Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cikasz
Sziasztok.
Autoloot-ot nem lehet beállitani valahol? vagy nincs is?
köszi

http://www.akciofigura.hu

Mennyivel mókásabb lenne a hidas, ha véglegesen halna meg a társad zuhanás utána <#hehe>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

böröczk
Elõzõ oldalon leírták a megoldást, de magadtól is rá lehet jönni.

Kumiho #2179

Üdv!
Elkellenene némi segitség a A Mérce-nél amikro hidat kell csinálni, valaki itt járt-e?

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

Riddick21
HW-rõl:

"Végülis az a lényeg, hogy mûködhet-e egy két fegyverrel hatékonyan aprító harcos nehézpáncélban, aki még dumálni is tud?"

"Mûködik, persze. Skillek közül harcosnak a combat expertise maxolása után úgyis már csak a lockpick meg a pofázás marad, ami hasznos, csapattársak mehetnek alchemyre, hasonlók.

Arra azért figyelj, hogy mint sok máshol, a ranged itt is elõnyösebb, fõleg normalon vagy afölött és kelleni fog egy tank is, plusz 1 vagy inkább 2 healer, ha nem akarsz agyvérzést néhány helyen 😊

Easyn szerintem mindegy a setup, ha van elég hp potid."

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

A harcos is tud meggyõzni, csak míg a szerencsevadász az eszét használja, a harcos a testi adottságát 😄

Szerintem abszolút nem így van.
Legalább is az útmutató szerint nem.
Ahogy az elõbb írtam más kezdõ képességgel indít mint a harcos, illetve a rábeszélés is a dörzsöltségtõl függ.
Ezért kérdeztem a dörzsöltséges harcost érdemes-e indítani!
A kutya nemét pedig a neve miatt kérdeztem.
A küldetéseikkel kapcsolatban pedig arra lettem volna kíváncsi hogy akkor is meglehet-e csinálni ha csak akkor viszem az adott személyt magammal és máskor nem.
Úgy látom nem igazán értetted meg a kérdéseimet!!!
Legalább is, ha nem haragszol, egyikre sem adtál olyan választ, ami segítene!
Szóval a kérdéseim továbbra is állnak!!!
TVelvet
nah az archdemonnál járok már... és itt fogom újrakezdeni a játékot ! 😄 nem akarom látni a végét. de vmi 80% a feltérképezett terület már.
Kandurex
A szerencsevadász karakternek fõként az üzletben lesz szerepe, bár bizonyos helyzetekben megjelenhetnek extra beszélgetési válaszok.

Miért fontos, hogy kan vagy szuka a szerencsétlen dög? Tán csak nem?...<#wilting> 😄D

Dumával és ajándékokkal is lehet a társakra hatni, sõt küldetést is adhatnak. (inkább csak küldetésszerûségeket)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MaskimXul
Elvileg ez az összes, de remélem van még pár rejtett.
Kandurex
Készítettek? Vagy készítenek? :o

Kandurex
Le van ez írva valahol? jó lenne! Pár spell combo -t találtam itt.

Én az elején lelöttem a démont 2 mágussal utánna már csak a csonti csoportok voltak azzal egyszerü volt végezni...
MerlinW
Azt nyilatkozták, hogy 2évre elegendõ DLC-t készítettek. Tehát a folytatás valamikor utána jöhet.

[merlinw.org]

Riddick21
Na, az elsõ néhány -kezdõkaraktert érintõ- kérdésre engem is érdekelne a válasz!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

thx majd este megprobálom😊
már 9 ota játszok😄XD

PSN ID:misi2mezei

TDC Geronimo
Amikor megjelennek a kisebb csoportok csalogasd fel õket a lépcsõre, verd le és regenerálódj egy picit majd menj le megint. A végén nekem nem jöttek már és le tudtam verni a démont

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

MaskimXul
mindenhol? te összekeversz valakivel, én sem vagyok kiváncsi az "aktuálszarra", fõleg nem egy játékban, pont ez volt a hozzászólásom lényege.
Legközelebb próbáld meg értelmezni a szöveget mielõtt válaszolsz, sokat segít.

megint elakadtam😞
csak most nem azzal van a gond,hogy valamit nem tudok kitalálni hanem,hogy egyszeruen nem tudom megolni a démont vagy mit!
már az elfeknél járok!azon belul pedig már a farkasok barlangjában keresem a fehér farkast!és ott van 1 ilyen szoba lent a "pincében" ahol van az a szokokut is!na mivel ott bevolt zárva az ajto elmentem a másik ieányba! ott be 1 ajton a végén és van 1 szoba ahol ilyen 4 esével vannak korok!és az egyikbol elojon 1 démon és odamennék elkezd ilyen kéken világitani a kor korul és jonnek a csontvázak!csak az a gond,hogy millio van és egyszeruen nem tudom oket megolni se a démont mert nem lehet megsebezni....
valaki tudja mit kell csinálni?pls help!

PSN ID:misi2mezei

végre Kör mágusai velem vannak azt hittem az a bossz nehezebb lesz sokkal 2. menetre megöltem most már megyek megvédeni a falut most már nagyobb az esélyem rá
TDC Geronimo
kombinálása? Ha arra gondolsz amire én akkor azt nem kell sehol se tanulni. Méregfelhõre rádobsz tûzlabdát ami berobban stb. Ezek az úgynevezett spell kombók.

Egy kis segítség kéne. Megjött a CE-m és egy rakás kérdésem lenne.
Egy, két fegyvert forgató sebzésosztó karaktert szeretnék indítani.
De nem tudom mit érdemes inkább, harcost vagy szerencsevadászt???
Eléggé elbizonytalanodtam, hiszen a harcos karinak vannak a legjobb páncéljai és fegyverei, de a szerencsevadász indul két fegyveres képességgel.
A szerencsevadász kidumál mindent, de a harcos sokkal jobban bírja a strapát.
Van értelme rábeszéléses harcost indítani egyáltalán?
Egyébkén a rábeszélésnél csak az számít mennyi a fõkari dörzsöltsége vagy az egész party számít?
Ha jól sejtem egy végigjátszás alatt nem lehet minden társ egyedi küldijét megcsinálni?
Vagy lehet úgy is hatni rájuk, ha csak a táborban beszélünk velük?
És csak akkor visszük magunkkal amikor a saját küldijük miatt kell?
A kutyikánkról kiderül, hogy kan vagy szuka, vagy választhatunk?
Tudom, hogy ez lényegtelen, csak a neve miatt kérdezem.
A CE-ben lévõ kódokat sem teljesen értem.
Kaptam egyet a CD Galaxistól a Pagony elf gyûrût, aztán, a Kõgólem kódját és a Mass Effect 2 páncél kódot, eddig tiszta sor.
De van még egy kód, azzal a lap hátulján lévõ három cucc közül lehet választani?
A stratégiai útmutató nagyon brutál, ilyen profin összeállított kiadvány még egy játékhoz sem láttam, simán megállná a helyét önállóan is. Viszont a szövet térkép sajnos eléggé rossz minõségû. Nekem rögtön elkezdett szétfoszlani.
Bocs, ha nagyon lámákat kérdeztem de még sosem rendeltem CE-t.
Nagyon köszi a válaszokat!
Kandurex
A varázslatok kombinálása, h mûködik? Illetve hol lehet tanulni?

TDC Geronimo
"nem tetszik neki a játék " Ezt akár ki is hagyhattad volna <#hehe>

TDC Geronimo
Olvasva a netes fórumokat és a social fórumot nem hinném, hogy problémáik lesznek majd az eladásokkal, illetve a játékosok véleményeivel. Nem olvasni mást csakhogy az elmúlt évek legjobb játéka/rpgje, év játéka sõt sokan vannak, akik azt mondják, hogy 20-25 éves számítógépes "páylafutásuk" alatt a legjobb amivel találkoztak. Kevés játékos van úgy tûnik akiket elrettent a nehézsége/komplexitása.

Kandurex
Jah igen, egyik barátom a cégtõl megkért: akinek van eladó CE, nem tetszik neki a játék stb. szívesen megveszi tõle (csak is gyûjtõi)

privátot nekem

Kandurex
Jó, de látod, hogy a Mass Effect tavaly jött ki, és tessék már itt is a második rész...ki tudja meddig húzzák? Meg félek, hogy a sok Casual játékosnak nem jön be ez az Old School stílus 😞(

böröczk
Hát az Erzsikét már lefoglalta a rouge-om <#idiota>

Kumiho #2179

Aha, vannak nagyon jó válaszlehetõségek néha. Meg ahogy a társak egymást osztják néha az se semmi. Fõleg Morrigan mindenkit... 😊

Why so serious?

TDC Geronimo
😄 van egy rakat párbeszéd a játékba, ahol felröhögtem.

De az nem cigány, hanem csigány. Ez egy kitalált játék, kitalál világgal. Persze hasonlít, vicces, az ember megmosolyogja és kész ennyi. Nem kell mindenbe belelátni a politikát, meg a rosszat.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

böröczk
<#banplz>

Kumiho #2179

TDC Geronimo
Írtam, hogy ez egy új franchise. Magyarul lesz folytatás, kieg, DLC, istennyila :p Hála égnek <3

Jó tudom, nem drágák az alkatrészek. Valóban nem, könnyedén lehet fejleszteni potom pénzbõl. De vannak olyanok, aki egy évben max 2-3 játékkal játszanak (én). És Bioware elért ezen játékosokhoz is. És a pénztárca is könnyebben nyílik szerintem, mert a kevésbõl a legkönnyebb választani. 😊 (De nincs erõs összefüggés, nehogy valaki megsértõdjön.) De attól még hanyagolom a peccset, az 1.0 könnyû fokozata tökéletes nekem.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

rezes
Szerintem meg neked nincs itt a helyed a mindenhol rasszizmust meg kissebseguldozest szimatolo faszsagaiddal.De mondhatnam azt is:
Takarodj ebbol a topicbol az uldozesi maniaddal meg ezzel az aktualszarral

Fonok.Ki az a corporation?

Ez is igaz

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ezek valóban nincsenek benne, de cserébe 1 giga rammal Win7 alatt kiválóan játszható 1024x768, mediumon. (A gép többi paramétere: Athlon 4000+ alapórajelen és 256 megás Radeon 1950GT agp).

ProGabe
"'Origins' is the birth of the franchise," he said flatly. "It definitely sends a signal to the fans that this is just the beginning for us and we want to be pretty clear about that. But it also ties to the origin stories because the origin stories are a huge component about what we're doing with 'Dragon Age: Origins,' as well as returning to BioWare's roots, returning to that 'Baldur's Gate' legacy. It is our origins as well."

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát asszem jól palira vettek 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Hát tekintve, hogy az egész játék során Fereldenben szaladgálunk ami a világnak csak egy szelete így a a világ mindenképpen adott hozzá. Reméljük a kellõ siker is meglesz hozzá. 😊

Why so serious?

A tóhoz irányítottak a testvér házából...Nem volt gyanús az ottani ember viselkedése?😉

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nézz be a hátsó szobába😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Gideon Wieth
hátul a testvér házában egy szobában van a testvér naplója 😊 az majd tovább visz: )

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Azert az erdekes hogy a jatekban semmi fizika nincs, minden targy statikus diszlet, a napszakok nem valtakoznak, dinamikus arnyeka csak a mozgo karaktereknek van (ez osszefugg a napszakkal nyilvan, mivel nem mozog a nap, az epuletknek eleg a statikus lightmap), a varoslakok meg sem probalnak ugycsinalni mintha elnek a hetkoznapjaikat, csak acsorognak.
Szolval nagyon jo sztori meg a karakterfejlesztes, meg a harc de a technikai hatter lehetne jobb. Tudom hogy a hardcore rpg fanoknak nem ez szamit de azert 2009 vegen egy AAA top cim lehetne fejlettebb technikailag.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Alastair-al semmi gond nincs ha jól van fejlesztve,lentebb õ adja meg a kegyelemdöfést az egyik sárkányellenfelemnek is..😄
Mivel most elsõkörben harcossal tolom a tásak is abbólé vannak jórész,általában a karim + Alastair + Sten + Leilana vagymi😊
Ha nagyobb csata van akkor supporternek vagy Morrigan vagy Wyne váltja Leilana-t.
Egyébként amilyen gyérül indult a karim,jelen pillanatban 2 fegyóval szabályosan darálja az ellenfél sorait..😄

Olyan kérdésem lenne, hogy amikor Brother Genitivi-t keresem.. Denitivibõl a Lakehez mentem.. aztán vissza ahhoz aki ideirányitott... õt megöltem.. és most nincs nyomom, amin folytathatnám ezt a feladatot..

..ilyenkor mi a következõ lépés? csinálom tovább a többi questet, aztán a király meg meghal?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Egy dolog hogy mihez hasonlít,viszont a leírás stimmel...<#idiota>

AntiHero
Alastairt én is kidobtam a csapatból mikor Stent megszereztem. Meg Morrigant is mert ribanc volt😄 Wynee vagy ki vette át a posztját.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

kicsit lisztes sodrófa + kockás fejkendõ homlokon megkötve 😉
és a pálinkás lehelet autómatizálja a berzerk módot

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kandurex!

Majd hardon Te is képregényezel, meglásd... <#smile> Megjegyzem én így szeretem, tiszta stratégia!

Más. Mi az, hogy bármelyik karakter áll és néz? Hát jelölj ki neki célpontot: jobb klikk, képességgel bal klikk.

MaskimXul
kétlem, a burkoltan rasszista kikacsintós poénoknak semmi helye egy rpg-ben. Másrész az eredetiben Nug-nak hívott lény sem csigára sem cigányra nem hasonlít, inkább egy nyúl-disznó keveréke.
Szóval nem csak, hogy szarul van fordítva, hanem aki csinálta, belekeverte a saját politikai érzelmeit is. Ez pedig mindegy melyik oldalhoz tartozik, egyszerûen nem elfogadható egy ilyen játékban.