Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az általad felsoroltak ehhez képest erõsen "lájtosabbak", szvsz ha az annyira leegszerüsített harcrendszer és harc jön be mint witcher mass effect,stb , akkor ez a game felejtõs neked.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Az zavar, hogy ahhoz hogy a kamerat forgassam (mouselook) mikozben ws-sel megyek elore-hatra es AD-vel oldalazok, lenyomva kell tartanom a jobb eger gombot. Biztos csak en vagyok ilyen erzekeny ezekre. Nem biralni akarom a jatekot, aki nalam jobban varta az csal, elso nap (tegnap) megvettem a boltba, 2 hete megcsinaltam a jatekos karakterem es emiatt vettem a multhonapban uj videokartyat. Szoval elegge rajtalennek, kotor, mass effect es egyeb prgfan vagyok, de en tps modban jatszom mindig. En a tps jatekomodot szeretem mouselookkal. Elmolyolgatok orakig a karakterfejlesztessel, szintlepessel, kereskedessel, szoval szeretem az rpg-t de izometrikus modban nem. Utolso izometrikus jatek amit nyomtam a crusader no remorse volt , az idosebbek meg emlekeznek ra.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

PhantomAss
hello
egy kérdésem lenne:
érdekelnek az rpg-k, de csak a "lájtosabbak", pl a Witcher és a Mass Effect a két nagy kedvencem, a fallout 3 viszont már egy kicsit túl komplex nekem
ez mennyire hasonlítható e két játékhoz? az irányítás és a harcrendszer hasonló vagy teljesen más? az egérklikkelgetõs-körökre osztott dolgokat nem igazán szeretem
köszi elõre is

GOOBY, pls

mostmár az is tudja aki még nem járt ott <#ravasz1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Hello
Srácok nekem sikerült elakadnom ...
Egy nagy várban öldököltem le szépen mindenkit mikor bekerültem az alvilágba vagy mibe..
Ezután egy térképen kitudtam választani kék pontokat hogy meik részen akarom csinálni a felaatot ezeket végig csináltma midnenhol kaptam egy formot(tûzember,jé,egér,gnom) most meg bemegyek a középsõ helyre ott egy hapek megkérdezi h segitsen e kijutni mondhatom segitsen illetve hogy megölöm nos megprobáltam 100 szor megölni de nem tudom végén mindig meghalok, jó akkor megkértem tegyen ki de nem teljsen rak ki csak a hely elejére szóval most ennyi volt nekem a játék elvagyok akadva vagy lehet itt valamti csinálni vagy van valami különleges módja megölni ezt a fõellenség szerû szemétládát😄 elõre is köszönöm a segítséget és bocsi ezért a nem túl pontos leírásért de szerintem aki járt ott tudja mirõl beszélek 😊
Prince23
Egyébként a Népszerû témák között az elsõ helyen tanyázik a topik😄

#2032 Ez mi ez? <#nemtudom><#nezze> amugy köszi xD

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Sound
Figy, tényleg nem értemi mi a gondod. A játék alapbeállítása az, hogy A-D a kamerát forgatja csak. Ezen annyit tudsz állítani hogy A-D-re bebindeled 'Move left' 'Move right'-ot. Szóval szóval nem a kamerát forgatja, hanem a karakter strafe-el jobbra balra. Ha ez se jó akkor feladom, és lövésem sincs milyen tps-ekrõl beszélsz. Mert hogy a többi is ugyan úgy mûködik ahogy itt leírtam, az tuti 😄

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

hali mindenkinek! a toolset et hol találom?😊vagy azt külön lehet letölteni?
Pretorian
Bogzon elég erõs az RPG-mezõny, ez meg egy alapvetõen PC-re szánt játék izometrikus nézet nélkül, meg sem lepõdöm a konzolos rivjúkon. A BioWare az maradjon a PC-nél, ott istencsászárok.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

wedge31
<#eljen>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

balee4
Igen, látatlanban is 9+-os. 😄 Jaj remélem holnap megkapja a CD Galaxis a CE-t.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Pretorian
Nem tudom, mi olyat mondhatnék, amit még nem mondott más elõttem. 5 óra játék után egyenlõre annyit tudok mondani: beszarás. Ez a játék hibátlan.
Ennyi. Majd holnap ha magamhoz térek, irok egy átfogóbb elemzést, de most még annyira a hatása alatt vagyok, hogy csak össze-vissza irkálnék mindent, úgyhogy egyenlõre inkább nem erõlködök. El vagyok ájulva.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

[HUN]Crassus
Lotheringbe jár valaki? bekéne soroznom Patter Gritch-et,de sehol nem találom a faluban pedig a szabadcsapatos küldi ide írja😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bélanéni
Azt értem, de egy életszerûbb képet szeretnék.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Csak a feliratnál választható a magyar nyelv.
Dobozról kép és a tartalmáról a CDGalaxis oldalán megtalálható.
Sound
Amúgy a játék teljesen magyarul jelenik meg (szinkront is beleértve) vagy csak magyar felirattal?

