18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
TDantes #4199 Aha. És van valami érved is? Nincs? Akkor meg mi francról beszélsz?
Vagy talán, én meg a többi ember, aki szerint semmi baj sincs vele hazudunk akkor? Vagy talán ennnyire hülyék vagyunk, hogy azt hisszük, jó, miközben nem is?
Abból pedig mit nem bírsz felfogni, hogy minden megy vele, és stabil? He? Melyik részét nem vagy képes értelmezni? -
#4198 Spirit agon van a death syphon aura, minden korulotted levo halottbol manat kapsz, hp-t tarsakbol szivok, meg ok healelnek :p Potik pedig fognak is fogyni rendesen, legkisebb mana potibol is csinaltam vagy 500-at biztos ami biztos.
Blood Magicet Redcliffben tudod megtanulni, amikor a Fadeben megkuzdesz Connor demonjaval, meg lehet vele egyezni. Valaszthatsz penzt, hatalmat, vagy elvezetet. Valaszd a hatalmat es Blood mage leszel. Meg szerencse ha unlockolsz egy uj kasztot akkor mar nem kell tobbe, nem szeretek demonokkal egyezkedni :p -
Dns5000 #4197 milyen cunning skillről van szó? -
SaGa #4196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A kulcsszó a szellem ajtók. Csak szellem alakban használhatók...
-
#4195 OFF
Na jó, mondjuk én a '99-es, megjelenés körüli állapotokról beszélek. XP-miatt dobtam ki a teljesítményileg még viszonylag megfelelő Voodoo3-amat, nem volt hozzá driver. 3dfx megszűnésével esély sem volt rá, hogy egyáltalán lesz hozzá...
De nem csak nekem voltak driverproblémáim... Persze, egy idő után ez a gond megoldódott, de az eleje gáz volt. -
#4194 Hogyan lehet mágussal "csoportosat" sebezni?? Mert itt olvasom mindenki 4-5 ellenfelet bénít le egyszerre.Ez engem is érdekelne hogyan kell. -
#4193 teljesen frankó...
Vistával nem játszottam, de a win764bit alatt minden normálisan megy. Új és régi is. DA:O-val sincs bajom. -
Dns5000 #4192 blood magicet hol lehet tanulni?
melyik skillból jön a manna szívás meg hp szívás?
potik eléggé fogynak -
#4191 De nem am, egyik karakterem sem. Morrigan is aoe ccre es debuffra van fejlesztve. Hatalmas tomegeket is nevetsegesen konnyen intezek el mert folyamatosan ccben tartom oket es egyesevel leutogetem oket. Az aoe damage skilleket azert nem szeretem mert melee partym van, es amig a latvanyos nagy aoek dolgoznak, a partymmal kilometerekrol nezhetem mi tortenik, de nem mehetek oda utogetni. Aoe cc-vel viszont odamegyek es megolok mindenkit tized annyi ido alatt. -
#4190 Szerencsére 1 küldit kellett csak megcsinálnom most már jó.
-
#4189 Akkor szinte nem is használsz normal destruktív skillt (fire+tűz),..hmmm -
#4188 Para + repulsive glyph aoe paralyzalasa jobb es mar a jatek elejen kirakhato, a repulsive glyph onmagaban is eleg hasznos tud lenni es ott van a 3. Blood skill ami egy aoe "crushing prison" tehat paralyzal es sebez is. Csak azt banom hogy az aoe para agat nem raktam ki cold helyett. -
#4187 Na tessék, jön a duma: h frankó,
...nem, nem frankó, pont. -
Dns5000 #4186 nekem legjobban a jégmágiára van szükségem, stun, shatter nékül
bedarálnak, sleep meg a walking nightmare is jó
4en harcolunk 10-15 ellenféllel nem egészséges -
TDantes #4185 Biztos ez? Hát...nem tudom...izé...tölts vissza egy mentést. RPG-nél mindig ments, ha valami gond van,vagy bug tölts vissza, hogy ne keljen újra kezdeni 10 órával előbbről. -
#4184 Azért színvak nem vagyok tudom mi a szürke meg a sárga sajnos nem ez történt :(
-
#4183 Az vagy :d -
TDantes #4182 A 99 ezüstöt nem át váltotta véletlenül pár aranyba? -
TDantes #4181 Én akkor kaptam meg az első PC-met mikor az XP új volt. Csak azon játszottam, és akkor se volt túl sok gond vele, bár pár dolog nem indult el, az biztos. Mint emlékszem az Age of Empire 2, csak a kiegészítő telepítése után indult, ennyi gond volt csak vele.
Amúgy, egy viszonylag új gépre mindenképpen Win 7-et kell feltenni. Új gépre, új játékokhoz, új op.rendszer. Vissza nem tenném az Xp-t -
#4180 aha ja. na ehhez képest a játék win7 x64 alatt gyönyörűen fut mindenféle probléma nélkül.
de biztos én vagyok a lekvároshelikopáter. -
#4179 Lehet hogy bugba futottam?
Van raklap fölös fegyverem amit el akarok adni egy árusnak Lotharingben.
Van 99 ezüstöm eladom a cuccot és a 99-ből már csak 2 ezüstöm van WTF?????
-
TDantes #4178 A Fallout 3 is remekül fut Win 7 alatt. Semmi baja. Ha mégis, akkor nem a Win 7 miatt van. Drivert kell frissíteni, javítást tenni fel a játékhoz vagy ilyesmi. -
#4177 OFF
Mikor az XP új volt, akkor TÉNYLEG nem volt jó játékra. Emiatt én is féltem a Win7-től, viszont ezzel semmi ilyen gond nincsen. Driver meg stabilitási gondok voltak XP-vel az elején, de ez Win7-nél nem téma.
Ramot ugyan sokat eszik relatíve XP-hez képest, de mondjuk 6 gigából egyen, leszarom. A procit nem terheli jobban, legalábbis úgy veszem észre.
/OFF
DragonAge tegnap jött le, csak a karaktergenerálással volt időm foglalkozni, meg egy picit belepillantottam a játékba.
Kérdésem az lenne, hogy a varázslatok AD&D rendszerűek lesznek, vagy valami mannás megoldás? Tehát pihenésenként x darab varázslat, és ha ellövöm akkor el van lőve, vagy mana, töltődik, és nyomhatok belőle varázslatokat? AD&D-ben rühellem a varázslókat, szar, használhatatlan trógerek a mágiarendszer miatt... -
#4176 en vs Alistair - Alistairt eleinte tanknak neveltem, mert azt hittem az AW max sebzesre lesz jo, tevedtem... es mostanra leginkabb a ketlabon jaro verbankom :D Tenyleg 2x annyi hpja van, de nagyjabol ebben ki is merulnek az elonyei :) Ja es mindezt ugy hogy Alistairen egy komplett set van, rajtam pedig legion armor, ami leginkabb csak jol nez ki :p
Skill lista - Van egy par pont amit megbantam, pl cold agra egyaltalan nincs szuksegem, nem is hasznalom, de amikor meg csak terveztem a karaktert nem tudtam :d Heroic Offenset meg a jatek elejen raktam ki mert nagyon sokat misseltem, szerencsere par skillel kesobb ez is megoldodott. Mana drainre pedig mar egyaltalan nincs szuksegem, de elmeletben az is jol hangzott :) -
#4175 Én nem használok Win7-t, de a cimbim őszült a Fallout 3 miatt.
Na mindegy, nem akarok vastagabban beleszólni, de ezt láttam. -
TDantes #4174 Ne beszélj már baromságot! Nyár óta van Win 7-etem és minden megy raja. Érted? Minden. Semmi gond nincs vele, stabil, gyors . Nem fagy le, nem omlik össze, a programok, játékok minden fut vele.
Komolyan, basszus, mikor az XP új volt, a hozzád hasonlók ugyanezt a hülyeséget nyomták ,hogy az XP szar, nem való játékra...aha. Aztán most meg csak az a jó mi?
Komolyan, az ilyen emberek miért nem Win95-ötöt használnak? -
#4173 Vista..meg WIN7...annyira nem értitek meg, hogy játékra N.E.M jó, hiába a mellébeszélés, hogy de pedig frankó...nem, nem frankó.
Ajánlom: dob ki a picsába a visát, helyette XP-SP2-3 -
#4172 Lehet, hogy neked jól lett az Arcane, de nekem szinte csak destruktív skill -el nem túl hasznos.
Egy képet készíts már a varázslód skill fájáról, meg a karakter lapjáról, köszi! -
lepermessiah #4171 Üdv!
Gondoltam itt is megkérdem,mert hivatalos Bioware fórum tanúsága szerint sok embernek van olyan problémája mint nekem,de magyar fórumokon még nem írta senki. CE-m van,minden megy faszán,azonban a játék rendszeresen kifagy és kivág az asztalra. Plusz amikor néha bemegyek Denerimbe úgy lelassul a játék,hogy mozogni nem tudok. A gépem még az ajánlott rendszernél is jobb,Vista32,Nvidia kártya. Valami ötlet? Mindent megpróbáltam már de nem segít,nagyon bejön a játék de így élvezhetetlen,egy patchben reménykedem. -
sirdond #4170 kinyírtam broodmothert :D
na ez állat volt szó szerint,csak másodszorra sikerült -
#4169 A rogue/assassin az utan lesz nagyon eros hogy megszerezte a cunning es az evasion skilleket, esetleg nem art egy jo combat stealth sem. Sosem fog olyan hatekonyan haladni mint egy mage vagy warrior. Legalabbis ha torokkel hadonaszik akkor nem, ijjal megoldhato. Viszont miutan cunningbol szamolja a sebzes modositot es nem erobol, es evasion bonus miatt nem talalnak el, ha korbevesznek pedig elstealthelsz hogy egy ujabb crites backstabet indithas... nos ezek utan a legdurvabb karakter ami egyesevel barmit szetszed. -
#4168 Remelem azert tudod hogy amit most irtal az mennyire nem igaz :d az arcane warriorom nem csak jobban sebez egykezes karddal mint sten vagy oghren ketkezessel, de messze jobban tankol mint alistair vagy loghain. Egyetlen "hatrany" hogy nincsenek aggrot novelo skilljei, ja de megis... hisz tele vagyok cc es aoe skillekkel amikre ugranak a mobok. A 3. AW kepessegnek koszonhetoen folyamatosan 75% minden resisted es nagyobb lesz a vedelmed mint barmelyik warriornak ugyan abban a felszerelesben, a 4. kepesseg utan pedig eleg nehezen talalnak majd el.
