18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Tomy Lee #6120 Én úgy vettem észre,hogy a másodszorra meg kreált rugómnak nagyobb a dps-e így,hogy szintenként esetleg 2 szintenként megtóldom strenght-et picit.Az előző is csapkodott szépen de dps nem volt ennyi.. -
Cat 02 #6119 Senki se formatált a megjelenés óta ? :( -
Mathiasse #6118 Sziasztok!
Lenne egy kisebb-nagyobb problémám.
Elakadtam :D
A probléma az hogy megcsináltam a törpevárost(Orzammar) Bhelen melett voltam tudtommal már ott többet nincs dolgom.
A kör toronyt a redcliffe kastélyt és az erdőt is.
Mikor vissza mentem volna Denerimbe jött egy bejátszás ezzel a címlapon levő sárkányal. bemegyek denerimbe minden helyen végig megyek végig kérdezek mindenkit...semmi... Ez a Genitivi testvérnél ottvan az küldetés jelző ( The Sacred Urn of Ashes) de bemegyek végigkérdezem... semmi.
a város többi részén semmi, de még lenne további 4 város ahova nem engednek be. -
MrAndree #6117 Strength-re felesleges is lethality-s roguenak, max addig amennyi a sárkánypikkelyes bőrpáncélhoz kell, de tovább felesleges, úgyse nehézvértben fogsz backstabbelni és nem két karddal osztod az áldást hanem két tőrrel. De azokból meg úgyis találsz nagyon jókat. -
#6116 Én strengthre abszolút nem teszek, mert második ág harmadik képessége azt hiszem a cunningot teszi meg az erő módosítójának. Szóval életerőre, dörzsöltségre és ügyességre rakok. -
Tomy Lee #6115 Én szinte egyidejüleg húzom strenght-et,dex.-et,cunn és cons.Mindig teszek ezekre.Tökéletes így.. -
MrAndree #6114 Attól függ mit akarsz. Ha ládát nyitni is szeretnél akkor adj a cunningra és tanuld meg a lethality skillt, akkor a strength helyett a cunningot fogja sebzésnél is alapul venni. Emellett meg emelgesd a dexterity-t természetesen. -
És gránátvetőznek a két szeme közé..
-
Tomy Lee #6112 "Madafaka,Davefaka"LOL:DDNice 1 -
ricsa008 #6111 igen de én úgyértem ninmcs-eegylink v. egy oldal ahol lelehet őket tölteni -
emberke #6110 Első alkalommal egy harcos karival játszottam végig a játékot. Másodjára viszont egy tőrös rogue - assasin karit szeretnék indítani. Azonban tanácstalan vagyok egy kicsit. Nem igazán tudom eldönteni, hogy mely tulajdonságpontokat kéne növelnem. Elméletileg ugye a DEX valamint a cunning lenne a legfontosabb, de ahogy nézem a fórumot, kiderült, hogy a Dex-ből származó attack bónusz egy bug-nak köszönhetően nem adódik hozzá a sebzéshez. Emiatt van aki az AZ STR-re való pakolgatást részesíti előnyben. Szóval örülnék 1-2 tippnek ezzel kapcsolatban. -
Beni521 #6109 hát boltba nem tudtam megvenni a tombolót újratöltés után... viszont most h szintet léptem tudtam rá rakni pontot gyakorlatilag ingyé megúsztam a dolgot :O
az én kutyám Béla lett BZ törpje után :) -
Tomy Lee #6108 Enyémnek Sátán a neve.Szegény mindig kifekszik mert sokat Charge-ol be a tömegbe:Pp -
HBK #6107 Sziasztok, nekem egy olyan lefagyásos problémám lenne ami 1-1,5 óránként következik be.. Guglizni próbáltam megoldást de nem sok sikerrel.. Szóval ha valaki tudna megoldást azt megköszönném! :) Ja és a törpöm neve Madafaka a blöki meg Davefaka hehe :DD -
#6106 Nálam a kutya neve Dömper lett, dolgozik is, mint egy munkagép -
Prof William #6105 Ha találunk fémet kinél lehet kovácsoltatni belőle? -
Cat 02 #6104 Táborban törp rárakja neked. -
Beni521 #6103 rúnát h lehet rárakni fegyverre? -
#6102 Jo kerdes, fogalmam sincs :) Valoszinu, hogy a rajongo csinalta ugy, hogy minden betoltesnel szaporodjon a gyuru, egyebkent penz szerzesnek nem egy utolso otlet. -
Cat 02 #6101 Dokumentumok\BioWare\Dragon Age\Characters\Bla\
Elég ezt kimásolnom vagy kell a többi is h megmaradjanak mentések ? Illetve a slot mappákat törölhetem? (600 megásak)
Igen, Blabla a karakterneve, de vmiért csak Bla-t lát :D -
#6100 @ Calver, tomcsa4: Koszi a valaszokat. Nem fogok akkor erolkodni, hogy mindenaron legyen tolvaj a partyban, foleg ha utolag vissza lehet battyogni mas party-osszeallitassal es kinyitogatni a ladakat. -
#6099 Ja en irtam :D -
Prof William #6098 Én Buksinak neveztem a kutyát. Nagy arc egyébként. :) -
Beni521 #6097 megpróbálom a patchet hátha kijavítja -
Beni521 #6096 hát ez csodálatos, volt is nála 11 golddért. eladtam potik kivételével mindenem h megnézzem van e annyim összejött 18. utánna visszatöltöttem a mentést h csak a felesleges dolgokat adom el, és akkor már nem tudtam nála venni o_O -
Micsu #6095 jó a fórum motor én ilyet sose írtam -
Micsu #6094 Szerintem, olcsobb es egyszerubb is, ha osszevasarolsz mindenfele olcso alkoholbol, nem dobod ki azokat a ritkabb italokat amiket ossze vissza lehet talalni es oghrennek adod :) Utana megtanitja ingyen -
tomcsa4 #6093 Meg kell venned a könyvet. Haveromnál vagy bebugzott vagy megvette és kidobta véletlen, mert mostanában nem találja nála. -
#6092 Wikin azt irjak, hogy tole lehet manualt szerezni, amibol megtanulhatod. -
noxon #6091 Végig vittem, nagyon jó game volt! Remélem lesz 2. rész, és megtalálják Morigant :) -
Beni521 #6090 törp harcossal vagyok most 7-es, és meg szeretném tanulni a tomboló specializációt. azt olvastam gorimtól lehet el is mentem denerimbe, beszéltem vele de semmi tombolástanulásra utaló párbeszéd opció sincs -
#6089 egyáltalán nem. én is újra végig szoktam futni a területeken kinyitogatni a ládákat, átlag haszon rajta cuccok eladásából kb 2 arany/terület - ami köznyelvi kifejezéssel élve lófasz. de ha nagyon hiányolod ezt a részt - fogod, Wynne-el megtanulod Haste-et (2 pont kell rá összesen), és miután végigirtottál egy helyet, berakod kisvukkot a csapatba mondjuk tank helyére, majd haste be, és mint a golyó végigmész, kinyitogatsz mindent.
eddig szerintem az egyetlen hasznos dolog amit zárt ládában találtam, az egy rúnatőr volt Circle of Magi-ban, a legfelső szinten. de abban sem vagyok biztos, h zárt volt-e vagy sem. -
tomcsa4 #6088 Nem tudod letölteni és itt ne is warezozzunk. Még egy utolsót írok a warezhoz: vannak tört, kiválóan működő DLC-k is. De ennyit erről a témáról.
(Amúgy nem ciki, nem mindenkinek van azonnal pénze rá.Nálunk elég nagy kiadás 10k. Persze tudom hogy cigire ennek a kétszerese megy havonta, de nem rád értettem, ne vedd magadra.) -
tomcsa4 #6087 Nézd. Nálam a drop kegyetlen szar a ládákból. Ámde viszont egy-két küldiről lemaradsz, illetve másként kell megcsinálnod.
A csapdákba belefuthatsz, nem érdekes. Igen a Cunningra kell tenni, mivel a 4/4 sem elég skillben (sőt, elég hamar nevetségessé válik, viszont úgy vettem észre, ohgy nyitogatásnál kapsz pontot a zártörésre).
Zárójeles mondatom magyarázom: van minden egyes nyitás után kapsz pnotot rá vagy ha elértél egy bizonyos számú ládanyitogatást. -
#6086 Mennyire szukseges egy rogue meglete a csapatban? Roppant modon idegesit, hogy nem tudom kinyitogatni a zart ladakat, viszont mage main karival gondolom nem lenne tul sok ertelme zarnyitast (meg esetleg zsebtolvajlast) tanulni, mert gondolom mind2 vezerlo attributuma a Cunning.
Ezek mellett meg ott vannak a csapdak, amiket csak rogue tud hatastalanitani, szoval kinek mi a velemenye? -
#6085 De újabb kérdésem lenne. szóval mikor visszatértem a táborba, van egy kereskedő, aki azt szeretné hogy foglaljak vissza egy területet neki, hogy visszaszerezzék a családi büszkeséget.. na ott van olyan h tartalom letöltése.. ciki nem ciki nekem warez van.. akkor is letölthetem? vagy egyáltalán mi az? -
Beni521 #6084 köszi :) már törlöm is lefele a csúnya tört verziót. -
Probatbicol #6083 Igen tudod, csak az uninstallálásnál jelöld be, hogy tartsa meg a mentéseket. -
tomcsa4 #6082 Természetesen tudod folytatni. Sőt a nyelv sem akadály. Azaz ha angollal törteztél, menni fog a save a magyar origivel. -
Beni521 #6081 valaki #5979?