Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legkeményebb ellenfelem eddig a high dragon volt. (kifejlett sárkány)
kemény küzdelem izzadós, de meglehet csinálni, és megéri 😊) jelenleg 30 órája tolom, és 50%-van felfedezve. Kicsit durva setup: Mage(én), Morrigan, Alistair ( vagy a kutyus ), meg a tolvaj elf. 😊
Magem eléggé szedettvedett, Arcane Warrior, elég pöpec, baszom nagy védelme van, és sebzése, ezek mind a buffok miatt, amit magára aggat. Eléggé beteg, olyan mint régen nwn-be a pap. Blood Magic, én csak 1 módon tudtam hozzájutni, de nem csábított el, annyira nem jó. most lvl15-16 körül vagyok.
Azert vissza lehet valtani angol feliratozasra a jatekon belul, ugye?
Valahogy nagyon nem szeretnem magyarul olvasni a targyak neveit es egyeb dolgokat. Ezidaig ugyanis eleg rosszak az ilyen jellegu tapasztalataim.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Kivancsi leszek a CDG-nel is lesz-e ilyen. Ha jol tudom ma-holnap kellene ertesitest kuldeniuk a CE megerkeseserol.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Most, perpillanat beérném INFORMÁCIÓVAL is, csak mondják azt, hogy jövõ kedd és kész. Akkor megnyugszom, jövõ keddig 7-et kell aludni, oszt' jónapot, addig én is tolom a warezt.
De úgy még abba sincs kedvem belekezdeni, mert mi van, ha holnap jön az értesítés, hogy péntek reggel érkezik. Addig még kibírnám. De potyára nem. Mármint kibírnám akárhogy, csak egyszerûen nem akarom.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Why so serious?
Amúgy pont az ilyen CDGalaxis stílusú boltok miatt ez a helyzet, akik a hivatalos megjelenés elõtt napokkal kidobják a cuccokat, csak hogy mindenki ott vegye és így a warez is ráteheti a kezét a játékra.
Why so serious?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Jaffa Kree!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- lehet valahogy növelni a távolságot izometrikus nézetben? mert perpill legnagyobb gondom, miszerint nehezen átláthatóak a harcok, és folyamatosan váltogatnom kell a két nézet között
- tûz és fagy spellek mennyire vannak rosszban? mintha olvastam volna valahol h elég szépen ki tudják ütni egymást, mennyiben igaz az? fõleg mert két mágust kívánok majd használni (fõkarim+Morrigan), amibõl úgy néztem Morrigan-t legegyszerûbb fagyasztás felé specelni.
- egy idézett Spell Wisp két mágus esetén mindkettõnek ad bónusz spellpowert?
- kötelezõ a tipikus "kard-pajzs" tank karakter, vagy úgy is jól elleszek, ha kiküldök valakit az ellenfelek közé egy kétkezes pallossal, és inkább mágiával nagy sebességgel eltüntetek mindenkit? <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
Köszi
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
Na vitték akkor rendesen nálunk is. Jó hallani 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
azt írták,maradt néhol angol és ez a teljesebb magyar file-ok..50 megás az elõzõ 10hez képest
Saját környezetemben nagyon ritkán hallottam az ogár szót. Inkább az ogrét használják... bõven Shrek elõttrõl. Bár az is igaz, hogy tudomásom szerint a magyar szerzõk mûveiben használják inkább az ogárt, míg az AD&D-ben ogre maradt a fordításokban is.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
, a nemestörp elég durva 😄 Kipp Kopp féle 😄D
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
A konfigod fogyasztása saccperkábé olyan mint az enyém. Nekem Corsair VX450-es tápom van, és tökéletesen stabil meg minden, de amikor egy komolyabb erõforrásokat igénylõ játékkal játszom, a táp kissé már felpörög. Nem hangos, de jobban szerettem még a régi gépemmel, ott tökmindegy mit csináltam, alapjáraton ment (hangtalanul).
Szóval, látom TX650-es tápod van, amirõl olvastam hogy ADDA venti van benne (mint a VX450-ben), és nagyon csendes. Kérdésem, hogy a konfigoddal pl. Dragon Age vagy valamilyen izzasztóbb játék alatt felpörög vagy sem? <#idiota>#idiota>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Vamos Argentina!
Amúgy végre rájöttem, hogy lehet normális taktikát beállítani így végre letudtam gyõzni az a szemét Ogárt vagy kit/mit😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
HELP
Hogy lehet növelni a betüméretet? Tipp?
Nagy felbontáson nem tudom elolvasni.
Anno elnéztem egy hónappal a megjelenést és már okt 3-án itt pampogtam, hogy miért ilyen kihalt a topik, amikor jön a játék 😊
nagy csalódás volt akkor rájönni, hogy még egy hónapot kell várni
DE most egy elnyomott sorból induló félrasszista városi elf indult útnak(bár díszdobozos nem jutott 😞 )
A játék nagyon tetszik. A sok jó tulajdonsága mellett a grafika hagy némi kívánnivalót. Az épületek és karakterek nagyon szépek, de ami a földhöz tartozik, vagy abból nõ ki az lehetne jobb.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Meg kell venni, ami nem is baj, mert a badlur's gate 2 óta nem játszottam ilyen jó rpg-vel.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van benne magyar nyelv.
".uk .es .de .fr .it .hu .cz"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Elõre is köszi!
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
a másik meg nem jön le.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB