18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Tomy Lee
    Nincs ajánlat,egy valamit kérdez a demon de arra morrigan azt mondja,hogy nem tárgyal ilyen torzszülöttel vagy mit és csata lesz!Lehet nagy BUG az egész itt ahol vagyok:C
  • Tomy Lee
    Igen ott tartok mikor áll elöttem Jowan,Isolda és Arl öccse.
    Itt választhatok(elmondom még1× nem röhögni:),hogy jowan elvégzi a szertartást akihez kell választanom egy mágus társat(csak morrigan lehet ez) és bemegyek morrigan-al enyészetbe de végén a demon nem ajánl fel lehetőségeket tehát csak harc lesz így nem kapok vérmágust.
    Másik választás,hogy én azt mondom nem lesz szertartás hanem go és megölni a demon-t,ilyenkor fel az emeletre és sok élőhalottal csata a többit nem tudom ennél a résznél.Harmadik,hogy elmegyek körmágusokhoz valami mágusok segítségéért.

tehát ez a főmágus akit írsz azt úgy találom meg ha azt választom,hogy elmegyek a körmágusokhoz segítségért?
  • TopGun
    Jah! Tenyleg, bocsi, azert egy En szemely szerint, kicsit ezzel a "senkihazi" modellel es huncutkodnek ugy mint Morrigannel :)
  • Tovi
    A gólem és Morrigan ma nagyot alakítot. Gólem szokása szerint beszólt Morrigannek hogy lápi boszorka, erre Morri figyelmeztette, hogy egyben Ő alakváltó is, és madárrá is könnyedén tud alakulni. És csak körözni fog Shale fölött, kőrözni, amig......
    Shale itt dugult el, azt mondta, hogy most abbahagyja a kötözködést....
    Mondjuk ehhez nem árt ismerni Shale előtörténetét....
  • Sir Quno Jedi
    Egy LG kari ugyanúgy utánanéz, hogy VALÓJÁBAN mi a helyzet, a dolgok mélyére ás, meghallgatja a feleket, megérti a TELJES igazságot és ezután HELYESEN dönt. A lawfult sajnos sokan keverik az idiótával. Arról nem beszélve, hogy a lawful mást jelent egy erdei elfnek és mást egy lovagnak, egy rendmágusnak stb.-stb.

Lawful Good-ként nekiállhatsz a templomosokkal lerombolni a mágustornyot, mert jajjujj démonok vannak benne és nem számít hány ártatlan ember hal meg bent velük, ugyanakkor nekiállhatsz életed kockáztatásával behatolni, megtudni mi történt és kimenteni akit lehet, sőt akár megmenteni a tornyot. Mindkét döntés LG és jól megindokolható, de egyik "talán" HELYESEBB/hősiesebb a másiknál, mégha kevésbé fájdalmas és kézenfekvő is.
  • MrAndree
    Először is mivel ez nem D&D így rohadtul nincs LG karakter. Még jóság/gonoszság mérő sincs mint általában a BW játékokban így még nagyobb a szabadság. Én mindig azt a döntést hoztam amit helyesnek éreztem, ez a nőszemély meg mindegyikre mondott valami baromságot és vonta le a pontokat. Leálltam tárgyalni mindig mindenkivel amikor csak lehetett, a farkasemeberest is megoldottam békésen, akkor nem volt velem Morrigan, de most igen és tuti emiatt is lelkibeteg lesz...
  • b-type
    :))
    Mit össze nem tudtok panaszkodni rá...pedig mi is csak kihasználjuk :D
    Egyébként nem hiába mondta az öreg banya az elején, hogy szívességet kér cserébe hogy megmentett minket.
    Na akkor az kicsit képzavar volt, megment minket és még odaadja a lányát aki bizony jól jön a csapatba.
    Később helyrerázódnak a dolgok...nem volt képzavar :D
  • BEAST #6593
    Ez nem igaz, en minden veigjatszasomban leginkabb CG jellemet kovettem, ha a torveny gatol vagy butasagnak tunik akkor nem erdekel... egy LG karakter a farkasembereknel nem all le targyalni es nem segit a Ladynek megszabadulni az atoktol hanem kiirtja oket... en jol cselekedtem.
  • Sir Quno Jedi
    Igen azok. Itt az elemi gonosz ellen harcolsz és eleve a vére a testedben dolgozik, ha csak icirnyópicirnyót is meginogsz a sötét oldal felé, akkor rosszabb vége is lehet, mint ami jelenleg van. (lásd. Anvil of the Void, High Dragon, Vérfarkasok, Vérmágusok, Démonok és alkuk, Tevinter beszivárgás, tolvaj klán, Bhelen a testvér és apagyilkos uralkodása, soroljam még)

Ha nagyobb káoszba és sötétségbe taszítod Ferelden-t, mint amiben jelenleg fetreng, akkor még az Archdemont is visszasírják 1x. :DDD

Nem küzdhetsz nagyobb gonosszal a gonosz ellen, mert utána azzal kell majd megküzdened, de már késő lesz.
  • böröczk

senkiházi modellről lett mintázva, nem színésznőről

Morrigan
  • MrAndree
    Nem elvakult LG döntések, de könyörgöm ezt a ribancot már az is bántja ha én valami jutalom reményében segítek valakinek. Komolyan, egyszerűen ha Morrigan veled van és azt akarod, hogy kedveljen akkor a mellékküldik felét ki kell hagynod mert nyomja érte a hülye dumáit meg -5-öket...
  • MrAndree
    Hát hogyne, ha már körmágusok akkor ott van rögön Wynne aki ezerszer értelmesebb karakter, ő legalább segíteni akar, nem pedig a saját önző céljai miatt van velem a végéig. Nem úgy mint ez a szerencsétlen akinél hiába viszem fel 95ig a szintet akkor is elárul a francba. Lehet ha férfi karakterem lenne és belémzúgna akkor másképp cselekedne de ezek után már bottal se piszkálnám meg az tuti. A másik meg tényleg az ostoba benyögései, "ezek nem úgy élnek ahogy szerintem jó, dögöljenek csak meg", hát ott nem érdekelt a -5 amit kaptam de közöltem vele, hogy nem mindenki olyan önző ribanc mint ő. Most sajnos rogueommal vinnem kell, szerintem a végére ajándékokkal együtt is -70 lesz a szintje.
  • SaGa
    Összesen 4 alakot tudsz megszerezni, ebből az egyik a gólem. Na ő majd betöri. Minden helyszínt alaposan kutass végig. Emlékeim szerint balra a másodikban és jobbra a másodikban lesz a másik két alak.
  • Sir Quno Jedi
    Pedig egér és szellem alakban kell továbjutnod, míg nem szerzed meg a tűzember és a gólem alakot is, azokkal a tűzön, illetve a betörhető ajtókon át tudsz jutni. Csak szép sorjában, összes szigetet végig kell járni, többször is ha kell, nem lineáris a megoldás term. Ha az összes genya demont leölted, mehetsz középre (ámbár érdemes előtte kiszabadítani a társaidat a rémálmokból, amik körbe vannak kívül)...
  • BEAST #6586
    Nah mert az elvakult LG dontesek am a jok :p
  • Perszepeta
    Üdv! Kéne egy kis segítség..
    A mágusok tornyában vagyok (az álmokban), annál a résznél amikor megkapom a szellemforma alakot, és egy ajtó van előttem, "amit csak nagy erővel" lehet áttörni. Ezen az ajtón hogy jutok át, mit kell tenni? (Egér+szellemalakban sem tudok egy új helyre sem továbbmenni), a "GYűrűs" térképen :) csak körbe-körbe járok. Aki már járt itt biztos érti.
    LÁTOM VAN FENN angol nyelvű végigjátszás linkje, de az angollal hadilábon állok, sorry...
    Köszi a segítséget előre is!
  • Sir Quno Jedi
    Ja jól, pl. azonnal az utcán levágják egymást mint barmot, értem én a viccet!4 :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Az a legjobb az egészben. Mint mondtam, ha Morrigan nem helyesli, akkor tuti helyesen cselekedtél, mivel az ő nyakatekert, eltorzult értékrendjébe nem fér bele, ergó csakis szipiszupi lawful good döntés lehetett, semmi más! Tökéletes chaotic evil mérőműszer, így visszafelé is jó a mérése, csak negatív előjellel.
  • BEAST #6582
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Termeszetesen en altalaban gondoltam, nem eppen az adott helyzetre
  • BEAST #6581
    A Circle mageket es a templarokat en sem birtam, egyaltalan nem zavart hogy rakontrazott az en beszolasaimra. :d A torpek pedig jol birjak a serteseket :p
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Biztos jó érzés a közös gyermeketekbe egy ultrasötét entitást pakolni, így tulajdonképp megölve a gyermek lelkét és egy antikrisztust szülve a világra. OJVÉ! Buli van emberek! (vagy tévednék és ez a legnagyobb szülői büszkeségre adna okot?!?!?!) :DDDDDD
  • böröczk
    Az a másik, hogy nem tudok anélkül cselekedni, hogyha velem van, ne írná ki félpercenként, hogy "Morrigan nem helyesli (-345656)".
    Komolyan, ott hagyom a fenébe, inkább viszek helyette még egy tankot.
  • TopGun
    Es a legszebb karaktere is a jateknak, sajnos mar nemtudom hol lehet elerni a kepeket az "eredeti" Morriganrol, vagyis a szinesznorol akirol mintaztak a csajt, de nagyon ott van a szeren a no!
  • Sir Quno Jedi
    Az a durva, hogy mikor kib. magas rangú személyekkel dumcsizunk (királyok, arl-ok, főmágusok, főpapok) ez az idióta luvnya meg SIMÁN belepofázik és enyhén bicskanyitogató hülyeségeket böfög be. Én már-már azon csodákoztam néha, hogy nem vágtak le mindannyiunkat a picsába (jelzem joggal). Ez mennyire reális már így?! Legalább ilyenkor rendre lehetne durván! utasítani, hogy tudja már hol a faszban van a helye a barom mocsári boszorkájának.
  • böröczk
    Teljesen máshogy ajánlja fel? Ó, istenkém, de megható, szip szip. Mivel tudja a fő karakterről, hogy érző lény, még jó , hogy másképp ajánlja fel, rohadék kis féreg, de attól még van esze.
  • BEAST #6575
    Rosszul latod, ha szerelmes beled teljesen mashogy ajanlja fel a dolgot. Szomoru, de a legtobb nem Chantry felugyelett alatt elo varazslo elobb utobb megszallottan kutatni kezdi a hatalmat. Morrigan pedig egy hatalmas ereju varazslo arnyekaban nott fel. A karakteret ismerve teljesen ertheto miert kenyelmetlen szamara hogy a vedelmunkre szorul, es miert hagy el minket. Amugy en csak egyetlen egy dolgot sajnaltam, tobbszor is vegigvittem a jatekot, de sajnos Morrigant nem lehet meggyozni hogy maradjon, bar engem nem zavar a tudat hogy a gyermekem anyja lesz, de elsore nekem is inkabb az onfelaldozo hos valasztas tunt jonak. Valoszinuleg a folytatasban szerepe lesz neki es a gyereknek.
  • böröczk
    Remélem, a második részben őt kell kifingatni a fináléban
  • Sir Quno Jedi
  • böröczk
    Szemközt! : D
  • MrAndree
    Morrigannel felesleges, nála nővel esélyed sincs. Lelianat meg akkor ha 100ig felviszed és megcsinálod a személyes küldetését.
  • MrAndree
    Igen, megkedvel. Téged. Ettől még ugyanolyan önző és szemét ribanc marad aki mindig is volt, csak véletlenül van egy szem barátja. De ezt az egy barátját is mindenféle probléma nélkül otthagyja a szarban a végső harc előtt ha nemet mondasz a mocskos kis ajánlatára. Kár, hogy nem volt olyan opció, hogy távozás előtt hátbadöfjem.
  • TopGun
    Sziasztok! olyan kerdesem van, hogy Leliana-t kb mikor lehet megfektetni? (noi karakterem van), kell hozza az egesz jatek? vagy hamarabb is elerheto ez a "funkcio"? :) Mert En is ket lukra jatszanek vele es Morrigannel, csak kicsit maskepp...
  • BEAST #6568
    Sten nem tul bobeszedu, es eleg kifacsart logikaval magyaraz mindent, de a tortenetei nekem kifejezetten tetszenek. Ha megismered kiderul hogy neha meg egesz bolcs pillanatai is vannak :D

Morrigan pedig akkor is marad nalam orok kedvenc. Az elejen rosszindulatu es onzo, de minnel tobbet beszelsz vele, vagyis inkabb minnel jobban megkedvel teged, egyre inkabb latszik hogy bizony a kemeny kulso nala is erzo szivet takar. A jatek vegeig megfigyelheto rajta hogy mennyire valtozik, fejlodik a karaktere... es hogy vegig kuzd a belenevelt ridegseg az uj erzeseivel. A jatek legerdekesebb karaktere mindenkepp.
  • MrAndree
    Tökmindegy kit viszel be. A lényeg, hogy amikor a végén beszélsz a démonnal akkor hagyd, hogy elmondja az ajánlatát.
  • torma1
    Sziasztok!

Ma gondoltam kipróbálom a Kétkezes harcost! Hát mit mondjak messze a legjobb! Rémálom fokozaton egy kis moddal megspékelve még így sincs nagyon ellenfél! Ezen a szinten a varázslatok alig hatnak de ütöm a 150-200-as sebzéseket! Az egyik képességével meg nem lehet ledönteni a lábáról! Földrengés és már már halottak is az ellenfelek! :) Alistert is átképeztem! Igy már 3 kétkezes harcosom van!
  • b-type
    Ez most nem kerek, hol tartasz pontosan? Most állsz az a választás előtt, hogy levágd a gyereket, feláldozza magát az anyja, vagy elmész a körmágusokhoz segítségért?

Jowan-t akkor lehet használni amikor már megszerezted a főmágus támogatását a szertartáshoz...akkor Jowan is átmehet megkűzdeni az kölköt fogvatartó démonnal.
  • SZEG007
    nem a PC szabja a határt, hanem a konzolok, ugyhogy kvad kor tulajok is hozászokhatnak hogy PC-n akkor lesz fejlödés hogyha jön az uj konzolgenerácio.
  • Kandurex
    Klárika?
  • Bleach2
    Leliana esetén ha 99%-nál is közeledőt írki akkor valahogyan vissza lehet venni olyan szintre, hogy azt kilehessen kerülni újra azaz a küldetését meg lehessen csinálni a kapcsolatunk ne legyen csak közeledő?
  • Daffit
    Sten az egyik kulcsfigura a csapatomban, ugyanaz a stílusom és bár pofázik, de meg lehet győzni