Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Gothic 2 is nagyon bugos...most játszom újra , sokadjára. Jó játék, de bugos..a harmadik rész, meg ebbõl a tekintetbõl siralmas.

Mindenesetre jó a Gothic sorozat is, nagyon jó lesz a Dragon Age, mind a kettõ RPG, de igencsak eltérõek.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem tudom, változtattak-e, ezt elõre leszögezném.
Egy nagyjából egy éves, Chris Priestly (aka Evil Chris) által bemutatott videó tanulsága szerint az irányítás konfigurálható lesz billentyûzetre is, de lehet pusztán egérrel is mozogni harc közben.

Gothic-ot hasonlítani a Dragon Age-et meg egyenes hülyeség, ha a finomkodást kerülni akarom. Mint amikor a WoW-hoz hasonlítják. Persze, az elfeknek ebben is hegyes füle lesz.
Aztán ennyi, a közös pontok nagy része kifújt.
(És igen, a Dragon Age messze jobb lesz. Marha egyszerû a képlet. A Gothic volt egy Baldur's Gate klón a korábban elhangzott elgondolás szerint (ami önmagában is marhaság), és nem a Dragon Age lesz Gothic klón... csak a jegyzõkönyv kedvéért)
Megtudná valaki mondani,hogy a mozgás miként lesz? Úgy mint a NWN-ban?

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

A Gothic sorozatbol csak a 3. resz volt nagyon bugos. Mikor az elsot jatszottam (100 eve😊 meg a patch fogalma sem volt igazan ismert.
A Risen (28 oraja nyomom) szerintem nem bugos(sabb mint barmilyen mai jatek)
Aki azt gondolja, hogy a dragon age-hez nem lesz majd javito patch az eleg naiv, de ettol meg nem lesz bughalom

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Szega87
ha neked nem fekszik a Risen arról nem tehetek, nem mondta senki, hogy játssz vele

Ha a Gothic egy Trabant akkor én mostantól csak Trabanttal akarok járni...

Why so serious?

balee4
mármint e-mail nem kaptam.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Mert egyenlöre csak a kalapod mellé tudnád tüzni...<#nevetes1>...majd Nov 3

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

balee4
Nem kaptam semmit. 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
E-mailben kapod a kodot.

balee4
akarom mondani wedge31, összekevertelek vkivel. 😄

balee4
wesker: hol írja, hogy megkapom Lucky Stone gyûrût? feltöltöttem a karim, de nem kaptam semmit.

wedge31
Ez röhejes ,hol vannak azok a bughalom mindig ugyanolyan egyforma PB játékok egy Bioware cucchoz ? kb olyan mintha egy trabantot hasonlitanál egy ferrarihoz.

Szega87
mivel a bioware csinalja kotor klón lesz gothic/risen köntösbe

[HUN]Crassus
ilyesmi nem lesz....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sok mindenfele video megjelent mar, de igazabol hogy mirol fog szolni a jatek (50-60 ora) az meg nem derult ki. Az nem szeretem ha vegig csak harc van. A Risenbe pl a varosi kuldeteseket (vagy 20-at) tan 2 parbajjal vegig tudtam csinali. Vagy a kolostorban a nyomozasokat harc nelkul. Ilyesmikre is szamitanek.

grebber
Tárgytalan rájöttem!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hogyan kell feltölteni karaktert nem igen találok ilyen opciót?

bélanéni
Ha tényleg 5-6 éve fejlesztik, azért ennek jónak kell lennie. A magyar felirat is nagyon jól jön egy ilyen komplex és régies nyelvezetû játékhoz.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Valaki adna egy (magyar vagy angol) linket, ahol összefoglalják felsorolásszerûen, hogy mire lehet számítani. Pl. kb. hány órányi játékidõ, döntési lehetõségek stb... Mennyire lesz sztori-orientált? Pl. Witcher ebben és hangulatban eddig nem talált legyõzõre nálam. Talán majd a Dragon Age <#buck> Egy dologtól félek, hogy a BioWare egyetlen eddigi játéka sem tetszett. Valahogy sterilnek és hangulatmentesnek érzem az alkotásaikat. Nincs meg benne az a pezsgés ami kellene a figyelem lekötéséhez. Itt is érzek némi élettelenséget, és kissé túl szürke az egész megvalósítás. De egy jó sztori sokat dobhatna rajta.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

[HUN]Crassus
kb. semmi értelme nincs csak "parasztvakításra" jó....
sebaj a játék már csak pár hét!
Szerintem teljesen értelmetlen volt ezt kiadni..én 3és fél perc után untam meg csak idõpocsékolás ebben a formában.

