Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Why so serious?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Hát ez nem biztos hogy az én játékom lesz 😞
Van küldetés menjek 3 társammal az erdõbe és vigyek nekik 3 fiola éjfattyúvért meg tekercseket.Na olyan szinten kinyírnak minket egy részen állandóan hogy öröm nézni 😞
Next PC upgrade: 2022
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
T4sY: keress a tóparton kószáló zombikat, nekem volt hogy beakadt az egyik egy kerítés mögé
Az egyik az, hogy ha már Redcliffen túlvagyok akkor már nem is lehetek vérmágusmanus ?
A másik pedig inkább segítségkérés.Valaki lemondaná nekem, hogy melyik kövekre kell állni?Már a maradék hajamat is kitéptem...
dankesün
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Step 1: Right one, right two, left three.
Step 2: PC steps on first section of ghost bridge.
Step 3: Right two, left three, left six.
Step 4: PC steps on second section of ghost bridge.
Step 5: Right two, right four, left six.
Step 6: Right four, left one, left six.
Step 7: PC steps on third section of ghost bridge.
Step 8: Right four, right five, left one.
Step 9: Right five, left one, left five.
Step 10: PC crosses successfully.
A legszarabb a Gauntletnel a hid... meg most sem jottem ra hogy kellene kirakni azokat a hulye kapcsolokat, ha vki tudja irja meg legszi
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
A 'dara' csapattal szembeni ellenérzésem pusztán annyi, hogy pár szerepjátékban sokkal szórakoztatóbb a játék, ha nem szokványos (faj/szakértelem) csapatot állítod össze, nem azt nézed hogy mire ad faji módosítókat és az ahhoz passzoló szakértelmet csinálod, hanem ténylegesen azt a karaktert hozod létre amivel kedved van végigvinni a játékot,...és a csapat sem harcos/gyógyító/varázsló/tolvaj..
Egy hatékonyság szempontjából nem maximálisan kiaknázott karakterrel/csapattal sokszor szórakoztatóbb a játék...teszem azt én szeretek monk-l jásztani, illetve kevert csapattal. Nagy dumák jönnek ki 😊)
...és azért is törekednék jó csapatmunkát beállítani, mert egyébként nagyon sokrétû lehetõségei vannak a játéknak, egyedül a védelmezõ lehetõség szúrja a szemem, mivel a védelmezés cselekvés nem képesség, így szabadabban használhatná az egyéb képességeit.
Értem ezalatt hogy védelmez, egy gyengébb fizikumú karaktert, de attól még optimálisan használja ki a képességei újratöltési idejét.
A 'pillanatállj' így is játszik, de azért ha lehet engedném a karaktereket...minél kevésbé érezzem a bábjátékos módot. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Ez egy kiváló játék.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De nem tudom mi okozhatja.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
mivel képet senki se töltött fel a prima guide-ról, ha meglesz majd csinálok én...
Why so serious?
http://webshop.animare.hu/i/product/161/1614/161405_1a.jpg
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Akinek nem indul a játék:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2&displaylang=en#filelist
Azért az hasznos lenne ha megnõnének az értékei a partinak, mivel épp normálon nyomom, és nem olyan könnyû, lehetett volna kicsit kiegyensúlyozottabb valóban. No meg a fagyások ha vannak azokat se árt megelõzi.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB