Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A 3 szélsõ résznél tudod a társaid kiszabadítani. Egyedül elhiszem, hogy nehéz lehet 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sajnos a taktikai részt nem vesézi nagyon, sõt, amit az alapján beállitottam, az nem is mûködött. Rugónak lõttem be, hogy felkenjen mérget harc elején, de ha az elsõ sorban volt ez féltétel (ahogy a guide-ben is), akkor a méreg felhelyezése után nem csinált semmit. A unitframe melletti ikon alapján megpróbálta megint feltenni, de nem ment és kész, nem csorgott tovább a kettes szabályra.
A románc csak akkor nyilik meg ha már elég nagy a reputációm nálluk? + Ez igaz arra is ha valamelyik tanítana? Alister pl mindig azt mondja hogy majd idõvel. Szóval ha jobban kedvel majd tanít?
És a specializációt csak új szintlépéskor lehet felvenni?
Most voltam a gyöngyben... Szakadtam amikor a mádám közölte hogy nõket és férfi társaságot is "igénybevehetek". És persze férfi karakterrel is... Nagyon lol... Hiába... nincs szebb egyszõrös vörös melszörzetû barbár szerelménél. 😊 Csak nehéz utánna ülni a karakteremnek. 😊
Mellesleg a romácokra van hatása? Pl a csajok neheztelik ha ellátogat ide karakter?
Reggel arra ébredtem, hogy érzem a szagát, nem kellett volna a párna mellett hagyni. Mostantól hermetikusan elzárva tartom. 😄
Why so serious?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
(cap limit: 17. oldal elsõ bekezdés vége)
Ezt pontosan hol tudom beállítani nem találom 😞 ????
Next PC upgrade: 2022
Marketing alapján nekem epic game jött át, mióta tolom vele meg méginkább az. Nagyon örülök, hogy ezt egy új franchisenek tervezték. Lesz itt még 2. de lehet 3. rész is, a 2 évnyi DLC/kieg áradatról meg ne is beszéljünk. Várom õket szeretettel. Bioware ismét bebizonyította, hogy a nevét kizárólag ilyen ultraigényes játékokhoz adja. Ezelõtt se kételkedtem a termékeik minõségét illetõen. Ez most se változott.
Csak az a kár, az álom után nem lehet megtartani a kõgólem meg a többi formát. Poénos lenne. Amúgy ez a álom rész, az elején marhára bosszantott, hogy folyton ide-oda kell császkálni, nem lehet végig menni, aztán kialakult, miután minden forma meglett. Így a végére élveztem, pedig még a filmekbe is utálom, ha álmodnak, meg efféle hülyeségeket.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Why so serious?
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
Ám izometrikus nézet nekem se jön be + picit csalás is (falon lazán át lehet látni, bár ahol falon át lehet castolni, ott lehet mind1 :s) csak az aoe spellek ellövésére használom, mert az tps-ben bugos.
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
SPOILER ALERT!!!!!!!
A poén, hogy én nem is harcoltam a Lustaság démonnal. Meggyõztem, hogy a patkány haveromat tanítsa meg átváltozni medvévé.
mindkét keze ügyes.
Nem használhat nagy fegyvereket, mert ahoz ugye kellene a sok erõ,...de van nevesített egyszerûbb kardok, és rúnákkal elég hatásos 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A mágus banyalánnyal kiegészítve aki, elmevarázslattal blokkol/kábít/fagyaszt..vagy esetleg pókháló, szal vele teljesen rendben van...AI-ból is jól viselkednek, de ha elkábult az ellenfél akkor mehetnek az übercsapások (amik egyébként csökkentenék a védelmi értékeket) (nyomorítás/riposzt/duplacsapás)...ezek ilyenkor bábjátékos módban.
De egyenlõre ritkán kell megállítani a csatát.
A sok sérülés is leépíti a karaktert:
Nem csak a fõtulajdonságokat tudja vészesen lecsökkenteni, hanem a védekezési értéket, támadási sebességet..stb.