Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki próbálta már ezt, tényleg mûködik?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
May the force serve you well!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A Gólemes DLC -t hol látja, hol nem.
Hol a telepített tartalmak közt leledzik, hol a megvásárolhatók közt.
Van mikor a sokadik újra indításra kattan be neki hogy, hoppá... aktiválva van. xD
Ja, semmi nem eredeti DLC nincs telepítve.
Szóval kezd kicsit idegesíteni a dolog. 😄
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
van egy terem középen egy kör alaku emelvény rajta víz és egy agyag edény, az egyik sarokba pedig egy poros oltár
bármit csinálok nem tudom kinyitni a zárt kaput
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Morriganen van vagy +60% fagyasztás sebzésmódosító, hexel, fagyaszt, bénít, gyógyít szal csatákba gyakran vele rontok be és vagy 5 ellenfelet egybõl lefagyasztok, a legerõsebbet vagy a cage varázslattal bénítom le vagy a sérthetetlenséges varázslattal, addig a gyengébbeket leöldösik a többiek. nemsokára meglesz a manna szipolyozó varázslat szal durva lesz majd.
legjobb párbeszédek Sten és a Gólem között szoktak zajlani, eléggé megtalálták egymást állandóan az embereket szidják.
Morrigan eleinte Sten vérét szívta de egyszer Sten visszaszólt egy olyat amiután már nem nagyon meri bszogatni sztem😊
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Kissé rideg és embeidegen értékrendû nép az övé és erre több helyütt lesz majd példa (ha õt vitted magaddal a toronyba a mágusoknál és kiszabadítod akkor ott lehet pár infót megtudni, de beszéltetni is lehet katonai múltjáról, meg idõnként lesznek jó megmozdulásai és kommentjei is). Különösen jól el tud társalogni a kutyával, fantasztikusan tudja "szívni" Morrigan vérét a szövegelésével, de sehol nincs a gólemhez képest aki szvsz a legnagyobb arc. Utána jön Sten és a részeges törpe.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Angol nyelven van meg nekem, így nem mindig értek mindent. De próbálok úgy válaszolni rndes legyek. Mégis csak max 1-2 pontot nõ a szeretetük.
Általánosságban:
Morrigan - ékszerek
Wynne - könyvek
Leilana - vallásos cuccok/ékszerek
Sten - festmények, süti
Alistair - figurák
Loghain - térképek
Oghren - piák
Zevran - elf cuccok (fõleg bõr cuccok), nemesfém rudak
Shale - speciális drágakövek
Hacsak nem vagy kimondottan bunkó és totál figyelmetlen egyén, aki mindig csak átugorja a szövegelést, nem nagyon tudod elrontani a beszélgetéseket. Ha jól csinálod majd minden esetben van javulás. Csak ha direkt csinálod akkor tudod rontani ahelyzetet.
Nem tudom mit csinálok rosszul, de engem senkise kedvel a csapatban. És így még tanulni se tudok túlük specializálódást. Arról nem is beszélve egyiket se tudom megfektetni, még Zevrant se. 😊
Amúgy az ilyen rubin, meg kvarc, stb. dologok jok valamire? vagy eladhatom õket?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
szerintem a legjobb varázslat
lefujok 4-5 nobot 3 közelharcos elked kapálni 3 mobot ha bejön 1 crit akkor széttorik a mob, ilyenkor érdemes sok ütéses skilleket vagy crit novelõt használni
Milyen fasza lesz ez amikor Stein 1ütéssel mindekit sbez aki a közelében van.
10mp cooldown aztan repeat
Mit csinál a karaktered, ha nem irányítod, hanem berakod automatikusra <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
Pl blizzard,tempest,fireball,death cloud,stb.
Next PC upgrade: 2022
-ba?😊
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3