Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Ja, ja a 3 slot értékessé teszi

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az eredetihez jár alapból ingyenes, pontosan én sem tudom melyik, de a többi fizetõs. Mondjuk vannak ebbõl már warezok is és ha jól olvastam akkor már mûködnek a patchel. Csak olvass vissza 1 picit. 😉
Gideon Wieth
köszönöm 😊
Még egy kérdés. DlC-k közül minden fizetõs ? vagy van ingyenes is ? Illetve engem a ládaérdekelne, a többit a végigjátszás után csinálnám 😊 Ha lehet 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Nálam 43%-on van Morrigán mégis meg tudom fektetni.
Sir Quno Jedi
Bent van journal-ban az összes beszélgetés szépen sorjában, ahogy megtörtént, bármikor visszaolvasható.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akinek akarod adni, annak a karakternek rámész a tárgylistájára, kikeresed az ajándékot és ráhúzod a karakterre.
Sir Quno Jedi
Rugó az lehet jó íjász is, meg jó kétfegyós harcos. Amúgy az íjak sebzése valóban vicc kategória, fõleg, hogy még gyors kapáslövésekkel is lassúak a nagyobbak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Minek a függvénye a megfektetés? Azt hittem hogy a magas elfogadotságtól függ de ha van aki már 60 -nál megtette?

Esetleg ahogy telik az idõ úgy ad be újabb párbeszéd lehetõségeket a játék? Azt hittem hogy ez is az elfogadottságunk függvénye.
Gideon Wieth
nem lett volna egyszerûbb elmondani 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Olvass vissza picit, már vagy 10x leírták..
Gideon Wieth
Jah és hogyan lehet ajándékot adni a társaknak ?

grebber
Feltettem patchre a dlc-ket kivéve a The Stone Prisoner -t.
Nomár most a táborban van egy csávó gondlom ez tartozik az egyik dlchez valami Levi akármicsoda.De ennek az összes szövegelése minden angol.
Ezt nem lehet valahogy magyarrá varázsolni?

Next PC upgrade: 2022

Gideon Wieth
sziasztok!
Filda fiát Ruckot a kovács törpét merre találom a mélyben ? tudja valaki ?

grebber
Nekem valami atom nyíl kell mert közelrõl széjjelcsapnak mindig!
Kár hogy nem olyan mint a Gothicban hogy szimpla embert egyszerre többfajtának is tudsz fejleszteni.
Mágus íjjász jó lenne 😄

Sir Quno Jedi
Jó ez egykezesben nagyonis. Kell bele három +5 sebzésû elemi rúna (mondjuk grandmaster lightning x3) és voilá. A további sebzést a karid ereje és képességei teszik hozzá.

Kicsit pontosítanád hogy a romok melyik részére és mit kell csinálni, hogy arcane warrior lehessek.

grebber
Ez jó fegyver?? Nagyon lószar a sebzése.Ennél remélem azért min 4x jobbak vannak.

balee4
A Harcosbérci erõdben.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sir Quno Jedi
Persze nem elég a képesség magas szinten megléte (tier 4), de a cunning (a magyarban dörzsöltség-nek fordították) értéknek is nagyon magasnak kell lennie (asszem az ügyesség nem is számít bele, de lehet tévedek).

Sir Quno Jedi
Tolvaj, zárnyitás képességgel.

a zárt ládákat ki tudja kinyitni?
Tudom, a ladanal is megcsinaltam, amit irt az nfo ! Bent van a taborban, de nem tudok semmit bele rakni !
Sir Quno Jedi
Mivel Morigan nem biszex, mint Leilana, nõi karival kétlem, hogy meg lehet hupákolni, ugyebár. Nõi karinak ott van Leilana, Alistair, a bibis elf stb.-stb.

