Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

triplet
nekem nem is azt írja ki még angolul sem mint a videóban mikor elkezdek imádkozni. milyen tárgy kell ehhez?

Kandurex
Az rendben van, hogy 14+ felett már táp, de a magas szintig el kell jutni, és elég vérhugyozós hardon.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sir Quno Jedi
Én 12-n találkoztam Wynn-el és ott már igen combos healer.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MaskimXul
A helyes sorrend:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Elmész a medencéhez, töltesz az agyagedénybe vizet majd otthagyod a medencét.
2. Odamész az oltárhoz és rárakod.
3. Letérdelsz és imádkozol.
4. Iszol 1 kortyot az edénybõl.
5. Felveszed az edényt és visszaviszed a medencéhez.
6. Kiöntöd a vizet majd bemész az immáron nyitott ajtón.
7. Megölöd a szellem
nah én is játszottam egy kicsit a játékkal

nem tudom hogy mi ez a nagy sírás rívás a varázslóval kapcsolatban hogy gyenge, a varázsló mindig is support volt, az elõzõ ad&d szabályrendszerben is magasabb szinten voltak olyan varázslatok amit egybõl öltek ha death ellen rosszul dobott az ellen

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Calver
hónaljcirkáló elf mage+Morrigan+Wynne, hozzájuk Sten tanknak, leginkább Indominable miatt - rápakoltam egy rakás fire resistet, és így nyugodtan tûzgolyózhatok a segge alá, õ nem dõl el, nem is sebzõdik olyan sokat, ellenben mindenki más körülötte... mondjuk késõbb cserélve lesz, nem tetszik a fazon.

ettõl függetlenül bejön, kellemes kombó, rommá nukeolok mindent, mondjuk még elég kicsik a mágusaim, nem tudnak túl sok táp dolgot. aztán miután minden halott, kifosztom a ládákat azzal a bizonyos kicsi és roppantul idegesítõ, erõsen Vukra emlékeztetõ tolvajjal. (legalábbis amikor az elején a remekbeszabott és roppantul érdekes kutyás történetet mesélte, én be akartam nyúlni a monitorba, megcsavarni a kis nyakacskáját, és feldugni a fejét a seggébe.)

btw, ha jót akartok magatoknak, és egy jó spirit healert, NE csináljatok meg Lothering-ben minden mellékküldit, álljatok meg durván 100 xp-vel a 7. szint elõtt. miért? mert ha eléritek 7-es szintet, Wynne fogja magát, és fellép 8-asra, megtanulva a - legalábbis számomra perpill - felesleges Revival-t. sokkal jobb szépen felfejleszteni, és mage mellett jó kis nukert csinálni belõle <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
Néha betoltam poénból a lebénultaknak a horrort, hagy szenvedjenek! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

dartonita
Jómagam mágus vagyok, mostr már arcane warrior, fagyasztok és crushing prisont használok fõleg. Meg force fieldet.

Alistair - Õ a harcosom, elég jól nyomja most már, használható cuccokkal.

Leliana - Íjászkodik, õ is egyre jobban tetszik, bár könnyen kifektetik ezért figyelni kell rá.

Wynne - Gyógyító és azt hiszem ezzel el is mondtam mindent. 😊

Why so serious?

Sir Quno Jedi
Ha gondok vannak, akkor meg van cone of cold, meg jégvihar és sleep. Illetve messzirõl rugóm még célzottlövésezget is, néha meg gyorslövéseket tol, ha kell a folyamatosan egyenletes sebzés.

Sir Quno Jedi
Mostanság megy az auto heroic offense a templar+rugóra (összes druva kombó és piszkos harc automatán megy), meg az auto life ward a két mágusra. Wynn gyógyít, meg stone fist-tel támad (hogy aki le van fagyasztva az széttörjön), Morrigan vulnerability hex, fagyasztás, életszívás, csókolom. A többit én tolom, ezeket meg õk taktikából. Nemigazán szoktam így elhalni a mágustoronyban lev12 felé.

