Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Jimi Hendrix
Néztem a képeket meg a hozzászólásokat és eléggé megtetszett a játék de lenne pár kérdésem.
Láttam, hogy több karakter is van egyszerre a képernyõn most azokat is én irányítom?
Diablo stílusú jattingatós játék vagy egér és billentyûzettel lehet irányítani?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nah szóval a kérdésem az lenne, hogy a történet minden fajnál/kasztnál ugyan az? Elelyén vagyok még, csináltam 1 töröt, nem a nemest hanem az alsóbbrendût 😄 meg egy embert, harcos mind2 és ugyan oda lyukadtam ki😊
Ez ugyan így van Dalish elfekkel is?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Igen, azért érezhetõ még a D&D hatása, bár az jóval összetettebb (ezt most negativumként dobom fel) mint a BioWare rendszere, én a Neverwinterben is fõleg attól kaptam hülyét, hogy 500-féle dolgot kellett bindolni a quickbar-ba a D&D miatt. Papiron meg kockákkal, vagy éppen táblán persze más, ott azért nem kell attól félni, hogy leül a játék, mert nem a pörgésen van a hangsúly. Egy-egy olyan kaliberû modult, mint pl. a NWN, megesett, hogy hónapokig tartott, mire végignyomtunk.
Backstab attól még van, csak úgy kell helyezkedned, hogy akit támadsz háttal legyen neked, sõt még a piros kör ami körbe veszi az ellenfelet jelzi, hogy hol van a backstap hely az ellenfelen.
Gondolom a fiuk átvették azért a DnDbõl, hogy ha rejtõzve backstabels akkor még nagyobbat sebzel (ezt még nem próbáltam csak gondolom de ez nem biztos), sima backstab van harc közben is, csak úgy kell helyezkedni.😊
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Why so serious?
Amúgy baszott nagy játék, hihetetlen hangulatos az egész. Egy kicsit olyan mintha egy gyûrûk Urába csöppentem volna. De most abba is hagyom, megvárom a CE-t.
Ettõl füóggetlenül összességében élveztem a játékot, mert nagyon jó egyedi világa és hangulata van. A története és annak vezetése is nagyon jól sikerült. Na meg a hackNslasht sem vetem meg 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A bejárható terület ( egy helyszinen ) szép nagy?
Ám most ez...két és fél óra egyhuzamban úgy szállt, el, hogy nem néztem közben az órára.
És ez mindent elmond, nagyon jól sikerült játék ez.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Én fire-re raktam, de így h van friendly fire, már megbántam (annak ellenére, h még nincs társam). Az earth is szimpi stun miatt.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Eddig szimpatia alapjan valasztottam partyt,de be kell latni hogy kemenyednek a fightok,es a hasznossag nagyon fontos szempont.
Minden nagyobb 'encounterhez' (ertem itt ez alatt mondjuk egy kastely ostromat,felszabaditast,stb) legalabb 20 mana es 20-30 healing potival keszuljon akinek varazslo a fokaraktere.Bizony lesznek olyan bossfightok ahol a tank szinte csak potit nyalogat,a healer pedig tolja bele az aldast,mert kben szetkap mindenkit pillanatok alatt.
Lyrium dust-ot pedig az osszeset vegye meg a kereskedoktol,abbol lehet manapotit fozni,es eleg ritka :S
Ha meghalsz vhol,toltsd vissza es probalj mas taktikat.Mindent meg lehet oldani,de tenyleg szukseg van az osszes csapattag tudasara.
A jatek egyre jobb,bar meg csak 8.szint korul jarunk.
ám érdemes néha taktikázni, az én csapatom egy mágusból kutyából tolvajból és egy berserkerbõl áll és nagyobb számú ellenfél ellen már nem árt alakzatba(harcosok elõre távolsági karakterek hátra) helyezni õket és rájuk nyomni egy hold place-t amíg az ellenfél oda nem ér.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Kérdés: mennyire "fix" a csapat a játék során? Tehát hosszú idõre verõdnek melléd a társaid vagy folyton cserélõdnek? Esetleg ezt Te döntheted el?
Ha a witcher iranyitasa es a harcrendszere lenne benne, akkor nalam az evtized jateka lenne.
Egyebkent a felepites is inkabb witcher mint obivion. Nem oda megyunk ahova akarunk hanem a sztori szerinti teruletekre, eddig. Lehet hogy kesobb lesz valami sandbox, de ha nem ez sem baj.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun