18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • SaGa Jr
    Bocs, nem neked akartam ezt válaszolni, hanem noxon-nak.
  • Bleach2
    Az Urnás küldetéshez hol lehet azt a fickót megtalálni akit a gyerekben legyőzőtt démon után kell megkeresni?
  • Bleach2
    Az én kis karakterem 11-es szinten...
  • SaGa Jr
    Elsőre elérhető akár a 61% is a játék teljesített mennyiségében, illetve 96% a bejárt területekben (térkép bejárt mennyisége). A többi egyrészt ahogy írva volt a döntésektől függő dolog (ki mellé állsz és milyen módon), másrészt a többi előtörténetből fakadó dolog (mindegyik olyan 3-6% közötti értéket jelent a teljes játék tekintetében).

Ha új karaktert indítasz akkor a százalékok nem nullázódnak (csak az aktuális karakter esetében a bejárt terület értéke), hanem folytatólagosan növekednek.

Ha meg 61%(map)/31%(game)-ot ír és a vége felé jársz, akkor valószínüleg inkább csak a fő vonalat vitted, nagyon minimális mellékfeladatot végeztél el.
  • ShaiHulud
    elso vegigjatszasra kb 50% nal fogsz jarni a jatekban, tovabbi vegigjatszasokkal tapasztalhatod meg a maradek 50%-ot ha mas utakon jarod be a storyt. (aka mas dontesekkel)
  • noxon
    Miért van az, hogy azt írja 61% területet bejártam és 31%-ot teljesitettem mikor már csak denerimbe kell vissza mennem az országgyűlésre, már minden támogató megvan, minden helyszint bejártam a térképen...
  • TDC Geronimo
    fel. launcherbe kanadai zászlót kiválasztod telepítésnél bal felső sarokba.
  • ElfQT
    A magyar verzió felrakható full angol nyelven?
  • SaGa Jr
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A végén, ha nem csak a te karaktered van jelen mint warden, hanem a másik grey warden karakter is (vagy Loghain vagy Alistair) akkor a sárkány kinyírása után jön egy beszélgetés, ahol el lehet dönteni melyikőtök áldozza be magát. Most fejeztem be először úgy, hogy jelen volt másik grey warden is, így gondoltam gyorsan meg is válaszolom a kérdésedet.
  • T4sY
    Sztm kár túlságosan a taktikákra támaszkodni... Ott a space, meg, ha már játszol, játsz te és ne a gép.
  • Tomy Lee
    Nem lehet Magyarra varázsolni át valahogy a játékot?
    Nem origi verzióhoz van valami kiegészítő mert olvastam itt nemrég,hogy valami van csak az eredetivel működik..
  • neptum
    nah kisebb szenvedések árán de kész a Hamus küldetés is szerintem most megyek az Elfekhez aztán Denerimbe
  • Tomy Lee
    Most már megy.
    Mennyire nagyon-nagyon komoly ez a game OO
    Esküszöm elő sem fizetek mmo-ra hanem végigjátszom az összes kasztal oda-vissza ezt a remekművet:D
  • Pares
    Nem igaz, hogy minden patch után problémák vannak! Most éppen feltettem az 1.01b-t és amint indítani akarom, hibaüzenetet kapok, hogy nem találja az fmod_event.dll-t. Megnéztem és ott van a játék könyvtárában... Valaki találkozott már hasonlóval? Pls. Help!
  • Tomy Lee
    Play-re klikkelek és nem indul el a game
    Miért lehet ez??
  • MerlinW
    Dragon Age: Origins [MULTI8] No-DVD/Fixed Image #2 letölt innen, daemon tools-al mount-ol, játszik. Többé nem kell crack-el meg a beépített védelmi hülyeségekkel foglalkozni, patch-elheted orrba-szájba. A játékok 90%-ához van fixed image.

Egyébként van 1.01b-s no-dvd is az oldalon. Persze ezt csak azoknak mondom akik megvették és nem akarják elhasználni a DVD-t:)

Warez.. akarom írni lemezkímélő tanfolyam vége.
  • Gubberx
  • sorthair
    Fixed image?
  • Különc
    Hasonló perverz hajlamúaknak mondom, akik képesek elidőzni pár rajzolt női alak nézegetésén: Ha levetkőztetitek a női karaktereket, a bugyin át látható egy kis leszállópályácska és cameltoe xD
  • MerlinW
    Fixed image-el mindig működik. Nem kell sz@rakodni a töréssel.
  • sorthair
    A 1.01b patch warez verzioval is siman mukodik? nincsen uj crack, vagy ilyesmi? Windows 7 alatt fut a jatek nalam !
    Irjjon, aki probalta mar !
    Elore is koszi!
  • csemete
    oksa thx a gyors helpet
  • SaGa Jr
    Mármint fenn a lovagokkal és aztán lenn is a miliciával? Mert csak akkor lesz kész. Ha minden ellenfél le lett ölve, akkor majd bejön egy bejátszás és tovább lép a program. Reggel lesz és lehet menni a megadott helyre.

