18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#4519 Kössz, amugy Sten mindíg ilyen mogorva lesz? Meg se szólal, tömör válaszokat ad... Milyen faj ez a Kunári vagy mi, ilyen terminátorképző helyen születnek?:D -
SaGa Jr #4518 Nem rendesnek kell lenni, hanem megfelelő beszélgetőpartnernek. Mindenkinek van egy végtelenül leegyszerüsített stílusa, ami meghatározza milyen személyiség. Na ehhez idomulj és nem hibázhatsz (ezért írtam hogy figyelj oda milyen stílusban válaszolnak és mit). Valóban van 2-3 eset van mikor 1-2 pontos az emelkedés, de inkább a 4-8 az átlag, de akadt már 12 is például Morrigan esetében. -
SaGa Jr #4517 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak menj le a Deep Roads-ra, ott is mászkálj kicsit Caridin's Cross déli részénél, akkor emlékezni kezd és bejelöli a helyet a térképen. -
Harkat 89 #4516 Köszi a linket.
Angol nyelven van meg nekem, így nem mindig értek mindent. De próbálok úgy válaszolni rndes legyek. Mégis csak max 1-2 pontot nő a szeretetük. -
SaGa Jr #4515 Csak figyelj oda rájuk mikor beszélgetsz velük. Sok minden kiderül arról, hogy mit szeretnek. Plusz a codex-ben leírásra kerül a megtudott infók között mit is kedvelnek.
Általánosságban:
Morrigan - ékszerek
Wynne - könyvek
Leilana - vallásos cuccok/ékszerek
Sten - festmények, süti
Alistair - figurák
Loghain - térképek
Oghren - piák
Zevran - elf cuccok (főleg bőr cuccok), nemesfém rudak
Shale - speciális drágakövek
Hacsak nem vagy kimondottan bunkó és totál figyelmetlen egyén, aki mindig csak átugorja a szövegelést, nem nagyon tudod elrontani a beszélgetéseket. Ha jól csinálod majd minden esetben van javulás. Csak ha direkt csinálod akkor tudod rontani ahelyzetet. -
BlackDragon88 #4514 Tessék -
Harkat 89 #4513 Belinkelitek mégegyszer azt hogy kinek milyen Giftet jó adni? (akár ki is lehetne rakni a Specializálódás alá).
Nem tudom mit csinálok rosszul, de engem senkise kedvel a csapatban. És így még tanulni se tudok túlük specializálódást. Arról nem is beszélve egyiket se tudom megfektetni, még Zevrant se. :)
Amúgy az ilyen rubin, meg kvarc, stb. dologok jok valamire? vagy eladhatom őket? -
#4512 Ehh? Komolyan? Mi meg sem tudjuk kozeliteni, mindig odacsap... :( -
Micsu #4511 jó az elemecsapás+ infernó is, vagy a sokat említett gríz + fireball, mindig beszopatom vele akik elkezdenek futni a parym felé -
Dns5000 #4510 vagy 3. -
Dns5000 #4509 a cone of cold is aoe 2. a jég ágban
szerintem a legjobb varázslat
lefujok 4-5 nobot 3 közelharcos elked kapálni 3 mobot ha bejön 1 crit akkor széttorik a mob, ilyenkor érdemes sok ütéses skilleket vagy crit novelőt használni
Milyen fasza lesz ez amikor Stein 1ütéssel mindekit sbez aki a közelében van.
10mp cooldown aztan repeat -
Mit csinál a karaktered, ha nem irányítod, hanem berakod automatikusra
-
#4507 Aoe (area of effect) spellnek hivjak,es altalaban minden agnak a legutolso varazslata az.
Pl blizzard,tempest,fireball,death cloud,stb. -
#4506 Mágushoz mikor lehet majd szerezni csoportos támadás spellt vagy micsoda ez? -
#4505 Bocs duplapostért, felraktam golemes DLC-t, Shale már a csapatomban is van, a kérdés az hogy hogyan jutok el Cadash Thaig
-ba?:) -
#4504 én asszem 14esen öltem meg. -
#4503 Amugy a Mountaintop-os sarkanyt hanyas szinten olheto? En 17-es vagyok es ugy szetvert, hogy meg megerinteni sem tudtam :D -
#4502 pedig milyen jó az a revival később... -
#4501 Jaja, asszem ez a jó sorrend, nekem is így ment. Csak egy apró kortyot szabad inni utána belőle. -
#4500 de a 3. pont nem stímmel. mert ha letérdelek, és imádkozok, akkor a víz elpárolog abból az edényből, és üres lesz. -
#4499 nekem nem is azt írja ki még angolul sem mint a videóban mikor elkezdek imádkozni. milyen tárgy kell ehhez? -
#4498 Az rendben van, hogy 14+ felett már táp, de a magas szintig el kell jutni, és elég vérhugyozós hardon. -
#4497 Én 12-n találkoztam Wynn-el és ott már igen combos healer. -
#4496 A helyes sorrend:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Elmész a medencéhez, töltesz az agyagedénybe vizet majd otthagyod a medencét.
