Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lesz.

Why so serious?

Miért a DAO -be lesz magyar nyelv?

Pretorian
Wáháháháháh!

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Bucser
Legalább tudnád mirõl postolgatsz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"A könyvet" - A Tolkien féle könyvet.Majd elolvasom ha annyi idõs leszek ahány évesen õ irta.

Kinek való az rpg müfaj meg kinek nem... Én 8-9éves koromtól fogva játszottam papiron. Nagyon hálás lehetek az idõsebb társaságnak akik bevettek és kiszabadultam a lapozgatós könyvek közül. A könyvet meg majd eredetiben olvasom el, " 1x " .

Ti még most sem veszitek az adást hogy szerintem egy 5-8 méteres óriás ami ráadásul még fürge is , ne legyen már nagymennyiségben legyakható.
Az kinek kinek az egyéni szocproblémája hogy egy fantasy világban nem csak sexelés útján képzelhetõ el a fajok közti átjárás.Szóval igazándiból nektek nem való az RPG, max a gyakós része. Pretorian is jól ellenne a HALO2-vel ha nem épp a dragon édzs lenne a hypeolandó téma. Úgy ugrotok a hypera mint (...) a (...) -ra.

Kandurex
Pár utca hosszal.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pretorian
Göncz Árpád szerint is.

b-type
sztem a 'fapásztor' szerencsés megfogalmazás az Ent-re.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Jelentkezzen aki elhiszi hogy õ versenymodulokat irt...!

balee4
Na az elsõ tárgy nekem is megvan. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Pretorian
Azt én is nehezen tom elképzelni, hogy egy ember megkettyintsen egy fát, vagy forditva...pfú az milyen száraz lehet b*szod...szinte fáj, ha belegondolok...a fantasy világokban még sikositó sincsen. lol.
Félent. Félfa. Félember. Mondjuk a félember az nem smakkol ide, azt a mozgássérültekre mondják mifelénk a nem túlságosan kultúrált emberek.

wedge31
Nekem se ment.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

balee4
Btw nem lehet vhogy teljes képernyõre kirakni a játékot? Elég idegsítõ ilyen kicsiben játszani.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nagyon nagy lett ez a Journeys, kár, hogy nincs benne magyar nyelv, de így is érthetõ.

Kandurex
Mert semmi emberi nincs benne 😊, ha van egy fél elf, az azért létezik mert mûködik a fajok közti kapcsolat, értsd pajkosan 😄. Az ENT -eknél nem egészen beszélhetünk ilyesmirõl. Nincs ilyen, ez csak readswfit beteg elgondolásában született meg 😊 ami a szubjektivitásról szól. Szerintem õ jobban értékeli a Resident Evil V. stb. és hasonszõrû játékokat, nem hiszem, hogy neki való lenne az RPG mûfaj.

...emlegettek... téged viszont a kutya sem emleget ...

látom a pankráció vonal tényleg megvan nálad, nem lõttem mellé:
2004. 04. 06. - Celebrity Deathmatch <#hehe>

Bucser
Sokadjára kérdem: Ha nem Tetszik mit keresel itt?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

robotnyk
de ha olyan a felépítése és fa akkor miért ne lehetne faember? 😄
mellesleg nektek még az sem esett le hogy én elsõsorban abban gondolkodom a lángkardommal kapcsolatban hogy valaki a partyból hozzábasz az ellenséghez egy jókora bödönt teli éghetõ ragaccsal, azt meg szépen triggerként begyújtja a kard. Vagy a törpe eldobja a bödönt , azt ellenség fölé érve meg az ijász pedig szétlövi . Utána meg lángoló nyilvesszõt lõ 😄

Utána az ellen esetleg meggondolja hogy milyen ütemben támadjon , hehe. Hát igen, ehhez elõször gondolkodni kéne...

A faemberek a mocsárban sárral kenegetik magukat hogy ne fogja õket a tûz , csak elfelejtették letextúrázni 5 év alatt <#mf2>

Pretorian
Dehogynem, nézz fel Jutyúbra 😊
Egyébként részemrõl vége, nem tépem tovább a számat feleslegesen.
Most jöhet a tegezbõl szaltó közben ki nem hulló nyilvesszõ. lol.

Remélem a rockzenei betétek a játékban is meglesznek, nekem rohadtul bejönnek.

Azért máshol nem tudnak az embereket 1 oldalt vitázni egy faemberen 😄 <3 sg

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pretorian
Figyelj...ha bármit is meg tudnál mutatni a Tolkien-t is földbe döngölõen árnyalt gondolkodásmódodból, már nyilvánvalóan megtetted volna. De csak a szart dobálod, én nem reagálsz semmilyen józanul megfogalmazott riposztra, na most erre mit mondjak? <#guluszem1>

TVelvet
Istenem, probléma , FAEMBER ! FA + EMBER ráadásul nem gyullad meg, uuuu már majdnem azt hittem ez egy szar játék.

