18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Fasiszta #4399 Nektek is sokszor van gyógyszer híány . -
DragonKnight #4398 Végig egyedül kell csinálni, meg kell szerezned négy shapeshifter alakot és azzal már könnyű.
Az elsőt azonnal megkapod ez az egér alak.
-
#4397 ha valahol nehéz, akkor helyszínt kell váltani..nem érdemes kűzdeni.
egéralak ugye nem ér sokat, a többivel viszont meglehet csinálni csak okosan kell taktikázni. a Golem sokat bír, érdemes behajítani egy tűzlabdát tűzalakban, majd a gólemalakban is behajítani valamit...közelharcban is jó.
csak a karakterrel lekardozni az ellenfeleket elég nagy kihívás (nehéz szinten legalábbis), 3 kögólem már csúnyán elintézhet.. -
Nagydög #4396 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Asszem egy masik szalon haladok. A magus toronyban osszefutottam egy meretes abominationnal, es szunyalni kuldte a partit. Most egyedul bolyongok az alomvilagban, es ki kene szabaditanom a tarsaimat, de meg fogalmam sincs, hogyan csinaljam. Ha barmelyikuket sikerul, akkor mar jobb lesz, mert egyedul keves vagyok. -
Dns5000 #4395 Te hogy mentél be rogueal a fadebe?
Csak magussal lehet.
Csak Morrigen magus nallam ő meg kinyírja a démont nem tanul tőlle bood mágiát visszatöltöttem vagy 5x :S
-
Dns5000 #4394 te Morrigennel csináltad meg? -
krisztajo #4393 Nagyon szépen köszönöm! Így azt hiszem már menni fog. -
Nagydög #4392 Az szep, csak en Lotheringbol egyenesen ide jottem, mert valahova ugye kellett. -
#4391 Érdemes a főszál előtt megcsinálni a mellékküldetéseket. Én 12-es szinten vagyok és még nem is jártam a mágusok tornyában. -
DarkBlade #4390 Ez a Gólem nagyon állat.
Mikor a falúból jöttem ki vele, az a csirkés jelenet.. az durva volt. :D -
Nagydög #4389 A Fade tenyleg ilyen ordenare szopas? Csori rogue karakteremmel szenvedes. CSak 7. szintu vagyok, es foleg a cunningra gyurtam eddig, de az a kovetkezo szintnel lenne hasznos a Lethality skillel. Harom healing potionnal estem be ebbe az atkozott alomvilagba, es feletteb valtozatosan szopatnak a fejlesztok. -
Noodlee #4388 Első ránézésre a tippem az, hogy olyan páncél van rajtuk, aminek a skinjét nem tudja ráhúzni a játék. -
#4387 nekem többször is volt ugyanez, szerencsére a harc elején van egy auto save, töltsd vissza ha másképp nem megy. (Nagy okosságot nem mondtam tudom :)) Aztán jó lett. -
T4sY #4386 Vki segítsen légyszi, mi van ezzel a 3 karival? Mért feketék? ÉS mért nem lehet kiválasztani őket?
Köszi a segítséget. :) -
Droughert #4385 Törpe városban volt egy quest amiben elakadtam. A koldusoknál vettem fel, 40(rábeszélés nélkül 50)aranyért kaptam csempész árut, amit egy Growin(nem biztos ,hogy jól emlékszem a névre) nevű fickónak kéne átadnom. A gondom az, hogy végig jártam a mágus tornyot, de nem találom. Rémlik valami, hogy korábban mikor kipucoltam, volt egy fickó, akit egy szekrényből szedtem ki, de vissza is bújt oda, hiába mentem vissza, nem találok ott senkit. valakinek van ötlete, hogy esetleg merre lehet, vagy miért nem találom (bug?). Külföldi fórumon valaki azt írta, hogy ott van a szekrény mellett. -
Dns5000 #4384 Morrigen megtámadj a démont
máshol nem lehet blood mágiát tanulni? -
#4383 Pont eleg, minden masra ott a csapat. :d Kivancsi vagyok a city elf vonalra is, lehet ijaszt kezdek majd. Eddig csak Lelianaval ijaszkodtam, casterek ellen kifejezetten hatekony volt.
