Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretném megkérdezni merre tudok arcan warriornak tanulni ? könyvet sehol sem találok /
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Neked hogy sikerült aktiválni a 2 ingyenes DLC-t A Pala dühét és a Vérsárkány páncélzatot? Nekem mindig ezt írja: Unable to redeem code!
Pedig elviekben mindent jól csináltam: Játékon belül beregisztráltam majd az online Profilban is megcsináltam a regisztrációt és ha rámegyek a redeem code-ra akkor ezt kapom, hogy Unable to redem code. Játékot 576-tól vettem. Ezekszerint hibás a 2 kód, mert egyik sem megy ugye! Ja és sima nem gyûjtõi kiadás. Segítsetek légyszíves! Köszi.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
és akkor azokon a rémálmokon is végig kell menni amik a szélén vannak,és osztán jon a kozepe?
mert akk még messze vagyok....
ja és aki az elso "szigeten" van az a csávo azért vissza lehet menni?vagy ott marad?
PSN ID:misi2mezei
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Azért csak a hivatalos és elvileg titkos letöltési helyrõl töltenék illetéktelenül...
és annál az álomnál amit mondtam?ottan mikor fogok kijutni?amikor a kor mágusok tornyában probálom megszerezni oket hogy Connort megszabaditsam a démontol😄
és elfoglalták a tornyot...
és most ott vagyok az álomban!mennyi ideig tart kijutni onnan?
és az osszes ilyen "álomáson" végig kell menni?a rémálmokon is?jelenleg 3 féléve tudok átalakulni egér szellem és tuzes csávo😄de ezt már mondtam!
<#idiota>#idiota>
fotográfik kolomp edisön :D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
iLove oHs.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A törpöt hogy tudom a csapatomba állítani?
A kocsmban 1x beszéltem vele, valamivel felidegesítettem, és ha megint rákattintottam nem állt velem szóba.
Aztán msot kaptam azt a köldetést hogy keressem meg ezt meg azt a járatokba, hívnám de mos már nicns a kocsmába... Akkor már a csapatomba se lehet bent? nem szeretném õt is elhalasztani 😞(
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Most vagyok ott hogy meg kéne szerezni a prófétanõ hamvait, és valahogy fel kéne allítani a csapatot hogy át tudjak menni egy hídon a mérce 2. tesztje, valaki elmondaná a felállást vagy küldene egy képet?
Azért találják sokan nehéznek mert szarnak a taktikára, csak klikkelgetnek a piros körökre mintha diablo lenne. Pedig kicsit tökösebb ellenfeleknél keményen kell gondolkozni, meg rengetegszer használni a megállítást, hogy idõben tudj reagálni az eseményekre. Nem rossz a beállítható taktika sem, de közel sem elég.
Ha rendesen használod a space-t és egyenként kiadod minden csapattagnak, hogy "körönként" mit csináljon, nem lesz nehéz. Én egy elf mágussal mentem 17. szintig, és nagyon kevés harc izzasztott meg könnyû fokozaton. Karim meg Morrigan televágják a helyet AoE spellel, a tank meg a tolvaj pedig megy be aprítani, mivel easyn nincs csapatsebzés saját varázslatoktól.
Why so serious?
Why so serious?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
mellesleg énis warrior vagyok!
de nem igazán taktikázok a játékban,csak le olom az ellent és kész😄a taktikai részét nem használom engem az nem igazán érdekel benne....
és a másik kérdésemre is tud valaki válaszolni?😊
ja és thx a választ!
Why so serious?
Viszont ha akkor nem vetted fel a csapatba, buktad örökre mivel oda már nem lehet késõbb visszamenni. Marad helyette a törpe berzerker vagy Aliister tanknak.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Why so serious?