18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • TDC Geronimo
    100% hogy lesz folytatás/DLC/kiegáradat
  • Deer
    Talán itt ? Nem olvastam át.
  • Dns5000
    köszi
    és olyan játékos karakter leírást is tud valaki ahol leírják, hol lehet talákozni velük?
  • Deer
    Esetleg folytatása lesz? Kiderül. Többinél, amihez adtak ki DLC-t hogyan volt ez megoldva?
  • TDC Geronimo
    Biztos megoldják majd, hogy lehessen
  • Deer
    Characters
  • Dns5000
    valaki tud egy linket a csapatba felvehető karakterekről?
  • Sir Quno Jedi
    Törpéknél kint hegyekben áll a rúnatőr kétslotos, van rúna kétkezes kard is stb. egy rúnaslotos hosszúkardot meg eleve kapsz (bár hogy honnan arra mán nem emléxem).
  • Gubberx
    akkor teszem azt végigtolom a játékot és később jön egy uj dlc, akkor nemtudom a régi csapatommal elkezdeni? :)
  • Deer
    Nekem ilyet akkor produkált, ha nem volt jó a driver.
  • wedge31
    Ja ,csak cucc nincs amibe beletegye.
  • TDC Geronimo
    Vége, de lehet újrakezdeni és teljesen más végtörténettel befejezni ^^
  • Gubberx
    Ha végigvitted a játék fő szálát de teszem azt maradt még pár mellékes küldi azokat eltudsz még menni megcsinálni vagy game over és kész? :D
  • GodBadka
    A táborban a gyagyás törpe ingyen belerakja a fegyverekbe a rúnákat, ha van megfelelő fegyvered, meg rúnád.
  • Sir Quno Jedi
    Ingyen van a táborodban a törpe fogadott fiánál. Már ha van rúnád, meg cuccod, amibe megy.
  • Gubberx
    rúnát találsz eleget, betenni/kivenni meg ingyen csinálja a kis törp a táborodban
  • Deer
    Ja a magyarításról:
    A fordító még a verselő NPC-t is rímesen fordította le, színvonalas a magyarítás, szerintem jó munkát végzett.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, csak nekem a sok rengeteg pont ott árválkodik a rohadt, használhatatlan íjászaton, sose lesz már belőle jó kari, max. nagyon magas szinten...
  • grebber
    És gondolom ezt a rúnás dolgot csak bizonyos embereknél lehet kérni borsos áron??
  • wedge31
    Ja a csaj nagyon enyásra vette a figurát amit nagyon birok ,külön jó pont hogy az énekre miképp reagál a party.
  • Davidus
    -ing-.-
  • Davidus
    enchanting az magyarul bűvölés ha tetszik ha nem
  • Deer
    Más. Úgy döntöttem, hogy nekem megér annyit, ezért megvettem a Kamarás erőd kiegészítőt. Kíváncsi leszek a küldetésre.

Pagonyelfek
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudom, hogy ki hogyan fejezte be a pagonyelfes vadonban a vérfarkasos küldetést, de szerintem nagyon megható volt a vége. Liliana (jól írtam?) pedig szépen énekel, egyszer a tábortűznél rázendített. :)
  • wedge31
    Magyarországon kevesen beszélnek idegen nyelvet én tudnám angolul de minek ha leforditoták ,egyébként igen enchant.
  • GodBadka
    DzsíPí, semmi konkrétat nem tudok neked erre mondani, de nekem amikor ilyesmit produkált a wow, akkor a videókártyának halt be a memóriája, és cserélni kellett.
  • Dns5000
    mi az hogy bűvölhető
    enchatolható???
    omg magyar verzió megint?
  • MaskimXul
    Gondolom a rogue, a harcost meg a mágust csak lebírták normálisan fordítani
  • Deer
    FONTOS INFO

Akinek gondja van a letölthető tartalmakkal (bejelentkezve letiltja a program őket), az a következőt tegye:
    Indítsa el a Windows feladatkezelőjét és a Szolgáltatások fül alatt indítsa el manuálisan DAUpdaterSvc-t rendszergazdaként. Utána ok lesz. Én Windows 7-et használok, itt fordulhat elő ez a hiba, de lehet, hogy Vista alatt is.
  • dartonita
    Rogue
  • MaskimXul
    Méreggel nem, csak rúnákkal.
  • Dns5000
    szerencsevadász az milyen kari? hogy van angolul?
    idióta magyar fordítások
    nem igaz, hogy itt senki nem tud angolul és mindenki a magyarral játszik
  • grebber
    Örök hatás na elírtam!
  • Samurai84
    ?
  • grebber
    Ez a méreg a fegyverek csak bizonyos ideig jó?Örk hatást is lehet fegyverekre tenni ?
  • Samurai84
    A képesség pontokat amiket nem akaok elkölteni, azt tovább tudom vinni, mert nincs most olyan amire elpazarolnám fölöslegesen.
  • greyfox
    Én nagyon elégedett vagyok a kis "szerencsevadászommal", úgy aprítja a népet, mint állat, simán több sebzést visz be, mint a 2 médzs a csapatban :D (spell+méreg a fegyveren)
    Persze tauntolni kell rendesen a harcossal, különben ha eltalálják, az tényleg fájdalmas. (márha eltalálják)

Átlagos ellenfelek nem igazán látták még az arcomat, mert mire megfordultak, már szent péter állt előttük :)
  • dartonita
    Tank pajzzsal nekimegy,iszogatja a potit,healer folyamatosan tolja bele a healt,ket dps pedig messzirol lovi.Elobb ha tudod,intezd el a tobbi csontit.
  • Atreus
    Haver Ti4200-asa is ugyanezt csinálta. Neki azért mert túlhúzta.
  • Gubberx
    van egy méreg, nemtudom pontosan milyen fokú szakképzettség kell hozzá de kifjezetten közelharcos karakterek ellen jó :) megkentem vele a 2 tőrömet és pikk pakk elhullott :D
  • Dzsí Pí
    Hogy érted h tuningolom? jó tudomásom amugy szerint nem:D