18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#4559 Igen, illetve 2 tárgyat a Collector's Edition-ból Bodhan-nél a törpénél a camp-ban tudod megvenni. -
#4558 Ezeket a cuccokat hogyan kapjuk meg:
Feral Wolf Charm
Guildmaster's Belt
Band of Fire
Dalish Promise Ring
Collector's Edition. 3 Items.
Memory Band
The Edge
Embri's Many Pockets
Helm of the Deep
The Lion's Paw
Amulet of the War Mage
The Wicked Oath
Blood Dragon Armour
Mark of Vigilance
Ugyanúgy mint a lucky stone-t hogy amit felrakjuk ott lesz az invertorinkban vagy hogyan? -
#4557 Jaj ezt nem Neked írtam :D, saját hsz-mre akartam válaszolni, korábban írtam, hogy nem működött a kereskedés a kamarás erődben. -
BlackDragon88 #4556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Denerimbe ellenem fordul Zevran, ezt valahogy meg lehet akadájozni? -
Micsu #4555 ki kell kapcsolni a taktika almenüben mindent -
DORSANAX #4554 Értem én, de állítólag az 1.01a javítással és az ottani "rapidos" DLC pack telepítési útmutatójának a segítségével javíthatjuk ezt a problémát.
Ebben a pack-ban minden DLC benne van és még az sem lényegtelen, hogy milyen sorrendben vannak telepítve.
Én nem állíthatom, mert még nem próbáltam ki, de a forrás megbízhatónak látszik és kipróbálta az illető és természetesen mások is... -
Khalid #4553 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogyan lehet átprogramozni úgy a karaktereket, hogy a csata ne legyen fakultatív program? Nekem valami olyasmi kéne, mint ami például a Baldur's Gateben volt - ha kiadtam egy parancsot, azt teljesítette, és addig csinálta, amíg végzett vele vagy más parancsot nem kapott. A mostani helyzet egy hatalmas nagy káosz, ha szabad mozgáson hagyom a karaktereket akkor őrületesen nagy ökörségeket csinálnak, szaladgálnak össze-vissza és tök véletlenszerűen támadnak annak ellenére, hogy világosan kijelöltem mindenkinek a dolgát. Ha pedig hold position-on van, akkor meg teljesen a másik véglet, akkor se tesz meg öt centit magától ha azon múlik, hogy folytassa a támadást azon a lényen, ami ellökte... volt már valakinek hasonló tapasztalata? -
#4552 De müxik a DLC! Vissza kell menni az erődbe és utána "termelődnek" oda a kereskedők. Kapunk hivatalosan oda is egy csapatládát. Viszont előtte gyűjtsünk mindent össze, nem lehet később bemenni magába az erődbe.
A titkos cuccok meg egy ládában vannak, amit a 2. szinten egy festmény nyit. -
DORSANAX #4551 Elnézést egy kis kiegészítés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Van ott egy elérhető DLC pack, ahol állítólag az "az erőd is bugmentes" -
DORSANAX #4550 Amennyiben nem tetted fel az 1.01a patch-et, akkor gyere át IDE és olvasd el a fórumon a hozzászólásokat... -
#4549 Hivatalos fórumon páran írták, hogy ha egy cuccot eladnak a kereskedőnek, aki Warden's Keepnél van, akkor fejleszti, és kicsit jobb minőségű lesz, ha visszavásárolod. Mások azt írták, hogy ugyanez működik a ládával ami ott van, az is fejleszti a cuccokat. Beraksz egy tier6-os páncélt és kiveszel egy tier7-est :)
Valaki próbálta már ezt, tényleg működik? -
Harkat 89 #4548 Lehet venni az árusoktól. -
#4547 hogy lehet új herbalism recepteket megtanulni? 3-ason van a skill de még mindig csak lesser health szarokat tudok gyártani, és összesen 3 receptet tudok kb. -
BlackDragon88 #4546 Már vagy 10x próbáltam, a láda nincs ott a táborba. -
dextr #4545 Nézd meg attól még lehet feltelepítette. -
BlackDragon88 #4544 Telepítés közben hiba üzenettel kilép az updater. -
dextr #4543 Nekem a telepítés végén mindig lefagy, de attól működik. -
BlackDragon88 #4542 Valaki találkozott olyannal hogy patch után nem müködik a daupdater? Jó lenne berakni a DLC ládát... -
#4541 Akkor hasonlít rám a jelleme :D -
#4540 nekem warez :) -
#4539 Részeges törpe annyira nem poén. Kicsit már idegesítő, hogy mindenkit megakar dugni :D -
#4538 Most arra lennék kíváncsi, hogy alapból bugos vagy a warez DLC az oka. -
#4537 Nekem se áru lsemmit. -
#4536 Tényleg van vhol egy titkos járat, átkutattam mindent, de nem lelek rá, merrefelé keressem? -
Dns5000 #4535 umm a fiu megölése redclifben -24 approval Aliasterrel -
#4534 Nálam is ilyen. xD -
#4533 Nálatok nem bugos a Warden's keep DLC? Teljesítem a küldit, Levi azt mondja, hogy kitakarítják az erődöt, visszamegyek és nem történik semmi, ha rámegyek a kereskedésre, nem adja be a vásárló ablakot sem. -
#4532 Arcane Warriorért simán vissza lehet menni a romokhoz:) -
navahok #4531 Mágusként már megcsináltam a specializálósáshoz szükséges questeket még régebben (nem tudtam hogy azoktól függ :(. )és nem kaptam meg őket (gondolom nem úgy alakítottam a történetet, utólag nem lehet megszerezni valahogy? vagy akkor erre rá***tam , és csak a spirithealer és alakváltó lehetek ami egyáltalán nem vonz :(. -
#4530 Nekem nem volt még ilyen gondom, de csinálják már a köv patchet és ezt a problémát is tudják. Kis türelem, biztos kijavítják hamarosan. -
DarkBlade #4529 Na kezd tele lenni a tököm ezekkel a DLC -k el... Még tegnap vettem a játékot.
A Gólemes DLC -t hol látja, hol nem.
Hol a telepített tartalmak közt leledzik, hol a megvásárolhatók közt.
Van mikor a sokadik újra indításra kattan be neki hogy, hoppá... aktiválva van. xD
Ja, semmi nem eredeti DLC nincs telepítve.
Szóval kezd kicsit idegesíteni a dolog. :D -
#4528 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az országgyűlés összehívása után párbajozol vele és eldöntheted, hogy őt is grey wardenné avatjátok-e, hogy segítsen nektek az archdemon legyőzésében, vagy ott helyben levágod a fejét. Én az utóbbit választottam, amit Alistair örömmel tett meg :D -
Cat 02 #4527 Spoiler lesz, de gondolom át tudod állítani magadhoz. Ám az a trónkövetelő, aki az elején a királlyal van. -
Harkat 89 #4526 Loghain az ki, hogy neki is lehet ajándékot adni? -
ricsa008 #4525 üdv megtorpantam
van egy terem középen egy kör alaku emelvény rajta víz és egy agyag edény, az egyik sarokba pedig egy poros oltár
bármit csinálok nem tudom kinyitni a zárt kaput -
#4524 Mostantól nem nézek be mert sok a spoiler :DDDD -
#4523 duelist akar az lenni:P -
#4522 én ilyen felállásban játszok:én(assasin/dualist)- Morrigan - Sten(berserker) - Gólem( ő az elsődleges tank)
Morriganen van vagy +60% fagyasztás sebzésmódosító, hexel, fagyaszt, bénít, gyógyít szal csatákba gyakran vele rontok be és vagy 5 ellenfelet egyből lefagyasztok, a legerősebbet vagy a cage varázslattal bénítom le vagy a sérthetetlenséges varázslattal, addig a gyengébbeket leöldösik a többiek. nemsokára meglesz a manna szipolyozó varázslat szal durva lesz majd.
legjobb párbeszédek Sten és a Gólem között szoktak zajlani, eléggé megtalálták egymást állandóan az embereket szidják.
Morrigan eleinte Sten vérét szívta de egyszer Sten visszaszólt egy olyat amiután már nem nagyon meri bszogatni sztem:) -
SaGa Jr #4521 Ami azt illeti olyan jellegű pityergésre és nyafogásra mint amit Alistair szokott előadni valóban ne számítis, de azért vannak neki is gyengébb pillanatai. :)
Kissé rideg és embeidegen értékrendű nép az övé és erre több helyütt lesz majd példa (ha őt vitted magaddal a toronyba a mágusoknál és kiszabadítod akkor ott lehet pár infót megtudni, de beszéltetni is lehet katonai múltjáról, meg időnként lesznek jó megmozdulásai és kommentjei is). Különösen jól el tud társalogni a kutyával, fantasztikusan tudja "szívni" Morrigan vérét a szövegelésével, de sehol nincs a gólemhez képest aki szvsz a legnagyobb arc. Utána jön Sten és a részeges törpe. -
#4520 Teljesen így van, totál értelmetlen játszani a szent embert. Nem azt mondom, hogy szadizni kell, de pl. a ha van lehetőség jutalomra, akkor kérd, ne légy tutyi - mutyi, hogy "jaj, hát nem is kell az nekem", meg ilyenek. És amúgy is, valakinek mindig fog tetszeni az aktuális cselekedeted....,elég vegyes brigád a társaság :)