18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
A file #5840 köszi,ezt akartam elkerülni,h megint oda kelljen mennem,inkább kinyírtam volna most...egyébként ugye Jowan sorsáról is lehet dönteni,nem lehet megoldani h megmaradjon és megtanítson erre? -
SaGa Jr #5839 Az ülés ülésezik a végtelenségig, nincs velük dolgod amúgy sem, így teljesen felesleges stresszelned miattuk magadat.
Tölts vissza egy korábbi állást és amint megcsináltad a feladatokat és rávetted a delikvenseket arra, hogy pártoljanak el a másik jelölttől, azonnal menj vissza herceg emberéhez és jelentsd nála a sikeredet.
Utána ő majd tovább küld/elvisz a herceghez. Persze ha a jelentéstételkor nem arra böktél hogy hajrá gyorsan mehetünk a manushoz akkor előfordulhat hogy utána nem áll veled szóba és ezért nem haladsz tovább. Ezért ha ennyire elakadsz, jöhet a visszatöltés, hátha te csináltál valamit rosszul. Bár olyanról is olvastam, hogy egyes csalások esetében nem fognak teljesülni feladatok. Nem hinném mindenesetre hogy ez a baj, hacsak nem használsz csalásokat és babráltál a developer console-ban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezek után a következő feladat lesz amikor ki kell pucolni a városból a bűnözőket. Ekkor kell majd dust town-ba menned és körbeérdeklődnöd róluk. Aztán majd ennek eredményeként mehetsz be azon a zárt ajtón amin most csak bekukucskálsz.
Ha ott végeztél na akkor leszel kiküldve a Deep Roads területre (az aeducan thaig csak egy aprócska kis része a bejárható egésznek és amikor oda mész akkor a kimeneteli engedélyed is csak oda szólt), ahol nem csak Aeducan Thaig érhető el, és ott kell majd térképről térképre haladva eljutnod végül az üllőig. Eközben majd belebotlasz az elveszett "gyerekbe" is, aki nem gyerek, de ez kiderült szerintem anyuci szövegéből is, hiszen a fia mint harcos ment ki...
Ja és a tolvajt ne is a könyvtárban keressed mert nem ott van. Olvassad el mit mondott a shaper és meglesz hogy kit keress. Elmész az illetőért, levered, aztán mehetsz egy másik helyszínre megtalálni azt akinek továbbadta a lopott cuccot. Minden pofonegyszerű, szájbarágós és totál lináris, így eltévedni sem lehet, csak el kell olvasni a feladatok leírásait, a közben talált leveleket/iratokat és figyelni a párbeszédekre.
-
#5838 Connort igy vagy ugy de mindenkepp meg kell szabaditanod a nyomoratol.Ha az eddigi karaktereiddel nem unlockoltad a blood mage specet,akkor ezzel kell. -
TDantes #5837 Vagy lehet az a baj, hogy sosincs a csapatban és nélküle utazgatok? -
TDantes #5836 Hát nem tudom, én már mindenről beszéltem vele, egy csomó ajándékot adtam, és a fő küldetésekben én már előrébb vagyok, hát nem tudom. Meg is támadtak nem egyszer, lehet átsiklottam a dolog felett, és nem kérdeztem ki a vezért. -
SaGa #5835 Nem a mágustoronyból induló enyészetjáráskor, hanem Connor megmentésekor tudod megszerezni a bloodmage speckót. Ha nem mész, akkor nem... -
#5834 Nyomatni kell neki a személyre szóló ajándékokat is. -
SaGa Jr #5833 100-as elfogadottság kell, az alatt nem lesz szerelmi jelenet, sőt nem is minden fajjal fog összejönni a dolog (törpe nemesemmel szimpatizált, megvolt a küldetése, 100-as volt de nem feküdt le vele, ám a szövegek úgy jöttek mintha azon már túl lennének).
A küldetését meg kell csinálni. Ehhez mászkálj sokat a világban úgy, hogy ő is a csapatban van és akkor majd jön egy encounter ami hozzá kötődik. mondjuk előbb legyél minimum warm fokozatban nála (30+ elfogadottság).
