18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • tomcsa4
    Szerintem elég. Általában a játékoknál (pláne Bioware) limitálva van az fps. Ergo lehet, hogy HD 4670-nel annyit érsz, mint egy HD 4870-nel. Csak éppen utóbbin a minimum fps is tartósabb (azaz nem ingadozik annyira).

De próbáld ki, a játéknak nagyon barátságos gépigénye van.
  • gregtom6
    Neeem? Hát én meg biztosra veszem, hogy az egyetlen dolog, ami visszafogja a gépem, az a kari...
    Nézd meg az ajánlott gépigényt, a kari tuti nem fog vissza semmit. Csak a proci max.
  • obe
    a proci eleg talän, de ha nincs huzva akkor az sem, a vga tuti nem lesz eleg, nekem 1280 x 1024, full, 25-30 fps, 4870-el
  • pluhi
    Leteszteltem az országgyűlés előtt az arl rezidenciáján. A láda ami a szobájában van 60TP-t ad, tehát valószinüsithető, hogy a legnehezebben nyitható kategóriába esik. Készülékek mestere mellett 30-as dörzsöltség kellett, hogy kinyiljon.
  • Kandurex
    Egyébként szerintem a harcosoknak kötelező a méregkeverés, vagy legalábbis valamelyik kaszttal feltétlenül vegyük fel, lehet olyan mérget gyártani, ami a fegyverre kenve "esély az instant kill" -el nyit,

+10dmg meg ilyenek
  • pluhi
    Én azt játszom, amit a szabályrendszer enged és diktál. DW harcos nem lehet Assa/Duelist spec, szal...

SQJ: megér egy tesztet, megpróbálom kideriteni mennyi kell, nekem eddig kinyilt minden 30-assal. Alternativaként tartani kell pár +cunningos cuccot.
  • BEAST #4833
    Hmm, lehet el kell majd vinnem egy par helyre a kutyat, mar az elso helyszineken egesz erdekes, hasznos targyakat talalt. :o Ha ezt elobb tudom :d, mondjuk jo, hogy igy sokadjara is talalok uj note-okat, embereket, dolgokat.
  • Calver
    csapdanyitogatás, oké, ezt szépen összevontam... szóval ládanyitogatás meg csapdahatástalanítás akart lenni.
  • Calver
    ez már csak ilyen
    nekem is főkarim rug... ööö maradjunk inkább a tolvajnál... szóval nekem is tolvaj volt főkarim BG/BG2-ben (igaz FMT, szóval triplakaszt), mégse nyitottam vele egyszer sem ki semmit - ő hátbaszúrásra volt meg arra, hogy Carsomyr meg egy-két finomság (mirror image, stoneskin, stb) miatt mindennek ellenálljon és lehessen alá lőni a tűzgolyókat, csapdanyitogatásra meg ott volt Safana/Jan Jansen
  • Kandurex
    elképzelhető,
  • gregtom6
    Help továbbra is...

Valamint ha "csak" 1280x1024-es felbontásban akarok játszani, akkor a max grafhoz, és minimum 25 fps-hez elég egy Intel 2ghz 2magos proci, és HD4670 512mb ddr3-al?
  • Sir Quno Jedi
    Nade a főkarim rugo vaze! :D
  • Calver
    trükk: fogod, feltolod Leliana-nál, aztán miután végeztél a helyszínnel visszamész, és feltöröd szép sorban az összes ládát. én legalábbis így tolom, 3 mágus+1 harcos felállásban, tolvaj nélkül

Mephi: sztem nem, én is rohadtul örülnék ha készülne hozzá valami mod, nem szeretem h karaktereim arab sejknek néznek ki
  • noxon
    Hello!
    Ha a mágusomra aki bűvharcos, páncélt pakolok akkor az hátráltatja a varázslásban?
  • Mephike
    Sziasztok!

