Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.cdgalaxis.hu MEGRENDELÉS menüpont.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Magyarítást honnan lehet tölteni?
errlo most neo jutott eszembe a matrix-bol,mikor elfogtak az ugynokok az irodahazban.....😄

Gubberx
Ne akarj a sárkányokkal találkozni 😄 1 harapás/karakter 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Kandurex
úúú vazze, a fõváros, meg a törpök városa, tényleg akkora batár nagy, mint amekkorának a térkép mutatja? 😊)

FONTOS: Mi a taktikai menüben, a teljes csapat kijelölése? Azaz, pl,. ha azt akarom, hogy ha erõsen lecsökken a mana, vagy állóképesség a csapatra nézve, akkor lépjen akcióba? A szövetség?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

nemtudom,most neked az a problemad,h nem tudod megcsinalni,h mikor melyik kore lepj???vegyel 1 papirt es ceruzat,es rajzold le,h melyik melyiket kapcsolja.ense szarakodtam,igy 2 perc alatt megvolt.

Nem tudok kortyolni az edényböl ez mitöl van?
Kandurex
Egyébként mikor várhatóak sárkányok? Pár kis sárkányt leöldöstem a kör toronyba, meg ugye volt egy kicsike a vérfarkasoknál is...de itt láttam jó nagy dögöket is képeken 😊 hol?

Meg láttam olyat is, hogy a nagyobb szörnyikére a harcos karakterek felugranak és megszurkálják õket jól, azt hogy?

Nekem is ez van. Nem váltja be. Pedig be vagyok jelentkezve + regisztrálva is van a játék.
Kandurex
Szerintem egy egyszerû templomos cucc lehet.

Kandurex
Francba, Sten bácsi már -28 pontba van, kissé ellenséges a fazon 😞...pedig nem örülnék neki, ha a szúró - vágó - amputáló mûvész lelépne a party -ból...a többiekkel nincs gond, mindenki kedvel, ...sõt Alistair már ribancnak képzelgi magát 😄, annyira imád. :s

böröczk

szép, arcane warriornak való kard:

Kumiho #2179

böröczk

Tudom, hogy már régebben írták ( jópárszáz hozzászólással hamarabb ) , de éjjel van, és már idegrohamot kapok a következõ résznél:

Amikor a hamvakért megyek, és ilyen kövecskékre kell ráállnom a csapatommal, hogy megnyíljon az átjáró, nos odáig már eljutottam, hogy megnyílt, de aztán se kép, se hang, majd megszûnik, ha rossz a következõ lépésem -.-"
Segítség, megzizzenek <#idiota>

Kumiho #2179

Büvharcos félét...
Amint imátkozok elpárolog a viz igy nem lehet belöle inni ...
Prince23
Bármit csinálok nem váltja be, illetve nem adódik hozzá 😞 nem értem

watto
-melyik specializációt?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

A mágusnak az elfeknél a specializációt merre találom?
Az elf rituálé küldetést, hogy kell teljesiteni?
wedge31
Alatta van egy kis kör nyomj rá egyet.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Egyébként 115 pontom van 😄
De a DLC tartalomnál nekem mindig 0 szerepel. nem pedig 115 😞 Nincs hozzáadva vagymi

wedge31
Várd meg amig összejön az 500 a DLC-re és akkor a menüpont allat beváthatod.

Prince23
Pontokat hogy lehet hozzá adni? nekem eddig a küldetésekbõl összesen 50 pontom van

wedge31
Nem tom nekem már 215 pontom van kár hogy a DLC-hez 500 kell.

watto
Ilyen páncélt hol találtál? ÉN semmi értelmeset nem találtam pedig már végén vagyok... fegyvert se 😞

Az miért lehet amúgy hogy a megszerzett pontjaimat nem tartja nyilván? Mindig 0-t ír ki.

Egyszerre csak egy karakterrel lehet románcolni vagy választani kell idõvel?
wedge31
Nem ok nélkül mondom én csak ajánlani tudom hogy vedd meg mert oriási játék ,nekem semmi DLC problémám nincs.

Prince23
Ezek amúgy mellék küldetések?

Help továbbra is elõzõ hszemre..
Valamint:
Make sure if you are encountering any issues to please post in Tech Support forum, there's more eyes on that and a lot of these points are already covered there, many with solutions.

Quick responses for what I can remember...

Losings items at end of Dwarf Noble - there's a solution at help.dragonage.com This is a bug on PC which we will address.

Getting to Warden's Keep, or Stone Prisoner - you need to get past the village of Lothering and be able to travel on the world map in order to get to these areas. Once you speak to the quest givers for these (Levi in party camp, and Felix at Sulcher's Pass respectively) those quests should open up. Make sure you check the DLC tab of the journal for info, or the quest tab once it has begun, for where to go.

DLC not appearing at all - this is most likely the in-game content updater service not running, which was either an installation issue or in some cases certain configuration of Windows. See the support threads for help - there's a lot of suggested and official posts on how to resolve this.

Codes not working. Make sure DLC codes are redeemed here in the code redemption page (under your image on the left, select Profile - (Redeem Promo Code). These codes are completely separate from your game/CD key, so don't try to use them on the game registration page. Also, for some digital customers, there was a delay getting the DLC codes emailed out - this should all have gone out now and new purchases shouldn't have that problem. Contact your digital retailer if you did not get the DLC codes for content in your appropriate version.

Also, DLC is downloaded directly from within the game only using the updater service. If you have a separate digital game downloader (such as EADM for versions purchased on the EA Store), this is only used for downloading the game itself - trying to use DLC codes on that will not work, redeem them here on the site and then go in-game to download.

Many of the promotional DLC items (such as the rings and Blood Dragon armor) are not visible in the game DLC screen on purpose - these will only appear once the codes are redeemed. Once downloaded, most will appear in your inventory straight away (whether you load a current save, or start a new game) - some later game items will be waiting at Bohdan's shop in the party camp.

Ezek szerint a DLC-k mûködnek, de csak ha megvannak az említett dolgok?
Nem találtam meg a hivatalos fórumban, de állítólag az eredetiben megvett DLC küldik se jelennek meg a térképen, és nem mûködnek, valakinek meg warezzal is mennek.

Ezek az infók mennyire igazak?
Aki csak ok nélkül magyarázza, h mindenképpen vegyem meg, mert csak azzal mûködik, és ha ennek valóság alapja nincs, akkor inkább meg se szólaljon...

watto
Én redcliffel kezdtem, aztán elfek, mágusok és végére törpök 😊

#3561 valaki?

Nekem azt mondta hogy még nem érzi hogy itt az idõ. Sztem fel kell tornázni nálla a szimpátiát és majd csak aztán tanít...

A specializéciót csak új szint lépésekor vehetjük fel? Ha már van aki tanít akkor még nem csak választhatóvá válik?
wedge31
Én egyböl Denerimbe mentem felvettem egy rakat mellékküldit.

Prince23
A pagonyelfek mostantól szövetségeseim, s egybõl Denerim felé vettem az utat, aztán kapcsoltam: ott székel Loghain. vissza mentem, és mosta mágusokat próbálom rászedni szövetségeseimnek. Aztán majd megyek Redcliffe-ba, és utána a törpök királyságába, újabb szövetségest keresni. És aztán megyek denerimbe. reméle jó a történeti sorrrend.

ugyebár Alastair tanitsa a Templárus specializáciot?!
akkor most akármikor meg tudja tanitani?vagy megkell lennie a helyszínnek?

PSN ID:misi2mezei

wedge31
A normálhoz nem nyultak az easy lett mégkönnyebb.

Hat eleg sokan panaszkodhattak a nehezsegre mert kijott a patch es konnyitettek az easy meg a normalon egybol. 😄
Picike off lesz: valaki olvasta már a könyvet? Nagyon kíváncsi vagyok. Remélem megveszi itt a könyvtár, de hamarjában, mert véges a türelmem (aztán megveszem én, bár látatlanban semmit nem veszek).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Hát nem tudom, Alistai-re huzatom mindig a népet (ebben threaten sokat segít), a többieket meg távolabb viszem tõle. Nem jön be mindig de sokszor igen. Persze nem lõdözök folyton AoE spelleket de azért be szokott válni.

Why so serious?

watto
Hali! 😄

Egy jó kis kép:

Epikus csatajelenet 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez már a vége? 32% nál járok, nem hiszem hogy ennyi mellékküldetést elhagytam volna :S

Kandurex
õõõ, már miért is? Az ellen többnyire rád rohan, viszonylag kevés caster / shooter jön szembe, szóval elég körülményes a használata, hogy jól kigyere belõle...többségben annyira nem is lehet belõle "jól" kijönni....vagy csak én használom über bénán 😞

Attól függ kiket hordasz magaddal. Nálam többnyire csak Alistair szívja be de õt meg healeljük. Meg amúgy is annyit rinyál ha beszélgetek vele, hogy ennyit megérdemel... 😊

Why so serious?

