Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tehát a Mass Effect egy igazi RPG és ez a kamu??????? Félre ne érts, imádom a Mass Effect, négyszer vittem végig de ez a megjegyzésed röhejes.

Why so serious?

TDC Geronimo
Volt egy lengyel lapba is review egy hónapja, ahol hátrányként ilyeneket soroltak fel, hogy old school meg hogy néhány harc nehéz 😄D Ilyen szerencsétlenek tolják már vele mi meg csak a nyálunkat csurgathatjuk még 1 hónapig :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Itt is egy kicsit régebbi review

wedge31
Akik a Bioware játékokat a Jade Empire és a ME után ismerik ez tényleg lehet hogy lassabb lesz.

Én személy szerint örülök hogy visszanyultak egy kicsit a gyökerekhez / BG ,NWN KotOR1 /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Rage47
fenntartja az egyensúlyt
a grafika szerintem sem a legjobb, inkább az elmegy kategória, ezt kicsit sajnálom is

de attól még az év játékának érzem

aztán majd 2 hónap múlva tapasztolatokkal bõvelkedve meglátjuk
Riddick21

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Davidus
werkfilm
ne légy ellenséges, d3ra egy rossz szót sem szóltam
csak a grafikára meg a blizzardra 😊

(HW Insider) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!! A Holland Röfögõs játékrivjú állatkacsapat óta régen volt már ennyire hangulatos játékbemutató. Kevésbé a Dragon Age, inkább a két fickó adja a hangulatot. Lám, lehet igazán jó körítéssel is játékot bemutatni! MÁSZTSZÍ!!!!!!!!!

azé ez se semmi, rohamosan szakad lefelé az ingerküszöb a HW-nél. Milliószor viccesebb átlagembör kommentátorok vannak youtubon mint ez a kettõ.

Davidus
ha egy topikban valakik valamit hypeolnak akkor te menetrendszerûen megjelensz és nekiállsz fikázni😄

V9ykn8_TZL0

werkfilm
ez addig nézett ki jól amíg olyan volt mint a mass effect csak más modellekkel
most egy szarakodós agyonlassított kamurpgnek elmegy
zzz

Me-tõl függetlenül nekem kb az tetszett volna ha 1x lesérül a party akkor a 3 csapattag térdreállva körülveszi a varázslót az meg a legjobb tudása szerint nem zöld gennyet lövöldöz hanem vmit enchantol. Az ellen meg nem birka módjára szaladgál hanem betolnak ballisztát <#idiota>

wedge31
Á ,nem vagyok elfogult nekem is nagyon bejött a ME háromszor toltam végig és mielött kijön a folytatás mégegyszer a dlc -ék miatt.

Csak az összehasonlitás nem állja meg a helyét szerintem egész más stilusban kell ezzel játszani mint a ME.

mellesleg az a preferált skill tree elrendezés ötletesnek tünik , ha valamiért akkor azért ki fogom próbálni. Remélem nem feltétlen kell az idézett szolgákat nélkülözni .

Ok, de engedd meg hogy kérdõre vonjalak, szerinted a fedezékrendszer miért nem tartogat taktikai lehetõségeket? A meglepetés, orvtámadás nem az? Elfogult vagy, és a rossz irányba. Orvtámadás után az elsõ dolgod LENNE visszahúzódni , nem pedig 2liter hp potiont benyalni , amit a 20perces videóban nyakra fõre nyomattak. Amúgy szerintem igazad van.

wedge31
Látom már nálad a ME az etalon emiatt félö hogy ez nem lesz a te játékod...

hát nekem jobban tetszet volna a 20perces vidi hogyha ilyen lángkard idézést csinált volna , mert ha ezek a kis szintü varázslatok ennyire nem menõk már kis szinten sem, akkor az olyan mintha nem is állnának másból csak egy ikonból meg egy kis részkecske effektbõl. Engem nem érdekel hogy leüti a varázslót a fószer, ME -ben a végén is bármi leüt ha közel ér és még be is szarsz 😄 .

Riddick21
A #462-es hozzászólásban van egy videólink, 20 perces, nézzétek végig.
Abban konkrétan elpatkol egy mágus karakter néhány ütéstõl, mert a játékos kb. néhány pillanat erejéig nem figyel oda. És nem valami überdémon veri le, hanem valami jöttment bohóc. Rengeteg spell/skill van, amit lehet és kell is alkalmazni a túlélésért, egymásra építkezve, taktikusan. Aki látta a harcos videókat, az tudja ezt.

néztem , egyetlen emlitésre méltó dolgot mondtak, hogy van olyan hogy valami ragacsot nyomatsz ki a padlóra és csettintésre meggyullad . Ok ez okos dolognak tünik (eddig!!, azt nem mondták hogy bele is ragadnának, hehe ). Remélem késõbbi pályákon nem n+1 edjére kell ugyanolyan enemykrõl lepüfölni a csikot mint a fallout3ban mert az borzasztó lenne. NWN1-ben úgyemlékszem cska idézett timmétem volt, mindenesetre vicces volt lángot idézni a csontvázharcos pengéjére azon bevallom meglepõdtem hogy figyeltek rá. Mindenesetre az NWN hangulatát nem érzem, a ME design ügyileg viszont top1.