Az elso par szinten meg elegge ugyetlen egy AW, foleg mert spellpowerbol szamolja az attackot, ami a 2. es a 4. AW skillekig kevesebb lesz joval mint egy warriornal, cserebe viszont tele leszel olyan spellekkel amik nem egy egy targetet loknek el vagy benitanak le, de kozel 100% hogy mukodnek is :p . Az arcane warrior egyetlen igazi hatranya az lenne hogy a sok stance es aura miatt alig marad felhasznalhato manaja, de blood magic utan ez sem gond. -
#4167 köszi a válaszokat. -
SaGa Jr #4166 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. A törpéknél a kérdéses feladat megoldását még a térkép is mutatja. Ugyanott, az aréna külső részén mászkálj egy kicsit. Megtalálod azt a törpe nőt aki a bizonyítékokat, ahogy te írtad papírokat, őrzi. Mellette lesz egy ajtó, amögött egy láda. Na abban vannak a megszerzendő bizonyítékok a tiltott szerelemről.
2. Kinyitni nem lehet a szokott módon, de amennyiben olvasgatod is a toronyban begyűjtött firkálmányokat, akkor kapcsolódik ehhez egy feladat, ami szobrok tapizásából áll. A feladat neve Watchguard of the Reaching. Minden le van írva a codex megfelelő bejegyzésében. Ha teljesíted egy közepes pofozkodásra készülj meg jóféle cuccokra.
3. Szintén a toronyban összeszedett infók alapján, a Summoning Sciences feladat írja le mit kell csinálni (pontos idézési sorrend a codex bejegyzéseiben azonos néven). Különféle lényekkel sikerül így találkoznod. -
#4165 #4002-ben ott van minkétt dlc a bin_ship mapába levö daupdaterel telepited. -
SaGa Jr #4164 Részemről ember nemessel (rogue) 48 óra és 13 perc alatt lett vége a játéknak (23. szinten állt a karakter ekkor). A mellék küldetések 75%-át biztosan megcsináltam, mert az ezért járó plecsnit megkaptam. A játék 60%-a lett felfedezve/befejezve, a világnak meg 91%-a (bár minden helyszínen jártam szintén a plecsnik szerint).
A lehetséges 4 befejezésből 1 van kész (pont a sötét hangulatú). A codex bejegyzésekből meg 250 lett megszerezve (van tehát még mit pótolni itt is, főleg a neves tárgyakterén). -
Dns5000 #4163 nekem a patch fent van, nincs probléma
de semmi dlc nem próbáltam
a harc még így is marha nehéz -
DORSANAX #4162 Nem, arról még rengeteg dolog hiányzik, gyere át a "helyemre", ott leírtam mindent tegnap...
Csak ne tegyél rá javítást addig, ha érdekel a dolog. -
Dns5000 #4161 varázsló nagyon hatásos, csak aoeben kell használni
Egy jó irányzott con of cold 5-8 ellenefelet megfagyasz.
A kritákál ütések pedig széttörik öket.
Spleep, hex, horror, 178 dmg. Instant kill alap ellenségnek.
Te mint nyomtál fel a kétkezes harcon belül?
Más meg a rugot isteníti.
Hát felvetten Zevrant.
1az1ben alig tud megölni 1 ilyászt, egy páncélost simán megöli.
A pazsos karim sokkal hatásosabb. Pedig 1 szintel magasabb Zevran.
Hátbaszúráson sem vettem észre hogy sokkal többet sebezne.
-
krisztajo #4160 Help! Ez a Camp Storage chest engem is érdekelne.
Ezt fel lehet rakni CE-re is, rendesen működik?
Úgy tudom, hogy arról csak ez a DLC hiányzik.
Ha valaki próbálta, írja meg!
Illetve érdemes a patch-et felrakni?
Tudom, hogy könnyít a harcon, de azt olvastam, hogy bugokat is javít.
Viszont azt is írták néhány helyen, hogy programfutási gondokat okozhat.
Kinek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban?