18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Gnome
    sub-alatt optimal-normális....azaz a távolsági fegyverek a tervezettnél alacsonyabban sebeznek, magyarul elrontották őket...majd kijavítják..

Igen megéri mindkétszer ráfizetni(ugyanis asszem a sárkány megölése után dragonhide-od is lesz és abból is készít pár cuccot)
  • Cat 02 #5159
    Kevesebbet sebez mint kéne (optimális alatt van). De a patch javítja ha jól tudom.
  • Harkat 89
    Van az a quest, hol a kovács Dragon Scaleből csinál armort. Ott megéri 20 aranyat ráfizetni? Úgy mennyivel lesz jobb az armor?

Valaki tud nekem dobni egy jó TANK taktikát?

"Ranged weapons currently do suboptimal damage" - mi az a suboptimal? Egyik szótár se talál ilyen szót, kifejezést.
  • Gnome
    Köszi, h előre szóltál...visszatöltöttem Anvil bejáratához és lekaptam Stenről mindent és rápakoltam( mindkettő berserker szal nagyon nagy különbség nem lesz + Gólem is megmarad:])
  • BEAST #5156
    A jatek mindig a "nehezebb" reszek elott ment magatol. ;p
  • neptum
    jah K**va jó benne amikor nem kell ment amikor meg kell elfeleht a játék magától menteni
  • BEAST #5154
    Ugyan ezt tapasztalom en is :/ Elso vegigjatszasra is warrior/melee csapattal hadakoztam, es ahhoz kepest hogy normalon jatszottam, a High Dragon es a Broodmother is elegge megizzasztott. Viszont most hogy mar harmadjara, negyedjere jatszom, jobban odafigyelek a kulonbozo codex bejegyzesekre, a helyszineket is jobban atkutatom (peldaul kutyaval) es igy mire eljutok az addig neheznek mondhato helyszinekre annyira "tapos" lesz a csapatom, hogy nem gond, meg nightmaren sem. Pedig most meg csak nem is imba mage karakterrel jatszom :D

Mindenesetre, en sokkal rosszabbra szamitottam, azt hittem max 1, esetleg 2 vegigjatszas fer bele a jatekba, de kellemesen csalodtam, meg ugy is hogy tobbszor jatszom ugyan azt a fajt/kasztot is teljesel magaval ragad a jatek hangulata.
  • Kandurex
    Ez a szép ebbe a játékba..HOGY NEHÉZ is tud lenni

...egyébként most, hogy kezdem ki ismerni a kasztokat, szerintem elég könnyű...
  • neptum
    a jó büdös életbe hogy a mentés ilyen fos nem tudok vissza menn ia csapat váalsztáshoz mert inkább kezdeném elöről a pályát mert már vagy 60x kezdem elöről ezt a fos részt tököm teli van ezzel nagy nehez majdnem levertem Balnkat vagy kit erre Wynn lassan gyógyított pibe
  • MerlinW
    Majd később csatlakozik, mikor keresned kell a feledhetetlent.
  • noxon
    Oké... még egy kérdés ez az Oghrent hogy lehet felvenni? Bármit mondok neki megutál.
  • Cat 02 #5149
    Nyomj fireballt tömegbe, a tankkal meg potizz :p
  • SovereignX
    A másik dolog. Rogue-nak lenni érdemes? Indítottam egyet de eltalálni alig tudok valakit pedig éppen hogy csak a éjfattyú vérért megyek a beavatásomhoz de... ha el is találom meg kinevetnek max. Pedig ügyességem 22.
  • SovereignX
    Kérdés. Gyakran van benne szivatós rész? Még 10. szinten sem vagyok de utazás közben - szerencsére csak itt - belefutottam vagy 20 éjfattyúba meg egy pár ilyen süvöltő izébe. Úgy leöltek minket mint a disznót. Jó ha 3 ellenel végeztünk.
  • neptum
    a végén szívni fogsz ha csak 3 embere támaszkodtsz 4 is kevés nekem sajna Morrigant nem vittem magamal pedig ő jó lenne Gólemek ellen
  • AntiHero
    A toronyba vannak feljegyzések ha azokat elolvasod akkor rájössz
  • torma1
    Sziasztok!
    Zevrannal mikor lehet találkozni? Már 10-es színtő vagyok de még nem találkoztam vele! Azért még sajnálom hogy gyenge a varázsló!
  • noxon
    Hello!

