18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Dns5000
    azt hiszem bebugzott redcliffnél :S
    jön fent pár zombi
    aztán lent rengeteg csomo potit elnyomok azntán nem jön több felmegyek ott jönnek egyessével aztán nem jönnek
    se lent se fent de
    hiába beszélek mindenkivel nem történik semmi :(
  • T4sY
    Felpeccseltem (száguld!) és a 3 csapattagot, akiket előzőleg használtam, még mindig nem tom kiválasztani... A party-ablaknál feketék. Ez normális?
  • wedge31
    Két katt a patch exére.
  • T4sY
    Patcchelni amúgy h lehet? :)
  • T4sY
    Az mért van, hogy a törpe városba az aránás küldi után a "használt" csapattagokat nem tudom használni? Feketék és nem tudom kiválasztani őket...
  • Prof William
    Sten kardját hol lehet megtalálni?
  • Harkat 89
    A backstab az pontosan mi? Jelzi valahogy ha olyat ütök?
  • wedge31
    Ahhoz képest hogy folyamatosan a játék mage aspektusát szajkozod pedig még van neki egypár ahol a petek nagyon hasznos társak attol függetlenül hogy nem tudnak aoe cc qq pp tztr röviditésü spelleket.
  • BEAST #4351
    Igazad van, mihez kepest... :D
  • wedge31
    Hülyeség ,jok a petek.
  • BEAST #4349
    2 hasznat lattam az idezheto lenyeknek, elso hogy nem szerencsetlen tarsaim veret szivtam :D masik pedig ha nincs aoe cc skilled akkor nem art ha par mob a summont uti helyetted. Amugy szarok :d
  • Davidus
    összes ranger skill álat idézés szóval egyáltalán nem kell hozzá ijásznak lenni. az idézhető állatok állítólag jók
  • Sund
    KÖSZI!
  • Solid Snake
    Hátha kell valakinek

Dexterity Hotfix
  • Gubberx
    looooooooooooool XD
  • Solid Snake
    xD
  • wedge31
    Én ,nincs gondom vele most tettem pontot a macira nagyon állat szó szerint.
    Az ijnál most kezdtem pakolni az eröre mert abból számolja a sebzést állandó lopakodás és csapdázás / leraksz egy fagyucsapdát aztán ha belelépnek tüzesnyilal meggyujtod nagy fun / tipikus stelth kari.
  • MaskimXul
    Állítólag van valami dexterity bug, ami miatt gyengék az íjászok, de van már rá nem hivatalos hotfix.
  • I.C.ram
    Kösz! Bár csak zsákutcákat találtam, de biztos bamba voltam, megnézem újra. :)
  • Kandurex
    Az ranger - íjász karakter mennyire használható, tol valaki ilyen karit?
  • wedge31
    1.01a.
  • TDantes
    Meg is van a gólemes küldetés, ám angol nyelvű maradt, míg a játék magyar(sajnos nem túl eredeti..lehet ez a baj) Nem olyan vészes, de hátha tudja valaki a megoldást
  • Akranor
    Ott lehet megtalálni a commander armort?
  • DarkBlade
    Sima alap 1.0 -ás a game vagy már az 1.01a -s?
  • fixpont
    Igen ennek igy kell mukodnie, a jatekban 1x kell mindent unlockolni utana mar a kovetkezo jatekokban meglesznek.
  • TDantes
    Ja, hogy ott, értem. Azt hittem a törpök alatt, ja, akkor már tudom.
  • wedge31
    World mapon.
  • TDantes
    Térképen? Hát, akkor lehet nem stimmel valami, mert a törp bánya-Mélykút vagy mi a fenénél, nincs semmi ilyesmi. Semmit nem jelöl ott.
  • wedge31
    Ja ,délelött tettem fel és már végig toltam gond nélkül.
  • wedge31
    Térképen jelölt helyröl indul a golemes küldi.
  • dartonita
    Ez utobbinal van par kijarat.A deli-n pl tudsz tovabbi banyapalyakra atjutni.A gyerek ott lesz vmelyikben,csak kicsit megvaltozott :)
    A csaladi reputaciot majd a varosban tudod helyreallitani.
  • neptum
    nekem az a kérdésem lenne hogy a Tónál a kocsma csaposa nem mondja el valami oknál fogva hogy holvan az akit keresek hogy lehet belőle kiszedni vagy valami ahogy megtalálhatom őt ? igaz mosta Törp falván vagyok ott csinálom a küldiket
  • DarkBlade
    Van olyan itt akinek az alapjáték eredeti, de a Kamarás Erőd egyéb helyről beszerzett?
    Megy a DLC rendesen?
  • TDantes
    Biztos volt már róla szó, de nincs kedvem átolvasni három tucat oldalt.

Szóval. A gólemet, aki a társunk lehet, a DLC révén, merre keressem? Vagy honnan lesz ez a küldetés? A DLC fenn van, azzal nincs gond a törp város alatt kolbászolok, az ilyen alagutakban.
    Itt keressem valahol? Ellenségként már jött egy pár gólem.
  • peter01
    Elakadtam az egyik fő quest-ben, feledhetetlen a maga nemében a mélyutakon kéne vkit megkeresnem de mind a 2 területet ahová mehetek teljesen felderítettem és semmit nem találtam, csak rohangálok körbe körbe.
  • I.C.ram
    Sziasztok!

Hol találom az elveszett gyereket a törpe járatban?
    Hogy tudok eljutni abba a járatba, ahol a család eredetéről szóló bizonyítékokat kell megtalálnom? Csak két lehetőség van, ahova mehetek: a Crossroads vagy mi a fene, meg, ami tőle észak-keletre van. Ez utóbbit végignéztem teljesen, és se gyerek, se családi ereklyék, csak pár Deepstalker meg darkspawnt találtam. Valamit kihagytam?
  • dextr
    De nekem ez a blood mage unlock is érdekesen lett meg, mert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ugye amikor a démonnál választani kell, először a blood mage unlockot választottam de utána visszatöltöttem és a tudást választottam.

És most meg fel tudom vetetni akárkivel szóval ki van unlockolva. Vagy ennek így kell működnie?
  • Rudaj
    van egy mellék küldi ahol 4 mágikus dolgot kell megkeresni a világ 4 táján. Egyik a mágustoronyban lévő szék. Megtudjátok mondani hogy a másik 3 hol van pontosan ?
  • Lesusius
    Még annyi kérdésem lenne, hogy normális mágus cuccokat hol tudok venni, főleg armort, mer 1 kereskedőnél sem találtam még :S.
  • Kandurex
    Nos, át az erdőkön végig, egészen a vérfarkas tanyáig, ami egy dungeon,. Nem lehet eltéveszteni.