Ki lehet valahogy kapcsolni a sisakokat? A mágusaim fején borzasztóan néznek ki a sapkák, és a főhősömnek jó fejet csináltam, szóval inkább azt nézném.
  • Sir Quno Jedi
    Nanananaaaa! A cunningot tovább kell növelni, mert maxos csapdafelfedezés/zárnyitással SEM lehet sok-sok ládát kinyitni, ha nem elég brutális a cunningod (én ezzek szívok a rugómmal). Rohadjanak meg szvsz.
  • SaGa Jr
    Akkor amit te játszol az a két fegyveres harcos, nem rogue. :)
  • Calver
    még egy vicces dolog Morrigan-nel:
    1. tanítsd meg neki a Glyph sorból az elsőt (Glyph of Paralysis)
    2. a főkaridnál tanuld meg a harmadikig (Glyph of Repulsion)
    3. opcionálisan tanuld meg Morrigan-nel az Affliction Hex-et
    4. állítsd a nehézséget minimum hardra
    5. mikor meglátod az ellenfelet/miután összeszedted az összeset a tankodra, nyomj be a két Glyph-et a két külön karival egymásra
    6. facerollolj a billentyűzeten, eltalálva az Inferno gombját, esetleg Wynne-vel is
    7. ???
    8. profit

nagy általánosságban így a szegény ellenfelek meg sem tudnak érinteni na jó, Sten kapja az áldást mivel őt általában grillezem, dehát... nem véletlenül van 60% fire resistje, meg erre van kitalálva amúgy is Wynne.
  • SaGa
    Egyszercsak, jártadban-keltedben jól megtámad valahol az úton...
  • pluhi
    "Mi a fenének tennék offhand-be kardot, mikor a tőrök magas cunning miatt jobban sebeznek a kardhoz meg erőre kell pakolni nem is keveset?"

Hát ennek nem sok értelme van. A tőrök nem sebeznek jobban a magas cunning miatt. Ha ki van téve a Lethality akkor sebeznek UGYANÚGY, mintha annyi erőd lenne, mint cunning. Ismételném: jelen állás szerint a tőrök összes sebzésbónusza 0.85 STR. Most hogy ez STR-ből jön, vagy cunning+lethalityvel, az mindegy. Az, hogy offhandbe kardot vagy tőrt teszel, ugyanezért mindegy.
    Ha már cunningnál tartunk, én nem lopakodom és nem pofázom a rugómmal, maxos zárnyitáshoz/csapdafelszedéshez meg elég a 22-es cunning. Innentől max a cunning armor penetration bónusza lehet érdekes, de ennek mértékéről semmi infóm nincs.
    Tehát szemben áll a cunning plusz hatása az STR azon előnyével, hogy nem kell kitennem három szvsz kalap szar talentet. Kinek mi.
    DEX-nél fenntartom, amit irtam. Backstab módban vajmi kevés a jelentősége a +attacknak tapasztalatom szerint (gyak. chaincrit). A mobok a tankomat ütik, nem a rugót, amúgy is ott az FD, ha kula lenne.
  • torma1
    Hello!

Zevrannal mikor lehet találkozni? Még az assasin képességet még nem tanultam meg! Hova kell menni? Vagy csak majd a történet folyamán kerülök hozzá? Eddig a gyógyító csaj kivételével meg a törpe kivételével mindenki megvan!
  • SaGa Jr
    Ne haragudj, de nem értek egyet.
    Mi a fenének tennék offhand-be kardot, mikor a tőrök magas cunning miatt jobban sebeznek a kardhoz meg erőre kell pakolni nem is keveset? A rogue nem erőművész hogy kardokat szorongasson, így felesleges neki aaz erőre gyúrni ha már egyszer a rövidebb pengékkel eleve profitálhat a magas cunning és dex értékekből. Meg aztán ha több sebzés kell, akkor egyszerűen jönnek a mérgek és a különféle weapon coating-ok a bicskákra (így több pontnyi plusz sebzés jön össze, mint magas erővel). :) Tény, hogy az alacsony erő miatt nem is rohangászik nagy vértezetekben a karakterem, de mivel találni nagyon is jó könnyű vérteket a játékban, így ez nem probléma.

A dexterity pedig nagyon is fontos, mert ebből jön a defense és az attack érték is. Jobb ha nem tudnak eltalálni és az sem árt, hogy ha rád nyomtak egy gyengítő átkot ami leveszi mindkettőt, még akkor sem leszel totál béna, hanem vígan aprítasz tovább. Különösen távharcászok ellen jó a magas defense.
  • Calver
    na ja, pedig zseniális karakter, és hasznos is mint mágus, még ha Wynne talán erősebb is.

guide pedig megtalálható a kétlábú kedvenc torrent oldalán, igaz angolul.
  • pluhi
    Ahogy irtam is...
    Amúgy most azon agyalok, hogy kevesebb menjen ezekre a statokra és több az akaraterőre, és benyomni az über fentartott cuccokat. Duel/Momentum stb. Két törrel a momentum már varrógép szint kell legyen, ha elnyomok egy gyorsitást a mágussal is.
  • torma1
    Hello!

