18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Kandurex
    Érdekesek ezek a tárgyak, de ez az egész DLC amit a DA nyújt elég gyatra,..én azt hittem több 10 órás játékmenet pluszok lesznek, új helyszínek, esetleg kasztok, történetek meg ilyenek....erre megint egy balta, meg egy gyűrű...ehh
  • Kimi23
    3 tárgy akiknek esetleg kellenek:

The Wicked Oath
    Mark Of Vigilante

És ez új, most adják azoknak akik megveszik november 30-ig:
    The Edge

Telepíteni a szokásos módon, daupdater-ben kiválasztani a dazipeket és kész.
  • A file
    köszi
  • josi
    skill elosztás
  • A file
    nem tudjátok hol az a mód amivel a kasztokat tudom újra elosztani? gugli meg nexus nem mutat semmit
  • wedge31
    Ahogy az a gyerek kifognézni szerintem még te jársz jól.
  • cikasz
    Megveszed a játékot eredetiben és úgy letöltheted.
  • Caine
    Az a Warden's Keep.
    Letöltése: Xbox live. Pc-n fogalmam sincs.
  • Kandurex
    Nekem az nem tetszett, hogy utána már nem akart találkozni...és, hogy soha nem láthattam volna se őt, se a gyereket,..ez elfogadhatatlan számomra. Legalább is úgy kezeltem le a helyzetet, mint ahogy a valóságban.
  • ricsa008
    ok na még 1x
    bontok
    az a DLC amit a táborhelyen kellene letölteni annak mi a neve ? és honnan tudnám megszereni?
  • Macros
    nagyon köszönöm megtaláltam. A vérfarkas tanyából nyílik az élőholtak tanyája... Ott van, de ugye a térképen csak a vérfarkas tanya látszik. Azon kell keresztül menni.
  • Különc
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Számomra az az érdekes, hogy ha csak a kölök érdekelte volna, akkor szétteszi a lábát és hadd szóljon, nem elfújja a gyertyát meg romantikusan rádmászik
    vagy lehet csak én engedek a nők manipulálásának nagymértékben xD
  • navahok
    Most hogy ezt leírtad már nem is tűnik jó ötletnek megtartani a mentést :D, csak az epilógus hatása alatt ezek nem jutottak eszembe. Tényleg könnyedén feláldozhattam volna de hát bűvharcosom nem azért szenvedett ennyit hogy feláldozza magát. Morrigan hadd szenvedjen a furcsa kölykivel :D.
  • Macros
    Köszönöm. A térképen vérfarkas tanya néven szerepel?
  • Kandurex
    Minek? Vagy te nem áldoztad fel magad? :)...szegény Alistert küldted a halálba mi?! :)...vagy felcsináltad az erdei ribancot? :)
  • Kandurex
    Farkas tanyán, egy kis helyiségben, ahol van egy emelvény.
  • navahok
    Most hogy végigvittem az epilógus tisztára olyan érzést keltett bennem hogy ez is úgy tervezik folytatni mint a Mass Effectet. Minden esetre a mentéseket megtartom :).
  • Caine
    Szerintem érdemes vinni. A csapdákért 30-50 Xp-t is lehet kapni ,ha eltávolítod, vigyázok is rájuk, mint az állat (hogy ne lépjen bele senki), néha 2x annyi xp-t kapok a csapdák leszedésért, mint a monsztákért ...
    A ládák kinyitásánál is hasznos (újabb 20-60 xp). A ládákban ugyan nincsen semmi igazán különös (eddig), de néha van egy-két hasznosabb tárgy és rengeteg eladható cucc. Nagyon sok pénzt lehet csinálni, a sok kis apróságól és vannak ajándékok is a csapattagoknak.
    Ezen felül a rogue elég jó harcos (bár tanknak nem jó), lehet íjásznak fejleszteni és/vagy orgyilkosnak specializálni.
    Nálam állandó csapattag.
  • Macros
    Hali! Meg tudná valaki mondani, hogy a bűvharcot hol lehet megtanulni? (köszi a segítséget.)
  • Caine
    kövezve = követve
  • Caine
    Szerintem Shalenek (Gólem, Stone Prisoner)vannak a legjobb beszólásai, viszem is magammal minden hová.
    Az egyik legjobb tank, iszonyatosakat sebez és nagyon golyó álló. Ja, és nem szokott folyton beszólni. Ha kedvem van jót cselekedni, nem bánja, ha egó vagyok, azt sem. Azt szokta értékelni, ha az "aki erős túlél, aki hülye haljon meg" elvet kövezve hozom a döntéseimet. Ráadásul ez nekem is nagyon megfelel.

