Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Most már akkor is kibírom csütörtökig és majd szépen miután megvettem kiderül hogy milyen a magyarítás. 😊
A link viszont tényleg jó. Ajánlom mindenkinek! 😊
Leszedtem belõle amit irtatok.
MAGYARÍTÁS!!!!!!!
Tartalma:
singleplayer_hu-hu.tlk
core_en-us.tlk
Értelemszerûen használni a fájlokat!
Next PC upgrade: 2022
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
(Az pedig már könyv méret.)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Nagyjóság lenne ha ez frankón az,hogy játékteljesítmény alapján (pontgyüjtés) letudod tölteni a DLC-ket...😊
Amiket a játékban írt fõ dlc-ként (számszerint 2) egyik sem plusz kaszt. Az egyik egy kõgólem kiszabadítása quest a másik egy szürkék sztorimegismerése quest. Ezenkívül van egy rakat kis motyi (vérfarkas medál,stb) amit elméletileg boltban amikor veszed a játékot adnak. + 1 Vérsárkány páncél amit szintén a játék mellett kapsz egy kóddal (és a mass effect 2-ben is jó lesz).
A 2 ingyenes nem nagy eresztés, az egyik plusz 1 kaszt, a másik plusz 1 item (úgy tudom), a harmadik (fizetõs) viszont egy full új questhubot tartalmaz.
Ja és vannak más társak is a DE oldalon felsoroltakon kívül. Mert jó pár képet láttam ahol olyan arcok voltak a csapatban akik nem voltak ismerõsök.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
THX
http://rapidshare.com/files/301569950/core_en-us.tlk.html
Egyébként nekem ma aztat mondták az öthéthat ban hogy holnap 2 3 körül érkeznek a boltokba a cuccok
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Én most nem rettegek attól, hogy holnap az egész napot végigjátszom majd ha esetleg rákattannék, mert szerda estig nem dolgozom, szal' mehet a kockulás majdnem 2 napig, csak még be kell szereznem a játékot.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem nagyon bejon.A sztori jo,a karakterek is klasszul ki vannak dolgozva.Grafikailag talan kicsit jobbra szamitottam az elejen,de aztan magaval sodornak az esemenyek.Normal nehezsegi fokon is volt par harc ami megizzasztott,szoval kihivas akad.Az atvezeto videok nagyon jok es hangulatosak,kar hogy itt-ott bugos a grafika(kardok nem simulnak a harcosok hatara hanem lebegnek,stb)de ahogy az ember halad elore a tortenetben ugy akar meg tobbet latni es elfelejti az aprobb hibakat.Ja igen,egy elf magus-t kezdtem,kicsit kevesnek talalom a valaszthato karakterkasztokat,de biztosan inditani fogok egy harcost is majd.A maszkalas,dumalas a szokasos,de amikor beindul egy nagyobb harc,es a zene is elkezd felhangosodni,csorognek a pancelok,csattognak a kardok,csupa ver a karakterek arca es ruhaja....well az eddig lenyugozo.
Engem biztosan sokaig le fog kotni,eddig pozitiv csalodas.
ha az eleje mérvadó ebbõl a szempontból, tetszik, hogy a morális rendszer nem fekete-fehér. komolyan gondolkodtam a hátteret bemutató questben, hogy akkor mi is itt a helyes.
össze kell valahogy vakarni rá a lóvét, na...
Egyébként meg csak ajánlani tudom a KOMOLY rpg fanoknak,szép is (lentebb a képek,a kezdõ terület nemtetszett de a szabadban a romok,az ellenfelek komolyak) jóis,rágyógyultam mint anno BG1-2re..😊
Vannak hiányosságai,de engem képelé vonszolt és ide is ragasztott,ez egy játék ami a 10 pénzt megérte!
Az pedig hogy a saját kari beszélgetés közben meg se nyikkan engem nem érdekel,sokkal jobban irritálna amikor végigolvasom a lehetséges választ,rányomok,és újra végig kell olvasnom miközben bemondja..