18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • wedge31
    Beszélj a verselö tölgyel meg a dilis mágusal.
  • dextr
    nincs sajnos már rámentettem
  • Sund
    itt ülök a játékban és megakadtam. senki sem tudja a választ?
  • fixpont
    Nincs meg veletlen az a mentett allasod, amikor pont felveszed?
  • fixpont
    Ettol feltem...
  • dextr
    igen
  • wedge31
    Morrigan esetleg ,de Wynne zsigerböl gyülöli öket tehát mégha lehetne is baromság volna.
  • fixpont
    De mageval mint fo karakterrel unlockoltad?
  • dextr
    Én Wynne-el fel tudtam vetetni, még egy spellt is kipróbáltam, de utána vissza töltöttem biztos ami biztos.
  • fixpont
    De szerintem lehet, miutan unlockoltuk. Jo Wynnebol nyilvan nem lesz a Morriganbol szerintem lehet. Akkor most inditok egy mage csak azert, hogy kinyithassam (OMFG) a specit. :D
  • wedge31
    Valszeg azért mert nem lehet belölük blood mage ,Wynne esetében ez teljesen biztos.
  • fixpont
    Ok nem lattam a szerkesztest amikor irtam.
  • fixpont
    Ezt tudom, hogy eleg egyetlen egyszer unlockolni es legkozelebb mar marad. :D
  • fixpont
    Szoval azert kerdestem mert az osszes tobbi 11 sikerult unlockolni fuggetlen attol hogy a fo karim harcos, de ez az 1 nem megy, ez nem ertem miert olyen kulonleges ez....
  • MaskimXul
    Legrosszabb esetben indíts egy maget, vidd el redcliffe-ig, unlockold a blood maget és folytasd a normál kariddal. A spec unlockok minden karakteredre érvényesek, nem csak arra, akivel megcsináltad.
  • Kandurex
    arra írtam, hogy passz,
  • fixpont
    De ertsd mar meg, hogy Morrigan es Wynne nem beszel a vagydemonnal hanem egybol megtamadja oket. :D
  • Kandurex
    Jah vágom, hogy mit akarsz. Világos. Akkor neked is Redcliff, max nem te mész az enyészetbe,

Szerk: akkor passz :)
  • fixpont
    De Morrigan nem beszel a vagydemonnal hanem egybol megtamadja.

Angol forumokon ezt irjak:

Holy hells, how do you unlock this if you aren't a mage.

-If you kill Isolde, Jowan can't go in, Morrigan and Wynne won't talk the the demon.
    -If you do the circle of Magi, again, Morrigan and Wynne won't talk to the demon, and Jowan talks about redeeming himself. Irving will obviously do the same.
    -Talk to the Boy, I can only kill him apparently, and that doesn't unlock it.

Leirja, hogy neki nem sikerult sehogy ha a fo karaktere nem mage, azert kerdeztem, hogy kinek sikerult unlockolni ugy, hogy a fo karija nem mage.
  • MaskimXul
    Nem kell, hogy a főkarid mage legyen, Morrigane-el is meg lehet csinálni.
  • fixpont
    Minden karakternek 2 specije lehet. Ne feledd.
  • fixpont
    Nem felvenni akarom, csak unlockolni hogy a tobbi mage felvehesse. A fo karakterem harcos, megis tudom unlockolni az assassint meg rangert is, holott en azokat nem vehetem fel, de a masik tarsaim igen. Az unlocknak mi koze ahhoz, hogy milyen a fo karakterem es ki veheti fel, semmi.

"Társak nem vehetnek fel szakot, mindegyiknek egyedi van,."

Ez hulyeseg mindenki valaszthat egyet a 14. szinten es 1 van neki, amikor csatlakozik. Morrigant szeretnem blood magenak es nem tudom unlockolni. Mindenkinek 2 specije lehet.
  • Prof William
    A Warden DLC-ben ha fellefetyeljük az talt az mindenkinek a kasztja szerint ad plusszot? És ha ilyen képességeim lesznek az a vég szempontjából nem befolyásolja a sztorit?
  • Kandurex
    Eszembe se jutott, hogy harcosként akarsz mágia szakot felvenni, ami ugye eleve kizárt.
  • MaskimXul
    Dehogynem vehetnek, ugyanúgy kapnak pontokat, mint a saját karaktered.
    Nekem pl. Morrigan arcane warrior és shapeshifter, Alistair champion és templar. Wynneből még nem próbáltam Blood Mage-t csinálni, gondolom nem örülne neki :)
  • fixpont
    Ezt biztos nekem valaszoltad? Az volt a kerdesem a bloodmage specit hogyan lehet unlockolni ha a fo karakterem nem mage.
  • Kandurex
    Társak nem vehetnek fel szakot, mindegyiknek egyedi van,.
  • fixpont
    Hogyan lehet a bloodmage specit kinyitni? Azt olvastam hogy a redcliffi questben a vagydemonnal, de nekem nem megy. Azt csak akkor lehet ha a fo karakterem mage nincs mas ut?
  • Solid Snake
    Lolmá ZEVRAN-nal Te kis hamis
  • MaskimXul
    Nekem ez van meg, bár azt hiszem egy korábbi verzió. Ha jól látom már dazip formátumban is fenn van de nem tudom, mi a különbség.
  • Sund
    HELP!

West Brecilian forest-ben, hol találom meg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Fehéragyart, hogy megölhessem?

rohangáltam körbe-körbe de nem találtam meg a kiutat.

Előre is kösz a választ.
  • Lesusius
    Köszi, kár hogy kinyírtam a gyereket. :S
  • Kandurex
    Aki kitolta mágussal, kérem szépen csináljon pár képet a skill lapjáról, htxvm!
  • Kandurex
    Van egy vár, Redcliff, rajta van a térképen, fáradj arra,..aztán, ha bejutottál a kastélyba, az enyészetbe fogadd el a démon ajánlatát.
  • wedge31
    A banner alati link nem elég feltünö ?
  • Lesusius
    Skacok könyörgök vki mondja már el, hogy hogyan tudok blood mage-re kasztosodni.
  • wedge31
    Én is megnéztem nálad lehet a gond mert müködik a láda ,tedd fel a dlc ne a modot lehet az a baj.
  • Gubberx
    van egy linked ahhoz amit te használsz? :)
  • MaskimXul
    Nekem normálisan működik, amit belepakolok, az eltűnik az inventoryból, és hely is több lesz.
  • Kontrakcio
    Sziasztok. Magyaritást tudtok linkelni? segitségetek előre is köszi :) amugy, agyondicsérték ezt a gammát, kiváncsi vagyok h miylen :)