Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
Hivatalos fórumon páran írták, hogy ha egy cuccot eladnak a kereskedõnek, aki Warden's Keepnél van, akkor fejleszti, és kicsit jobb minõségû lesz, ha visszavásárolod. Mások azt írták, hogy ugyanez mûködik a ládával ami ott van, az is fejleszti a cuccokat. Beraksz egy tier6-os páncélt és kiveszel egy tier7-est 😊

Valaki próbálta már ezt, tényleg mûködik?
Lehet venni az árusoktól.

I.C.ram
hogy lehet új herbalism recepteket megtanulni? 3-ason van a skill de még mindig csak lesser health szarokat tudok gyártani, és összesen 3 receptet tudok kb.
Már vagy 10x próbáltam, a láda nincs ott a táborba.
Nézd meg attól még lehet feltelepítette.
Telepítés közben hiba üzenettel kilép az updater.
Nekem a telepítés végén mindig lefagy, de attól mûködik.
Valaki találkozott olyannal hogy patch után nem müködik a daupdater? Jó lenne berakni a DLC ládát...
Kandurex
Akkor hasonlít rám a jelleme 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

watto
nekem warez 😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

I.C.ram
Részeges törpe annyira nem poén. Kicsit már idegesítõ, hogy mindenkit megakar dugni 😄
balee4
Most arra lennék kíváncsi, hogy alapból bugos vagy a warez DLC az oka.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

watto
Nekem se áru lsemmit.

balee4
Tényleg van vhol egy titkos járat, átkutattam mindent, de nem lelek rá, merrefelé keressem?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

umm a fiu megölése redclifben -24 approval Aliasterrel

May the force serve you well!

balee4
Nálam is ilyen. xD

balee4
Nálatok nem bugos a Warden's keep DLC? Teljesítem a küldit, Levi azt mondja, hogy kitakarítják az erõdöt, visszamegyek és nem történik semmi, ha rámegyek a kereskedésre, nem adja be a vásárló ablakot sem.

watto
Arcane Warriorért simán vissza lehet menni a romokhoz😊

Mágusként már megcsináltam a specializálósáshoz szükséges questeket még régebben (nem tudtam hogy azoktól függ 😞. )és nem kaptam meg õket (gondolom nem úgy alakítottam a történetet, utólag nem lehet megszerezni valahogy? vagy akkor erre rá***tam , és csak a spirithealer és alakváltó lehetek ami egyáltalán nem vonz 😞.

TDC Geronimo
Nekem nem volt még ilyen gondom, de csinálják már a köv patchet és ezt a problémát is tudják. Kis türelem, biztos kijavítják hamarosan.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na kezd tele lenni a tököm ezekkel a DLC -k el... Még tegnap vettem a játékot.
A Gólemes DLC -t hol látja, hol nem.
Hol a telepített tartalmak közt leledzik, hol a megvásárolhatók közt.
Van mikor a sokadik újra indításra kattan be neki hogy, hoppá... aktiválva van. xD

Ja, semmi nem eredeti DLC nincs telepítve.
Szóval kezd kicsit idegesíteni a dolog. 😄

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

TDC Geronimo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az országgyûlés összehívása után párbajozol vele és eldöntheted, hogy õt is grey wardenné avatjátok-e, hogy segítsen nektek az archdemon legyõzésében, vagy ott helyben levágod a fejét. Én az utóbbit választottam, amit Alistair örömmel tett meg 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Spoiler lesz, de gondolom át tudod állítani magadhoz. Ám az a trónkövetelõ, aki az elején a királlyal van.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Loghain az ki, hogy neki is lehet ajándékot adni?

üdv megtorpantam
van egy terem középen egy kör alaku emelvény rajta víz és egy agyag edény, az egyik sarokba pedig egy poros oltár

bármit csinálok nem tudom kinyitni a zárt kaput
SötétBarom
Mostantól nem nézek be mert sok a spoiler 😄DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Gnome
duelist akar az lenni😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
én ilyen felállásban játszok:én(assasin/dualist)- Morrigan - Sten(berserker) - Gólem( õ az elsõdleges tank)

Morriganen van vagy +60% fagyasztás sebzésmódosító, hexel, fagyaszt, bénít, gyógyít szal csatákba gyakran vele rontok be és vagy 5 ellenfelet egybõl lefagyasztok, a legerõsebbet vagy a cage varázslattal bénítom le vagy a sérthetetlenséges varázslattal, addig a gyengébbeket leöldösik a többiek. nemsokára meglesz a manna szipolyozó varázslat szal durva lesz majd.

legjobb párbeszédek Sten és a Gólem között szoktak zajlani, eléggé megtalálták egymást állandóan az embereket szidják.
Morrigan eleinte Sten vérét szívta de egyszer Sten visszaszólt egy olyat amiután már nem nagyon meri bszogatni sztem😊

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Ami azt illeti olyan jellegû pityergésre és nyafogásra mint amit Alistair szokott elõadni valóban ne számítis, de azért vannak neki is gyengébb pillanatai. 😊
Kissé rideg és embeidegen értékrendû nép az övé és erre több helyütt lesz majd példa (ha õt vitted magaddal a toronyba a mágusoknál és kiszabadítod akkor ott lehet pár infót megtudni, de beszéltetni is lehet katonai múltjáról, meg idõnként lesznek jó megmozdulásai és kommentjei is). Különösen jól el tud társalogni a kutyával, fantasztikusan tudja "szívni" Morrigan vérét a szövegelésével, de sehol nincs a gólemhez képest aki szvsz a legnagyobb arc. Utána jön Sten és a részeges törpe.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kandurex
Teljesen így van, totál értelmetlen játszani a szent embert. Nem azt mondom, hogy szadizni kell, de pl. a ha van lehetõség jutalomra, akkor kérd, ne légy tutyi - mutyi, hogy "jaj, hát nem is kell az nekem", meg ilyenek. És amúgy is, valakinek mindig fog tetszeni az aktuális cselekedeted....,elég vegyes brigád a társaság 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

watto
Kössz, amugy Sten mindíg ilyen mogorva lesz? Meg se szólal, tömör válaszokat ad... Milyen faj ez a Kunári vagy mi, ilyen terminátorképzõ helyen születnek?😄

Nem rendesnek kell lenni, hanem megfelelõ beszélgetõpartnernek. Mindenkinek van egy végtelenül leegyszerüsített stílusa, ami meghatározza milyen személyiség. Na ehhez idomulj és nem hibázhatsz (ezért írtam hogy figyelj oda milyen stílusban válaszolnak és mit). Valóban van 2-3 eset van mikor 1-2 pontos az emelkedés, de inkább a 4-8 az átlag, de akadt már 12 is például Morrigan esetében.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak menj le a Deep Roads-ra, ott is mászkálj kicsit Caridin's Cross déli részénél, akkor emlékezni kezd és bejelöli a helyet a térképen.

Köszi a linket.

Angol nyelven van meg nekem, így nem mindig értek mindent. De próbálok úgy válaszolni rndes legyek. Mégis csak max 1-2 pontot nõ a szeretetük.

Csak figyelj oda rájuk mikor beszélgetsz velük. Sok minden kiderül arról, hogy mit szeretnek. Plusz a codex-ben leírásra kerül a megtudott infók között mit is kedvelnek.
Általánosságban:
Morrigan - ékszerek
Wynne - könyvek
Leilana - vallásos cuccok/ékszerek
Sten - festmények, süti
Alistair - figurák
Loghain - térképek
Oghren - piák
Zevran - elf cuccok (fõleg bõr cuccok), nemesfém rudak
Shale - speciális drágakövek

Hacsak nem vagy kimondottan bunkó és totál figyelmetlen egyén, aki mindig csak átugorja a szövegelést, nem nagyon tudod elrontani a beszélgetéseket. Ha jól csinálod majd minden esetben van javulás. Csak ha direkt csinálod akkor tudod rontani ahelyzetet.

Belinkelitek mégegyszer azt hogy kinek milyen Giftet jó adni? (akár ki is lehetne rakni a Specializálódás alá).
Nem tudom mit csinálok rosszul, de engem senkise kedvel a csapatban. És így még tanulni se tudok túlük specializálódást. Arról nem is beszélve egyiket se tudom megfektetni, még Zevrant se. 😊

Amúgy az ilyen rubin, meg kvarc, stb. dologok jok valamire? vagy eladhatom õket?

Sephi
Ehh? Komolyan? Mi meg sem tudjuk kozeliteni, mindig odacsap... 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

jó az elemecsapás+ infernó is, vagy a sokat említett gríz + fireball, mindig beszopatom vele akik elkezdenek futni a parym felé

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

vagy 3.

a cone of cold is aoe 2. a jég ágban
szerintem a legjobb varázslat
lefujok 4-5 nobot 3 közelharcos elked kapálni 3 mobot ha bejön 1 crit akkor széttorik a mob, ilyenkor érdemes sok ütéses skilleket vagy crit novelõt használni
Milyen fasza lesz ez amikor Stein 1ütéssel mindekit sbez aki a közelében van.
10mp cooldown aztan repeat

böröczk

Mit csinál a karaktered, ha nem irányítod, hanem berakod automatikusra <#banplz>

Kumiho #2179

dartonita
Aoe (area of effect) spellnek hivjak,es altalaban minden agnak a legutolso varazslata az.
Pl blizzard,tempest,fireball,death cloud,stb.

grebber
Mágushoz mikor lehet majd szerezni csoportos támadás spellt vagy micsoda ez?

Next PC upgrade: 2022

watto
Bocs duplapostért, felraktam golemes DLC-t, Shale már a csapatomban is van, a kérdés az hogy hogyan jutok el Cadash Thaig
-ba?😊

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

watto
én asszem 14esen öltem meg.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

Sephi
Amugy a Mountaintop-os sarkanyt hanyas szinten olheto? En 17-es vagyok es ugy szetvert, hogy meg megerinteni sem tudtam 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Yossarian
pedig milyen jó az a revival késõbb...

Nieleen

Sir Quno Jedi
Jaja, asszem ez a jó sorrend, nekem is így ment. Csak egy apró kortyot szabad inni utána belõle.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

triplet
de a 3. pont nem stímmel. mert ha letérdelek, és imádkozok, akkor a víz elpárolog abból az edénybõl, és üres lesz.