18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#7400 Ott is ugyanolyan hülyeséget fogsz kérdezni és ugyanúgy hülyének fognak nézni (akik segítenek azok is)
Edit: kérdés nem hülyeség, csak alap intelligenciával és magyar nyelvtudással megoldható
Edit2: ez az általánosítás és megsértődés sokkal rosszabb mint SZERINTED a magyar mentalitás -
#7399 Azthiszem.....inkább külföldi fórumjokon kérdezgetek....mert látom itt is beötközött a magyar stílus. Aki segített, annak nagyon szépen köszönöm. -
#7398 Akkor ez lehet a probléma, hogy nálam mindig ki van jelölve mindenki.Ugyebár, mivel így mászkálok. Akkor csat előtt, mindenkiről leveszem a kijelelősét, és csak a főkarakterem baszogatom. Ezt majd ki is próbálom. -
#7397 Mortal Kombatban nem kell spacet nyomni -
SaGa #7396 "Engedd el", azaz ne ő legyen az általad irányított karakter, akkor tenni fogja, amit beállítottál. Ha Te irányítod, akkor neked kell megmondanod, hogy kire támadjon... -
#7395 Jah, és mellette ez így elég rpssz, hogy állandóan abból áll a harc, hogy space, mindenkinek kiadni az utasítást, majd space, majd utasíítás, majd space. És a nagy csatákból nem élvezek semmit :) -
SaGa #7394 Annyival kiegészíteném, hogy akit az adott pillanatban irányít, az természetesen ott fog ácsorogni és várni, hogy mit akar vele kezdeni. A többiek meg teszik, ami a beállításokból jön... -
#7393 Magyar a játék, és mégis, lehet a fordítás az oka, hogy nem egyértelmű nekem.És igen, bár tudom sokak számára elképzelhetetlen, de eredeti. De ebbe az offba ne menjünk bele. Alistairt, is hiába állítom támadóra, nem csinál semmit, hacsak én nem jelölök ki célpontot neki. Valami olyasmire gondoltam, persze lehet, hogy ez nem lehetséges, hogy válassza ki a legerősebb ellenfelet, és azt támadja. Vagy keresse meg a legközelebbi távolsági támadást használót, és menjen neki. De valamiért nem teszi azt, amit beállítok. -
#7392 Én is ezt szajkózom egy ideje, de sajnos nem túl effektív -
#7391 Ha magyar a játékod akkor mi a kérdés? Ha nem magyar akkor külföldről rendelted amiből lehet következtetni hogy talán van alapfokú angolod, akkor mi a kérdés? Ja hogy másolt a játékod? Hát igen... -
#7390 Kicsit nehéz elmagyarázni, ráérezni könnyebb, Gondolom ha azt írod h "végre megvan" akkor vetted és akk biztos h magyar. Van pár slot alapból nem sok, de képzettségeknél lehet rárakni szintlépéskor (fogaskerék ikonok) Azt tudod beállítani h mit csináljanak az emberkéid harck közben melyik skillt mikor használják. Vagy pl hap potit. Ha egyhelybe állnak akkor szerintem paszívra van állítva a viselkedés szintén az az ablak.
Pl Alistairt beállíthatod hogy ha a te karid a földre kerül vagy megfogják stb, akkor a téged támadó mobora "pajzzsal sújtás" skillt nyomjon mert az fellöki és te kiszabadulsz. Hagy h ha sokan körbe állják akkor Taunt és akkor magára húzza az ellent. Végtelen sok lehetőség van. -
#7389 Nah végre megvan nekem is a játék. Nincs valakinek valami összefoglalója erről a taktikáról, hogy hogy működik, mert igy össze-vissza csapkodás az egész. Hiába állítok be bármit, akivel nem foglalkozom, az áll egy helyben, hiába pufölik halálra. Szóval valami leírás jól jönne. Köszi előre is. -
#7388 Amúgy van láda, persze nem a készítők ajándéka -
#7387 xÐ, épphogy leírom rájöttem, és megcsináltam. LoL
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lényeg az, hogy a bal oldalon mindíg kettő ember álljon, a jobb oldalon pedig 1. A jobb oldali aktívál egy ketteset (pl első kettőt), akkor a bal oldalt a többiek azt aktívvá teszik, te pedig rálépsz a másodikra. A bal oldalról aki az elsőn van az lelép róla, átmegy a jobb oldalra, aktiválja azt, amelyikkel a 2. és 3. átlátszó lesz, és aki eddig a jobb oldalon volt az lelép, átmegy bal oldalra, és aktiválja ő a 3.-at. Átlépsz a 3.-ra...így tovább...
