Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harcosból is lehet, meg tolvajból is lehet íjjászt csinálni.
Ha van még valakinek felesleges CE az engem érdekelne😊

nr1ranger
Na akkor most melyik? 😄

There is no peace. There is only WAR!

GanXstaZoleeWrk
na ez gyorsan elkelt

GanXstaZolee#2709

Gubberx
strategy guide mindenkinek jár aki vesz vagy csak elõrendelõknek?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

A Mass Effect-nél az 1.2 patch után már nem kell a DVD.

Biztos? Nem inkább rugóból lehet archert gyúrni?
b-type
Kicsit szegényesnek tartom az elõélet meghatározását..ezért én nem tudtam ember karaktert indítani 😞
...nem mind ha ezzel most fejünkre szakadna az ég, de azért zavart.

De ahogy nézem nem korlátoz túlságosan a program, tehát én annak ellenére hgoy PagonyElf lettem, nem akarok távolsági fegyverekkel kûzdeni, kétkezes harcmodor (a pajzs valhogy nem tetszik egy elf-en).
Szal ennek ellenére élvezhetõ a szintlépés, nem érzem úgy hogy túl közel lennének a fajválasztásból eredõ korlátok.
Egész jó harcos karakter..egyenlõre csak nehéz fokozaton.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

balee4
Bjutiful 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Riddick21
oké, és?
itt a fényképekrõl volt szó.
megnéznék róla egyet.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

A strategy guide A4-es méretû, azt külön adják hozzá.
Ja, szinte teljesen ilyen, viszont picit vastagabb, mert 3 dvd van benne.
Riddick21
Ebben a strategy guide nincs benne, plusz a gyerek irritálóan balfasz!
(annak viszont örülök, hogy a kardos borító csak egy slip case és a sárkányos logó került a fémdobozra is!)

Prince23
Ha krekkel az eredetit, attól még járhatok online-ra, fórumokra?
Nem értem, már 2009-ben vagyunk és még mindig kell ahsználni a kva dvd-t. Ilyen esetben sokkal jobbaka asteames játékok.
na d eérdekes, a Crysis Warhead is EA játék, és ott mien érdekes h megtudták csinálni a No-dvd-t. itt meg nem. se a Mass effectnél.

Minek? Itt van videó:

HD verzió
balee4
Képet, képet! 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sajnos nincs fényképezõm az albérletben, úgyhogy képpel nem tudok szolgálni.
Riddick21
Én holnap csinálok, ha addig senki, de az még messze van és én is kíváncsi vagyok!!!

Kandurex
Tényleg akinek CE változata van csináljon már pár képet pls., szép nagy felbontásút mindenrõl! Köszi.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tinman
KÉPEEEETTTT PLS!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kandurex
<#beka3>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Most vettem át, fémdoboz és benne van a térkép is. A kivitelezése mindennek elsõosztályú.
balee4
Csak azért furcsa, mert nem sorolták fel a térképet, remélem nem spórolták ki belõle.

Megkérdeztem, és fémdobozos, és térkép is van benne, ha meg nem csúnyát átvágtak 😄

Riddick21
Nem, mert a hangsúly maradna a kétfegyveres harcmodoron, a fennmaradó talenteket (amikor a szintkorlát miatt nem tudsz a két fegyverre tenni) meg pakolod az íjászatra és a passzív képességekre. Így kapsz egy über kétfegyverest, aki tud némileg íjászkodni is!

Én azért bízom benne, mert elvileg fémdobozost kapunk (US verzió), és abban van térkép. A britek meg mûanyag dobozost, abban valóban nincs popsitörlõ.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

GanXstaZoleeWrk
Van egy feles lefoglalt CE-m cdgalaxisban ha kell valakinek privátban elér.

GanXstaZolee#2709

bélanéni
Warrior

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

nr1ranger
Archer központú karaktert rouge vagy warriorból lehet csinálni?

There is no peace. There is only WAR!

balee4
Hopp most olvasom szövettérkép mégsem jár hozzá? 😞

balee4
Rendelhettem volna holnapra én is, csak délitán elutazok, nem tudnám átvenni.

