18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Cat 02 #6360 Örülj neki h van társad. Én a rugó csajt véletlen elküldtem (azt hittem visszarak csapatválasztóba, de hát nem :D), Sten-t meg ott hagytam h majd később kiszabadítom. -
#6359 Palával mi bajod ? -
#6358 Gyakorlatilag alig van nem irritáló, felvehető társ, mindegyikben van valami kis bibi, de talán eddig Wynne az egyetlen meg Zevran, akiken nem akadtam ki, sőt, Zevran kifejezetten szórakoztató. Sten csak simán unalmas és semmilyen, de a többiekbe baltát vágnék.
Az eb az egyetlen normális karakter, ő hibátlan. : D Özséb -
#6357 Ezek szerint nem ismerted meg oket elegge :p -
Prof William #6356 Azért fura hogy Morigan nagy mindenre kapható végzet asszonya nem meri bevállalni leszbi szexet de Leianna a hívő ex-papnő minden további nélkül nekiáll ollózni. :) -
#6355 sírni, hogy leszbi kalandod max az idegesítő kisvukkal lesz. -
#6354 Morrigan kedvesen utálatos boszorkány, sokat kell vele beszélgetni a táborban, s olyan válaszokat adni, ami neki tetszik.
Imádja az ékszereket - neked meg csak a helyet foglaják az investoryban.
Nő karaktereknek nem tudom mit lehet kezdeni a boszival
-
#6353 Nem rég az este olyan dpst toltam a szerencsevadászommal az orzammari rémen, hogy taunt után lehúztam a tankról, a köv tauntig kihúztam, alig talált el, de túléltem. A köv taunt után már ment minden. Veshialle fejsze és Asturian kardja odavernek fagysebzésssel (Morrigantől) és telekinetikus fegyverekkel (Wynnetől). -
#6352 Egy emeleten van az összes csak a lándzsás külön teremben van a többi háromtol.
Van egy ledölt szobor azt csak akkor piszkáld ha tápos a partyd mert egy bosszúálló bujkál benne ,lv7-on vért izadtam mire kinyirtuk mivel a kis boszit nem vittem magamal. -
krys002 #6351 sziasztok :) valaki játszik rajtam kívül mage-el??:D am most lvl 10-es vagyok, és 14 órát toltam eddig, pagonyelfek már szövetségesek. próbálom fűzögetni morrigant, ajándékot kéne neki adni h legyen is vmi komolyabb dolog vele??:D am marhajójáték, imádom :D -
#6350 Kepzeld, az. -
#6349 Melyik emeleten van az a három szobor? Nem találom :( Könyvtáros már megvan. -
ShaiHulud #6348 elvezetes lehet. -
#6347 10 eveseknek talan vicces o.o -
#6346 hmhmh :D:D -
#6345 Altalaban o healelt eddig, most direkt nem raktam ki a jatek elejen, majd a nagyobb bossokhoz nem art majd, de addig tokeletesen megfelel nekem a forcefield + taunt combo :) -
#6344 én a tűzgolyóval voltam így.. eleinte nem értettem de aztán rájöttem.. nem baj ha repül mindenki amik tápászkodnak finom kis infernó bekészítve oszt had hulljanak! -
#6343 használod őket, és ennyi. itt vannak leírva angolul -
#6342 repül a közelben mindenki - kivéve azt, akin kombózól - amerre tud, gondolom még easy-n is. ezért nem értettem miért akarná bárki ezt ellenfeleken csinálni amikor láttam ezt a kombót... aztán Deep Roads közepén egyszercsak hirtelen értelmet nyert -
#6341 még egy kérdés: a varázslat kombókat hogyan lehet megszerezni?
van valami könyv amiből meg lehet tanulni? vagy hogy? -
#6340 okés köszi az infót igy már megvan!
és a lökéshullámnál "baráti tűz lehetséges" ?:DDD csak hogy idézzem a játékot! :D -
#6339 öööö... fogalmam sincs a magyar neveikről, de megpróbálom. Force Field gondolom magyarban Erőtér, és a Lélek (?) varázslatok közötti utolsó sorban van, a második hogy pontosabb legyek. Crushing Prison-nak valami préselő börtön lenne a logikus név, bár ez roppantul hülyén hangzik, mindenesetre ugyanebben a sorban a negyedik varázslat, amit nagy előszeretettel használnak az ellenfelek a karaktereiden. namost, ha egy ilyen történik, rányomod a Erőteret az épp összepréselt karakterre, és - mivel ez egy varázslat kombó - egy hatalmas lökéshullám lesz az eredmény, ami felborít mindenkit a környéken. roppantul hatékony ha épp a tankodat bántják, és a komikus hatásról sem árt megfeledkezni.
ha a nevek nem stimmelnének, itt hasonlítsd össze az ikonokat, onnan kilogikázod. -
#6338 nekem magyar verzióm van.. leírnád, ezt magyarul is? :DDD
szívesen kipróbálom/nám! -
#6337 legjobb megoldás erre: Morrigan-nel rakj egy pontot a Force Field-re, aztán változtasd a Crushing Prison-t Shockwave-é
(el nem tudom mondani mekkorát röhögtem amikor felfedeztem h ilyet is lehet, és hirtelen a Sten-t ütő 10 dög... szétröppent ) -
A file #6336 látom sokan toljátok nájtméren,és még így is könnyűnek mondjátok.Rebalance ez való nektek:)
-a potik cooldownját nem kicsit növeli meg(a smalloké 1 perc,többi meg másfél...)