Kandurex
Egyébként csak én érzem úgy, hogy kevés kivételtõl eltekintve, a három legerõsebb területre ható destruction varázslat (tûz, jég, villám), a friendly fire teljesen használhatatlan? 😞 ...easy -be meg nem játszok, sértésként fogom fel :/

Kandurex
Elkezdtem õrlõdni, itt ez a démon, felajánlja a vérmágiát,...bár már Arcane Warrior vagyok, de hát ugye 14. szintnél még egy szak kellhet...csak hát az ajánlata másik része..hmmm...:/

Deer
Feltettem a Win 7-et, jelzem nekem azon is szépen megy és várni nem kell sokat szerintem.
Na de, ami érdekes, most, hogy újratettem mindent, majd játékon belül bejelentkezek és folytatnám a mentett állásom, kiírja, hogy van két prémiumtartalom benne (pagonyelf gyûrû és az elementálos küldi) és nem tölthetem be a játékállást, mert nem vagyok rá jogosult? <#wow1>
Na de, ha offline módban vagyok, akkor betölthetem és a játékban is megjelenik mindkettõ. <#conf>

Kandurex
😄

wedge31
Ha lehet használj spoiler tagot nem tart semedig és nem cseszel ki a töbiekel akik rájönek maguktol is...

bélanéni
Van egy "Taktika" menüpont, ott be lehet állítani automatikus cselekvéseket. Bal oldalra a feltételeket, jobbra a hozzájuk tartozó akciót. Itt alapból be van állítva valami. Ha zavar, töröld õket, akkor csak azt csinálják amit te mondasz nekik. Szerintem eléggé egyértelmá a skillek használata. Úgy van ahogy írod. Ha nem volt még célpont, akkor skill + ellenfél kijelölése a célkereszttel, ha már volt célpont a támadsá elõtt, akkor elõször kijelölöd akit támadni akarsz (vagy hagyod a kijelölést) + skill.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Na.
Bemész a szobába, odamész a vízhez.
Korsót kiveszed.
Merítesz.
Elmész, odamész az oltárhoz, ugyanott van ahol a pocsolya.
Elhelyezed a korsót az oltáron.
Imádkozol, majd rámész, majd megvizsgálod aköcsögöt.
Leveszed, iszol egy kortyot, és visszaöntöd a vízbe.

\"There\'s a devil waiting outside your door (How much longer?) \" --------------------------------------------------------------------------------------------------- - Ensirion -

ProGabe
hát csesszék meg, milyen játék lett ez!

játszottam kb. 1.5 órát, amibõl csak 15-20 perc volt a harc, de mégis minden egyes másodpercet élveztem 😮

Bioware a zisten! a Mas Effectben is elolvastam minden kis háttérinfót, mert annyira jó a világ, amit teremtettek. itt is ugyanez a helyzet

jók a karakterek, jó a sztori, annak a felépítése, a........ 😊

és mindezt másfél órányi játék után!

egyetlen dolog van, ami nem tetszik: skillek használata! most már szerintem értem a rendszert, de a játék elején annyit láttam, hogy jött az ellen, a társak (tank human noble /lesz majd valamikor/ a karim, tehát a blöki, alis Csülök 😊, meg a muter) nekik rontottak. space megnyom, és látom, hogy már elhasználták a skilljüket, vagy, ami még rosszabb volt, egyszerûen nem láttam át, hogyan is lehet azokat használni

szóval: skillre bal katt, aztán elvileg átvált a kurzor céltáblára, hogy kijelöljem, melyik ellenfélen használja. erre 10-bõl 9-szer az történt, hogy nem váltott át a kurzor. WTF? aztán rájöttem, hogy ki van jelölve egy ellen, és értelemszerûen azon fog castolni. már ha jól értelmezem a dolgot

na, ez furcsa volt, de biztos csak én vagyok a hülye hozzá :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nr1ranger
Én meg külön örülök annak ha nem 3 nap alatt tolom majd végig, mint egy fps-t (azi csak 1.5nap nálam)végre lesz valami ami fél évre vagy tovább leköt (suli meg wow mellett xD) Meg szerepjátékokban én is imádok a sok kis aprósággal szöszmötölni 😊

There is no peace. There is only WAR!