18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Pares
    Akkor jó, csak mert azt hittem, hogy csak nekem van így.
  • wedge31
    Ez legyen a játékal a legnagyobb gondod.
  • Gubberx
    nekem is olyan, ill. szerintem mindenkinek :)
  • Pares
    Miért van z, hogy hozzáadtam azt a Vérsárkányos Vért DLC-t, a letölthető tartalmakban mutatja is, leírás is van, magyarul, de amikor Bodhantól meg akarom vásárolni, a nevük helyén valami ilyesmi van: pm000mi_dragon_blood_glove... Vagy valami hasonló? Egy kicsit idegesítő...
  • noxon
    Ja megvan, vak voltam bocsi
  • wedge31
    A térkép alján katt a world map ikonra.
  • noxon
    Nem hülyéskedek :) csak a város térkép jelenik meg mindig a világtérkép helyett...
  • wedge31
    Ne hülyéskedj ,ott a térképen a world map funkcio.
  • noxon
    HHEELLPP! Demerinből vagy hogy hivják a fővárost, merre van a kijárat, hogy a világtérképre jussak? Sehol nem találom...
  • GanXstaZoleeWrk
    OFF: Szerintem fejezzük be mert kb veled nem lehet vitázni fix álláspontod hogy szar én pedig nem akarlak meggyőzni mert kb lehetetlen küldetés. Amíg 1 indokot sem irsz miért rossz csak ismételed ugyanazt teljesen felesleges beszéni is erről. Még tényeket sem írtál le pontosan szóval részemről ennyi.
  • TDC Geronimo
    selfpwn
  • Davidus
    na azt hiszem szarban vagyok:D kiirtottam az de csak náluk lehetett végtelen elfrootot kapni és így most nem tudok löttyöt gyártani. ráadásul healer nélkül tolom hardon szóval lötty nélkül game over van:s
  • noxon
    Hello, help! Demerinből vagy hogy hivják a fővárost, merre van a kijárat, hogy a világtérképre jussak? Sehol nem találom...
  • Kandurex
    Készítettem még tegnap egy gyors videót a karakteremről, útban az Ogár felé a toronyba. Az első fél perc mindent elmond róla, mindenkit leszúr, mint egy desznyót :D

HD -ben az igazi ;)
  • sorthair
    Valaki valaszoln a taskas kerdesre, mert en is most tervezem a feltetelet, de igy neki sem allok !?
  • Gubberx
    nem, rajtam van a felszerelés meg egy rakat cucc a tatyómban, így állok 82/100 terheltséggel. Kipakolok mindent a ládából de marad 82/100, ha árusnak adom el akkor csökken. Szal jó a láda de ennyi erővel maradhat a cucc nálam is mert ugye így nem sok értelme van...
  • watto
    5hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, ennyire ne legyél tehetetlen istenem....
  • MerlinW
    A terheltséget a rajtad levő felszerelés okozza, nem a hátizsák tartalma:)
    Hordj könnyebb páncélt, vagy adj pontot az erő-re. Túlterhelve, betegen sokkal lassabb, gyengébb a karaktered.
  • MerlinW
    Jaja, valahol olvastam erről, elfelejtettem itt megemlíteni:)
  • newhenry34
    Sziasztok!

Elakadtam egy helyen és segítség kéne. A sárkány felé megyek, de út közbe találkoztam egy Őrrel és után van ahol kövekre kell állni és úgy jön ki egy híd a túloldalra. Nem jövök rá a kombinációra. Tud valaki segíteni?
  • Gubberx
    A karakter nektek is terhelt marad ha a ládába bepakoltok? teszem azt tele vagyok cuccal 100/100 és hiába pakolok ki a ládába ugyanugy 100/100 a teherbírásom mintha minden nálam lenne.
  • SaGa
    OK ez a láda, de engem kissé megijesztett.
    Mikor kijöttem a banya kunyhójától, elmentem a táborba, bepakoltam egy halom cuccot a ládába, majd irány Lothering.
    A falu után jön az a táborozási jelenet, amikor rémálomból ébred a karakter. A láda sehol. A fene...
    El a Harcosbércre, majd gyorsan táborozni. A láda visszajött. Gondolom az "első táborozás" scriptelt, így nem fért bele a láda...
    Szal ha ottés akkor nincs meg, nem megijedni, visszajön..
  • GodBadka
    Ok. Holnap reggel küldok nekik levelet.
  • MaskimXul
    A játékban sehogy, amúgy meg a hivatalos editorral biztos lehet.
  • MaskimXul
    Itt a megoldás
  • Kimi23
    Az nagyon jó lenne, ha te is figyelmeztetnéd őket. Én mindenesetre készítettem képet az "eredeti" állapotról.
  • sirdond
    fegyvert és páncélt hogyan lehet csinálni?
  • Yaken666
    Hali!
    Kellene egy kis segítség mikor az urnát kell megszerezni, mégpedig ott ahol egy hidat kell kialakítani 3 karakterrel. Az istenért sem akar sikerülni. Valaki nem tud segíteni esetleg??
  • Harkat 89
    Törp városban. Hozzám ő jött magátol hogy akar csatlakozni.
  • tomcsa4
    Könnyebben is elérheted a specializálódásokat. Ezen oldal bannerében a boltok és "ha a patch után nem indulna" alatt ott a Specializálódás. Az egy link, nyugodtan megtekintheted (nincs kiszínezve).
  • Rudaj
    hali!

Hogy jutok el a tóhoz? Ott van az a fickó várja a szamarát, adja a gólemes dlc t ( nem raktam még föl ) és nem tudok tőle a tóhoz menni. help pls
  • GodBadka
    Nincs, de én is gondolkodtam már, hogy írok nekik. Lehet hogy így is írok, hátha ketten már tömeg leszünk és figyelnek ránk. :)
  • neptum
    Oghren mere fele található ?
  • TopGun
    Sziasztok! Akinek a Collectors Edition verzio van meg, arulja el legyen szives, hogy mi van a harmadik DVD(CD)-n?
  • Különc
    Na most padlót fogtam: Morrigant kettyinteném másodjára (ha a táborban vagyok mindig muszáj valakit, DE ZEVRANT SOSEM xD) erre azt mondta h nem, nem ugráltathatom mint egy kutyát... OMG... Játékban is hülyék a nők xD
  • Gubberx
    Nekem egyszer Zevran aztmondta hogy az nem is kérdés hogy megerőszakolhatom :D:D:D:D
  • dartonita
    Dugd meg.
  • Harkat 89
    Nekem Zevran azt mondja nem tanít, mert a Rend (vagymi) nem engedi. Mit kell csinálnom hogy taníthasson?
  • Micsu
    vér varázsló az pontosan mit takar mik a speckói?
  • sorthair
    Mindenesetre koszonom, hogy a lustasagom ellenere ismet leirtad !!