Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yesname
Ezennel sry EA, de ha valóban 1-2 napnál tovább késik, akkor warezolni fogom. Pedig két helyen is elõrendeltem, de ezt (is) elk...tátok. Sry, de semmi kedvem még 3 hetet is várni, míg mások már végigjátszák és beszámolókat írank róla. Ennyi.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Nekem az 576-ban azt mondták 2 napja hogy nov 22-én jön... (CE)

War. War never changes.

Kandurex
Lehet, ...talán pont emiatt nem is játszok egyel sem...:/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

SZEG007
A CE amugy is késöbb érkezne😛

TDC Geronimo
ööö minden MMO kb ennyibe kerül 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

rotator
A CE is késik? Mivel azon semmi extra lokalizáció nem lesz, ami miatt csúsznia kéne.

Hmm hát érdekes élményem volt nekem is a polus 576-ban A srác nekem 6-át mondott morcos leszek a végén..
Mondjuk nem vagyok nagy boltba járó nézelõdõ típus minden esetre érdekes volt a polcon ott volt a Dragon Ages Elõrendelhetõ matricával. mondjuk ami a vicc hogy rendes fóliázott tokok voltak.. rendes borítóval igaz rohannom kellett szal nem nézegettem meg nagyon.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Kandurex
Nah, voltam megrendelni a játékot. Míg szöszmötölt az eladó, körbenéztem, láttam ilyen 60 napos prepaid wow -os kártyákat 7000,- -ért...pofám leszakad, hogy két havonta újra eladják a játékukat a Blizzard -ék...pff...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

yesname
Akkor az olasz is késne 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

SZEG007
hát nem tudom ha véletlenül az ide érkezö lemezeket véletlenül az olasz kiadás dobozaiba rakták akkor az kétlem hogy az EA hungary hibája lenne, de persze konkrétat senki se tud igy fölösleges vádaskodni.

MrDevil
szomorú, de ez várható volt, hogy ezt is eltöketlenkedik! 😞

yesname
A gyártási hiba is az Õ hibájuk. Az írás szerint csak magyaroknál késik a dolgo. Szóval ennyit errõl.

TDC Geronimo
édes istenem...nem akartam leszedni warezról bolti verzió elõtt, de most már le fogom, mert addig nem bírom ki -.-

SZEG007
szerintem nem az ö hibájuk hogyha valoban a valami gyártási hiba történt.

yesname
Hát ez az. Ebbõl warez lesz, pedig elõrendeltem a CE-t, de ki most várjak még 1-2 hetet, mert magyarok megint balfaszok voltak? (Már elnézést.)

Davidus
ezek mennyire bénák😄

V9ykn8_TZL0

SZEG007
Ugynézem legjobb esetben akkor Nov 10-én vehetjük kezünkbe a dobozt hát ez sux, esküszöm megvenném online letölthetö verziot ha nem kéne ráfizetnem pluszba😞

HA esetleg külföldrõl rendelem meg a magyar felirat abban is benne lesz vagy csak a MO-n kapható példányok lesznek magyarok?
SZEG007
Amugy vicces hogy fél éve várnak a PC-sek a konzol port elkészültére és végül mégis az lesz kint elöbb igaz csak itt, de akkor is vicces😛

MrDevil
Ez meg az 576-ról

2009.10.30. 17:03

"Sajnálatos módon az EA most értesített minket, hogy a Dragon Age: Vérvonalak elõreláthatólag November 2. hetében érkezik."

SZEG007
csak a PC verziora vonatkozik ugyhogy nem kamu szövegnek tünik.

Jakuza001
Rajottek , hogy release date elott veluk sem kiveteleznek ?
Sebaj legalabb jo magyar modjara kitalaltak valami kifogast. 😄

MrDevil
Cdgalaxis-ról:

"Dragon Age Vérvonalak tudnivalók:

Sajnos a játék gyártása során technikai probléma merült fel, ezért a PC változatok hazai megjelenése késik.
Az új megjelenési dátumról jelenleg még nincsen információk, várhatóan hétfõi nap folyamán derül ki több errõl."

Pretorian
Jóféle bringák, ha paraszt lennék aszondanám megtekerném mindet rendesen.
Bevágnám, mint betyár a bablevest <#idiota>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

TVelvet
bzeg, jobban kellene akármelyik mint a dragon age...
TDC Geronimo
Tyû baszki õket miért nem mutatták azon a 24 órás versenyen? 😄

Sir Quno Jedi
Mivel a videókat, beszélgetéseket elnyomták, a mellékquesteknek oda sem szagoltak és ebben a felbontásban semmit sem lehett látni az értékekbõl,cuccokból, sõt a taktikából sem sokat, kíváncsi volnék mire számítottál?! 😄 Ha maga tolja az ember, akkor nagyon élvezetes lesz ez.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Megjelenés és a boltokba való érkezés nem ugyanaz.

Koszi. Akkor marad a remenykedes.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Riddick21
addig azért nyomasd csak netszerte, hogy milyen monoton

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Bár játszhatnák már vele 😊

Egy kicsit más dolog nézni a játékot és játszani a játékot. Sztem ha te fogsz vele játszani nem lesz monoton.
Akármennyire is jó legyen a játék én azért elég monotonnak látom,miután néztem az élõ közvetítést.
Baromi hosszú ha tényleg csak 16%-ig jutottak le 24 óra alatt.

balee4
CD Galaxistól még nem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Leszámítva azt az apróságot, hogy Európában vagyunk, és itt jövõ hét végére van kitûzve a megjelenés. 😊

Persze értem, a kiírás a hazai forgalmazók szerint megy.
Egyelõre én a BioWare-nek hiszek, de ne legyen igazam, jöjjön minél elõbb.
Aki CE-t regebben elorendelt a galaxisnal vagy az 576-al az kapott mar valamifele ertesitest?

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Az tök jó hogy eredeti nyelv marad és csak a felirat lesz magyar! Köszönöm a gyors válaszokat!!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

TDC Geronimo

Semmi szó nem esett arról hogy a magyar késne szal elvileg ugyanakkor jön
Hi! A magyar nyelvû verzió is 3 nap 13 óra múlva jelenik meg?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Sir Quno Jedi
Bezonyám és egy videojáték RPG-ben az egyik legfontosabb szempont a fejlõdés, azaz midnennek utána kell járni és tápolni 1000-el. Ebben japók jók, mert ott ha nem ésszel tápolsz, egyszercsak elpacsálnak, de piszkosul és mehetsz vissza grindolni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

hát érdekes ez a téma mert ilyeneket mondanak:

- Dragon age : "normal 75% AI", hardcore "100% AI" . Szerény véleményem szerint ezt igy kijelenteni lehet hogy sommás, de a BS kategóriát közvetlen közelrõl súrolja.

- Mass effect2 , fõteszter fegyverfinomhangoló néni: igen számitanak az "insane" diffis játékosok, élménnyé szeretnénk faragni a nehézséget és ezt abban is szeretnénk kifejezésre juttatni hogy az ellen sokkal halálosabbnak tûnjön (a többi jelzõt elfelejtettem).

namost mi lesz ebbõl az a nagy kérdés. Szerintem sajna a script elég sok mindent behatárol 😞

A nehezsegre adott valasza is szivetmelengeto:

"...Everything we heard about the difficulty was true, on normal this was a brutal experience..."

Azt mondjuk hozza teszi, hogy arra nem volt idejuk, hogy a mellekkuldetesekbol esetleg XP-t, vagy jobb felszerelest szerezzenek.
Pretorian
Azt irják a review-k, hogy lineáris a játékmenet, viszont rengeteg a sidequest, és az npc-k - kel való interakció, éppen ezért el lehet veszni benne rendesen. A linearitás nyilván a fõsztorira vonatkozik, illetve arra, hogy egy-egy, a fõsztorihoz tartozó kvesztet hányféleképpen oldhatunk meg.

Pretorian
Egy sötét folyosón kell majd végigmennünk megbilincselt lábakkal, egy elõre megszabott sztorivonal mentén húzódó világban az üveghegyen is túl.

Mit lehet tudni? lesz mozgási szabadság játékban? Mászkálhatunk a helyszínek között? felfedezhetjük a világot vagy elõre megszabott sztorivonal mentén mehetünk majd csak helyszínrõl helyszínre?

Ha úgy oldják meg mind a Witcherben vagyis 1-2 helyszín jó nagy és rengeteg quest van hozzá akkor nem baj. + 24 -óra folyamatos játszás után 15% játékidõ is nagyon biztató.
TDC Geronimo
Jó látni ott a flashbe azt a magyar zászlót 😊

wedge31
Nincs nagy gépigénye ugyhogy aki ezt konzolon tolja az meg is érdemli.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Érdekes lesz. Kíváncsi vagyok milyen lesz az irányítás, és a harc így. Remélem azért annyire nem lesz lelombozó. Amúgy kicsit hiányosnak tûnik nekem a kép, pl. nincs karaktereknél hogy beállítod kövessenek, stb.
De bízok benne így is jó lesz.

TDC Geronimo
39 xboxos kép