Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez csak egy karakterszerkesztõ, kedvcsináló, nyáltermelést-beindító elõzetes programocska lesz, amit elvileg ma megjelentetnek.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Nem tudjátok, egy CE elõrendelést meddig tartanak meg? Mármint általában.
Eddig életemben talán kétszer, ha elõrendeltem valamit, nem vagyok járatos a témában.
(2.) Ugye jól emlékszem, az itthoni verzióban választható lesz angol nyelv is? Mondjuk ezt majd meglesem, ha odáig eljutok 😊
No csak merthogy mielõtt kifizetem, szeretném megnézni ingyenes demo verizóban (amit ugye szinte bárhonnan be lehet szerezni, viva la internet), hogy nincs-e valami hardware-ütközés.
A Mass Effect óta inkább megyek biztosra, ott volt többeknek problémája, külön technical self-help topic is nyílt a témáról. Mondjuk azt szerencsésen megúsztam, de ilyesmi elõfordulhat bármikor...
nem mintha annak nem rendeltem volna elõ a második részét 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
mondjuk ez a minimum fél éves csúszás után😛
V9ykn8_TZL0
De meg kell nézni: a C&C3-hoz is jöttek azonnal a magyar patchek, egy idõben az angollal. Ezeket a magyar EA képviselet intézi, ahogy gondolom a honosítást is, szóval szerintem halál nyugodtan vedd meg.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
<#nevetes1>#nevetes1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://greywardens.com/
és az oldalon nagyon sok ingame infó van (kb. az összes eddig megjelent)
na már tényleg csak NÉHÁNY óra
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Nincs igazán gonosz és jó választás a játékban.
Pl A király megkér, hogy mentsd meg a lányát a sárkánytól sok pénzért.
A parasztok az mondják, hogy a király kizákmályolja õket a lánya meg egy szemét dög és ne mentsük meg.
riporter: Meg lehet menteni a királyányt, átvenni a jutalmat aztán megölni a királylány és emlemnni a parasztokhoz, hogy meghalt a királyány ?😛
Válasz: ööö látom egy tapasztalt szerepjátékos vagy 😛
May the force serve you well!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(csak mert most olvasok a világról, meg a történelmérõl)
én is inkább az vagyok, aki mire kijön a játék sokmindent elolvas, nem pedig az, aki mindenre a játékban szeret rácsodálkozni
ennél a játéknál szerintem (meg az rpg-k jó részénél) nagyon jó megismerni elõre a világot, mert a karakter, akit irányítasz eleve ott él, eleve ismeri
így jobban bele tudom élni magam a történetbe, ha tudom, hogy mi történt
a story lényegét meg úgysem lövik le