18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • CamelX
    Visszaemlékezve a Circle-nél nem is láttam kereskedőt első végigjátszásnál :D Mivel mágus voltam, ott más célok vezéreltek :)
  • Különc
    Szerintem egy idő után potira sincs szükség, max az elején, de amint a tank nem papírkutya és a healernek normális mágiaértéke van és jó a dps, inni sem kell, főleg h Wynne-nek dupla manapoolt számolhatunk.
  • MrAndree
    Mágustoronyban a kereskedő végtelen mennyiségben árul lyrium dustot, szerintem csak nem vetted észre nála. :)
  • Sir Quno Jedi
    Törpék termelik ki/csepészik, ergó náluk.

Amúgy gyógytyotyót ezerszámra lehet gyártani (viszel 2-3x99 flaskát és ugyanannyi elfroot-ot). Jó az.
  • Sir Quno Jedi
    Az a területre ható villámvihar, a harmadik balról.
  • JethroHUN
    A Körben
  • JethroHUN
    A tempest az melyik magyarul?
  • CamelX
    Iszonyat nagy mennyiségű poti kell akkor is ezek hatékonyságához. Elfrootot csak az elfeknél lehet ilyen mennyiségben szerezni? Most törppel nem épp az első úticélom lenne :) DLC-k is megvannak, kíváncsi vagyok hogy az erődbe letanyázott kereskedő mikkel kecsegtet majd.
    Másik: lyrium porból sehol nem találtam tetemes mennyiséget előző végigjátszásnál, így nem rakhattam be tactic slotba. Annak hol kéne utánanézni?
  • MrAndree
    Miért lenne lehetetlen? Nekem rugóm eddig 229 aranyat költött, most van nálam 50, plusz éppen tömve az inventory-m, az még legalább 30 arany. Betöltöttem mágusommal a legutolós mentésemet, 574 aranyat költöttem vele és van nála 97. Miről is beszélünk? :)
  • Különc
    Nem kevés mana
  • Sir Quno Jedi
    Én az új genyamágusommal úgy megyek mostanság, hogy blizzard (akár saját magamra), tempest, sleep, chain lightning. De asszem a tűzvihart is rájuk fogom nyomni ilyenkor. Ásítozás... Ha meglesz a spellmight, akkor azzal és a blizzard-tepest kombóval meglesz a storm of the century -> biztonalvásos unalom.
  • Sir Quno Jedi
    Konkrétan sbezenek, csak 0-ákat. Amúgy meg szövetségesek ugyanúgy belehalnak, mert azokat meg sebzi is keményen. Pedig lehet 70%-os tűzvédelmed seperc alatt sárkányvérttel + ez-az és utána a 100% már semmi, aztán mehetnek a tűzvarik telibe. :D
  • Tomy Lee
    De biza annyi,este ha hazaérek dobok screenshot-ot majd.
  • Különc
    Igen? Csak sebezni nem sebeznek? Ez rofl
  • Sir Quno Jedi
    Az mind1. Easyn is beszopják a spellek státuszhatásait. Ergó ugyanúgy belassulnak, pofára esnek, megfagynak stb.-stb. Nem jó jel.
  • Különc
    Gondolod h nem easyn tolja? (#7423ra ment)
  • Sir Quno Jedi
    Jobb szélen a default beállítás mellett pl. a karaketrek igyekeznek elpucolni a negatív területre ható cuccok alól, így kimásznak a durvább spellekből (vagy se). NÉHA kurva hasznos ám.
  • Sir Quno Jedi
    Természetesen a nagyon durva területre ható spell-eket magadnak kell kiadnod, mert ha magukra hagyod őket etéren, akkor szarban leszel... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    A taktikánál a parancsokat akkor hajtja végre, ha már minden előttük lévőt végrehajtott, vagy nem volt szükség azok végrehajtására. Jobbra fent meg azt tudod beállítani, hogy agresszívan kövesse az ellent, legyen passzív és várja az utasításaidat, védekezzen-e ha megtámadják, stb.-stb. A taktikai parancsokat lehet le fől huzigálni, asorrendet változattandó és ki is lehet kapcsolni egy-egy sort, ha éppen nincs rá szükség.

- Érdemes első parancsnak felvenni a saját éeleterő kisebb mint 25% igyon életerő italt legkisebbet. VAGY mágusoknál szívjon életerőt (drain life).

- Mágusoknál másodiknak berakni, hogy ha a mana lemegy 25% alá, akkor igyon lyrium italt legkisebbet

- Ezután jönnek a passzív skillek/buffok, ha "self any"-ra rakod, akkor mindig ellövi őket amint tudja, ha "enemy any", akkor addig nem lövi el, amíg ellent nem lát, viszont ez időbe kerül olyankor ugye. Passzív skillnek jó a pajzsvédelem, a taunt, a gyorslövés stb.-stb. Mágusoknál meg a spell wisp, mana szívás, kőbőr, gyógyító aura, life ward, heroic offense, fagyfegyók stb.

- Most jöhetnek az életmentő skill-ek, pl. mágusoknál, ha a szövetséges élete lemegy 50% alá, akkor heal rá (így előbb gyógyít, mint a szövetséges életerő italt inna = spórolás), ha a szöbetséges stamina-ja lemegy 25% alá, akkor stamina frissítő vari rá, ha valamilyen specifikus negatív hatás van rajta, dispel stb.-stb.

- Ha a harcosainkat közelharcban támadják, vagy éppen messziről, avagy mágiával, ehhez különböző buffok kellenek, ezt is rájukpakolhatjuk mágusokkal, ha kell, feltétle van hozzá elég

- Bevehejük ide az újraélesztést is

- Mágusoknál ha körbeveszik őket, mind blast és hasonlók

- Mágusoknál fagyasztás, altatás, kövé változtatás, területre ható bénítások ellenfélre, glyphek, távolság, életerő, vagy ellenfél szintje/típusa szerint

- Mágusoknál, ha alszik az ellenfél akkor horror, avagy walking nightmare tuti hatás

- Mágusoknál, ha fagyott, kővé vált az ellenfél, akkor stone fist és így máris szét tudjuk őkelmét ZÚZNI

- harcosoknál életerő, körülvettség, ellenfél támadástípusa, távolság, szint stb. szerint tudunk különböző támadásokat, skilleket elnyomni. Pl. pajzzsal feldöntés, harci kiáltás, taunt, threaten, indomitable stb.-stb. DE akár védhetünk egy adott karit velük, avagy az éppen vezérelt karinkat stb. Ha ravasz feltételeket adunk meg, akkor nagyon sokféle cselekedetre lesznek képesek, interaktívan (pl. fagyott ellenfélre kritikus sebzést okozó skillel támadjon, zúzás jön).

- legvégére azon skillek jönnek, amiket csak akkor kell aktiválni, ha vége a csatának és egytelen ellnfelet sem látnak a karakterek, pl. injury-k gyógyítása
  • Különc
    304 volt a rekordom, szerintem lehetséges
  • JethroHUN
    289 gold az lehetetlen, biztos h nem :P
  • JethroHUN
    Nem az összes drága követ! Csak ami Remarkeable/Csodálatos. azt Shale/Palának tod adni. Vagy amikor már megvan a törpe szövetség akkor a táborba beadhatod a szövetségesek ládájába xp ért.
  • Tomy Lee
    lvl 17 vagyok és van 175 aranyam úgy,hogy a quest-et amit elöbb írtam meg se csináltam az elköltött pénzem amit ír az pedig 114 gold.Tehát eddig volt össz:289 gold-om lol
    Van 1 csigány akinek csigányogat kell gyűjteni az is ad szépen Orzammar-ba,a fiolás Rémeket ha mindig mindenhol megölöd az 4-5-6 gold fejenként és mondom loot-olj mindenkit vegyél fel mindent majd add el ha tele vagy.
  • Tomy Lee
    A drágaköveket egy olyan karakternek tudnád adni mint gift-et aki dlc-vel szerezhető meg tehát alapból nincs a játékban.Azthiszem Pala vagy kicsoda.
    Van 1 küldi porvárosban ahol sokat tudsz keresni(mikor megállít 1 dwarf és felajánl bizniszt azt fogadd el,fizesd ki majd csináld végig amit kell ott lehet +45 gold-od is).
    Vegyél extra zsákot ahol csak tudsz és vidd fel 100 fölé a férőhelyet,mindig szedj össze mindent és add el,drágaköveket is ha nem lesz Pala a team-edbe.
  • Tomy Lee
    Oghren mekkora face lol:DDD
    Mi több sz.tem a legjobb harcos is.
    Morrigan+Oghren számomra best!
    Ogh mostanában csak azzal van elfoglalva,hogy a szürke kamarás(én)meg Morrigan hát ugye,hogy szerelem van és ezt ahogy előadja 15 percenként és amiket Morrigan válaszol ez kész beszarásXD
  • xblades
    Hali arany pénzt hogy lehet többet keresni?
    Ritka dolgok cipelésével és eladásával a gond az hogy kevés a hely és a kereskedők is keveset fizetnek értük.

Ja és a gyémánt és hasonló kristályoknak lesz valami haszna?
  • Különc
    Google
  • steweee
    link?
  • SaGa
    Egy már van...
  • steweee
    peccs mikorra várható hozzá ? van már készülőben?
  • JethroHUN
  • Különc
    Pesten csak tanulok (Kiskunhalason születtem és Szegeden élek)

Na hagyjuk az offot
  • JethroHUN
    Hát már bocs de ha neked is meglenne az a minimum szint ami szükséges és nem pesti bu.kó volnál akkor nem hülyéznél azonnal.
  • JethroHUN
    Ez van, fogadd el. Csak 1 különc... a kitaszítottak egyike.
  • Különc
    Észrevetted hogy lehülyéztelek, az hogy felismerted az már alapfokú intelligenciára vall amiből meg is oldhatnád a problémád.

A lopáshoz nem fűzök semmit
  • Csacsi
    Nem tudom ki kezdett el egyből vádaskodni, és személyeskedni. Nem csak tolvajnak neveztél, hanem búrkoltan le is hülyéztél. De valóban én viselkedek érdekesen, hogy zavar az ilyen hozzáállás. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, aki segített.Remélem így már könnyebben fog menni.
  • SaGa
    Az nem gond, hogy az egész csapat ki van választva, mert ebben a játékban nem ugyanazt jelenti, mint egy RTS-ben.

Valamelyik karaktert irányítod, a többiek meg vag követik (ha ki vannak választva mind), vagy nem. Csata kezdetekor akit nem te "vezetsz" (ő az, aki pontosan követi az aktuális utasításaidat), az teszi a dolgát, amit a taktikai képernyőn megadtál. Akit te vezényelsz az egérrel (az az egy) ellenben rád fog várni mindig.
    A SPACE alatt beálílthatod szép sorban mindenkinek, hogy a szünet után hova menjen, mit csináljon, de akin "rajta marad" az irányítás (azaz akinek utoljára mondtad meg, hogy mit tegyen), az a megadott mozdulatsor befejeztével megintcsak várni fog rád.

Csata közben jó, ha "leveszed" az általános kijelölést, mert pl hiába akarsz osonni, félig láthatatlanul, ha ott dübög a nyomodban egy nehézpáncélos...
  • Különc
    Ja igen, Diabloban sem kell
  • MrAndree
    Pedig itt ebből áll a harc, később meg méginkább. Majd próbálj meg 30 fős tömegeket space és utasítások kiadása nélkül leverni aztán majd meglepődsz miért vagytok halottak cirka 10 másodpercen belül...
  • JethroHUN
    Ha csapat kijelölés van akkor persze hogy nem működik. Akkor mindegyikük a te irányításod alá kerül. a space meg igen hasznos :) amikor már annyi a mob h azt sem látod ki kit üt.