18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Gubberx
    Valaki aki használja a storage mod-ot, nemtudja a settings mappában lévő átszerkezstett Addins fájlt valahová feltölteni nekem? Az istenért sem sikerül ugy átszerkesztenihogy jó legyen :S
  • SZEG007
    Valaki mondja már el hogy miért csak a magyarok szoktak adni ilyen neveket mindenféle játékokban a karaktereiknek? Ok ez csak single player játék, de multi játékokban is rendszeresen látom ezeket és ott eléggé irritálo tud lenni hogy beszabadulnak az ilyen gyökerek és mivel nincs magyar supportja egyetlen MMO-nak sem ezért nem bannolják öket helyböl.
    Határon tuli ismeröst megkérdeztem lát-e szlovákokat, cseheket pina, kapd be faszom, seggbe toszlak neveken furikázni és a válasz nem volt, pedig szlovák supportja sincs a legtöbb játéknak. Nem csak gazdaságilag, de netes kulturában is fényévekre elöznek minket szomszédaink...
  • Prince23
    Sajnos csak egy ingyenes, a gólemes
  • wedge31
    Még a dragon armor az ingyenes.
  • Micsu
    most aki megvette a játékot az hány dlct tölthet le ingyenes mert én úgy emlékszem hogy 2őt mondtak de csak 1hez van kód, a paláshoz
  • Prince23
    A törpök egyébként valamilyen hegységben vannak vagy bányákban? gondolom utóbbi, de azért mégis. mert én most valami havas tájra mentem valami hegységbe. nem tom a nevét, mert már nem emlkszem rá, tegnap mentem oda :D
  • torma1
    Hát ez tényleg elég zavaró! A Kamarás Erőd mágusának van egy köpenye ami azt írja fejleszti a vérmágiát! de hogy hogyan,mit,mennyivel azt nem! Azért erre oda figyelhettek volna!
  • neptum
    nah most kaptam meg a küldit hogy szerezzem meg a Szent Hamvakat de annak majd holnap állok neki most pihi
  • n003
    :DD én a plázapicsa néven gondolkodtam .. de én távol állok attól hogy női karaktert kezdjek el
  • ToCsEk
    Nekem simán megy :D

karakter neven nem röhögni, meg a zenén sem :D, mr2 pwned
  • yesname #4109
    És azt sem tudom hol lehet megnézni, hogy mik a tárgybónuszok? (szet stb.)
  • Gubberx
    ezekkel a dlc-kel is kell trükközni hogy valamelyik fájlban ártíni minden 1-est 0-ra vagy ezeket csak simán beadom és jó?
  • Lobsterman
    Ha előbb leölöd a haverjait, és egyedül kell vele szembeszállni, az sokat segít. Sokat segít az is ha kinyitod a nagy kaput, és beengeded a lovagokat. Velük elég könnyű legyőzni.
  • yesname #4106
    Azt hittem nem kell majd kérdeznem, de vlaami nagyon idegesíti a játékban. Egyes fegyvereknek vannak bónuszaik, de hol a francba lehet megnézni hogy konkrétan az mit jelent? Pl. nem tudom, hogy az íjaknál mi az a kapáslövés? Sem a manualban, sem a strategy guideban, sem játékban nem találok róla semmi infót! Valaki?
  • AntiHero
    Azért a Golem faluja és a ház amibe mászkálunk sztem nagyon hangulatos.
  • sorthair
    Spirithealer konyvet hol tudok venni, vagy ki tudja tanitani?
  • rexsimus
    Te döntesz, ez a szerepjáték lényege :D
  • hegege
    Nu má minden megvan majdnem de az enyészet peremnél a monsztához még mindig nem tudok eljutni...
  • watto
    Ezek a dlc-k magyar nyelvűek?:)
  • TDC Geronimo
    Nincs. De miért nem viszed végig? :D Vidd, mert vége is kurvajó, bár fogalmam sincs te melyik véget kapod ki :)
  • watto
    Vége után van még szabad játék?
    Én főboss előtt megálltam, nem akarom még végigvinni, inkább kezdtem új karit :)
  • sorthair
    Sziasztok

Spirithealer konyvet hol tudok venni, vagy ki tudja tanitani?
  • DragonKnight
    spirit form a drakspawnoktol és azzal tudsz a spirit door-on keresztül menni. Nem tudom hogy van magyarul, elvből csak angolul játszom.
  • torma1
    Sziasztok! A Kamarás Erődnél ha megölöd a varázslót a toronyban van valami következménye? Mert ha nem ölöd meg akkor mondja hogy tovább folytatja a kísérleteit és megosztja velem! Ez mit jelent? Ad valami bónuszt? Érdemes életben hagyni?
  • hegege
    Vki help me megörülök ebbe a mage towerbe...Nial-nál 1 térképen látok 1 fömonsztát de oda nem tudok bejutni....másik 4 le van nyomva ill a templar nightmare mappon szintén nem tudok 1ik felébe bejutni...
  • greyfox
    Na, működik az összes dlc, nagyon fasza!! :)

