18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Gubberx
    Arcane Warrior: Learned From: The Presence in Brecilian Ruins (“Nature of the Beast” quest line)
    Blood Mage: Learned From: Desire Demon in Fade (“Arl of Redcliffe” quest line)
    Shapeshifter: Learned From: Morrigan (Companion), Varathorn (Dalish Camp)
    Spirit Healer: Learned From: Wynne (Companion), Wonders of Thedas (Denerim, after Landsmeet starts)

Rogue

Assassin: Learned From: Zevran (Companion), Alarith’s Store (Denerim, after Landsmeet starts)
    Bard: Learned From: Leliana (Companion), Alimar (Orzammar)
    Duelist: Learned From: Isabela (The Pearl in Denerim)
    Ranger: Learned From: Bodahn’s Wares (Party Camp)

Warrior

Berserker: Learned From: Oghren (Companion), Gorim (Denerim Market)
    Champion: Learned From: Arl Eamon (at the end of the “Urn of Sacred Ashes” quest line)
    Reaver: Learned From: Kolgrim (Wyrmling Lair)
    Templar: Learned From: Alistair (Companion), Bodahn’s Wares (Party Camp)

egyet oldalt kellett volna visszaolvasnod....
  • sorthair
    Nincsen amugy valami oldal, ahol ezek ossze vannak gyujtve, hogy mit hol lehet megtalalni a specializalodasokhoz?
  • Gubberx
    Denerimben a csámcsogó nemes tavernába látogass el.
  • sorthair
    Es a duelist-et hol tudom megtanulni, vagy a konyvet hol tudom megvenni?
  • Gubberx
    én a párbajhőst később a bérgyilkost vettem fel és durván darálok vele :)
  • vidámvili
    ok megvan
  • sorthair
    Sziasztok

Toros Rogue-t hova erdemes specializalni?

• vidámvili
    és most?
  • PunkZoli
    végespoiler

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    morrigen meglép, te pedig a legjobb barátod kancellárja leszel(vagy legközelebbi embere, lehet nem kancellár) és gyakorlatilag te vezeted az országot, amíg alister(én őt ültettem a trónra) a nép közé vegyülve jó királyként járja az országot és segít...blablabla
    lesz egy hír morrigenről még, hogy a hegyekben láttak egy terhes nőt, de az ő sorsa még nincs lejátszva, ez a szál szabadon van... lehet erre fog épülni a következő rész
  • Yossarian
    Srácok azt a befejezést csinálta már valaki amiben:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Morrigan gyereket akar Alistairtől, hogy a sárkány megölése után a magzatba szálljon a vezérdémon és magának kéri a gyereket, hadd nevelje fel? Én az önfeláldozást választottam, de érdekelne, hogy akkor mi lett volna.
    Mentésem meg nagyon messziről van csak.
  • DarkBlade
    Majd akkor gyere ide vissza, mikor a szellem forma is meglesz.
  • vidámvili
    nem tudjátok véletlenül hogy itt mi a frászkarikát kell csinálni? (ill. hogy kell bemenni abba a bizonyos "rejtett helységbe")
  • Kimi23
    Szeretném megkérdezni az itt jelenlevőktől, hogy van- valakinek tapasztalata a Steam supportról. Ugyanis én ott vettem meg, a játékot, de mint kiderült a Steamen leírtakkal szemben nincs benne a magyar nyelv (az összes többi igen). Én persze írtam nekik pénteken, hogy bibi van nincs magyar felirat a játékban, mire ők a mai nappal levették az infók közül a magyart, mint választható nyelvet. Választ még a kérdéseimre, meg a burkolt fenyegetésemre, miszerint visszakérem a pénzem, ha ez így marad, még nem kaptam, a "ticketem open". Szóval tapasztalat Steam supportról valakinek?
  • dronkZero
    Nem baj, hogy annyi hozzá a kieg, csak akkor ne érvelj azzal, hogy milyen sokan játsszák a jó rendszere miatt, mert az így nem igaz. A rendszere nem jó. Nem véletlenül mókolták már át háromszor(vagy négyszer, faszom se követi).

Az meg dícséretes, hogy 30 rendszert próbáltál, én csak 5-öt, de abból kettő simán jobb volt, mint az AD&D. (WoD, CP2020, a szarabbak meg a MAGUS, meg a StarWars)
  • MerlinW
    Camp Storage Chest unoffical addon
  • GanXstaZoleeWrk
    Nincs szemüveg, kipróbáltam kb 30 szerepjátékot kb és nem véletlenül ezzel játszunk, az hogy a legtöbb cucc kieg stb van hozzá ne legyen már baj. De mindenki azzal tölti az idejét amelyik a szimpatikus neki.
  • dronkZero
    Azzal, hogy első, az is együtt jár, hogy a legtöbb világ, legtöbb sztori, legtöbb háttérinfó, regény, festmény, fityfasz van hozzá. Tehát igen, pontosan azért játszanak vele többmillióan, mert az az első. Tudom, ezt most nem fogod nekem elhinni, de ez így van. Csak vedd le az elfogult rózsaszín szemüveget, és gondold át összefüggéseiben!
  • obe
    de jo neked, en reggel 8 ota tudom, hogy az asztalomon pihen a ce verzio, kb 18 utän erek haza, nem tudom hogy elem tul addig
  • MerlinW
    Szótár bakki...
  • MerlinW
    OFF
    Tényleg nem nagyon van olyan alkalmazás ami ne futna W7-en. Vista-tól én is elzárkóztam, de a hetes tényleg teljesen rendben van.
  • sharkyn
    Ennek vége én lettem Fereldin hőse király:) am a vége nagyon állat lezz szerintem nem túl nyálas és nem is túl egyszerű de kiderül hogy lesz még folytatás...
  • Gascan #4218
    Tudna valaki annal a resznel segiteni, amikor a Ruined Temple-be a hidon kell atmenni ugy hogy ki kell puzzlezni mikor hova kell alni, ahhoz hogy a hid jarhato legyen?
  • nr1ranger
    Nah itt is a kezemben az eredeti game, már kúszik is fel a gépre :)
  • pluhi
    Sikerült letesztelni a Kapáslövés (Rapid Aim) módositót, ami a Lelianna exkluziv íjon is van. Az összehasonlitást a "Mágusszem" nevű ijhoz képest végeztem.
    Úgy néz ki, hogy 25 frame alatt húzza fel mindkét fegyvert, ekkor jön az célzás fázis, ami hosszúíjnál 0.3 sec a link alapján, amit lentebb már irtam. Ezt igazolja, hogy 30fps-es videón 10 frame-en keresztül céloz, mielőtt elereszti a nyilat. Nos ezt a 0.3 mp-es szünetet a Kapáslövés eltűnteti. Ez 40%-os támadási sebesség növekedést jelent hosszúijnál, ami elég durva.
    Később megnézem, hogyan befolyásolják ezt a skillek.
    Teszt video
  • Lesusius
    Szasztok, valaki meg tudná nekem mondani hogy hol tudok specializálódni a blood mage-re?
  • GanXstaZoleeWrk
    Még nem tartok ott hogy ezek meglennének de szabadfordításban jégkúp és valami agy csapás vagy hasonló.
  • GanXstaZoleeWrk
    OFF

Én elég sok rpgt kipróbáltam és messze a legjobb a dandd. 92 óta játszok asztali rpgt, és valószínű hogy az a sok millió ember csak azért játzik ezzel mert ez volt az első. (lol)

A MAGUS meg max itthon lehetett volna első magyar rpg de még az sem volt, mert volt egy harc és varázslat néven futó meglepően jó próbálkozás.

A varázsló pedig a legdurvább a pap mellett dandben magas szinten. Nem gond az alvás stb.

Az meg hogy toldozott foltozott na jó, biztos megvan a tapasztlatod ami alapján írod, kár hogy ezzel egyedül vagy :)
  • grebber
    Ezeknek a varázslatoknak: con of cold, mind blast mi a magyar megfelelőjük??
  • dronkZero
    Hát, mondjuk AD&D-nél csak egy technikailag szarabb rendszert ismerek, a MAGUS-t... :P De mindkettő kurvára népszerű, mert elsők a sorban, de olyan toldozott-foldozott, átgondolatlan mindkettő, hogy az valami szörnyű.

A varázslókkal konkrétan az volt a bajom, hogy nem használtam őket, mert tudtam, hogy el fog fogyni a varázslatuk, ezért tartogattam őket nehéz időkre, csatákra, ott meg nem kellett mind, és lehetett utána pihenni. Persze ha meg elkezdtem ellődözni a varázslatokat, akkor meg tutira hiányoztak, amikor hirtelen egy nehezebb csata jött.
  • Dns5000
    a lehtality megvan de csak 15 a cunning es tok bena a rugo
    most a lightnigos magek szopatnak halára iszonyat sokat sebeznek
  • tibur55
    http://www.maxim.com/girls/girls-of-maxim/84692/exclusive-girls-i dragons-agei.html Dragon Age lányok a Maxim-ban!
  • tomcsa4
    Ja és AD&D-ben hiába volt limitálva a varázslatok száma, attól még tök jó voltak a varázslók. Jajj én imádom azt a rendszert (mindenestül). :)

De ebben a játékban (cím) csak a mana szab gátat. Mit ne mondjak, jó lesz odafigyelni, mert nagyon könnyen elfogy. Jó játékot!

64 bitre meg Vista vagy Win7. 32 bitre meg Vista vagy Win7. Ez az én ajánlatom. Kivéve, ha valami nagyon régi géped van ,de azon meg már a Dragon Age sem fut el, szóval ebben a topicban tárgytalan.
  • dronkZero
    Oh, kösz. Az jó.
  • grebber
    Az első kettő az micsoda magyarul?
  • tomcsa4
    Mana. Csak a mana szab gátat.
  • bhaal
    Hali! Warrior spec mikor válik elérhetővé mert 7es szinttől lehetne 12es vagyok de nem találok emberkét aki tudná tanítani. Illetve a templar megvan hogy Alistair de más spec-t szeretnék hol találom a "trainereket" hozzá?
  • dronkZero
    64-bitre nincs jobb "gamer" oprendszer. Az XP64-ről egy év használat után kénytelen voltam belátni, hogy egy rakat szar, jópár játék baszakodott, nem indult, fagyogatott. NEM alternatíva.
    Vista jobban falja a vasat.
    Linux-szal nem fogok szarakodni.

Akkor mit javasolsz 64 bitre, ha nem Win7-et?

Mondjátok már, mana van, vagy darabra varázslatok?
  • Dns5000
    con of cold
    mind blast
    sleep
    de más ágakon is vanna stun varázslatok
    a grease fireball is jó kombó lehet
  • Kandurex
    Akkor lehet, h pont itt van a gondom, hogy én alapvetően destrukt mágus akartam nevelni, holott nem hatékony :(

Mindegy azért még egyet bepróbálok a mágussal, van elképzelésem ami az arany közép út,..meglátjuk.
  • BEAST #4200
    Rogue skillek kozt a Lethality, cunningot szamolja minden tamadashol strength helyett. Amugy is sok skillhez bonus sebzeskent szamitja a jatek a cunningot, szoval dupla haszon csak arra gyurni.