18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
MrAndree #5800 Egy támadó mágust sem lehet pótolni. Cone of cold, crush prison és force field, blizzard, ezek annyit csatát nyertek meg nekem, hogy számolni se tudom és lehet akármilyen jó az a rogue vagy harcos, mindig lesznek bossok akik darabokra szedik ha éppen nem fagyott/elzárt állapotban nézik ahogy rommá bontjuk őket. -
MrAndree #5799 Hát akkor tényleg csinálj egy mágust aki spirit healer lesz. Nyilván innentől nem Te fogod leölni az ogre-t (lásd mint én lejjebb. :D ) de a legnagyobb szarból is kihúzod a bandát néhány jól irányzott gyógyító spell-el. -
#5798 Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a játék nem ad választási lehetőséget...
Támadómágust simán lehet pótolni egy rugóval mondjuk, vagy egy kétkezes harcossal. Lehet nem lesz olyan übertáp a sebzésben, de jobban is fogja bírni a mákost. -
#5797 Egy genyó csapatot akarok összehozni :) és ő valahogy nem fér ebbe bele. -
#5796 Csinálj egy gyogyitot és akkor te leszel a healer a csapatban nem olyan cool mint levégni egy sárkányt de te leszel a leghasznosabb ,minden csapatalapu rpgben a gyogyitokat tartják legtöbbre ök tartják életbe a partyt. -
MrAndree #5795 Mi bajod azzal az eggyel? Amúgy meg RPG 101 kezdőknek, healer kell a csapatba, ezt nem a Bioware találta fel. :) Ennyi erővel a támadó mágust is elbaszták mert az meg csak Morrigan akit én mondjuk élből vágnék pofán egy csákánnyal de a rogueommal mégis cipelnem kell majd. -
#5794 és healer nélkül tényleg ennyire szopás a játék? :( Ezt eléggé elbaszták akkor, hogy ennyire rá vagy utalva egy karakterre... Minden másból legalább 2 karakter közül tudsz választani. Van tank is bőven, vannak rugók is, de gyógyító csak 1..... -
MrAndree #5793 Gyanítom, hogy a banditákkal szívsz akkor, vagy a rád támadó lelkes helybéliekkel. Morrigan mindenképp legyen a csapatban, ha körbeállnak akkor adj nekik egy mind blastot vele (azt semmiképp ne engedd, hogy üssék, akkor két másodperc és fekszik), attól beszédül mind, sárga nevű egyénekre horrort, winter's graspot, arcane boltot, minél gyorsabban pusztuljanak. A vulnerability hexet is mindenképp nyomd el vele ha közel a nép. Alistair-t itasd ha sérülne, Shield Bash-el csapj oda. Azt nem tudom Te mi vagy, szóval magaddal is lődözd lelkesen a skilljeidet. Aztán egyszer majd elfogynak. -
#5792 Ha legelejétöl a gyogyito skillekre pakoltál van értelme /föleg ha adsz neki spirit healert / ha nem akkor öszvér kari lesz se támadni se gyogyitani nem fog tökéletesen. -
#5791 Lotheringben vagyok amúgy igen.jó oké,majd megnézem jobban akkor skilleket meg ilyenek,próbálkozom még.köszi a választ :) -
MrAndree #5790 Nem éri meg. Wynne Spirit Healer így healben mindig erősebb lesz mint Morrigan valaha is lehet, kivéve ha specializálod őt is spirit healernek de azt meg legkorábban 14es szinten tudod megtenni. Amúgy is érdemes két mágussal nyomulni, egyik Wynne aki healel, a másik meg vagy Morrigan vagy saját karakter aki támad. Emellé egy tank és egy rogue és nincs semmi amit normalon ne lehetne lazán lenyomni. -
#5789 Valaki próbálta már, hogy Wynne helyett inkább Morrigan-t tápolja healre? Wynne-t ki akarom rakni a csapatból, de ugye a heal kéne... -
MrAndree #5788 Ja hát igen, 11es voltam és mondjuk hozzánk se ért a kis dög. :) Cone of Cold-ot megkapta, és mire magához tért fagyott is vissza, a végére már én szégyelltem magam állatkínzás miatt. :) -
MrAndree #5787 Hát pedig level 6, az még az eleje, Lothering lehet, tán még az se, ott még normalon is röhejesen könnyű a játék. Ésszel kell, használd a társaid skillijeit is, ne csak a sajátjaidat, space gombot nyomogasd sűrűn és ne rohanj be a tömegbe, jöjjenek ők oda hozzád. Ügyelj arra, hogy a tankjaidat üssék, rogue-od ha van az backstabelgessen lelkesen, mágus fagyasszon (leghasznosabb ág). Tulajdonképpen ennyi, de ha már itt nem bírod ennyire a normalt akkor vedd inkább vissza, jobban jársz. -
#5786 Varázsló nélkül huzos /föleg Wynne hiányában / én probáltam ,ugy is megy de nem olyan könnyen. -
MrAndree #5785 Fagyasztani, fagyasztani, fagyasztani. Ennyi. :) -
#5784 fagykúp, "emberzúzó ketrec", bénítás, átkok, üt-vág, már fekszik is.
