18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
MrAndree #7320 Nekem 30at adott. Még panaszkodott is miatta. :) -
hammerGT #7319 A semmi üllőjén lehet valamit kovácsolni a koronán kívül amit odaadok belem/haromontnak?:D:D -
#7318 Az hogy? :D Én is egyedül mentem végig de az Ogárok, Küldötteken kívül a többi éjfatty 1 szúrás volt :D az most akkor egy hiba? -
#7317 Nem hazudtak. Telis-teli volt csapdákkal. Csak nem a hagyományosokkal, nem eltávolíthatóakkal. -
#7316 Itt szerintem a szellemidézős fejre meg a sok darkspawnra gondolhatott csapdák alatt, bár ki tudja -
#7315 2 (KETTŐ!)
Csak félrenyúltam. Jó hülyén néz ki... :P -
#7314 Aha, köszi. Az átkot szedtem le róluk, valóban. A másik tippem a gólemek lett volna...
A Brankás téma egyébként nagyon kicsapta nálam a biztosítékot egyébként... Kb háromszor mondja el, hogy _csapdák_ vannak az Anvil of Voidig, és hogy csak próba-szerencse módszerrel lehet átjutni.
Load game, Leilana csapatba beválasztva... és a végéig 3 (KETTŐ!) olyan csapda volt, ami ilyen felfedezős-hatástalanítós. Aztán ott voltam a végén a csatánál egy félrefejlesztett szar gyenge tolvajjal, akinek még normális felszerelése sem volt. Teljesen esélytelen volt vele az a csata. Ráadásul persze bezárja mögöttünk a kiutat, nehogy véletlenül kicserélhessem valaki hatékonyabbra. Kezdhettem azt a részt előröl, a "normális", harcolós partival. Ez elég paraszt húzás volt, tipikus beginner's trap, _hazudik_ a játék, hogy aztán jól megszivasson. Övön aluli, gusztustalan megoldás, de persze a játékidőt megtoldotta vagy másfél órával... -
#7313 Vérfarkasok lennének, de vagy leszedted őket, vagy az átkukat vetted le róluk -
#7312 Egyébként a hétvégén nagy nehezen befejeztem én is.
A végjátékban mi lenne a jobb szélső szövetséges banda? Nekem csak ember, törpe, elf, meg varázsló volt behívható, és volt egy üres kör. Az meg csak hab a tortán, hogy csak a legeslegutólsó csatánál próbáltam ki, hogy mire is jó az a cucc, pedig elég szenvedős volt már eljutni is a főgenyóig, minden egyes helyszínen legalább egy csapattag lefeküdt egyszer. Ha előre tudom, hogy lehet hívni ágyútöltelékeket...
Meg paráztam azon, hogy a későbbiekben gond lesz abból, hogy Connorhoz vissza fog térni a démon, meg hogy megdugtam Morrigant, de a végén az epilógusban szinte minden totálisan pozitív kimenetelű lett... A törpéknél írta, hogy később lázadások voltak, meg hogy megjavították az üllőt, úgy tűnik, hogy az volt az egyetlen "rossz" döntésem.
Jó kis játék volt ez, de asszem nem mostanában állok neki megint... A vége már nekem nagyon küszködős volt, "meeeeeenyi van még ebből?"-fílinggel, olyan 8-10 órával többet tököltem vele, mint amennyi kellemes lett volna... Mondjuk az is igaz, hogy megpróbáltam maxra járatni, a legtöbb szitut megnéztem sok kimenetellel, loadgamemmel, hogy a számomra legszimpatikusabbat választhassam...
Na, mindegy, jó volt ez. -
#7311 Brankánál egy taktikot szoktam tolni: (minden feltételes módban persze, nem tudom milyen a csapatfelállásod) 2 fehér nevű gólemet ledpselni, majd a tankon kívűl mindenkit egy sárgára majd a másikra igy felszabadulnak a segitők (szerencsével életben maradnak) majd a healerrel spam heal a tankba és kezdj el szaladgálni felszedni a lirium kövekből a liriumot, így Branka nem tudja felhasználni maga részére = profit -
#7310 30-at lehet _kérni_, de csak 25-öt ad. -
Tovi #7309 Soha senkivel nem volt problémám a játékban, most viszont Branka-val nagyon meggyült a bajom, egyszerűen nem tudom leverni.
A királyi oldalválasztást elszúrtam, tudom, nem Harrowmont mellé kellett volna állnom, akkor ha minden igaz segítettek volna....
Még szenvedek egy kicsit, de reménytelennek látszik a dolog
-
CamelX #7308 Ez az első olyan játék ami 2. végigjátszásra jobban tetszik mint elsőre :D pedig még a Mass Effect és a Witcher se tudott újabb izgalmakat adni másodszorra, de mágus után a törp bűnöző teljesen más nézőpontból szemlélteti a dolgokat + csodálatraméltó hogy mennyi karakter tud a hátteremre és a fajra reagálni. Ezt sok hasonló játékból hiányoltam. BIG BIG pirospont -
MrAndree #7307 Meggyőzésem maxon volt mágusommal de cunningom nemigen volt nagyobb 18nál, mert ugye mágusnak az nem kell. -
GodBadka #7306 Lehet. Nekem az még nem sikerült. Biztos nem volt elég nagy a meggyőzésem, vagy a dörzsöltségem. -
MrAndree #7305 30 arannyal nyúlható le visszavételnél szóval 103 arany az. Csak arra a 8ra nem emlékeztem. És 40ért el lehet tőle hozni szóval lehet keresni így 63 aranyat ami azért nem rossz. -
Tomy Lee #7304 Következő végigjátszásnál majd nem fogom elmulasztani ezt a bizniszt.THX! -
GodBadka #7303 Meggyőzéssel 40-ért odaadja, ha leszállítod, akkor 65-ért + egy mágikus tőrért el lehet passzolni, plusz még 8 kizsarolható a vevőtől. Ha ezután visszamész a törpéhez, az még lenyúlható meggyőzéssel 25 aranyra. Tehát 40 arany befektetésből lehet 98 + egy mágikus tőr. A játék legnagyobb üzlete. -
#7302 Az más, az nem skill. Skill-be az a szar, hogy majdnem felét sebzem vele átlagban, hiába "gyorsabb". Elképzelhetetlenül lassan íjászik a rugó karim (de Leillana is, aki kimaxolt íjászt nálam), miközben kismillió lövést adnak le ránk az ellenek és ők legtávolabbról is eltalálnak szinte mindig és fexel. Fő a realizmus. -
Tomy Lee #7301 Ó shit:(ha leszállítottam volna és visszamegyek lenne plussz 45 gold-om? -
MrAndree #7300 A fősztorit nem érint csak épp most buktál el 95 aranyat... -
Tomy Lee #7299 De a bow-ban ill.gyűrükben stb van.. -
Tomy Lee #7298 Porvárosban egy dwarf le akart szedni 50 arannyal de elhajtottam a francba.
Ez érinteni fogja a fősztorit,hogy nem vettem tőle líriumot hanem inkább elzavartam? -
#7297 Rapid fire skill alatt nincs is kritikus találat esély?! He?! -
Tomy Lee #7296 Érdekes ez a része is játéknak.Stamina-t használó karakterek ha kifogynak akkor csak a fegyver sebzésére hagyatkoznak és azok önmagukban is nagyokat ütnek(ezért is kell a legjobb rúnákat bele tenni) simán jók skillek nélkül hosszútávu harcra is.
Én nyilazok és pontos lövés buff-al lvl15-ön 295-öt sebzek 1 skill-el mellette még talán van lehetőségem 2 skill-t elnyomni aztán stamina OFF.
Mikor stamina elfogyott akkor átváltok gyors lövészet buff-ra és itt a lényeg:állítom szinte ugyanannyi idő alatt skillek nélkül leölöm a mob-ot mert a kritikus találatok esélye így többször fordulhat elő:)
Én nem szoktam stamina-t visszatölteni mert kétkezes kardos harcosomnak is brutál dps-e van skillek nélkül is.
Stamina töltő varázslat nálam holt gyenge,nem tudom miért de észrevehetetlen amit tölt:Ss
Stamina töltő skillek viszont jók bizony!
Más kérdés a mana.Ha az elfogy akkor azt tölteni kell mindenképpen caster-nek de azt a játék maga nem hagyja,hogy egyszerűen ne legyenek mana potik nálad(mindenhol dobják a mob-ok én méág 1× sem vettem árustól potikat)).. -
Nagydög #7295 Mar bocs, de en vagyok a foreg. -
#7294 Nemkell. Vannak stamina töltő tárgyak és skillek, amik pl. kill-ek után tölt, de van stamina tötltő varázslat is. -
#7293 Még vmi, stamina töldő poti nincs a játékban? Minden boltosnál néztem de nem találtam, vagy elkerülte a figyelmem. -
#7292 Mágus karinak mik a jó skillek? csak harcra, Arcane warrior és blood mage specekt gondoltam majd. -
Tomy Lee #7291 Hát,van 4 is,nem győzöm spamolni a hsz.-okat -
#7290 Alreggel írtál előbb, lebuktál -
Tomy Lee #7289 Downloadable content/letölthető tartalom -
Nagydög #7288 Downloadable content. Letoltheto tartalom. -
Nagydög #7287 Kicsit OFF, de nem kevered te valamivel ezt az MMO temat? Mert altalaban eppen uldozni szoktak a valodi penzert pl. aranyat boltolokat, meg persze a gold farmereket is. -
steweee #7286 sokat lett emlegetve a DLC. szövegkönrnyezetből kiderül hogy mi az, de vki leírná hogy minek a rövidítése ? -
#7285 Tiszta robot zsarus.
Most ahogy végig olvastam amit tegnap óta írtatok, ne problémázzatok már a dlc ken. Tölsd le vhonnan, eredeti játékkal is tökéletesen müxik ;) Nme kell megvenni, mert amennyit kérnek érte az botrányos, 50mb-s kis gyűrű 5 dolcsiért. Ezzel lesüllyesztik ezt a gamet a ratyi mmo-k szintjére ahol mindet valódi pénzért kell venned, goldot, enchantokat stb. -
#7284 Kicsit sith lovagos, kicsit űr sci-fis. Szerintem -
#7283 Az is ronda, mar az elso taborban eladom a 7 aranyert :p -
#7282 Jobban néz ki mint a Blood Dragon armor, hastájékot az a világítós rész nem kellett volna rá szerintem. -
Tomy Lee #7281 Na fene,észre se vettemXD
thx!