Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ha ez igaz lesz végre valamiben utolértük amerikát...<#buck>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TDC Geronimo
Ebbe a topikba válaszol rengeteg kérdésre amúgy akit érdekel

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
grafikára ez volt a válasza : "9.Very beautiful. The Towns and scenery looked so amazing in some places,
it was eye candy. Watching a character talk is also somewhat
mesmerizing, they did a good job at the presentation. The engine is a
big step up from the videos released months and months ago. "

Lehet sok skill van, de ha szintenként csak 1 pontot kapunk akkor már nem tûnik soknak.

TDC Geronimo
Azt írja az egyik UK team tag, hogy a kutya az egyik leghasználhatóbb karakter a játékba, tele van pro képességekkel 😄

Kandurex
Kockulásban is mi vagyunk a császárok 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pretorian
Nah, most már végre nem "csak" vizilabdában meg sportlövészetben vagyunk jók. <#buck>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Ja mi mindenkit legyõzünk WITH THE POWER OF BEER!!!!!HAHAHAHA
rotator
Ha mákunk van, együtt jön a CE és a könyv, de jó lenne...

rotator
Igen, nagy gratula a csapatnak! Még szerencse, hogy kevesen vagyunk, és nem értünk a politikához, különben már mindenkit leigáztunk volna a bolygón. 😄

Hát de annyi skill van mint a 7szentség :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber
Hát abban félelmetes mod lassan fejlõdtem de értem mi a lényeg!

Next PC upgrade: 2022

Nem tudtam figyelemmel kísérni a közvetítést, de jól láttam, hogy a magyar csapat 2 warrior, 2 mage felállásban nyomta?

Kandurex
õõõ...Fallout 3 meg van? Abba kb. 25 szintet érhet ez a 10.

grebber
Diablot csak névrõl ismerem szal ez nekem nem mondott sokat 😄

Nekünk Steam-eseknek meg péntek estig van várakozás..

Kandurex
Ez nem diablo...itt a 10. szint kb. olyan, mint ott a 40. 😊

grebber
Amúgy az 1 nap alatt 10. szint az nagyon lassú fejlõdésnek tûnik!

balee4
De ha egyszer jár, akkor jár. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TDC Geronimo
Hát engem a legkevésbé sem érdekel az a guide csak a game legyen itt keddre 😄

balee4
Akkor nekünk CE-seknek szerdáig várnunk kell, de az átbaszás, hogy külön küldik a strategy guide-t, muszáj lesz megvárnom, míg megérkezik, nem akarok külön szállítási költséget fizetni érte. 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Erdekes en pont attol nem, attol azt varom hasonlo lesz mint az elso, csak kicsit javitanak mindenen. Jobb kornyezet, jobb akciok, jobb mellekkuldetesek. A fosztori es a moziszeru parbeszedek eddig is nagyon jok voltak.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Pretorian
Nem, csak naiv 😛
Én a Mass Effect 2-tõl várok valami forradalmit.

IGEN<#crazya>
En vartam, en senki vagyok? 😊

TDC Geronimo
Senki se várt forradalmit. Mindenki a jó öreg oldschool BG stílust akarta viszont látni és a jelek szerint ez sikerült 😉

Már csak 4 nap és 7 óra aztán mi is megtapasztalhatjuk milyen is lett a játék. 8-10 szintig és 16%-ig jutottak el 24 óra alatt az azért szép. Ha ez komoly akkor jó sokáig fogok vele játszani és hardon kezdem😄
Elolvastam a pc guru ujsag ertekeleset es valahol en is azt erzem, hogy nagyon jo jatek lesz, "kotelezo megvenni" , de az igazi forradalom elmarad. Nem annyira "epikus" mint ahogy azt azt elso nehany nagyszabasu rendermovie sugalta, legalabbis nekem. Gondolok itt arra az ostromra mikor ezerszam rohannak az orokok es tuzes nyilakkal lovik oket, ezek megmaradnak mozinak es nem lehetunk kozvelten resztvevoi, stb.
Regi vesszoparipam kozepkori hangulatu jatekokban a kidolgozott hátasok (lo, teve, szeker, stb) hasznalata es ezek teljes hianya a jatekokban.

Persze lehet ha majd jatszok vele maskent latom.

grebber
Akkor nem lesz rövid,de legalább magyar nyelvû!

TDC Geronimo
Na újabb frissített update cdgalaxisnál. Berakom ide gondolom van akiket érint.

"Dragon Age Vérvonalak tudnivalók:

A játékból a normál kiadás jegyezhetõ elõ,
a Collector's Edition, azaz a gyûjtõi kiadás az eddig beérkezett elõjegyzések alapján elõvételben elkelt.

Várható érkezések:
normál változat: 2009. november 2., hétfõi nap folyamán (esetleg kedd),
Collector's Edition (gyûjtõi kiadás, csak elõjegyzõknek): 2009. november 4., szerdai nap folyamán.
Ha esetleg lesz, aki nem veszi át a gyûjtõi kiadást,
a megjelenést követõ egy-két munkanap után elérhetõvé tesszük a talán fennmaradó példányokat.

A gyûjtõi kiadás végleges tartalmát akkor tudjuk pontosan megadni, amikor a játék megérkezett. Várhatóan fémdobozos lesz, és minden tartalom angol lesz benne, így a kézikönyv is. Egyedül a lemez lesz várhatóan olyan, hogy a telepítésnél ki lehet majd választani, angol nyelven vagy magyar felirattal legyen.