Eddig csak melee karakterekkel jatszottam, tehat en rohantam elol mindenfele kezem ugyebe kerulo dologgal hadonaszva, lehet ki kellene probalnom hogy csak hatulrol lovoldozok, amig a tobbiek hadonasznak :D Bar healert/rangedet konnyebb taktikakkal iranyitani, mint egy tankot :/ -
#4382 én igen, a petek szerintem egész jók, offtankolni például a maci ideális. Az íjászkodás annyira nem tetszik (látva hogy egy közelharcos vagy varázsló mennyivel jobbakat tud ütni, vagy épp cc-zni), de azért becsülettel csinálom :)
Igaz csak 1.0-s easy módban játszom, valószínűleg nehezebb fokozatokon már megbántam volna a dolgot, a sima dps-elésen kívül nem sok másra jó sajnos. Na jó, meg zárnyitásra és hogy bárkit le tud dumálni, de az nem a harci specializáció része :) -
#4381 Ha már megvan a quest, akkor a Magic Circle melletti kikötőben kell beszélned egy gyűjtögetővel, aki elmondja, hogy volt már itt valaki a terepen előtte is, aki azóta már elindult Orzammar felé. Indulás oda, még a felszínen (ahova a térképen érkezel) tudsz beszélni az illetővel (Ferlyn vagy ilyesmi a neve), aki Redcliffe-be irányít majd. -
#4380 Ezzel vigyázzunk, mert mindenkire hat. Ne csodálkozzon senki, hogy 3 ijász mob szétszivatja mielőtt kettőt pislog, ha ez fenn van.
Amúgy lecsekkoltam a Kapáslövés és a skillek hatását. Célzás módban okésan működik, ez ugye +1.5sec célzási idő, tehát egy longbownál 0.3+1.5=1.8 secig tart célra. Kapáslövéses ijnál ebből lejön x, ami általában 0.3 sec (ezért normál módban nincs is célzás idő). Van amelyik ijnál kevesebb a bónusz, a Prima guide-ban van táblázat.
Ami érdekesebb, az a Gyors lövés mód. Ekkor elvileg [(DEX-10)*5]% gyorsitásnak kéne belépnie. Gyakorlatilag semmi ilyen nem történik, a felhúzási animáció ugyanannyi ideig tart, a célra tartás ideje csökken itt is. Tehát ha olyan kapáslövéses ijunk van, ahol már eleve nincs célra tartás (Lelianna bow pl.), akkor a Gyors lövés csak hátrányt ad, többet lősz mellé és nincs crit. Kivétel a kapáslövéses xbow, ahol 0.8-0.2 sec az alap célra tartás (Sailor's xbow), ott még gyorsit.
Próbálgattam, hogy mivel lehetne a felhúzás animációját gyorsitani, semmivel sem sikerült. Egy dolog lassitja, ha nehéz páncélt veszünk fel. Ekkor több mint kétszer olyan sokáig tart felhúzni, de a célra tartás ideje nem kap büntit. -
#4379 Nem kell keresni ez a hivatalos ok:)
Bioware Lead Designer:
"Finish the plot around the Dalish elves when her approval is high, then talk to her at camp."
bioware forum -
#4378 Csak keresem az okokat... -
#4377 Hát, ha elolvastad, értetted miről beszélgettetek a dal előtt, hogy miért énekelte a dalt, nyilvánvalóan semmi köze sem volt az ajándékhoz. -
#4376 Ez érdekes én pont elötte adtam neki a andraste virágot ami asszem a legmagasabban jegyzett ajándéka de valszeg nem ezen mulott. -
#4375 Úgy értem közvetlenül utána. -
#4374 1. Elindítod a játékot
2. Bal alsó sarokban bejelentkezés, regisztráció - regisztrálsz.
3. Bal alsó sarokban bejelentkezés, bejelentkezel.
4. Rákattintasz a menüben a "Letölthető tartalom" menüpontra
5. Rákattintasz a a Kód beváltása gombra
6. beírod a kódot (Promo Code)
7. Rákattintasz a menüben a "Letölthető tartalom" menüpontra
8. LEtöltöd a DLC-ket
-
MrAndree #4373 Lelkiztem én vele fél órát utána is. Na mindegy, majd egyszer. :) -
#4372 http://social.bioware.com/redeem_code.php -
krisztajo #4371 Bocsika a láma kérdésért de a letölthető tartalmak kódjait hová és hogyan kell beírni?
Még sosem csináltam ilyen, segítenétek kicsit? -
#4370 Csak akkor énekel, ha a fehéragyar quest után lelkizel vele vagy 10 percet a táborban. Elfogadás szinten elég a 35-40 is. -
#4369 Erről beszéltem, jó jelenet vol nagyon:) -
Dns5000 #4368 Steinnek hogy lehet növelni a morálját
már -19en van :(
itt fog hagyni a végén :S -
Dns5000 #4367 köszi
-
MrAndree #4366 Persze. Kapott mindent ami csak kell, meg halálosan szerelmes a karakterembe de énekelni nem akar. :) -
#4365 Ajándékokat adtál ?
Nekem már 60 körül rázenditett. -
MrAndree #4364 96on áll és még nem énekelt semmit... -
#4363 Vágodj be nála ,elénekli neked. -
MrAndree #4362 És ezt hogy lehet előhozni? Melyik küldivel? :) -
#4361 Jól nyomja a csaj.
-
#4360 Járd körbe az egész mapot, néha beragad az utolsó a házak közé.