18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
ricsa008 #5080 oh ez megpróbálható még
köszi -
#5079 Egyszerü rendezd ugy a három embered hogy elöször az elsö kettö lap legyen szilárd ezt leirod egy lapra aztán a középsö kettö ezt is feljegyzed végül az utolso kettö ezt is leirod majd ezt a három fázist követed lépésröl-lépésre. -
ricsa008 #5078 nem tud valaki erről a részről egy videót?
-
gregtom6 #5077 Na még tegnap kipróbáltam, leszedtem azt, ami elvileg működik. Aktívnak jelez minden létező DLC-t, a Szikla foglya küldi még nem aktív, de az ingame könyvből aktívnak, és a menüből aktívnak jelzi, de úgy olvastam, h az talán még nem is most lesz aktív, hanem később...
A nevek mindegyikben jól vannak írva. Sztetek ez azt mutatja, h akkor fullosan működik is? Mi van, ha odaérek az egyik küldihez, és nem lesz jó?
Amúgy meg ezeket a tárgyakat nemtom használjam-e, mert elég csalásnak érzem a játékban. Azért ez így szar, hogy eredetileg senkinek se lehetne meg a teljes dlc szett, mert mindenki máshonnan rendelte elő, stb... -
ricsa008 #5076 háát itt most megrekedtem még az 1. szilárda tudom tenni de a 2. nál megáll a tudomány
am kösz teljesen érthető a leírás
csak mégis bonyolult :D -
#5075 Mert az nem maga a híd, ha átlátszó az azt mutatja hogy ha arra rálépsz mely részeit építi ki az adott kő amire állsz. Ahhoz h járható legyen olyan kövekre kell állni, mely 2 részt foglal önmagába, tehát szilárd lesz, nem átlátszó. (Nem tudom érthetően írtam-e le 8( )
pl. Az egyik kő mutatja átlátszóan az első kettő részét a hídnak a második meg a második részét. Mivel az első és a második is átlátszóan mutatja a hidat, így a második hídrészlet járható lesz, de az első nem. Ilyen metódus szerint kell átvinned a főkarid, de ha elrontod mikor a karakter a hídon van, nem baj, visszateszi a helyére. -
ricsa008 #5074 egy "láthatatlan" hídhoz értem ahogy keresem az úrnát hogy lehet átmenni rajta?
rááltam azokra a kövekre ami teljesen előhozza de nem tudok rálépni -
#5073 megoldás: fire resistance a tankon... na meg egy jó healer. nálam is Sten módszeresen kapja az áldást, csak amilyen aranybogárvirág, mindennek ellenáll. tűzgolyó nem borítja fel, a sebzése közel sem viseli meg annyira mint a többieket, és gyakorlatilag inferno-k alatt táncikál módszeresen az ellenfelekkel. hatékony, na
(bár h őszinte legyek, ez az a játékstílus, ami szinte minden BioWare játékban tökéletesen működik, csak tudni kell hogyan csináld ) -
#5072 Ez az a mágus kincse küldiért kapod jó cucc de a blood dragon nekem jobban tetszik.
-
#5071 Ezzel az álomdémonnal megszenvedek rendesen és sajna legtöbb esetben a program az ellenség mert mindig utolsó alaknál exe hibát észlel és leáll :( -
#5070 nekem annyira nem volt nehéz, igazándiból instant paralysis bomb (főkarimmal Glyph of Repulsion+Morrigannel Glyph of Paralysis egymásra) elég sok időre kiüti. ha hozzá mondjuk rátolsz 2 infernot egy hex of affliction-nel kombinálva, akkor már csak azzal lesz gondod, h a kis rohadék berántja a varázslóidat az infernoba, ahol kb 3 másodpercig élnek -
#5069 Kandurex:
Üdv kolléga! honnan van neked az a csonti harcos?? a "kétlábú bomba" utáni skillt használva jön létre? mennyire erős a csonti?? MESÉLJ!!!!
Nagyon durván jó az a kép amit belinkeltél!
konkrétan irigykedtem a szettedre! :D -
#5068 legjobb jelenete Redcliffe-ben van, mikor megtalálod a szekrénybe bújt kissrácot... visszamész a tesójához, először jutalomként közlöd h csókoljon meg, majd az "egy mosoly is elég lesz" szöveget - erre Morrigan hangzatosan elkezd öklendezni
legalább ötször töltöttem vissza és néztem meg újra, iszonyat mekkora poén -
Cat 02 #5067 Honnan van ? :o -
GodBadka #5066 Sokat kell beszelni veluk, igen kell hozza bizonyos elfogadottsag, es van amelyikhez kell valami kivalto esemeny, vagy targy is. -
mnorbi #5065 még 1 szer : hogy kaphatok kuldetéseket a csapatom tagjaitol a taborba ? kell hozza egy bizonyos szint az elfogadotségban ? vagy bizonyos idöközönkent adja ? -
faber #5064 Én azzal kezdtem, törpe nemessel...csak mivel pajzsosra gyúrtam és untam, újrakezdtem humannal...persze látva, hogy mit művelt, meg se fordult a fejemben, hogy Bhelen-nek segítsek utánna Ozamarban >:) -
#5063 Pick pocketet használja valaki? Érdemes használni/pontot rakni rá?
rugonál melyik tulajdonságokra érdemes pakolni? Közelharcos rugónak mit tanácsoltok, mire gyúrjon? -
#5062 Azt a juggernaut cuccost hol lehet beszerezni? -
#5061 XP-t kapsz érte, meg elvileg erősebbek lesznek a végén, bár az utóbbira még semmilyen bizonyítékot nem találtam. -
beteg #5060 van vmi hasznom abból ha a táborban a szövetségesek bodozába pakolok dolgokat? -
#5059 Kúva jó. Indítottam a törpe királycsemetét és így volt alkalmam belülről megtapasztalni a utódlási mizériát törpééknél (és jobban megismerni a körülményeket, a politikát és azt a tetű kisebbik tesómat, Bhelen-t!) nagyon más törpével, pláne a gőgös herceggel! Kewl nagyon a full good dalish elf után. Nagyon faja a szerepjátékos része!
Árulók vannak ám mindenütt... -
#5058 Akaraterő azt határozza meg, hogy mennyi manád van. Magic (Mágia?) Meg azt, hogy mennyire hatásosak a varázslataid, meg mennyit manát/életerőt tölt vissza egy poti.
Aztán ott vannak a manaregen spellek meg pár tárgy is.
Nekem a mágus karimmal pl megérte inkább Magicre gyúrni mint akaraterőre, hiába kevés a manám, ha egy spell akkorát sebez, hogy nincs szükség másikra.
Ja, szintén a mágia határozza meg, hogy egy mob ellen tud-e állni a varázslatodnak, szóval ha szeretsz sárkányokat lebénítani, akkor ezt növeld az akaraterő helyett :) -
#5057 Imádom ezt a csajt :D
Bemutatkozik kis családunk új jövevénye, BUBU a csontváz:
Mondjuk elég hülyén fest mellettem full juggernaut cuccban feszítve :) Egyébként 12. szinten ebben a cuccban úgy le vertem az első nagy sárkányt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Flemethet
EGY MAGAMBA, (többieket szarrá harapta :)) ...hogy öröm volt nézni...szóval bitang jó ez a set páncél.
Jah, és a harcos bérc még én is hanyagoltam az izometrikus nézetet annyira szép. -
#5056 jah, így ok, már meg is van :) -
#5055 Hát nemtom milyen formula mentén növeli ezt a mágia, de nálam Wynnek olyan 40-es akaratereje van és így is inná a potit, mint a vizet. 1-2 fenntartott cucc, a szokásos örző glyph/regen/heal/mass heal/stamina töltikék pár védővari, és hopp OOM. A kis poti meg tölt neki vagy 20%-ot. Momentán nem tudom elképzelni, hogy alap akaraterővel elég legyen a mana. Igy meg kellenek a nagyobb piák, amik viszik a pénzt szépen. -
#5054 Elég a kicsi gyógyital is, ha kiszámolod, jobban kijössz anyagilag ha csak azokat gyártod. Azt hiszem a magic tulajdonság befolyásolja, hogy mennyit gyógyít rajtad egy lötty, érdemes oda is rakni pár pontot. -
#5053 Nyilván nem szó szerint végtelen, de annyira nem is drága.
99 Elfroot kb 1 arany, lyrium dust szintén, üres üvegek detto.
Durván 5 aranyba kerül 99 lesser lyrium + 99 lesser healing poti, ha ennyit nem engedhetsz meg magadnak, valamit rosszul csinálsz :) -
faber #5052 Igen..ez egy jó kérdés....hiába van fillérekért elfgyökér, ha a rendes gyógyitalhoz a tisztító adalék (asszem ez kell hozzá) 15-20 ezüst, és nekem van 4-5g-m (biztos én csinálom rosszul egyébként, nem is kérdéses).
Azért ma is volt nagy poén, bár kicsit megöli a humort a fordítás...mikor a Vén Tölgyel beszélgettem, és a rímek aránylag igényesen voltak lefordítva...de amikor arról beszél, hogy ha ő rímeket költ, akkor ő egy PoeTREE és ezt valami Költőfá-nak fordították..az kemény :) -
#5051 Annál a harcnál dobtam ki Leliannát és hoztam be Morrigant, azóta nem is tettem vissza. Aki azt a harcot megcsinálja dps mage nélkül, az tud valamit...
MaskimXul: és a végtelen potihoz ki szállitja a végtelen pénzt? -
#5050 Na sikerült, de ha nincs Pala meg Morrigan, akkor sosem jutok túl rajta. -
#5049 Felhúztam magam. Két helyszín között egy olyan véletlenszerű harcot adott be, amit nem tudok megcsinálni. Egy csomó éjfatty mind íjjal, plusz 2 valami démonféle. EZ utóbbiakat még csak legyőzném, de a többi pillanatok alatt szétszed. Legtovább még úgy jutottam el, hogy már alig voltak (Palával hajigálok követ), akkor meg kilépett a program. Nem sikerül és már nagyon elegem van, a jó k. élet. -
faber #5048 Amúgy nem volna olyan rossz ez a hard (nightmaren még nem néztem), csak ne lenne friendly fire...mágusok tornyán meg a sárkányig az elf-erdőn simán átfutottam (csak a Fade-ben vettem néha vissza, azért a rugónak még sem tett jót, ha három mágus dobálja hógolyóval...:( ), de elég kellemetlen, hogy bombákat alig merek ledobni, mert ahol jó lenne tömeg-oszlatásra, ott Alister is beleténfereg, aztán őt is úgy kell kiskanállal összevakarni... -
#5047 Ugye tudjátok, hogy végtelen mana/hp potit lehet csinálni a herbalism skillel, mivel van olyan árus, akinél sosem fogy el a hozzávaló? -
faber #5046 Nekem kb. úgy nézett ki hardon, hogy a csontvázait még valahogy kiirtottuk, közben eltoltam 2-3 healing potit (mana potim ekkor már nem volt), aztán Wrynt elrántotta - one shot, rugóm ütött kettőt a hátára - one shot....itt Alister még hösiesen szórakoztatta kb. 2 sec-ig, majd Morigan-el még toltam bele egy Fagymarkot, hogy tudja hol a helye, de erre elküldött a betöltő képernyőre -
#5045 az ottani Revenant tényleg vicces, pont akkor jött rám az h "na akkor pöccintsük fel nightmare-re a nehézséget", majd miután kb ötször grillcsirkét csinált a csapatomból (belehúzott a saját dupla infernomba ) meggondoltam magam -
#5044 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nah, másodszor is végigvittem :) Az én végigjátszásom szrint a 2. részben a Törpök ellen kéne harcolni és Morrigan/gyereke kulcsszereplők lesznek :D -
#5043 Három van az erdőben, egy pedig a szellemnél.
Amúgy meg: Klikk -
#5042 Nem tudja valaki hol van annak a páncélnak a 4. része, amit a vérfarkasoknál a bosszúállók őriznek?
Volt kettő kint az erdőben, egy volt a vérfarkasok tanyájánál, ahol volt a rejtek ajtó, meg a szellem, de hol az utolsó darab? :( -
faber #5041 Ezt majd kipróbáljuk....kicsit kár, hogy most rugóval játszom (elsőre normalon kezdtem dual wield warival, de valahogy nem volt az igazi, meg Alister-t is elcsesztem),most hardon, mellette meg Alister(tank)- Morigan(dps/entrópus :D)és persze Wyrn (healer) az állandó tagok (már előre félek, hogy törpöknél majd kit hagyok ki, hogy a szeszkazánt levihessem a bányába). Elfek erdejében belefutottam abba a rondaságba, és úgy elcsépelt...nem akarom mostmár visszavenni (1-2x megtettem még az elején) a nehézséget, szal majd visszamegyek érte, így 8-as szinten nem vergődtem vele, főleg miután a vérfarkasoknál a sárkány kb. 2 sec alatt kifilézett...
Kérdés: nem tudom, jól értem-e, hogy vannak működő DLC-k nem gyári játékhoz? (Bocsáttassék meg, hogy ilyet kérdezek...) Netán olyan is, ami magyarul is műxik? (Nincs gond angollal, csak elkapott valami lustaság-démon, és sok szöveget inkább anyanyelven ovlasok, meg ha már magyarul toltam eddig...)
Amúgy nem tudom, ki hogy van vele, de én eddig tökéletesen halottnak hittem a single player műfajt, de ez a játék...ez odavág :) Mass Effect meg Witcher már majdnem olyan volt, hogy lekössön, de ez ODASZÖGEZETT a sztorival a gép elé...(csak ne jönnének a vizsgák....). Ilyen hangulatot...mikor Zhevran és Wryn elkezd beszélgetni, és a végén a homi elf mindenképp a mellén akar aludni, vagy mikor Alister löki a poénokat beszélgetés közben, hogy a templáriusoknál rozsdás késsel borotválták egymás mellkasát...na ezek "priceles moment"-ek