18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Különc
    Meg
  • hegege
    Kérdés ?Vajon az országgyűléses résznél a "letartoztatási csata" megnyerhetö?:))
  • torma1
    Ja köszi! Csak azzal az a baj amíg az animáció megy ütik a karaktered! Olyan mint a Witcherben volt! Szép és látványos de közben megöltek!
  • I.C.ram
    Asszem, mikor critical hittel ölöd meg, és ilyen külön anim van. Levágja a fejét, leszúrja, stb.
  • torma1
    Messy kills mit jelent?
  • torma1
    :) :D
  • tomcsa4
    Egyet értek veled. Ez nem az a játék, ahol negatívumokat kell keresni.
  • Különc
    Töltsél képet vagy nem hisszük el
  • Kandurex
    Biztos, hogy male karaktert indítottál? :D
  • SovereignX
    Ez a további életutak menü mikor lesz elérhető?
  • torma1
    Na tényleg meghülyült a játék! :) Most a Kis vukk mondta hogy jól nézne ki virág a hajamban! Meg hogy jó élvezni másik nő társaságát! Na nem semmi! :) Jó kérdés hogy mi történhetett! :P
  • SovereignX
    Kérdés. Normális, hogy 56% körülfejeztem be a játékot?
    A másik. Loghain hogy csatlakozhat hozzám? Bármit próbáltam a vége az volt, hogy meghalt. Bár... lehet nem egy lehetőség kimaradt.
    A másik. Pala. Az ki? És hol szedhettem volna össze?
  • Különc
    Lehet nem túl maszkulin a karaktered
  • Samurai84
    Végigtoltam! Yeee. Király volt. Igaz a végén nehezebbre számítottam, de sima ügy volt. Érdekes, nem vagyok nagy RPGs,de normálon kb. alig izzasztott meg egy-két harc. Barátnőm meg easyn tolja, de néha ott is elvérzik szegény :D
    Tetszett a story, a karakterek jók voltak, a harc is nagyon élvezetes volt. A zenéjét egész nap tudnám hallgatni. Összhangban van az egész.
    Negatívumot ha akarnék találnék, de nem akarok :D
    Szerintem 10 / 9.6 ergo kötelező

• torma1
    Na nem semmi a játék! :) Az elöbb a táborban Sten azt mondta hogy hogy hogy lehetnek nők is Szürke kamarások! Megkérdezte tőlem milyen női kamarásnak lenni! Ezzel csak az volt a baj hogy férfi karaktert indítottam! :) :P Na ez érdekes volt!
  • Prof William
    Morrigan a végén akkor is felajánlja a kellemesebb lehetőséget ha ha mással kavarunk? Gondolom csak a végeredmény számít neki szóval simán megteheti...
  • Lacc 88
    Nekem az egyik kedvenc karim Sten, nagydarab darálógép, nekem pont megfelel. Mikor mágus voltam mindig alap tag volt nálam és persze soha nem tetszett neki ha nem harcoltam. Mikor kerestem a Szent Hamvak Úrnáját, asszem így hívják, akkor láss csodát felkapta a vizet és azt mondta neki ebből elege van rendezzük le itt és most a dolgot. Erre rámtámadt, mondván hogy az éjfattyakat kellene irtani és ő jobb vezető lenne. Na ott el lehet vele bánni, onnantól kezdve ha nem küldöd el már sokkal normálisabb lesz, főleg ha még a kardját is visszaszerzed.
  • sorthair
    #6620 PLEASE :(
  • Sith
    Srácok nem azért mondom de nem egy kategória az oblivion a witcher és a dragon
    igen persze mindegyik rpg de:

Az oblivion egy nagyon jó kis játék, de pont az irtózatosan nagy játék tér miatt és az irtózatosan sok küldetés miatt elég sok töltelék küldetés van benne (igen alá írom hogy agyon moddolva nagyon élvezetes tud lenni és grafikailag sem utolsó)
    az oblivionban is sok olyasmi volt ami remek ötletnek indult, aztán gondolom az idő rövidsége miatt elsikadt pld. a fizikán alapuló csapdák nagyon nagy lehetőség lett volna benne mégse került bele annyi mint amit szerettem volna (hirtelen talán ha tucatnyira emlékszem)

A Witcher pedig igen nagyon hangulatos történet nagyon hangulatos világ de elégé le van egyszerűsítve az egész. gondolok itt pld. a harc vagy a mágia rendszerre. ja igen és ebben sem voltak társaid

Nem mondom hogy a maguk nemében nem volt kiemelkedő az egyik sem de könyörgöm a witcherben sem volt szabadon bejárható területm, az oblivionban sem volt olyan látványos harc mint a witcherben.

