18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Pares #4279 Akkor jó, csak mert azt hittem, hogy csak nekem van így. -
#4278 Ez legyen a játékal a legnagyobb gondod. -
#4277 nekem is olyan, ill. szerintem mindenkinek :) -
Pares #4276 Miért van z, hogy hozzáadtam azt a Vérsárkányos Vért DLC-t, a letölthető tartalmakban mutatja is, leírás is van, magyarul, de amikor Bodhantól meg akarom vásárolni, a nevük helyén valami ilyesmi van: pm000mi_dragon_blood_glove... Vagy valami hasonló? Egy kicsit idegesítő... -
noxon #4275 Ja megvan, vak voltam bocsi -
#4274 A térkép alján katt a world map ikonra. -
noxon #4273 Nem hülyéskedek :) csak a város térkép jelenik meg mindig a világtérkép helyett... -
#4272 Ne hülyéskedj ,ott a térképen a world map funkcio. -
noxon #4271 HHEELLPP! Demerinből vagy hogy hivják a fővárost, merre van a kijárat, hogy a világtérképre jussak? Sehol nem találom... -
#4270 OFF: Szerintem fejezzük be mert kb veled nem lehet vitázni fix álláspontod hogy szar én pedig nem akarlak meggyőzni mert kb lehetetlen küldetés. Amíg 1 indokot sem irsz miért rossz csak ismételed ugyanazt teljesen felesleges beszéni is erről. Még tényeket sem írtál le pontosan szóval részemről ennyi. -
#4269 selfpwn -
#4268 na azt hiszem szarban vagyok:D kiirtottam az SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de csak náluk lehetett végtelen elfrootot kapni és így most nem tudok löttyöt gyártani. ráadásul healer nélkül tolom hardon szóval lötty nélkül game over van:selfeket -
noxon #4267 Hello, help! Demerinből vagy hogy hivják a fővárost, merre van a kijárat, hogy a világtérképre jussak? Sehol nem találom... -
#4266 Készítettem még tegnap egy gyors videót a karakteremről, útban az Ogár felé a toronyba. Az első fél perc mindent elmond róla, mindenkit leszúr, mint egy desznyót :D
HD -ben az igazi ;) -
sorthair #4265 Valaki valaszoln a taskas kerdesre, mert en is most tervezem a feltetelet, de igy neki sem allok !? -
#4264 nem, rajtam van a felszerelés meg egy rakat cucc a tatyómban, így állok 82/100 terheltséggel. Kipakolok mindent a ládából de marad 82/100, ha árusnak adom el akkor csökken. Szal jó a láda de ennyi erővel maradhat a cucc nálam is mert ugye így nem sok értelme van... -
#4263 5hozzászólást kellett volna visszaolvasnod, ennyire ne legyél tehetetlen istenem.... -
#4262 A terheltséget a rajtad levő felszerelés okozza, nem a hátizsák tartalma:)
Hordj könnyebb páncélt, vagy adj pontot az erő-re. Túlterhelve, betegen sokkal lassabb, gyengébb a karaktered. -
#4261 Jaja, valahol olvastam erről, elfelejtettem itt megemlíteni:) -
newhenry34 #4260 Sziasztok!
Elakadtam egy helyen és segítség kéne. A sárkány felé megyek, de út közbe találkoztam egy Őrrel és után van ahol kövekre kell állni és úgy jön ki egy híd a túloldalra. Nem jövök rá a kombinációra. Tud valaki segíteni? -
#4259 A karakter nektek is terhelt marad ha a ládába bepakoltok? teszem azt tele vagyok cuccal 100/100 és hiába pakolok ki a ládába ugyanugy 100/100 a teherbírásom mintha minden nálam lenne. -
SaGa #4258 OK ez a láda, de engem kissé megijesztett.
Mikor kijöttem a banya kunyhójától, elmentem a táborba, bepakoltam egy halom cuccot a ládába, majd irány Lothering.
A falu után jön az a táborozási jelenet, amikor rémálomból ébred a karakter. A láda sehol. A fene...
El a Harcosbércre, majd gyorsan táborozni. A láda visszajött. Gondolom az "első táborozás" scriptelt, így nem fért bele a láda...
Szal ha ottés akkor nincs meg, nem megijedni, visszajön.. -
GodBadka #4257 Ok. Holnap reggel küldok nekik levelet. -
#4256 A játékban sehogy, amúgy meg a hivatalos editorral biztos lehet. -
#4255 Itt a megoldás -
Kimi23 #4254 Az nagyon jó lenne, ha te is figyelmeztetnéd őket. Én mindenesetre készítettem képet az "eredeti" állapotról. -
sirdond #4253 fegyvert és páncélt hogyan lehet csinálni? -
Yaken666 #4252 Hali!
Kellene egy kis segítség mikor az urnát kell megszerezni, mégpedig ott ahol egy hidat kell kialakítani 3 karakterrel. Az istenért sem akar sikerülni. Valaki nem tud segíteni esetleg?? -
Harkat 89 #4251 Törp városban. Hozzám ő jött magátol hogy akar csatlakozni. -
tomcsa4 #4250 Könnyebben is elérheted a specializálódásokat. Ezen oldal bannerében a boltok és "ha a patch után nem indulna" alatt ott a Specializálódás. Az egy link, nyugodtan megtekintheted (nincs kiszínezve). -
Rudaj #4249 hali!
Hogy jutok el a tóhoz? Ott van az a fickó várja a szamarát, adja a gólemes dlc t ( nem raktam még föl ) és nem tudok tőle a tóhoz menni. help pls -
GodBadka #4248 Nincs, de én is gondolkodtam már, hogy írok nekik. Lehet hogy így is írok, hátha ketten már tömeg leszünk és figyelnek ránk. :) -
neptum #4247 Oghren mere fele található ? -
#4246 Sziasztok! Akinek a Collectors Edition verzio van meg, arulja el legyen szives, hogy mi van a harmadik DVD(CD)-n? -
#4245 Na most padlót fogtam: Morrigant kettyinteném másodjára (ha a táborban vagyok mindig muszáj valakit, DE ZEVRANT SOSEM xD) erre azt mondta h nem, nem ugráltathatom mint egy kutyát... OMG... Játékban is hülyék a nők xD -
#4244 Nekem egyszer Zevran aztmondta hogy az nem is kérdés hogy megerőszakolhatom :D:D:D:D -
#4243 Dugd meg. -
Harkat 89 #4242 Nekem Zevran azt mondja nem tanít, mert a Rend (vagymi) nem engedi. Mit kell csinálnom hogy taníthasson? -
Micsu #4241 vér varázsló az pontosan mit takar mik a speckói? -
sorthair #4240 Mindenesetre koszonom, hogy a lustasagom ellenere ismet leirtad !!