Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ideje nem játszottam pc-n, de ezt azon fogom tolni 😊
Steam: greyfox
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kurva 576 baszik felvenni a telefont 😞 Sajnos nincs a közelbe Galaxis, csak ez a hulladék cég 😞
Why so serious?
Why so serious?
Eddig pozitív benyomások.
Alapcsomagolás szép,normális kézikönyv,2 letölthetõ extra (+1 amit a galaxistól kaptam).
15.7 giga install...😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szerk: nem lényeg, megtaláltam
Why so serious?
Why so serious?
Látom a normál már megvehetõ,de értesítést én sem kaptam.
Ilyenkor mi van???<#fejvakaras>#fejvakaras>
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A konyv kb 1 het mulva lesz atveheto a szamla bemutatasa elleneben.
A stoneman dlc benne van alapbol a jatekban? Van valaki aki mar jatsza az eredeti magyart?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Szerettem a táborverés dallamát is nagyon....állítólag ebben is jól sikerült a zene, kíváncsi leszek.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Par ora es nekem is leer a warez valtozat,ha tetszik es eleg hozza a vasam,meg is fogom venni.
Izgulok,hatha az elso olyan rpg ami tenyleg megkozeliti a bg szintjet.
Vannak meg ugy latom rajtam kivul is mukedvelok. 😄
Kar hogy a mai RPG-kben nincsenek szemelyes negativ modositok, mint RoA-ban. Milyen kicsive zsugorodna egy torp, ha egy hordoban szallitva kellene belopoznia az ellenseghez mikozben klausztrofobias 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ami elvárható, hogy megszakítható legyen a pihenés, azaz ha necces helyen horpasztanak, akkor néha felfedezik õket.
vótmá?
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Kumiho #2179
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Szerintem meg nem volt lezárva a téma, és még akármeddig lehetne "spilázni", azért mert Te lezártad magadban, még szabad a hozzászólás, kommentelés szerintem. ; P
Agyatlanul ne mondjuk már senkire, hogy sznob, ameddig nem vagyunk tisztában a szó jelentésével.
És aki eredeti nyelven, felirattal szeretné játszani a játékot, játssza.
Kumiho #2179
Why so serious?
Néha komolyan elgondolkozok maradt e még egyáltalán valaki is lent. 😊
Na de vissza a tárgyra...
2 kérdés...
1. A hat kölönbözõ indítósztori ad valami plusszt a játékba vagy csak annyi hogy az elsõ pár óra egyedi. ( Mondjuk ez is elég jó plusz. )
2. Amolyan BG1-2 -sen lehet aludni játékban? Remélem...
Kumiho #2179
sznob
Én is angolul fogom játszani, mert szeretem az eredetiséget, a filmeket is rühellem szinkronosan nézni, mert részemrõl totál hazavágja az eredeti hangulatot, valamint amilyennek a film eredetileg készült pl, ugyanígy van ez a játékoknál is, Mass Effectet is kapásból angolul telepítettem, ahogy az összes olyan játékot, ahol lehetõségem volt a magyar fordítást választani.
Valamint a magyar fordítás sokszor bugyuta, idióta, sokkal butábban hangzik, mint az eredeti. Csak mint ahogy a filmeknél, sorozatoknál is.
Kumiho #2179

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyaltalan ilyen "felszini" kalandokba nem illenek a dark-elfek.
A fantasy megcsufolasanak erzem meg akkor is, hogy annyira kozkedvelt a Drow faj a jatekosok koreben. Ellenben mar ott tartunk, hogy teljesen elvonatkoztattak oket az eredettol, semmi negativ modosito a napfenyben, minden eszkozuk,fegyveruk napfenyallo, mikozben a rendes fajoknal meg a felszinen is nagyobb bonuszokat kapnak. Egyszeruen nevetseges mar az egesz.