Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

greyfox
Kíváncsian várom, milyen lett.
Sok ideje nem játszottam pc-n, de ezt azon fogom tolni 😊

Steam: greyfox

Kandurex
Nah, most beszéltem velük ,...szerdán érkezik meg a nyíregyházi üzletbe <#szomoru1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

balee4
Hát az elõzetes infók alapján, itt még bármi lehet. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TDC Geronimo
Pár szép kép is jöhet az elejérõl persze spoiler nélküliek. Elejét úgyis mindenki látta szerintem ezerszer 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
Te kis dög, még nem vettem meg 😊

Kurva 576 baszik felvenni a telefont 😞 Sajnos nincs a közelbe Galaxis, csak ez a hulladék cég 😞

Jobb lett mint Baldur's Gate?😊
Viszont a sztorit érintõ spoilereket lehetõleg Spoilerben szúrjátok be, nincs kedvem megint egy ilyen miatt elhagyni a topikot.

Why so serious?

CalebJoe
Végig buktad szar lett nagyon😊))
Lesz benne.

Why so serious?

Írok.
Eddig pozitív benyomások.
Alapcsomagolás szép,normális kézikönyv,2 letölthetõ extra (+1 amit a galaxistól kaptam).
15.7 giga install...😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

balee4
Még akkor leszek ideges, ha kiderül a CE-ben nincs magyar felirat. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kandurex
Mindenképpen írjatok pls véleményeket, elméletileg holnap kellene érte mennem, de kíváncsi vagyok, hogy megfogja érni a pénzét.

Na én most értem vele haza galaxisból,instal😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

TDC Geronimo
Amíg várjátok addig itt egy kis videó, ami amolyan slideshow szerûség a játék epic zenéjével 😊

Kandurex
Mi van Collector's Edition -ben pluszba?

Szerk: nem lényeg, megtaláltam

Elvileg másnapra kihozzák szóval én reménykedem a péntekben. 😊

Why so serious?

Na akkor abból már lehet hogy csak jövõ hét lesz, amire megkapom.<#szomoru2>
A CE csak szerda-csütörtök körül várható.

Why so serious?

Én is hasonló cipõben járok. Megrendeltem a CD G-tõl a CE-t.
Látom a normál már megvehetõ,de értesítést én sem kaptam.
Ilyenkor mi van???<#fejvakaras>
Várjuk a beszámolót! 😊
TDC Geronimo
*féltékeny

Kozben kibontottam, benne van a ket kod a dobozban a 2 dlc-hez.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Kezembe a cucc, egy dalish promise ring toltheto le a kapott koddal.
A konyv kb 1 het mulva lesz atveheto a szamla bemutatasa elleneben.
A stoneman dlc benne van alapbol a jatekban? Van valaki aki mar jatsza az eredeti magyart?

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

b-type
😊
Szerettem a táborverés dallamát is nagyon....állítólag ebben is jól sikerült a zene, kíváncsi leszek.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

dartonita
Teljesen egyetertek.
Par ora es nekem is leer a warez valtozat,ha tetszik es eleg hozza a vasam,meg is fogom venni.
Izgulok,hatha az elso olyan rpg ami tenyleg megkozeliti a bg szintjet.

Egy cipõben járunk. 😄
Hát mostmár nagyon tudnám értékelni ha a Steamen nem lenne kõbe vésett idõpont az a 6-i decrypt...

Jakuza001
Ahhhhhh.......
Vannak meg ugy latom rajtam kivul is mukedvelok. 😄
Kar hogy a mai RPG-kben nincsenek szemelyes negativ modositok, mint RoA-ban. Milyen kicsive zsugorodna egy torp, ha egy hordoban szallitva kellene belopoznia az ellenseghez mikozben klausztrofobias 😄

DE ebbõl nem derült ki... Szóval lessz alvás? Csak ha már "Új baldur's gate" - ként hivatkoznak rá az is kell...
b-type
Mármint azért elvárható, mert ez a BG-ben is megvolt.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Lehetne hasonlóan mint a Realms of Arkania-ban, kijelölni ki marad fent õrködni, ki mit csinál..és nem csak leheverednek a legmocskosabb padlón 😊)
De ami elvárható, hogy megszakítható legyen a pihenés, azaz ha necces helyen horpasztanak, akkor néha felfedezik õket.

wedge31
Nyiss egyet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

[HUN]Crassus
útban.....😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kellene egy warez topic mer lenne egy kérdésem
kuci06
Dragon Age Origins-SKIDROW - 7.60 GB

vótmá?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

böröczk
Persze, valahogy túlélem, ha Te lezártad. <#szomoru1> De majd egyszer meséld el, melyik piacon vetted azt a képességet, hogy frankón kikerüld a témát, és valami egészen más dologra válaszolj, vagy fölöslegesen kommentelj.

