éppen aktuális szerelmed se fogja rossz néven venni (mert nem fog róla tudni).
  • GreyWarden
    Tudja valaki, hogy mi lesz akkor, ha mondjuk nem kavarok morrigannel a játék alatt? Úgy értem, hogy mással szeretnék( férfi karakterem van) közelebbi kapcsolatba bonyolódni, de azt meg nem akarom, hogy a karim meg meghaljon az utolsó csatában a Vezérdémonnal szemben. Morrigant nem puhítom tehát, de mi lesz akkor? Úgy is felajánlja magát az utolsó estén? Vagy van rá más mód, hogy tovább vihessem a karakteremet az Awakeningbe?
  • Plata
    Értem,nekem az ultimate colection van meg.És most játszom vele először.
  • gerey
    Azt egy DLC adja, ergo nem feltétlenül van meg mindenkinek, valamint amikor a leírás készült még nem volt ez a bizonyos DLC.
  • Plata
    Sziasztok,én még csak 2 napja játszom az első résszel,elolvastam az ajándékok listáját de párat kihagytatok,Morrigannak ha odaadom az Alister rongybabát amit vettem a tábor helyen a törpe boltostól 50 pontal javul a kapcsolatunk.Ha veszek nála Flótát és odaadom Leliananak az is dob 50 pontot a kapcsolatunkon.
  • Fantusz
    Ez a hiba csak warez-es verzióknál jön elő, néhányszor itt a fórumon is leírták már az orvoslását, amit én nem tudok (meg kell kersni, vagy megvárni, míg valai ismét leírja)
    El lehet olvasni az IFO fájlt, talán abban is le van írva, a lényeg, hogy nem géphiba.
  • Kombinator1991
    Viszont most érdekes problémám van. A játékot ujraraktam és mior ishal tornyához érek a videó lejátszásakor kifagy a kép sötét a hang megy akár elkapcsolom akár kivárom utána morrigannál ébredéskor a kép sötét marad hang eltűnék játék leáll. Patchelve és patch nélkül is kiprobáltam. A gép megfelelő és régen ment is a rendszervisszaállítás és rendszerhelyreállítás nem segít. Bármi ötletet szivesen megköszönnék a formázd meg a gépeden kívül. A játék eredeti. ÉS igen tudom, hogy valamien programnak a megléte vagy nem megléte okozza a hibát aki tudja melyek lehetnek ezek szóljon. Előre is kösz.
  • Hellbourn
    Hát ha már lecseréled, javaslom a Denerimi Wanders Of Thedasban kapható Torch OF FLame-t, Élőholtak, Emberek, Darkspawnok kiirtására kifejezetten a legjobb a tűzsebzés és ezek jönnek szembe legtöbbször.
  • Kombinator1991
    A zöldet lövő bot természeti sebzést okoz amire az élőholtak immunisak a kéket lövő bot meg faggyal sebez amire az élőholtaknak 90%-os ellenállása van szal nemfog sokat érni olyat keres ami pirosat lő (tűzzel sebez).
  • GreyWarden
    Zöldeket lő, akkor valószínűleg ez lesz. Kétféle botom van, de mindkettő mérgett "spriccel", de akkor majd veszek egy másikat, csak ugye Redcliffeben vagyok és ott meg ugye élőholtak árasztották el a kastélyt, de mindenesetre köszönöm. :)
  • hollófernyiges
    Ezt én is tapasztaltam most de arra saccoltam hogy talán méreggel sebez a bot (merthogy zöldeket lő) és az ellenfél meg élőhalott, de nem teszteltem még le más ellenfélen.
  • GreyWarden
    Üdv!
    Újra nekiültem egy karinak. Most egy mágust indítottam, immár második alkalommal, de valamin fennakadtam. A karim botja nem sebez. Mármint ha csak szimplán lövök. A képességek rendben vannak, de, ha pl csak egyszerűen attackolok, akkor az ellenfelek mindenre immunisak. Nagyon irritál, mert kevesebb xp- t kapok és volt már belőle rázós helyzetem . Semmi speciális nincs a botban, semmi megkötés, ezért nem értem mi van. Morrigan bezzeg sebez. Ha valaki tudja mi a baj, az segítsen plz! Köszönöm!
