18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MaskimXul
    Nincs fix, de csak az elf csajokat érinti.
  • tomcsa4
    Srácok. A zártörésem 4/4 a talentfán, de találtam olyan ládát, amit nem tudok kinyitni (és még tuti fogok, mivel level 13 a karim). Később tudom majd még emelni?
  • Gubberx
    A blood Dragon armorom felsője feketén jelenik meg :S erre volt valamilyen bug fix?
  • MaskimXul
    ja, ez az idézet az, ahogy kéne működnie, a valóságban így van:

"Daggers get their attribute bonus from strength instead from half strength and half dexterity."

és

"Ranged weapons currently do suboptimal damage"
  • MrAndree
    "Note that our design expects that you are dual wielding daggers or other weapons with a dagger in mid or late game, we do not design for people who want to single wield daggers, doing that is really like bringing a baguette to a knife fight.
    If you're in the 'but I want to single wield a dagger' crowd, sorry, want some butter with that baguette?"

Hehe. :)
  • MaskimXul
    A vezető designer nekiáll a fórumon megmagyarázni, hogy mi a probléma és hogy akarják kijavítani. Egy másik fejlesztő bemoddol egy ládát a játékba, amit amúgy csak DLC-vel lehetne elérni. Az egyik író elmondja, hogy miért írta olyanoknak a karaktereket, amilyenek.

Ezek után rohadjak meg, ha nem veszem meg a játékot és nem támogatok egy ilyen rendkívüli fejlesztő csapatot.

• pluhi
    Nézz utána, mielőtt marhaságokat terjesztesz.

Georg Zoeller (designer) tollából:
    "The intended behavior with ALL weapons is +Attack is 50% STR Bonus and 50% DEX Bonus."
    Link
  • TDC Geronimo
    Enchantments!
  • ricsa008
    uhh ezt nem vettem érszre
    köszi
  • Lacee
    hát, ha az #5081-ben linkelt, képes útmutatóval sem megy akkor attól tartok nem tudunk segíteni...
  • robotnyk
    a táborban van a törpe kereskedő fia.
  • ricsa008
    jelentem sehogysem megya 3. ig eljutok de a nagyadikre nem tok átlépni
    még mindig jó lenne ha lenne egy vidi tudob néztem de van anyi hogy hu...
  • LoCk
    Hi all,

Valaki meg tudna nekem mondani, hogy a fegyverekre hogyan tudom rátenni a különböző rúnákat ?

Előre is köszi !
  • MrAndree
    Ha egy karakterrel unlockolsz egy specializációt akkor onnantól fogva unlockolva lesz az összes jövőbeli karakterednek is. Így lett az én rogue-om 7-es szinten duelist úgy, hogy Denerim közelében se jártam vele. :)
  • Harkat 89
    Egyik árusnál megvettem a Spirit Helares könyvet vagy mit, és unlockolva lett. Aztán újra betöltöttem, de akkor már nem vettem meg, de unlockolva maradt.
    Ez csak ennél a karakternél lesz így, vagy ha indítok egy újat, már annál is? Vagy ott ujra kell csinálnom ezt?
  • wedge31
    Meg xp minél nehezebb kinyitni annál több.
  • MrAndree
    Idegesítő mint a franc de nem gyenge. Legalábbis 10es szint felett, egy jó íjjal már nem. Leállítod jó messzire, olyan szépen ellövöldöz magában, hogy ránézni se kell, meg se sebzik. A nagy sárkány ellen meg se sérült csak lőtte a jó nagy sebzéseit folyamatosan. Szűk helyeken van néha gáz, ha ránk jönnek sokan mert akkor 5 másodperc alatt kiütik szegényt mivel semmi olyan képessége nincs amivel közelharcban védhetné magát (ebben Zevran sokkal jobb). De nyílt terepen gond egy szál se Lelianaval. Az már más kérdés, hogy a folytonos Maker emlegetése miatt már én is fejbeverném egy ásóval néha.
  • SaGa Jr
    A történet szempontjából fontos ládák egyike sem igényel zárnyitási képességet. Azok vagy kulcsosak vagy amúgy is nyitva vannak, így nem létszükséglet a zárnyitási képesség a játékban. Magyarán csak anyagi helyzetünk javítására van szükség a ládanyitogatásra.
  • SaGa Jr
    Igazság szerint teljesen jól megvagyok nélkülük is. Így van egy kis nehézség legalább a játék elején.
  • böröczk
    Hát nem tudom, nekem Zevran nem igazán feküdt 1-2 szintlépés után egyszer sem, akkor már Alistairt előbb kiütötték, az a helyzet, pedig nem fejlesztettem félre.
    Lilianat csak a ládanyitogatás miatt vagyok kénytelen vinni, sajnálatos, hogy nincs egyéb rouge karakter (felvehető), hacsak nem magad is azt indítasz.
    De lilianat vasrúddal vágnám már legszívesebben fejbe , és hagynám ott valamelyik utcasarkon, rém idegelő, szerencsétlen, és gyenge.
  • Lacee
    igen, vagy ha már megtörtént a baj, akkor mentés-kikapcs-betöltés-mentés-bekapcs.
  • Kandurex
    Magyarul úgy el kell elindítani a törpös történetet, hogy előtte inaktiválod az összes DLC -t, majd után megint élesíted.
  • Kandurex
    set-ben +4 az erőhöz
  • Mephike
    Kérdésem lenne, ha az erdőben az elfeknél összeszedtem a négy részből álló páncél szettet, és viselem őket, ad valami pluszt? Csak mert a sisak nem igazán erős, sokkal jobb van a tatyóban.
  • wedge31
    A két lenyomott sárkány után azt hitem már én vagyok a király egész addig amig össze futottam Gax'Kang nevü démonal szerintem simán übereli a sárkányokat nehézségbe már csak azért is mert nagyon szük helyen kell vele harcolni igy aztán mindenki mindenkinek az utjában van.
  • Lacee
    a tárgyak eltűnése a törpés incidenskor egyébként bug, állítólag a következő patchben javítják. Addig is, a Bioware oldalán postoltak egy átmeneti megoldást:

