Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Ó, elnézést.Nem néztem körül kellõképpen.Kössz szépen 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Rage47
a játékhoz simán jár, úgy tudom
le is írják az oldalon, ahol megrendeled
Strategy Guide az mindegyik kiadáshoz jár. CDG vagy 576, normál vagy gyûjtõi.

Why so serious?

nyirog
A CSK 1 -ES VALA AZ MORRIGAN ????!!!!!! :o De nagy..... 😄, akkor a morrigan szerepe még testhezálló is a csillagkapuban is hasonló karaktert játszott. Nem gondoltam volna h ilyen színészek vannak a karakterek mögött, kíváncsi vagyok mikor bukkan fel Michael Shanks és Richard Dean Anderson ( ha már csillagkapunál tartunk 😛)😄

Szabi84
és ez a strategy guide mihez jár? igazság szerint erre fáj a fogam

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Rage47
tedd easyre
grebber
Na picit vittem tovább még nagyon az elején vagyok.
Hát ez nem biztos hogy az én játékom lesz 😞
Van küldetés menjek 3 társammal az erdõbe és vigyek nekik 3 fiola éjfattyúvért meg tekercseket.Na olyan szinten kinyírnak minket egy részen állandóan hogy öröm nézni 😞

Next PC upgrade: 2022

Rage47
hát nem akarok reklámozni, de a cdg-nél biztosabban megkapod a cuccost
kb ennyi sztem
Szabi84
Ja még egy kérdés, van különbség az 576-os és cd galaxisos gyûjtõi kiadás között mert rendelés elõtt vagyok.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

MaskimXul
nekem morrigan a kedvencem, Claudia Black (Farscape, SG1) mindenben jó 😊
nyirog
a beszólásai is jók, meg az animációja is jól tükrözi a stílusát 😄 k...va hiteles sztem. De a mágus csajnak morrigannak is jó, mikor megtudta h az anyja elküldi õt velünk, annál a pontnál azért vigyorogtam, nagyon jól el lettek találva karakterek hangjai (megint csak) és az animációik.

beteg: igen, sajnos le kell vágni

T4sY: keress a tóparton kószáló zombikat, nekem volt hogy beakadt az egyik egy kerítés mögé
Szabi84
A gyûjtõi változat magyarosítva van?

MaskimXul
a 3025-ös hszben van a megoldás a köves kérdésre.
LeonSilver
Két dolgot szeretnék kérdezni.
Az egyik az, hogy ha már Redcliffen túlvagyok akkor már nem is lehetek vérmágusmanus ?

A másik pedig inkább segítségkérés.Valaki lemondaná nekem, hogy melyik kövekre kell állni?Már a maradék hajamat is kitéptem...

dankesün

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

nem tudja vki, hogy a vérfarkas vezér megöléséhez a sárkányon keresztül vezet az út?
TDC Geronimo
Alistairnek van az egyik legjobb szinkronhangja a játékban. El tudtam vele beszélgetni a campbe nemrég majdnem fél órát 😄 imádom ezt a gamet <3

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MaskimXul
Jah, raktam extra pontokat a ctrl+c - ctrl+v skillemre <#vigyor>
[HUN]Crassus
9 óra 23 perc 18%_P

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Redcliff-nél mi a herét kell csinálni miután a dombon a lovagoknál nem jönnek a zöld ködbõl tovább a zombik? Lentebb a faluban, már jártam, és kinyirtam az ottani zombiakat is. Áll a game és sehol semmi ellen... Nem tudok tovább lépni <#falbav><#falbav><#falbav>
Huha , vegigcsinalni sem semmi, kitalalni otletem sincs honna kellene, es fontos hogy semmi mas kapcsolohoz ne erjek hozza kozbe csak a megadottakhoz a megadott sorrendben, kosz megegyszer
Ám érdekes taktikta: mágussal benyomod fire ball-t (aoe sebzés, ~ 5 ellen lazán rádaggrozik). Aztán pedig másik varázsló rányom valamilyen aura-t ami miatt nem tud mozogni, viszont nem lehet sebezni 😄 Eléggé fun mikor õt üti mindenki, többi 3 meg lazán szedegeti le az embereket.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kocce, hogy te miket nem tudsz <#wow1>
nyirog
A kunárit hogyan lehet kiszabadítani?

MaskimXul
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Step 1: Right one, right two, left three.

Step 2: PC steps on first section of ghost bridge.

Step 3: Right two, left three, left six.

Step 4: PC steps on second section of ghost bridge.

Step 5: Right two, right four, left six.

Step 6: Right four, left one, left six.

Step 7: PC steps on third section of ghost bridge.

Step 8: Right four, right five, left one.

Step 9: Right five, left one, left five.

Step 10: PC crosses successfully.

"Amugy szerintem a játék legszarabb helyén járok..." Nem a a legszarabb :S
A legszarabb a Gauntletnel a hid... meg most sem jottem ra hogy kellene kirakni azokat a hulye kapcsolokat, ha vki tudja irja meg legszi
MaskimXul
karma rendszer nincs, ládákat csak tolvaj tud nyitni.
triplet
vérmágussá mikor válhatok?

JethroHUN
Igen mert csak a rouge(tolvaj)-nak van az a skill amivel lehet törni a zárakat.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nyirog
hello skacok lenne pár kérdésem: a játékban van olyan h karma rendszer, ha van akkor azt ki is jelzi valahol a játék(tudom h a barátaimnál ott van olyan h mennyire kedvel meg mennyire nem, de engem az a klasszikus karma rendszer érdekelne)? Ha katona vagyok akkor ki tudom majd nyitni a lezárt ládákat (kulcs nélkül természetesen), vagy ahhoz h fel tudjam törni õket mindenképpen tolvajnak kell lennem? Elõre is kösz a válaszokért.

b-type
Nem..korántsem akartam bántó lenni.
A 'dara' csapattal szembeni ellenérzésem pusztán annyi, hogy pár szerepjátékban sokkal szórakoztatóbb a játék, ha nem szokványos (faj/szakértelem) csapatot állítod össze, nem azt nézed hogy mire ad faji módosítókat és az ahhoz passzoló szakértelmet csinálod, hanem ténylegesen azt a karaktert hozod létre amivel kedved van végigvinni a játékot,...és a csapat sem harcos/gyógyító/varázsló/tolvaj..

Egy hatékonyság szempontjából nem maximálisan kiaknázott karakterrel/csapattal sokszor szórakoztatóbb a játék...teszem azt én szeretek monk-l jásztani, illetve kevert csapattal. Nagy dumák jönnek ki 😊)

...és azért is törekednék jó csapatmunkát beállítani, mert egyébként nagyon sokrétû lehetõségei vannak a játéknak, egyedül a védelmezõ lehetõség szúrja a szemem, mivel a védelmezés cselekvés nem képesség, így szabadabban használhatná az egyéb képességeit.
Értem ezalatt hogy védelmez, egy gyengébb fizikumú karaktert, de attól még optimálisan használja ki a képességei újratöltési idejét.

A 'pillanatállj' így is játszik, de azért ha lehet engedném a karaktereket...minél kevésbé érezzem a bábjátékos módot. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Most meg azt írja hogy a gólemes küldetés nem engedélyezett... mi a franc lehet? Addig nem engedi a mentést se betölteni...
[HUN]Crassus
jah ez lesz az! thx😛

Nagyon szépen köszönöm!

Ez egy kiváló játék.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

AntiHero
Na végre így van remény normálon.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

robotnyk
de ott van a my games listában, csak nem indul? nem lehet hogy csak egy steam restart kellene? vagy a patch miatt bejött nálad is a bug és visual basicet kéne frissíteni?
Nekem is ez volt. Reinstal lett belõle. Most jelenleg nincs patcholva és megy a game...

De nem tudom mi okozhatja.
STREEX
Elmondaná valaki hogy denerimbõl hogy lehet kijutni?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

[HUN]Crassus
Ott van 15 giga a steam mappában....leszedtema warezt a géprõl és a steames Dragon age-el nemtudok mit kezdeni teljesen megkukult:S

EmThor
Múlt csütörtök óta kapható a Tuan kiadótól. Most kedden került fel a Libri ill. Alexandra könyvesboltok kínálatába, én a Librivel bekérettem az Árkádban levõ boltjukba (1-3 nap) még rögtön kedden, azóta se írtak vissza 😞

mivel képet senki se töltött fel a prima guide-ról, ha meglesz majd csinálok én...

robotnyk
ha megveszel valamit, letölti, bekerül a listába a steam kliensben, ennyi.
Nem is tudtam, hogy nálunk is kijön. Szuper.

Why so serious?

[HUN]Crassus
Steamrõl vágja valaki,hogy installálunk?

Kandurex
Rendelhetõ a Dragon Age elõzmények könyv:

http://webshop.animare.hu/i/product/161/1614/161405_1a.jpg

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Megmaradnak a mentések patch után is.
Akinek nem indul a játék:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2&displaylang=en#filelist
Jakuza001
Mert keves a variacios lehetoseg. 4db feat nem valami sok, foleg ha a varazslo elveszitti a fo varazslatainak a hasznalatat.

Ha felteszem a patchet elõröl kell kezdeni a gamet?
Azért az hasznos lenne ha megnõnének az értékei a partinak, mivel épp normálon nyomom, és nem olyan könnyû, lehetett volna kicsit kiegyensúlyozottabb valóban. No meg a fagyások ha vannak azokat se árt megelõzi.
Kandurex
A szavazás szerint Shapeshifter (alakváltó) szak nem nagyon jön be senkinek, kár, mert érdekesnek tûnik :/

Kandurex
ESC

Na most mivan megint? Feltettem az 1.01-es patchot, és azóta nem indul a játék egyszerûen! Rákattintok, hogy Játék indítása, egy tized másodpercig az egér mellett egy kis kör jelenik meg (hogy dolgozik), aztán egy tized másodperc után eltûnik, és semmi. Nem indul!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB