18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • balee4
    Igen, illetve 2 tárgyat a Collector's Edition-ból Bodhan-nél a törpénél a camp-ban tudod megvenni.
  • grebber
    Ezeket a cuccokat hogyan kapjuk meg:

Feral Wolf Charm
    Guildmaster's Belt
    Band of Fire
    Dalish Promise Ring
    Collector's Edition. 3 Items.
    Memory Band
    The Edge
    Embri's Many Pockets
    Helm of the Deep
    The Lion's Paw
    Amulet of the War Mage
    The Wicked Oath
    Blood Dragon Armour
    Mark of Vigilance

Ugyanúgy mint a lucky stone-t hogy amit felrakjuk ott lesz az invertorinkban vagy hogyan?
  • balee4
    Jaj ezt nem Neked írtam :D, saját hsz-mre akartam válaszolni, korábban írtam, hogy nem működött a kereskedés a kamarás erődben.
  • BlackDragon88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Denerimbe ellenem fordul Zevran, ezt valahogy meg lehet akadájozni?
  • Micsu
    ki kell kapcsolni a taktika almenüben mindent
  • DORSANAX
    Értem én, de állítólag az 1.01a javítással és az ottani "rapidos" DLC pack telepítési útmutatójának a segítségével javíthatjuk ezt a problémát.
    Ebben a pack-ban minden DLC benne van és még az sem lényegtelen, hogy milyen sorrendben vannak telepítve.
    Én nem állíthatom, mert még nem próbáltam ki, de a forrás megbízhatónak látszik és kipróbálta az illető és természetesen mások is...
  • Khalid
    Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogyan lehet átprogramozni úgy a karaktereket, hogy a csata ne legyen fakultatív program? Nekem valami olyasmi kéne, mint ami például a Baldur's Gateben volt - ha kiadtam egy parancsot, azt teljesítette, és addig csinálta, amíg végzett vele vagy más parancsot nem kapott. A mostani helyzet egy hatalmas nagy káosz, ha szabad mozgáson hagyom a karaktereket akkor őrületesen nagy ökörségeket csinálnak, szaladgálnak össze-vissza és tök véletlenszerűen támadnak annak ellenére, hogy világosan kijelöltem mindenkinek a dolgát. Ha pedig hold position-on van, akkor meg teljesen a másik véglet, akkor se tesz meg öt centit magától ha azon múlik, hogy folytassa a támadást azon a lényen, ami ellökte... volt már valakinek hasonló tapasztalata?
  • balee4
    De müxik a DLC! Vissza kell menni az erődbe és utána "termelődnek" oda a kereskedők. Kapunk hivatalosan oda is egy csapatládát. Viszont előtte gyűjtsünk mindent össze, nem lehet később bemenni magába az erődbe.
    A titkos cuccok meg egy ládában vannak, amit a 2. szinten egy festmény nyit.
  • DORSANAX
    Elnézést egy kis kiegészítés.
    Van ott egy elérhető DLC pack, ahol állítólag az "az erőd is bugmentes"
  • DORSANAX
    Amennyiben nem tetted fel az 1.01a patch-et, akkor gyere át IDE és olvasd el a fórumon a hozzászólásokat...
  • MaskimXul
    Hivatalos fórumon páran írták, hogy ha egy cuccot eladnak a kereskedőnek, aki Warden's Keepnél van, akkor fejleszti, és kicsit jobb minőségű lesz, ha visszavásárolod. Mások azt írták, hogy ugyanez működik a ládával ami ott van, az is fejleszti a cuccokat. Beraksz egy tier6-os páncélt és kiveszel egy tier7-est :)