We understand that this is frustrating (especially for a dwarf of your noble status), but don't fret! There are steps that you can take to restore your lost items.

* First save your game.
    * Next, exit to the main menu and go into the Downloadable Content menu.
    * Uncheck all of your active DLC items.
    * Load your saved game, being sure to confirm the Force Load option.
    * Save your game once more.
    * Go back to the Downloadable Content menu and re-check all of your items.
    * Load your saved game again.

Performing these steps should restore all of your items except for the Memory Band. While we do not yet have a solution for restoring the Memory Band, our engineers are hard at work on this problem, and we should have a permanent solution for all missing items in place soon.
  • böröczk
    Én 10-es szinten zúztam le azt a csúnya sárkányt, igaz, nem kevés időmet rabolta el, de mindenki talpon maradt. -.-"
    (mágusom, Wynne, Alistair, Liliana a háttérben ágyútölteléknek)
  • SaGa Jr
    Az 50%STR+50%DEX az csak a közelharci attack rating esetében igaz (és nem is a teljes értéket fogja felszámolni a program, hanem az alap karakterisztikától eltérő pontmennyiséget veszi figyelembe, tehát az adott tulajdonságra pakolt pontokat veszi figyelembe).
    A távolsági harcban csak a DEX számít 100%-ban (sajna megintcsak nem a teljes érték, hanem az alapon túli, rápakolt pontok) az attack rating terén. A STR semmilyen szinten nem szól bele.
  • SaGa Jr
    Nem. Csak kapsz 2 extra talent-et (kasztfüggő hogy mihez jutsz hozzá).
  • SaGa Jr
    Szerintem is az egyik legjobb előtörténet ami lejátszható, az a törpe nemesé.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Főleg ha még a férjfogó trükkel élő csajokkal is elmész egy körre az majd a későbbiekben ad egy kis plusz feladatot.

Az egyetlen hátránya, hogy ha megvannak a DLC adta cuccok az elején (gyűrűk, csizma, amulettek, a spéci sisak és a hasonló tárgyak amiket mindjárt az elején bead ha aktívak ezek a cuccok), na azt mind el fogod bukni
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor a tesó miatt lesittelnek és kivágnak a Deep Roads területére megdögleni. Mondjuk lehet hogy Orzammar-ban majd valahogy visszaszerezhetőek lesznek. Mindenesetre a fegyvernökünk és segítőnk viszontlátható lesz majd a későbbiekben és egész jó extra cuccai is lesznek ha a megfelelő oldalra állunk az utódlás kérdésében. ;)
  • MerlinW
    Én is végig TPS-ben játszom, csak akkor görgetek ki, ha távol vannak egymástól a srácok és át akarom látni a helyzetet
  • MerlinW
    Meg sem rezdül a szemöldökük.
  • MrAndree
    Ahhoz képest, hogy harcban használhatatlan a TPS nézet én végig abban harcolok és semmi gondom nincs vele. Maximum akkor szoktam kizoomolni ha körülnézek.
  • Prof William
    Ha harcosbércen megiszom a flaskát akkor fognak görbén nézni rám társaim?
  • wedge31
    Na ja ,ez nagyon igaz.

• MerlinW
    Bosszúállók igen csúnyák:) Gólemmel beálltam védőkör állásba, Macival legyártottam 50 manát, átcuccoltam gyógyítót taktikára, Morrigan és én pedig vertük mint a szőnyeget:)
  • Kandurex
    Ebből NAGYON látszik, hogy teljesen használatlan harc alatt a TPS nézet,...leírom nézelődni, meg mászkálni jó, sőt, nagyon jó...de harcra...
  • Kandurex
    A kétlábú után jön valóban,...hát BUBU még új jövevény, még annyira nem sikerült kitesztelni, erőre és tudásra akkora, mint amiből visszahozod, tehát, ha caster, akkor pár ranger skillel és nyíllal, ha harcos, akkor meg azokkal.

Egyébként a kétlábú nagyon hasznos skill lesz majd,...húúh...néha akkora mészárlás - robbanás van a képernyőn, hogy öröm nézni.
  • Kandurex
    #5067, #5062

A vérfarkasos erdőben a kis sírok között találsz belőle, minden sírnál egyet, viszont vigyázz, mert bosszúállók őrzik és iszonyat kemények, az utolsó darab maga a vérfarkas tanyán van a varázs kút mögötti ajtó vezet oda, ott meg két ős démon +szellem nyalánkság vár. Így meg lesz a 4. set full. (az erdőben az egyik sírt, csak akkor tudod kirabolni, ha ez utóbbit leverted)
  • MrAndree
    Tessék