Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
...az igaz, hogy Drizz állandóan "lelki problémákkal" küszködött, de a két kardos tudása lenyûgözõ volt...szóval én azért kipróbálnám 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

b-type
cimbim is nyomta a BG alatt Drizzt-l, ..kicsit csalódtam is benne 😄DD
Én mondjuk nem annyira kedvelem Drizzt, túl komplikált hogy finom legyek, valmelyik regénybe amikor egy kerge elf kergette égre-földre a falugyilkolászás miatt (pont az akit bekent vérrel hogy megmentse), a végjátékban mindketten halálos sebet kaptak (büvölés), és ott Drizzt akkora nyakatekert hisztit levágott, hogy annál már csak Wulfgar legyalázása volt ami erõsebben csapta ki a biztosítékot. De Cattie húzódozása Drizzt-t szemben, vagy Bruenor 'feltámadása' is necces.

Szal én inkább maradok a saját csapatnál. 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ja ha lehet warezolok de most mégis úgy érzem hogy ez nekem eredetiben kell. Mindenképpen meg fogom venni a héten...
Aszem nem tudok ellenállni, mert EA store még 3 napot mutat digital downloadnál...tehát a számláló jó😊 Csak szerintem sokan nem tudnak várni😊 (mármint boltok)
TDC Geronimo
Nem oszt nem szoroz. Elkerülhetetlen volt, hogy kikerüljön. Eladásokkal így se lesz gond -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jakuza001
Ez varhato volt.

Kandurex
Rossz hír, warezon megjelent minden nagyobb torrent oldalon.

TDC Geronimo
Kandurex légyszi szedd le a számlálót és rakd be a cdgalaxist illetve az 576ot. Meg azt is, hogy galaxisba kapható ma már, elkerülendõ a félreértéseket.

holnapra lennt van remélem nem lesz gond 😄
wedge31
Detto.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ezt is feltettem Megaupload-ra, KATT!

Én elõrendeltem,de nem tudták megmondani mikor jön...

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Mindjart leszaladok, atveszem😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

balee4
Na az gyönyörû lenne, akkor meg sem venném.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Köszi!

Itt a magyar manual is ha valakit érdekelDA😮 Hu manual
balee4
A kamarás tényleg necces, de ez legyen a legnagyobb gond, gondolatban átfordítom magamnak. Én tuti, hogy a magyart tolom, annak ellenére, hogy könyveket szoktam angolul olvasni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

miért 3 days? Nem holnap jelenik meg?
végre itt van már vártam 😄
wedge31
Remélem megéri várni a CE-t és a fémdobozost kapjuk nem a müanyagot.

Mivel raktáron van nekik, így igen! <#smile>

Mar ma is atveheto??

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ebben az esetben majd várom a véleményeket a játékról. 😊
TDC Geronimo
ööö én olvastam bioware fórumon tegnap, hogy a boxos verzióba elõ tudtak hozni egy sötételf karaktert valami kombinációval a menübe. Szal semmi se lehetetlen 😄

Feltettem máshova is:

MediaFire, KATT!
Megaupload, KATT!

A borító szöveget fikáztam mert nem tetszik. Nem azért mert rossz hanem mert én egyiket se így fordítottam volna. Ennyi. Szóval le lehet állni a sznobozással, már a Mass Effectnél is felhúztak ezzel a baromsággal.

Why so serious?

Kandurex
Az lehet, de határozottan emlékszem, hogy késõbb valami házi patch által elérhetõ volt a két kardos barátunk a BG -ben 😊 ...Júúúúj mekkora lenne, ha itt is ügyes modderek beleraknák!

wedge31
Már leirtuk egy párszor a 200 oldalas strategy guide storyt...

Jakuza001
Amugy ha jol hallottam a masodik DVD tartalmazza az osszes lokalizacios fajlokat.

Azt még gondolom mindig nem tudni lesz-e magyar kézikönyv a CE-ben is. Hát, asszem ma megveszem a simát.

RaveAir
Kár, hogy eredetileg nem orosz vagy kínai a játék. 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Kandurex
Túl hû a fordítás, kevés regényt olvasott aki fordította. De engem nem zavar, nem túl jó az angolom egy ilyen történethez.

RaveAir
Néhány magyarra fordított elnevezés miatt nem kellene már elõre szidni a saját nyelvi verziónkat. Még jó is lehet!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

wedge31
Te még itt nem halottál semmit csak olvastál két szöveget és máris fikáztál de nem akarlak rábeszélni semmire teljesen a te döntésed milyen nyelven játszol.

Egsedül a kamarás szó piszkálja a csõröm de amúgy minden ok.

Az 576-okba szerdára már megérkezik. 10k lesz.
Csüt-pénteken megyek majd be szóval max a hétvégére már én is nyomni fogom. 😊
Mi azon sznobság, hogy nem szeretek mást olvasni mint amit hallok? Fõleg ha értek mindent angolul is.

Why so serious?

lol , most irtak cd galaxistol , megvam játék és megcásrolható már ma is ...
Jah, az a két dolog necces. Szürke õrzõ, meg Fõdémon jobban hangzana, ettõl még nem rossz a fordítás csak furcsa. Ha rosszat akartok látni, akkor a Blood Bowl PC játék ferdítését érdemes megnézni. 😊
Jakuza001
Azert igy a boriton mar az a vezerdemon szo is eleg gaz 😄
Akkor mar legalabb ne szo szerint akartak volna irni. Ennel meg a nem pontos de sokkal jobban hangzo demonok vezerevel is fogyaszhatobb megoldas lett volna. 😄

TDC Geronimo
Az lehet, de nekem egy Grey warden vagy egy archdemon valahogy jobban hangzik, mint a szürke kamarás meg a vezérdémon. Ízlések és pofonok :p

Riddick21
Na jó, de Grey Warden - Szürke kamarás... hát eddig olvastam, aztán be is fejeztem... Lehet, hogy stimmel, de hogy kíváncsi nem vagyok rá...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

wedge31
Itt a magyar

És az angol

Középfokú nyelvvizsgám van de én nem látok durva félreforditást ,kicsit sznobságnak látom ezt a angolnyelv imádatot pedig ha öszinték akarunk lenni a magyarhoz képest az angol egyszerü mint egy faék.

Ez igaz. PS3 - Xbox nem kap magyar nyelvet. Csak a PC verzió.
Ha mediafirere rakod fel akkor akárhányszor le lehet tölteni.

Át kellene akkor írni a dátumot ha már tényleg megjelent...
Mintha valaki mondta volna, hogy X-Box-on nyista magyar nyelv, de ezt nem tudom megerõsíteni, vagy cáfolni.
Ja, elég érdekes a szöveg. Én is maradok inkább az angolnál majd. 😊

Why so serious?

PC-re lesz magyar, sõt még magyar digitális manuál is😊
TDC Geronimo
Régebbi EA termékekbõl kiindulva biztos lesz 6-7 nyelv amik közül választani lehet. Közte lesz a magyar is. Én személy szerint kerülöm inkább a magyar nyelvet ebbe a gameba is, elég volt ránéznem a dvd borító hátuljára a cdgalaxis oldalán, hogy elrettentsen 😄

van egy kérdésem , nem warez, csak abbol indul.... Nézegettem a releaseket , és nem látom hogy a multi language nél lenne magyar... (xbox) . Valaki irta hogy steame a verzióba lesz magyar , ez mennyire igaz ?
Egy kis csemege, ha volt már bocsi😊

http://rapidshare.com/files/301306332/DRAGNORpcMAN_US_.pdf.html

Csak 10x lehet letölteni.
Meg bizony. 😊

Why so serious?