Na ezek után már csak az kell, hogy jó irányba tereld a beszélgetéseiteket, mert nem kunszt elrontani sem és akkor nem lesz semmi. -
#5832 Dehonnem, csak a bárdokról kell kezdetben faggatni, hogy tutit kémek, aztán meg Orlais-ról, ahonnan jött, meg hogy a nőkkel is, khmmm, így tovább. Idővel elmond mindent, ha ügyesen kiszeded belőle. -
#5831 Nálam 100 a viszony, sokat dumáltunk az exszerelméről és mikor asszem a varitoronyból tartottuk visszafelé RedCliff-be Connor miatt, akkor támadtak le, de durván. Gyakran letámadják az embert, ha utazik, szal érdemes utazgatni. Ki kell kérdezni a vezért (én utána el is engedtem). Nekem megvolt már eddigre az elf erdő, a törpe birodalom, a mágustorony (mindhárom ally), már csak Connor megmentése volt hátra akkor és irány Denerim, meg a Sacred Ashes küldi. -
TDantes #5830 Ja bocs, már válaszoltál, nem vettem észre...oké, csak én nem tudtam még beszélni vele a mesteréről, hiába 70 valamennyi a viszony -
TDantes #5829 Nocsak. De hol, merre? Mikor adja be? Adtam neki egy valag ajándékot, 70-en felül van a viszony, de nincs ilyen lehetőség a beszélgetésben. Akkor elkéne menni vele valahová, vagy valami személyre szabott tárgy kellene neki?Mint Morrigan-nek az anyja könyve? -
A file #5828 Egy kérdés: másodjára médzset kezdtem(ráadásul gonosz elf,mindenki utálja)bár még az elején tartok,bládmédzset akarnék faragni.
a SPEC. ben az van írva,h az enyészetben lévő démontól tanulnom.
nah most másik karival azt választottam h full bejárom ezt a helyet,ezzel nem akarnám.tehát ha pl kihagyom ezt a részt,akkor nem is lehetek bládmédzs? -
#5827 Majd jól letámadnak egyszercsak út közben, mikor már beszéltetek a mesteréről és ott válik nyilávnvalóvá hol kell kezdeni a keresést, mikor kifaggatjuk a fejvadászok vezetőjét. -
#5826 A régi leszbi szerelmét/mesterét/árulóját kell felkeresni. -
TDantes #5825 Mi a személyes küldetés? Erre én se tudok rájönni. -
xem #5824 Jó nem kekeckedni akarok, csak 1 pl nekem bejön ez a fagykúp hülyeség, vagy a kis sebzést érő varázslatok, ez részemről akkor volna jó ha nem kell mikor már csak 1 kicsi van hátra az ellen életéből, s nem kellene rá küldeni 1 értékesebb bűv igét.
1-2 másodpercen belül nem tudom kétszer elsütni, de ezen felül nekem nagyon bejövös a játék. -
#5823 Megcsináltad vele a személyes küldetését? -
mnorbi #5822 na még 1szer : az miert van hogy Leilana mar + 99 és még mindig csak közeledeö ? mit rontottam el ? vagy egy heylre el kell vele menni ? -
SaGa #5821 Ez nem negatívum, hanem könnyítés. Az eredeti D&D szabályok szerint egy spellt napi (pontosabban két táborozás között) egy alkalommal lehet elsütni (vagy ha többször magoltad, akkor többször, de így elvetted a helyet a többi spell elöl), itt meg ha van elég manád, ahányszor akarod. Ráadásul van automatikus mana regeneráció még harc közben is, plusz a létyók... -
SaGa #5820 Természetesen. A DLC-k hozzá adnak az alapjátékhoz, de az nélkülük is teljes... -
#5819 Hat eloszor sztem allitsd be a lent emlitett self -->health <25%-->use item-lesser health potion,valamint az ijasznak hogy archer tipusu/ranged maradjon(sajnos a lotheringi kiscsaj mar eleve erre van specelve,sok talent pont menne veszendobe ha ketkezes lopakodos rugot fejlesztene vki belole),a tank se rohanjon elore,de tamadja be automatikusan az elit+ mobokat,threaten legyen nala bekapcsolva,a magusod pedig tavolrol cc-zik,tomegekre hato varazslatokat dobal.Figyelj arra hova helyezkedsz,friendly fire legyen minimalis.Legyen minden karinak kiteve a quick slotokba a health poti,a magiahasznaloknak a lyrium is.Kenegesd szorgosan mereggel a fegyvereid annak aki kepes ra,a magusok tartsak fent az ice/fire fegyver +dmgt.
