Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Talán mert látnak? <#falbav>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

robotnyk
"tudod mit nyuszika...?" 😄
Sir Quno Jedi
Jah, 687-ot hívtam, lószarjuk van nem DA-juk! Majd holnap "talán". Hahahaaa! Minek hitegetik akkor a népet egész nap!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Riddick21
Gondolom ezerszer le lett írva, de csak végigfutottam a hozzászólásokat és egy rövid kérdés: CE-rõl van már bármilyen híre valakinek? Mert ha holnap reggel hozza a futár, akkor ma este még elütöm az idõt 24-gyel, de ez nem valószínû, mivel még e-mail sem jött...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Nekem az a kérdésem lenne, hogy az szerintetek miért van, hogy harc közben a tolvaj nem tud láthatatlanná válni? Mert így kb. nem sok értelme van, egy darab backstab feliratot nem láttam... Vagy ez csak a low level miatt van?

Pretorian

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Ogár az mekkora fight volt már ott a toronyban (harmadik kép).
Alistair bekerült az Ogár mögé véletlenül, az meg hátrarúg a patájával (szándékosan), és felrúgja szerencsétlent. Iszonyat igényesek az animációk, akárcsak az Arkham Asylumban.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Shep
Na akkor így már vágom, milyen is lehet. Köszi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
bármelyik korábbi bioware játékhoz hasonlítható bizonyos mértékig (baldurs gate, neverwinter nights, kotor, mass effect)
Pretorian
Baldur's Gate, Neverwinter Nights.

robotnyk
itt is, ott is lehet (kell) taktikázni, de ettõl még krvára messze van a két játék egymástól 😄
Shep
Akkor melyik játékhoz hasonlít ez leginkább?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Az stratégia, ez meg inkább taktika.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shep
Akkor ez valami Total War beütéses produktum?

Különc
Nem olyan mint a Diablo, hogy click és folyik a bél, folyamat attack, cast cast attack billentyûzetverõs harc, hanem pause (ha kell) kiadod a parancsokat, nézelõdsz, friendly fire miatt helyezkedsz, mintha sakkoznál, csak interaktivabb 8)

Pretorian
Stratégiákra picit sem hasonlit. Ahol meg te irányithattad a kardot, az a Die By The Sword c. játék volt 1998-ban, amit a Treyarch fejlesztett, majd 2 évvel késõbb a Draconus: Cult of the Wyrm, szintén a Treyarch-tól. Azóta sem készült olyan játék. De ha csak a sima klikkelgetésre gondolsz, ott az Oblivion, a Gothic 3, vagy a Risen.

Sir Quno Jedi
Van benne egy ilyen sor valahol a kódban:

IF (NumberofProcCores>2) THEN IncreasePávörByPercent(GimmiMórFákkinPávör,75);

Prince23
Vagy ott a Witcher ----> ha már kardozás. Kiváló harcrendszerrel!

Shep
Ez mennyire hardcore RPG, Risenhez képest milyen a szabadság, a harcrendszer stb?

Én inkább a kardozást szeretem, fõleg ha én irányithatom a kardot is meg a pajzsot is

szóval akkor ilyen tekintetben ez inkább a stratégiákra hasonlit.. köszi az infót

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

robotnyk
6400as C2Duoval tolom gyakorlatilag highon (2gb ram, 4850hd), teljesen jó, ne féljé' :p
Különc
Jól vettem ki a "No one can resist the dwarves" résznél buzulás van?<#banplz>

balee4
Jobbha kezdek félni. 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Én akkor a batman Arkham Asylumot ajánlanám... de ha még nem volt szerencséd RPG-hez, akkor nyugodtan kipróbálhatod, és idõvel megszereted majd😊

bélanéni
Hála a jó égnek, hogy nem a mindenki által ajánlott Core2Duo-t vettem <#hehe> Várható volt hogy eljön a 4magos procik ideje.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

felony
CPU benchmark. Quad procik elõnyben.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

balee4
Akarom mondani egyezzünk ki szerdában. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tatyla
inkább olyan mint a kotor csak jobb...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

yesname
Húha. Szerintem ne szerezd be. 😊 Inkább várj a Modern Warfare 2-re.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Kandurex
Assassin Creed? ...õõõ,...ez nem a te játékod ez stratégiás, gondolkodós, sokat olvasós, pepecselõs.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

balee4
Egyezzünk szerdában. 😄

Sziasztok.. gondolkodom rajta hogy beszerezzem-e a játékot, csak nem igazán ismerem.

Lehet ebben a játékban úgy harcolni mint mondjuk az Assasins Creedben? Vagy csak úgy mint a stratégiákban, hogy ráklikkelek, hogy ezt intézd el aztán a harc nekem onnan letelt?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

balee4
Ehhez képest a Fallout 3 is lightosnak mondható, fél hc RPG-nek nevezném.

Itt azért van így megoldva az irányítás,mert a game sokkal de sokkal bonyolultabb és nagyobb kihívást jelent mint egy Gothic,ahol gyk a keményebb ellenfeleket is lelehetett úgy gyapni hogy ideoda rohangáltam és bele bele vágtam a kardot.
Itt a komolyabb több fõs csatáknál rendesen taktika stratégia kell,vagy csapkodhatsz akárhogy meghóóósz😊
Persze könnyü fokozaton (és sztem normalon is,el se mertem kezdeni csak kemény fokozaton nehogy hamar végigérjek és nelegyen kihívás) gyapolda az egész némi fejlõdéssel...Nehezebb fokozatokon viszont rendesen a legtöbb csatánál agyalnikell,tervezni kivitelezni vagy bukta. Így szerintem érthetõ az egeres gombos megoldás,bár tény rakhatták volna akár capslockra hogy kibekapcsolható legyen a nézgelõdés és akkor nem kéne nyomvatartani,de effektíve engem a tegnapi 6 óra game után abszolút nemérdekelt eleinte szokatlan volt aztán már fel sem tünt hogy automatikusan nyomom az egeret amikor nézgelõdök😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

én ezt a problémát azért nem értem,mert Commandos meg társai is használt ilyen kameraforgatást..egybõl kézreállt,a többit meg úgy állítom át magamnak,ahogy akarom😊
Bizony..nem akarok semmit ellõni,csak annyit,hogy elf-mágus csajt is csináltam és már az intro-jában volt durva találós kérdéses feladvány,amin azért kicsit gondolkodni kellett,szóval nem rossz😊
Tegnapi élmények:
Gondoltam ha már van "demó" verzió, lekapom gyorsan több mint 5 éve tartó türelmetlenségem levezetem gyorsan, és kipróbálom a játékot. Megfogadtam, hogy kibírom még ezt a pár napot, míg elindul a Steames decrypt, hát nem ment...
Az elsõ 10 perc után megdöglött a videókártyám. Azt nem idézném mit mondtam akkor, mert még most is belepirulok.
Reggel gyereket oviba, aztán sarki számtech üzlet, ide nekem egy videókártyát izibe, mert élet-halál kérdés.

A "próba" megtörtént, én személy szerint az elsõ egy óra után éreztem, hogy elvesztem, év játéka, erre vártam mióta, stb.
Különösen tetszett, hogy már a játék elején olyan szitukkal találkoztam, ahol elgondolkodtan, mi a fene lehet itt a jó válasz, a jó cselekedet.
Nem akarok lelõni túl sok poént magamnak, ezért most felfüggesztettem a játszadozást, és megvárom a végleges eredeti verziómat, de egy biztos: minden fillért megért ez a cucc, 2 óra játék után bátran ki merem jelenteni.

"No one can resist the dwarves!" <#gonosz1>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Desiderata
kellene magyarul szinkronizálni a játékot
nem dobunk össze egy szinkron csapatot?
Biztos igy van, en nem mmo-zok. De lehetett volna forditva, hogy alapbol nem kell nyomni es ha kurzort akarok akkor nyomom a shift-et vagy alt-ot mint pl a witcherben. De ez nyilvan az en bajom, masok meg elvezik a jatekot. Azert en is adok neki eselyt, csak megszokom.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
Én még nem játszom a DA-val, de a videók alapján azért nincs mouselook, mert van szabadon mozgó egérkurzor. A Gothicban és társaiban ilyen nem volt, itt technikailag meg kell oldani valahogy, hogy most a kurzort akarod mozgatni, vagy a nézõpontot forgatni, ezért kell a jobbklikk.
A többiek meg azért nem értik, hogy mi a problémád mert biztos sokat mmo-ztak és ott már megszokták ezt a módszert.
Koszi😊 Ennel jobb munka nincs, bar en csak hobbibol csinalom, de csinaltam foallasban.

Sheltem
Hát apám igéretesnek tûnik a játékod!
Szép munka! Remélem lesz belõle végleges verzió egyszer. Csak gratulálni tudok, frankó lehet ilyesmit alkotni.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

CD Galaxis oldalán fent van, hogy szerda-csütörtök környékén várható a CE. Remélem így is lesz.

Why so serious?

En tulzottan megszoktam a mouselook-ot, de biztos bennem van a hiba hogy nyavajgok emiatt, de mivel nagyon vartam ezt a jatekot olyannak szeretnem pont amilyen elkepzeltem. En is keszitek egy rpg-t (nem fantasy inkabb fallout szeru) , abban pont ugy csinaltam meg az iranyitast ahogy szeretem. Ha valakit erdekel:

http://www.youtube.com/watch?v=C0jxozsRTgE

rohadt jó játék a kezelése meg minden egyszerü megtanulni hihetetlen jó és élevezttel olvasom a beszélgetéseket is meg nincs az a kényszer hogy most elakarnék nyomni onnan (igaz nem is lehet átugran ia beszélgetéseket) de hihetetlen jó asszem ezzel a játékkal elleszek ebbe az év számomrá más játék már úgy se jön amit várok
Még senki nem jött ujjongva, hogy megjött a CE, tehát valószínûleg még nem jött meg, azért nem kaptál levelet.
Sziasztok!
Én annak idején elõrendeltem a CE-t CDG-nál. Az kijött már vagy csak a sima, mert én még e-mailt nem kaptam.

Ha a Fallout 3 túl komplex akkor ezt szerintem kerüld el. Vagy szedd le warezt és próbáld ki, az nem kerül semmibe. Jobb ha az ilyesmit maga dönti el az ember.

Why so serious?

Nemtom én egérnyomkodás nélkül is elrohangálok,AWSD-vel elõre hátra és még forgolódik is ha elõre/hátrahaladás közben nyomok A-t vagy D-t.
Egért csak akkor használok forgolódásra ha nagyon nézelõdök.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n