18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#4319 Beszélj a verselö tölgyel meg a dilis mágusal. -
dextr #4318 nincs sajnos már rámentettem -
Sund #4317 itt ülök a játékban és megakadtam. senki sem tudja a választ?
-
fixpont #4316 Nincs meg veletlen az a mentett allasod, amikor pont felveszed? -
fixpont #4315 Ettol feltem... -
dextr #4314 igen -
#4313 Morrigan esetleg ,de Wynne zsigerböl gyülöli öket tehát mégha lehetne is baromság volna. -
fixpont #4312 De mageval mint fo karakterrel unlockoltad? -
dextr #4311 Én Wynne-el fel tudtam vetetni, még egy spellt is kipróbáltam, de utána vissza töltöttem biztos ami biztos. -
fixpont #4310 De szerintem lehet, miutan unlockoltuk. Jo Wynnebol nyilvan nem lesz a Morriganbol szerintem lehet. Akkor most inditok egy mage csak azert, hogy kinyithassam (OMFG) a specit. :D -
#4309 Valszeg azért mert nem lehet belölük blood mage ,Wynne esetében ez teljesen biztos. -
fixpont #4308 Ok nem lattam a szerkesztest amikor irtam. -
fixpont #4307 Ezt tudom, hogy eleg egyetlen egyszer unlockolni es legkozelebb mar marad. :D -
fixpont #4306 Szoval azert kerdestem mert az osszes tobbi 11 sikerult unlockolni fuggetlen attol hogy a fo karim harcos, de ez az 1 nem megy, ez nem ertem miert olyen kulonleges ez.... -
#4305 Legrosszabb esetben indíts egy maget, vidd el redcliffe-ig, unlockold a blood maget és folytasd a normál kariddal. A spec unlockok minden karakteredre érvényesek, nem csak arra, akivel megcsináltad. -
#4304 arra írtam, hogy passz, -
fixpont #4303 De ertsd mar meg, hogy Morrigan es Wynne nem beszel a vagydemonnal hanem egybol megtamadja oket. :D -
#4302 Jah vágom, hogy mit akarsz. Világos. Akkor neked is Redcliff, max nem te mész az enyészetbe,
Szerk: akkor passz :) -
fixpont #4301 De Morrigan nem beszel a vagydemonnal hanem egybol megtamadja.
Angol forumokon ezt irjak:
Holy hells, how do you unlock this if you aren't a mage.
-If you kill Isolde, Jowan can't go in, Morrigan and Wynne won't talk the the demon.
-If you do the circle of Magi, again, Morrigan and Wynne won't talk to the demon, and Jowan talks about redeeming himself. Irving will obviously do the same.
-Talk to the Boy, I can only kill him apparently, and that doesn't unlock it.
Leirja, hogy neki nem sikerult sehogy ha a fo karaktere nem mage, azert kerdeztem, hogy kinek sikerult unlockolni ugy, hogy a fo karija nem mage. -
#4300 Nem kell, hogy a főkarid mage legyen, Morrigane-el is meg lehet csinálni. -
fixpont #4299 Minden karakternek 2 specije lehet. Ne feledd. -
fixpont #4298 Nem felvenni akarom, csak unlockolni hogy a tobbi mage felvehesse. A fo karakterem harcos, megis tudom unlockolni az assassint meg rangert is, holott en azokat nem vehetem fel, de a masik tarsaim igen. Az unlocknak mi koze ahhoz, hogy milyen a fo karakterem es ki veheti fel, semmi.
"Társak nem vehetnek fel szakot, mindegyiknek egyedi van,."
Ez hulyeseg mindenki valaszthat egyet a 14. szinten es 1 van neki, amikor csatlakozik. Morrigant szeretnem blood magenak es nem tudom unlockolni. Mindenkinek 2 specije lehet. -
Prof William #4297 A Warden DLC-ben ha fellefetyeljük az talt az mindenkinek a kasztja szerint ad plusszot? És ha ilyen képességeim lesznek az a vég szempontjából nem befolyásolja a sztorit? -
#4296 Eszembe se jutott, hogy harcosként akarsz mágia szakot felvenni, ami ugye eleve kizárt. -
#4295 Dehogynem vehetnek, ugyanúgy kapnak pontokat, mint a saját karaktered.
Nekem pl. Morrigan arcane warrior és shapeshifter, Alistair champion és templar. Wynneből még nem próbáltam Blood Mage-t csinálni, gondolom nem örülne neki :) -
fixpont #4294 Ezt biztos nekem valaszoltad? Az volt a kerdesem a bloodmage specit hogyan lehet unlockolni ha a fo karakterem nem mage. -
#4293 Társak nem vehetnek fel szakot, mindegyiknek egyedi van,. -
fixpont #4292 Hogyan lehet a bloodmage specit kinyitni? Azt olvastam hogy a redcliffi questben a vagydemonnal, de nekem nem megy. Azt csak akkor lehet ha a fo karakterem mage nincs mas ut? -
#4291 Lolmá ZEVRAN-nal Te kis hamis -
#4290 Nekem ez van meg, bár azt hiszem egy korábbi verzió. Ha jól látom már dazip formátumban is fenn van de nem tudom, mi a különbség. -
Sund #4289 HELP!
West Brecilian forest-ben, hol találom megSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fehéragyart, hogy megölhessem?
rohangáltam körbe-körbe de nem találtam meg a kiutat.
Előre is kösz a választ. -
Lesusius #4288 Köszi, kár hogy kinyírtam a gyereket. :S -
#4287 Aki kitolta mágussal, kérem szépen csináljon pár képet a skill lapjáról, htxvm!
-
#4286 Van egy vár, Redcliff, rajta van a térképen, fáradj arra,..aztán, ha bejutottál a kastélyba, az enyészetbe fogadd el a démon ajánlatát. -
#4285 A banner alati link nem elég feltünö ? -
Lesusius #4284 Skacok könyörgök vki mondja már el, hogy hogyan tudok blood mage-re kasztosodni. -
#4283 Én is megnéztem nálad lehet a gond mert müködik a láda ,tedd fel a dlc ne a modot lehet az a baj. -
#4282 van egy linked ahhoz amit te használsz? :) -
#4281 Nekem normálisan működik, amit belepakolok, az eltűnik az inventoryból, és hely is több lesz. -
#4280 Sziasztok. Magyaritást tudtok linkelni? segitségetek előre is köszi :) amugy, agyondicsérték ezt a gammát, kiváncsi vagyok h miylen :)