18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
MCI #6480 Köszi a választ. -
#6479 Letölthető tartalom a Golem, azaz meg kell venned a kiegészítőt.
Morro anyuci halála semmit nem számít. -
#6478 Abból csak egy lesz, direkt van egy brutál csata, azt hiszem ha teljesítesz két szövetséges megszerzését, vagy egy, passz. -
MCI #6477 Gólemet lehet szerezni csapattagnak?
egy helyen árult egy árus gólempálcát golem nélkül.
Vagy akkor kapok "mintapéldányt" ha nem pusztítom el az üllőt?
végjátékban az 5. karika üres volt, gondolom az lett volna a gólem segédcsapat
Ha nem nyírom ki Morigan mamát az hatással van a végjátékra? -
#6476 Jó kis destrukt anyag lett volna. -
#6475 Kemény csaták vannak a játékban...az íjjászokat érdemes levadászni hamar.
..ha nagyon nem megy, visszatölt, és válts karaktereket, akkor lehet megváltozik az út közben ért 'meglepetés'.
Ebben a játékban sokszor nem az ellenséges mágus az elsődlegesen levadászandó ellenfél, hanem az ellenfél erős íjjásza. -
#6474 Jowan-t én is sajnáltam, őt küldtem át a démonhoz hogy jóvá tegye a bűnét...és én is abban reménykedtem hogy felvehető karakter lesz belőle.
Lettek volna távlatok a karakterében.
Pedig elég nagy szívás volt vele átmenni, alacsony szinten nulla hátizsákkal a utolsó csatánál többször is vissza kellett töltenem, mire inkább szerencsével mint tudással győzni tudott. ..Próbaképpen átzavartam Morrigan-t hát ő átsétált a problémán.
Nem tudom hogy nightmare szinten vesződnék-e ezzel. Bár természetesen nem kellene hogy befolyásoljon az a tapasztalat hogy valójában nem tudja jóvá tenni. :(
Sok elágazási lehetőség van a játékban, remélem ki fogják használni. -
Matusy #6473 Semmit. Bemész a terembe megnézed a trónt. Utána egyik karakterrel a trón ajtaja előtti kapcsolóra kell állni míg a másik kettővel a tróntól balra levő 2 nyílra kell állni. Ezek után még egyszer megvizsgálod a trónt és már meg is idézted. -
#6472 Valak isegitsen par otlettel pls, mert lassan ott vagyok, hogy betorom egy kisebb baltaval a crt kepernyojet, a gepet pedig kivagom az ablakon ;)
Utazas kozben belefutottam egy random encounterbe, kb. 25 mob van ellenem, 3 sarga Shrieken kivul a tobbi mind ranged, es a csata kezdete es vege kozott rosszabb esetben 15, jobb esetben 35 masodperc telik el.
Lesleepelem a nagyjat Morrigannel, de ha betankolom az elso ket shrieket, akkor nem halnak meg annyi ido alatt, mig lejon a sleep. Ha bevagok kozejuk 1 firballt, akkor kicsit nyugi van, majd 300 nyilvesszovel lerendeik a magem. Ezek az idiota encounterek nagyon idegesitoek. -
hammerGT #6471 A törpéknél lévő sárkányhoz milyen előzményeket kell teljesítenem hogy "találkozzak" vele? -
hammerGT #6470 A Szent Urnák Küldetésben amikor a Dérhát hegységekben kóborolsz ott még vannak olyan sárkányok akik adnak pikkelyt, erősebbek a fióksárkányoknál de nem tudom a nevüket..:D -
Matusy #6469 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy hol találok sárkánypikkelyeket? Leöltem egy őssárkányt az egyik questben ami dobott 1db pikkelyt. Ezt elvittem Denerimbe a kovácsmesterhez de még kér pikkelyeket hogy gyakorolhasson. Azóta a törpe trónterembe zárt sárkányt is megöltem de az nem adott pikkelyt.
