Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
High Dragon tactic

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, High Dragon elleni küzdelem, illetve mindenféle nagyobb sárkány ellen, ne rakj be elé senkit 1. másodszor, lehetõleg távolról lödd, ha van közelharcos karid inkább állítsd le valamerre. Ha mágus vagy löjjed folyton, és körbe körbe szaladgálj, hogy még véletlenül se fújjon le. Sárkánynál legjobb ha egy Ranged-nél van az aggró, tehát azt lövi a sárkány, közelharcban nem tudod megverni, felkap és ha nem vagy full hp-n, ráadásul heal sincs, (poti közbe nemjátszik) akkor tuti döglesz, lényeg hogy lövöd, és közben körbe körbe szaladgálsz, egy healer legyen a csapatban.

legkeményebb ellenfelem eddig a high dragon volt. (kifejlett sárkány)
kemény küzdelem izzadós, de meglehet csinálni, és megéri 😊) jelenleg 30 órája tolom, és 50%-van felfedezve. Kicsit durva setup: Mage(én), Morrigan, Alistair ( vagy a kutyus ), meg a tolvaj elf. 😊
Magem eléggé szedettvedett, Arcane Warrior, elég pöpec, baszom nagy védelme van, és sebzése, ezek mind a buffok miatt, amit magára aggat. Eléggé beteg, olyan mint régen nwn-be a pap. Blood Magic, én csak 1 módon tudtam hozzájutni, de nem csábított el, annyira nem jó. most lvl15-16 körül vagyok.
MrStokes
Az eredeti, itthon vasarolt verziokban a default nyelv a magyar?
Azert vissza lehet valtani angol feliratozasra a jatekon belul, ugye?

Valahogy nagyon nem szeretnem magyarul olvasni a targyak neveit es egyeb dolgokat. Ezidaig ugyanis eleg rosszak az ilyen jellegu tapasztalataim.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Kollegam 576-ban erdeklodott normal verzio irant, de azert rakerdezett a CE-re is. Azt a valaszt kapta, hogy kb. 1 hetes csuszas van a CE-vel a normal verziohoz kepest.

Kivancsi leszek a CDG-nel is lesz-e ilyen. Ha jol tudom ma-holnap kellene ertesitest kuldeniuk a CE megerkeseserol.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Itt most ellentmondásban vagy magaddal egy kicsit. Elõbb az a baj, hogy a boltban késõbb jelenik meg, utána meg az, ha egy bolt gyorsan forgalomba hozza. Most akkor melyik a baj? 😊
Riddick21
Nem is annyira a késéstõl feszülök ki, hanem attól, hogy szarnak ránk.
Most, perpillanat beérném INFORMÁCIÓVAL is, csak mondják azt, hogy jövõ kedd és kész. Akkor megnyugszom, jövõ keddig 7-et kell aludni, oszt' jónapot, addig én is tolom a warezt.
De úgy még abba sincs kedvem belekezdeni, mert mi van, ha holnap jön az értesítés, hogy péntek reggel érkezik. Addig még kibírnám. De potyára nem. Mármint kibírnám akárhogy, csak egyszerûen nem akarom.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Persze, továbbra is veszem de szerintem végigtolom mire kézbe vehetem a CE-t. 😊

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Ugyanmá, ez esteben én is úgy vélem, hogy bocsánatos a "warez", pláne, ha már úgyis megrendelted, hiszen ez esetben biztos vevõ vagy kb. tehát senki nem bukik pízt rajtad, hogy késnek és te addig tolod, plusz a szolgáltatód is keres veled, mert kell a szélessáv továbbra is neked. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na ja. Csak kicsit beleuntam, hogy összes ismerõsöm nekem áradozik, hogy milyen jó játék a DA, mert õk már napok óta játszanak vele, csak én meg vagyok olyan lúzer, hogy meg akarom venni...

Why so serious?

Konkrétan k*rva gáz, hogy manapság már a warez gyorsabb és kényelmesebb megoldás is a legális vásárlásnál... :\ Minimum +1-2 nap a bolti megjelenés, de sokszor még annál is több, emellett nem ritka, hogy a DRM is szopat...
Amúgy pont az ilyen CDGalaxis stílusú boltok miatt ez a helyzet, akik a hivatalos megjelenés elõtt napokkal kidobják a cuccokat, csak hogy mindenki ott vegye és így a warez is ráteheti a kezét a játékra.
Én már szarok rá, letöltöttem, mindjárt telepítem, faszom se vár 3 hetet a CD Galaxisra, hogy összekaparják a CE-t. Majd ha megjön akkor tolom azzal de nem fogom megvárni amíg mindenki végigviszi mert a magyar forgalmazó töketlenkedik.

Why so serious?

TDC Geronimo
na fel tudtam venni végre a blood armort 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Goaulds
Hogyan tudom használni a talált rúnákat? Már van olyan fegyverem amiben van üres socket..de nem tudom mit tehetnék bele

Jaffa Kree!

Sir Quno Jedi
Na nekem Allistair-t defenderként, abszolúte védelemre koncentrálva skillekben is, nomeg pajzzsal is védev magát, agyonverik fél másodperc alatt, így a kétkezes fegyós csókát meg még elõbb. Szal. a kétkezes fegyó szép, meg jó, de azzal elég halandó az ipse.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Calver
na akkor pár kérdés, elõre is bocs, méretes wall of text lesz:
- lehet valahogy növelni a távolságot izometrikus nézetben? mert perpill legnagyobb gondom, miszerint nehezen átláthatóak a harcok, és folyamatosan váltogatnom kell a két nézet között
- tûz és fagy spellek mennyire vannak rosszban? mintha olvastam volna valahol h elég szépen ki tudják ütni egymást, mennyiben igaz az? fõleg mert két mágust kívánok majd használni (fõkarim+Morrigan), amibõl úgy néztem Morrigan-t legegyszerûbb fagyasztás felé specelni.
- egy idézett Spell Wisp két mágus esetén mindkettõnek ad bónusz spellpowert?
- kötelezõ a tipikus "kard-pajzs" tank karakter, vagy úgy is jól elleszek, ha kiküldök valakit az ellenfelek közé egy kétkezes pallossal, és inkább mágiával nagy sebességgel eltüntetek mindenkit? <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Ha valakinek sikerült már valami frankó taktikát összedobnia az megosztaná ? 😊 Nekem még mindig nem sikerült valami jót összehozni:S
Köszi

SZEG007
azért fogyott el CD galaxisban, mert tegnap még csak ott volt, de jelentem én most vettem át a példányomat 576-ba

Nemtudom, én inkább feltettem az 50 mb-set. Elég bemásolni a játék könyvtárába, majd a Launcherbeb a beállításokban kiválasztani a Hungarian-t a Language-nél. Tökéletesen megy. Videók, párbeszédek, minden. Mellesleg a játék atombrutál.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Jah, en is vartam pedig ma. <#rinya>

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

balee4
Na ma már nem lesz értesítõ a CE-rõl. 😞

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

passz..😊
grebber
Az a 10MB-os is full magyar nem tudom mit pózolnak valamit benéztek biztos!

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
"Fontos tudni:A játék elfogyott, az ismételt érkezése hétfõi nap folyamán várható, erre lehet elõjegyzést leadni."

Na vitték akkor rendesen nálunk is. Jó hallani 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

full magyar

azt írták,maradt néhol angol és ez a teljesebb magyar file-ok..50 megás az elõzõ 10hez képest
RaveAir
Csak azért kérdeztem, mert úgymond egy pici következetlenségre utalhat, ha az egyik magyarra van ferdítve, míg a másik nem.
Saját környezetemben nagyon ritkán hallottam az ogár szót. Inkább az ogrét használják... bõven Shrek elõttrõl. Bár az is igaz, hogy tudomásom szerint a magyar szerzõk mûveiben használják inkább az ogárt, míg az AD&D-ben ogre maradt a fordításokban is.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Sir Quno Jedi
Nem, mi akkor is ogre-nak hívtuk, mintahogy a giant, az elf, a gnome, a goblin, az orc, a draconian stb. is englisül futott.

watto
Hmm... Lassan végigpróbálom az összes fajt/kasztot
, a nemestörp elég durva 😄 Kipp Kopp féle 😄D

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Sajnos a köznyelvbe (a Shrek által) az ogre épültbe, pedig már a DnD-s idõkben is mindenki ogárnak hívta.
bélanéni
chalezlopez: lenne egy kérdésem, de nem Diablo és nem DA-el kapcsolatos 😊
A konfigod fogyasztása saccperkábé olyan mint az enyém. Nekem Corsair VX450-es tápom van, és tökéletesen stabil meg minden, de amikor egy komolyabb erõforrásokat igénylõ játékkal játszom, a táp kissé már felpörög. Nem hangos, de jobban szerettem még a régi gépemmel, ott tökmindegy mit csináltam, alapjáraton ment (hangtalanul).

Szóval, látom TX650-es tápod van, amirõl olvastam hogy ADDA venti van benne (mint a VX450-ben), és nagyon csendes. Kérdésem, hogy a konfigoddal pl. Dragon Age vagy valamilyen izzasztóbb játék alatt felpörög vagy sem? <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

RaveAir
Gonosz kérdés, ha az ogre ogár lett, akkor az elfbõl tünde? 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Nightmaren tolom azt a szornyet a toronyban .... hat mit mondjak 30x toltottam vissza, mire meglett, es akkor is csak makkal. Mar eppen vissza akartam venni hardra, mondom feladom, amikor utolsonak sikerult.
chalezlopez
Így van! A Diablo 3 az megér egy 10k-t... Azt mindentõl függetlenül én is megveszem majd.

Vamos Argentina!

Prince23

AntiHero
Hát csak úgy tft monitoroknál szarabba kép😞

Amúgy végre rájöttem, hogy lehet normális taktikát beállítani így végre letudtam gyõzni az a szemét Ogárt vagy kit/mit😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sehogy, vedd kisebbre a felbontast, en is azt tettem.
ja, és
HELP

Hogy lehet növelni a betüméretet? Tipp?
Nagy felbontáson nem tudom elolvasni.
Na végre megvan 😊
Anno elnéztem egy hónappal a megjelenést és már okt 3-án itt pampogtam, hogy miért ilyen kihalt a topik, amikor jön a játék 😊
nagy csalódás volt akkor rájönni, hogy még egy hónapot kell várni
DE most egy elnyomott sorból induló félrasszista városi elf indult útnak(bár díszdobozos nem jutott 😞 )
A játék nagyon tetszik. A sok jó tulajdonsága mellett a grafika hagy némi kívánnivalót. Az épületek és karakterek nagyon szépek, de ami a földhöz tartozik, vagy abból nõ ki az lehetne jobb.
bélanéni
Én nagyon kevés játékkal játszom (kb 2/év), de azt szeretem eredetiben élvezni. Jelenleg egyetlen olyan készülõ program van, amit gondolkozás és kipróbálás nélkül megvennék (és meg is veszek, ha még megérem), akár az átlagos áraknál többért is, ez a Diablo3. <#eljen><#nevetes1>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Természetesen igazad van, de úgy érzem idén egy játék kb. még beleférne (eddig 1 volt), szép karácsonyi ajándék lenne (asszonytól magamnak). Itt nem prédikálásról van szó, egyszerûen mérlegelni akarom, hogy meg akarom-e venni, nem másra akarom erõltetni ezt a szemléletet, pláne olyan valakire aki nem engedheti meg.

MaskimXul
nincs megoldás. azok a kiegészítõk, amiknél a "RequiresAuthorization" értéke 1, nem mûködnek, hiába írod át nullára.
Meg kell venni, ami nem is baj, mert a badlur's gate 2 óta nem játszottam ilyen jó rpg-vel.
[HUN]Crassus
teljesen jogos,de tudod egy magyar családnak 2 gyerekkel nem ugyanaz 50 euro mint egy angol 12 évesnek akinek kb a heti zsebpénze ennyi:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

ToCsEk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dragon.Age.Origins.Multi8-WARG
van benne magyar nyelv.

".uk .es .de .fr .it .hu .cz"

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

bélanéni
A vételt nem azért szeretném megejteni, hogy magyar legyen, ugyanis már most is magyar a tört verzió. Fejlesztõk támogatása, csináljanak máskor is jó játékot, díszdoboz, leírás, stb...

Igen át lehet tölteni a mentést.De napokon belül a magyar feliratokat is feltöltik a netre.
Nekem is ugyanaz a bajom, nem jeloli be Soldirer's Peakot, es a beszelgetes utan ugyanaz a beszed marad ujra es ujra. Megoldas?
bélanéni
Lenne egy kérdésem: warez változat mentéseit át lehet-e emelni az original változatba? Mielõtt hõbörgés kezdõdne: mindenképp kipróbálom a játékot, de ez csak warezzel megy. Ha tetszik, megveszem, ha nem tetszik, törlöm. Viszont kb. csak 3-4 óra után derül ki számomra, érdemes-e beruháznom, és nem szeretném ha ennyi játék is elveszne.

Elõre is köszi!

Davidus
az fizetõs. csak digital deluxe(steames CE) verzió mellé jár ingyen

V9ykn8_TZL0

Koszi, este kiprobalom

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Prince23
A kamarás Erõd c. DLC-ért fizetni kell amúgy? mert most töltöttem le a palás dlc-t ingyenes kóddal :S
a másik meg nem jön le.

MaskimXul
az xml fileban benne van a magyar leírás is a cuccokról, gondolom beállítás kérdése, hogy angolul vagy magyarul jelennek meg a szövegek.
Erre mar utaltam egy regebbi postomban, hogy attol felek ennek is olyan lesz a magyar supportja mint a fallout 3-nak. Nagy derrel-durral beharagozzak a magyar jatekot es utana semmi. Jobb esetben angolul jatszatjuk a sok kiegeszitot (lesznek konolyabb dlc-k is mint egy-ket gyuru) rosszabb esetben (lasd fallout 3) sehogy, semmit.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB