Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz Steam exlusive item:
The Wicked Oath
Adds +10% to critical strike damage
Improves armor penetration by 2
Adds +1 to combat stamina regeneration
Pre-purchase exlusive item:
The Memory Band
Adds +1% to XP
Adds one skill point
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Én speciel a CD Galaxistól rendeletem elõ egy CE-t, de azért nyomon követtem a másik lehetõséget is.
Ma jártam is egy 576-os boltban ahol nem igazán értették a lelkesedésemet. N
áluk ugyanis már november 22-re van elhalasztva!
Ettõl persze rögtön infarktust kaptam (honlapjukon meg lehet nézni)!
A CD Galaxisnál elvileg maradt a november 3-4.
De megvallom õszintén ezek után nem ártana tudni mi is van???
Ugyanis most akkor valaki nagyon vakít!
A két online játékáruház megjelenése között nem lehet ennyi idõ (ha a játék már bekerül az országba).
Már csak az a kérdés ki nem mond igazat???!!!<#nemtudom>#nemtudom>
V9ykn8_TZL0
Mage vagy 'Rugó' ? Mert nekem bejön a 0 hp de ha megmozdítom a kezem felrobban a világ stílus is. De ez a csapdázás, lopkodás, hátbaszúrás is jónak tûnik.
Várom,hogy a postás csengessen.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
V9ykn8_TZL0
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
az mondjuk kicsit erõs kijelentés hogy nem érdekes a fõszál. ez nem oblivion😄
"A content avoiding, conversation skipping, combat crushing playthough of DA will still take time to get through, my guess is at least 10 hours. I'll be curious to see just how fast the speed-runs end up. On the other hand, a content seeking, conversation listening, tactically considering playthough would take more like 60 hours, or even more if you're especially thorough. Ray is that kind of gamer, and he took over 100. I think an average gamer who’s not rushing but is still focusing mainly on getting through the game can expect a 40+ hour experience the first time. There are all just my personal estimates however."
V9ykn8_TZL0
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
V9ykn8_TZL0
A 90-es évek ota veszek játékokat és a mai napig a g3 volt az egyetlen amit egy hét után kivágtam mint macskát szarni annyira félkész élvezhetetlen bugos szar volt ilyen minösithetelen cuccot a Bioware mégcsak véletlenül se adna ki.
Es akkor a Forsaken Gods-rol, a G3 kiegrol meg nem is esett szo... 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A DnD világok elfjei viszont tényleg kisebbek és véznábbak, mint az emberek, ami a NWN játékokban látszott is. Biztos az izometrikus nézetûekben is úgy volt, de ezeknél szintén nem figyeltem. 😄
Ellenben az Elder Scrolls sorozatban a három elf faj mindhárom lehetõséget képviseli. A Nemes elf magasabb, a Sötételf nagyjábból egyezik, az Erdei elf meg alacsonyabb az embernél.
Might and Magicre nem emlékszem. 😄
Viszont én még egy dolgot hiányolok a karakterszerkesztõbõl. A zenét.
Mindenesetre a vonásaik nagyon hasonlóak.
GanXstaZolee#2709
jaja ezt én is hiányoltam!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Ami tetszik benne az a portrait rendszer, azt nagyon jól megoldották.
Maga a generátor szinte teljesen ugyanaz a szisztéma mint a Mount and Blade-ben. Ami nem rossz, csak kicsit puritán. Zavar pl h nem lehet tetszõleges hajszínt csinálni (tejfölszõkét akartam volna 😉, meg az elõre betáplált frizurákból is kevés van (nem tudom mért nem lehet jobban testreszabhatóvá tenni, hajhosszt állítani, esetleg fésülési stílust), így tök értelmetlen a tetoválás, remélem lehet majd saját tetkókat gyártani.
Az elfek egyáltalán nem tetszenek. Eddig minden játékban az elfek az embereknél sokkal szebbek, magasabbak voltak. Na itt nem. A fülön kívül semmi különbség nincs, ráadásul alacsonyabbak. Inkább néznek ki félszerzetnek mint tündének.
Azt se értem h mért csak arcot lehet kreálni. Magasságot, testsúlyt, testalkatot mért nem? Az animációt is biztos meg lehetne oldani (+-10 cm nem számít szerintem).
Úh ez egyelõre egy erõs átlagos, egyre bizonytalanabb vagyok.
V9ykn8_TZL0

A Bioware egy nagyon profi a 90-es évek ota / enyitt erröl ki kinek a köpönyegébe bujik / csak oriási sikerü egyáltalán nem bugos játékokat készitö csapat.
Van merszük nem csak a hagyományos fantasyt hanem másfélét is / Jade Empire ,KotOR ,Mass Effect / elkésziteni jó a marketing és ami nagyon fontos jó a community.
Csakha a BG-ét csinálták volna semmi mást már akkor is beirták magukat a játéktörténelembe és kb ebböl az egyböl adtak el annyit mint az összes PB játékból együttesen.
Ezzel szembe a PB egy amatör sufni csapat aki a g1 ota nem tud ujat felmutatni mindig ugyanazt csinálja mindig ugyanugy és többnyire teljesen bugosan.
A 90-es évek ota veszek játékokat és a mai napig a g3 volt az egyetlen amit egy hét után kivágtam mint macskát szarni annyira félkész élvezhetetlen bugos szar volt ilyen minösithetelen cuccot a Bioware mégcsak véletlenül se adna ki.
A PB kb itt ásta el magát nálam olyan mélyre hogy ott már kinaiul beszélnek...
Össze se lehet hasonlitani mondjuk egy NWN vagy pláne egy BG összetetségét komplexititását harcrendszerét egy gothicéval ami egyszerü mind egy faék.
Remélem belemernek végre fogni valami ujba mint ahogy azt sejtetik és végre kiderül hogy gothicon kivül mást is tudnak csinálni.
Részemröl nincs baj ha PB fanboy vagy csak marhaságokat ne irjál hogy majd a Bioware fog gothic köpenybe öltöztetni egy játékot...nem bolondultak meg hogy igy tegyenek.
Mindenesetre nagy ivbe kerüld el a Dragon Age-t ha neked a PB játékok a mérce mert teljesen más lesz mint egy gothic és most itt nem csak a játékmenetre gondolok.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Fenntartásaim vannak nekem is vannak, pusztán arra akartam kilyukadni, hogy ezt a játékot a teljesen más alapokra építkezõ Gothic-szériához hasonlítani nem a legbölcsebb dolog. Egészen más prioritásaik és erõsségeik illetve gyengéik vannak.
miez hogy normal difficulty = 75% AI ? NOOOORMÁLIS??
Mindenesetre pozitivum hogy a karaktereink MEG tudnak gyulladni. Akkor teszem föl az ellenség is. ÉS esetleg észreveszi hogy ég ! 😄 Vagy észreveszi hogy õt most megmérgezték! Sajnos azt már nem lehet elvárni hogy ne teljes testfelületes égés legyen "szimulálva", és azt sem hogy a mérgezés ne -5hp per sec szinten müködjön ...
Cserébe kapunk bombákat huráá😄