Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a linkelt videó attól a pillanattól pure awesomeness, amikor átvált izometrikus nézetre. ennél a játéknál nagyon nem mûködik a TPS nézet
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mindig lenne egy szó ami aktiválja...<#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem tudom ezt a trailert látta e már valaki ,nekem csak azért szurt szemet mert mindig birtam ha a karim hátán lángol vagy villámlik a fegyó...<#nyes>#nyes>
Jó sokat pofozgatták, mire idáig eljutott. Most már csak marha jó lehet. 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Why so serious?
A Davidus miatt csúszik 😄
De ez a két-három nap nem lényeges csak jöjön már.
tudtommal nem a cdgalaxis adja ki a játékot úgyhogy én egyenlõre a bioware-nek hiszek
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
When will Dragon Age be released?
Dragon Age: Origins will be released on November 3rd 2009 in North America and November 6th 2009 in Europe on the Xbox 360 and PC. The Playstation 3 version will follow later in November.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
V9ykn8_TZL0
Why so serious?
és teccik amit mutat 😄
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Jó, léptem.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként ha nem lenne égés a Fallout-ban, szerintem én sem játszanék vele, nekem különösen fontos az, hogy lássam, ahogyan ég valaki.
Abban is biztos vagyok, hogy ha nem égne senki a Falloutban, az legalább harmincez...háromszázezer köbméterrel kevesebb eladott játékot jelentett volna a Kocsordi Tanács részir...lol, én flamer-t kb. egyszer használtam a játékban az égõ hordókon, alkalmanként felrobbanó atomtámadás ellen nem védõ ojjektumokon és jármûveken kivül nem is nagyon figyeltem fel tûzre a játékban, mégis teljes volt az élményem.