  • Although
    Nem tudom nekem kifejezetten tetszett, nem csak a bossok leöléséről szól.Speciel nekem a Szent hamvak urnája a kedvencem. Mert ez régen is hozzá tartozott ehhez a világhoz. Ettől lesz szerintem igazán rpg. Az egy másik dolog, három óra után feladtam a hídas dolgot :)A találós kérdések viszont elsőre mentek. :)
  • Sith
    Azért az ilyen idióta memória játékok hozzá szoktak tartozni a kalandokhoz legyen az találós kérdés vagy valami más. Nem azt mondom hogy deriválni keljen játék közben, de azért ne csak olyan kihívásokat várjunk hogy vajon hogy lehet 10000 Hp-t leverni valamiről. Nekem és még sokaknak a környezetemben tetszett a dolog.
  • PiszkosFred
    Tiltsd le a hangot teljesen az inditasnal, es ugy nyomd le ezt a reszt.
  • metemer
    ezt nem hiszem el.. ma újra próbálkoztam, és 2x is mikor meghal a lusta majom 1. formája befagy a játék... na de hát én ráérek, ugyanmár, mi az a 20 perc ami alatt pofáznak, kivárom én szivesen...

am unlock specializations: http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=316
  • SötétBarom
    Azért a hidas kibaszta a biztosítékot. Ha ilyen idióta memóriajátékot akarok játszani, akkor játszom azt.
  • rodzsi
    tud valaki esetleg valami mod-ot a specializáciok ki unlockolására?
  • metemer
    már bocs de én végigvittem az enyészetet :D csupán bugos volt az utolsó szoba, ugyanis ott volt 2 megsebezhetetlen, láthatatlan szörny, amiket ha sikerült is megölnöm slussz passz elpárolgott az enyészet emelvény :)(kóddal öltem meg, mert te hogy csináltad volna? területi sem hatott rájuk)
  • metemer
    hát igen... megöltem a bosst, mentem tovább, már a felénél jártam az egésznek éés... nos hát nyilván én vagyok a retardált, hiszen az teeelljesen természetes egy játéknál, hogy egy boss megölése után nincsen checkpoint.... nem igaz? hiszen ha már egyszer megölted miért ne tennéd meg ujra?.... na ez most el vette a kedvemet a játéktól 1-2 hétre...
  • Fantusz
    Az Enyészet a legjobb rész a játékban, annyi a titok nyitja, hogy nem kell egy területen szenvedni, ha nem boldogulsz, irány egy másik rész, a 4 alakváltó forma kell a teljes terület bejárásához.

Sajnos egyre jobban tendencia, hogy a játékosok nem szeretnek küzdeni, aminek aztán szép csendesen az lesz a következnénye, hogy egyre jobban lebutított játékokat adnak ki, mert "erre van igény".
    A DAO egyetlen logikai feladványánál is visított jónéhány emberke, nehogy már elvárják tőlük, hogy önállóan gondolkozzanak.
  • BoneDragon
    Itt találsz.
  • rodzsi
    sziasztok tudna nekem valaki 1.04es trainert adni vagy linket küldeni? párszor végig vittem a játékot, csak most ujra elövettem és kicsit meg szeretném variálni a karaktereket. :) elöre is köszi a helpet
  • metemer
    áááááááááá működiiik!!!! csak mondjuk most lefagyott, de az csak azért volt mert béna a gépem(legalábbis remélem hogy scak azért volt)(és remélem volt checkpoint is) mégegyszer köszi!
  • metemer
    pardon, ahogy a detailst olvasgatom nagyon is meg kell küzdenem vele :) akkor még jobb! na csak működjön... bár ahogy magamat ismerem :D...
  • metemer
    Nagyonnagyon szépen köszönöm, PiszkosFred!:D még nem próbáltam ki, de ha máködni fog, isten vagy! mondjuk kár, hogy nem küzdhetek meg a lustaság démonnal de gondolom lesz még elég boss fightban részem :)
  • Hellbourn
    Sziasztok!

Találkoztatok már olyan hibával, hogy a csaták belassulnak slow motion-ba? Kétkezes kardot vettem a kezembe és onnantol kezdve meghal a játék minden mentése. Úgyértem bármelyiket töltöm be a csaták csigalassuak lesznek. Nemcsak a főkarakter hanem mindenki, enneség is. Nem akad vagy ilyesmi csak mintha levenném a gamespeedet a felére-negyedére ( amit nem lehet ugyebár ). Ha másik főkaraktert csinálok ott rendesen megy minden. Ja és újabban már nemcsak a kétkezes kard triggereli a hibát hanem random előjön és nem szűnik meg. Nem tudtok segíteni? Eredeti a játék, 1.04 patch. Sokadszorra viszem végig sosem tapasztaltam még ilyen hibát. ( Hardver hiba kizárható mert erőművön fut. )
  • Calver
    tankkal odaslattyogsz hozzá és megfordítod, ez a leglényegesebb része. na meg figyelj arra, hogy hajlamos a lelkem a farkával csapkodni kicsit.
  • SötétBarom
    Shale valami tűzkristállyal, vagy Alistair a Juggernaut setben sokat segíthet.
  • Fantusz
    Flemeth nem hagyja el a magaslatot, a távolabb álló csapattagokat tűzzel sebzi.
    Tűz elleni védelmet kell erősíteni (tűzbalzsam).
    Az már egy másik probléma, hogy nincsen healered, marad a gyógyital ivás lehetősége, abból legalább 3 féle kiszerelést vigyél szükség esetére.
  • arel
    Valaki tud egy taktikot Flemeth ellen.Mert Moriggan nálam az eggyetlen mágus-aki így tud gyógyitani-de ő oda nem megy harcolni.Namármost gyógyitó nélkül,hogy végezzek ki egy Őssárkány erejével vetekedő öregasszonyt?
  • Although
    Mivel Morrigan azt javasolta aki nem képes megvédeni magát és szolga lesz az megérdemli a sorsát :) És hagyjuk veszni őket, nos én meg hallgatni szoktam rá jó tanácsokat ad :)
  • Although
    Nos igen ez is egy jó megoldás :)
  • Although
  • arel
    jaaa,én meg azt hittem arról a litániáról,hogy akkor kell elsütni,ha egy kemény vérmágiát akar bevetni a csapatom ellen.Gondoltam milyen jó vagyok,hogy még ezt se vetettem be.Na mindegy legalább ezt is tudom.Kövi karakternél már sima lessz.Kössz.
  • Fantusz
    Oda kellene figyelni arra, hogy mit mondanak a csapattársak, és a többi NPC.
    A Körtotonyban pl nem igen lehet elkerülni egy párbeszédet, amiben a lecsendesített megemlíti, hogy Niail Adralla litániáját keresi.
    Ez a kulcs a mágusok életben tartásához.
    Niailt az enyészetben találod, onnan szabadulva figyelmeztet, hogy vedd el a testéről Adralla litániáját, s majd használd.
    Uldred förtelmet csinál a maágusokból, ezt kell megakadályoznod, s Wynne figyelmeztet is többször a csata folyamán.
  • arel
    Miért és Irvinget hogy lehet megmenteni?Mert nálam a végén már halálán volt,mikor azzal a fővérmágussal társalogtam
  • Calver
    na már csak az kéne, szerencsétlen mágusok így is eleget szenvedtek... ha Wynne megjelenne ott beleütni mindenbe az orrát, tippre nagyon gyorsan mágusok potyognának az égből a torony környékén - inkább a szétkenődéssel járó halál, mint annak a vén banyának az okoskodása.

ezt a végkifejletet csak akkor kapod, ha olyan elképesztően buta a játékos, h meghal Irving... ez esetben meg javasolnám Wynne levágását Sacred Ashes küldetésben, megelőző csapásként - szegény kismágusok élete így is elég kemény, nem kell még az a kotnyeles banya is oda.