Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor értem a problémádat. 😊 Elõbb elmész a rémálmokba a társaidért és akkor segítenek a harcban õk is.

Why so serious?

Kandurex
kurva élet fasza 😄 ..én meg itt egyedül ütöm a köcsögöt! 😄 ...már 1 órája szopok 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
😮 nem mentetted meg a társaidat mielõtt bementél a kör közepére a "mapon"? 😄

A 3 szélsõ résznél tudod a társaid kiszabadítani. Egyedül elhiszem, hogy nehéz lehet 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

wedge31
Kérd hogy lepjen meg nagy poén.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
hõ? Nekem nincs ott senki a csapatból! Magamba vagyok!

TDC Geronimo
Ajándékot úgy tudsz adni, hogy simán invbõl "ráhúzod" a karakterre akinek adni akarod.

wedge31
Az enyém is az de a zoknijaim melett nem feltünö...<#nevetes1>

pluhi
Fellelhetõ, torrentkeresõk megtalálják, chm formátum, 216 oldalnyi asszem.
Sajnos a taktikai részt nem vesézi nagyon, sõt, amit az alapján beállitottam, az nem is mûködött. Rugónak lõttem be, hogy felkenjen mérget harc elején, de ha az elsõ sorban volt ez féltétel (ahogy a guide-ben is), akkor a méreg felhelyezése után nem csinált semmit. A unitframe melletti ikon alapján megpróbálta megint feltenni, de nem ment és kész, nem csorgott tovább a kettes szabályra.
Adni hogy lehet nekik ajándékot? Már van egy pár dolgom de még nem igen láttam ilyen opciót a beszélgetések közben...

A románc csak akkor nyilik meg ha már elég nagy a reputációm nálluk? + Ez igaz arra is ha valamelyik tanítana? Alister pl mindig azt mondja hogy majd idõvel. Szóval ha jobban kedvel majd tanít?
És a specializációt csak új szintlépéskor lehet felvenni?

Most voltam a gyöngyben... Szakadtam amikor a mádám közölte hogy nõket és férfi társaságot is "igénybevehetek". És persze férfi karakterrel is... Nagyon lol... Hiába... nincs szebb egyszõrös vörös melszörzetû barbár szerelménél. 😊 Csak nehéz utánna ülni a karakteremnek. 😊

Mellesleg a romácokra van hatása? Pl a csajok neheztelik ha ellátogat ide karakter?
És marha büdös. :-)))
Reggel arra ébredtem, hogy érzem a szagát, nem kellett volna a párna mellett hagyni. Mostantól hermetikusan elzárva tartom. 😄

TDC Geronimo
milyen nehézségi szinten tolod?

Én rogue vagyok és Alistair, Morrigan és Wynne volt velem, ketten ütöttök képességeinkkel ahogy bírtuk, Wynne healelt minket, Morrigan pedig lõtt rá mindent amit tudott. Rogue-omnak belõttem a gólem formát és vannak a speckóival csaptam, Alistair is kapott belõle de azt leszartam, a lányok meg messze voltak. Ennyi nagyjából.

Why so serious?

Deby neked müködött a magyarositás? nekem nem : O nem értem pedig aza verziom van és mindent ugy csináltam
wedge31
Nem azt külön kaptuk A/4 200 oldalas füzetet nehéz lett volna behajtogatni a dobozba.

Nincs bénítás elleni lötyid ? <#zavart1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Kandurex
Hogyan kell leütni azt a szerencsétlen lustaságot? Egyszerûen azonnal lebénít, totál esélytelen, mind a 4x hülyére verem, csak az utolsó formájában bénít 😞

bélanéni
De jó minõségû <#beka3>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

TDC Geronimo

bélanéni
Nem, ez a kb. 35 oldalas manual. A strategy guide kb. 3x ekkora, és 5x olyan hosszú, és neten nem tudom hogy fellelhetõ-e.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

grebber
Ebben van stratégiai leírás is?

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Vagy letoják a galambok...<#idiota>

bélanéni
Ha valaki khm... elvesztette volna a manual-t: http://www.mediafire.com/?mwnmfuzmwjm

(cap limit: 17. oldal elsõ bekezdés vége)

TDC Geronimo
😄D

Nekem is! Mivel nyomtatták ezt? Tényleg úgy érzem fáj tõle a fejem... És büdös. Ha kiteszem a hideg erkélyre lehet elmúlik?

TDC Geronimo
Régebbi interjúba én úgy emlékszem mikor megkérdezték õket a caprõl azt mondták nincs és olyan 25ös szint környékén lesz a kari a játék végére. Meglátjuk majd.

Véges is. Egy idõ után gondolom nem nagyon lesz kit ölni/nagyon sokat kéne. Grebber: felsõ menüsor, vége fele.

wedge31
Akkor az egész strategy guide epic fail mert ott azt magyarázák hogy gondoljuk meg mire pakolunk mert véges a kapott pontok száma stb.

Kandurex
A leverem állandóan csak az utolsó alakban azonnal megbénít és nem mozog semmit a rohadék karakterem, esélytelen így.

grebber
"Taktikai képernyõn állítsd be hogy a karakterek 25% hp alatt igyanak potion-t, illetve ha van a mágusnak heal varázslata, akkor használja a társain hasonlóképpen."

Ezt pontosan hol tudom beállítani nem találom 😞 ????

Next PC upgrade: 2022

bélanéni
Nekem is, kicsit fáj is tõle a fejem <#wow3> De van hangulata neki

TDC Geronimo
nincs cap. Amúgy engem ütöttél ki mind1 😄

Marketing alapján nekem epic game jött át, mióta tolom vele meg méginkább az. Nagyon örülök, hogy ezt egy új franchisenek tervezték. Lesz itt még 2. de lehet 3. rész is, a 2 évnyi DLC/kieg áradatról meg ne is beszéljünk. Várom õket szeretettel. Bioware ismét bebizonyította, hogy a nevét kizárólag ilyen ultraigényes játékokhoz adja. Ezelõtt se kételkedtem a termékeik minõségét illetõen. Ez most se változott.

A stratégiai útmutató nektek is mocskosul festékszagú még mindig?

Valahol én is 20at olvastam. Bár DLC-k nem tudom adnak-e hozzá-

Nos, most hogy már van gyógyítom, és rájöttem mi a taktikai beállítások értelme, jóval könnyebb lett.

Csak az a kár, az álom után nem lehet megtartani a kõgólem meg a többi formát. Poénos lenne. Amúgy ez a álom rész, az elején marhára bosszantott, hogy folyton ide-oda kell császkálni, nem lehet végig menni, aztán kialakult, miután minden forma meglett. Így a végére élveztem, pedig még a filmekbe is utálom, ha álmodnak, meg efféle hülyeségeket.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

bélanéni
A leírs szerint nincs level cap. Lehet, hogy nem jól írja 😊

wedge31
Én ugy tudtam 20 a level cap.

Nem arról a démonról beszélt. Amirõl ö beszélt azt bizony ötször kell leverni. 😊 Nem nehéz az se, bár nekem elnyomott egy Blizzardot a féreg, de megoldottuk.

Why so serious?

Bocsi, 15-16 a személyre szabottakért, sima ajándék már jóval kevesebbet.

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

Odaadni társaidnak -> jobban szeretnek.

Ám izometrikus nézet nekem se jön be + picit csalás is (falon lazán át lehet látni, bár ahol falon át lehet castolni, ott lehet mind1 :s) csak az aoe spellek ellövésére használom, mert az tps-ben bugos.

Oda lehet adni a partytagoknak, egy-egy ilyen tárgy mellé kapsz bejátszást is. 15-16 "reput" kapsz ezek után, és persze megéri a videókért is, meg több infót is megtudhatsz róluk (esetleg, hogy milyen ajándékokért rajonganak még - Morrigan - ékszerek pl.).

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

bélanéni
Leírás alapján: csapattagoknak adhatod. Bizonyosoknak némelyek nagyon örülnek, és javul a veled való viszonyuk. Minél többet adsz nekik, annál "immunisabbak" lesznek az újabb ajándékokra.

bélanéni
Kandur: te Álom alatt az Alámerülést érted, a Mágus kezdõrészét? Mert az a rész számomra a játéktörténelem legbizarrabb, de legjobb jelenete. Nem mintha a mostani részekkel gond lenne, de az... Ha másért nem, azért érdemes nekiugrani egy Mágusnak. Ez a játk monumentális, nincs rá jobb szó. Nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem a megelõzõ marketing által sugallt összkép szöges ellentéte.

SPOILER ALERT!!!!!!!
A poén, hogy én nem is harcoltam a Lustaság démonnal. Meggyõztem, hogy a patkány haveromat tanítsa meg átváltozni medvévé.

TDC Geronimo
Nem tudom milyen fokozaton tolod, de szerintem rémegyszerû az a rész persze függhet a partytól is. Ja és ne felejtsd el, hogy megvan mind a 4 alakja a fõhõsödnek ott is :p

A gift-ekel mit lehet csinálni?

b-type
A két karakter közt nincs sok büntetés az elf háttrányára...gyors, jó a védelmi értéke (nincs pajzs, és elvbõl nem hord sisakot 😊) )
mindkét keze ügyes.
Nem használhat nagy fegyvereket, mert ahoz ugye kellene a sok erõ,...de van nevesített egyszerûbb kardok, és rúnákkal elég hatásos 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alakváltások + rendes alak.

Kandurex
Krva élet fasza! Hányszor kell leverni azt a rohadás lustaság démont? Már levertem vagy 5X de állandóan újra éled?!

bélanéni
Leírás ezt írja: "Nincs szintlimit"

b-type
Az ezen a szinten álló elf meg:

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Nekem uez karakter van, nehéz szinten nyomom...és nincs baj. Nem mondom hogy minden csata könnyû, de komoly problémát nem okoz.
A mágus banyalánnyal kiegészítve aki, elmevarázslattal blokkol/kábít/fagyaszt..vagy esetleg pókháló, szal vele teljesen rendben van...AI-ból is jól viselkednek, de ha elkábult az ellenfél akkor mehetnek az übercsapások (amik egyébként csökkentenék a védelmi értékeket) (nyomorítás/riposzt/duplacsapás)...ezek ilyenkor bábjátékos módban.
De egyenlõre ritkán kell megállítani a csatát.

A sok sérülés is leépíti a karaktert:

Nem csak a fõtulajdonságokat tudja vészesen lecsökkenteni, hanem a védekezési értéket, támadási sebességet..stb.