Amennyiben úgy érzed minde ellenfelet leöltél és mégsem megy tovább a játék, akkor nézz körül alaposan mindenhol. Legrosszabb esetben töltsd vissza a csata előtti mentésedet és csináld meg újra a csatát.
  • csemete
    Sziasztok,Redcliffe-nél járok,megtámadták az élöhalottak a várost,megvédtük!De nem tudok senkivel sem beszélni,átkutattam már mindent esetleges további élöhalottak után ,de nem találtam egyet sem.Hogyan tovább?vmit nem jol csináltam?
  • MerlinW
    A 4 kart meghúzod, elintézed a golemeket, és mész tovább. Roppant bonyolult:)
  • MerlinW
    Még nem, de elvileg a Hotfix javítja. Minden nap frissíti, érdemes nézegetni és töltögetni a patch-eket. Vagy várni januárig, addigra elkészül.
  • noxon
    Hello! Egy kérdés: amikor a semmi üllőjét keresem a törp bányban és van egy terem mérges gázzal és 4 karral... na ott van két ajtó azokat hogy kell kinyitni????
  • sorthair

Tedd meg Te is legyszi !
  • A file
    őő a hd pakk kommentekben azt írják h zavaróan csillámlik tőle pár text.,ebből észrevettél vmit?
  • MerlinW
    Olvass vissza... #5410
  • Nagydög
    Akkor ezutan idonkent mesetaltatom kicsit.
  • SaGa Jr
    Az lemaradt, hogy ha kutyával tisztíttatjuk ki magunkat, az neki azonnali stamina és HP regenerálódást jelent. Szóval gyógyul tőle. :)
  • SaGa Jr
    A landmark arra való, hogy ha a kutyát viszed magaddal és éppen őt irányítva ráklikkelsz a kérdéses landmark-ra, akkor az levizeli(megjelöli). Onnantól az adott map-on ha harcol a kutyesz, bonuszt kap támadásra, védekezésre, támadási sebességre és sebzésre. Elméletileg kapna critical-ra is, de ezt nem vettem észre.

A lelőhelyek meg nem látszanak. A kutya elmegy és a térképen körülnéz hátha lel valamit elásva vagy eldugva.
  • SaGa Jr
    Tegnap kissé pontatlanul írtam meg a csapatoknak adható tárgyakért járó Xp mennyiséget.
    No ami biztos (most teszteltem):
    Elfeknek szánt alapanyagok darabja, típustól függetlenül (azaz 1 db deathroot vagy elfroot vagy szög vagy gomba) 10 xp. Ha berakunk a ládába 10 darabot ezek közül az 100 Xp.

Törpéknek a drágakövek típustól függetlenül (legalábbis ugyanannyit adott a program az amethyst, a topaz és a sapphire kövekért), darabonként 10 Xp.

Rúnák közül csak a novice és az expert rúnákat tudtam megnézni (csak ezek voltak pillanatynyilag meg grand master de azt nem kérik). mind az expert, mind a novice rúnák darabja 10 Xp.

Pénz a zsoldosoknak: 50 ezüst 10 Xp. 2 arany 42 Xp, 10 arany 225 Xp, 30 arany 750 Xp.

A végjátékban ha van elkölthető pénz vagy egyéb felszerelés, azokkal fel lehet húzni alaposan a karaktereinket.
  • sorthair
    Sziasztok

Valaki lenne olyan kedves, es leforditana a 1.01b patch tartalmat !?

Elore is koszonom !
  • SaGa
    Próbáld ki a törpe páriát is, az se kutya, bár meglehetősen rövid...
    Vigyázz, alapképzettségei inkább rogue felé tolják, mint harcos felé...
  • Sir Quno Jedi
    A játék bármiféle patch nélkül hibátlanul végigtolható elvileg. Legalábbis én nem nagyon ütköztem semmi problémába.
  • Hypo #5483
    nem nagyon
  • steweee
    mennyire kiforrott a játék ? azt már tudom itteni kérdésemre választ kapva hogy olyan mint az nwn. kérdésem most az, hogy mennyire bugos, van e értelme még várni az újabb peccsekre mielőtt belekezdene az ember? illetve hogy egy nwn2-höz képest milyen a grafikai és egyéb megvalósítása?
  • BEAST #5481
    Nekem a human noble es a mage kezdesek tetszettek igazan, torpe sem volt rossz... city elf pedig bicskanyitogatoan jo volt :o amugy nekem is kulonosen tetszik hogy ennyi fele karakterrel lehetsz, az pedig meg jobb hogy barmelyikkel is kezdesz, a tobbi elotortenet szereploit igy is ugy is megismerheted, es a story akkor is megvolt, hogy nem te jatszottad. :o