• s4
    Harcosbércen van egy SZKT történelem nevű küldetés, valami lerakatot kellene megtalálni de semerre se lelem, pedig átnéztem a szinteket, valaki ötlet?
  • sorthair
    Melyutakon, ha megvan a harom kard markolat, azt hova kell visszavinni? Es mit lehet kapni erte?
  • Tomy Lee
    Megvan már de köszi szépen azért:-)!!
    Így kell elvileg igen de az én mágusomnak nem ajánlotta fel és nem is lehetett párbeszédet lebonyolítani ott bennt egészen addig míg el nem mentem körmágus delikvensekhez:P
  • MrStokes
    Nah latom epp jokor kuldtem el az elozo hsz-t ... :S
  • MrStokes
    Tudtommmal ugy tudsz blood mage specializaciot tanulni, ha a sajat magusod kuldod be a Fade-be es a demonnal elbeszelgetsz es nem akarod egybol megolni. Ilyenkor ajanlja fel 3 (ha jol emlekszem) opcio kozott az egyikkent a blood mage specializaciot.
  • Tomy Lee
    Láss csodát megvan blood mage tyvm b type és Andree!
  • Tomy Lee
    Hmm,nagy csíra
  • mike01010101
    Igen, es ezert nem dobogos nalam. En megvettem a jatekot, vevokent nem kell hogy erdelekjen miert nem lett tokeletes egy kb 40 millio dollarbol keszitett termek.
    Ettol fuggetlenul vegigjatszom megegyszer, (torpkent) mert a torpos resz nagyon tetszett.
  • Sir Quno Jedi
    Bhelen az abszolút rossz választás, de sokat nem változtat a küldetéseden szvsz.
  • hammerGT
    Sokat befolyásol a játékmenetben ha Bhelen helyett Harowmont mellé állok?
  • b-type
    Mondjuk azt szívesen vettem volna ha Katriel cuccaihoz kicsit több leírást kapok.
    Egyszerű orgyilkosként van megnevezve 1 mondatban, pedig szerencsésebb lett volna a bárd megnevezés.
    Illetve ahhoz képest hogy Alistair apjának egyetlen szerelme volt, akit az saját kézzel ölt meg Loghain színjátékában. Szal kicsit több leírás elfért volna. :(
  • Különc
    Tartogasd a játékra az erődet ha már eszed nincs hozzá
  • Tomy Lee
    Na ne hülyézzél itt te senkit kicsi csíra.Csak okosan..
  • Különc
    Az átok megszüntetése az gonosz cselekedet? Akkor én tévhitben éltem eddig
  • Tomy Lee
    Na remélem ez lesz a megoldás,tehát a körmágus párbeszédet választom hátha abból kialakul valami...
  • Különc
    Miért kell mindig BUGot kiáltani, ha hülye vagy?
  • Sir Quno Jedi
    Az biztos, hogy béndzsa az engine ezen része, de ez tudjukmiértvan.
  • MrAndree
    Jowannal csak akkor tudsz bemenni ha előbb elmész a körmágusokhoz segítséget kérni, mert akkor nem Jowan csinálja a szertartást hanem a mágusok. De ezt is írtuk már lejjebb.
  • mike01010101
    Regi jatekokat nehez az ujakkal osszehasonlitani, de ha 2005 ota nezem a felhozatalt (onnatol vannak a kvazi nextgen jatekok) akkor az en dobogomon a Fallout3, Witcher, Oblivion talalhato,ez a jatek a negyedik lehet, megpedig a limitalt technologia miatt. Szerintem 5 ev fejlesztes alatt bele kelett volna ferni egy szabadon bejarthato varosnak. (meg ha kozben a kapuknal toltoget is) es azzal sem ertek egyet hogy ez rontotta volna a jatekmenetet es ellaposodott volna a tortenet. egyebkent a tortenet es akarakter kidolgozas tenyleg az egyik legjobb. A grafikusok es egyeb muveszek is felfoghatatlanul nagy munkat vegeztek.
  • Tomy Lee
    Nem megy be Jowan,nincs is erre utalás sem párbeszéd,hogy esetleg ő menjen be!MOM kivagyok már ettől de nagyon:(((
  • MrAndree
    Akkor menj be Jowannal.