Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs türelmem ennyi képet egyesével felpakolni azért lett volna jó imshack mert ott kijelölöm mindet felrakja és már adja is a linket hozzájuk😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Pfffff...Na akko errõl ennyi😊

megnézném hogy akinek ilyen kaliberû géjmör pécére illetve fórumos provokálásra fussa , milyen kaliberû hangrendszere van 😄D

Pretorian
Én már legalább 50-szer szoptam be a rickrollingot eddig, aztán egyszer úgy felhúztak vele, hogy én is feltettem egyet jutyúbra, küldtek is rendesen a kurva anyámba. De élveztem. <#violent>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Nem kedves hanem görény és most jöhetne el a pillanat hogy az összes baromarcút aki egy ilyen kaliberü játékot sem képes megvenni dirr átküldeni wareztopicba (egyszer talán elgondolkodnak miért szarják le a készítõk egyrejobban a pc-t)...

A francért kell ilyen hamar értelmetlenné tenni a rickrollomat? :'( Pedig olyan jó lett volna reggel olvasni a sok anyázást! <#eplus2>
Haha most már azért sem!

Most már akkor is kibírom csütörtökig és majd szépen miután megvettem kiderül hogy milyen a magyarítás. 😊

A link viszont tényleg jó. Ajánlom mindenkinek! 😊
grebber
Volt olyan kedves egy srác és megosztotta a teljes telepitett mappáját csak pár percre.

Leszedtem belõle amit irtatok.

MAGYARÍTÁS!!!!!!!

Tartalma:

singleplayer_hu-hu.tlk
core_en-us.tlk

Értelemszerûen használni a fájlokat!

Next PC upgrade: 2022

Mivel sokan nyöszörögnek érte: ITT VAN a teljes magyarítás.
Semmi gond nincs vele.

Akkor megoszthatnád velünk a filét!!!4444 <#vigyor1>

Szerintem jóas. Ordenáré baromságot még nemolvastam😊

A magyar fordítás minõsége milyen az alapján mait eddig láttatok belõle?
Gondolom olyan nyelvi fájlok vannak rajta, amire nem volt szükséged.
Õh....Azt az egy dolgot nem nagyon értem. Ha az 1es lemezrõl felment a 15 giga. És telepítés közben nem kért 2-es lemezt. Akkor minek van 2-es lemez?😊

TDC Geronimo
Pár képet nyomjál már még be így estére :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pedig már beleéltem magam. Na mindegy, holnap fizetés, csak az a baj, hogy nagyon ki vagyok számolva ebben a hónapban 😞
Torzonborz
jahogy pont a lényeg nincs benne . damn 😞

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Wanted
Lehetséges. Bár a linkelt file (2,3 mega) 1/3-a kód, a 2/3-a magyar szöveg.
(Az pedig már könyv méret.)

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

ahan, akkor ez a demóból van?
Torzonborz
kukkants bele a file-ba , látszik benne a magyar szöveg.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jakuza001
Eztr mar leirtuk, mint ahogy azt is, hogy az nem mindentmagyarit, csak a menuket nehany tippet es a varazslatok/skillek leirasat. A szovegfilet a singleplayer_en-us.tlk file tartalmazza.

Wanted! A magyar fájlnak nem véletlenül core_hu-hu.tlk a neve? Ez a us-en -legalábbis a név alapján- az amerikai angol, vagy ez most a kész árverés show?
Wanted
Mûködik a magyar file.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Davidus
😄DD

V9ykn8_TZL0

Meg a játékban gyüjtesz pontokat (1600 pontból nekem már van 10 😄DD) és elméletileg van a letölthetõ tartalmaknál egy olyan hogy PONTOK BEVÁLTÁSA.
Nagyjóság lenne ha ez frankón az,hogy játékteljesítmény alapján (pontgyüjtés) letudod tölteni a DLC-ket...😊

+1 kaszt?
Amiket a játékban írt fõ dlc-ként (számszerint 2) egyik sem plusz kaszt. Az egyik egy kõgólem kiszabadítása quest a másik egy szürkék sztorimegismerése quest. Ezenkívül van egy rakat kis motyi (vérfarkas medál,stb) amit elméletileg boltban amikor veszed a játékot adnak. + 1 Vérsárkány páncél amit szintén a játék mellett kapsz egy kóddal (és a mass effect 2-ben is jó lesz).

3 DLC van, abból 2 jár ingyen, a harmadik fizetõs.
A 2 ingyenes nem nagy eresztés, az egyik plusz 1 kaszt, a másik plusz 1 item (úgy tudom), a harmadik (fizetõs) viszont egy full új questhubot tartalmaz.
A Debreceni 576 -ba szerdán érkezik meg a game. Majd pénteken veszem meg. A 2 DLC az a sima verzióhoz is jár?

Ja és vannak más társak is a DE oldalon felsoroltakon kívül. Mert jó pár képet láttam ahol olyan arcok voltak a csapatban akik nem voltak ismerõsök.
balee4
Hát én idén már csak ezt veszem meg, mármint a CE-t. Esetleg még a Sacred 2 kiegjét.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Asszem holnap melóból én is loholni fogok haza hogy toljam tovább,de még mindig nemhagytam abba csak néha aktív wc/kaj/piaszünetelek alt tab + ideirogatás keretében!😊

Rock zenével nem találkoztam. Ilyen nagyonjóságos Gyûrük urás szerüs zenék vannak,jofélék mindig passzentolnak az aktuális cselekményhez.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most értem egy monumentális csatához a vár mellett,rendesen kirázott a hideg a jelenettõl és az alányomott zenétõl + látvány is ott van a szeren!!

Wanted
Nem próbáltam az angol verzióba beilleszteni, remélem mûködik.

wáá szuper
THX
Wanted
Magyar nyelvi file:
http://rapidshare.com/files/301569950/core_en-us.tlk.html

kár hogy holnap suliból késöbb jövök haza asszem kéne egy hónap szabad nap a suliból
eza játék kötelezõ vétel csak az a gáz hogy ezévre már be van oszta a pénzem szal max jöcõre de akkor tuti hogy a polcomon lesz
Én azt nem tudom hogy holnap hogy fogok lelépni a melobol hogy már 3 kor megvehessem a gamet és go haza game game game

Egyébként nekem ma aztat mondták az öthéthat ban hogy holnap 2 3 körül érkeznek a boltokba a cuccok

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

balee4
Mind1 ne is legyen, úgy is megvesszük, nem? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Nah azért, vmi ilyesmit vártam, komolyan mondom, nem tudom hogy bírom ki ezt a pár napot még. Melóhelyen hogy fogok így odafigyelni. 😄

Nalam "black screen crash"-t produkal a jatek eleg surun, a Witchernel is ez volt anno a bajom, de az valahogy helyrejott nemi catalyst babralas utan. Remelem itt is ez lesz, kulonben csak disznek lesz jo a doboza. 😞

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Pretorian
Tényleg, akkor most vannak rockzenei betétek a játékban? A trailerekben elég sok volt, és most nem a Marilyn Manson-ra gondolok...

Pretorian
Na örülök, végre egy olyan vélemény, ami összecseng a rivjúkkal.
Én most nem rettegek attól, hogy holnap az egész napot végigjátszom majd ha esetleg rákattannék, mert szerda estig nem dolgozom, szal' mehet a kockulás majdnem 2 napig, csak még be kell szereznem a játékot.

TDC Geronimo
eh el kéne mennem aludni, hogy hamar holnap legyen :y

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

dartonita
Na 3-4ora jatek utan:

Nekem nagyon bejon.A sztori jo,a karakterek is klasszul ki vannak dolgozva.Grafikailag talan kicsit jobbra szamitottam az elejen,de aztan magaval sodornak az esemenyek.Normal nehezsegi fokon is volt par harc ami megizzasztott,szoval kihivas akad.Az atvezeto videok nagyon jok es hangulatosak,kar hogy itt-ott bugos a grafika(kardok nem simulnak a harcosok hatara hanem lebegnek,stb)de ahogy az ember halad elore a tortenetben ugy akar meg tobbet latni es elfelejti az aprobb hibakat.Ja igen,egy elf magus-t kezdtem,kicsit kevesnek talalom a valaszthato karakterkasztokat,de biztosan inditani fogok egy harcost is majd.A maszkalas,dumalas a szokasos,de amikor beindul egy nagyobb harc,es a zene is elkezd felhangosodni,csorognek a pancelok,csattognak a kardok,csupa ver a karakterek arca es ruhaja....well az eddig lenyugozo.
Engem biztosan sokaig le fog kotni,eddig pozitiv csalodas.

robotnyk
én valahogy érzem, hogy ez a cucc jó lesz. belekóstoltam, vagy két és fél órát bentragadtam. az x-faktor benne van, már érezni az elején. a hangok, a szinkron, valahogy átjön az egész.
ha az eleje mérvadó ebbõl a szempontból, tetszik, hogy a morális rendszer nem fekete-fehér. komolyan gondolkodtam a hátteret bemutató questben, hogy akkor mi is itt a helyes.
össze kell valahogy vakarni rá a lóvét, na...
Nah most hogy kb 3-4 óta tolom a játékot kialakult a kép részemrõl: EZ EGY NAGY SZAR! Komolyan mondom olyan gyorsan telik mellette az idõ,észre se vettem hogy elmúlt 10,holnap meg meló van szóval ott rohadjon meg a készítõbanda ahol van!😄

Egyébként meg csak ajánlani tudom a KOMOLY rpg fanoknak,szép is (lentebb a képek,a kezdõ terület nemtetszett de a szabadban a romok,az ellenfelek komolyak) jóis,rágyógyultam mint anno BG1-2re..😊
Vannak hiányosságai,de engem képelé vonszolt és ide is ragasztott,ez egy játék ami a 10 pénzt megérte!

Az pedig hogy a saját kari beszélgetés közben meg se nyikkan engem nem érdekel,sokkal jobban irritálna amikor végigolvasom a lehetséges választ,rányomok,és újra végig kell olvasnom miközben bemondja..

nagyon faja játék City Elf és Nõ az eleje nagyon faja amikor legyílkolok mindenkit a palotába rohadt jó a hangulaat amúgy va na neten kezdetleges magyarosítás egyedü la párbeszédek nincsenek magyarul pedig az lenne a lényeg