A láda az külön mod

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Sziasztok

Nalam minden DLC mukodik, csak a ladaval nem talalkoztam, mi lehet az oka?
Valakinek sikerult megoldani, hogy az uj kuldik is megyarok legyenek?

elore is koszi
Pont így jártam én is <#idiota>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Kicsit felmérgelt a játék. A lejjebb tárgyalt oltárral nyitható ajtó mögé beóvakodtam Lilianával, felmértem a terepet, leraktam pár csapdát, elhelyeztem a csapatot, hogy ne legyen baj, erre amikor felmentem az emelvényre, a program odacsapta az egész bandát mellém, a csapdáimat el is felejthetem, mire észbe kaptam le is vertek. Hurrá...

Indítottam egy törpe pária (kaszton kívüli sráfos) harcost. Érdekes elõélete van. A tolvajlás alapképzettség nála. Kétkezes (pallos, kalapács ilyesmik) harcossá nevelgetném, de 10 szinten még mindig jobban vív párosfegyverrel valamiért. Mindegy. Ha már tolvaj, lopkodjunk.
A táborban még az elsõ csata elõtt egy alkalommal látom, hogy Duncannak panaszkodik egy lovag, hogy rajtakaptak, amint egy társa zsebében turkálok. A fene. Megyek Duncanhez, aszondja: tudom, hogy gyakorolnod kell a mesterséged, de legyél kicsit óvatosabb. Ha elkapnak, gond lesz. Késõbb a másik jelölt meg is jegyezte: úgy látszik Ducan vonzódik a csatornatöltelékekhez.

Más: érdemes figyelni a társak spontán beszélgetéseit, séta közben. Aszondja Pala Morrigannak: te tudsz gólem lenni? Persze, gondolom, hogy nem, mert ha gólemmé válnál, nem is akarnál visszaváltozni, mégiscsak egy felsõbbrendû alak...
Mire Morrigan: mivan, társat keresel?

Fõváros, besegítek az õrparancsnoknak, meg beszállok kicsit az alvilágba is. Az õrparancsnok kedvéért szép finoman kibeszélem a kocsmából a zsoldosokat. Erre a tulaj nyafog, hogy szeretett volna némi bunyót is látni. Ezeknek semmi se jó...

Nyugi. El kell menni az erõdbõl, csinálni valamit, majd késõbb vissza. Lesz az udvaron egy ládád, jön egy kovács, meg megnyitja Levy is a boltocskáját. Ami nekem nem tetszett, hogy az erõdbe magába már nem tudtam bemenni, pedig volt egy akkor még nyithatatlan láda bent, amit ki kéne pakolni...
Persze lehet, hogy csak rossz ajtón akartam bemenni...

Kandurex
Kinél kovácsoltattad?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Calver
kössz, kb ez volt az egyetlen amire valahogy nem gondoltam <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Annál vedd elö az inventorybol és nyomj jobb gombot akinek adni akarod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Calver
na ha már úgyis szóba került a téma: gifteket hogy lehet adni? merthogy teljesen mindegy hol vagyok, nálam ha jobbklikket nyomok rájuk, az ajándék ikon ki van szürkítve, táborban pedig nem találtam ilyen opciót. valaki felhomályosítana?

I.C.ram
Morrigant én kb 50-en fektettem meg. Valamit elcsesztél. Allistart még nem próbáltam mivel srác karakterem van. 😄
basszus nem igaz hogy Lelianát +93-as kapcsolatnál nem tudom megfektetni. Pedig Alistairt +74-es barátsággal le tudnám fektetni. Morrigan visztont +60-nál még egy laza csókra sem hajlandó...
A beszédtémák meg már elfogytak.

egyébként mindegy, hogy kit választok vagy mindegyiknél vmi jutalom esetleg azokon a bónuszokon kivül? vagy a sztori máshogy alakul?
Shiwo
Hali !