2. Odamész az oltárhoz és rárakod.
3. Letérdelsz és imádkozol.
4. Iszol 1 kortyot az edényből.
5. Felveszed az edényt és visszaviszed a medencéhez.
6. Kiöntöd a vizet majd bemész az immáron nyitott ajtón.
7. Megölöd a szellem
-
Micsu #4495 nah én is játszottam egy kicsit a játékkal
nem tudom hogy mi ez a nagy sírás rívás a varázslóval kapcsolatban hogy gyenge, a varázsló mindig is support volt, az előző ad&d szabályrendszerben is magasabb szinten voltak olyan varázslatok amit egyből öltek ha death ellen rosszul dobott az ellen
-
#4494 hónaljcirkáló elf mage+Morrigan+Wynne, hozzájuk Sten tanknak, leginkább Indominable miatt - rápakoltam egy rakás fire resistet, és így nyugodtan tűzgolyózhatok a segge alá, ő nem dől el, nem is sebződik olyan sokat, ellenben mindenki más körülötte... mondjuk később cserélve lesz, nem tetszik a fazon.
ettől függetlenül bejön, kellemes kombó, rommá nukeolok mindent, mondjuk még elég kicsik a mágusaim, nem tudnak túl sok táp dolgot. aztán miután minden halott, kifosztom a ládákat azzal a bizonyos kicsi és roppantul idegesítő, erősen Vukra emlékeztető tolvajjal. (legalábbis amikor az elején a remekbeszabott és roppantul érdekes kutyás történetet mesélte, én be akartam nyúlni a monitorba, megcsavarni a kis nyakacskáját, és feldugni a fejét a seggébe.)
btw, ha jót akartok magatoknak, és egy jó spirit healert, NE csináljatok meg Lothering-ben minden mellékküldit, álljatok meg durván 100 xp-vel a 7. szint előtt. miért? mert ha eléritek 7-es szintet, Wynne fogja magát, és fellép 8-asra, megtanulva a - legalábbis számomra perpill - felesleges Revival-t. sokkal jobb szépen felfejleszteni, és mage mellett jó kis nukert csinálni belőle -
#4493 Néha betoltam poénból a lebénultaknak a horrort, hagy szenvedjenek! :DDD -
#4492 Elven ritual angolul -
MrAndree #4491 Jómagam mágus vagyok, mostr már arcane warrior, fagyasztok és crushing prisont használok főleg. Meg force fieldet.
Alistair - Ő a harcosom, elég jól nyomja most már, használható cuccokkal.
Leliana - Íjászkodik, ő is egyre jobban tetszik, bár könnyen kifektetik ezért figyelni kell rá.
Wynne - Gyógyító és azt hiszem ezzel el is mondtam mindent. :) -
#4490 Ha gondok vannak, akkor meg van cone of cold, meg jégvihar és sleep. Illetve messziről rugóm még célzottlövésezget is, néha meg gyorslövéseket tol, ha kell a folyamatosan egyenletes sebzés. -
#4489 Mostanság megy az auto heroic offense a templar+rugóra (összes druva kombó és piszkos harc automatán megy), meg az auto life ward a két mágusra. Wynn gyógyít, meg stone fist-tel támad (hogy aki le van fagyasztva az széttörjön), Morrigan vulnerability hex, fagyasztás, életszívás, csókolom. A többit én tolom, ezeket meg ők taktikából. Nemigazán szoktam így elhalni a mágustoronyban lev12 felé. -
#4488 Elferdőt Morrigan+Alistair+Sten+rugójány. A törpéket először Alistair+Sten+Morrigan+Én rugóm, később +Oghren - Morrigan, azaz 3 talpigpáncélos konzervdobozzal és a lányrugómmal csináltam meg (volt ott vérengzés). Most a varitornyot Morrigan, Wynn, Alistair és én. Mágusokkal határozottan ultrakönnyebb, mint közel full harcos csapattal, viszont kevésbé vérengzős, inkább taktikus. :DDD -
#4487 Én most azt találtam ki, így látatlanban, hogy Alistair, Morrigan + kutya kombóval mennék végig..
Kutya mennyire használható a későbbiekben??? Az előző elbaszott karival jónak tűnt, ha szoptam mindig ő volt az utolsó, aki talpon maradt, mikor a többi gyík már rég fetrengett.. -
#4486 Kandurex: te hogy oldottad meg a rituálét? egyszerűen nem jó a sorrend hiába mondja fenrir hogy az úgy a jó. -
#4485 Pont tegnap este kezdtem újra én is a varázslómmal :D Gyanús volt, hogy már a toronyban is szenvedtem vele, meg a tetején az ogrét kb 26x-ra sikerült lepofozni :DD Meg visszagondolva egy csomó döntésem nem tetszett, úgyhogy gondoltam jobb, ha még időben újrakezdem. (Ráadásul sikerült egy olyan fasz fejet generálni neki, hogy minden párbeszédnél a hideg futkosott a hátamon :DD)
Az első pár szinten kizárólag a magic-et tápoltam, meg a primal varázslatokat, és sokkal ütősebb lett a csávó, mint első nekifutásra. Egy-két spellel le tudok nyomni mindenkit :) Party által kiosztott damage több mint 90%-a az enyém :D Este hazamegyek megnézem mit tudok kezdeni azzal a sutyerákkal ogréval.. :D -
#4484 Egyébként ki milyen felállást használ?
Én most 3 warrior egy mage felállásban tolom, de még gondolkodok egy esetleg máguson. -
#4483 Az oké, de én nem szedtem fel a küldetés tárgyat, mer nem tom hol van:D -
#4482 Pedig egy elbaszott karakterrel később csak kín a játék, még a feléig el lehet jutni, de utána..... Én is abbahagytam a varázslóval és újra kezdtem. -
#4481 Tegnap csináltam meg és ezzel a sorrenddel elsőre ment. Amúgy le is van írva, hogy mikor mit kell csinálni a küldetésben. -
#4480 nem történik semmi, megint elpárolog a víz, miután ittam az edényből, és aztán is elpárolog miután imádkoztam.