Amúgy ki milyen rogue-t építget?
    Én pl. strenghtre egyáltalán nem raktam még (14 a két bónusszal amit az álmokban kaptam), a cunning és a dexterity közt osztom el nagyjából a pontokat, + kb. minden 4. szinten egy a hp-re.
    Eddig jól megvagyok lethality-vel, exploit weakness-nél meg különösen jól megleszek :)
  • dartonita
    En ugy csinaltam hogy healer hatul all,passziv,50%hp alatt azonnal allyt healel,tank-nak megadom hogy elit & stronger ellenfeleket azonnal tamadja be(persze default threat-el).A ket dps(rugo+harcos) leveri eloszor az ijaszokat,utana a kozelharcosokat,es utana ramennek a bossra.Rugo valt ijra es messzirol lovi.Minden karakter 25%alatt azonnal potit iszik,de a tankra kell nagyon figyelni,ot nem tudja fellokni.Ha veletlen leagrozza a rugo vagy a healer,vagy meghal a tank,akkor Sten azonnal elnyomja a tauntot.
    Ezzel par probalkozas utan le lehet rakni.
  • Cat 02 #4092
    Add neki az anyja amulettjét és elkussol :D Vagy valami lovagias dolgot.
  • neptum
    el leszek é na mágus kincse nélkül is de muszáj ki mennem az udvara :S
  • sirdond
    Orzammar Mély utaknál van egy olyan küldetés hogy Szétválasztva. A szívet hol találom meg, elvileg a többi testrész már megvan
  • wedge31
    Várj csak ha össze akarod szedni a mágus kincse armort mindegyik darabért egy bosszúállot kell leverni egyébbként nekem a fagykup meg ez eröterek jöttek be ellene.
  • dartonita
    Undead varazslo.Miert erne barmit ha megmergezed?
  • neptum
    ez rohadt jó lesz itt szopok enné la résznél erősebb mint egy boss méreg semmit nem ér,és az erősebb karaktereim oda húza magához és a többi csaonti egyesével megölik a maradék tököm televan ez egy vicc erősebb mint ey Boss
  • AntiHero
    easy:D
  • TDC Geronimo
    :D
  • Nabunaid
    Hogyan öljünk meg hard fokozaton 13-16 spéci íjász és harcos csontvázat, akik egy teremben bukkannak elő körben, mi pedig középen állunk? Csapat: mágusom /támadó-gyógyító mágia/ Morrigen, Alanstair és a szerencsevadász kis vörös csaj.

Futás arra amerről jöttünk, egészen az ajtóig, ott pillanat állj, Morrigen elmecsapással feltartja azt a 3-4-et akik már a nyakunkon vannak /megbénulnak/, majd a mágus karakteremmel tűzlabda úgy, hogy azokat is elérje akik előttünk állnak. Mivel úgy állunk az ajtóban, hogy csak szemből látnak ránk, az íjászok is futnak utánunk. A tűzlabda éppen telibe kapja a banda 70 százalékát, ezért mindegyik elfekszik. Morrigen a középen fekvőbe benyomja a Kétlábon járó bomba varázslatot, közben a mágusom rájuk nyomja a ragacs varázslatot /Grease/ mire a még lángoló csontiktól az begyullad erre újra elfekszenek és a belobbanó tűz fellöki azt a hármat négyet akik akkor érnek oda. Feláll a banda, és éppen az ajtóban sűrűsödik össze mire az Ősi villám és Télmarok varázslat megöli a bombás embert, erre bumm, robban! Tűlélők hátul 3 csonti akiket a csapat röhögve feldarabol mire kiérnek a tűzből. Valós időben kb. 20 másodperc játékidőben olyan 20 perc, mire ezerszer átnéztem mit lehetne tenni és mi áll a rendelkezésemre.

Imádom ezt a játékot!
  • offkorzreg
    ez kurva nagy lehetett :SDAA:SD:SD
  • Kandurex
    Az milyen már, h Redcliff után odagyün az Alister, és amolyan kedves hangon megszólal, hogy:

"Beszélhetnénk egy perc erejéig?"

Mondom neki: "toljad koma, mi bánt?"

...és erre minden átmenet nélkül úgy elkezd ordítani mint egy sakál! Rendesen leordította a hajamat... már ha lenne, kopasz a mágusom,...de tuti ezután már nem is nő meg neki. Totál nincs képbe a csávó...de tényleg, odajön olyan hangon aki azonnal térdelni fog cummantásra, és aztán meg akkora patáliát csap, hogy hihetetlen...hát jó...fel kellett áldozni a nőcit, a torony messze volt,..gyalog...hideg is van...szóval, jobb a melegbe, kis vérmágia nem árthat...
  • GodBadka
    Még a megjelenés előtt olyasmit említettek, hogy két évig folyamatosan adnak ki DLC-ket a játékhoz, ehhez még hozzájönnek majd a játékosok által készített DLC-k is menet közben. Nem hiszem, hogy gond lesz a tartalom bővítésével.
  • wedge31
    Hát igen a törpöknél még nem voltam.