wedge31
Te most viccelsz ? az ME akciorpg nulla taktikával / a fedezék rendszer nem az / ez egész más lesz ,nézél gameplay videokat és meglátod hogy ezerszer jobban lehet majd ebben csatát tervezni / friendly fire alap egy komolyabb rpg-nél a NWN-ben is attol lesz érdekes az egész csata /

Davidus
taktikus? még friendly fire is van szóval egy jól irányzott fireballal kinyírhatod a saját partydat😄

V9ykn8_TZL0

balee4
Ezt jobban is szeretjük..., óriási elvárásaim vannak a gammel kapcsolatban, de 100%, hogy nem fogunk csalódni. ^^

Csak a gépigény tehet be, de bizakodó vagyok. Ha nem megy, veszek meg 4 magos procit is. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

csak taktika is legyen <#rinya> elég gyepálósnak tünik a fedezékes oldalazós sakkozós ME-hez képest <#finom>

wedge31
Négy fös partyt nehéz ugy irányitani a stratégiárol nem is beszélve.

TDC Geronimo
Én maradok a BG/IWD-s felsõ nézetnél 😊

ProGabe
ezt nem lehet összehasonlítani az ME-vel

a két játék között kb. akkora a különbség, mint a COD és az ARMA között FPS-ek terén. az ME színtiszta akció, mondhatni arcade-rpg. ez meg igen erõs szabályrendszeren alapul. igaz, a BioWare dolgozta ki, de nem hinném, hogy csalódnunk kell majd benne

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Davidus
ME egy nagy kamu ebbõl a szempontból. bármit válaszolsz ugyanaz a szitu kimenetele(nagyon kevés kivételtõl eltekintve)
cserébe über grafikája van és megvan benne az interaktív mozi érzés😛

DA ennek pont az ellenkezõje lesz. bár a grafika szép de az átvezetõkben meg a bezoomolt dumálós részeken látszik hogy BG nézetre lett tervezve a játék és ezt a zoomolósdit csak késõbb rakták bele.

cserébe az elsõ órában döbb játékot befolyásoló döntés lezs mint a ME-ben összesen... kis túlzással😄

példa

V9ykn8_TZL0

Prince23
Mindenesetre remélem, hogy lesz olyan hangulatos, és "döntéshozós" mint a ME vagy a Witcher. Mert akkor nálam szintén a polcon lesza helye.
ja és válfölötti kamerát kérek.

balee4
A karaktergenerálót mondom. Jövõ hét kedden jön.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hát ez várható volt! 😊
TDC Geronimo
Nem tudom volt-e már
Creatures of dragon age part 2

Prince23
Kész mámor lesz ez a játék! 😄 Bár tény, hogy mostanában 10 percet játszok egy héten belül, ezt nagyon várom én is! BioWare fantasy csak jó lehet 😊 (De van egy apró kis bajom: Nem tudom, hogy fogok 20 gigát találni a gépemen ennek! 😄 Mert hát annyit ír a gépigény...)
TDC Geronimo
ah jöjjön már :p Gyönyörûek ezek a harc közbeni animációk is.

TDC Geronimo
Engem nem kell, én tudom :p

Davidus
Kiadják külön a karaktergenerálót, október 13.-án.

Why so serious?

mostakarom
Nem, a karaktergenerátorról van szó. 😊
AntiHero
what?

Dragon Age: Vérvonalak
(várható: november 3.)

Vagy elõrendelõk kapják meg?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

balee4
Szóval ezt kapjuk meg jövõ héten.😊

énmár semmiféle AI -val kapcsolatos etetést nem vagyok hajlandó készpénzként kezelni, most is kb azt mondják hogy megnyeri helyetted a játékot , nemá. Netán azért elõny mert az enemy meg hülye? <#zavart2>

Davidus

V9ykn8_TZL0

Riddick21
Ez az elõbb idézett review-ból van, tehát tapasztalat, nem ígéret (már ha lehet hinni neki)

"You can also use the very helpful system that is built into the game that will allow you to set general rules and guidelines for characters in your party to follow even when you're not controlling them. They can be INCREDIBLY in-depth for the master tacticians or very simple for players who want to allow the game to pick the best options. Everything is easily handled via a check box system that only takes a few minutes to learn and can provide you with an incredible advantage in some of the more vicious battles in the game. This gives players an excellent amount of control over the members in their party, even when they're not playing them."

Davidus
társakat lehet automatizálni FF12 módra. szóval aki nem akarja annak a harcban nem nagyon kell a társakkal bíbelõdni.

V9ykn8_TZL0

robotnyk
szerintem megkerülik ezt azzal, hogy saját rendszerük van, nem valami lincenceszelt szerepjáték szabályzat, mert ott könnyíthetnek, ahol akarnak.
Kandurex
Én azért feltételekkel, bár alapjába véve nincs semmi amibe beleköthetnénk...egyetlen dologba talán még is: a csapattagok pátyolgatása, de ezt már bõven ki veséztem.

Na mindegy, pár nap és itt a karaktergeneráló!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ah, csak azért, mert vannak, akik még reménykednek, hogy a Mass Effect 2 kijön idén 😊
Nagyjából három játékra lesz idõm (mármint rendesen, aprólékosan játszani, felfedezve a mélységét, ahogy szeretek, és ahogy a legtöbb játékban mélység híján nem is lehet 😊 ) tavaszig, és ebbõl kettõ BioWare.
Hmm.