Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Windows XP Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 Single (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
AMD 64 (or equivalent) running at 2.0Ghz or greater
RAM: 1GB or more
Video: ATI Radeon X850 256MB or greater
NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Windows Vista/Windows 7 Minimum Specifications
CPU: Intel Core 2 Single (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
AMD 64 (or equivalent) running at 2.0Ghz or greater
RAM: 1.5 GB or more
Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

Recommended Specifications
CPU: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz Processor or equivalent
AMD Phenom II X2 Dual-Core 2.7 GHz or greater
RAM: 2 GB (XP) or 3 GB (Windows Vista/Windows 7)
Video: ATI 3850 512 MB or greater
NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
DVD ROM (Physical copy)
20 GB HD space

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Remélem a következõ patch feloldja a securom védelmet. már unom berakdosni a lemezt:S

Voltan
Hmm, hogyhogy errõl a játékról még nem hallottam????

Végre egy jû kis old-school RPG! Ezt muszáj beszereznem!
Gépigény mekkora?
Nekem AMD 3800X2, Nvidia 8600GTS 2 gig RAM.
Ez elég neki a jól futáshoz?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

wedge31
Már 7-nél kelet hogy kapjál.

ez most lehet hulye kérdés lesz de 8 lvl es a warriorom és még nem kaptam pontot,hogy tudjak specializáciot választani😞
ez miért van?bug?

PSN ID:misi2mezei

Hé meberek valaki nem tudja hogy a Szent hamvas küldinél hogy tudok átmenni a hídon? ez hit második tesztje bizalom néven. Valaki segítsen!
Elõre is kössz.
kösz akkor lehet vissza töltök egy sokat és elmegyek érte
Jó, egy healt én is adtam neki azért, addig jó amíg nincs Wynne. De nem érdemes több pontot pazarolni nála arra.

neptum: a térképen Circle Tower néven szerepel de nem tudsz közvetlenül odamenni, van mellette egy hely, Lake Calenhad Docks, onnan lehet átcsónakázni majd. De ott harcolni se kell, elõbb találozol Wynne-el minthogy bárkivel csatázni kéne.

Why so serious?

Jakuza001
Na ez az ami nem igaz, az elso healt jo megtanitani Morrigannek es beallitani, az egyik varazslot 50%-ra a masikat 25%-ra. Egybol eletkepesebb lesz az egesz party.

a za baj hogy már rég benne vagyok a harcba és akor vissza kéne mennem jó pár mentéssel :S a Circle Tower a térképen merre fele található mert lehet akkor vissza megyek
Hagyd Morrigan-t, felesleges vele gyógyítani. Irány a Circle Tower, rögtön megkapod Wynne-t, õ spirit healer. Morrigan maradjon csak meg a támadó varázslatoknál (fagyasztás pédául rohadt hasznos), heal-re ott van Wynne.

Why so serious?

HELP elõzõ hsz-emre.
És rájöttem a valódi helyzetre. A játék hivatalos fóruma szerint sokan panaszkodnak, akik eredetiben szerezték meg, hogy nem jelöli a térképen a DLC küldit, szóval ez nem warez miatt van.

Segítséget kérnék srácok!!!

SPOILER!!!!!!!!!!!
Nah ott vagyok, hogy brankát a törpnõt, megkell keresnem az éjfattyok helyén (mélykút). Nah szóval eljutottam egy fõ boss-ig, 4 karú, 6 csöcsõ nyomorékhoz. Mindig kinyír, iszonyat gyengének érzem magam hozzá, pedig eddig senki nem tudott megölni. Minden részt simán megcsináltam de ez... kiakaszt. Szóval van valakinek valami jó tippje hogy csináljam ki ezt a rusnya dögöt?

A segítséget elõre is köszönöm.
nálam minden van mana csak potionból van kevés és így szívás az elejét már megoldottam mert találtam olajat úgy könyebb de a káptalanos rész szívás mert ott elsõ vonalba beraktak egy rahedli ijászt :S és így szívás Morriganek már gyógyítást tanítottam mert úgy kicsit tovább életbe maradok
Elnézést, látom már a #3252 hszben.

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

Kandurex
<#vigyor1> ott én is szoptam, de az saját hülyeség volt, nem vittem semmilyen manna készletet 😞 másodjára már okosabb voltam.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

EZ nagyon jó!!!

Olyan nincs valahol amiben megtudnám nézni, hogy a specializációkat hol lehet tanulni?

"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"

utálom ezt a szar zombis részt nem tudom bevédeni a Káptalant hameg 30 ezer zombit felviszek a Lovagokoz akkor meg szopok mert 1-et hülyék kinyírni tök fasza
Hidd el úgy írtam mind kettõt, sõt még a kötõjeleket sem hagytam ki! Úgy látszik hibás kódot fogtam ki. Ez van.

wedge31
Nem.

grebber
Nem tudom volt-e már kérdés ,de ha patchelem akkor a mentésemet nem rontja el ugye?

Next PC upgrade: 2022

nah denremben megtalaltam a muki inasat,annyit mondott,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
h valami fogaba vette az iranyt a tudos,aki a hamvakat kutatja,aztan tobbet nem tudtam belole kihuzni,es ramtamadt.
megneztem a vilagterkepet,nem jelol uj helyszint...merre kellene indulni??
help plz!!!

