Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Teljesen egyetértek. Eddig 6 órát nyomtam, és 1%-nál járok. Itt sokan úgy csinálnak, mintha ez valami verseny lenne, vagy muszály lenne loholni. Hol marad az élvezkedés, olvasgatás, körbenézés, stb... Egy ilyen játékban ez a legjobb. Az csak hab a tortán, hogy szándékosan kihagyok néha 1-2 napot, hogy utána még nagyobb legyen az élmény. Nekem ez a game minimum 2-3 hónapig fog tartani, mire a végére érek.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

A romoknál abba a terembe mit kell csinálni ahol az áldozati oltár és a tó van benne a korsoval ?
Wynne-t hol szerzem meg? (ha nagyon spoileres akkor ne mondjátok meg, viszont ha nehéz megszerezni, vagy könnyen eltéveszthetõ, akkor igen)

Hú, nekem a bajnok megvan, csak én meg õrjöngõ / vérakármi a szimpatikus. De így hirtelen nem tudom, honnan van meg a bajnok. :-s

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

nem,en olyat tapasztaltam, h minnel tobbet jatszok egyhuzamban,annal tobbet tolt...pl mikor elinditom,2-3 sec 1 helyszin betoltese,de pl 4 ora mulva ez mar 2-3 perc...

nah nek,magussal befejeztem😊
most jon egy harcos..van valakinek olyan otlete,h ebben a kasztban mire erdemes specializalodni??orjongo,meg bajnok erdekelne...es,h ezekhez hol lehet konyvet szerezni??

Jakuza001
Kocajatekos <#nyes> Nem vegigszaladni kell a jatekon hanem elvezni.

40%-nál végigtoltam a játékot...<#idiota>

iLove oHs.

A mágus kincse nevû küldetésben, 4-bõl hány gonosz található abban a kriptaszerûségben, ahol a vérfarkasok is vannak (pagonyelfes-küldis területen vagyok).

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

No, nagy haladás közben gondoltam beszúrok két képet a karaktereimrõl mert megtehetem. 😊
Õ a rogue dalish elf duplatõrösöm:

Õ pedig a az ember mágusom:

Why so serious?

Pedig a szoba közepén kellett volna lennie vkinek 😄 A kocsmában a templom alatt benéztél hátra ?

Ám vki tapasztalt már olyat h új hely betöltésekor elkezd villódzni a képernyõ ? (sikerült frissítenem a drivert, vmi 5 éves cuccról ami még win 2000-hez kellett 😄)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

böröczk

Ó bazz, tényleg ott hevert a földön szerencsétlen, nem vettem észre XD

Kumiho #2179

TDC Geronimo
social siteon profile/add bioware points. Pénzbe kerülnek a rendszere meg kb olyan, mint xboxon az ms pontok.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Van fent jútyubon egy rakás videó, most néztem meg, egy biztosan. ennél egyszerûbben nem lehet elmagyarázni.

böröczk
nem votl egy fia lélek se, legalábbis azt csak kiszúrtam volna... volt ott egy láda, amit nem tudtam kinyitni : D

Kumiho #2179

A hamvas küldetés hids részénél valaki leírná milyin tetves használjak ?
Ööö. És egy lélek nem volt a szobában, vagy mi?

böröczk
találsz, veszel : D vannak átlagos meg személyre szabott ajándékok is..

Kumiho #2179

Jakuza001
Ket lehetoseg van beszelsz vele a taborban vagy a talalt targyakat akkor az inventoryban jobb klikk es use ha Morrigan van a karakterlapon beallitva.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az arany es ezust cuccokat szereti es igazan orul egy tortenetenek elmeselese utan, ha egy arany tukrot adsz neki, amit a tortenet szerint anyja eltort

Legalább férfi törp? Nekem az elf nõ karakteremre, rámozdult az a apáca vagy milyen csaj...karddal a hátán. Adtam neki egy rakás ajándékot,erre azt mondta jó a hajam meg ilyenek...hoppá.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Oké, akkor ejtsük a témát, köszi.

3526: mint már említették, úgy tudsz neki ajándékot adni, ha rámész a csajra, majd az inventoryból ráhúzod az ajándékot a "paperdollra".

böröczk

de én megtaláltam a titkos "átjárót", csak egy kis szaros szoba, el is jöttem onnan : D ezek szerint vissza kéne mennem...?
gonoszokat megöltem, midnen gonoszt megölök, bár a nyamvadék Alistair szerint én is az vagyok : D Nem baj, már 100%osan összehaverkodtam a bérgyilkos kisspannal, kár, hogy egy fejjel alacsonyabb Bözsinél <#eplus2>

Kumiho #2179

triplet
LOL
most elképzeltem ahogy az én törp karakterem megtöcsköli a morrigant😄

Meg akarom fektetni Morrigant. Hogy tudook neki ajándékot adni? : D
Jakuza001
Van mas ut is, de az mar a warez kategoria.

Mas. Nekem az a problemam, hogy vettem konyveket es ezekbol csak egyet tudtam elolvasni.

Ettol novekedett a karaktem ertekei, de a tobbi konyvet hiaba vettem meg, nem tortenik semmi amikor hasznalni akarom, pedig minden kovetelmenynek megfelelek kasztban. Egyszeruen nem ertem miert nem mukodik a dolog. Ez valami bug ?

Mindent köszönök : ) Müködik : )
Ha felfele mész az úton, ott lesz a káptalan. Meg a gonosz arc, aki az egész mögött áll. Vagy már megölted? Mert akkor jobb oldalt egy titkos átjáró, falnak álcázva. Sokat szoptam vele. 😄

böröczk

Öhm, valaki nem tudja, Havenben merre a rühes tökömbe induljak, miután már konrkétan bejártam mindent.. elég pici a hely, lehet, hogy valamit esetleg nem szúrtam ki, de szerintem mindent átkutattam alaposan..

Kumiho #2179

Mialatt ezt az üzenetet megírtam, majdnem kétszer kiraktam a rubikot, annyit töltött. 😄
Amúgy ezeket a DLC-ket csak a pontok beváltásáért kapod meg, vagy khm... van más út is? Néztem, hogy lehet ponthoz jutni, és kivágott a bioware kezdõoldalára, de semmi infót nem láttam errõl, mondjuk nem nagyon néztem utána.

Jakuza001
Az lehet, bar a patch utan jocskan javult a helyzet a toltesi sebessegben de egy ido utan meg igy is neha belassul a betoltes, de mar kozel nem annyira mint a patch elott.

Jakuza001
Mit lamultok mar ennyit vazz.
Eleg volt csak bemennem hozza. Meglatott es egybol asot fogva kiasta sajat sirjat, majd remegve magara huzta az egesz kiasott foldkupacot.
Nekem csak annyi dolgom maradt, hogy kifaragjam a sirkovet 😄

TDC Geronimo
Talán kisebb memory leak fene tudja nálam is csinálja.

triplet
hallod, te nagyon beleéled magad a játékba😄

Hasonló tapasztalatok amúgy? Minél többet játszom egyhuzamban, annál többet kell várnom a töltõképernyõknél. Normál esetben olyan 10 másodperc körül van, késõbb 2 perc is simán megvan. Ez miért lehet?

Kandurex
A végén még egy ánusz békát is feltoltam neki...a miheztartás véget <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
nekem szerencsém volt, mert amikor lebénított nekem meg sikerült lefagyasztanom <#hehe>

Kandurex
Mint a szart,...mint a taxi órát...kétszer is felnyalattam vele a vidéket...😄 A kis rohadék!

4 -ünk ellen,beszorult a sarokba, 3 harcos körbeállta és belét kitapostuk...dobálhatta a blizzardot, meg a paralizálást,...a végén még bele is rúgtam kettõt...a pék faszát neki! <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Jakuza001
En ugy allok jelenleg, hogy 44hrs jatekban eltoltott ido, felfedezett vilag 56% es 28% teljesites a DA Originsbol. 😄
Mondjuk en minden mellek kuldit is megcsinalok.

Rájöttem miért olyan hosszu nekem az "idö" Én csak alt+tab-al huzom le a gammat (tegnap du kezdtem el keményebben tolni, de mellette 1 2 orára azért lehuzom ,de az idöt számolja is közben ..😊
a Traps is our friends nevü küldibe LOthering erdejébe kell keresni a cucokat?
Jakuza001
Mukodik az, csak a megfelelo helyekre kell masolni, mint

modules\single player\data\talktables\singleplayer_en-us.tlk termeszetesen itt a hu-hu nevrol at kell nevezni, ha ezt a verziot toltotted le.
Valamint a masik fajl pedig a packages\core\data\talktables\core_en-us.tlk konyvtarban talalhato.

Esetleg innen letoltheto a mar atnevezett fajllal.

http://web.t-online.hu/jakuza1/dahulng.rar

b-type
Meggyõzõ 😊)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Elk Hunt
Hello,

Nem tudom, hogy találkozott-e valaki az alábbi problémával, ha igen, illetve van valakinek valami használható ötlete akkor annak örülnék, mert én kezdek kifogyni belõlük...
A játék eredetiben van (bár már kezdek arra felé hajlani, hogy "látványilag" vitathatatlan, ám játszhatóságilag megkérdõjelezhetõ döntés volt :-) )és minden logika ellenére a patch után egyszerûen nem indul el, program futási hibát dob ki. Nos egy 8600 geforce-om van, asszem 191.07es driverral és kínomban már a Physix-t is újra tettem. Persze patch elõtt megy, csak a közbensõ szövegelõs részeknél vagy kidob, vagy kék halál.
Igazat megvallva ku***ra dühít a dolog. Jah az oprendszer egy sima Xp, a gép meg igazából I7 3,4 Ghz megy, szóval a túlhúzás okozta fagyás se jöhet számításba..

Valami 5let?

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így&#65279; megszakad\"

kormika: beállítottad a beállításoknál is, hogy magyar legyen? Mikor indítanád a játékot, van az az ablak, meg minden. Ott lehet.

Húú ez a vérfarkasos küldi mekkora...

CSak nekem nem müködik a magyarositás?
Jakuza001
Nalam igy nezz ki Alistair ebben a gyonyoru pancelban 😄

Ott van 2 lírium szikla is, amik ráadásul újratöltõdnek, az a csata ezeket használva, plusz a társakkal nem lehet nehéz.

TDC Geronimo
Nem volt logikus az a 3 rész azon a "mapon"? 😄

Azért grat. Nem lehetett egy könnyû 1 órás harc. 😄