Az elõjegyzõi ajándék dalish promise ring játékbeli kód a játékkal együtt átvehetõ lesz majd,
az elõjegyzõi ajándék magyar nyelvû strategy guide könyv viszont csak legkorábban szerdán, vagy utána várható.
Ezért, a könyv, szinte biztosan csak utólag lesz átvehetõ.
Csomagküldés esetén választani lehet, hogy akkor küldjük, amikor megérkezik a könyv is, avagy küldjük csak a játékot.
A könyvet ekkor csak a következõ rendeléssel tudjuk küldeni, avagy esetleg önmagában, de ekkor is van szállítási költség."

TDC Geronimo
PC Games Magazine - Russia
Review Score: 10 / 10

""The more you say about the game, the clearer it becomes: it's possible to get true experience of this game only when playing it. It has everything: the epic story and the tragedy of the hero and his friends against its background; the possibility to sink or fit the crown; the richness in tactics and dialogues; majestic cities and dusk of the decadence; the joy of victory and bitterness of its price""

Akkor a GS hülye. Ismét. Gururól:

"A magyar srácok a Hungary szó elhangzását követõen az elmúlt 24 óra minden fáradtságát meghazudtolva ugráltak egymás nyakába, majd BZ szót kért, és elénekelte a We are the champions refrénjét - rendkívül sportszerû módon beleköltve a többi csapatot is. Az 50 000 dolláros nyereményt a csapattagok egymás között egyenlõ arányban osztják fel, azonban a hivatalos versenykiírásnak megfelelõen a három hivatásos újságíró jótékonysági célokra ajánlja fel a fejenként 12 500 dollárra rúgó összeget (valami gyerekekkel és kórházakkal kapcsolatos alapítvány kezdhet örülni). Mit is írhatnánk még? Azért küldtük a srácokat, hogy játsszanak egy jót, õk meg megmutatták a világnak, hogy milyen az, mikor õk jól játszanak! Éljen a magyar csapat, éljen a sör, éljen a Dragon Age!

Mindenképpen említésre érdemes tény, hogy a játékkal eltöltött, feszes 24 óra alatt a csapatok a 10. szintig jutottak el, és a játék 16 %-át fedezték fel - ez talán jelzi valamennyire, milyen összetett és szerteágazó cím is a Dragon Age: Vérvonalak."

Why so serious?

Igen, mert az újságíróknak nem lehet megtartani, ez volt a szabály!
De nem is a pénzért ment a magyar csapat, csak poénból 😄

Pretorian
Gamestar-on azt irják, csak BZ nem tarthatja meg a zsugát.

GanXstaZoleeWrk
Korrekt <#eljen>

GanXstaZolee#2709

TDC Geronimo
4bõl 3 újságíró. Õk nem tarthatják meg az összeget, így felajánlották egy magyar gyermekkorház javára. 1 ember viheti haza a pénzt közülük. Kiváncsi vagyok mennyi marad a buli után 😄

Ha jól számoltam, akor a magyar srácok 2 250 000 Ft-ot nyertek egy 24 órás játékkal? xD Az szép dolog.

Most fejlesztettem a gépet a béka s**e alól felsõ kategóriásra. Most duplán örülök. 😊

24 óra játék után 15%-on áll? Ez jó hír. Egy RPG-nek ne legyen vége 10 óra alatt. Szeretem a hosszú játékokat.

Remélem minõségben majd sikerül majd megközelíteni a B2-t vele. A karakterekrõl lehet tudni valamit? Csak mert 1-2 képen a fõhõs olyan jellegtelenen arcokkal nyomul hogy arra szó sincs. Színesebb a karakterválaszték ugye?
Kandurex
😊 errõl van szó, nekünk a dobogón a helyünk 😊

Nem mi vagyunk a legtöbben de mi vagyunk a legjobbak.
Szerintem ez nem azt jelenti hogy, mi vagyunk a legnagyobb kockák. USA-ba több kocka él, Európai országokba annyi mint itt nálunk kb. Ez azt jelenti hogy nekünk van eszünk is ezekhez a játékokhoz, mi gondolkodunk is, nem csak megyünk, és játszunk 😊

Hát nekem csak a proci nincs meg, de talán azt még majd beszerzek vhonnan...
Csak az a gond, h az alaplapomba 4 magos is menne, és használtam vettem, alapból 2magos 2ghz-es volt benne, de ha procit vennék, akkor 4 magosat vennék, csak hát az meg nem olcsó...

balee4
Na ez mindjárt barátibb, akkor maxon menni fog remélhetõleg. Alig várom a jövõ hét elejét. 😊

Pretorian
Nem vészes. Win7-hez meg osztán minek az a 3 giga ram? Vistához még megértem...kettõvel is tökéletesen elégedett lesz a program Win7 alatt, biztos vagyok benne.

Pretorian
Grat a gyõzelemhez, mindig tudtam, hogy mi magyarok vagyunk a legnagyobb kockák 😛

Itt 11/3 hamarosan kint lesz
TDC Geronimo
Ja és ez a recommended mielõtt valaki kérdezi :p

TDC Geronimo
updated system req az oldalon

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz Processor or equivalent

AMD Phenom II X2 Dual-Core 2.7 GHz or greater

RAM: 2 GB (XP) or 3 GB (Windows Vista/Windows 7)

Video: ATI 3850 512 MB or greater

NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater

DVD ROM (Physical copy)

20 GB HD space

Nem kell quad core bár ezt gondolhattuk volna, mivel írták pár reviewbe, hogy hogy futott a game 😊

akkor az vad 😄

Normál 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;