Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
War. War never changes.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mondjuk nem vagyok nagy boltba járó nézelõdõ típus minden esetre érdekes volt a polcon ott volt a Dragon Ages Elõrendelhetõ matricával. mondjuk ami a vicc hogy rendes fóliázott tokok voltak.. rendes borítóval igaz rohannom kellett szal nem nézegettem meg nagyon.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
2009.10.30. 17:03
"Sajnálatos módon az EA most értesített minket, hogy a Dragon Age: Vérvonalak elõreláthatólag November 2. hetében érkezik."
Sebaj legalabb jo magyar modjara kitalaltak valami kifogast. 😄
"Dragon Age Vérvonalak tudnivalók:
Sajnos a játék gyártása során technikai probléma merült fel, ezért a PC változatok hazai megjelenése késik.
Az új megjelenési dátumról jelenleg még nincsen információk, várhatóan hétfõi nap folyamán derül ki több errõl."
Bevágnám, mint betyár a bablevest <#idiota>#idiota>
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Baromi hosszú ha tényleg csak 16%-ig jutottak le 24 óra alatt.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Persze értem, a kiírás a hazai forgalmazók szerint megy.
Egyelõre én a BioWare-nek hiszek, de ne legyen igazam, jöjjön minél elõbb.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Dragon age : "normal 75% AI", hardcore "100% AI" . Szerény véleményem szerint ezt igy kijelenteni lehet hogy sommás, de a BS kategóriát közvetlen közelrõl súrolja.
- Mass effect2 , fõteszter fegyverfinomhangoló néni: igen számitanak az "insane" diffis játékosok, élménnyé szeretnénk faragni a nehézséget és ezt abban is szeretnénk kifejezésre juttatni hogy az ellen sokkal halálosabbnak tûnjön (a többi jelzõt elfelejtettem).
Ha úgy oldják meg mind a Witcherben vagyis 1-2 helyszín jó nagy és rengeteg quest van hozzá akkor nem baj. + 24 -óra folyamatos játszás után 15% játékidõ is nagyon biztató.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De bízok benne így is jó lesz.