18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Calver
    spelljei jól vannak kitápolva, viszont talán neki a legrosszabb az összes karakter közül a skill és statelosztása - magic nevetségesen kicsi, emiatt spellpower is, bezzeg cunningra büszkén rakott. na meg ugye kicseszett willpowert kap ha elkezd kedvelni, ami megint nem túl hasznos... Morrigan-nél talán nem olyan jó a spellek elosztása, de statokban beveri, na meg ő nem egy okoskodó, önámító, Chantry-imádó vénasszony, aki szerint ejjdeszép hely a Circle "börtöne" és mindenbe kötelezőnek érzi beleugatni.

sajnos nálam is bent van Wynne a csapatban - túl sok kraftot buknék nélküle - bár még mindig édesen emlékszem vissza arra a pár esetre amikor könyörtelenül, mosolyogva levágtam

hátha valaki majd összemodol egy mágus Alistair-t - én spec roppantul örülnék neki, még ha kicsit komikus is lenne.
  • dartonita
    Szia.Kasztod,karakterlapod,achievementjeid?Anelkul itt persona non grata leszel :D

Amugy:

Tipikusan gonosz tarsad nincs.Se Morri se Sten nem gonoszak,csak nem latjak ertelmet uton utfelen mindenkinek a segget megmenteni.Ami ha alapul vesszuk a DA vilagat es az o hatteruket,tokeletesen ertheto.A baj az hogy full 'gonosz' partit nem is nagyon lehet osszeallitani mert Wynne,Leli,es Alistair is jo beallitottsaguak,es aligha nelkulozheted mind a harmat.
    Abban sem talalok kivetnivalot ha valaki lekaszabolja a spirit healert a magustoronyban.Kijatsza a karakteret vegulis,ami a lenyeg lenne.Nekem kimondottan tetszik hogy akarmelyik 3karaktert viszed magaddal,minden feladat megoldhato.
  • MrStokes
    Lehet egyszerre egynel tobb hex is fent ugyanazon celponton?
  • SZEG007
    Akkor nem játszottál még spirit healert kimaxolt fire spellekkel;)
  • Különc
  • Driss
    sziasztok
  • Grusalak
    Az hogy valaki gonosz, nem azt jelenti, hogy összeáll mindenkivel, aki gonosz... Épp ezért szoktak a gonoszok minden mesében elbukni, mivel ők nem fognak össze, míg a jók igen :-)
  • BEAST #6433
    Mar miert lenne a leghasznosabb?
  • Különc
    Én elképzelhetetlennek tartom Morrigan nélkül rémálmon, igaz nem próbáltam, de egyszerűen számomra kell, alvás, tömeges bénítás ill full fagysebzésre gyúrva nekem iszonyú hasznos. Így hogy gép irányítja zömében, 22%-ot sebez, pont fele az enyémnek, dehát egy szerencsevadászt nehéz megszorongatni dpsben
  • MrAndree
    Mágussal Morrigan felesleges volt, akkor Wynne/Leliana/Alistair teammel toltuk, a végére meg lett egy plusz tankunk a medve személyében, hála Leliana ranger specializációjának.
    Most rogue-al viszem Morrigant, a fagyasztés/bénitás képességeire igencsak szükség van. Főleg mióta rogueom a bénított ellenfeleket szemből is tudja "hátbadöfni".
  • böröczk
    Hát már azon gondolkozom, hogy kirúgom a csapatból, és viszem helyette Stent. Nem tudom, így milyen hatékony lenne a csapat, főleg keményebb főmuftik ellen. párbajhős/bérgyilok rugó, alistar, sten és Wynne.. Azért két mágus nem ártana. A fagyasztása meg nagyon szükségszerű, azonkívül főleg átkokra gyúrom, és hát Wynnenek az már sok lenne. : D
  • MrAndree
    Igen, elég gáz, hogy Morrigant nem lehet kihagyni ha nem akarsz szívni. Nem túl szimpatikus karakter, ezzel a "dögöljön meg mindenki" attitűdjével.
  • Különc
    Én mindig összeszedek mindenkit akit lehet, de eddig 3x játszottam végig és mindig Alistair/Morrigan/Wynne kombóval mentem (kivéve először ugye, akkor Stennel) szóval a legtöbbel beszélgetek, megdugom a táborban 8) aztán annyi.
  • Kandurex
    Nekem Morrigan nem volt túl hasznos, a Wynne sokkal értékesebb segítséget nyújtott. Később 14+ szint felett volt használhatóbb vérmágiával.
  • böröczk
    Hát akkor fölösleges, persze, de nekem egyik karakterem, amivel már végigvittem, arcane warrior, a mostani rouge, úgyhogy Wynne nélkülözhetetlen, és sajnos jelenleg Morrigan is. -.-"
  • Különc
    Első végigjátszásomkor én is bevertem de akkor nem tudtam, hogy a társam lehet meg egyébként is healer mágus voltam 8)
  • böröczk
    Ja, azonkívül rohadt nagy büszkeség a leghasznosabb társat lekaszabolni, remélem a továbbiakban nem lesznek purcanásmentesek az akciói.
  • Különc
    Biztos nehéz volt leverni egy még csak nem is elite mágust 3an
  • böröczk
    Kár, hogy nincs egy harmadik felvehető mágus, csatamágus, Morrigan gonosz és idegesítő, sajnálatos, hogy Jowant nem lehetett felvenni..
  • böröczk
    Gratulálok, nagyon ügyes voltál.
  • HBK
    hát Wynne egy spirit healer és aki healelné az egész partit.. :) elég nehéz mellette meghalni
  • Nyugis
    nos, én egy huszáros vágással megoldottam ezt a Wynne problémát. a mágusok tornyába amikor ellenem mer szegülni fogtam és kinyírtam.
    ÉS a többi kis csapattársam élvezettel segített ebben a nagyszerü műveletben. szerintem konkrétan élvezték! ;)
  • Driss
    hm ?:D
  • b-type
    Az is gonoszság ha nem segítesz neki lemészárolni az elfeket :))
    ..
  • Driss
    sziasztok valaki csinálna nekem jó Dragon age logót ??:D elöre is köszönöm
  • SaGa
    Stimt, pont ebből jön a dilemma. A vérfarkas "eredendően gonosz" és mint ilyen, egy gonosz beállítottságú karakternek partner némi védtelen elf népesség leölésében, de az, hogy emberek voltak megcsavarja a dolgot...
  • SaGa
    Persze, de az nem illő egy gonosz elf mágushoz...
    Az Wynne megoldása, nem Morrigan-é...
  • robotnyk
    az még csak nem is helyzetfüggő elfordítás, szvsz.
  • Különc
    Legjobb elfordítás (aminél tuti nem vágta a helyzetet a fordító, csak a szöveget látta) : belépünk a Kör tornyában arra a szintre ahol Owain van és Wynne azt mondja hogy : hope he's alright. Úgy fordította a fordító hogy: Remélem igaza van. Lmfao
  • b-type
    A mágusok alapvetően öntörvényűek, most a vallás (káptalan) elnyomja őket, de nem támogatják a káptalant hanem szolgálni kényszerültek.
    Sztem a mágusokkal nincs alapvetően baj, pedig sok sz@rt kavarnak mindig..de mivel ez köztudott, így akit mégis meglepnek az nagy eséllyel meg is érdemli. :)

