Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl mindig az RPG/nem RPG viták jutnak az eszembe, fõleg a Fallout kapcsán, amikor a tejfölösszájú 16 éves kis krampuszok nyomták az okosságukat, hogy a Fallout igy meg a Fallout ugy, meg ez RPG, az meg nem. Több, mint 10 éves papir alapú szerepjátékokkal eltöltött múlttal mindig jókat mosolyogtam rajtuk.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Mindenesetre szeretnék betársulni Pretorian mellé
2. Csipkebokor vesszõ! 😊
A többit elég leirni feature-ben, oszt jó, majd úgyis kitapasztalja mindenki. Ha meg modder szemmel nézed a játékot, akkor
1. Nincs szemed.
2. Csipkebokor vesszõ.
3. Kamuzol.
4. Nyilván lesz toolkit a játékhoz, és ha tényleg modder lennél, nagyon jól tudnád, hogy bármit "ki lehet hozni belõle".
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Why so serious?
2. az a baj hogy ha meggyulladna még azt sem venné észre. Egy az , hogy verik lefelé a hp-ját még azt sem veszi észre. Demég azt sem venné észre ha egy pávián "esne neki hátulról". <#ticking>#ticking>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nem mellesleg a varázslatok - tudtommal - hatnak egymásra. tehát ha valaki castol egy mittomén firewallt, akkor azt el lehet oltani egy blizzard-dal
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Értékelés, Dragon Age: Origins
Pro:
Hangulat
Játékmenet
Grafika
Irányítás
Újra játszhatóság
Kontra:
még a faembert sem gyújtották meg
WOW-os szemmel biftof jó
bõvebb kritika:
láthattunk a harcos kardpengéjén lángvarázslatot... Meggyulladt tõle valami? Gyulladt a francokat
Értékelés:
30%
Konklúzió: piromán egyének kerüljék.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jó lesz ez, jó érzés nézni.
Egyébként meg ugye Wulfgar és Drizzt ketten megölték a jégsárkányt, és onnan lett Drizzt egyik legendás szablyája.
Na az jégsebzéssel bírt (azzal tudta számûzni Errtu-t), mégsem deresedett a penge hüvelye, egyszerû bûvölt fegyver ami a 'tûz' lényeit sebzi.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Én F3-ban sem zöld gennyet lövöldöztem hanem kilövöldöztem a puskát és csapattárs levagdosta õket <#mf1>#mf1>...
hát bezony ez nekem tök érdekes részlet , annyira érdekes hogy deal breaker.
A helyedben egy lvl3 flame shield-et castolnék magamra. 😛
Mit is akartam? Ja, megvan.
A Journeys-t elindították, ha valaki el akar vele szórakozni, a weblap címe (furmányos, ravasz, meglepõ módon) dragonagejourneys.com
Why so serious?
a párbeszédek biztos marha jól mutatnának a promo videókban, nem is értem, miért nem azzal bombázzák a youtubeot... 😄
-sikerült alulmúlni a fallout3-at abban legalább égtek a mutánsok és panaszkodtak is <#falbav>#falbav>
Aki szereti ezt a stílust (színvonalas szerepjáték) az akkor sem fog felállni mellõle és agyatlan hentelést játszani mert kevés az ideje.
Amennyiben meg ellenvélemény van, hát legyen...elhiszem hogy minden ember különleges, én nem olvasok sz@r könyveket mert kevés idõm van és azon nem kell gondolkozni...ha valki igen hát tegye.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Többi már angol:
dragon gameplay
shut up tree gameplay
deathbed gameplay
Ez meg egy gamespotos. 7:04-17:10ig van róla szó.
Jó szemezgetést 😊
azoknak itt van néhány HD gameplay videó.
Kíváncsi leszek, hogy utána is fikázzák-e...
Illetve már játszható a Dragon Age Journeys c. flash játék és bizony zseniális!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tipikus tank kari lesz a szokásos törpe dumával.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
V9ykn8_TZL0
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha egy adott játékban belebújhatsz egy másik személy bõrébe és választhatsz, hogy miként befolyásolod az NPC, más játékos, a környezet stb. sorsát
Ha egy adott játékban belebújhatsz egy másik személy bõrébe és választhatsz, hogy miként befolyásolod az NPC, más játékos, a környezet stb. sorsát, ill. hogy jó vagy rossz stb. oldalra állsz akkor az RPG.
Teljesen mindegy, hogy mennyi statot állítgathatsz és mennyi kaszt van stb. Ennyire egyszerû. Benne van a nevében, hogy mi az RPG.