Ja hogy Nintendo Wii...értem. Azt tudom, hogy micsoda. Azt hittem, valami játékról van szó, amirõl még nem halottam.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

wedge31
Nekem a bérgyilkos speckoi beváltak lv14-en aszem a rangert veszem fel másodiknak a petek miatt minél többen vagyunk annál jobb.

Kandurex

,, botrány WII," Mi az a WII? Melyik játéknak lenne a rövidítése?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

hat a specializacio abban kimerul,h kapsz par uj skillt,amire tehetsz szintlepeskor...attol fugg,h milyen skill jon be azok kozul amit a specializacio ad...en pl lettem alakvalto,spirithealer,de csak healert fejlesztem,de azt se nagyon

Dettó. Tegnap próbaképp leszedtem,megnéztem.....eddig utáltam a hasonló játékokat,de ez...marhára bejön!

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Kandurex
Az alapot lehetne inkább erõsíteni? Vagy mást kell választani?

Kandurex
Sajnos míg a botrány WII, meg a hasonló egyszerû dolgok sikeresek, addig az ilyen fantasztikus, jó játékoknak nincs lehetõségük. 😞 5 éve, hogy nem volt játék ami miatt hajnal 4 -ig toltam volna...hihetetlen.

jah,tobbfele is lehet.

Gideon Wieth
Többfelé és specializálódhatsz ? Mert itt azt írja kapok 1 pontot 7 majd megint 1 14es szintnél 😊 akkor majd 2 félét lehet választani ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

valami baj van a kõbe zárva q-val, elmentem a hágóba beszéltem a kereskedõvel ideadta a botot és mondta hogy bejelöli a téképen az a falut ahol a gólem van de a térképen nincs bejelölve ill. a felszerelések között sem találom azt a rudat pedig miután bezéltem kiírta hogy kaptam tárgyat.
Tudja valaki mi lehet a gond?

A szerencsevadásznál (Leanna) mire kell rakni pontot hogy a zárakat fel tudja törni? Mert csak zsebtolvajlás képességet láttam és már van 1-2 zár amit nem tud feltörni.
denremben talaltam valami mukit,akinek bementem a hazaba,es csak 1 szolga volt ott,o is valami urnat emlegetett...nemtom,h osszefuggesben van-e

Le van írva. Denrem-ben vagy hol él egy emberke.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

en a papnonek csak csinyan beszologattam vegig,ide is adta a ketreckulcsot egybol😄

valaki nem tudja esetleg,h??:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
redcliff questnel hol talalom a hamvakat??a fiut mar legyilkoltam,annyit ir a quest log,h keressem meg,h a faszi felgyogyuljon,de azt mar nem,h kb hol...es fogalmam sincs...a veszedelembol mar csak ez hianyzik,a tobbi foquestet mar megcsinaltam.
elore is kosz😊

wedge31
Detto ,mikor kiszabaditotam Stent egyböl el is bucsuztam töle.

TVelvet
Alistair-t bazira utálom, helyette inkább viszem a kutyát mindig...
folyton rinyál mindenért, ha nem szent lovagként viselkedsz... bah
Hihi, hát nekem elég volt a fõkarakteremmel... Amúgy a szerencsevadász fordítás elég szerencsétlen-gagyi. 😛
wedge31
Ha Alistair veled van neked adja a kulcsot a srác ugyanis csontig benyal neki...

Sten kiszabadításának harmadik módja: zárnyitó képességû csapattaggal kinyitod a ketrecét, oszt kész. Leliana pont jó erre. Nekem ez jött be, miután a papnõvel nem jutottam egyességre.

wedge31
Companion = csapattag

Companion = majd a társad lesz ?

Ám zárnyitás az most h van ? Jött velem egy másik rugó és ránézek vele a zárra, ott a lakat, de nyitva van (mmint az ikon), de kinyitni nem tudja.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Gideon Wieth
warriornál melyik szak mit csinál ? mármint nincs valahol valami leírás róluk ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Jah az arcane warrior csak mágusoknak van ?

Solid Snake
Nem tudom volt-e sztem. hasznos lehet:

Arcane Warrior: Learned From: The Presence in Brecilian Ruins (“Nature of the Beast” quest line)
Blood Mage: Learned From: Desire Demon in Fade (“Arl of Redcliffe” quest line)
Shapeshifter: Learned From: Morrigan (Companion), Varathorn (Dalish Camp)
Spirit Healer: Learned From: Wynne (Companion), Wonders of Thedas (Denerim, after Landsmeet starts)

Rogue

Assassin: Learned From: Zevran (Companion), Alarith’s Store (Denerim, after Landsmeet starts)
Bard: Learned From: Leliana (Companion), Alimar (Orzammar)
Duelist: Learned From: Isabela (The Pearl in Denerim)
Ranger: Learned From: Bodahn’s Wares (Party Camp)

Warrior

Berserker: Learned From: Oghren (Companion), Gorim (Denerim Market)
Champion: Learned From: Arl Eamon (at the end of the “Urn of Sacred Ashes” quest line)
Reaver: Learned From: Kolgrim (Wyrmling Lair)
Templar: Learned From: Alistair (Companion), Bodahn’s Wares (Party Camp)

<#integet2>
Gideon Wieth
picit visszaolvasol leírják 😊 a farkastanya elõtti romoknál 😊 keleten :-)

Gideon Wieth
elõtte lévõ helyre kell menni, //térképen ez mellette van// és átvisznek majd hajóval ha jó a beszélõkéd 😊