Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
pont azért kellene 😄 mivel mindenkit mindenhova nem lehet cipelni, így egy csomórol lemarad az ember

és bár fasza kis gém, de szerintem 3nál többször nem fogom végigtolni (de egyelõre még az elsõ végigtolás sincs meg) és így meg szinte tuti, hogy nem fogom mindet olvasni, pedig érdekelnének

amúgy nekem is lenne két kérdésem:

1. Morrigan sírt, hogy túlságosan ragaszkodik hozzám, vagy valami ilyesmi, és arra jutott, hogy jobb ha elhagy, még hozzátette, hogy találkozunk, és lelépett...nahmármost õ mikor fog elõkerülni, vagy hova a csudába ment ? a gyûrûvel (amit adott) nem lehet megkeresni ?

2. Stan kardját keresem..azt sikerült kideríteni, hogy Faryn nyúlta le a kardot...akkor még nem mentem megkeresni a csávót, hanem elvetõdtem Redcliffe falujába, ahol valami törpénél (valami D betüs neve van asszem) felajánlotta a lehetõséget, hogy nála a kard..meg is szereztem tõle valami kulcsot, azt mondta, a széfjéhez van, abban van a kard..nahde hol a rákban van a széfje ? mert a házában nem találtam, de a környékén se..lehet én vagyok a béna, vagy valami bug miatt nem látszik ? egy idõ után meguntam a széf keresését és elmentem Orzammarba, ahol összefutottam a kardot megtaláló csókával, aki annyit tudott mondani, hogy az elõbb említett törpénél van..de speciel a journal meg nem frissült..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Ennyire azert nem vagyok analfabeta, egyszeruen nem tudok bele rakni semmit!
Húzd bele az inventoryból, amit át akarsz rakni.

Igen az a neve a ladanak, de ures, es bele rakni nem tudok semmit, vagy elobb valamit tennem kene?
Az üresbe. Szép nagy fém láda, íves tetõvel és "fénylik", meg "szikrázik", ha be van kapcsolva ez a zopció a használható széthagyott cuccokra.

A nagy fekete az 3 fa láda és a "szövetségesek ládái" nevet kapta. Abba pakolhatod az ajándékaidat azoknak, akiket már meggyõztél, hogy melléd álljanak a végsõ csatában. Rúnák, növények, stb, ahogy jönnek a csapatok...

Storage Chest a neve a ladanak, amit manualisan adtal hozza a jatekhoz.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

NEkem van ket lada a taborban, az egyik egy ezust szinu, amivel semmit nem tudok kezdeni, es ures, a masik egy fekete, de ott meg csak valami szoveg jon ki, hogy koveket rakok e bele !?
Valaki segitsen pls, hogy ezek kozul kene valamelyiknek lenni annak, amibe pakolhatom a cuccaimat?
Sir Quno Jedi
Na azt nem hiszem. Az csak olyan ambient random egymás szívatása, mint amit a szanaszét álló NPC-k dumcsiznak maguk között. Az sem kerül sehova felírásra. EZ csak szórkoztatásnak van.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shiwo
engem nem az érdekel, hogy a fõ karim mit dumált az npc-kkel, hanem, hogy azok mit pofáznak egymásnak menet közben (fehérrel jelenik meg a fejük felett).. az is benne lenne ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sir Quno Jedi
Jaja ez engem is érdekelne, mer szászámra pakolom be az elfroot-ot a deppmushroom-ot, a deathroot-ot, a drágaköveket faszosetuggyamit (iszonyat pénzeket áldozok erre), de hogy mennyit kéne és mi haszna??!?! Tudja a halál.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Egy kérdésem nekem is lenne:
Befolyásol valamit egyáltalán, hogy a táborunkban állomásozó csapatok ládájába pakoljuk a nekik szükséges cuccokat? Javít ez rajtuk valamit vagy teljesen felesleges az egész?

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

A DLC tárgyai közül a legtöbbnek nincs szintje (gyûrûk és övek/medálok). A dragon armor tier 6-os, a csizma az tier 3-as. Ezek fixek, nem változnak. Teljesen mindegy hogy új játékot kezdve kapod meg õket, vagy egy meglévõ, magas szintû karakterhez kerülnek be.

