Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
...nem mind ha ezzel most fejünkre szakadna az ég, de azért zavart.
De ahogy nézem nem korlátoz túlságosan a program, tehát én annak ellenére hgoy PagonyElf lettem, nem akarok távolsági fegyverekkel kûzdeni, kétkezes harcmodor (a pajzs valhogy nem tetszik egy elf-en).
Szal ennek ellenére élvezhetõ a szintlépés, nem érzem úgy hogy túl közel lennének a fajválasztásból eredõ korlátok.
Egész jó harcos karakter..egyenlõre csak nehéz fokozaton.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
itt a fényképekrõl volt szó.
megnéznék róla egyet.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
(annak viszont örülök, hogy a kardos borító csak egy slip case és a sárkányos logó került a fémdobozra is!)
Nem értem, már 2009-ben vagyunk és még mindig kell ahsználni a kva dvd-t. Ilyen esetben sokkal jobbaka asteames játékok.
na d eérdekes, a Crysis Warhead is EA játék, és ott mien érdekes h megtudták csinálni a No-dvd-t. itt meg nem. se a Mass effectnél.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
There is no peace. There is only WAR!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
a rubint és egyéb ékköveknek van valami egyéb hasznuk azon kívül hogy pénzé lehet tenni .. azaz eladhatom nyugodtan vagy tartsam e meg?? 😊
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
További elõnye ennek, hogy a magas dexterity valószínûleg nagyobb védelemmel is jár, ill. ha jól láttam, vannak olyan perkek, amik csökkentik a nehézpáncélok hátrányait, így egy jól védett, fürge és ügyes kitéréssel megáldott harcos lenne az eredmény, aki már sündisznót csinál az íjával az ellenfélbõl, még mielõtt az bármit csinálhatna. Ha pedig tényleg jó a kitérése, akkor kevesebbszer találják el, ergo a mágusok ráérnek mással foglalkozni, nem kell gyógyítaniuk, mint mondjuk egy tankot.
Viszont elkezdtem agyalni, hogy talán egy jó tankot is össze lehetne gyúrni: a két szettnek köszönhetõen mûködhet egy kétkezes fegyverrel és egykezessel+pajzzsal is operáló terminátor. Mindkét képesség erõ alapú, így ez sem jelentene gondot. Így attól függõen, hogy az erõ dominál egy harcban (kétkezessel szétbüntetek mindent és mindenkit) vagy a mágia a hatékonyabb (shield stance, betérdelek a pajzs mögé, többiek morálbónuszt kapnak, én alig sérülök, potionbõl gyógyulok), hasznos tagja lehetek a csapatnak!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Gyûjtõi kiadás, korlátozott példányszámban.
Jelenleg csak elõjegyzõink számára kapható."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD