Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Elmész a medencéhez, töltesz az agyagedénybe vizet majd otthagyod a medencét.
2. Odamész az oltárhoz és rárakod.
3. Letérdelsz és imádkozol.
4. Iszol 1 kortyot az edénybõl.
5. Felveszed az edényt és visszaviszed a medencéhez.
6. Kiöntöd a vizet majd bemész az immáron nyitott ajtón.
7. Megölöd a szellem
nem tudom hogy mi ez a nagy sírás rívás a varázslóval kapcsolatban hogy gyenge, a varázsló mindig is support volt, az elõzõ ad&d szabályrendszerben is magasabb szinten voltak olyan varázslatok amit egybõl öltek ha death ellen rosszul dobott az ellen
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ettõl függetlenül bejön, kellemes kombó, rommá nukeolok mindent, mondjuk még elég kicsik a mágusaim, nem tudnak túl sok táp dolgot. aztán miután minden halott, kifosztom a ládákat azzal a bizonyos kicsi és roppantul idegesítõ, erõsen Vukra emlékeztetõ tolvajjal. (legalábbis amikor az elején a remekbeszabott és roppantul érdekes kutyás történetet mesélte, én be akartam nyúlni a monitorba, megcsavarni a kis nyakacskáját, és feldugni a fejét a seggébe.)
btw, ha jót akartok magatoknak, és egy jó spirit healert, NE csináljatok meg Lothering-ben minden mellékküldit, álljatok meg durván 100 xp-vel a 7. szint elõtt. miért? mert ha eléritek 7-es szintet, Wynne fogja magát, és fellép 8-asra, megtanulva a - legalábbis számomra perpill - felesleges Revival-t. sokkal jobb szépen felfejleszteni, és mage mellett jó kis nukert csinálni belõle <#vigyor1>#vigyor1>
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Alistair - Õ a harcosom, elég jól nyomja most már, használható cuccokkal.
Leliana - Íjászkodik, õ is egyre jobban tetszik, bár könnyen kifektetik ezért figyelni kell rá.
Wynne - Gyógyító és azt hiszem ezzel el is mondtam mindent. 😊
Why so serious?
Kutya mennyire használható a késõbbiekben??? Az elõzõ elbaszott karival jónak tûnt, ha szoptam mindig õ volt az utolsó, aki talpon maradt, mikor a többi gyík már rég fetrengett..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az elsõ pár szinten kizárólag a magic-et tápoltam, meg a primal varázslatokat, és sokkal ütõsebb lett a csávó, mint elsõ nekifutásra. Egy-két spellel le tudok nyomni mindenkit 😊 Party által kiosztott damage több mint 90%-a az enyém 😄 Este hazamegyek megnézem mit tudok kezdeni azzal a sutyerákkal ogréval.. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Én most 3 warrior egy mage felállásban tolom, de még gondolkodok egy esetleg máguson.
A halál csupán a kezdet...
1. Elmész a medencéhez, töltesz az agyagedénybe vizet majd otthagyod a medencét.
2. Odamész az oltárhoz és rárakod.
3. Iszol 1 kortyot az edénybõl.
4. Letérdelsz és imádkozol.
5. Felveszed az edényt és visszaviszed a medencéhez.
6. Kiöntöd a vizet majd bemész az immáron nyitott ajtón.
7. Megölöd a szellemet és kiveszed a páncélszett negyedik részét 😊
A halál csupán a kezdet...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
-agyagedény megtölt
- medence otthagy
-oltár
-agyaedény oltárra rak
- imádkozás
- agyagedény megvizsgál
-iszol egy kortyot
-elveszed az agyagedényt
- otthagyod az oltárt
-medence
-visszaönteni a vizet a medencébe
viszont ez nem stimmel, mert ha én lerakom az oltárra a vízzel teli edényt, imádkozok, akkor az elpárolog, és üres lesz az edény, így nem tudom visszaönteni a medencébe a vizet, maximum ha újra megtöltöm, de akkor meg nem történik semmi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
<#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"The trees move. Do you not see it?"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
(Én buta hogy azthittem hogy a sima emberem egyszerre lehet mágus képességû és fasza nyilas is hát nem 😞 )
Next PC upgrade: 2022
Namost szerintem nem a 75% miatt birkák 😄
a származás szónak szerintetek mi a szótöve, tán nem fanyelvbõl van?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ezután pedig sûrûn ellátogatsz a játék hivatalos oldalának fórumába
Állítólag, a Tool Kit-ben is kimerítõ segédlet található.
<Én ugye nem tudom letölteni: még nincs eredeti verzióm.>Én ugye nem tudom letölteni: még nincs eredeti verzióm.>