18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MrAndree
    Hát én nem. Elismerem, van egy stílusa és jó hallgatni ahogy kioszt mindenkit, főleg Alistairt, de a "mindenki dögöljön meg" attitűdje, meg amiatt amit a mágustoronyban levágott én szeretni sose fogom az tuti.
  • Különc
    Játék legjobb karaktere és szerintem is szerethető (és szeretem is)
  • Tomy Lee
    Mentésem van és ott,hogy döntenem kell mi legyen a fiuval.Elmegyek körmágusokhoz(mondjuk oda minek azt nemvágom),beküldöm Jowant-Morrigan-al,vagy szembeszállok a démon-nal.
    Most beküldtem Jowan-t+Morrigan-t a fiúhoz,Morrigan bement enyészetbe majd megölte a démont de nem kaptam vérmágust:(
    Más a módja megszerzésének?
  • Tomy Lee
    Azt el lehet érni,hogy Jowan menjen be megölni a demon-t?Én most Morrigan-al voltam bennt de nem látom,hogy megkaptam volna vérmágust..
  • dartonita
    Aoe aoe aoe.
    Magusok nyomjak ami a csovon kifer,tankod pedig fogja meg a melee-ket.Wynne tudja a foldrengest,ez esetben az is hatasos lehet.Ilyen szintu encounternel gondolom mar nem 7.szintu vagy,szal ha jol sejtem akkor legalabb 1 fullra huzott magus sorod van mar.Pl inferno,vagy blizzard vagy tempest.A legjobb ezeket kombinalni,de szemely szt en frost parti vagyok,fagyaszt es sebez is.
  • MrAndree
    Szerethető???? A végén tett ajánlata után kedvem lett volna kettészelni és kifilézni...
  • MrAndree
    Szvsz helyesebb megölni. Adna fasza kis gólem hadsereget de az ár egy kicsit túl nagy.
  • böröczk
    Amelyiket Te annak gondolod. Mindkét esetben harcolnod kell. : D
    Én kinyírtam amúgy.
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A leírás alapján úgy néz ki, hogy csak Jowan taníthatja meg, ha nem ő megy be a Fade-be, hogy megmentse a gyereket akkor buktad mint én már sokadjára :)
  • Cat 02 #6511
    Vérmágus hol lehetek még 2 ponttal ? (jowan sztem már nem tanít, meg a démon is kilőve). 14es vok de nem igazán volt kedvem specializálódni :D
  • Fenrir
    Nah bakker, ezzel a karakteremmel is elbaxtam a vérmágus specializációt, most indíthatok még egyet hátha azzal most sikerül :D

Jó kis oldal a küldetések leírásával, aki elakadnak vagy maximalisták azoknak tökéletes.
  • lipovics
    Üres pergamenekkel mi a teendő?
  • hegege
    Üllönél melyik a "helyesebb" választás ?Blanka dead or live?
  • BEAST #6507
    Morrigan messze nem gonosz, csak igen szigoruan nevelte az anyja, ettol kisse rideg es tavolsagtarto lett, ha valaki veszi a faradtsagot, hogy megismerje akkor nagyon konnyen szeretheto karakter lesz.
  • Aradebil2
    Valahonnan meglehetne tudni,hogy a varázslatok hatásossága hogyan függ a cunning/magic/str-től?
  • Tomy Lee
    Hát,akaraterő az igencsak szegényes mindenkinél:C
    Azonnal változtatnom kell ezen.Viszek nagyobb túlélést a játékba akkor most ezzel.Pedig akkorákat csaptak karakterek jó volt nézni^^

Thx!:)
  • Nyugis
    nos: nem nem elég.. vannak amik életmentőek lehetnek mivel folyamatos ezért némelyik jobb mint az aktívak amik csak egy egy csapás erejéig kapcsolnak be. persze szíved joga hogy mit és hogyan használsz.
    megjegyzés: Ha az akaraterőre teszel egy pontot (szintlépésnél) akkor az +5pontal növeli a "sárga csíkodat"! ;)
  • Tomy Lee
    Halálvarázs 45 mana,na az profi igen mert szinte meg se látszik és írtam korábban,hogy azzal Morrigan életbe marad+életszívással mindig.
    Viszont a stamina-s fenntartásokat most átnézem mert nem bizta megéri mind amik nekem vannak.
    Szóval megyek meglátogatom a hollót nagyon úgy látomXD
  • Tomy Lee
    Jól van,én néztem be mert pl Alistair-nek már 3 ilyen buff-ja vagyis fenntartása van és lemegy vagy 30%-ra a stamina-ja.Ez így nem jó sz.tem mindenkinek elég 1 ilyen fenntartás nem??
  • Fantusz
    A képességek fenntartásához szükséges állóképesség, mana értéke levonásra kerül így azok használatával nem töltődik maxra "békeidőben"

Mellesleg, ha nem egy speciális fentartott képességről van szó, jobb is, ha bekapcsolva maradnak, így nem vesződnek azzal, hogy a csata első körében a buffokat szedik magukra a karaktereid.

Speciális képesség alatt értem pl. a mágusnak azt a buffját, amivel a környéken lévő hullákból szivja az életerőt - boss ellen semmi értelme, ha nincsenek hullák a közelben, kikapcsolva +40 mana szabadulhat fel.
  • Nagydög
    Ez valoszinutlenul hangzik. Az fenntartas elfogyaszt valamennyi manat/staminat, de attol meg visszatoltodik, csak nem teljesen.
  • Fantusz
    A játék elején, amikor az útjelzőket követve eljutunk a kamarások romos épületéhez, ahol a láda van, s Morrigan megjelenik, ki lehet nyitni valahogy a kamarások raktárát, vagy csak félrevezetésnek van ott a kereszt?

Körbejártam a lépcsőt, se fönt, se az oldalánál nem találtam kapcsolót, de akkor mi értelme lett volna az útjelzőket követni, ha nincs ott semmi.
    (előző karimmal meg nem is figyeltem, az útjelzők jelentőségére)
  • Tomy Lee
    De nem töltődik se mana se az állóképesség ha aktív,tehát nincs regen amíg azok a skill-ek,spell-ek aktívak
  • Nyugis
    azért fenntartott hogy amíg a mannád el nem fogy VAGY meg nem halsz el az aktív. ha meg vége a harcnak minek kapcsolod ki? majd szépen feltöltődik.
  • Tomy Lee
    A "fenntartott" skill-eket miért nem felejtik el társak harc után?Azaz miért marad aktiválva?Unom,hogy mindig nekem kell kikapcsolgatni őket:Ss
  • Nagydög
    A PC-s verziodra sem nagyon kivancsi senki. A jatekra kivancsiak. Sz'al hess!
  • Nagydög
    Alapvetoen barkire barmit rakhatsz, amit elbir tulajdonsagokkal(van ugyan nehany targynal class megkotes), de nem biztos, hogy erdemes eroltetni, mert nem marad pontod az osztaly lenyegesebb tulajdonsagaira.
  • Nyugis
    ne haragudj, hogy megjegyzem, hogy ebben a topicban a kutya sem kíváncsi az xboxos verziódra. azt beszéljétek meg máshol.
    és természetesen: " Tudom nyersebben is mondani, ha igenyled. :)"
    igen ebben biztos vagyok.
  • MrAndree
    Izé, ha nem raksz neki erőre akkor nem is tudsz rá nehézpáncélokat adni. Amúgy se érdemes.
  • proway
    sziasztok. az érdekelne hogy van egy elf szerencsevadászom, és hogy rá csak akkor érdemes heavy szettes páncélokat rakni ha gyúrok az erő-re neki?
  • Nagydög
    Khm... Ez a DA:O ha belefer a hogyan a warez/dlc warez/milyen volt a BG regen, meg miegymas, akkor mar talan ezt is elviseled valahogy. Tudom nyersebben is mondani, ha igenyled. :)
  • Nyugis
    Ezt a hihetetlenül fontos kérdést vitassátok meg a XBOX topicban.
    Ez a PC azon belül DA:O.
  • Nagydög
    Semmi gond a Boxos verzioval, teljesen jatszhato, csak nem kell kiprobalni PC-n, mert utana valoszinuleg tenyleg gaznek tunne.
  • bigdawid
    Hát igen elég szar boxon mint minden rpg
  • bigdawid
    Az tré mert a pcémen nem fog futni rendesen ezért is vettem boxot.És a mass effect 1 sincs magyar kiadásban boxra?
  • Nyugis
    el sem tudom képzelni ezt a gamét konzolon! betegek és/vagy pénzéhesek ezek a kiadók de nagyon! :DDDDD
  • bigdawid
    Szóval Angolúl van meg na!:D
  • Kandurex
    Nem lesz magyarul konzolon, játszd PC -n
  • bigdawid
    Sziasztok.Nekem megvan xboxon ez a játék de sajna magyarúl és hát őszintén szólva nem gondoltam volna hogy 10perces monológok vannak benne a legnagyobb bajom hogy angol és az nem annyira megy nekem.Nem tudja valaki hogyan lehet megbuherálni hogy legyen rajta magyar felirat?
  • b-type
    Emlékszem Leliana főnöknőjére, összes harcos egyik szobába be ütni-vágni. Morrigan bevágott egy tűzlabdát a másik szobába az megdobta a főnöknő bárdot is, onnan Morrigan fagyasztotta hogy ne tudjon énekelni, addigra a csapat levágta az egyik szobát, huss be a másikba leszedni egy mágiahasználót meg a maradékot.
    Majd az egész csapat körbeállta a főnöknő csajt, és ütés-bénulás-ütés-bénulás. :DD mókás volt. :)