Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
mire végzel nem 100% lesz. Az az egész contentet számolja. Olyan 40 körül leszel kb attól függ miket csináltál. De elég hosszú game nem kell félni tõle, hogy rövid lenne 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jakuza001
Marmint Redcliff melyik reszet teljesitetted ? 😄
Pssszt de halkan megjegyzem, hogy en is azt hittem a vilagterkepen latok majd csak helysegeket ahova menni kell, de majd a torpeknel jol megfogsz lepodni 😄DDD

Kandurex
Nincsen ezzel gond, ha baromi hosszú a játék 😊 vagyis remélem,

mondjuk...érdekes, mert szerintem teljesítettem az elfet, és redcliffet is nagyjából, és még mindig 10% mutat a statisztika..jó is lenne, de félek, hogy ez azért több, mint 10 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Biowares tag így vélekedett errõl és valóban nekem is ez jön át:"On the subject at hand, I guess I missed the memo denouncing "linear" as a dirty word. Some games, such as Grand Theft Auto, benefit immensely from an open-world, sandbox setting. Other games, such as Call of Duty, are completely linear, and they use this linearity to set up incredible set pieces, which benefits a game such as that immensely.

I think DA😮 is a healthy medium. It has enough choices to keep you coming back for consecutive playthroughs, but enough linearity to ensure that the story is always the main character."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

jaja azt tudom csak mi aneve a helynek vagy kuldetesnek?😊

Letöltés közben megsérült a gólemes DLC, nem tudjátok hová szedte le, mert sehol sem találom és nem szeretném újra rakni az egészet.

TVelvet
könyvet ad el a csávó deneriben a varázsboltban (vmi thedeas boltja)
TVelvet
vegyél fel küldiket, a mágusok is adnak küldit, aztán a Crow is ad (bérgyilkosos) meg adnak grey wardenest is tipikusan, mert minden félét, a kocsmában denerimbe
watto
Spirit Healerré hol tudok "változni"? Ki tanítja?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
DLC azhiszem.

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

greyfox
Elvileg mennie kell, ha átírod AddIns.xml-t.

Steam: greyfox

Kandurex
Érdekes, ahogy haladok elõre a történetbe, valahogy nem érzem, hogy lennének mellékszálak, mintha állandóan a fõsztorit tolnám. Megyek a pagonyba, az elfek, törpök,...vannak olyan klasszikus helyszínek amik nem a fõszálhoz kapcsolódnak?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

13 percet tudtál várni ? 😄 Ám elvileg minden 3. szint.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

GanXstaZoleeWrk
Ráadásul ha valaki szereti a lokalizált verziókat mint én, annak alap hogy meg kell venni, mivel szeretném ha egyre több magyar verziós játék jelenne meg. A játék maga kegyetlenül jó, a CE kiadás már csak hab a tortán 😊 a strategy guide-al együtt.

GanXstaZolee#2709

hali
Valaki elmondaná hogy hova kell tenni a csapattagokat hogy tovább jussak a mérce questnél(a hídépítés)
Hi!

Srácok a kõ gólemet hol lehet megszerezni?

triplet
Valaki PLS a #3328-ra! kösz!

végre eljutottam Álom Földre vagy talán a pokolba nem tudni olyan rossz egyedül mászkálni
bélanéni
Megjött közben a csomag, ez a Strategy Guide félelmetesen jó!
Szinte emiatt érdemes megvenni. Nagy Gratula! <#worship> #eljen] Véleményem szerint a jó játékok + jó körítés mindig el fogja adni a játékokat, warez ide vagy oda. Aki ezek után warezol, pusztán anyagi megfontolásból teszi, akkor se venné meg ha nem lenne warez. Ez csak egy vélemény.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

A szerencsevadásznál (Leanna) mire kell rakni pontot hogy a zárakat fel tudja törni? Mert csak zsebtolvajlás képességet láttam és már van 1-2 zár amit nem tud feltörni. Vannak külön zártörõ képességek vagy valami mástól függ?
watto
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Orzamaros résznél van vmi jelentõsége hogy elpusztítom e az üllõt vagy nem? MErt el akartam csak -10Morrigian -5 a törptõl is... Ha meg nem pusztítom el Branka világhatalomratör asd 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

triplet
A képzettségeket hol fejlesztem tovább? mert szintlépésnél nem tudom. nem jön be a képzettségek ablak. csak a 2. szinten jött elõ, akkor tudtam fejleszteni õket, de azóta sehol semmi. Miért?

wedge31
Két mágus böven elfér ha nem egy talent ágon vannak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gnome
de hát lesz még mage, harcos, tolvaj -nól kb egyenként 3féle társad...most akkor ennyi erõvel kezd el újra, ahogy találkozol a sajátodhoz hasonló karakterrel.....ígyis-úgyis ki fogsz túrni egyet...pl, ha mage lennék nem kéne a csapatba a boszorkány de a vénasszonyt se tenném be.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Csakhogy a Spirit Healer kétszer annyit ér, mint egy hagyományos mágus aki tud gyógyítani, az a helyzet.

