Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként táska bõvítés van ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Arról van szó, hogy most éppen a táboromban vagyok, és olyan helyen "táboroztam le" (Flemeth kunyhójától mentem a táborba), ahonnét csak egy út vezet ki, és az Lotharing felé, vezet. Nos ott tartok, hogy Lotharing elesett, az éjfattyak megtámadták. Ezért akárhányszor elindulok akárhová, hatalmas ellenséges hordába ütközök! Ez azt jelenti, hogy a négy tagú csapatom kb. 15 ellenségbe ütközik (Csorlák, Csesznye, Vezért, stb...). Egyszerûen lehetetlenség legyõznöm õket ezen a szinten. Most mi legyen? Kezdjek egy új karakterrel? Melyiket ajánljátok?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Next PC upgrade: 2022
Azt hogy lehet megoldani? Ott a vadonban kéne még valamit tenni?
Mert mikor visszamentem a táborba azt írta a küldetés napló hogy fontosabb dolgom volt mint hogy ezzel foglalkozzak, szóval nem lett teljesítve.
Why so serious?
Grebber: toronyig sétagalopp a játék 😄
ogar igazából nem nehéz, csak röhejes... nekem annyiból állt h Alastir futott körbe a szobába, íjász meg én (mage) pedig lõttük közben ^^
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szarrá fossá vert:d
V9ykn8_TZL0
A sztori (bár még nagyon az elején vagyok, a romos erõdben, és várunk valami darkspawn hordát 😄) eddig nagyon tetszik, elképesztõen jól meg van csinálva. A Grey Warden beavatás kifejezetten letaglózott 😄
Ja igen, mit fejlesszek? Valami böszme dózer varázslót akarok, aki fossa a lángot meg a hóvihart, meg robbant 😄Ddd Eddig tudok valami alap tûzbogyót, a party fegyvereit be tudom gyújtani, fel tudom robbantani a geciket (jó véres lesz tõle mindenki 😄😄DD), meg szívok elfele életerõt. Amúgy meg elf vagyok, és cutscene-ekben égõ, hogy kis pöcs mindenki máshoz képest 😄Dd
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
hát ha eddig azt mondtad a játékra hogy nehéz, akkor majd most... úgy fogod uninstallálni az egészet mit a sicc😄
Elég frankó kari az a mágus is (akit adtak most segítségül) csak az a baj hogy a bénításon kívül a többi sebzése egy kalap szar löhenék egy ellen fél évig mire meghalna.
Egy mágus íjász nem is lenne rossz ötlet 😄
Ezt newm igazán értem mert nem találtam konkrét zártörõ skillt...
olyan gondom lenen hogy egy idö után a csapat egyik tagja nem akar követni, hiába nyomom meg a jelet kb 2-3 lépésig jön aztán megáll és nem mozdul, a t9öbbi meg jön.. már mindent megprobáltam de semmi. Valaki nemtudja hogy lehetne beállitani?
Azt láttam hogy fegyverekbe /kard, pallos, fejsze stb./ lehet rakni/rakatni rúna köveket.
De egy olyannak ami a védelemre ad, szerintem nem kardban van a helye.
Hm.. lehet a készítõk nem így gondolták. 😄
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Vagy lehet, és én vagyok vak?
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
amúgy el lehet valahol adni a felszedett dolgokat? vagy valahol lehet új fegyvereket, ruhát meg ilyeneket kapni?
amúgy azt a nagy szörnyet ott a toronyban ahol elakadtam ezzel a törp harcossal könnyû szinten + jobb taktikával 20 másodperc alatt kivégeztem.
am. a mágusnak hogy lehet olyan parancsot kiadni hogy: távolról támadja az ellenséget, és soha ne menjen közel hozzájuk csak akkor támadjon közelharc szerûen mikor ott van az ellenség az orra elõtt?!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Tessék 2 killing blow :p
http://imagerz.com/QENHWUtvAwICVl0eFgVQ
http://imagerz.com/QENHWUtvAwICVl0eEQVQ
http://imagerz.com/QENHWUtvAwICVl0eFwVQ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
emondaná,hogy majd lehet e még járkálni és csinálni a mellék kudletéséket?vagy vége van a játéknak?
PSN ID:misi2mezei
Why so serious?
A magyarítást kifelejtettem, az tényleg nagyon király. Angol megy megy, de azért egy ilyen mély tartalmú RPG-nél sokkal fajább a magyar változat. <#duma>#duma>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Szerintem az osszes felfedezett helyet es a mellek kuldeteseket is szamolja.
Persze lehet kihagyni jo sok mellekkuldetest, de akkor mi ertelme jatszani ?
1. A coercion/befolyásolás/ skill mennyire hatékony? érdemes feltornászni hamar?
2. Mage-nél az akaraterõn és mágián kívûl mit érdemes még nyomni? 1általán érdemes mást, vagy erre a kettõre szórjam a pontokat?
Elõre is thx a választ.