Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
nem látok rá semmiylen képzettséget vagy enynire vak vagyok?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

AntiHero
Na én is kipróbáltam eme remek játékot.
Hihetetlen mennyi szöveg van a játékba.
Egy nõ szerencsevadász Pagony Elf-el kezdtem el az igazi kalandokat.
(emberrel kezdtem, de nem tetszett, hogy várba kezdünk így más fajjal kezdtem)
Sok emberrel találkoztam már, csatlakoztam a Szürke Kamarásokhoz is.
Talán lesz egy kutyám is ha meggyógyul. Én megtettem mindent érte már csak rajta múlik.
Most a csatánál tartok csak tartok már egy kis szünetet mert mióta beléptem annak már van vagy 5 órája😄.

Hihetetlen szép a játék. Karaterek nagyon jók (az angol beszéd + jóság, imádom ahogy beszélnek).

Elleszek a játékkal az biztos. Aki teheti az vegye meg a teljes játékot.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

MrStokes
Ez engem is erosen erdekelne. Megtenned, hogy irsz, miutan kiprobaltad Pio javaslatat?

Megneznem magam, de egyenlore meg nincs meg a jatek...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Gubberx
látod ez engem is érdekelne 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

[HUN]Crassus
pls healp how to ládanyitás!😛

Kandurex
Ehh...látom itt is elõkerült a "CSÖCS" szindróma 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TopGun
Ez sajnos elerte a 10-es limitet es mar nem toltheto! Nem tenned fel mashova legyszives, hogy megint le lehessen tolteni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Néha kommentálja is a karink az eseményeket.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

offkorzreg
nyögni <#smile>

Ha meg majd beindul a románc majd azon a hangon fog szerelmesen lihegni. 😊
offkorzreg
nyögéseket <#idiota>

Gubberx
harc közben ad ki hangokat 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

offkorzreg
csak máshogy nyögnek 😄D

Pluskast
A képpel kapcsolatosan merült fel bennem egy kérdés. Mi értelme van a karaktered hangját beállítani? Csak mert én eddig egyetlen párbeszéd során sem hallottam, hogy megszólalt volna. Vagy van valami beállítási lehetõség amit az opciók menüben nem vettem volna észre?<#fejvakaras>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

grebber
Játékon belül már pontosan nemtudom hol invertoryban turkáltam és ott láttam a lucky stone-t ott volt hogy letöltés leszedte és következõ elinditásnál már be is rakta.

Van még 2 dolog egyik 5xx másik 3xx MB-os azok micsodák?Valami pontokért lehet õket letölteni.

Next PC upgrade: 2022

Elore is koszi😊
Ha wsad-vel iranyitod es az egerrel akarsz forogni, nezelodni (mouselook mint egy sima fps vagy tps jatekban) akkor kell nyomni. Ilyen volt az iranyitas a drakensang cimu jatekban is, nem is jatszottam vele sokat.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

böröczk
No kezdjük a játékot egy elf, mágus Amidalával <#idiota><#idiota>

Kumiho #2179

offkorzreg
tölt bakker

nr1ranger
Na milyen a játék, érdemes lesz rá a jövõ héten kb 10k-t kiadni? 😄

There is no peace. There is only WAR!

Gondolom annyi, hogy a core fájlt nem írod felül, csak a singleplayert.
MEdievil
ehhe ehhe...

Játékból teljesített: 8%
Világ felfedezve: 12%

Játékban eltöltött idõ: 6 óra

Mivan én nem is játszottam ennyit <#miaz>Szóval um.. 60 órát simán el lehet lenni vele és akkor még a többi faj külön életútjáról nem is beszéltünk.. Amúgy pedig veszélyes egy állat ez tipikus csak még 10 percet fajtából való <#hehe>

F

greyfox
valamilyen kombinációban megoldható az, hogy minden angol, de a párbeszédeknél magyar a felirat?
Engem kiráz a hideg a magyar tárgy és spell/skill elnevezésektõl, de a párbeszédeknél nem lenne rossz egy magyar felirat.

Steam: greyfox

balee4
Na akkor mond el, hogy lehet berakni a gyûrût.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

[HUN]Crassus
hehe a gamespotos arc is azzal kezdi,hogy belefeledkezik az idõ múlásába a játék alatt! én tegnap csak kiakartam próálni kicsit aztán este 9-tõl hajnali 1-ig játszottam nagy megdöbbenésemre😛😊

[HUN]Crassus
Ládákat hogy a rákba lehet kinyitni?
nemtaláltam ilyen skillt:S vagy a csapdaállítással lehet nyitni õket?
vagy csak nagyon ellámáskodtam valamit?

Igen.
Gubberx
persze 😊 nekem az elsõ dolgom volt hogy a társam cuccait leraboltam és átadtam a fõkarinak 😄

A többi karaktert is BG2 szintû szabadsággal irányíthatjuk ugye? Belenézhetünk a hátizsákjukba és aggathatunk rájuk fegyvereket?
Azannya, ez tényleg jó játék és még csak pár órácskát játszottam vele. Jó a hangulat is😊

Mondjuk érdekes ez az EA Download manager, mert lewarezoltam és a warezt úgy mutatja, mintha saját game lenne😊
grebber
LOL azért ennyire debilnek ne nézzél már légyszíves!

Gubberx
lol 😄

Davidus
" Idõközönként megáll a képernyõ 5-10 sec-re mintha lefagyott volna és utána megy tovább"

😄DDDDD

pause

V9ykn8_TZL0

grebber
Na toltam vele picit megvan a gyûrû is amit kaptam.
Hát nemtudom a harc nekem tetves lassúnak tûnik.Más bajom nincs.Sebességen gondom nincs tökéletesen fut minden maxon.
Egy dolog van de ez nem tudom miért: Idõközönként megáll a képernyõ 5-10 sec-re mintha lefagyott volna és utána megy tovább<#nemtudom>

RaveAir
Ajaj... az nem feltétlen jó, ha a Fontoló csinálta.
De azért még reménykedjünk, azaz inkább cáfoljatok meg, hogy jó lett a magyar verzió is.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Ja, hogy át is kell nevezni...ezt eddig nem írtátok!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kandurex
A singleplayer_hu-hu.tlk fajlt fogod es bemásolod ide: dragonage modules singlepalyer data talktables , majd átnevezed erre singleplayer_en-us.tlk

A core_en-us.tlk fajlt siman ide bemásolod: dragonage packages core data talktables

Nem jók a fájlok! Legalábbis nálam nem mûködnek! A párbeszédek nem jelennek meg!Be vannak persze kapcsolva. Van akinél megjelennek magyarul a párbeszédek?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nagyobb monitorral!
Na, viccet félretéve, én is ugyanezzel akadtam össze, de ahogy elnéztem a fájlokat, sehogy. Legalábbis nem találtam semmit a betûmérettel kapcsolatban. Mindenesetre ha lesz valami ötlet, szívesen hallgatom én is.
A játék egyébként szerintem csodaszép. Nem annyira a grafika részletességére gondolok itt, hanem magára a kilátásra. A belsõ tereken ez annyira nem szökik elõtérbe, de kívül, volt hogy - finom túlzással élve - a Gyûrûk Ura filmváltozata jutott eszembe, mikor Rohan látképét mutatják.
Megérte megvárni és megvenni. Mondjuk ez eddig állt minden BioWare játékra 😊
Sound
Hát, kicsit értetlenkedve nézek ki most a fejembõl, azt kérdezve, hogy "Kell nyomni a jobb klikket ahhoz hogy mozoghass? 😄" gondolom igen

Ha ez tényleg így van (én szerintem reflexbõl nyomom a jobb egér gombot ha mozgok) akkor ha hazamentem írok neked valamit erre.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Nálam 1920x1200-ban nagyon szép, de kénytelen vagyok 1680X1050 játszani mert túl aprók a betük😞..Vagy valakinek van ötlete hogy hogyan tehetõ nagyobb betû méretben.

Remek! A videó alapján nekem a neverwinter nights sorozat ugrik be, aminek az összes részét és kiegészítõjét végigjátszottam. 😊
Kíváncsian várom, meg is "rendeltem". 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Biztosan mûködödnek a magyar nyelvi fájlok?Bemásoltam ahová kell, a szövegek magyarok is, de párbeszéd nincs, egyáltalán! Semmi. Elindítom, és semmi párbeszéd, természetesen bevannak kapcsolva a feliratok. Aztán a mellettem álló kezdõ karakternek sincs rendes neve.

balee4
Akkor nem lesz itt gond, a sebességgel. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

TDC Geronimo
Akinek megvan az be tudta a stone golemes kódot regelni? Nekem invalid code-ot mond arra is meg az eredeti cdkeyre is a social siteon érdekes. Na mind1 gondolom majd megoldják 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Davidus
Gnome
Ati3850en élsimítás nélkül 1680X1050on akadás nélkül megy minden high-on...nem egy gyönyörû játék de a sztori, kidolgozottság élmény nagyon durván ott van...eléggé addiktív az a baj..

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Pluskast
Nekem is maxon van minden 1280-as felbontásban és folyamatosan 75 fps-t produkál. Lehet így is játékot csinálni!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Davidus
TDC Geronimo
áá megjött végre. na telepítés <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kandurex
De azért egyezzünk már ki a sok, de faszán fut hozzászólásba, hogy 4850 alatt szinte nem is láttam teljesítménybe kártyát az ittenieknek...szal...ez nagyon nem reprezentatív!