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

bélanéni
Lehetne egy olyan kérésem, hogy valaki dobjon egy jó minõségû képet a dobozról + tartalmáról illetve jöhetne egy ugyanilyen a Collectros-ról is. Remélem nem nagy kérés, és valaki lesz ilyen rendi.
Jellegében valami ilyesmi képet gondolnék: http://nunetherlands.files.wordpress.com/2008/12/witcher-enhanced-edition-package-800.jpg

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

robotnyk
xboxos review, gamespoton is csak 8.5et kapott, a ps3as 9, a pcs 9.5
bélanéni
Nem azzal van gond, hogy ez a véleménye, sõt semmivel nincs gond, csak amiket írt felsorolásszerûen, az alapján kevés a 7,5/10. Valahogy nincs összhangban. Igaz, nem csak az általam kérdezett dolgok határozzák meg, milyen az összkép.

wedge31
Ez a ö magánvéleménye a többségünknek 9-es vagy a fölötti.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
A Worthplaying le tesztelte a játékot, sajnos nekem a végítélet nem tetszik...😞

KATT

dartonita
Magasak az elvarasaim az rpg-k fele.Egyebkent jobban lekot mint barmi ami az utobbi evekben megjelent.Rosszul biztos nem jarsz ha megveszed.

Pedig reálisnak tûnik <#eljen>

DE
bélanéni
Értem, de a válaszok alapján a 7,5/10 kissé érdekes. <#wow3>

dartonita
- vannak
- nem veszes,csak a kozelharcosok arcan marad ott par percig
- parbeszedek eleg trivialisak,3-4opcio kozul valaszthatsz,partytarsakkal sem art dumalni sokat,mert valtozik a megitelesuk feled attol fuggoen hogy epp gonoszkodsz vagy jot cselekszel.harcrendszer,targyhasznal egyszeru de klassz
- borongos,amolyan haboru szele erzodik mindenhol
- linearis sajnos elegge,meghatarozott utakat jarhatsz csak be
- kuldetesek valtozatosak,nemelyik tobbfele megoldasi lehetoseggel
- harc teljesen oke,en ezt szeretem
- 7,5/10

bélanéni
Amiket írsz, azok alapján szimpi, egy vételre lehet sanszos lesz.
Kraptor, nem veled nyomultunk anno (jó régen) EQ2-ben néhány party erejéig? <#zavart1>

Én megpróbálom tömören:

- vannak-e nyílt terek vagy csak zártak fõként?

Annyit még nem játszottam, hogy erre választ adjak, de olyan NWN-os érzésem van, olyan már nincs mint anno BG1-ben volt.

- mindenhol fröcsög a vér agyba fõbe, vagy csak módjával, ízlésesen tálalva?

Nekem egy kicsit sok a vér, de ezt ki lehet kapcsolni ha nagyon zavar.

- mennyire komplex a harcrendszer/tárgyhasználat/párbeszédek?

Párbeszéd nem annyira kompley mint a régebbi RPGk-ben jellemzõ volt. Harcrendszer/tárgyak komplexitásával nincs gond az hozza a DnD komplexitást😊

- mennyire változatos a grafika? (pl. nem-e túl szürke mindenhol)

Egy kicsit szürkécske, nem olyan szép és élénk mint BG környezete volt, de ez szerintem direkt van így, ad egy "nyomasztó" érzést ami gondolom a fõ sztorihoz kell.

- mennyire lineáris a játék? Vannak-e elágazók, vagy pl. nagy nyílt terep ahol én döntöm el merre akarok menni?

Eddig még nekem tök lineáris volt de eddig nem sokat játszottam még vele.

- mennyire változatosak a küldetések?

erre még nem tudok válszt adni

- maga a harc átlátható-e, jól mûködik-e a pillanatállj + utasítások rendszer?

Harc rendszer hozza a megszokott BG (dnd) rendszert, nekem bejön.

- összbenyomás/hangulat 10-es skálán?

9.2
dartonita
Kell egy tolvaj(rugo) a partyba,annak van lockpick kepzettsege.Anelkul felejtosek a zart ladak.

TDC Geronimo
Pár kép tõlem is gyorsba

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok!

Dilemmában vagyok, kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Nem szeretnék TPS nézetben játszani ezért, bár van x360-am, nem arra szeretném megvenni.

Viszont fogalmam sincs, hogy az alábbi konfigon elfutna-e a játék:

Core 2 2.4Ghz, 2G RAM, Ati 2600XT, Win7

Szerintetek van remény, vagy maradjak a 360-nál.

Köszi a választ.
<#integet2>
bélanéni
Ebbõl a játékból eddig 1 video fogott meg, de az szerintem minden idõk egyik legütõsebb mozija: http://www.gametrailers.com/video/sacred-ashes-dragon-age/57552

Hangok, arcmimika, animáció, hangulat mind csillagos 5-ös.

bélanéni
Sziasztok, 1-2 ember válaszolhatna illetve leírhatná a véleményét a következõkrõl:

- vannak-e nyílt terek vagy csak zártak fõként?
- mindenhol fröcsög a vér agyba fõbe, vagy csak módjával, ízlésesen tálalva?
- mennyire komplex a harcrendszer/tárgyhasználat/párbeszédek?
- mennyire változatos a grafika? (pl. nem-e túl szürke mindenhol)
- mennyire lineáris a játék? Vannak-e elágazók, vagy pl. nagy nyílt terep ahol én döntöm el merre akarok menni?
- mennyire változatosak a küldetések?
- maga a harc átlátható-e, jól mûködik-e a pillanatállj + utasítások rendszer?
- összbenyomás/hangulat 10-es skálán?

Elõre is köszi!

Kb egy órája voltam a Mammut 576-ban és azt mondták hogy este felé hozzák.. tegnap még 2-3 at mondtak szóval nem tudom

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

DB - ben az 576-ban azt mondták hogy szerdától már kapható. El is rakatok egyet magamnak majd biztos ami biztos. 😊
CDGalaxis-ban biztos volt már tegnap is, mert megvettem a bátyámnak. Hogy más boltba eljutott-e már, az erõsen kérdéses.
TDC Geronimo
Utóbbi évek legnagyobb gameja. Na bújok is vissza -.-

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

SZEG007
A pesti boltokba van már Dragon Age polcon? Mert most tettem egy bringás kitéröt a Mammut2-ben lévö 576-hoz és azt mondták csak 4-5 fele érkezik szoval igy csak tekertem plusz 4 km-t, nade mindegy holnap már meglesz az eredeti😊

Ja, hát azt nem tudom. Ezért is nem állok neki egyelõre, inkább megvárom már az eredetit.

Why so serious?

Köszönöm válaszod, de úgy értem hogy a pontszámolásban.

Nem kell aktiválni.

Why so serious?

balee4
Igen, tudom, de ez benne a kihívás. Amúgy meg úgy is többször végigtolom majd. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ezt megkell vennem, máris indulok😊 Egy kérdésem lenne, ha megvan eredetiben, aktíválom, a csúnya mentéseket elfogadja online profilba?

Lehet hogy megsem 😄 Ebben a jatekban az elfek az alacsonyabb rendu faj, az emberek lenezik es szolgakent bannak veluk, varosban kulon el van falazva a szolganegyed ahol az elfek elnek, szoval gondold meg
Lenne egy kerdesem , es megadom a konfigom hatha azon bukik az egesz: nektek is minden transition area-nal fel vagy egy teljes percig tolti a kovektezo zonat? Anno a NWN2-nel is ez olte meg nekem a jatekot, minden zona valtasnal toltokepernyot nezni, erre most megint... A jatek szep, nezd a hatam nezopontbol( kamera a kari valla folott) wasd-vel gyonyoruen fut 1024x768 high beallitas minden menupontban, Athlon 64X2 4400+, 4GB Kingston DDR2 800, Radeon 4670 AGP, lvl 7 elf magus csaj a kiraly halala utani csatanal, es agyamra ment mar a loading minden zona valtasnal. Valakinek otlete?
balee4
Lehet nekem is elffel kéne kezdenem. 😊

böröczk

Két eredetet néztem meg tegnap éjjel óta, és mindkettõ tetszett, egyelõre nem tudom eldönteni, melyiket folytassam, lehet, hogy párhuzamosan haladok. : D Mindenesetre az egy bolond, aki szerint ez a grafika ronda, szerintem baromi szép, illik a játékhoz, remek hangulatot csinál neki.

Kumiho #2179

Torzonborz
van zárnyitás skill az biztos , én tolvajt indítottam ( vagy mi a a franc az itten ) és annál lehetett ilyen skillt választani.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/