sosem értettem, az a kis sárkány miért okoz problémát egyeseknek.
de még varázsló nélkül is.. -
#5783 én nem értem ezt a kibaszott játékot,biztos én vagyok ennyire béna fasz,de átlagos nehézségen is akkora nehézséget okoz a játékban a harc hogy hihetetlen.most is csak azért hagytam abba a játékot.hogy működik ez a taktika?nem állítottam még semmit lvl6 vagyok,nem látom át az egészet,semmit nem értek kb belőle.vagyunk 4-en ránk jönnek kb 10-en,azért nem értem hogy a picsába nem tudjuk leölni őket,megállítom közben a kép ,próbálom a skilleket jól használni,de ugyanaz,megölnek a fenébe.lol
nem hiszem el hogy én vagyok ennyire béna,valamit nem jól csinálok talán?pls help. -
#5782 eltűnt a jobb kezéből a kard, mondjuk az kellemetlenebb volt ,hogy itt bebuggolt egy ajtó, ami miatt nem tudtam továbbjutni, úgyhogy tölthettem be a legelejétől.. -
#5781 Ejj, farkasoknál ez a sárkány nem szarral gurigázik... Level9, esélyem sincs :| -
MrAndree #5780 Az a karjából kiálló nyilvessző az szép. Az én rogueom is nyakig véres folyton. Meg most már a varázslónőm is mondjuk. :) -
kis bug
-
Tomy Lee #5778 Wow,AntiHero segítségével Magyarul kockulhatom a játékot:D
Thx Mester a file-okat! -
Tomy Lee #5777 OO
Hol?Segíts légyszi!!!!Köszi előre is! -
#5776 nem, van magyar nyelvi fájl a neten. -
Tomy Lee #5775 A-a nemár nekem is Magyarul kellene a game:(
Ez csak úgy lehet ha megveszem? -
Tomy Lee #5774 Opsz tényleg:)
Köszi -
#5773 2. kép:
-
#5772 Szóval csak nem hagyom annyiba:D Az ülés ülésezik, hogy szakadna rájuka hegy. De meddig?
Ez a küldetés hiányzik, de ha a leírás szerint cselekszem...:
...akkor is csak ez van:http://kepek.freemail.hu/fototar/kepek/00/02/70/42/62/U0002704262/T00000001258585858245/sjpNsJQom5zVqW6sIeUP/4972989.jpeg -
#5771 Olvasd el a banner alati linket. -
Tomy Lee #5770 Na van 1-2 gift-em és most annak a fajnak kell ezeket adni amit infóban leír a gift-nél?Vagy honnan tudjam kinek adjam?
ty. -
Tomy Lee #5769 Haver pont nemrég küldött mail-t amiben írta,hogy ő is itt akadt meg és asszem ez a gondja ami neked.
Én még nem tartok ott de talán itt a többiek válaszaiból rá lehetne jönni bár nekem ugye még fogalmam sincs miről beszélnek mert környéken sem jártam még.
Kellene v.mi leírás a szituról akár Angolul is.. -
#5768 Ja és azért nem akarnék tovább menni innen mert 2 küldetés függőbe van így:S Eltudnék menni más helyre is, de itt mindent beakarok fejezni. -
#5767 Hát részeg törpével kezdtem:D Van healerem, de nem kellet itt. Ide a gólemet hoztam mert csak törp város:P
Ja és bejártam az egész kib@szot térképet minden eggyes helyszinét, de sehol nem tudok itt tovább menni. Még a TAB is nyomtam végig úgy is átnéztem minden járatot. nem értem:( -
#5766 Szerintem Aeducan thaigból nem lehet menni közvetlen semerre, menj vissza ahonnan jöttél, ahol megnyílik a map és menj tovább Ortan thaigra. -
#5765 Nagyon szivesen segitenék de gözöm sincs hogy lehet egy ilyen lineáris térképen elakadni.
Ha bejártátok az adott mapott akkor irány tovább a world mapra és jön a többi lehet hogy még nem néztétek meg a world mappot mert volt már itt olyan. -
#5764 Fú de csúnya vagy ráadásul healer nélkül nyomod, az szép... Milyen nehézségen? -
#5763 Azok a fránya történet mozgatók!..az iratok a romoknál vannak, ott ahol az ősi démonos "történeti mozgató" is van.Az elveszett gyerek is ottvan..keress ezen a térképen egy kivezető utat..Egy "kilépést". Ám balfenn vezet egy út gondolom bejártad azt is ugye? -
#5762 Látom te is itt akadtál el:D Mély út amúgy hogy van? Nekem csak ez az egy helyiség van Aeducan Thaig. Van több is? -
stevedark #5761 De hát a térkép szerint nem tudok sehova se menni:(most kezdjem elolrol a mélyutat?:(((