A mágus toronyban van 4 megidéző hely, azokkal mit kell csinálni? HELP!
  • Nyugis
    A DLC-ben található alkimiai főzetet megittan kaptam is érte két plusz dolgot a mágusomra. Lesz/van még további kettő is hozzá, vagy az a kettő a vége?
  • Gnome
    hát akkor marad a 3 emberes irtás:P...max út közben felöltöztetem pár talált rongyba...már van egy daggerje, de annyira béna így, h az ellenség le se szrja kb:]
  • wedge31
    Ezt akkor megszivtad mert nem lehet.

Nekem bejön hogy mindenkit gerincrevágna...
  • Gnome
    Hali a törpés résznél mélyen deep roads-ban nem lehet vhogy kicselezni, h ne válassza ki automatikusan Oghrent(a törpe társat)vagy kit egy bizonyos résznél?....meztelenül pofozkodik mert eladtam az összes dolgát(nem volt szimpatikus karakter soha egy szót nem váltottam vele) és most kiszorította a csapatból Gólemet...pont amikor a gólemgyárba mennék...gondolom lenne pár beszólása...és nincs visszaút csak előre
  • Kandurex
    Tábor, a törpök.
  • LoCk
    Valaki meg tudna nekem mondani, hogy a fegyverekre hogyan tudom rátenni a különböző rúnákat ?
  • Dns5000
    Nem leheterk raver Reaver mert akkor Wynne elmegy/vagy megöleti magát veleme :(
    mire érdemes harcosnak specializálódni?
  • Prof William
    Én is ezt kérdeztem az előbb... Semmi. Kapsz extra dolgokat de még a leg vérmágia ellenesebb csapatagok se fognak beszólni neked az új képességek miatt...
  • Mephike
    A DLC-ben található alkimiai főzetet meg lehet inni, vagy a kapott hatásoknak (kiptóbáltam mit ad) lesz később hátulütője?
  • Prof William
    - Enchantments?
    - Enchantments!

Az a hang + fej ahogy mondja... Fergeteges... :)
  • wedge31
    Medence benne egy edény melete egy oltár.
  • MaskimXul
    De, pont ezt írtam :)
    Mindenképp meg akarom venni, de a fejlesztők hozzáállása csak megerősítette a döntésemet.
  • noxon
    Ja és a vérfarkasok tanyáján hol az istenben van az a varázskút? Mert sehol nem találom, pedig bejártam az egészet...
  • Kimi23
    Nos, 58óra után 22-es szintű mágusommal a végére értem. Én évek óta nem nyomtam ennyit sigle-player játékkal, ínhüvelygyulladást kaptam, éjszakánként vérbe borult szemekkel feküdtem le, egyszerűen magába szippantott. Az meg még nagyobb dícséret a játéknak a részemről, hogy azonnal indítok egy következő karaktert, annyi lehetőség, variáció maradt még benne. Nálam egyértelműen az év játéka, szerintem minden további DLC-t megveszek hozzá. A befejezés meg nem is nagyon titkolja, hogy lesz még folytatás-szerencsére.
  • wedge31
    Nekem elég volt jobb egér katt a sirköre.
  • robotnyk
    egy kicsit a gyerek :p
  • noxon
    Hello! Nekem a síroknál nem csinál semmit, mi kell ahhoz, hogy elő jöjjenek a bosszúállok?
  • Kandurex
    ..őő...hát lehet :D
  • Lacee
    ööö, nem pont azt írta, hogy ha már ilyen fejek a készítők akkor meg is veszi? :)
  • SaGa Jr
    Nem terjesztek marhaságokat (mellesleg akkor a hivatalosan kiadott tájékoztatóik is eztterjesztik?).
    Csak tegyél egy bonuszok nélküli íjat a karaktered kezébe és egy közelharci fegyvert. Más lesz az attack rating (pedig nem kéne). Ha az lenne a jelenlegi helyzet amit leírtál, nem lenne különbség, pedig van. Az amiről az a manus a fórumon írkál az az ami lesz majd a későbbiekben (ő mikben gondolkodik, miket tesztel és milyen változásokat tartana jónak). A jelen helyzet nem ez.
  • Kandurex
    "Ha van sapka azért, ha nincs azért." A tökéletes warez huszár jelmondata.
  • Gubberx
    fenébe :D pont elfem van :D