Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy az is lehet, hogy a fegyver nem "bántja" a hordozóját 😊

rotator
Egyetértek. És nagyon jól integrálták a "nagy" játékba, hogy unlockolhatsz vele cuccokat, meg úgy az egész csöpög a vérprofizmustól. Ezekután rettegek, mit fog kihozni a BioWare végtelen költségbetésbõl SW:ToR címen, ha már egy Flash játékuk is ennyire ott van a szeren. 😮

(mindig azt hiszem, hogy minden infós alapdolgot tudok már, aztán kiderült, hogy a nagy lókukót!)
wedge31
<#nevetes1><#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Igen, ilyenkor jövök rá, hogy talán nem baj, ha van informatika kurzusom az egyetemen... 😄
<#idiota> "Lángra fel!" "Tûz!" "Égj te ostoba kard!" "Tüzeld fel magad!... Te is, Morrigan!" 😊
ProGabe
nem, vannak oldalak, ahonnan vagy sg felõl van tiltva a dolog, vagy az az oldal nem engedi így beszúrni a képeket. ha linkeled és rákattintunk, lehet, hogy 'acces forbiddent' dob, ilyenek ezek az oldalak, a kis irigyek nem szeretik megosztani a tartalmukat 😊

a linkelt videó attól a pillanattól pure awesomeness, amikor átvált izometrikus nézetre. ennél a játéknál nagyon nem mûködik a TPS nézet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wedge31
Fene tudja azért nem volna rossz ha csak akkor jönne az effekt ha kézbe a fegyver.

Mindig lenne egy szó ami aktiválja...<#idiota>

Szeretem az ilyen gameplay videókat. 😊 Amúgy azért vicces a villámló kard, mert kemény hõsünk simán bírja, hogy folyton csapdossák a nyalábok. De sebaj, mert a fantasy nem realitásról szól. 😄 😊
Háh! No de amikor beszúrtam a képeket, semmit nem nyomtam félre, nem írtam el, nem hiszem, hogy hibás lettem volna. 😞 Vagy mégis? 😮
wedge31
Jogos , általába menni szokott...<#zavart2>

ProGabe
nem halt az be, csak tudni kéne beszúrni 😛P

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

No mondom,... behalt az SG... 😛
wedge31

wedge31

Nem tudom ezt a trailert látta e már valaki ,nekem csak azért szurt szemet mert mindig birtam ha a karim hátán lángol vagy villámlik a fegyó...<#nyes>

Ja, igen... köszi, mert ezt is beszúrtam elõször, csak valamiért nem jelent meg. 😄 😊
wedge31

Én erre emlékszem.

Akkor csak ezt a kettõt, hátha sikerül.... -.-

És ennyit arról, hogy be is hozza a képeket...
Akkor egy kis nosztalgia: (elsõ képek 😮)

Jó sokat pofozgatták, mire idáig eljutott. Most már csak marha jó lehet. 😄
wedge31
Rendesen felvagyunk spannolva ahhoz képest hogy már 2004 ota várjuk a játékot ,mindig az utolso napok a legrosszabak.

Kandurex
Ha jól számolom pont hétvégére esik a megjelenés (09.11.06.) szóval pont feleslege szabadságra menni, két nap alatt azért csak el lehet majd benne mélyülni 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hajaj, ne is mondd, én már elõre felírtam munkarendbe, hogy egy hétig ne számítsanak rám, ciki lenne, ha késne 😄
robotnyk
EAnél nem fog csúszni fordítás miatt.
Akkor kinyírok valakit. Én az európai megjelenés napján bontani akarom a Collector's Edition dobozát, telepíteni a cuccot aztán 6 órán át fel se állni mellõle. 😊

Why so serious?

wedge31
Még lehet itt nagyobb szopás is ha csuszik a honositás miatt.

Kandurex
Na, akkor 13 nap emberek,...szopó 😞

A Davidus miatt csúszik 😄

Davidus
midnegy ki adja ki. a lényeg hgogy nem a cdgalaxis😛

V9ykn8_TZL0

wedge31
Szerinted a Bioware adja ki a játékot ? mert szerintem az EA...

De ez a két-három nap nem lényeges csak jöjön már.