Nem tudja vki hol lehet még ilyen pikkelyeket szerezni? -
#6468 Azt hogy? Mert elvileg egy bizonyos párbeszéd után, még a csata előtt, csak a "barátság" engedélyezett. : D -
#6467 Az a lehető legjobb választás, Bözsi ennek köszönhetően a király kancellárjaként kutatja Morrigan pajtást. : D -
#6466 Naná, jobb, mint Morrigan : D De mágus-eredetből azért kiderül, hogy ő nem gonosz, csak hülye. -
#6465 Te nem vagy százas az biztos, hogy Morrigant részesíted erkölcsi előnyben Wynne-vel szemben. Ha vennél egy valóságos emberi szituációt is alapul, tudhatnád, ha egy "vénasszony", aki bizonyos körökben nőtt fel, nem fog megváltozni felnőttkorára, fafej. Leliana ugyanez, aki folyton a Makert hajtogatja, amikor nem is olyan szent, amilyennek a kamuflázs mutatja. De a Makertől sosem fog elszakadni, mert szentfazekak között nőtt fel. -
MrAndree #6464 Ja, egy áruló vérmágus, aki átvert mindenkit, Loghainnek dolgozott és megmérgezte az arl-t, és többek között emiatt egy démon szabadult Redcliff-re szintén egy szimpatikus választás... :D -
#6463 Na pont ilyesmi volt előző mágusom, aki mellé ugye nem volt szükség Morriganre, és mivel tudom, ezek az átkok, varázslatok milyen hasznosak, nem tudom kihagyni a csapatból rugóm mellől.. Már megint csak: Miért nem lehetett mondjuk Jowant felvehető karakternek csinálni? : D -
#6462 Dehogynem, csak utána átverik egymást : D -
#6461 TAB nélkül sztem minden szívás a játékban -
#6460 Na anélkül meg pl. landmarkokat megtalálni szívás. -
SovereignX #6459 Több helyen is olvastam ezt a TAB-os dolgot. Nekem az csak beadja a küldetések menüt. Lehet eredetileg nem ehhez volt rendelve. -
hammerGT #6458 Köszönöm a segítséget. -
#6457 ugyanazokat mint az első háromnál, mínusz az idézési helyekre klikkelés, tehát szép sorban, egymás után végignyomod az első háromhoz kellő cuccokat. ami megjelenik, azt meg majd lehet szépen zsebmetszeni, ha van rá alkalmas karaktered. -
hammerGT #6456 Üdv. A körmágusok tornyában ugye van 4 idézési hely, amiből 3-at a kódexek alapján sikerült is teljesítenem. Kérdésem, a "negyedik megidézésénél" milyen interakciókat kell végrehajtanom ha egyáltalán lehet idézni.. -
#6455 Én most meggyőztem Alistairt végül, hogy húzzunk el a rákba és greywardenkodjunk tovább együtt (nomeg az esti sátorszexkommandó). :D
Anora-t meg biztosítottam a támogatásomról, ő lesz a királynő és kész (bár egyelőre kurvagyanús nekem). -
#6454 Én jól kicsesztem magammal, előző végigjátszásban Anorához akartam adni Alistairt, aztán hogy változtassak az elsőhöz képest, megkértem hogy ő ölje meg Loghaint, ne én erre nem meggondolta magát Anora, hogy az apja gyilkosához nem megy hozzá... Micsoda perszóna... xD -
#6453 Mittomén?! Én megcsináltam mindent, mielőtt Denerimbe mentem.
Sőt rávettem Alistairt később, hogy vegye el a királynőt (meg azt is, hogy menjen hozzá flottul). Aztán inkább visszatöltöttem, mert a szegény templomos annyira szerelmes a karakterembe (kis elf rugómag), hogy nem volt szívem erre kényszeríteni. Persze mivel úgyis "rossz" lesz a vége, lehet jobban járt volna, ha időben megszabadul a karimtól és király lesz inkább egy gyönyörű asszonykával, node ezt ők még nem tudhatják... -
#6452 Ha úgy csinálod meg az országgyűlést, hogy mondjuk a törpökhöz és az elfekhez nem mész el, úgyis össze lehet hívatni? Vagy akkor nem enged tovább? -
#6451 ja, és még ennyit hozzátennék, hogy nem úgy ültem le NWN2 elé h lendületből be akartam fikázni, sőt... én szeretni akartam NWN2-t, sokkal több esélyt kapott, mint gyakorlatilag bármi más - de az NWN2 ezt bizony egyáltalán nem hálálta meg, és csak egyre rosszabb és rosszabb lett. -
#6450 Tárgyalás a legeslegjobb az egészben! Ahogy bántál másokkal, itt visszakapod csőstűl! :D Végre valami valódi szerepjátékos elem! -
#6449 Nekem kéjes élvezet volt, szinte szétvigyorogtam a fejemet, mikor a rabszolgakereskedő tevinteri mágusfattyú beugatott nekem és alkudozni próbált. Hiába volt teli a szoba a spanjaival és hiába hitte magát ősmágusnak minima, mikor earthquake, tempest, blizzard, chain lightning, sleep stb. finomságok elkezdtek hullani, még mielőtt felértek volan kétoldalt az emberei a lépcsőkön már feküdt mindenki és Alistair, meg a rugóm kacarászva vagdosták le a földön fetrengő haldoklók torkát... FTW!!!!! A multiverzum ereje az enyém (meg a két mágusé)! Asszem ez keményen odatett a HD5870-esemnek is, de annyira látványos volt, hogy bexartam (az ellenfél is :DDD)! -
#6448 most írjak ide egy kisregényt? csúnya vége lenne... de röviden: ostoba és érdektelen, sőt, általában határozottan idegesítő csapattársak, akik között még az elsőre érdekesnek tűnők is egy unalomheggyé váltak igen gyorsan, érdektelen és elképesztően buta történet (a tárgyalásnál mondtam azt h "na anyátokkal szórakozzatok", pedig még az elején egész szórakoztatóan indult), szerintem pocsékul implementált harcrendszer, taktikázás pedig gyakorlatilag lehetetlen volt legszebb emlékeim szerint. ezen kívül bőven tudnám még szapulni, de szerintem ennyi is elég hogy bemutassam a problémám lényegét vele.
/elrejtőzik a közeledő kőzápor elől -
#6447 Igen, van egy nagy asztal a torony közepén, a feljáró előtt és ott a szék körül kell tapizni asszem (TAB-ot nyomsz látszik). Nehéz ezeket eltalálni bazira. -
#6446 Nanananaaa! NWN2+Mask of the Betrayer+Storm of Zehir 4 eva!!! -
SovereignX #6445 Üdv emberek!
Tudna nekem vki segíteni a hatalom színhelyei nevű küldetésben? 4 ilyen helyet kell "aktiválni". 3 megvan. A 4. a varászló toronyban lenne de nem tudom hol. Olvastam én fórumokon mindent. A legkonkrétabb az a 2. emeletre felvezető szobára utalt. Rögtön a könyvtár után. Van egy asztal rajta könyvek elviekben ezt kellene megpiszkálni. Na én nem tudom. Kis szem ikon sehol sem jön elő abban a teremben.
Bár vki a 2- szintet írta vki meg a 3.
Előre is köszönöm a segítséget! -
#6444 Mét? -
#6443 nana! Dragon Age-t BioWare fejlesztette, míg az NWN2-t bizony az Obsidian, aki annakidején a KotOR2-t is elkövette. és bár KotOR2 még úgy-ahogy jó volt - na azért annyira nem - de NWN2 spec nálam erősen a "bűn az emberiség ellen" kategóriába tartozik. -
vzajcev #6442 "hátha valaki majd összemodol egy mágus Alistair-t" vagy Zevrant -
#6441 lehet tudtommal, elvileg Vulnerability és Affliction Hex hatása legalábbis összeadódik.