Húzzál már innen, ti meg baromira adjátok alá a lovat, az ilyen fórumhuszárok csak erre gerjednek manapság.

foolish
mellesleg lehet ezek olyan faemberek akik a gyújtogatás elõl menekültek a mocsárba , és ott nagyon durcák lettek le kell verni róluk az összes hápét hogy lecsillapodjanak<#pardon1>

én nem használok ilyen szavakat mint te , én csak azt mondom rád hogy sekélyes a gondolkodásod. Ha igaz amit irtál akkor nem irigylem a modulod résztvevõit.

wedge31
Tolkienél a Entek fakinézetü lények/oriások akik az olvák a nem mozgó élõlények védelmezöi.

Tehát voltaképp nem fák...

Pretorian
Akkor ezek szerint Tolkien volt az elsõ sznob <#hehe>
Nah látod, le is irtad: ez a te véleményed, ilyen fokú szujjjjjektivitást meg ne haragudj má' ha nem kezelünk szentirásként.

wedge31
Nem tudom mire gondolsz ,szerintem ide már Bálint gazda szakértelme kellene...

de az élettere igen!!!

wedge31
Nem tudom tudod e hogy a nedves fa nem gyulad meg egykönnyen ?

sznobnak kell lenni hogy a faembert le "ent"-ezzük, ahhoz pedig igénytelennek hogy ne lehessen a faemberekre tûzzel ráijeszteni. Ez a véleményem, és hogy KURVANAGY FÜST VAN (még ki sem láttok belõle) <#nezze>

Pretorian
Való igaz, viszont ezen jelentéstartalmukban szinonimái egymásnak.

Pretorian
A kisgyerekre is rámondják, hogy kölyök, ahogyan a kiskutyára is. A kisgyerek mégsem fog ugatni és csaholni szerencsésebb esetben, ez kb. ugyanilyen példa volt. Végül is mi más lenne az emberkölyökbõl, mint kutya. Egyébként rajtad kivül most éppen senki sem kötekszik, itt vita folyik.

igenis jó a faember kifejezés, mert akárcsak a fa esetében úgy az ember gyerekére is rámondják hogy -csemete. Tehát a faember igenis helyes, mert mi más lenne egy facsemetébõl mint faember.

Jellemzõ hogy másba nem birtok belekötni se.
http://www.gametrailers.com/video/dog-and-dragon-age/58137

beszélgessetek inkább errõl. Mekkora király endzsájn 😄

Kandurex
Az csak a forma jelölése, hogy humanoid, attól még nem faember 😄, csak a felépítése azonos, kar - láb - fej stb.

szerk: ja, látom a többiek is ezt írták

Azért ugyanaznak nem ugyanaz, azért is van két külön szó. 😊
De mindegy is, az ent valóban szerencsésebb lenne.
Pretorian
Emberformájú/emberszerû csont ugyanaz, két kéz, két láb, fej, test, és ugye két lábon járó lény. A faember helyett szerintem az ent tûnik inkább szerencsésebbnek.

robotnyk
a humanoid azt jelenti, hogy emberszerû, de az emberszerû fa helyett szerencsésebbnek tûnik a faember.
Pretorian
lol a kis szürke idegenek is humanoidok, mégis hülyén hangzana az "idegenember", és nem is állná meg a helyét. Humanoid azt jelenti "ember formájú", nem azt, hogy ember.

wedge31
Végigtoltam a journey elsö részét két itemet sikerült megnyitni a full játékhoz.

Embri's Many Pockets.

Embri of Gwaren, an elven mage of limited talent who volunteered to become one of the Tranquil, proved herself a talented enchanter--if absent-minded. She kept an array of magical ingredients on her belt at all times, and eventually the belt itself became magical. Embri died of lyrium poisoning many years later, but the enchanted belt remains.

Effects
+5% Fire Resistance
+5% Cold Resistance
+5% Electricity Resistance
+5% Nature Resistance
+5% Spirit Resistance

Amulet Of the War Mage.

This amulet was forged during the height of the ancient Tevinter Imperium's power, a time when entire armies would flee upon seeing a Tevinter magister stride into battle. While the name Cavellus remains engraved on its back, any memory of the magister who created it has been lost to the mists of time.

Effects
+5% to Fire Damage
+5 % to Cold Damage
+5% to Electrical Damage
+5% to Nature Damage
+5% to Spirit Damage

Gyülnek a cuccok ,még a végén indulásnál tul tápos leszek...<#nyes>

robotnyk
"Ents are a fictional race of humanoid trees"

szerintem megfelelõ a faember, de tudod, nem erõszak a disznótor :p
és bazi nagy utazó bõröndbe se férõ összeharácsolt fegyverek és cuccok 2 nadrágzsebben😊
Csúnya általánosítás volt részemrõl,bocsánat. De nem úgy értettem, hogy meberi faj fából, hanem fa élõlény, de akkor mostantól maradok az entnél.

Kandurex
Mert semmi közük nincs az emberi fajhoz, legalább is a fantasy ismereteim szerint 😊

robotnyk
miért?
Kandurex
Mindig feljajdulok, ha egy szegény ENT -et le "faemberez" -nek :/

Ezért jó a kitalált világ: mágikus háton lebegõ varázs pajzs, mágikus nem esik ki a tegezbõl nyílvesszõ, és varázs tûz álló faemberke!

És a gravitációnak fittyen hányó, harcosunk mögött lebegõ pajzsok.