Why so serious?

miért kellene, így nem kell healer npct alkalmazni

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

robotnyk
azt hiszem elbasztam én ezt a csapatösszeállítást, talentelést, fõquest sorrendet... ha tudtam volna, hogy a mageknél healert adnak, akkor odamegyek elõször, és nem baszom el arra a saját karakterem... most kezdjem újra 10 óra után? :\
A Stone Prisoner + Warden's Keep nem megy. Nekem. Szégyen de warez -al tolom.
De megrendeltem már az eredetit.
Igaz, dlck -re nem maradt pénzem.. majd jövõhónapban.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

igen elkezdesz vissza fele futni azok meg jönnek utánad csak kevés életerõvel ne mennyél vissza mert nálam ez vol ta gáz és 1 Zombit nem akartak semmi áron leõlni
nah vissza töltötem most vagyok a Mágusoknál lekell ölnöm mindekit bár nem nehezek annyira az ellenfelek még hála égnek
tehát visszafele? oda ahol a ködös rész van?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Rage47
én elcsalogattam az ellenfeleket a Knightokhoz, és együtt leszedtük öket
Sziasztok.. mondja már meg nekem valaki, hogy kell továbbjutni Redcliffben annál a résznél, miután a ködbõl jöttek a katonák.. azokat legyõztem.. aztán egy ijjásszal elmentem egy másik helyre, ahol pár katona még harcolt egy "körben" .. de annyi ellenség jön, hogy képtelenség mindenkit legyõzni..

.. egyrészbõl mert elfogy az életfeltöltõm, meg egy emberre 4 vagy 8 ellenség jut..

.. milye megoldással lehet ott továbbjutni?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

ilyen nincs😄patcheltem a SKIDROW os warez verziot és most megint kell crackelni....
de szerencsére még nem toroltem😊

PSN ID:misi2mezei

thx figyeltem énis azt a hsz-t de nem tudtam,hogy mi az😄

Írtátok hogy a enchantál csak azok a fegyvereket lehet enchantolni amiknél van hej. Már nem tom hol tartok a játékban de még nem futottam össze olyan fegyverrel.
böröczk
még a másik oldalra se kellett volna átlapoznod, szinte kiszúrja a szemed <#idiota>

Kumiho #2179

Az elmondja h hol van, aztán mégse, de mégis. Nem egyszerû ^^

Ám ha 2. dvd-n vannak a nyelvi fájlok akkor elvileg ez elég könnyen warezohlató nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

wedge31

Állítólag warez verzióhoz is már lehet tölteni a dlc a stonét ás a warkeepert....De a kérdésem az volna csak a+ tárgyak mûködnek ott vagy a küldik is?
thx már azt hittem bug😄
és hol találok ilyen embereket?

böröczk
Hát betojok, pedig tutira lecsekkoltam a törpe készleteit legelõször... Illetve ha jól emlékszem meg se akarta mutatni. : D
No majd akkor visszatérek oda, köszi.

Kumiho #2179

Voltan
OK értem.
Szerencsére én már nagyon régi motoros vagyok 😄
A BG 2-t pedig imádtam anno.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Pontot kaptál. Azért nem tudod elhasználni mert kell az ember is aki megtanítja a specializációt.

Why so serious?

wedge31
A táborodban a törpénél rengeteg van.

A táborban a kereskedõnél van 99.
wedge31
Ha toltad a BG nem lesz nehéz ugyan arra épitkezik az egész ,4 fös party, pause a taktikához / itt van külön taktikai menü ahol beállithatod hogy reagáljanak le bizonyos eseményeket ,változásokat a karik / bár sok embernek érthetöen nehéz akik nem ahhoz szoktak hogy egy csatát lekell vezetni nem elég katintgatni.

böröczk

Üvegcsét hol a fenében találok vagy veszek kotyvasztáshoz?
Mert líriumfõzetet meg gyógyitalt már simán csinálnék, hozzávalók elejétõl kezdve megvannak, de üvegcsét sehol nem találok..

Kumiho #2179

csak az a gond,hogy nem kaptam!
rámegyek arra amit ki akarok választani és semmi😞
még kell elote valamit csinálni?kitanulni vagy mi?

Voltan
Thx, akkor elmegy. Bár úgyis gépfejlesztés elõtt állok.

Tudom, rég volt, de Pl. a Baldurs Gate-ekhez képest mennyire nehéz?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"