Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Autoloot-ot nem lehet beállitani valahol? vagy nincs is?
köszi
http://www.akciofigura.hu
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Elkellenene némi segitség a A Mérce-nél amikro hidat kell csinálni, valaki itt járt-e?
Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos
"Végülis az a lényeg, hogy mûködhet-e egy két fegyverrel hatékonyan aprító harcos nehézpáncélban, aki még dumálni is tud?"
"Mûködik, persze. Skillek közül harcosnak a combat expertise maxolása után úgyis már csak a lockpick meg a pofázás marad, ami hasznos, csapattársak mehetnek alchemyre, hasonlók.
Arra azért figyelj, hogy mint sok máshol, a ranged itt is elõnyösebb, fõleg normalon vagy afölött és kelleni fog egy tank is, plusz 1 vagy inkább 2 healer, ha nem akarsz agyvérzést néhány helyen 😊
Easyn szerintem mindegy a setup, ha van elég hp potid."
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Legalább is az útmutató szerint nem.
Ahogy az elõbb írtam más kezdõ képességgel indít mint a harcos, illetve a rábeszélés is a dörzsöltségtõl függ.
Ezért kérdeztem a dörzsöltséges harcost érdemes-e indítani!
A kutya nemét pedig a neve miatt kérdeztem.
A küldetéseikkel kapcsolatban pedig arra lettem volna kíváncsi hogy akkor is meglehet-e csinálni ha csak akkor viszem az adott személyt magammal és máskor nem.
Úgy látom nem igazán értetted meg a kérdéseimet!!!
Legalább is, ha nem haragszol, egyikre sem adtál olyan választ, ami segítene!
Szóval a kérdéseim továbbra is állnak!!!
Miért fontos, hogy kan vagy szuka a szerencsétlen dög? Tán csak nem?...<#wilting>#wilting> 😄D
Dumával és ajándékokkal is lehet a társakra hatni, sõt küldetést is adhatnak. (inkább csak küldetésszerûségeket)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[merlinw.org]
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
már 9 ota játszok😄XD
PSN ID:misi2mezei
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Legközelebb próbáld meg értelmezni a szöveget mielõtt válaszolsz, sokat segít.
csak most nem azzal van a gond,hogy valamit nem tudok kitalálni hanem,hogy egyszeruen nem tudom megolni a démont vagy mit!
már az elfeknél járok!azon belul pedig már a farkasok barlangjában keresem a fehér farkast!és ott van 1 ilyen szoba lent a "pincében" ahol van az a szokokut is!na mivel ott bevolt zárva az ajto elmentem a másik ieányba! ott be 1 ajton a végén és van 1 szoba ahol ilyen 4 esével vannak korok!és az egyikbol elojon 1 démon és odamennék elkezd ilyen kéken világitani a kor korul és jonnek a csontvázak!csak az a gond,hogy millio van és egyszeruen nem tudom oket megolni se a démont mert nem lehet megsebezni....
valaki tudja mit kell csinálni?pls help!
PSN ID:misi2mezei
Egy, két fegyvert forgató sebzésosztó karaktert szeretnék indítani.
De nem tudom mit érdemes inkább, harcost vagy szerencsevadászt???
Eléggé elbizonytalanodtam, hiszen a harcos karinak vannak a legjobb páncéljai és fegyverei, de a szerencsevadász indul két fegyveres képességgel.
A szerencsevadász kidumál mindent, de a harcos sokkal jobban bírja a strapát.
Van értelme rábeszéléses harcost indítani egyáltalán?
Egyébkén a rábeszélésnél csak az számít mennyi a fõkari dörzsöltsége vagy az egész party számít?
Ha jól sejtem egy végigjátszás alatt nem lehet minden társ egyedi küldijét megcsinálni?
Vagy lehet úgy is hatni rájuk, ha csak a táborban beszélünk velük?
És csak akkor visszük magunkkal amikor a saját küldijük miatt kell?
A kutyikánkról kiderül, hogy kan vagy szuka, vagy választhatunk?
Tudom, hogy ez lényegtelen, csak a neve miatt kérdezem.
A CE-ben lévõ kódokat sem teljesen értem.
Kaptam egyet a CD Galaxistól a Pagony elf gyûrût, aztán, a Kõgólem kódját és a Mass Effect 2 páncél kódot, eddig tiszta sor.
De van még egy kód, azzal a lap hátulján lévõ három cucc közül lehet választani?
A stratégiai útmutató nagyon brutál, ilyen profin összeállított kiadvány még egy játékhoz sem láttam, simán megállná a helyét önállóan is. Viszont a szövet térkép sajnos eléggé rossz minõségû. Nekem rögtön elkezdett szétfoszlani.
Bocs, ha nagyon lámákat kérdeztem de még sosem rendeltem CE-t.
Nagyon köszi a válaszokat!
privátot nekem
Why so serious?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Takarodj ebbol a topicbol az uldozesi maniaddal meg ezzel az aktualszarral
Fonok.Ki az a corporation?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Szolval nagyon jo sztori meg a karakterfejlesztes, meg a harc de a technikai hatter lehetne jobb. Tudom hogy a hardcore rpg fanoknak nem ez szamit de azert 2009 vegen egy AAA top cim lehetne fejlettebb technikailag.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Mivel most elsõkörben harcossal tolom a tásak is abbólé vannak jórész,általában a karim + Alastair + Sten + Leilana vagymi😊
Ha nagyobb csata van akkor supporternek vagy Morrigan vagy Wyne váltja Leilana-t.
Egyébként amilyen gyérül indult a karim,jelen pillanatban 2 fegyóval szabályosan darálja az ellenfél sorait..😄
..ilyenkor mi a következõ lépés? csinálom tovább a többi questet, aztán a király meg meghal?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
és a pálinkás lehelet autómatizálja a berzerk módot
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Majd hardon Te is képregényezel, meglásd... <#smile>#smile> Megjegyzem én így szeretem, tiszta stratégia!
Más. Mi az, hogy bármelyik karakter áll és néz? Hát jelölj ki neki célpontot: jobb klikk, képességgel bal klikk.
Szóval nem csak, hogy szarul van fordítva, hanem aki csinálta, belekeverte a saját politikai érzelmeit is. Ez pedig mindegy melyik oldalhoz tartozik, egyszerûen nem elfogadható egy ilyen játékban.