Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki tudja esetleg, mennyi lehet a szintlimit?

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

watto
A törpe? Nekem nem csinál semmit 😞

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
Themplar rucija van. Fõhösömet kicsit megrágta, a törpöt is. 😄
De Alastairt már nem hagytam, amint szájábavette ráhealeltem morrigannel és kihealelte, + volt még a spirithealeres healje, felváltva healeltem vele, meg ittam a líriumot 😄

Mikor szokott lenni Bioware-éknél multi? Nem volt a Kotorban, Jade Empire-ben és a Mass Effectben se. Talán a Neverwinterben volt utoljára multi ami Bioware termék az meg nem egy mai darab.

Why so serious?

Egészében sehogy.

Amúgy meg 3 karakterrel szépen a híd elemeit építed fel, míg egy karakterrel meg haladsz az elemeken. Egyszerre úgysem tudsz kettõnél többet szilárddá tenni. Az egész megoldható max 10 perc alatt, csak le kell rajzolni az egészet és kipróbálni hogy melyik padlólap mit aktivál.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

TDC Geronimo
nem tudom milyen nézetbe játszol, de ott válts át izometrikusba mindenképp, mert úgy jóval egyszerûbb. Amúgy meg kis ésszel :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

wedge31
Nincs benne multi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

A hidat hogy építsem fel a hamvas küldinél?
Hogthar
Van benne multi? mert Biowaréknál azért szokott lenni és itt nem találom sehol, pedig jó lenne végig vinni barátok közt😄
Önzetlenség nem túlélõ készség 😄

Egy kis on:
CDGben kora délután még volt CE, most már elfogyott, rendelnek majd szerintetek keresleti igény miatt új szállítmányt?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

az egészet nem olvashatom el. Inkább olvasok egy könyvet. De kösz : )
3427-re tud valaki egy infóval szolgálni? Miért is van úgy ahogy?
http://www23.zippyshare.com/v/58059748/file.html

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

wedge31
A nagy lófaszt olvastál vissza #2327

Ron Ragm
Gondolom a Cunning képesség használata miatt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

nekem is : )
hi, nekem angol a játék, és kéne hozzá magyarítás, tudtok linkelni egyet??

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

Na szoval. Valaki nemtudja hogy tudnák a játékhoz magyarositást szerezni
Alastairen milyen ruha volt ? Sárkányálló ? Mert fõhõsömet nekem felkapja és kettéharapja, Alastairt is kb hasonló módon hamar megöli

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nekemse eredeti és ráment : ) Viszont ujra kellet crackelni
Nem eredetire is rámegy a patch ..😊
Neked eredeti vagy nem, hogy a patchel nincs gond? Ha eredeti akkor nem csoda.
Valaki amúgy észrevette hogy a táborban még az elején van egy olyan küldi hogy egy virágot kell vinni a kennelesnek és ha nem kérsz jutalmat, ingyen odaadod, akkor nem kapsz xp-t, de ha elfogadod a 25 ezüstöt akkor 250xp-t kapsz, ha meg még lehúzod +25 ezüsttel az az 50el akkor meg 500xp-t kapsz, kérdem én hol itt a ráció? általában úgy szokott lenni hogy ha lemondasz a jutalmakról akkor több az xp.
wedge31
Denerimi kovács.

Az ostromon vagyok csak tul ill vérfarkasos küldi vége felé máshol nem voltam még ...
Valaki linkelje már be pls. Vissza olvastam de sehol se látom
A bejárt trület az 18% de a teljes játékidöre csak 6% ir ....
Amúgy nem hazudtak a játékidõvel, mert nekem 20,5 óra után 33%. Szóval tartalmas lesz.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

watto
Hali!
Megöltem 1 sárkányt és lootoltam belõle 1 pikkelyt , kaptam is egy questet hozzá.
Azt írja valami kovács tudna belõle páncélt csinálni...
Melyik kovács lenne képes rá?😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Genitivi elvezetett ahhoz a templomhoz, és a hegy tetején lehívtam a sárkányt... 😄D Nem volt könnyû ellenfél 14esen XD Fõhõsöm meghalt 5sec alatt, Ogren is... 😄 Alastair meg Morrigan maradt és lenyirtam kettõjükkel , kicsit sok idõ volt ,meg kb 20liriumfõzet 😄

Hídépítés. Ráment vagy 10 percem 😄

És merre?

TDC Geronimo
spoiler! <#hehe>

Amúgy tényleg fasza az a rész (is). Mondjuk ebbe a gameba mi nem 😄

Kandurex
Kijöttem lelkendezni egy kicsit. ...GECI JÓ ez az álom, mekkora poén már a Golem, meg a Fireman, meg a Spirit ...10 pont a fejlesztõknek.

A patch tökéletes, nem láttam gondot.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Vissza olvastam de nem találom a magyarositást. Valaki belinkeli megint légyszives?
Van, én egyszer egy vendornál láttam jó sok goldért, valami 20 körül volt, meg nem mondom mennyit ad plusz inventoryba, de mondom, láttam.

Jakuza001
Olvass vissza, belinkeltek a magyar nyelvi fajlok, amik teljes mertekben magyar nyelvuve teszik a jatekot.

Elõbb valakitõl el kell tanulnod az adott kasztot specialitását; beszélsz mondjuk a barátaiddal, etc.

Valaki feltette már a patchet? Mûködik rendesen? Ha nem eredeti akkor is?
TopGun
Hi! Ez magyarul nincs fent valahol teljes egeszeben?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

van 1 Specialiodási pontom de azt nem tudom használni ilyenkor mi van ?
triplet
wtf? 21 órája játszol és 21 órája játszod? én is ott tartok, de én max 12 órája játszom.

A specilalizáciot csak szintlépésnél lehet megtenni v mnet közben is ha megtalálom a szükséges dolgokat hozzá...Vérfarkasoknál járok de nekem még csak 6% ir a játék 21 ora játékidö után....
triplet
passz. ott nem nagyon tevékenykedtem, majd megnézem most egy ideig pihentetem a játékot, elfáradtam😄

Nem nyomtad be a stoppot ? (4 'portré' alatt van)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

wedge31
Ja ,tiszta favicc...<#idiota>

TDC Geronimo
l2p issue 😄

triplet
átjöttem a brecíliai rengetegbe, a kelet részére. És amióta átjöttünk a társaim csak állnak mint a f*sz, és nem is jönnek velem, nem támadnak. Mi a franc lett? bug?

triplet
Hmm... beszélõ tölgy. érdekes😄

wedge31
Ügyes kezeknek van forditva a zártörés de egy lakat csodálom hogy nem tünt fel.

Rugónak van. Rugó részen belül a 3. talán. (tudom h nem rugó, de sose tudom h kell írni)

http://dragonage.wikia.com/wiki/Rogue Deft Hands Tree

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;