18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • steweee
    amúgy miért baszott le vki mikor a neverwinterhez hasonlítottam a játékot, vagyis kérdeztem hogy ua. stílusú e ? hiszen a shotok alapján olyannak tűnik. mind kamerakezelés, mint a sztori videobetétjei alapján. az hogy más történet vagy éppen más a gyártó cég, még nem befolyásolja a tényt, hogy STÍLUSÁT és MEGVALÓSÍTÁSÁT tekintve a két játék látszólag (nem telepítettem még) ugyanaz. tévedek?
  • Grusalak
    Azt tudom, hogy hogyan lehetett kutyát szerezni bárkivel, illetve tudom, hogy ember nemesnek van alternatív módja, de az lehetséges akkor, hogy az ember nemesnek kettő kutyája legyen?
  • Grusalak
    Nekem nagyon bejött eddig a játék. Nagyon nehéz volt eldönteni, hogy milyen hátteret is válasszak, és nem is sikerült 1-et választani, így kettő lett:
    Egy kitaszított törpe szerencsevadász: nem tipikus harcos, de rejtőzködés, zsebelés, mérgek és csapdák terén nem lesz gondja :-D Ettől függetlenül rendes srác, amolyan RobinHood beütéssel nyomom. Meglopom a gazdagokat, és a szegényeknek adom, azaz magamnak :-D
    Illetve egy nemes törpe: tipikus arisztokrata- A köznépet lenézi, és csak a harcban elért dicsőséget tiszteli (kétkezes fegyóra spec).
  • Sir Quno Jedi
    Előtte meg azzal abszogatta, hogy már meginta vezérünk seggét nézegeti.
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk mikor a jány rugóm éppen összegabalyodott Alistair-el, utána Wynne azzal szívatta szegény templart, hogy elmesélte neki, hogy születik a gyermek! :DDD Nagyon geci! :DDDDD
  • Sir Quno Jedi
    Igaza van Wynne-nek. A Grey Warden-ek mindenkit szolgálnak, embert, törpöt és elfet egyaránt. Ez a dolguk. Az baj, ha neked még nem esett le.
  • hollófernyiges
    Brankát én kiteoltam amíg le nem szedtem a gólemeit, illetve azután is. Akit épp támad az szalad előle a többi meg nyilazza/mágusbottal lövi.
  • b-type
    Wynne-ben semmi diplomáciai érzék nincs, emlékszem elkezdte lökni a pagonyelfemnek, hogy szürkekamarásként nekem szolgálnom kell az embereket (is) ??!
    Csak néztem...ezek után lehet a legtutibb mágus, akkor is csak egy lökött banya :)) Inkább kicsit nehezebb legyen a dolgom mint logikátlan.
  • Nagydög
    En speciel Alistairt kedvelem. Birom a kicsit abszurd humorat.
  • böröczk
    Lehet, hogy most beveszem a csapatba Alistair helyett, így második végigjátszásra, elvégre még nem nagyon volt hozzá "szerencsém", csak amennyire muszáj volt, Alistairt meg elég volt 50 órán keresztül hallgati. : D
  • dartonita
    Voros.Baszki.Csak vhol lattam szoke hajjal a csajokat.Az a leliana nevu idiota akihez hasonlo csak egy van,en. Mert keptelen vagyok normalisan megfogalmazni a mondanivalom egyetlen hsz-ben.
    Mea culpa,meloztam ejjel
  • dartonita
    Edited:szoke human bard.

Rollback volt?Egy csomo hozzaszolas eltunt :D
  • Me0w
    Kosz a tanacsokat, azert sem adtam fel :) Vegre raereztem korulbelul a harcra. Erdekes, de vegulis en voltam nagyreszt a hulye :) Mint az idobol is latszik (3:28), kicsit addiktiv :p
  • faber
    Ezt én is kérdezni akartam...tudtommal companionok közül csak a gay orgyilkos elf....
  • Különc
    A kis elf nőstény az kicsoda?
  • dartonita
    Hat...Zevran csont langyi ami nekem kisse gyomorforgato,de ennek ellenere amikor epp nem csapja a szelet a himnemu karakternek akkor szorakoztato.Wynne nagymama,qrvara semmi kedvem a fellengzos dumajat hallgatni,megkoti a kezed mivel minden oncelu dontest elitel.Alistair mokas egy dbig,Morrigannel eleg jol evodnek.Morri sztem nagyon rendben van,tetszik ez a chaotic neutral szemlelet.Stent is birom,keveset beszel de akkor gyalaz mindent.A kis elf nosteny a legunalmasabb partyban,ot csak ha muszaj volt akkor vittem magammal.
    Oghren nalam gyengus volt barmilyen poziciot betolteni,nemigazan tudom miket beszel.Opcio nevu kutyam a legjobb,keveset pofazik :)
  • Tomy Lee
    3.nekifutásra sikerült,elég kemény csata volt de éppen csak,hogy meglett
  • Különc
    Mindenre amire tudsz kattints rá és ha megvan mind a 4 részlete a történetének, meglesz a kincs a festmény alatt.
  • Különc
    Mintha néhányan túlságosan geekek lennétek xD Nekem minden karakter bejön, mindnek van egy sajátossága amiért lehet szeretni és igenis Leilana nem csúnya xD
  • DeDy
    Valaki?-->6365
  • wedge31
    Sten ,amikor mondja hogy szerezen egy jó páncélt és akkor esetleg gerincre vágja de még akkor se biztos hogy tuléli...
  • MrAndree
    Attól függetlenül egészségtelenül sokat emlegeti a Teremtőt, én is fejbe akartam már verni néha emiatt...
  • MrAndree
    Sten pedig unalmas, olyan mint valami karót nyelt idióta. Akkor vágtam ki a francba a csapatból amikor közölte, hogy egy nő nem lehet harcos. Meg a szaros kardja miatt lemészárolt egy egész családot. Hülyékre nincs szükségem. :)
    Wynne meg nem okoskodik, hanem tanácsokat ad, kifejezetten bölcseket. Olyan bölcs nagyanyós karaktere van. Én bírtam.
  • Prof William
    Zevran mind 2 csapatban játszik :) Pl Leiannát folyton ágyra hívja de közben engem is bevállalna.

Sten meg jó arc ha kicsit felenged. Mesélget majd Kunari terminátorképzőről stb... Ő amolyan marcona nagydarab harcos... + bár 1-2 párbeszéd közben kiderül pár nem harcoshoz méltó dolog róla. :)
  • wedge31
    Ezzel a Leliana egy szentlélekel nagyon elvagy tévedve beszélgetned kénne vele és ráfogsz jönni hogy minden csak nem szent ,ettöl még persze neked lehet irritáló.
  • Calver
    Wynne? komolyan?
    nálam épp megüti azt a szintet hasznossági/bosszantási mércén, hogy csapattag lehessen... elképesztően irritáló a folyamatos okoskodásával.
    ellenben Sten "viccei"... na azok epikusak, főleg amikor szivatja Morrigan-t
  • MrAndree
    Homokos ő (illetve bi) a női sztoriban is, az én női mágusomnak említette, hogy bizony nem vet meg semmiféle szexuális irányzatot. :)
  • böröczk
    Mondjuk concept artos karakterek jobban tetszenek, mint amilyenek végül lettek a játékban.
  • böröczk
    Női karakterrel játszom kizárólag, köszönöm szépen : D Zevran, ha úgy vesszük Leliana alteregója, direkt készítettek egy ilyen alternatívát, mint Mass Effectben (jó, persze Liara nemtelen, de akkor is női kinézete van, pont : P), ha női karakterrel vagy, fel se tűnik, hogy Zevran vonzódna a másik nemhez, ha pasas karakterrel vagy, akkor meg az nem, hogy az irritáló rasnya kis szentlélek érdeklődne az azonos nem iránt.
    Így lett kitalálva. A női karakter történetében Zevran nem, férfi karakter sztorijában pedig lehet homokos, annyi.
  • Tomy Lee
    Hát ez nekem se megy pont most vagyok én is ott.
    Van erre v.mi külön taktika?Fehéragyar,szélvész+csatlósok vagy 10-en elég durva:(
  • Torzonborz
    Zevran nálam állandóan Wynne-nek akar beakasztani szóval nem mondanám hogy langyi inkább biszex bár engem még nem környékezett meg ...addig élne :D de haláli jó dumája van és illik hozzá a hang is. elég lezser csóka.
  • Különc
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Wynneben az a bibi, hogy gyakorlatilag már nem él
  • Micsu
    branka vagy a gólem lenyomására van valami jó trükk mert vissza nem tudok menni, pósönöm alig, mentésem nincs csak azután hogy branka "bezárt"
  • DeDy
    Van egy elixír pont a csarnok bejáratánál az asztalon, ahhoz hogy megszerezd nem kell megkegyelmezni a mágusnak, amúgy van valami jelentősége hogy használok, megtanulok hasonló varázslatokat?
  • Nyugis
    én meghagytam a mágust cserébe (a fő karim vari) megkaptam a sötét vér varázslat osztályból kettőt. na az kuurvára megéri ám!
    mondjak azt nem tudom, hogy a lehet-e még hozzá megszerezni a másik két varázslatot??
  • DeDy
    Valaki meg tudná mondani hogy a Kamarás erődben hol van a a titkos raktár ahol elvileg a parancsnok kardja van.
    Illetve ki hogy oldotta meg ezt a küldit? Érdemes leölni a mágust és a démont, vagy szövetséget kötni velük?
  • Nyugis
    Zevran csatak buzi. :D majd rájössz ha sokat beszélgetsz vele és pasi vagy. konkrétan be akar majd akasztani egyet kettőt! :DDDDD
    ha meg vukkal van egy csapatban folyamatosan füzi, hogy dugjanak! :D
  • Lacee
    tényleg, a végkifejletnél női karakterrel a Morrigan-féle szál egy az egyben kimarad? Gondolom igen.
  • wedge31
    Ja, ö meg Oghren a kis kanos részeges törp hatalmas nagy fazonok.
  • Kandurex
    A galambirtóval?