Én amit nemrég töltöttem le az már jó volt! Működtek a Dlc-k! Minden tárgyat megkaptam! Az árusos rész is jó! Csak ö biztos nem ment vissza még egyszer Harcosbércre! Másodszorra már árulja rendesen a dolgokat. De ezt mondja is ez nem bug!
  • SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A feladat a tó melletti településen kezdődik (ahonnan át tudsz menni a mágusok tornyába). Ott mindjárt a bejárat mellett lesz egy manus aki kotorászik a szemétben. Ez elmondja hogy talált ilyen kardot és lepasszolta egy másik egyénnek akit a törpe birodalom bejáratánál találsz még kinn a szabad ég alatt. Tőle megtudod, hogy eladta egy törpének, aki Redcliff-ben található egy zárt ajtajú házban. Na nála van a kard.
  • Lobsterman
    Viszont van egy talent amivel Str helyett cunning alapján számolja a sebzést.
  • gregtom6
    Ez volt az én kérdésem is, csak nem áll szándékomban több-tíz oldalt visszaolvasni.(mivel figyeltem folyamatosan, és nem láttam 100%-osan működő megoldást.
    Szóval help pls.
  • MerlinW
    Sehogy. Beszélsz a gyerökkel, oszt ő ad egy új helyszínt a térképen. Ha nem ad => akkor warez => megveszed, vagy visszaolvasol.
  • BEAST #4810
  • noxon
    Segítség kell! A Sulchers Passnál ( dlc ) hogy kell átjutni az útban lévő nagy fán? :)
  • faber
    Örök hála!
  • mike01010101
    Redcliff faluban a torp hazaban van.
  • torma1
    Én tegnap kipróbáltam egy kis csalást! Be tettem e fagykúp talentet a tolvajomhoz! Így tudja varázsolni és nem a mana fogy mert nála nincs hanem az állóképesség! Lol :) Van valami ital ami az állóképességet növeli?
  • Nagydög
    Inkabb cunning, mert az masra is jo. Persze igy a lethality skillig gyik leszel.
  • Nagydög
    Lehet, hogy nem elhazsnaltad, csak a harc utan eltunik, mert masra asszem, nem jo.
  • pluhi
    Sajna tőr sebzésre jelenleg nincs kihatással a Dex. Elvileg a tőr bónusznak (0.5STR+0.5DEX)*0.85-nek kéne lennie, de bugos.
    Bioware-es idézet:

* Daggers get their attribute bonus from strength instead from half strength and half dexterity.
    * Bows do not display their damage as intended on the character sheet.

Tehát jelenleg Dexre pakolni három dolog miatt is felesleges, egyik a bug, a másik, hogy tudsz offhandbe is rakni kardot a DW Masteryvel, onnantól meg 100% STR bónusz van, harmadik, hogy hátulról nagy bónusz van találatra és critre.
    Tehát Dex csak annyi, amennyi a cuccokhoz kell, onnantól full STR a legdurvább sebzés, vagy full Cunning és Lethality.
  • emberke
    Üdv
    Merre keresgéljem Sten elveszett kardját? A vele folytatott párbeszédből annyi kiderült, hogy valahol a Calenhad-tó környékén vesztethette el, miközben az éjfattyak ellen harcolt. Körbejártam márt azt a vidéket, de ezidáig nem sikerült ráakadnom a kardra. Szóval hálás lennék valamiféle rávezetésre.
  • SaGa
    Azt a litániát én is jól betankoltam, de nem használtam (nem kattintottam rá), mert nem jutott rá idő, vagy nem érzékeltem, hogy na most kéne, de mégis elhasználódott valamiképp, mire lenyomtam a csapatot...
  • SaGa
    A piactér területen, az elzárt városnegyed felé vezető kapu mellett van a falon a plakát. Elolvasod, rajta áll a jelszó, amivel beengednek...
    Igazából a küldetést is a plakát elolvasásakor kapod, így nem értem, hogy miért nem tudod, hol van...