Az elso esetben nem lesz keves a talent pont mindket iranyhoz? Mert ha eletkepes a koncepcio, akkor nekem is jol jonne.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Én is megkaptam az értesítést. De én már péntekre kértem!!!<#nevetes1>
sziasztok
a rubint és egyéb ékköveknek van valami egyéb hasznuk azon kívül hogy pénzé lehet tenni .. azaz eladhatom nyugodtan vagy tartsam e meg?? 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Riddick21
Én most -egyelõre látatlanban - azon agyalok, hogy milyen karit gyúrjak. Elsõnek mindenképpen egy harcost indítok, de legalábbis harcos jellegû karaktert. A Journeys -és némi rpgrutin- alapján a két egykezes fegyver használata ügyességfüggõ, ahogy az íjaké is, viszont most olvastam, hogy az erõ növelése itt hatással van az íjak sebzésére. Szóval - mivel két szetted is lehet a játék során - nagyon hatékony lenne -elméleteben persze- egy olyan kari, aki íjászkodásra és két egykezes fegyverre is gyúrna egyszerre! Az alapszettben ott figyelne az íj, amivel legyöngíteném, mire odaér, utána elõ a két fegyvert és felaprítom.
További elõnye ennek, hogy a magas dexterity valószínûleg nagyobb védelemmel is jár, ill. ha jól láttam, vannak olyan perkek, amik csökkentik a nehézpáncélok hátrányait, így egy jól védett, fürge és ügyes kitéréssel megáldott harcos lenne az eredmény, aki már sündisznót csinál az íjával az ellenfélbõl, még mielõtt az bármit csinálhatna. Ha pedig tényleg jó a kitérése, akkor kevesebbszer találják el, ergo a mágusok ráérnek mással foglalkozni, nem kell gyógyítaniuk, mint mondjuk egy tankot.

Viszont elkezdtem agyalni, hogy talán egy jó tankot is össze lehetne gyúrni: a két szettnek köszönhetõen mûködhet egy kétkezes fegyverrel és egykezessel+pajzzsal is operáló terminátor. Mindkét képesség erõ alapú, így ez sem jelentene gondot. Így attól függõen, hogy az erõ dominál egy harcban (kétkezessel szétbüntetek mindent és mindenkit) vagy a mágia a hatékonyabb (shield stance, betérdelek a pajzs mögé, többiek morálbónuszt kapnak, én alig sérülök, potionbõl gyógyulok), hasznos tagja lehetek a csapatnak!

Bucser
nekem tegnap postázták szerintem holnapra itt van😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tinman
Most kaptam én is a levelet... nyomás!!!!!!!!

"Gyûjtõi kiadás, korlátozott példányszámban.

Jelenleg csak elõjegyzõink számára kapható."

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

balee4
Háhá, meggyütt a levél a Galaxistól, hétfõn jön a gyûjtõi, yeeees! 😄

Ja közben utánanéztem, holnap hozzák azt is.

Why so serious?

Most jött cd galaxistól a levél, hogy megjött a CE! Már indulok is érte 😊
Igen. Péntekre várják.

Õk is adnak, és az is magyar! 😊

Most telefonált az 576-hogy holnaptól mehetek a CE-ért! 😊

Amúgy 576osok is adnak strategy guide-ot vagy az csak a Galaxisos változathoz jár? 😊

Why so serious?

Riddick21
Engem is!!!! <#worship><#taps><#vigyor2><#eljen><#buck><#hawaii>

Megkapják õk is ma szerintem.

Why so serious?

balee4
Na basszus, CD Galaxis-ból meg se kép se hang.

Ehe, en tegnap mondtam vissza az 576-nal a CE-t, miutan irt a galaxis, hogy maholnap megkapjak a CE-t. Lehet ott kellett volna inkabb visszamondanom. 😊

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

bélanéni
Köszi az info-t!

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Megvenni szerintem nem lehet külön. Az elsõ 80 oldal szabályleírások, felszerelés leírások, kaszt leírások, bestiárium, NPC leírások. Utána a végéig térképek és küldetés leírások.