Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Szerintem elsz folytatás... origins az amúgy is kezdeteket jelent... szal lesz itt még gebasz

Lehet az a problémám a patch-el hogy most néztem instalálás közben hogy a 1.03 verziót rakja fel éa a patch 1.01-es.
Kandurex
Egyébként arról van hír, hogy folytatják vajon a játékot, mint a Mass Effect -et? 2. - 3. rész? Jó lenne <#guluszem1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Harcias... 😊

Why so serious?

nekem is az a probléma felraktam a patc-et éc nem indul most éppen ujrarakom a játékot 😛
Kandurex
Milyen név az egy Arcane Warrior -nak, hogy "Bözsi"? <#idiota>

az hogy az angol warez verziót nyomd sztem még szánalmasabb

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

watto
jajjj 😄 köszönöm 😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Kandurex

watto
Nem találom:S Kb mikor jött ki a patch?

Gideon Wieth
Hát az õssárkányhoz nekem még vissza kell mennem 😄 így esélyem senincsen 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

MaskimXul
hát ez szerintem szánalmas, sejtettem, hogy gyenge a magyar fordítás, de ennyire?
watto
😄 Alastairrõl annyit hogy Morrigannal meg vele nyirtam ki az õssárkányt... 😄 A herom meg Oghren meghalt az 1. percben , maradt Morrigan és Alastair és tádám 😊

igen jól van beállítva de csak ennél a résznél áll mint egy hülye és ez a vicces benne
Nekem alister elég erös kari, meg stern a 2 harcosom, de elég jol nyomják ketten...Alister ritkán hal meg igaz van 1 2 jo cucc rajta ,minden erös páncélt sapkát ö kap meg ...
Kandurex
Dobtak valami linket, olvass vissza a patch megjelenés idõpontjához, valamit le kellett tölteni a pihe-puha update -rõl.

Kandurex
Nekem azért elég gyakran történik olyan, hogy a 3 közelharci (az egyik Arcane Warrior) karakteremnek is lent van az élete.

watto
Volt már valakinek olyan problémája hogy patchelés után nem indul a játék? És ha igen hogy oldotta meg?😄

Kandurex
Áll, mint a hülye? Biztos jól van beállítva a taktikai mezõben?

Most hogy bandukolok törpeworldbe aztkell mondjam nagy.😊 Igen nagy.

Nomeg rásszistá (a fejlesztõ is ismeri ezt a fajtát)!!😄
Csekk képek szövege.😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

senki se ugyan abba a játék stílusba játszik. Alister szart se ér mert áll mint egy hülye gyerek ha meg várküldöm csap 2-t és újból meg áll mint egy hülye Wynn az gyógyít engem Lilient meg íjászkodik hátuolról szal egyedül maradok de akkor is ezután a pont után mennyibe került volna egy Automatikus Mentést berakni ?
TVelvet
igen 😊 a high dragonnál.
MaskimXul
a fõváros nem olyan nagy, csak pár rész van, ahova be is tudsz menni, pont mint a világtérképen. A törp városban nekem nagyobbnak tûnt a bejárható terület.

A teljes csapatra meg nem lehet taktikát készíteni egyszerre, nem is lenne logikus, ritkán történik olyan, ami mind a négy tagra egy idõben érvényes lenne.
watto
Nagyszerû, felraktam a patchet , mikor indítanám nem történik semmmi... 😄 rákattintok az indítás gombra és semmi, jó kis patch 😄

Izé a sorrend mind1 hogy hova megy az ember?Azaz a szintjéhez erösödik az ellenség?v van vmi sorrend amit kellene követni?
Kandurex
Az tényleg nagyon kevés, hol a másik 65%?

Kandurex
Azzal én addig szoptam míg egy magamba próbáltam leütni,...😄 ...társakkal 2-3 perc...nem tudom mit vagy oda! 😊

ennyire hülye mentési rendszert nagy nehezen leverem a Lustaság Démont elfelejtek menteni de a játék ilyen rész után miért mentene ? nem tudom most verhetem le újra f*szomba
watto
A piac téren denerimben láttam 1 iylen lovagot, nevére nem emlékszem, a törp fegyverárus mellett állt. Én megöltem XD

Gideon Wieth
Akkor még mindig kérdés, hogy merre van Rexel 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

watto
De amugy elég furcsa hogy 35% nál járok és úgyérzem befejeztem a játékot... Ennyi mellékküldetést nem hagyhattam el.. :S

Szakosodni hogy lehet? Mert mág lvl 10 vagyok, van is egy pontom, de nem tom hogy kell szakosodni.
Valaki mindta könyvekbõl lehet. Azokat hol veszem meg? Meg ha pl. Assassin szakosodát akarok, de egy Archer könyvet találok, akor archeres leszek?

watto
Igen igen. 😊 Szép kis fejszét dobott 😄

böröczk
Igen, azt úgy hívták, én is kinyiffantottam : D

Kumiho #2179

Gideon Wieth
Elvileg Kolgrimtól tanulom meg. Õ lett volna az akit levertem ?

Gideon Wieth
Ó ne csessz ki velem 😄

Volt egy ürge, akit kinyiffantottam, mert el akarta pusztítani a hamvakat. Meg nem volt szimpatikus 😄 Az lett volna az ? A tanoncok vezetõje a barlangoknál?

Prince23
Hi

ha mini image-t használnék, attól még online lesz a játékos profilom? vagy innentõl kezdve átmegy warezba?

watto
lélek faló asszem a 4. a sorrendbe, nekem se jut eszembe az angol neve...Berserker után jön, egy koponya meg egy ember fej van a képen(bõröstül) 😄

Kandurex
Wynne = körmágusok (körtorony)

Ha teljesen lemegy akkor kilép. Wynnt pedig a körmgásosoknál szerezheted meg. Én pl elsõre odamentem hogy megszerezzem és most kezdem csinálgatni a többi küldetést...
Kandurex
Írd angolul, 😄 így nem értem a harcos lélekfalót.

watto
Denerimben a szextáns egy elf lakásban van az elkülönített negyedben, lélekfalót pedig ha jól tudom, az Urna keresésénél a hegyen egy ember tanítja, neve nem jut eszembe, szép nagy fejszéje van, gondolom ha nem ölöd meg megtanítja.

Kandurex
Hát ez kár, mert Wynne -nek sem mindegy mikor tolja el a tömeges megfiatalítás, vagy csak a szimpla a gyógyító varázslatot.

Wynne-t hol szerzem meg és hogy?
És ha egyik karakternél a csíknál (hogy mennyire kedvel) lemegy teljesen a nyíl a nem kedvel felé, akkor kilép?

Gideon Wieth
Illetve, hogy morigennek megtaníthatom-e az arcan warrior-t vagy nem ?

Gideon Wieth
Denerimes küldinél Rexel-t meg a szextánst merre? Azt én sem találtam.

Illetve Nem spirit healer-t akarok tanulni, hanem a harcos lélekfaló képességét. 😊

A törpök városát még nemtom mostértem oda.

Taktika menü: A SZÖVETSÉGEs menü az hogy bármelyik csapattárs-ra vonatkozik,olyat nem tudok benne ami egyszerre mindre. Ha monnyuk mana <10%-ra rakod akkor bárkinek lemegy 10% alá akkor azzal csinálja amit kell.

A nagy lényekre felugrás a kivégzés animáció harc végén.😊

Riddick21
Kösz szépen a tippeket, ezeket én ki is mentem magamnak egy word fájlba, aztán holnapig olvasgatom (akkor jön meg a CE-m)...
Amúgy szerintetek kétfegyveres harcmodorra érdemes gyúrni? Gondolom igen, különben nem lenne benne, de a valódi kérdés inkább az, hogy csak harcosnál érhetõ-e el? És ha nem, akkor rouge-ból vagy harcosból érdemes inkább kifejleszteni?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

hy csak egy két kérdés mert nem igazán sikerült végigfutnom a 47 oldalt😊
azt hiszem egészen jól állok kinyirtam a farkasoket a sárkányt, mélyutak kitakarítva most éppen gyüjtögetek egy "szerencsevadásszal" de a farkasoknál lévõ teremben van egy oltár és egy "tócsa edénnyel" nah ezekkel mit kell csinálni? mert akármit teszek semmi jele hogy sikerült volna összehozni
Esetleg ebben a teremben van egy ajtó kulcs kell hozzá tudja valaki hogy hol van?

Lvl 12 vagy lvl3-on gyaptam le egy süsüt (hegyisüsü képek lent) hardon. Vagy másfél órát szívtam vele. Van egy másik Süsü amit viszont az istenért sem tudok legyapni,arra még gyúrni kell😊

A társak asszem 1 specit még tanulhatnak majd õõõõ lvl14-en ha jólemléxem?😊