Esetleg nem tudjátok, nincsenek-e véletlenül összegyûjtve valahol a karakterek menet közbeni párbeszédei, amit egymással folytatnak ? (jókat röhögök rajtuk, csak néha lelemaradok az elejérõl )

a legjobb magyarba lenne, de angolba is megfelel (ha ló nincs..)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Calver
meglehet, majd ha kelleni fog, késõbb meg is tanulom... de a tripla nuke perpill prioritást élvez revival felett <#vigyor1>

Rage47
nemtom volt e már, konzol vs PC összehasonlítás:
link
balee4
Nem tudom, nem patcheltem, tökéletesen mûködik anélkül is, minek baxam el? 😄
Amúgy ezt a kardot kovácsoltattam, a csillagfémbõl, amit a meteoritbõl szereztem, kurva jó sebzése van, ráadásul 3 slotos:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

grebber
És ez mûködnek a patch-el is? Mert én patcheltem a game-et. (Nem eredetim van)

balee4
Igen, illetve 2 tárgyat a Collector's Edition-ból Bodhan-nél a törpénél a camp-ban tudod megvenni.

grebber
Ezeket a cuccokat hogyan kapjuk meg:

Feral Wolf Charm
Guildmaster's Belt
Band of Fire
Dalish Promise Ring
Collector's Edition. 3 Items.
Memory Band
The Edge
Embri's Many Pockets
Helm of the Deep
The Lion's Paw
Amulet of the War Mage
The Wicked Oath
Blood Dragon Armour
Mark of Vigilance

Ugyanúgy mint a lucky stone-t hogy amit felrakjuk ott lesz az invertorinkban vagy hogyan?

balee4
Jaj ezt nem Neked írtam 😄, saját hsz-mre akartam válaszolni, korábban írtam, hogy nem mûködött a kereskedés a kamarás erõdben.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Denerimbe ellenem fordul Zevran, ezt valahogy meg lehet akadájozni?
ki kell kapcsolni a taktika almenüben mindent

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Értem én, de állítólag az 1.01a javítással és az ottani "rapidos" DLC pack telepítési útmutatójának a segítségével javíthatjuk ezt a problémát.
Ebben a pack-ban minden DLC benne van és még az sem lényegtelen, hogy milyen sorrendben vannak telepítve.
Én nem állíthatom, mert még nem próbáltam ki, de a forrás megbízhatónak látszik és kipróbálta az illetõ és természetesen mások is...
Sziasztok!

Nekem az lenne a kérdésem, hogyan lehet átprogramozni úgy a karaktereket, hogy a csata ne legyen fakultatív program? Nekem valami olyasmi kéne, mint ami például a Baldur's Gateben volt - ha kiadtam egy parancsot, azt teljesítette, és addig csinálta, amíg végzett vele vagy más parancsot nem kapott. A mostani helyzet egy hatalmas nagy káosz, ha szabad mozgáson hagyom a karaktereket akkor õrületesen nagy ökörségeket csinálnak, szaladgálnak össze-vissza és tök véletlenszerûen támadnak annak ellenére, hogy világosan kijelöltem mindenkinek a dolgát. Ha pedig hold position-on van, akkor meg teljesen a másik véglet, akkor se tesz meg öt centit magától ha azon múlik, hogy folytassa a támadást azon a lényen, ami ellökte... volt már valakinek hasonló tapasztalata?
balee4
De müxik a DLC! Vissza kell menni az erõdbe és utána "termelõdnek" oda a kereskedõk. Kapunk hivatalosan oda is egy csapatládát. Viszont elõtte gyûjtsünk mindent össze, nem lehet késõbb bemenni magába az erõdbe.
A titkos cuccok meg egy ládában vannak, amit a 2. szinten egy festmény nyit.

Elnézést egy kis kiegészítés.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van ott egy elérhetõ DLC pack, ahol állítólag az "az erõd is bugmentes"
Amennyiben nem tetted fel az 1.01a patch-et, akkor gyere át IDE és olvasd el a fórumon a hozzászólásokat...