Sir Quno Jedi
Elferdõt Morrigan+Alistair+Sten+rugójány. A törpéket elõször Alistair+Sten+Morrigan+Én rugóm, késõbb +Oghren - Morrigan, azaz 3 talpigpáncélos konzervdobozzal és a lányrugómmal csináltam meg (volt ott vérengzés). Most a varitornyot Morrigan, Wynn, Alistair és én. Mágusokkal határozottan ultrakönnyebb, mint közel full harcos csapattal, viszont kevésbé vérengzõs, inkább taktikus. 😄DD

SötétBarom
Én most azt találtam ki, így látatlanban, hogy Alistair, Morrigan + kutya kombóval mennék végig..

Kutya mennyire használható a késõbbiekben??? Az elõzõ elbaszott karival jónak tûnt, ha szoptam mindig õ volt az utolsó, aki talpon maradt, mikor a többi gyík már rég fetrengett..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

triplet
Kandurex: te hogy oldottad meg a rituálét? egyszerûen nem jó a sorrend hiába mondja fenrir hogy az úgy a jó.

SötétBarom
Pont tegnap este kezdtem újra én is a varázslómmal 😄 Gyanús volt, hogy már a toronyban is szenvedtem vele, meg a tetején az ogrét kb 26x-ra sikerült lepofozni 😄D Meg visszagondolva egy csomó döntésem nem tetszett, úgyhogy gondoltam jobb, ha még idõben újrakezdem. (Ráadásul sikerült egy olyan fasz fejet generálni neki, hogy minden párbeszédnél a hideg futkosott a hátamon 😄D)

Az elsõ pár szinten kizárólag a magic-et tápoltam, meg a primal varázslatokat, és sokkal ütõsebb lett a csávó, mint elsõ nekifutásra. Egy-két spellel le tudok nyomni mindenkit 😊 Party által kiosztott damage több mint 90%-a az enyém 😄 Este hazamegyek megnézem mit tudok kezdeni azzal a sutyerákkal ogréval.. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Kandurex
Egyébként ki milyen felállást használ?

Én most 3 warrior egy mage felállásban tolom, de még gondolkodok egy esetleg máguson.

triplet
Az oké, de én nem szedtem fel a küldetés tárgyat, mer nem tom hol van😄

Kandurex
Pedig egy elbaszott karakterrel késõbb csak kín a játék, még a feléig el lehet jutni, de utána..... Én is abbahagytam a varázslóval és újra kezdtem.

Fenrir
Tegnap csináltam meg és ezzel a sorrenddel elsõre ment. Amúgy le is van írva, hogy mikor mit kell csinálni a küldetésben.

A halál csupán a kezdet...

triplet
nem történik semmi, megint elpárolog a víz, miután ittam az edénybõl, és aztán is elpárolog miután imádkoztam.

Anthrax
Meglett 😛

Fenrir
Rossz a sorrend:

1. Elmész a medencéhez, töltesz az agyagedénybe vizet majd otthagyod a medencét.
2. Odamész az oltárhoz és rárakod.
3. Iszol 1 kortyot az edénybõl.
4. Letérdelsz és imádkozol.
5. Felveszed az edényt és visszaviszed a medencéhez.
6. Kiöntöd a vizet majd bemész az immáron nyitott ajtón.
7. Megölöd a szellemet és kiveszed a páncélszett negyedik részét 😊

A halál csupán a kezdet...

Mondjuk alap, hogy az elsõ kari el van baszva kicsit... Amúgy most nézem van mentés, csak -2.5óra... 😞 Sajna nem tudok annyit játszani, hogy elölrõl kezdjem, 30 órát így is belenyomtam már. 😛 Nálam az kurva sok már.
Anthrax
Lenne egy kérdésem:
A Mérce nevû küldetésben, a hidat,hogy kell összerakni?😛

Gubberx
Én most kezdtem a szerencsevadász után egy mage-t akit már tudatosan építettem fel, hát igen durva még alacsonyabb szinten is 😄😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ne b*ssz, nincs olyan állás... Ilyenkor mi van? Maradékkal tovább kell nyomni vagy regame...? Nem kutattál véletlenül itt-ott külföldi fórumokon? Mert én nem nagyon találok semmit se. <#rinya>
triplet
Elvileg ez az

- medence
-agyagedény megtölt
- medence otthagy
-oltár
-agyaedény oltárra rak
- imádkozás
- agyagedény megvizsgál
-iszol egy kortyot
-elveszed az agyagedényt
- otthagyod az oltárt
-medence
-visszaönteni a vizet a medencébe

viszont ez nem stimmel, mert ha én lerakom az oltárra a vízzel teli edényt, imádkozok, akkor az elpárolog, és üres lesz az edény, így nem tudom visszaönteni a medencébe a vizet, maximum ha újra megtöltöm, de akkor meg nem történik semmi.

Pluskast
Sajna ez egy grafikai bug. Az egyetlen dolog amit tehetsz, hogy olyan állást töltesz vissza ahol ez a probléma még nem jelentkezett. Sajna ezt már én is megszívtam.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

IMYke2.0.0.0
Köszönöm, elkezdtem lecsúsztatni.
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez ugyanaz, amit csak belépés után lehet letölteni az oldalról...?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Bucser
Az egy csipetnyi Hamu az még a legelején van a Warden próba elõtt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

triplet
"egy csipetnyi hamu" a feljegyzés neve? mer akkor meg van!

Sir Quno Jedi
Gúgliba beírod: dragon age altar és méris telisteli megoldással. 😄 Én nem tudok idézni, mert cégtõl mindent tiltanak aminek játékhoz köze van.

Mindenki írja mennyi a játékórája. Hol lehet megnézni? Én csak olyan profilt találok ahol unlockolt titkokat mutat.
Sir Quno Jedi
Nyilván elõbb találod, mint az ajtót. Valószínúleg már fel is vetted az írást, a felejgyzéseknél bent lesz valahol (ami új az sárga, meg a keret villog). De itt is volt már a leírása valahol betették.

triplet
na és hol van az a szarkofág? mert én nem találtam.

Sir Quno Jedi
Le van írva pontosan, hogy mit kell csinálni (az egész rituálé), egy korábbi szarkofágban van a leírás, már ha kiszedted.

triplet
A vérfarkas romoknál vagyok az alsó szinten. legyõztem a sárkány. bejártam mindent, jöttek ilyen csontik is. van egy terem, ahol van egy zárt ajtó. a terem közepén egy kút, abban egy agyagedény. van egy oltár is. az anyagedényt megtöltöttem vízzel, és ráraktam az oltárra majd letérdeltem és imádkoztam. megjelent kettõ szellem, legyaktam õket. az edénybõl eltûnt a víz, és valakinek a hamvait megszereztem. de az ajtó még mindig zárva van. mit kell csinálni? látszólag arra kell menni.

Szerintem nem éri meg leszedni, mert kétirányú módosításról van szó és az ellenfelek között nagyon sok az íjász. Ha távolról akarsz ellenfeleket leküzdeni, arra jobbak a bombák (80 körüli sebzésekkel). Felesleges emiatt az íjász ágat fejleszteni. Közelharc+mérgek és bombák bármit és bárkit lerendeznek.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

grebber
Aki nyilas tulajdonságokra gyúr érdemes leszedni a lentebb linkelt fixet??

(Én buta hogy azthittem hogy a sima emberem egyszerre lehet mágus képességû és fasza nyilas is hát nem 😞 )

Next PC upgrade: 2022

állitólag normalon 75% AI van , hardcoreon meg 100% .
Namost szerintem nem a 75% miatt birkák 😄

Erre valaki?
A faember visszatér:

a származás szónak szerintetek mi a szótöve, tán nem fanyelvbõl van?

Valaki segítsen pls! Szarba vagyok! :S

A törp városba a duel-es küldi legvége után egyszerûen "elfeketedtek" az addig használt csapattagjaim... 😞 Nem tudom kiválasztani õket, így a partyba se tudom berakni õket...

TopGun
"Szívesen. Ez a legkevesebb 😊" Azert ezt igy nem jelentenem ki, minden topicra vonatkoztatva, sajnos epp az ellenkezoje igaz sok helyen! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

IMYke2.0.0.0
Szívesen. Ez a legkevesebb 😊

TopGun
Koszonom mind a kettotoknek az infot 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

IMYke2.0.0.0
Eredeti játék + internet = letöltheted a Tools-t.
Ezután pedig sûrûn ellátogatsz a játék hivatalos oldalának fórumába és máris kaphatod a rengeteg infót.
Állítólag, a Tool Kit-ben is kimerítõ segédlet található.

<Én ugye nem tudom letölteni: még nincs eredeti verzióm.>

Gubberx
van

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne