Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
most jon egy harcos..van valakinek olyan otlete,h ebben a kasztban mire erdemes specializalodni??orjongo,meg bajnok erdekelne...es,h ezekhez hol lehet konyvet szerezni??
iLove oHs.
\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -
Õ a rogue dalish elf duplatõrösöm:
Õ pedig a az ember mágusom:

Why so serious?
Ám vki tapasztalt már olyat h új hely betöltésekor elkezd villódzni a képernyõ ? (sikerült frissítenem a drivert, vmi 5 éves cuccról ami még win 2000-hez kellett 😄)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Kumiho #2179
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
3526: mint már említették, úgy tudsz neki ajándékot adni, ha rámész a csajra, majd az inventoryból ráhúzod az ajándékot a "paperdollra".
de én megtaláltam a titkos "átjárót", csak egy kis szaros szoba, el is jöttem onnan : D ezek szerint vissza kéne mennem...?
gonoszokat megöltem, midnen gonoszt megölök, bár a nyamvadék Alistair szerint én is az vagyok : D Nem baj, már 100%osan összehaverkodtam a bérgyilkos kisspannal, kár, hogy egy fejjel alacsonyabb Bözsinél <#eplus2>#eplus2>
Kumiho #2179
Mas. Nekem az a problemam, hogy vettem konyveket es ezekbol csak egyet tudtam elolvasni.
Ettol novekedett a karaktem ertekei, de a tobbi konyvet hiaba vettem meg, nem tortenik semmi amikor hasznalni akarom, pedig minden kovetelmenynek megfelelek kasztban. Egyszeruen nem ertem miert nem mukodik a dolog. Ez valami bug ?
Öhm, valaki nem tudja, Havenben merre a rühes tökömbe induljak, miután már konrkétan bejártam mindent.. elég pici a hely, lehet, hogy valamit esetleg nem szúrtam ki, de szerintem mindent átkutattam alaposan..
Kumiho #2179
Amúgy ezeket a DLC-ket csak a pontok beváltásáért kapod meg, vagy khm... van más út is? Néztem, hogy lehet ponthoz jutni, és kivágott a bioware kezdõoldalára, de semmi infót nem láttam errõl, mondjuk nem nagyon néztem utána.
Eleg volt csak bemennem hozza. Meglatott es egybol asot fogva kiasta sajat sirjat, majd remegve magara huzta az egesz kiasott foldkupacot.
Nekem csak annyi dolgom maradt, hogy kifaragjam a sirkovet 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
4 -ünk ellen,beszorult a sarokba, 3 harcos körbeállta és belét kitapostuk...dobálhatta a blizzardot, meg a paralizálást,...a végén még bele is rúgtam kettõt...a pék faszát neki! <#vigyor1>#vigyor1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mondjuk en minden mellek kuldit is megcsinalok.
modules\single player\data\talktables\singleplayer_en-us.tlk termeszetesen itt a hu-hu nevrol at kell nevezni, ha ezt a verziot toltotted le.
Valamint a masik fajl pedig a packages\core\data\talktables\core_en-us.tlk konyvtarban talalhato.
Esetleg innen letoltheto a mar atnevezett fajllal.
http://web.t-online.hu/jakuza1/dahulng.rar
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nem tudom, hogy találkozott-e valaki az alábbi problémával, ha igen, illetve van valakinek valami használható ötlete akkor annak örülnék, mert én kezdek kifogyni belõlük...
A játék eredetiben van (bár már kezdek arra felé hajlani, hogy "látványilag" vitathatatlan, ám játszhatóságilag megkérdõjelezhetõ döntés volt :-) )és minden logika ellenére a patch után egyszerûen nem indul el, program futási hibát dob ki. Nos egy 8600 geforce-om van, asszem 191.07es driverral és kínomban már a Physix-t is újra tettem. Persze patch elõtt megy, csak a közbensõ szövegelõs részeknél vagy kidob, vagy kék halál.
Igazat megvallva ku***ra dühít a dolog. Jah az oprendszer egy sima Xp, a gép meg igazából I7 3,4 Ghz megy, szóval a túlhúzás okozta fagyás se jöhet számításba..
Valami 5let?
\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"