A káptalan már nehezebb dió, ..mint alapvetően vallás elvileg független kellene hogy legyen, de természetesen ez nem így van.
    A káptalan nevében elkövetett bűnökre tekintettel lehet és kell lenni, de ugye a vallás eredete az rendben van, tehát azt megtámadni őrültség lenne.
    A Templáriusok a kóbor mágusokra vadásznak, és ezt sztem általában jól is teszik, annak ellenére hogy persze nem szimpatikus. :))
    Egy mágus ha egyedül marad rögtön elkezd hatalmi terveket szőni és az nagy baj, míg közösségben egymáson élik ki az ilyen irányú vágyaikat :DD
  • MrStokes
    Sten-nel en is igy jartam. Otthagytam, hogy majd kesobb jol visszamegyek erte. Ha nem jott ossze...
  • MrStokes
    Nekem mage a fo karakerem. Igaz en is meg csak lvl 11 vagyok, de azt kell mondjam, hogy patch nelkul, normal nehezsegi szinten kelloen nehez a jatek. Elvezetes.
  • Sir Quno Jedi
    A vérfarkasok alapvetően elátkozott emberek, így nem támogathatod őket, gyűlölnöd kell őket, pont mint az elf vezér. (mármint a te logikád szerint)
  • robotnyk
    a vérfarkas - elf konfliktusban van még egy megoldás azé' :p
  • SaGa
    Nem válik, de ha valaki ebben a világban gonosz karaktert akar, magától értetődik az elf mágus.
    El van nyomva mint elf és el van nyomva mint mágus. Az ilyen karakter nem csinál meg egyetlen káptalan feladatot sem. Ahol dilemmába estem, az az elfek vs vérfarkasok sztori.
    Ha a gonosz karakter alap attitűdjét veszem figyelembe, akkor kiirtom az elfeket és a vérfarkasokat támogatom. Ha ellenben beszámítom a faji viszonyokat is, akkor a vérfarkasokat kell kiirtanon és az elfeket támogatnom...
    A mágustoronyban a mágusok kiirtása is szóba jöhet, hisz ők azok, akik alájátszanak a Káptalan uralmának. Persze szíve szerint a templáriusokat irtaná ki, de azokat nem lehet, vagy nem jöttem rá, hogyan tudnám felszabadítani a mágusokat és lenyomni a Káptalant...
  • b-type
    :)
    Nem gyűlölködöm, nem gyűlölöm az embereket a karakterem szerint, de szolgálatot ne várjanak el. Segítséget kapnak a karakterem szerint, szolgálatot nem.
  • Sir Quno Jedi
    És azt gondolod, hogy a gyűlölködés további szítása hasznára válik az elfeknek?
  • b-type
    A francokat van igaza :))

Az elfeket kutyába sem veszik, rabszolgákká tették őket az emberek, majd a felkelés után földet kaptak, ahonnan elűzettek később, azóta nincs semmi.
    Én az éjfattyak miatt lettem szürke kamarás, és ezt nem is felejtem el...az hogy erről melyik ember hogyan gondolkodik az az ő dolga. Egy mágusnak lehetne esze.
  • Sir Quno Jedi
    Érdemes minden fajból legalább egy keretsztorit végigtolni, illetve akár mindet. Sok adalékot adhat a teljes sztorihoz.
  • SaGa
    A gyártó ugyanaz.
    A világ, a szabályrendszer más. A kezelés hasonló, de messze nem azonos.
    Hasonlít de nem olyan.
    Fél-felülnézetes (axonometrikus), mutogatós, megállítós rpg volt már az NWN előtt is és lesz ez után is...