A kedvenc beszólása (eddig):
    Éppen a vérfarkasok és az elfek között próbálok valamiféle megegyezést létrehozni és azon vitáznak, hogy ki kinek kijét ölte meg és folyton egymás fejéhez vágják, hogy ezért meg kellene ölniük a másikat. Erre Shale: Please, somebody kill somebody. (Könyörgöm, valaki öljön már meg valakit)
  • Lacee
    én élveztem a démonirtást, pláne a Fade-et :)
  • Dondark
    áááááááh
    ez az enyészet tönkretesz
    Ez a játék eddigi legunalmasabb része amikor a mágusokat kell meggyőzni hogy harcoljanak az oldalunkon!
  • Tomy Lee
    XD
  • Különc
    Csaj karival játszom és szerintem a legdurvább feje Alistairnek van a szexjelenetben, főleg a legutolsó snittben. Oltári xD
  • Prof William
    Az én karakterem is hiába néz ki jól de iszonyat maflán néz ki fejéből párbeszédek közben. Szex közben pedig valami olyan perverzált elvetemült fejet vágott hogy szakadtam rajta. :)
  • fixpont
    Valojaban sehol. Egy helyen kiirja, de az igazabol nem az. :D
  • Beni521
    hol tudom megnézni h hány százaléknál járok?
  • cikasz
    Ebay-en 5k körül is meglehet venni. Ezzel kapcsolatban van egy olyan kérdésem, hogy ha angol verziót veszek akkor azt tudom valahogy magyaritani?
    köszi
  • Calver
    hát igen, bár ezeket még nem próbáltam ki, de normális arc összerakása nálam is problémát okozott, bár végül sikerült egy egészen hetero külsejű elfet összehozni. igazán lepacsizhatott volna a Bioware a THQ-val és kölcsönkérhette volna a Saints Row 2-ben használt karaktergenerátort - mert perpill biza videójátékok terén az a csúcs.
  • Tomy Lee
    HD-t meglesem biza,mindjárt lennt is van;-)ty
  • Tomy Lee
    Az a baj Male arcot hiába szerkesztem meg pl dühös kinézetünek mert ingame távolról szinte ugyanolyan bágyadt arcot mutat vissza.Na ez nemtetszik:(
    Az összes szereplő közül az enyém mindig a legbutább arc:Ss
  • Calver
    kis nexus és bioware oldalán lévő projektek közti böngészés után pár szerintem értelmesnek tűnő mod (avagy amit nem 12 éves kisfiúk csináltak fap-fap-fap céljából):
    [URL=http://social.bioware.com/project/736/]Leliana, kevésbé "lapáttal arcon" verzió[/URL]
    fehér fogak ohyeah
    meg pár egész értelmes arc
  • A file
    nah srácok...akinek gondja lenne a grafikával,kapja le a HD pakkot. dragonagenexus.com
    kb 1 giga, a szörnyek,fegyverek,ajtók,szekerek,tűz stb királyul néznek ki.egyedül a karakter és terület modellek nincsenek még meg,de készülnek.

le is írja hogy kell installálni,fasza.enjoy
  • Tomy Lee
    Nem még nem
  • faber
    Kis családunk

A legjobb beszólás
  • Mathiasse
    de már meggygógyítottam azt az öreget a kastélyban vagy nem az a vége?
  • SaGa
    Igen, ez egy jókora bug. Ha megveszed a könyvet, azzal "megnyitod" a lehetőséget a felhasználásra és ez után bármelyik karakter bármely újrajátszásnál ingyé megkapja. Ha visszatöltöd a megvétel előtti állást, akkor is...
  • Lacee
    nos ezek szerint nem csináltad meg a Redcliffe-i küldetéssorozatot, ha még csak Genitivit keresed az Urn of Sacred Ashes miatt... :)
    Menj el a házába, ott valamilyen infot ki tudsz szedni az otthon levő segédből (vagy így, vagy úgy), onnan kétféle nyomon is el lehet indulni, attól függ hogy mire jöttél rá. Vagy a Varázskör melletti fogadóba kerülsz, vagy rögtön egy kis hegyi faluba. Onnan viszonylag egyenes az út...
  • MrAndree
    Megtanultad a lethalityt?