Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Milyen nehézségi fokozaton nyomták? mert elég kemény volt

Ezek a magyarok milyen kockák. <#vigyor> Egyébként gratula nekik! <#eljen> <#smile>

MEGNYERTÜK!!!!!!!!!!!!!!! 😄

balee4
Valószínû elírták, mert a GS team-bõl BZ is kint volt. 😊
De elképesztõ, hogy mi nyertünk, lenyomva a Bioware saját csapatát, hatalmas gratula a csapatnak!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Egyik csapat mondta is, hogy az a rossz, h párbeszédeket kb skippelik, hogy gyorsan haladjanak ^^

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Te eddig hol voltál? 24 órás Dragon Age verseny volt. 😊

Why so serious?

Én nem vitázom, már tegnap megmondtam, hogy hülyeség amit a Gamestar ír és igazam lett. A kedves kolléga akar még vitatkozni. 😊

Magyaroknak természetesen gratula.

Why so serious?

Prince23
De mien versenyt vazze? 😄

TDC Geronimo
Magyar csapat most nyert meg egy 24 órás versenyt. Ne kezdjetek már el vitatkozni 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Prince23
Mi nyertünk meg???

Mert te okos vagy?

Nem tud a Gamestart semmit se. Hogyne, 24 órás DLC-t csinált a Bioware. Hülyék azok mint, úgy ahogy vannak.

Why so serious?

Hát akkor tényleg a teljes volt, akkor nem értem, miért írták, h DLC, meg ilyenek....
Egyébként tökmind1, mert úgyse lehetett látni különösebben semmit, csak a helyszíneket, a többi dolgot elolvasni se lehetett, mert ahhoz azért szar minõségû volt a live feed.
Hát bebizonyítottuk, h mi vagyunk a legnagyobb kockák...Most már ismeretlen játékkal is bármikor tudunk profiként játszani.

TDC Geronimo
Na most is mondták, hogy a teljes gamet játszották és 24 óra folyamatos játékkal is csak a game 16%át vitték ki. Nagyon jó lesz ez ide vele 😄

Sir Quno Jedi
Mondjuk jómagam majd lassabban fogok haladni, mer szeretek szöszmötölni, mindent felkutatni, megcsinálni, átdumálni, megbütykölni, matatni, tapizni, szagolgatni, nézegetni, leverni és feltámasztani...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
HUNGARY OWNS DRAGON AGE! Once&4all!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TDC Geronimo
nyertünk. nagy grat nekik!

Sir Quno Jedi
A Magyarok MINDENT megnyernek! (najó, kivétel a sportok, üzlet, háborúk/csaták stb.)

Na még1 tévúton járó. Egyáltalán nem biztos, hogy ez a teljesbõl volt. DLC-t írnak Gamestar Online-on, és õk tudhatják, mert a magyar csapatból BZ a Gamestaros is kint van.

Davidus
mire volt jó ez az egész verseny? arra hogy szétspoilerezzék a játékot?😛

V9ykn8_TZL0

TDC Geronimo
Most keltem és látom elsõk 😮O

25 perc és eredményhirdetés. Remélem most már megnyerik, de nagy grat nekik ezért a teljesítményért.

Két lehetõség maradt.
A magyar csapat nyer, vagy a Bioware, ahol szintén van egy magyar játékos. 😄
Kemények vagyunk. 😄
Bioware, Kanada, Lengyelo. versenyez.
Mi biztonságban vagyunk. 😄
Ezek után a review-ek után remélem nem kell csalódnom, nagyon biztatóan hangzanak.

Solid Snake
Ja, jól nyomják <#eljen>
balee4
Mi vezetünk megint! 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Jó, nincs jobb, én nem találtam jobbat, angolul meg nem akarok híreket olvasni, és én nem tudok olyan hírrõl, ami ne lett volna igaz, de ha példát nem tudsz felhozni, akkor te sem....

Mindenesetre BZ miatt a Dragon Age-es hírek 100, hogy igazak...