(sry a kevert nyelvezetert,en angolul jatszom minden ilyen jatekot) -
xem #5818 Ami negatívumot vettem észre az az hogy 2 ugyanazt a varázslatot nem lehet elsütni csak akkor ha letelik a visszatöltési idő. Egyébként köszönöm a tegnapi segítséget. -
xem #5817 Tudom nem szép. Nem eredeti a gém. Nagyon teccik eddig, s meg is lepem magam karácsonyra vele magamat az eredetivel. 1 kérdés merült fel bennem, hogy a kamarás erőd, és a golem csapattárs nélkül is végiglehet vinni a játékot? -
#5816 Azaz egy healer maga ellátja a csapatot, pláne magas szinten, amikor már a sérüléseket is gyógyítja. Bőven elég. -
#5815 A lepcson hagyd a partit,es menj be a rugoval,csapdakat fedezd fel.Ahogy elkezded felszedegetni oket,a sarkany meg fog jelenni.Rohanj vissza a tobbiekhez,es a lepcson kapjon minden cc-t,dpst.Utana kitakaritod a csapdakat a szobabol es voila. -
SaGa #5814 Nem kell annyira a healer. Beszerzel/legyártasz egy halom gyógylétyót, és a taktikai képernyőn minden karakter első slotjába berakod, hogy ha leesik 25% alá az egészsége, igyon a leggyengébből. Persze figyelni kell, hogy elgyen elegendő. Az elfek után ez már nem nehéz... -
SaGa #5813 Simán lehet Morrigannal is gyógyítani.
A legelső nekifutásra (elf rogue) elmentem a mágustoronyba Wynne-ért, de a következő kettőnél (törpe harcos, elf mágus) direkt nem. A törpicsekkel a dlc-kkel kezdtem, a mágussal meg a sztori "ajánlott" vonalán. Lothering, Redcliff, a főváros, elf erdő....
Az utobbí két esetnél Morrigan volt a healer, bár az elf mágusom is kapott gyógyítást, mert felvettem a vérmágiát is és nem baj, ha képes használni is...
Akinek gondot okoz a harc, az valamit elront, nagyon. Én is futottam bele meglepetésszerű akadályba (videok, amikor összegyüjti a csapatot egy kupacba a program, és hirtelen körülvesz az ellen), de azonnal space, átnézni a terepet, a távolsági harcost, mágust elvinni egy félreeső sarokba, ahonnan belátja a terept, a tankto/harcost előre küldeni, rá valami védelem, és kívülröl osztani a csapásokat.
A kátékban leghasznpsabbak a fagy és villám varázslatok, mert bénítanak. A tűz maximum az élőholtak ellen hatásos, így azt kevésbé érdemes fejleszteni. Ja valahol végképp nem megy, hagyd ott, menj el másfele, majd pár szintlépés után gyere vissza... -
SaGa #5812 Viccelsz? Az a sárkányka a legkevesebb azon a területen... -
#5811 Ha az alagsorba vezetöre gondolsz az egy küldihez kapcsolodik. -
sorthair #5810 A bloodmage-t csak akkor tudom megtanulni, ha a demonnal a fokarim magus? -
Renegad #5809 Hali!!
Most kezdtem el a játékot, ééés magyarosítást tudok valahonnan leszedni? ...az angolom ratyi...vki help plz :) -
#5808 és a nagy fém ajtót a mágus szálláson, hogy nyitom ki? -
spytime9 #5807 Csak egy kis videó! Semmi extra! -
#5806 #5728 -
#5805 gyógyító kettő (Wynne, Morrigan) + a főkarid ha mágus. egy tankot életben tartani elég néha elszórt 1-2 heal spell is normál nehézségen (gondolom én - soha nem toltam úgy), szóval elvagy Morrigan-nel is akár. persze Wynne jobb... vagy sem, mert komoly spellpower hiányban szenved szegény. esetleg pár potion, bagóba kerül úgyis.
Nightmare nehézségen... na ott már sokkal viccesebb, van h Sten/Oghren olyanokat kap, hogy 3 karakterrel épphogy életben tudom tartani
(és éljen a Force Field, főleg amikor ellenséges mágus Crushing Prison-ja hirtelen átváltozik... valami egészen mássa ) -
#5804 Morrigan könyvét hol találom meg a mágustoronyba? -
#5803 Azt hiszem, hogy abból a hszból, ahol írtam, hogy genyó csapatot szeretnék, kiderült, hogy nem a tápolásra megyek, hanem a hangulatra. Wynne-t is pont ezért dobnám ki. Egyszerűen nem illik egy kapzsi, önző csapatba. -
#5802 De én rugót akarok. :( -
#5801 Akkor probálj egy tiszta harcos partyt youtubon láttam ilyen videt mindenkinél kétkezes fegyo volt és az volna a lényeg hogy mindenkit levágjál 1 perc alatt brutális sebzésekel.