Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Úgy néz ki, mindenkinek ugyanakkor készit screenshotot a progi. Itt van pár az enyémek közül:

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

killecske
Köszi!

Most ki hol tart? Mmármint százalékban és mennyi óra után tart itt? Sok melléküldetés van? Élvezetesek? Nagy a bejárható terület? Mármint egy helyszínen.
balee4
Társaidat is irányíthatod, úgy mint KotOR-ban. És mind2 módszerrel irányítható: billel és kattingatós módszerrel.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Igen, tudod õket is irányítani és érdemes is. Egyébként maguktól is szépen használják a skilljeiket meg követnek stb., de pl. szintlépésnél vagy valami új item felvételekor érdemes velük is törõdni. Simán egérrel is irányítható a játék, de azért a bill. sokat segít mozgásnál, kamerakezelésnél.
Ezt a forum hatteret honna tudom leszedni?elore is koszi.

Jimi Hendrix

Srácok,fent a toronyban mikor a tûzet kéne meggyújtani és ott van ez a kecseg Ogár,õt hogyan tudom megölni? Mert mindig WIPEolok.

killecske
Helló

Néztem a képeket meg a hozzászólásokat és eléggé megtetszett a játék de lenne pár kérdésem.

Láttam, hogy több karakter is van egyszerre a képernyõn most azokat is én irányítom?
Diablo stílusú jattingatós játék vagy egér és billentyûzettel lehet irányítani?

TDC Geronimo
Elõtörténetük mindnek más, de kihat az egész storyra a származásod a késõbbiekben is. Eszméletlen a játék nem tudom máshogy leírni. IWD2õt mikor végigtoltam, akkor reménykedtem, hogy lesz még talán egyszer egy game amit annyira imádni fogok, mint azt. Hát csak megéltem. Holnap reggel meló, nagy nehezen kiléptem, de már most mennék vissza csak attól félek, hogy reggelig ott ragadnék 😄 Azt hiszem ez sok mindent elmond. Graf/art stílus eszméletlen jó, animációk kiválóak, story/választási lehetõségek sokasága a szokásos bioware minõség. Hihetetlen, hogy egy teljesen új világot alkottak és olyan részletességgel dolgozták ki, hogy egy kis túlzással még a sarokban lévõ hordónak is megvan a maga története. Le a kalappal ismét bioware elõtt bár lassan ezt már megszokhatjuk tõlük. Az tuti, hogy én vevõ leszek az összes jövõben megjelenõ DLCre és kiegre. Blizzard mellett ez a másik kiadó, aminek a játékai minden pénzt megérnek. Huhh najó nem istenítem tovább a gamet pedig megérdemelné 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

watto
Hali!

Nah szóval a kérdésem az lenne, hogy a történet minden fajnál/kasztnál ugyan az? Elelyén vagyok még, csináltam 1 töröt, nem a nemest hanem az alsóbbrendût 😄 meg egy embert, harcos mind2 és ugyan oda lyukadtam ki😊
Ez ugyan így van Dalish elfekkel is?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Azt valaki esetleg nem tudja, hogy a http://www.dragonagejourneys.com-on unlockolt cuccokat miután letöltöttem a menüben hol fogom megszerezni játékon belül? A kezdõ inventory-ban nem volt benne.
Prince23
Legend Killer
tehetek be pár képet az elejérõl? vagy inkább ne, hogy ne legyen senkinek rossz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Prince23
Bocs az utóbbiért, a pressakeyes videókat nem kezeli a rendszert

Tehát:

balee4
Én meg szerdában bízok, pénteken csak fél kettõig melózok, aztán utazok el szüleimhez, szal, akkor nem tudom fogadni a futárt.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
Van még egy:

Pretorian
Ez furcsa, szerintem nem életszerû...bár egy fantasy-témájú játék esetében mondjuk nem is nagyon lehet életszerûségrõl beszélni.
Igen, azért érezhetõ még a D&D hatása, bár az jóval összetettebb (ezt most negativumként dobom fel) mint a BioWare rendszere, én a Neverwinterben is fõleg attól kaptam hülyét, hogy 500-féle dolgot kellett bindolni a quickbar-ba a D&D miatt. Papiron meg kockákkal, vagy éppen táblán persze más, ott azért nem kell attól félni, hogy leül a játék, mert nem a pörgésen van a hangsúly. Egy-egy olyan kaliberû modult, mint pl. a NWN, megesett, hogy hónapokig tartott, mire végignyomtunk.

Prince23
beágyazom a reviewet 😄

Prince23

"A backstab-nek pont a meglepetés a lényege, ha már láttak, buktad a meglepibõl származó elõnyt."

Backstab attól még van, csak úgy kell helyezkedned, hogy akit támadsz háttal legyen neked, sõt még a piros kör ami körbe veszi az ellenfelet jelzi, hogy hol van a backstap hely az ellenfelen.

Gondolom a fiuk átvették azért a DnDbõl, hogy ha rejtõzve backstabels akkor még nagyobbat sebzel (ezt még nem próbáltam csak gondolom de ez nem biztos), sima backstab van harc közben is, csak úgy kell helyezkedni.😊
Prince23
Nekem már holnap hozzák😄

Riddick21
+1, de én még a csütörtökben is bízom

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Én még tartom magam de ha péntekig nem lesz CE-m akkor nekiállok a csúnya verziónak de én hétvégén ezt így vagy úgy de játszani akarom már.

Why so serious?

balee4
Remélem is, ha laptopon ilyen szépen fut, nem lesz itt gond.
Amúgy baszott nagy játék, hihetetlen hangulatos az egész. Egy kicsit olyan mintha egy gyûrûk Urába csöppentem volna. De most abba is hagyom, megvárom a CE-t.

TVelvet
milyen kastély? én még mindig keresem az armor 4. darabját, a páncélt, melyik essett és hol? spoilerbe pls 😊
yesname
A Witchert végigjátszottam és azt a harcrendszert egy komoly RPG rendszerhez hasonlítani balgaság. HackNSlash, semmi több. Az tény, hogy jól néz ki, de attól még nem több. Ebben taktikázni kell erõsen, ott semmi taktika nem kellett hozzá. Egyik elõttem szólónak pedig igazat adok abban, hogy csapnivaló, párbeszédek jellemezte. Ugyanazokat az arcokat lehetett látni mindenhol, fegyverek és ruhatár mondhatni egyenlõ volt a nullával stb. és kb. az utolsó negyedétõl kezdett unalomba fulladni, végig már csakazértis miatt játszottam.
Ettõl füóggetlenül összességében élveztem a játékot, mert nagyon jó egyedi világa és hangulata van. A története és annak vezetése is nagyon jól sikerült. Na meg a hackNslasht sem vetem meg 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

dartonita
Revenant volt eddig az 1ik legszarabb fightom,foleg mert 4-5ijasz es ugyanennyi gyalogos vedte.Az egyik kastely udvaran futottunk ossze,hat kellett par load game,meg kb az osszes poti.Csak healerrel tudtam megoldani😊

Pretorian
Én 3 harcos 1 varázsló (Sten, Alistair, Morrigan, én) felállásban nyomom, nagyon nem akarom variálni a party-t amig nem leszek pro a fighter-el.

Egy bemutatón ott mutatták hogy a világtérképen lehetett válogatni hogy hova utazzunk. Valószínûleg késõbb lesz szabad utazgatás.
A bejárható terület ( egy helyszinen ) szép nagy?
hmm, a kezdö campbe mindig ua 3 ember jön hozzám ? mert akkor csak maggel lehetek... mivel cska az tud healelni ? vagy kesöbb jöhet mas kari is a partyhoz vagy lehet magy öket cserélgetni ?
TVelvet
hoho, amig nem találkozol a Revenantokkal, az erdõben, addig csak könnyü fight van 😊 megöltem már pár boss-t , de az amit mûvel, atyauristen, mint vmi jedi...
MrDevil
köszi szépen a választ! amúgy azon csak a többi nyelv van elméletileg!

Már jó ideje ,úgy van, hogy alig fél-egy órát játszok naponta több nem is kell. Ennyi elég. Ennél több idõre, nem nagyon köt le semmi.

Ám most ez...két és fél óra egyhuzamban úgy szállt, el, hogy nem néztem közben az órára.

És ez mindent elmond, nagyon jól sikerült játék ez.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Kipróbáltam és jóóóó. Mage-hez van vmi jó skill taktika ?
Én fire-re raktam, de így h van friendly fire, már megbántam (annak ellenére, h még nincs társam). Az earth is szimpi stun miatt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Igen, a masodik lemezt meg nem neztem. Telepiteshez nem kerte.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

dartonita
Magus karakternek nem art kifejleszteni a heal-t,bar egy ido utan lesz olyan jelentkezo is a csapatba akinek eleg kemeny support spelljei vannak.
Eddig szimpatia alapjan valasztottam partyt,de be kell latni hogy kemenyednek a fightok,es a hasznossag nagyon fontos szempont.
Minden nagyobb 'encounterhez' (ertem itt ez alatt mondjuk egy kastely ostromat,felszabaditast,stb) legalabb 20 mana es 20-30 healing potival keszuljon akinek varazslo a fokaraktere.Bizony lesznek olyan bossfightok ahol a tank szinte csak potit nyalogat,a healer pedig tolja bele az aldast,mert kben szetkap mindenkit pillanatok alatt.
Lyrium dust-ot pedig az osszeset vegye meg a kereskedoktol,abbol lehet manapotit fozni,es eleg ritka :S
Ha meghalsz vhol,toltsd vissza es probalj mas taktikat.Mindent meg lehet oldani,de tenyleg szukseg van az osszes csapattag tudasara.

A jatek egyre jobb,bar meg csak 8.szint korul jarunk.

MrDevil
aki már megvette a cdgalaxisban az megtudná mondani hogy két DVD volt -e a dobozban?

Gnome
én minden játékban tolvaj/bérgyilkos karaktert indítottam ahol csak volt rá lehetõség..így itt is, és kifejezetten élvezetes...A NWN játékokban is eleinte nagyon nehéz volt tolvaj karakterrel menni, majd a Hide in Plain sight(azaz harcban is el lehetett tûnni) képesség után már elég durván lehetett darálni az ellenfeleket....

ám érdemes néha taktikázni, az én csapatom egy mágusból kutyából tolvajból és egy berserkerbõl áll és nagyobb számú ellenfél ellen már nem árt alakzatba(harcosok elõre távolsági karakterek hátra) helyezni õket és rájuk nyomni egy hold place-t amíg az ellenfél oda nem ér.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Biztos hogy jol fog menni, a Gainward 8800 GT goldensampe uti a 9800-as kartyakat.

balee4
Na csak nem bírtam ki, kicsit toltam a gamet. Tényleg nincs ennek nagy gépigénye, laptopon majdnem maxon 25 fps körül megy és így teljesen jászható. Jól fog menni az asztalin.

Én például - tudom jól, hogy ezzel egy igen nagy kivétel vagyok - nem nagyon szerettem a Witchert. A történet szerintem csapongó volt, a párbeszédek néha kuszák, a harctól sem dobtam hátast, nem volt annyira változatos szerintem. Egy ilyen kismillió képességes harcrendszertõl sokkal többet várok így látatlanban is. Persze ez gusztus kérdése, szóval nem állítom, hogy a witcher rossz, csak nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet és amúgy tudom, hogy nagyon sokan nagyon szeretik.
Én arra gondoltam - de még mindig csak elméletben 😊 - , hogy érdemes lesz healer karit indítani, hisz õ biztos, hogy mindig ott lesz a csapatba és healerre szükség van, de ha hozzámverõdik egy tank, akkor mindenképp azt irányítom a fõkari helyett, hogy õ legyen elõl.
Kérdés: mennyire "fix" a csapat a játék során? Tehát hosszú idõre verõdnek melléd a társaid vagy folyton cserélõdnek? Esetleg ezt Te döntheted el?
Kezdem megszokni az iranyitast, a tobbi meg szinte tokeletes, kidolgozott menurendszer, csodas tortenet, szep grafika.
Ha a witcher iranyitasa es a harcrendszere lenne benne, akkor nalam az evtized jateka lenne.
Egyebkent a felepites is inkabb witcher mint obivion. Nem oda megyunk ahova akarunk hanem a sztori szerinti teruletekre, eddig. Lehet hogy kesobb lesz valami sandbox, de ha nem ez sem baj.

Akkor valamit elrontottál, sorcival, wizarddal lehetett a leggyorsabban végezni bárkivel. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sir Quno Jedi
NWN2-ben szoptam sorceress-emmel az arénában ember-ember elleni közelharcos küzdelemben. Vicces volt... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

radcliff-nél folyamatosan kinyírnak... nincs elég healing potion-öm, van abban a tetves faluban valaki akitõl lehet venni?
Sir Quno Jedi
Ez általában az ilyen jellegû játékok dilemmája. Érdemes ezért mindig valami tank karit választani (vagy pl. NWN2-kben paladin-t, mert annak a social skilljei is jók). Mindig azzal avgy elõl, ergó ha mágus, vagy rugó, kicsinálnak messzirõl az íjászok, avagy bárki. Mellé aztán lehet tenni varázshasználót is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

AntiHero
Ogárt , hogy a f@szoba lehet megölni. Akármien taktikát próbálok kinyírja az egész csapatot:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Olvastad a skilleknél a lopakodás leírását?.."értelmesebb ellenfél ha észrevesz,már nem tudsz osonkodni,ezért nem ajánlott csapatvezérnek ilyen karaktert csinálni"..nem szó szerint idézve
Pretorian
A backstab-nek pont a meglepetés a lényege, ha már láttak, buktad a meglepibõl származó elõnyt.