Hát nem a gamestar online-on az tuti. Olvastam ott már sok hatalmas baromságot, akárahányszor odamentem, annyi elég volt.

Why so serious?

A Gamestar Online-on vannak a tényleg igaz hírek. Miért, te hol olvasol játékhíreket?
Amúgy meg BZ a versenyben a csapat tagja, és õ a Gamestar tagja is, csak tudják már.

Én csak azt tudom, amit olvastam.
De most annak mi értelme lenne, hogy ingyen 24 órás gameplay-t adjanak? Benne lenne a fél játék...Olyan, mintha ingyen videóként megkapnánk, amit más megvesz. Szerintetek ez lenne a helyzet?
Mivel 2002 óta dolgoznak rajta, nem kizárt, hogy ez a véglegesbe bele nem került pályákat/pályarészeket tartalmazza, vagy már egy kieggel is régen kész lettek, ezért gondolták, szerveznek egy arra épülõ versenyt.
De azért majd utána olvasok a kommentek között is a GSO-n, h tényleg DLC-e. De a fent említett okok miatt elképzelhetõ.

A kulcsszó: Gamestar Online. Innentõl fogva annyira is vehetõ komolyan...

Why so serious?

MrDevil
sehogy

balee4
Mondjuk az nekem furcsa, hogy írtak volna egy ilyen baromi igényes és hosszú DLC-t?

MrDevil
nincs semmi féle külön dlc ez a normál game amit látni lehet!

TDC Geronimo
Továbbra is azt mondom, hogy ez a fõstory, de nem akarok vitatkozni :p

Ezeket a pályákat és questeket majd kiadják dlc-ként?
balee4
Miért sértettél volna meg? Figyelmetlen voltam és kész. 😊

Remélem ezzel nem sértettelek meg, csak nem akartam, hogy az legyen, hogy mindenki, aki ezt a topikot nézi, azt látja, h a közvetítés spoiler, és ezért nem is nézi.

balee4
Jó igazad van, efelett elsiklottam, akkor semmi gond, ha nézi az ember, nem lõ le semmi poént a játékból. 😄

hát te vak vagy:
"egy speciálisan erre az alkalomra készített küldetéssel." oda van írva a 2 Warden's Quest-es hírben a Gamestar online-on.
😄
Az egyik hírben(mert 2 cikkben van róla szó), még mondják is, h dlc.

TDC Geronimo
"Like playing one of the most engaging games of your life on an emotional rollercoaster suspended between an excitable pair of moral pendulums. An engaging, emotive, thrill-packed joy ride of an RPG whose quality exceeds anything we could have possibly expected. 9.4/10"

Ez is jól hangzik 😄

balee4
A Wardens Quest a rendezvény neve, rendesen a fõküldit nyomják. 😊

TDC Geronimo
új review

TDC Geronimo
hah mit találtam. A social siteon fent van a magyar törpe kari. Itt a statja 😄

Tetszik nagyon ez a DAO -es fehér póló. Egyet szívesen elfogadnék, persze S-es méretben, hogy feszüljön xD

TDC Geronimo
Hát nemtudom az eleje is a fõstory volt meg az a Tower of Ishal is. Mind1 a biztonság kedvéért azért nem merülök bele 😄

Prince23
Minden videók, képek tulajdonképpen egy bazi nagy hatalmas spoiler lavina összessége😄 Hogy definicióval éljek😄

NEM spoilereztek semmit, ha nézitek, csak a Gamestaron is olvasni kéne, ugyanis BZ is kint van, aki a GS tagja.

Nemtom ti mirõl beszéltek, a Warden's Quest-en mutatott küldik NEM fõküldik. Gamestaron írják:
"Ennyi a fõdíja ugyanis a Dragon Age: Origins Warden Quest versenynek, amely egy 24 órás verseny több nemzet csapatainak egy speciálisan erre az alkalomra készített küldetéssel."

Jaja.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;