Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Pssszt de halkan megjegyzem, hogy en is azt hittem a vilagterkepen latok majd csak helysegeket ahova menni kell, de majd a torpeknel jol megfogsz lepodni 😄DDD
mondjuk...érdekes, mert szerintem teljesítettem az elfet, és redcliffet is nagyjából, és még mindig 10% mutat a statisztika..jó is lenne, de félek, hogy ez azért több, mint 10 😞
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I think DA😮 is a healthy medium. It has enough choices to keep you coming back for consecutive playthroughs, but enough linearity to ensure that the story is always the main character."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
GanXstaZolee#2709
Valaki elmondaná hogy hova kell tenni a csapattagokat hogy tovább jussak a mérce questnél(a hídépítés)
Srácok a kõ gólemet hol lehet megszerezni?
Szinte emiatt érdemes megvenni. Nagy Gratula! <#worship>#worship> #eljen] Véleményem szerint a jó játékok + jó körítés mindig el fogja adni a játékokat, warez ide vagy oda. Aki ezek után warezol, pusztán anyagi megfontolásból teszi, akkor se venné meg ha nem lenne warez. Ez csak egy vélemény.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Why so serious?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De megrendeltem már az eredetit.
Igaz, dlck -re nem maradt pénzem.. majd jövõhónapban.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
.. egyrészbõl mert elfogy az életfeltöltõm, meg egy emberre 4 vagy 8 ellenség jut..
.. milye megoldással lehet ott továbbjutni?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
de szerencsére még nem toroltem😊
PSN ID:misi2mezei
Kumiho #2179
Ám ha 2. dvd-n vannak a nyelvi fájlok akkor elvileg ez elég könnyen warezohlató nem ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és hol találok ilyen embereket?
No majd akkor visszatérek oda, köszi.
Kumiho #2179
Szerencsére én már nagyon régi motoros vagyok 😄
A BG 2-t pedig imádtam anno.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Üvegcsét hol a fenében találok vagy veszek kotyvasztáshoz?
Mert líriumfõzetet meg gyógyitalt már simán csinálnék, hozzávalók elejétõl kezdve megvannak, de üvegcsét sehol nem találok..
Kumiho #2179
rámegyek arra amit ki akarok választani és semmi😞
még kell elote valamit csinálni?kitanulni vagy mi?