Kumiho #2179

CE-t rendeltem anno a galaxisnal, erre jon a level, hogy megjott a normal verzio, es megvehetem azt. Ez most azt jelenti, hogy meg a CE nem jott meg es majd ha megjon, akkor kapok meg egy levelet, vagy azt, hogy rendeljek normalt, mert nekem nem jutott CE?!

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

wedge31
Ok akkor spilázd ,ha nem gond magadra hagylak mert én már lezártam a dolgot.

böröczk
(Beletrafáltál, imádom a japó filmeket, és eredeti nyelven nézem : D, angol vagy magyar felirattal. -.- " )
Szerintem meg nem volt lezárva a téma, és még akármeddig lehetne "spilázni", azért mert Te lezártad magadban, még szabad a hozzászólás, kommentelés szerintem. ; P

Agyatlanul ne mondjuk már senkire, hogy sznob, ameddig nem vagyunk tisztában a szó jelentésével.

És aki eredeti nyelven, felirattal szeretné játszani a játékot, játssza.

Kumiho #2179

Mi köze ennek a japó filmekhez? Már bocs, de ha valaki érti annyira az adott nyelvet, hogy azon tolja a játékot akkor miért lesz ettõl sznob? Eláulom, nem lesz az.

Why so serious?

Manapság már nincsenek is gonosz drowwok hanem csak szegény identitásukat keresõ érzõ szívû felszínre merészkedõ kalandorok. 😊

Néha komolyan elgondolkozok maradt e még egyáltalán valaki is lent. 😊

Na de vissza a tárgyra...

2 kérdés...

1. A hat kölönbözõ indítósztori ad valami plusszt a játékba vagy csak annyi hogy az elsõ pár óra egyedi. ( Mondjuk ez is elég jó plusz. )

2. Amolyan BG1-2 -sen lehet aludni játékban? Remélem...
Jakuza001
Ez mind szep es jo, de KI AZ A BRIGIKE? 😄

wedge31
Már lezártuk de spilázhatod ha akarod nem gyözködök senkit ha szereted az eredetiséget gondolom a japó filmeket is japo nyelven nézed ,erröl ennyit.

Ha már így magyar fordításról esett szó, szerintem eddig a Spore-nak volt tényleg jó fordítása, amit élvezetes is volt magyarul játszani is. mondjuk ott nem sok veszett el a fordítás alatt 😊
böröczk
Természetesen aki nem tud angolul, játssza magyarul. -.-" De rengeteget lehet fejleszteni egy alap angoltudást egy ilyen játékkal pl.

Kumiho #2179

böröczk
Szerintem meg ostobaság olyan idegen eredetû, magyar szavakat használni, amit elõzetes utánanézés nélkül, értelmetlenül használunk.
sznob

Én is angolul fogom játszani, mert szeretem az eredetiséget, a filmeket is rühellem szinkronosan nézni, mert részemrõl totál hazavágja az eredeti hangulatot, valamint amilyennek a film eredetileg készült pl, ugyanígy van ez a játékoknál is, Mass Effectet is kapásból angolul telepítettem, ahogy az összes olyan játékot, ahol lehetõségem volt a magyar fordítást választani.
Valamint a magyar fordítás sokszor bugyuta, idióta, sokkal butábban hangzik, mint az eredeti. Csak mint ahogy a filmeknél, sorozatoknál is.

Kumiho #2179

IMYke2.0.0.0
<#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kandurex
Így van! Ez fontos 😄 Ezért is kell bele.

wedge31
NWN2-ben is igy volt és ott is sok vita volt ebböl pl egy tipikus dark elf nem bragyizik egy törpel hanem leköpi és lassu tüzön megsüti ,stb

Jakuza001
Az en velemenyem szerint.
Egyaltalan ilyen "felszini" kalandokba nem illenek a dark-elfek.
A fantasy megcsufolasanak erzem meg akkor is, hogy annyira kozkedvelt a Drow faj a jatekosok koreben. Ellenben mar ott tartunk, hogy teljesen elvonatkoztattak oket az eredettol, semmi negativ modosito a napfenyben, minden eszkozuk,fegyveruk napfenyallo, mikozben a rendes fajoknal meg a felszinen is nagyobb bonuszokat kapnak. Egyszeruen nevetseges mar az egesz.