Jo ezt a generalo program, de igazabol ez egy ugyes marketingfogas, nem tobb. Mar a keresztapa 1-ben is volt legalabb ilyen melysegu karakter keszito (sot). Ha valaki a jatek elkezdesekor fel ora alatt nem csinal maganak egy karaktert az minimum erdekes😊
Reklamra persze kituno, itt a forum latogatottsaga is megugrott emiatt.

bélanéni
Egy csomó minden nem választható ebben a karaktergenerálóban. Jól látom?

wedge31
Dalish Promise Ring
Intended for a Dalish elf's bethrothed, this enchanted silver band was blessed by the tribe's Keeper to ensure a long, healthy life.
Stats:
* Increased effectiveness of healing effects
* Subtract damage from darkspawn attacks
* Increase combat health regeneration

Ezt lesz amire te gondolsz.

Bucser
Azt a CE-t rendelõk kapnak ha jól tudom...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wedge31
Irtam ,azért mert akkor kapsz egy all stat +1 Lucky Stone gyürüt.

grebber
Miért jó ha feltöltöd?

wedge31
Feltöltötem a karimat a Bioware Socialra az elején jól fog jönni az a Lucky Stone gyürü all stat +1-el.

Rogue törpe a durva 😄 Ha hátbaszúrni nem is tud remélem hátbadobni még sikerül 😄

wedge31
Már csak az álla egy halálos fegyver...<#nyes>

robotnyk
Arnold

<#zavart1>
Davidus
na ez ki?😄

V9ykn8_TZL0

az mitõl függ hogy a skin complexion csúszka csúcsállásban +40 évet jelent vagy +5 öt (se) ? láttam már mindkettõt...

Davidus
szimpatikus testnevelõtanár(titokban pedofil)
õ is gonosz csak nem olyan nyíltan😄

V9ykn8_TZL0

bélanéni
Szép mívesen veszed ajkaidra drága anyanyelvünket!

Davidus
na kész van utolsó geci gonosz faszfej harcosom😄

V9ykn8_TZL0

grebber
Sajnos nem lehet gnomot létrehozni 😞

[HUN]Crassus
nah én meguntam😊 játszani akarok😛😊

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

grebber
Akkor csinálok valami debil parasztot.

wedge31
Igen ez a lényeg benne átvihetö majd a full játékba.

grebber
Ez a karakterszerkesztõ mire jó ?Amiket itt csinálunk azokkal mehetünk is majd a játékban?

dragon agendiában oly nem menõ a 'törzsi' hajviselet hogy egy sincs, az azé elég gáz.

balee4
Olyan szép:<#szeret>

female/mystic soundset a jó 😄
nekem mindig fagy... vidkártya gari -time, hehe.

AntiHero
Hát a Tetoválásokat se menti el a gép normálisan😞

Pár kreálmány:

A nõk tényleg szépek😛

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

szóval ha hallgattad, hallhattad <#wow3>

Etalon a Mass Effect féle hirtelen halálos ...Shepard..!!!

Mellesleg ha a hangokat is hallgattad, nem biztos hogy a legjobb ötlet fõhõsnõvel kaszabolni közvetlen közelrõl ugyanis iszonyatos rikoltozással spékelték meg a cuccot. Lehet játék közben kicsit "doppleresebb" de ez igy nem hangzik túl jól

Aragorn10
Nem nekem simán megy.

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.

Aragorn10
Amugy kár volt ezt kiadni mert most még jobban játszanék vele de nem lehet <#vigyor4>

Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.