Gondolom leírom hátha más is megszívja... :S -
#7386 Semmilyen leírás nem kell hozzá, én is szépen kisakkoztam magam. 10-es IQ felett mennie kell, főleg, hogy akárhányszor próbálkozhatsz. -
#7385 Helló!
A mérce 2. részénél a hídépítésnél tartok. Visszaolvastam, igen.
Ők mind-mind ezt a kérdést tették fel, de egyszerűen nem találtam rá választ, csak egy végigjátszást, aminek a linkje már halott... -
#7384 A nem suttyóknak mind1 mi van a karakterén, úgyis érvényesülni tudnak rémálmon. Aki meg easyn, normalon sír hogy nehéz, azt amúgyis megette a fene. -
#7383 Túl egyszerű, és valóban nem díjnyertes ötlet, hogy a kollekció hipp-hopp ott van a hátiszákban.
Manapság már elvárható lenne, hogy a dlck küldetések legyenek, ne csak nesze itt egy gyűrű, meg egy kard-
Aki dlckkel indult játékba, annak nagyon megkönnyíti a kezdést, aki meg elverekedtem magát a játék utolsó harmadáig dlck nélkül, lehet már csak bizsunak használja a bonusz cuccokat. -
#7382 A sok ékszer, fegyver, páncél és miegymás mellé (helyett) egy ládát is rakhattak volna a táborba, hogy ne kell jen az összes cuccot cipelni a hátizákban.
Hátizsákot sem árulnak minden útfélen, a táborban, a mágustoronyban, és a játék elején találtam, de sem Denerimben, sem a törpéknél nem sikerült poggyásznövelőt beszereznem így meg elég kellemetlen, hogy azokat a felszereléseket is cipelni kell, amibe még nem nőttek bele a karakterek. -
#7381 Csalás szagú? Akkor mit fogsz mondani amikor térképnézetben megtámadnak és vagy 30an lv12 körül és meg sem tudsz mozdulni mert a gép nyilasai 5 sec alatt szétlőnek? -
KingPunisher #7380 Hát én kiszedtem őket egyedül a sárkányos cuccot hagytam bent azt amugy sem tudom még használni :) 38-as erő kell hozzá..
DE a többi nekem olyan csalás szagu... állok a mező közepén betöltök és van 10 fullos tárgyam.. xD -
#7379 Morrigan örök sláger itt a fórumon is, vele nem nehéz összehozni a románcot.
Kaotikusan gonosz karakter, de jó mágus, ha nem gonosz a főkarakter elég sok galibát tud csinálni a boszi.
Leliana legelfogadhatóbb alapképessége, hogy zárakat tud kinyitni.
Nem mondom, hogy harcban telesen hasznavehetetlen, de nem ez a fő beállítottsága.
Érdekes háttértörténetet kreáltak neki, női karakterrel éppúgy romantikkázhat, mint férfivel (férfi karakter mellett is kiderül róla, hogy leszbikus), vele elég sokat kell beszélgetni (szerelem), ha romantikázni szeretnél.
Zevran az első adandó alkalommal hajlandó rámászni a főhősre.
A beszlélgetéseknek, ajándékozásoknak nem csupán a romantika a mozgatója - a karakterek különböző támadási bónuszokat kapnak a képességeikre, ha elégedettek veled.
Minden csapattag körül van valami titok is, amit csak megfelelő elfogadás esetén árulnak el.
A romantikából lehetnek életszerű bonyodalmak is.
Wynne nem nézi jó szemmel, ha a kamarás a nem a feladatára koncentrál, de Leilanaval gyorsan megbékél, Morrigan megmarad számító gonosz nőszemélynek.
De az igazi a két leányzó. Leilana, és Morrigan csendes párharca.
Morriganhoz, most nem merek szólni, a dög, azzal együtt, hogy szerelemről beszélni sem lehetett vele, berágott Leilana miatt, minusz 60 pont körüli a párbeszéd, bármit mondok (valószínű előbb utóbb automatikusan beadja a játék).
A vörös bérgyilkos is nyafogásba kezd, ha szóba állok a boszorkánnyal, ha meg nem, akkor a régi szerelme után sírdogál. - olyan életszerű -
#7378 Hagyjad már, akkor inkább add el. -
KingPunisher #7377 Köszi..
Hár elég illuzio rombolo történet elején vagyok és ilyen fullos cuccok csak a nyakamba szakadnak.. :(
Nem tetszik inkább kivettem őket. -
#7376 Az npc-k maguktól nem fognak össze állni egymással. Ha te a sajád kariddal Leilianara mész akkor Alistiar nem fog Morcira magáttól. Csak azt tudják csinálni amit a taktikánál beállítasz :D -
#7375 -
#7374 Igen, kifizetted és megkapod ennyi >.< jó esetben ingyen jutottál hozzá :) -
#7373 #7272,#7273 koszonom a felvilagositast. Kiprobalom majd. -
KingPunisher #7372 ÜDv
A letölthető tárgyak csak megjelennek a felszerelések közt ?
Ez "természetes" igy ? -
#7371 Bakker én pont így jártam. Próbáltam jóban lenne vele aztán annyira jóban lettem, hogy rám is mozdult :D -
#7370 Addig bonyolítod míg egy óvatlan pillanatban elkap majd Zevran "papa" -
Fruta #7369 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy melyik női karakterre érdemes ráindulni, Leliana-ra vagy Morrigan-ra? Úgy vettem ki Aliastar szavaiból hogy neki is bejön Morrigan. Ha nem hajtok rá hanem Lelianat fűzöm inkább, akkor lesz majd valami Aliastar meg Morrigan között? Esetleg lehet majd látni tőlük is 1 könnyed szerelmi jelenetet? Vagy összeáll Lelianával 1 idő után, ha én Morriganra hajtok? -
#7368 Ez érdekelt kösz. -
ShaiHulud #7367 el. 3 lehetoseg van. megolod a farkasokat, meggyogyitod az atkot, megolod az elfeket.
amikor beszelsz a lady of the wild-dal akkor van egy parbeszed oopcio, valami ilyesmi "i have a better idead, kill zathrian and all the elves" szal hogy "van egy jobb otletem oljuk meg az elfeket." ekkor jon egy resz amihez magas coercion es cunning kell, hogy "megdobd" a persuadet. -
#7366 Az ok csak akkor az elfeket elvesztem? Mert én ilyen lehetősséggel nem találkoztam.
Mert ha leveszem az átkot akkor ugye visszaváltoznak.
Vagy megölöm őket a gyógyírért. -
#7365 Ez is egy olyan küldetés, amiben nincs tökéletes megoldás, ha a jó oldalán állsz.
Ami talán a legközelebb áll a jóhoz, ha az elf megtartót, aki az átkot az erdőre szabadította, s mellesleg a népének is hazudik (őt az átok tartja életben) rá tudod venni, hogy szüntesse meg az átkot. -
ZZ88 #7364 Üdv!
A cheat konzolt hogyan tudom aktiválni, mert követtem a leírásokat, de nem megy? -
ShaiHulud #7363 persze elsore ugy csinaltam enis :)
viszont a masik 2 lehetoseg kozul imo mindketto "fair". -
#7362 hmmm, és most Dragon Age wiki-n olvasva kénytelen vagyok rájönni, hogy igazad van, és félreértettem csöppet. mind1, így is sikerült kellően felbosszantaniuk, szóval...
na meg nem jókisfiút játszok, nem nagyon zavarogtam soha ha 1-2 ártatlan meghalt a "kereszttűzben". bár kisfarkasok azért közel sem nevezhetőek ártatlannak. -
MrAndree #7361 Így van. Ahogy az elfek se. Csak az az egy, és meg is lehet békésen oldani a dolgot. :)