Davidus
CDGs ráguglizott hogy release date meg dragon age aztán csak az elsõ mondatot olvasta el addig hogy november 3😛
tudtommal nem a cdgalaxis adja ki a játékot úgyhogy én egyenlõre a bioware-nek hiszek

V9ykn8_TZL0

wedge31
CDG felhivtam a mult héten mert ha hiszed ha nem én is olvasom a hivatalos oldalt és azt mondták hogy nem véletlenül van az oldalon 3-4 írva...

Davidus

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Hát a játék oldalán a FAQba ez van:

When will Dragon Age be released?

Dragon Age: Origins will be released on November 3rd 2009 in North America and November 6th 2009 in Europe on the Xbox 360 and PC. The Playstation 3 version will follow later in November.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus

V9ykn8_TZL0

wedge31
November 3-4 világszerte és amig nincs változás mi is ebbe tartozunk.

Davidus
nálunk november 6 a dátum szóval 13 nap

V9ykn8_TZL0

Solid Snake
Hibás, me sok mégazatíznapocska <#worship>
Nem, utána azon elégedetlenkedtek, hogy nem oda lõ ahova céloz, meg hogy milyen már, hogy fejbelövi a célt és nem hal meg azonnal. Hát azért barátom, mert ez nem a CoD...

Why so serious?

nálam okés
és teccik amit mutat 😄
Kandurex
Szóljon aki nem látja a visszaszámláló scriptet. Vagy hibásan jelenik meg. Köszi.

Pretorian
Most próbálom a flash-játékot, igényes, fasza munka! Kedvcsinálónak tényleg nagyon jó, el leszek vele pár napot szerintem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Ha véletlenül igaza lenne, (amit a review-k alapján gyakorlatilag lehetetlennek tartok) én leszek az elsõ, aki bocsánatot kér. De ha már Fallout és 3, biztosan sokan emlékeztek rá, hogy abban a topikban is sokan akarták megmondani a tutit 2 gameplay videó alapján, meg is kapta szépen elõre a "kommon fps" -jelzõt, aztán amikor megjelent, akkor valamilyen furcsa módon hirtelen nagyon-nagyon kevesen lettek az elégedetlenkedõ mitymulmákok.

Davidus
<#idiota>

V9ykn8_TZL0

Amugy, csak az elmelet kedveert. Menj ki az erdobe egy baltaval. Keress egy eleteros fat, kicsit olajozd meg a balta pengejet es gyujtsd meg, mejd kezd el csepelni a fat. Szerintem meg fogsz lepodni mennyire nem fog meggyulladni. <#buck>
te meg miértnem nézel inkább pankrációt a tévében? Az se sokkal rosszabb mint ez, hasonló ingerküszöb kell hozzá <#nevetes1>

Jó, léptem.

Bucser
Miért nem mész akkor máshova trollkodni ha nem tetszik amit eddig láttál?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pretorian
Persze hogy nem sikerült, mert nagy igyekezetedben elfelejtetted, hogy mirõl is szól a szerepjáték. A tápolás meg a lootolás az pont annyi volt, amennyire a kampány/modul sztorija megkövetelte, egyébként vagy 30, egészen komplex, és a feedback alapján jól fogadott kalandmodult irtam eddig, melyeket több szerepjátékos klubban is sok embernek adtam elõ DM-ként, versenyeken is. De legyen igazad, tényleg nem ég az a kurva faember.

Solid Snake

<#integet2><#hehe>
õszintén megmondom, aki itt erõlködik az te vagy 😊 . Én igyekeztem volna egy példán keresztül bemutatni miért látom kifogásolhatónak a játékot. Nem sikerült. Rád se sok ragadt a sok papirból mindenesetre, a tápolás meg a lootolás biftof megvót , akárcsak a sárkányköröm reszelés<#buck>

Pretorian
Jah tényleg, a nagy világégés, 2077-ben...😄
Egyébként ha nem lenne égés a Fallout-ban, szerintem én sem játszanék vele, nekem különösen fontos az, hogy lássam, ahogyan ég valaki.
Abban is biztos vagyok, hogy ha nem égne senki a Falloutban, az legalább harmincez...háromszázezer köbméterrel kevesebb eladott játékot jelentett volna a Kocsordi Tanács részir...lol, én flamer-t kb. egyszer használtam a játékban az égõ hordókon, alkalmanként felrobbanó atomtámadás ellen nem védõ ojjektumokon és jármûveken kivül nem is nagyon figyeltem fel tûzre a játékban, mégis teljes volt az élményem.