18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • ShaiHulud
    es mint elmondtak, ok rendszeresen fel akartak venni a kapcsolatot azzal aki miatt elszabadult az atok, de o hallani sem akart rola. szoval ha ugynezzuk pont nem ok a rosszfiuk ebben az esetben :)
  • ShaiHulud
    jo de ezek nem AZOK az emberek akik AZT csinaltak, ezek csupan az artatlan szenvedoi annak az atoknak ami ugymond "elszabadult". ugyanugy artatlanok mint az elf hunterek a campben.
  • Calver
    elmondják, h mit csináltak, miért kapták az átkot. mivel elf mágussal toltam, ezután én köszönöm, nem kívántam egyezkedni, se jófiú módjára módjára megoldani - szimplán lemészároltam őket, és csöppet sem éreztem rosszul magam miatta
  • ShaiHulud
    miert is?
  • ShaiHulud
    persuade
  • Calver
    rá kell beszélned őket, h irtsák ki az elfeket.
    elég patkány dolog szvsz, kisfarkasok megdolgoztak a sorsukért, megérdemlik a halált.
  • xblades
    Hali lentebb írták hogy a vérfarkasokat is meg lehet magad mellé nyerni a végső csatához.
    Azt hogyan lehet elérni?
  • Murmur
    Nincs masik ketto.
  • JethroHUN
    Olvasd el a leírást, "megszerezhetsz 2őt a 6 új különleges képességből"
    Azért 6 mert 3 kaszt van, mindegyik kapott kettőt.
  • Fantusz
    Harcosbérc.
    Ez is egy jellemző küldetés, lehet dilemmázni ki mellé áll a karakter.
    Van ügye a parancsnok tesrébe költözött démon, vagy a démonok inváziójáért felelős szürke kamarás vérmágus.
    A kereskedő őseit hogy lehet tisztára mosni?
    Elég hozzá csak a feljegyzéseket összeszedni? - a mágus elvileg nem tud semmit, a démon meg vagy titkot ad, vagy a kincset.
    De ami még jobban érdekelne: kiittam a löttyöt, kaptam egy új képességet, pontosabban két vérmágia spellt, a másik kettő hogyan szerezhető meg?
  • Tomy Lee
    Vérmágus mod-ot csinálhatnának már(hogy legyen elérhető pl a holló-nál)az kell a népnek!
  • Calver
    Mass Effect-ben lehet, már volt egy ideje mikor végigvittem (sőt, ott még emlékeim szerint nem is néztek ki olyan szörnyűen a sisakok), szóval elhiszem... de NWN egyik részében sem volt benne, dettó Baldur's Gate 1-2, IWD 1-2 (tudom, kidolgozatlan sprite-ok voltak a karakterek, de akkor sem volt benne ), de ha más fejlesztő felé kacsingatunk, Oblivion és Fallout 3 is kimaradt, oda is úgy készítettek a játékosok hacket hozzá, meg az előbb felsoroltak közül mindhez, kivéve NWN talán.
    ezért nem értem miért lusták belerakni - mint látható, a játékosok akarnak ilyen lehetőséget

MrAndree: vegyél fel mágussal Blood Dragon Armor mellé egy Helm of Honnleath-ot mondjuk, és meglátod meg úgy általában ritka csúnyák a sisakok. mágus cuccnál végképp, csúcs mikor a robe és a "csador" nem egyszínű, ritka gusztustalanul néz ki
  • JethroHUN
    Végül is ja. Amúgy is néha fel kell zoomolni egészen,hogy lásd az összes ellent.
  • Tomy Lee
    Jól van,megvan minden most,hogy újra betöltöttem huhh:/

Ez a törpés rész nagyon nem tetszik,végezhetnék már itt..
  • Hotomi
    Letölteni a DragonageNexus-ról vagy a hivatalos fórumon a Project menü alatt tudsz letölteni adinokat. Modulok szerintem még nincsenek, mert még túl friss a játék, senki nem tud 1 hónap alatt össze dobni egy teljes modult. A szerkesztő a Dragon Age Toolset DA Toolset
  • Tomy Lee
    Ööö mass effect-be benne van alapból meg a legtöbb mmo-ba is
  • MrAndree
    Hát párbeszédnél leveszi a sisakot, csatában meg miért akarod a fejét bámulni? :)
  • JethroHUN
    Én nem is rakok rá sisakot >.<
  • Tomy Lee
    1.01b is fennt van.
    Hát remélem most,hogy visszatöltöm nem lesz gond utána:S
    Mindjárt meglátom
  • Calver
    véégre... no helmet hack

képtelen vagyok megérteni miért nem képesek a készítők beleépíteni ezt alapból a játékba... nem csak a bioware, senki. ugyanis a játékosok szeretik látni a karakterük fejét, és nem egy sisakot bámulni... úgy kinézni, mint egy arab sejk, na azt végképp nem szeretnek.
  • Tomy Lee
    Oks,és hagyom a francba arénát úgyse jó semmire.Lehet az miatt lett bug-os
  • JethroHUN
    Biztos hiba, ugye patchelted 1.01a ra ?
  • Tomy Lee
    odafelé menet engem megtámadtak Howard katonái,simán levertem őket.Azok miatt tünt el mindenem??
  • ShaiHulud
    akkor pasz, toltsd vissza regebbi allast.
  • Tomy Lee
    Nem.Lenyomtam az arénát,elindultam a formázókhoz leadni a tolvajos küldit és ott csak ismételgette magát az npc és nemértettem miért,megnéztem inventoryt és se a könyv nincs benne semmi quest item semmi pénz csak néhány holmim
  • JethroHUN
    Lehet börtönbe kerülni? Mert ha véletlen van egy sikertelen lopásod akkor mapon haladás közbe katonák támadnak meg, de ők kinyírnak. Persze általában én kapom el őket. De egy tanács Denerimbe ne kockáztasd meg. mert ott elég sokan jönnek majd rád.
  • ShaiHulud
    bortonben vagy?
  • JethroHUN
    Aha, ezt én sem tudtam. Azt hittem ha végig játszom akkor vmi bonusz vagy vmi. Honnan lehet letölteni ilyesmiket vagy ami fontosabb mi a szerkeztő progi neve? :D
  • Tomy Lee
    Most mi történhetett?Eltünt minden pénzem,quest item-em meg vagy 50 felszerelésem
  • MrAndree
    Kutasd át a házat, ott van Genetivi ládája, abban egy napló ahol leírja merre indul tovább.
  • szakip
    Szeva!
    segítségeteket szeretném kérni a játékban,mert elakadtam és foggalmam sincs merre tovább.Szóval a főszálban ott tartok,hogy a törpék,elfek,körmágusok támogatnak a nagy hatalmas veszedelem ellen:)..viszont eamon arl-os szent hamvak megkeresésénél beragadtam és csak futkozok össze vissza.addig jutottam,hogy a lovagok elmentek és nem mind tért vissza,eddig talán eggyel találkoztam,mindegy..tehát voltam denerimben,ahol genetivit kell megkeresnem,de ennek a figurának a weylon nevezetű embere elküld a calenhad-tavi fogadóba.ami persze csapda,a kocsmáros nem mondott semmi érdekeset miután lecsaptam a banditákat akik megtámadtak,ezután visszamentem denerimbe ahol weylon(a gyökér)belekeveredett a hazugságaiba és nekem támadt.Megkíméltem a további mellémagyarázkodástól..és inen semmit sem tudok..kocsmáros feje felett ott a jel,de nincs infó. előre köszi a segítséget
  • marcuc
    thx:D
  • Hotomi
    Ha jól sejtem akkor 2 féle módszerrel oldhatod fel: Fogod a szerkesztőt, csinálsz egy saját modult, nem addint! Modult! Beállítod milyen fajok, osztályok, történetek szerepelhetnek, írsz egy történetet, csinálsz jeleneteket, dungeonokat, tele pakolod szörnyekkel, és kész. Elmented, belépsz a játékba, és voilá elérhető a További Életutak! Vagy letöltöd a netről mások által elkészített modulokat. Bemész, elindítod, és élvezed a saját magad által készített, vagy másoktól letöltött modulokat.
  • Kori
    alsó mélyutak jelnél tudsz továbbmenni
  • Scharnhorst
    Harrowmont-nak dolgozom bár lehet nem jól teszem :D a falakba az összes alagút fel van derítve. Jelenleg itt tartok.

• marcuc
    amúgy láttam olyat opciót a főmenüben hogy további életutak...az mit jelent? am nekem nincs engedélyezve
  • marcuc
    a falakban van sok alagút ott kutakodj...de tudsz adni konkrétabb helyszínt hogy hol vagy? amúgy ez a küldetés nagyon hoszzú.
  • Különc
    Bhelen vagy Harrowmont?
  • Scharnhorst
    üdv!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. A mélyutakba Branka után nyomozva nem igen találok senkit és semmit ami előrejuttatna. Van sejtésem merre kéne továbbhaladni de ott be van omolva az út. Vki tudna tanácsot adni? Előre is köszi
  • Tomy Lee
    Ja,el is felejtettem mondani,hogy a "bátorság dala"(bárd buff)nagyon megdobja a pontosságot,kritikus sebzést.Ranger-hez még passzol is a Bárd sz.tem és csapatra ható ez.