Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Azért DLC-k készülgettek.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

wedge31
Nem érdemes berágni rá tipikus konzolos felsöbbrendüségi komplexusa van.
Az itthoni maroknyi konzolos egyszerüen képtelen feldoldolgozni agyilag hogy Mo ök vannak elenyészö kisebbségben mert kb tiz gamerböl heten pc-én tolják.

Arrol nem is beszélve hogy itthon virágzik a konzol warez is keményen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Teljesen ésszerû, (bár azért vagyunk páran, akik elõrendeltük PC-re, és exponenciálisan szaporodik a konzol-warezolók száma is), de attól még szebb gesztus nem lesz. 😊
Sir Quno Jedi
Hujjaj, ha ilyen érzékeny valaki, vigyázni kell ám a DA-val, mer abban trancsír van, belek, vérzuhany, meg krosszrészszeksz! 😄DDDD OJVÉ! Jó lesz az!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én csak azt mondtam ne általánosíts, ha azt írod, hogy a "legtöbb PC-s" akkor meg se szólalok. 😊
A magyar változaton is választható lesz az angol nyelv. Ezért nem külföldrõl rendelem végül.

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Kikérheted nyugodtan, csak kevesen vannak akik ezt joggal tehetik. Ha többen lennének a jófiúk, volna esély, de amíg sokszoros konzolos eladások vannak és virágzik a pécé warez, addig pár fecske nem csinál nyarat sajnos. Pláne, hogy a pécé verzát eldani sem könnyû utána a konzolosokat meg veszik, mint a cukrot, még mifelénk is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mondjuk én full angol verzára vágyom kizárólag, mivel a magyar ferdítésektõl falnak tudok menni (lásd., magyar D&D kézikönyvek, Úristen).

Elõrendelt gyûjtõi változattal azért ezt az általánosítást kikérem magamnak, már bocs...

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Én ezt nem nagyon hiszem el, csak ha már láttam. Kb. le vagyunk szarva keresztben errefelé.

Nem lesz gond a magyar supportal. A megjelenés napján elérhetõ DLC-k mindegyike elérhetõ lesz magyarul is.

Kivancsi leszek a magyar supportra. A jatek ugye magyarul jelenik meg de utana jonnek a dlc folyamatosan. Azokat is leforditjak, megvehetok lsznak itthon is? A fallout 3-nal nem volt szinte magyar support, az elso dlchez joval kesobb elkeszult a szukseges magyar patch de utana semmi. En megvettem es utana a UK varez verzioval jatszottam vegig a dlc-ket. Jo lenne ha itt nem igy lenne. Ugy latom a magyar eladasok (elorendelesek alapjan) eleg jok lesznek tehat ez nem lehet akadaly a tovabbi supportra.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Sir Quno Jedi
Ésszerû, mert ha a pécések lewarezolják, utána konzolra sem veszik meg, akik már pécén kitolták. Viszont így ütõs konzoleladásokat tudnak elérni.

GanXstaZoleeWrk
Azért gondolkodjunk már Bioware csinálja eddig egy játékuk sem volt szar ugye, nemhiszem hogy most égetnék le magukat + jön swtor is 😊 Kb Blizzard szintû csapat minõségben mindenképpen nem az a tipusú fejlesztõi team aki kiad minden félész szart.

A megjelenés pedig nov. 3. PS3ra jön nov 17én.

http://www.bioware.com/

GanXstaZolee#2709

De nem ám! Sõt, PC-re gyakorlatilag befejezték egy éve a fejlesztést, azóta, amíg a portolással foglalkozó team tötyörög, csak bugmentesítéssel molyolnak a rengeteg szabadidõben.
Bár ez muri, hogy ha konzolra van kész elõbb egy játék, akkor azt megjelentetik, PC verzió meg majd jön, ha viszont fordítva, akkor ráülnek a PC-re is, nehogy véletlen hamarabb jelenjen meg.
Szerintem meg a jo tps nezet, izlesek es pofonok

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

grebber

Next PC upgrade: 2022

robotnyk
ha nem kamuztak, akkor ezt kivételesen pcrõl "portolják" boxra, szóval ha lesz bug, az mindkét kiadást érinteni fogja, szvsz.
wedge31
Szerintem az egyik legfontosabb ficsör az izometrikus nézet.

Sir Quno Jedi
Akarja a halál feltolni. Akkor vennék x360verziót belõle. Viszont, ha megy offline és nem lezs probléma a PC-ssel (tudjuk miket lehet szívni kezdetben az új gammákkal, míg jön egy jó patch), akkor megveszem a PC-set. Ha rosszakat hallok a PC-srõl, akkor meg a boxosat (végülis tök8, csak a boxosban nincs BG nézet).

Hát ha fel akarod tolni achivementeket meg a karidat biztos kell net. De még a CoD4-ben is van offline profil szal 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Sir Quno Jedi
Nemtom, remélem lehet full offline tolni PC-n, mert rühellem az olyan gammákat amikhez online account kell, miközben full szingli gammák!!!

nemkell letolteni semmit csak a Save eket megtartnani és majd bemásolod a játékba...

PSN ID:misi2mezei

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Bucser
Miért is kellene bármilyen kódot kapni?

Amikor indítod a játékot szépen bejelentkezel és letöltöd a karaktered. Szerintem benne lesz az inventoryban a gyûrû... ennyi.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

wedge31
Elsöre egy Pagonyelfet.

Te milyen karaktert csináltál.
Nem tudom.
wedge31
Majd mikor kijön a game megkapod a kodot.

grebber
De ezt mikor adják oda?

Next PC upgrade: 2022

Most hogy fönt van a karakterem megkapom a Lucky Stone-t.
wedge31
Nekem csak egy igazi druida kaszt hányzik de az máshol se nagyon szokott lenni.

igaz, most olvastam, hogy vannak specializációk. pont most kezdtem újra a neverwinter nights 2-t, azután kicsit kevésnek tûnt. bár a 12 kaszt már jobban hangzik, a törpe ember elf kombó kicsit fantáziátlan, de ettõl még várom a játékot...

PLusz néhány különbözõ háttér 😊

wedge31
Mármint 12 kaszt.

ha csak ezen múlna, akkor a golden axe jobb lenne, mint a gothic
(bár biztos van, aki így gondolja)
um, 3 faj, 3 kaszt? háááát... ez golden axe

ja én hulye fejemmel 2x is regisztráltam és mind a 2 re megprobáltam felrakni😄
remélem nem lesz gond...

wedge31
Itt de gondolom már ugyanitt regisztráltál is mert egyébként nem megy.

aha szoval akk csak várni kell?
és majd ha felrakta hol tudom megnézni,hogy fel e rakta?

wedge31
A második karimat nekem is csak nyolc óra mulva tette fel az oldalra.

mármint a karaktert nem tudom feltolteni az oldalra pedig joljonne az a exkluziv tárgy😄

sziasztok letoltottem a karakter kreálot de nem tudom hogy kell feltolteni ide hogyan kell?
megcsnáltam a karaktert és ott hogyan tovább?(a programba be vagyok jelentkezve)rámegyek az Info feltoltésére de nem lesz semmi,oszt rámegyek Online Profil ra és akkor megnyitja az oldalt bejelntezek de ismételten semmi😞
valaki elmondaná pl,hogy-hogyan kell?
elore is thx!

TDC Geronimo
papírforma 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
Nice!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Davidus
PC Gamer UK Review

Verdict
A truly astonishing game. Vast, vivid and microscopically detailed. Dragon Age is the RPG of the decade

94%

V9ykn8_TZL0

rossz elõérzetem van <#idiota>

valami olyasmit amiérrt nem kár. pl élõhalott v. démon ... De úgylátom törpe duelistel fogok mászkálni.

Szedd le a karaktergenerálót és ott vannak a skilljei.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

de olyasmi, a dragon age wikin megnézheted a spelljeit
mit szerettél volna?