-erősebb ellenfelek,jobb drop
-jópár cucc statjait átírták,így már nincs annyi használhatatlan shit
felraktam,hardon egy random encounter volt kb fél óra:)
a cucc statok arra vonatkoznak,amikortól felraktad a modot,tehát amik nálad vannak arra már nem.még annyi,h a cuccok neveit visszafordítja angolra,bár spec. engem nem zavar.aki könnyűnek találja a gémet,rakja fel:) enjoy -
#6335 Nightmaren a csorlák/csesznye küldöttek tudnak bebaszni valamelyik karid nagyon csúnyán: crushing prison és halál átok kombóval. Általában ha valaki azt bekapja, már reloadolok (ha nem Alistair az akkor vele semlegesítem). Többi nem gáz. Most úgy tolom, hogy lehetőleg poti és sérülések nélkül (ha egy tagom lesérül, reload), csak sárkányoknál potizok, többi megoldható simán csak heallel. -
#6334 szar az élet mi? :DDD ne aggódj lesz ez még "érdekesebb" is! :D -
#6333 beteleport, mindenkit kinyír.. mostmeg kijönni nem tudok (owned :D) -
Tomy Lee #6332 Na jól van megpróbálom kihúzni a sárkányt de ennyi csapda már beteges ami van itt a romok-nál azt egyet se tudok hatástalanítani:)(
Köszi a helpet!Csapdakészítés-t meg majd maxolom!! -
#6331 Tényleg, nekem a survival-om is maxon van, hmmm... -
#6330 szevasztok
most vagyok ott hogy meg kell ölnöm fehéragyart az elfeknek.a vérfarkasoknál vagyok és lementem egy pocsolyába ahol 9-10 vérfarkas támad rám egyszerre.milyen taktikát ajánlotok oda mert mindig meghalok. -
#6329 Ha valamilyen olyan értéket módosít akkor igen (de ezt a sérülés fölé helyezvén a kurzort meg fogod látni). -
Tomy Lee #6328 De most nézem nem ártana már azokat is növelni amiket írtál jah ott lesz a hiba.. -
#6327 a csapdáknál durván két lehetőség van. alapból ha kisebb csapdák vannak akkor a túléléssel láthatod Ha megdobod a megfelelő pontot. a magasabb szintü csapdákhoz viszont KELL a csapdakészítés skill anélkül NEM fogod látni őket, csak ha már elcsattant. >;) -
Tomy Lee #6326 Az nem befolyásolja,hogy most éppen vannak rajtam ilyen sérülésjelzők mint pl.vakság,trauma meg sok minden?Ez a trap keresés ettől független vajon?thx -
Tomy Lee #6325 Én is most,hogy kiismertem azt mondom Rogue-ról nagyon eltalálták.Látványos(főleg a lendület harcmodor^^),hatásos,meggyőző:)!
-
#6324 Magas csapda/zárnyitó skill kell és sok-sok-sok cunning. Ha az nincs szart sem fog látni a rugód a trap-ekből. Meg időnként meg kell vele állni elől és várni. Idő néha, míg kiszúrja a durvább csapdákat. Ha nyugton marad, meglátja. -
#6323 használd a taktikát ember! én hozzájuk sem nyúlok, csinálják maguktól. nekem csak annyi a dolgom, hogy a zsákban legyen elég H-poti és ennyi. -
Tomy Lee #6322 Ja amit kérezni szeretnék:
egy ideje nem látom a cspdákat de pár szintel előrébb még láttam és hatástalanítottam is.Miért van ez?Abszolúte nem látom a trap-okat rugómmal:(
Még erre is válaszoljon v.ki légyszi:"Ha vége a fősztorinak akkor bezárul a világ vagy mellék küldik mehetnek tovább?" -
emberke #6321 Első nekifutásra én is nehéznek találtam a harcokat, pedig jó pár rpg-vel játszottam már. Második nekifutásra viszont beszereztem a különböző DLC-ket,valamint felraktam a játékhoz kiadott javítást, s így mindjárt más lett az egész. Jelenleg hardon játszom, de könnyebben tudok haladni most, mint korábban. Pedig első alkalommal normál fokozaton játszottam végig a játékot. Egyébként kellemes csalódás volt számomra a rugó, valami elképesztően hatékony a harcokban. Kegyetlen nagy mészárlásokat lehet vele rendezni. :)