Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Heheh, milyen igaz, de most mondd meg õszintén, nem mókás, ahogy kezüket-lábukat törve próbálják bizonygatni és teljesen szujjjjektiv "érvekkel" megtámogatni a saját hülyeségüket? <#nyes>
Errõl mindig az RPG/nem RPG viták jutnak az eszembe, fõleg a Fallout kapcsán, amikor a tejfölösszájú 16 éves kis krampuszok nyomták az okosságukat, hogy a Fallout igy meg a Fallout ugy, meg ez RPG, az meg nem. Több, mint 10 éves papir alapú szerepjátékokkal eltöltött múlttal mindig jókat mosolyogtam rajtuk.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ugyanmá', direkt mulattat. Ezek az indokok nem állnak stabil lábakon, még csak nem is ízlés kérdése, magyarán szándékos tréfa. Vagyis pozitív irónia.

Mindenesetre szeretnék betársulni Pretorian mellé
2. Csipkebokor vesszõ! 😊
Pretorian
Most mondd már meg, hogy te mit mutatnál meg egy trailerben, vagy egy gameplay videóban egy RPG-bõl? Azt, hogy hogyan használod a képzettségeidet/képességeidet, vagy azt, hogy milyen a harc? Szerintem mindenkit a harcrendszer érdekel elsõsorban, ha gameplay videóról van szó.
A többit elég leirni feature-ben, oszt jó, majd úgyis kitapasztalja mindenki. Ha meg modder szemmel nézed a játékot, akkor

1. Nincs szemed.
2. Csipkebokor vesszõ.
3. Kamuzol.
4. Nyilván lesz toolkit a játékhoz, és ha tényleg modder lennél, nagyon jól tudnád, hogy bármit "ki lehet hozni belõle".

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

wedge31
Engem kezd meggyözni az égés egyes esetekben leégés nagyon fontos szempont a F3-mat ez tette egyáltalán fogyaszthatová...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Én meg játékos szemmel nézem, és tudod nem az a legfontosabb egy játékban, hogy "meggyújtsák a faembert". Ez bizony kukacoskodás, akárhogy is nézed.

Why so serious?

TDC Geronimo
Minden topiknak megvan a maga bohóca. Eddig ez innen hiányzott <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tudod , én modder szemmel nézem a játékot hogy mit lehetne kihozni belõle. Ebbõl nem sokat 😄 Te kukacoskodsz velem és a kukacos haverodat hozod fel példának . Haggyál már.

Van egy haverom, az is ugyanilyen, veszi a létezõ legapróbb és legkevésbé fontos részletet, hogy beleköthessen és az alapján ráfogja valamire, hogy ez szar. Csak õ poénból csinálja, szegény readswift meg úgy nézem komolyan ilyen. Szomorú, de ez van. Olvasni vicces. 😊

Why so serious?

1. a grafika max akkor lenne pro hogyha a tomb raider 1 az etalon 😄 de akkor nagyon.
2. az a baj hogy ha meggyulladna még azt sem venné észre. Egy az , hogy verik lefelé a hp-ját még azt sem veszi észre. Demég azt sem venné észre ha egy pávián "esne neki hátulról". <#ticking>

Szabi84
ti játszottatok már vele hogy ennyire profin értékeltek?-.-

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

ProGabe
ezt én nem értem. ez nem szimuláció, ez játék. pár hete is valami hasonlón akadtál fenn. egyértelmû, hogy már régen eldöntötted magadban, hogy ez a játék szar lesz. most magadat gyõzködöd az ellenkezõjérõl, vagy minket akarsz lebeszélni róla? :S

nem mellesleg a varázslatok - tudtommal - hatnak egymásra. tehát ha valaki castol egy mittomén firewallt, akkor azt el lehet oltani egy blizzard-dal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Solid Snake
Lolmá <#hehe>
Kandurex
Ez alapján:

Értékelés, Dragon Age: Origins

Pro:
Hangulat
Játékmenet
Grafika
Irányítás
Újra játszhatóság

Kontra:
még a faembert sem gyújtották meg
WOW-os szemmel biftof jó

bõvebb kritika:
láthattunk a harcos kardpengéjén lángvarázslatot... Meggyulladt tõle valami? Gyulladt a francokat

Értékelés:

30%

Konklúzió: piromán egyének kerüljék.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
😄D

b-type
sz@r a fenét...😄
Jó lesz ez, jó érzés nézni.

Egyébként meg ugye Wulfgar és Drizzt ketten megölték a jégsárkányt, és onnan lett Drizzt egyik legendás szablyája.
Na az jégsebzéssel bírt (azzal tudta számûzni Errtu-t), mégsem deresedett a penge hüvelye, egyszerû bûvölt fegyver ami a 'tûz' lényeit sebzi.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

WOW-os szemmel biftof jó <#idiota>

Kandurex
Szóval szar lesz,

még a faembert sem gyújtották meg, hanem jéggé változtatták, ha g*ci akarnék lenni aztmondanám hogy "vicc az egész" .

bezony, fallout3-ban "kiüthetted" a fegyvert a kézbõl - itt nemfogod <#alien2>

Én F3-ban sem zöld gennyet lövöldöztem hanem kilövöldöztem a puskát és csapattárs levagdosta õket <#mf1>...

hát bezony ez nekem tök érdekes részlet , annyira érdekes hogy deal breaker.

Alulmúlni a fallout 3-at? Ez azért durva.
A helyedben egy lvl3 flame shield-et castolnék magamra. 😛

Mit is akartam? Ja, megvan.
A Journeys-t elindították, ha valaki el akar vele szórakozni, a weblap címe (furmányos, ravasz, meglepõ módon) dragonagejourneys.com
Tehát találtál egy totál érdektelen részletet és most azon lovagolsz. Vicces... 😊

Why so serious?

nem , majd elmondják hogy érdemes -e egyáltalán az idõ rászánni. Persze nem a WOW brigádot kell kérdenzi <#nyes>

robotnyk
és ha lecseng a hype, megváltozik a harcrendszer? <#wilting>
a párbeszédek biztos marha jól mutatnának a promo videókban, nem is értem, miért nem azzal bombázzák a youtubeot... 😄
bõvebb kritika: láthattunk a harcos kardpengéjén lángvarázslatot... Meggyulladt tõle valami? Gyulladt a francokat 😄 Persze ahol minden peon nehézpáncélban rohangál (ezt már a trailerben is kiröhögtem ), azt maximum kefröcskölni lehet és meggyújtani . Valamiért nem bizom benne hogy a lángkard varázslat level2. errõl szólna 😄

-sikerült alulmúlni a fallout3-at abban legalább égtek a mutánsok és panaszkodtak is <#falbav>

b-type
fenét, ez melléduma 😊
Aki szereti ezt a stílust (színvonalas szerepjáték) az akkor sem fog felállni mellõle és agyatlan hentelést játszani mert kevés az ideje.

Amennyiben meg ellenvélemény van, hát legyen...elhiszem hogy minden ember különleges, én nem olvasok sz@r könyveket mert kevés idõm van és azon nem kell gondolkozni...ha valki igen hát tegye.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Olyasmi lesz mint a kotor. Az gyepálás volt :?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hogyha ez neked fikázás, akkor te meg fenboj vagy (az vagy <#alien> )

más is azt részletezte hogy nem kéne "felkarból" megnyerni a játékot ha nem muszáj. Egyelõre igenis "gyepálás" központúnak tûnik , és én meg sem fogom nézni amig az elsõ hype hullámok el nem csillapodnak.

Riddick21
Ez a te problémád.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

én továbbra is csak gyepálást látok.

Kandurex
nem is tudom 😊...mondjuk a harcrendszerre az jobban tetszik, mint az Origins -é... nekem eleve bejön a körökre osztott játékmenet.

Solid Snake
Na majd a fejlesztõ bácsik felbuzdulnak a sikerén és bejelentik hogy tulképp ez a full game <#hehe> A többi muvi és karaktergeneráló csak beetetés volt.
Tényleg jól el lehet szórakozni vele, böngészõs mivoltához képest egész komplex. Meghozza a hangulatot az Origins-hez. 😊
Davidus
a flash játékban lehet találni cuccokat amiket át lehet majd vinni a nagy játékba😛

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Eszem faszom megáll ezen a kis flash játékot,...többét ér, mint az utóbbi évben megjelent "A" címek.

TDC Geronimo
videóinterjú új gameplay jelenetekkel. Igaz lengyelül van 😄

Többi már angol:

dragon gameplay

shut up tree gameplay

deathbed gameplay

Ez meg egy gamespotos. 7:04-17:10ig van róla szó.

Jó szemezgetést 😊

Riddick21
Akiknek a grafikával van problémájuk...

azoknak itt van néhány HD gameplay videó.
Kíváncsi leszek, hogy utána is fikázzák-e...

Illetve már játszható a Dragon Age Journeys c. flash játék és bizony zseniális!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Kandurex
..én se, néztem valami kezdõ videót, amikor a hídon mennek át és alattuk hömpölyög a támadó ork sereg, és zeng az ég, zuhog az esõ, lobognak a zászlók,..az nagyon hangulatos és szép!

TDC Geronimo
Én komolyan nem értem azokat akiknek a graffal van bajuk. Fõleg, ha valóban 60fps körül fut gyengébb gépeken is ilyen minõségben...Grafikája szerintem gyönyörû, animációk bámulatosan szépek. Ez a PCgurus cikk meg...nem csodálkoznék azon se, ha nem játszott volna egy BG résszel se a cikkíró. Én már majd megveszek, hogy csengessen a postás november elején. Röpke 2-3 éve várok erre és végre úgy néz ki 2 héten belül meg is kapjuk 😊

Én jót röhögök néha ^^ Bár nagyrészt beletekertem csak.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

[HUN]Crassus
két idióta faxkalap........ezek minek játszanak?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

wedge31

Tipikus tank kari lesz a szokásos törpe dumával.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Davidus
yesname
Mégis, egy eszembe jutott: Fallout 3 😊 és a most megjelent Borderlands is talán.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
Na azért én ilyent nem tudok.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Szega87
a mai FPS-ek jó része is tartalmazza ezeket:

Ha egy adott játékban belebújhatsz egy másik személy bõrébe és választhatsz, hogy miként befolyásolod az NPC, más játékos, a környezet stb. sorsát

yesname
Emberek, holt egyszerû. RPG = Role Playing Game (szerepjáték).
Ha egy adott játékban belebújhatsz egy másik személy bõrébe és választhatsz, hogy miként befolyásolod az NPC, más játékos, a környezet stb. sorsát, ill. hogy jó vagy rossz stb. oldalra állsz akkor az RPG.
Teljesen mindegy, hogy mennyi statot állítgathatsz és mennyi kaszt van stb. Ennyire egyszerû. Benne van a nevében, hogy mi az RPG.

Davidus
az szimulátor. ember szimulátor<#idiota>

V9ykn8_TZL0

SZEG007
A Call of Duty is RPG nem? Végsösoron belebujsz egy katona szerepébe szoval akkor már ez is nevezhetö RPG-nek😄

Szega87
vitatkozzatok ki a nagyobb copter