Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
De Alastairt már nem hagytam, amint szájábavette ráhealeltem morrigannel és kihealelte, + volt még a spirithealeres healje, felváltva healeltem vele, meg ittam a líriumot 😄
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Why so serious?
Amúgy meg 3 karakterrel szépen a híd elemeit építed fel, míg egy karakterrel meg haladsz az elemeken. Egyszerre úgysem tudsz kettõnél többet szilárddá tenni. Az egész megoldható max 10 perc alatt, csak le kell rajzolni az egészet és kipróbálni hogy melyik padlólap mit aktivál.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy kis on:
CDGben kora délután még volt CE, most már elfogyott, rendelnek majd szerintetek keresleti igény miatt új szállítmányt?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Megöltem 1 sárkányt és lootoltam belõle 1 pikkelyt , kaptam is egy questet hozzá.
Azt írja valami kovács tudna belõle páncélt csinálni...
Melyik kovács lenne képes rá?😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Amúgy tényleg fasza az a rész (is). Mondjuk ebbe a gameba mi nem 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A patch tökéletes, nem láttam gondot.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
http://dragonage.wikia.com/wiki/Rogue Deft Hands Tree