Valaki próbálta már ezt, tényleg működik?
  • Harkat 89
    Lehet venni az árusoktól.
  • I.C.ram
    hogy lehet új herbalism recepteket megtanulni? 3-ason van a skill de még mindig csak lesser health szarokat tudok gyártani, és összesen 3 receptet tudok kb.
  • BlackDragon88
    Már vagy 10x próbáltam, a láda nincs ott a táborba.
  • dextr
    Nézd meg attól még lehet feltelepítette.
  • BlackDragon88
    Telepítés közben hiba üzenettel kilép az updater.
  • dextr
    Nekem a telepítés végén mindig lefagy, de attól működik.
  • BlackDragon88
    Valaki találkozott olyannal hogy patch után nem müködik a daupdater? Jó lenne berakni a DLC ládát...
  • Kandurex
    Akkor hasonlít rám a jelleme :D
  • watto
    nekem warez :)
  • I.C.ram
    Részeges törpe annyira nem poén. Kicsit már idegesítő, hogy mindenkit megakar dugni :D
  • balee4
    Most arra lennék kíváncsi, hogy alapból bugos vagy a warez DLC az oka.
  • watto
    Nekem se áru lsemmit.
  • balee4
    Tényleg van vhol egy titkos járat, átkutattam mindent, de nem lelek rá, merrefelé keressem?
  • Dns5000
    umm a fiu megölése redclifben -24 approval Aliasterrel
  • balee4
    Nálam is ilyen. xD
  • balee4
    Nálatok nem bugos a Warden's keep DLC? Teljesítem a küldit, Levi azt mondja, hogy kitakarítják az erődöt, visszamegyek és nem történik semmi, ha rámegyek a kereskedésre, nem adja be a vásárló ablakot sem.
  • watto
    Arcane Warriorért simán vissza lehet menni a romokhoz:)
  • navahok
    Mágusként már megcsináltam a specializálósáshoz szükséges questeket még régebben (nem tudtam hogy azoktól függ :(. )és nem kaptam meg őket (gondolom nem úgy alakítottam a történetet, utólag nem lehet megszerezni valahogy? vagy akkor erre rá***tam , és csak a spirithealer és alakváltó lehetek ami egyáltalán nem vonz :(.
  • TDC Geronimo
    Nekem nem volt még ilyen gondom, de csinálják már a köv patchet és ezt a problémát is tudják. Kis türelem, biztos kijavítják hamarosan.
  • DarkBlade
    Na kezd tele lenni a tököm ezekkel a DLC -k el... Még tegnap vettem a játékot.
    A Gólemes DLC -t hol látja, hol nem.
    Hol a telepített tartalmak közt leledzik, hol a megvásárolhatók közt.
    Van mikor a sokadik újra indításra kattan be neki hogy, hoppá... aktiválva van. xD

Ja, semmi nem eredeti DLC nincs telepítve.
    Szóval kezd kicsit idegesíteni a dolog. :D
  • TDC Geronimo
    Az országgyűlés összehívása után párbajozol vele és eldöntheted, hogy őt is grey wardenné avatjátok-e, hogy segítsen nektek az archdemon legyőzésében, vagy ott helyben levágod a fejét. Én az utóbbit választottam, amit Alistair örömmel tett meg :D
  • Cat 02 #4527
    Spoiler lesz, de gondolom át tudod állítani magadhoz. Ám az a trónkövetelő, aki az elején a királlyal van.
  • Harkat 89
    Loghain az ki, hogy neki is lehet ajándékot adni?
  • ricsa008
    üdv megtorpantam
    van egy terem középen egy kör alaku emelvény rajta víz és egy agyag edény, az egyik sarokba pedig egy poros oltár

bármit csinálok nem tudom kinyitni a zárt kaput
  • SötétBarom
    Mostantól nem nézek be mert sok a spoiler :DDDD
  • Gnome
    duelist akar az lenni:P
  • Gnome
    én ilyen felállásban játszok:én(assasin/dualist)- Morrigan - Sten(berserker) - Gólem( ő az elsődleges tank)

Morriganen van vagy +60% fagyasztás sebzésmódosító, hexel, fagyaszt, bénít, gyógyít szal csatákba gyakran vele rontok be és vagy 5 ellenfelet egyből lefagyasztok, a legerősebbet vagy a cage varázslattal bénítom le vagy a sérthetetlenséges varázslattal, addig a gyengébbeket leöldösik a többiek. nemsokára meglesz a manna szipolyozó varázslat szal durva lesz majd.

legjobb párbeszédek Sten és a Gólem között szoktak zajlani, eléggé megtalálták egymást állandóan az embereket szidják.
    Morrigan eleinte Sten vérét szívta de egyszer Sten visszaszólt egy olyat amiután már nem nagyon meri bszogatni sztem:)
  • SaGa Jr
    Ami azt illeti olyan jellegű pityergésre és nyafogásra mint amit Alistair szokott előadni valóban ne számítis, de azért vannak neki is gyengébb pillanatai. :)
    Kissé rideg és embeidegen értékrendű nép az övé és erre több helyütt lesz majd példa (ha őt vitted magaddal a toronyba a mágusoknál és kiszabadítod akkor ott lehet pár infót megtudni, de beszéltetni is lehet katonai múltjáról, meg időnként lesznek jó megmozdulásai és kommentjei is). Különösen jól el tud társalogni a kutyával, fantasztikusan tudja "szívni" Morrigan vérét a szövegelésével, de sehol nincs a gólemhez képest aki szvsz a legnagyobb arc. Utána jön Sten és a részeges törpe.
  • Kandurex
    Teljesen így van, totál értelmetlen játszani a szent embert. Nem azt mondom, hogy szadizni kell, de pl. a ha van lehetőség jutalomra, akkor kérd, ne légy tutyi - mutyi, hogy "jaj, hát nem is kell az nekem", meg ilyenek. És amúgy is, valakinek mindig fog tetszeni az aktuális cselekedeted....,elég vegyes brigád a társaság :)