Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
egy kérdésem lenne:
érdekelnek az rpg-k, de csak a "lájtosabbak", pl a Witcher és a Mass Effect a két nagy kedvencem, a fallout 3 viszont már egy kicsit túl komplex nekem
ez mennyire hasonlítható e két játékhoz? az irányítás és a harcrendszer hasonló vagy teljesen más? az egérklikkelgetõs-körökre osztott dolgokat nem igazán szeretem
köszi elõre is
GOOBY, pls
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Srácok nekem sikerült elakadnom ...
Egy nagy várban öldököltem le szépen mindenkit mikor bekerültem az alvilágba vagy mibe..
Ezután egy térképen kitudtam választani kék pontokat hogy meik részen akarom csinálni a felaatot ezeket végig csináltma midnenhol kaptam egy formot(tûzember,jé,egér,gnom) most meg bemegyek a középsõ helyre ott egy hapek megkérdezi h segitsen e kijutni mondhatom segitsen illetve hogy megölöm nos megprobáltam 100 szor megölni de nem tudom végén mindig meghalok, jó akkor megkértem tegyen ki de nem teljsen rak ki csak a hely elejére szóval most ennyi volt nekem a játék elvagyok akadva vagy lehet itt valamti csinálni vagy van valami különleges módja megölni ezt a fõellenség szerû szemétládát😄 elõre is köszönöm a segítséget és bocsi ezért a nem túl pontos leírásért de szerintem aki járt ott tudja mirõl beszélek 😊
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ennyi. Majd holnap ha magamhoz térek, irok egy átfogóbb elemzést, de most még annyira a hatása alatt vagyok, hogy csak össze-vissza irkálnék mindent, úgyhogy egyenlõre inkább nem erõlködök. El vagyok ájulva.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Jellegében valami ilyesmi képet gondolnék: http://nunetherlands.files.wordpress.com/2008/12/witcher-enhanced-edition-package-800.jpg
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
- nem veszes,csak a kozelharcosok arcan marad ott par percig
- parbeszedek eleg trivialisak,3-4opcio kozul valaszthatsz,partytarsakkal sem art dumalni sokat,mert valtozik a megitelesuk feled attol fuggoen hogy epp gonoszkodsz vagy jot cselekszel.harcrendszer,targyhasznal egyszeru de klassz
- borongos,amolyan haboru szele erzodik mindenhol
- linearis sajnos elegge,meghatarozott utakat jarhatsz csak be
- kuldetesek valtozatosak,nemelyik tobbfele megoldasi lehetoseggel
- harc teljesen oke,en ezt szeretem
- 7,5/10
Kraptor, nem veled nyomultunk anno (jó régen) EQ2-ben néhány party erejéig? <#zavart1>#zavart1>
- vannak-e nyílt terek vagy csak zártak fõként?
Annyit még nem játszottam, hogy erre választ adjak, de olyan NWN-os érzésem van, olyan már nincs mint anno BG1-ben volt.
- mindenhol fröcsög a vér agyba fõbe, vagy csak módjával, ízlésesen tálalva?
Nekem egy kicsit sok a vér, de ezt ki lehet kapcsolni ha nagyon zavar.
- mennyire komplex a harcrendszer/tárgyhasználat/párbeszédek?
Párbeszéd nem annyira kompley mint a régebbi RPGk-ben jellemzõ volt. Harcrendszer/tárgyak komplexitásával nincs gond az hozza a DnD komplexitást😊
- mennyire változatos a grafika? (pl. nem-e túl szürke mindenhol)
Egy kicsit szürkécske, nem olyan szép és élénk mint BG környezete volt, de ez szerintem direkt van így, ad egy "nyomasztó" érzést ami gondolom a fõ sztorihoz kell.
- mennyire lineáris a játék? Vannak-e elágazók, vagy pl. nagy nyílt terep ahol én döntöm el merre akarok menni?
Eddig még nekem tök lineáris volt de eddig nem sokat játszottam még vele.
- mennyire változatosak a küldetések?
erre még nem tudok válszt adni
- maga a harc átlátható-e, jól mûködik-e a pillanatállj + utasítások rendszer?
Harc rendszer hozza a megszokott BG (dnd) rendszert, nekem bejön.
- összbenyomás/hangulat 10-es skálán?
9.2
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Dilemmában vagyok, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nem szeretnék TPS nézetben játszani ezért, bár van x360-am, nem arra szeretném megvenni.
Viszont fogalmam sincs, hogy az alábbi konfigon elfutna-e a játék:
Core 2 2.4Ghz, 2G RAM, Ati 2600XT, Win7
Szerintetek van remény, vagy maradjak a 360-nál.
Köszi a választ.
<#integet2>#integet2>
Hangok, arcmimika, animáció, hangulat mind csillagos 5-ös.
- vannak-e nyílt terek vagy csak zártak fõként?
- mindenhol fröcsög a vér agyba fõbe, vagy csak módjával, ízlésesen tálalva?
- mennyire komplex a harcrendszer/tárgyhasználat/párbeszédek?
- mennyire változatos a grafika? (pl. nem-e túl szürke mindenhol)
- mennyire lineáris a játék? Vannak-e elágazók, vagy pl. nagy nyílt terep ahol én döntöm el merre akarok menni?
- mennyire változatosak a küldetések?
- maga a harc átlátható-e, jól mûködik-e a pillanatállj + utasítások rendszer?
- összbenyomás/hangulat 10-es skálán?
Elõre is köszi!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Why so serious?
Why so serious?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Két eredetet néztem meg tegnap éjjel óta, és mindkettõ tetszett, egyelõre nem tudom eldönteni, melyiket folytassam, lehet, hogy párhuzamosan haladok. : D Mindenesetre az egy bolond, aki szerint ez a grafika ronda, szerintem baromi szép, illik a játékhoz, remek hangulatot csinál neki.
Kumiho #2179