A Keep-ben lévõ ládába pakolt tárgyak sem javultak semmit. Maradtak ugyanazon tier-en ahogy bekerültek. Pedig lenne pár tárgyam amit szívesen látnék feljavulni, de ez nem történt meg sajna (patch-elt játékkal játszom). Így tier 3-tól 7-ig van ott mindenféle cuccom.

Valaki megtenne, hogy csinal egy kepet a ladarol a taborban!?
MaskimXul
MaskimXul
És vajon a DLC tárgyai is igazodnak a szintedhez? Lehet, hogy megérné késõbb aktiválni õket, hogy jobbak legyenek?

Arról tudsz valamit, hogy a Warden's Keepben lévõ kereskedõ és a láda is fejleszti a cuccokat ha berakod/eladod majd kiveszed/visszavásárolod?

Hivatalos fórumon írták páran, hogy így lehet egy tárgy tier-jét magasabbra húzni.
grebber
Most beléptem a gamebe és valami EA-s szerzõdéses baromság fogadott ez micsoda mert olyan hosszú hogy félelmetes?

Next PC upgrade: 2022

XenHai
Kéne 1 kis segítség elakadtam a mércénél a hídnál.Mi a helyes sorrend amire át lehet kelni?
Köszönöm

DeDy:
Legyenek alapanyagaid, legyenek receptjeid és akkor elég rábökni a quickbar-ra kitett ikonra (méregkeverés egy koponya, gyógynövényészkedés egy levél, csapdázás egy csapda).

navahok:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az Arcane Warrior spec megszerzése a Werewolf romokban lehetséges egy kristályból. Csak kommunikálni kell vele és megszerezni tõle a tudást.

A Blood Mage spec meg csak akkor hozható elõ, ha a fõ karaktered mage és mikor Redcliff-ben a kissrácból ki akarod szedni a démont a Veil-ben, akkor megegyezel a démonnal és hatalmat kérsz tõle. Csak így lehet megszerezni.

Rendben köszönöm.
lLehúzod az alsó "gyorsgomb" sorra a méregkeverõ/csapdakészítõ képesség ikonját, majd ott aktiválod. A gyorsgomb sor kibõvíthetõ egész a képernyõ jobb széléig...

Pls valaki írja le hogy kivel kell beszélni a mage arcane warrior spechez. (a questet már végigvittem de nem adta ahogy a vérmágust sem.
Az úrnõ halott az elf fõnök is a vérfarkasok visszaváltoztak emberré. A vérmágusnál meg jowan elvitték a körmágusokhoz gondoltam majd ott beszélek vele de nincs ott gondolom gyors úton eltették láb alól 😊

Ha nincs mód rá hogy megszerezzem így a speceket akkor nem tud valaki valami buherálást amivel lehetõvé tenné hogy fejleszthessem? A charachers könyvtárban néztem de nem nagyon jöttem rá hogy melyik fájlban mit kellene átírni 😞.

Hogyan lehet mérgeket keverni, csapdákat készíteni, ha tudja a karakterem?
Pedig nem unique fegyverek ezek. Legalábbis nem kerültek be a codex-be mint a legendás fegyverek/páncélok/tárgyak (ezekbõl összesen 18 van, mint például a Litany of Adralla, Havard's Aegis, Ancien Elven Armor, Aodh, Bard's Dancing Shoes, The Life Drinker, Katriel's Grasp, Yusarit The Dragon Slayer, Thorn of The Dead Gods, Summer Sword, Empire's Shadow és így tovább).

A Keening Blade és a Rose's Thorn csak sima fegyverek különleges képeséggekkel, de nem neves/legendás tárgyak. Ezek mindenképpen a szinthez és valami máshoz igazodnak (azért nem hiszem hogy csak a szinthez, mert tier 5-ig találtam tárgyakat 8-as szintû karakterrel, de elsõ karakteremmel 16-os szinten sem találtam még tier 4 fölöttit).

A legendás tárgyak terén meg van aminek egyáltalán nincs szintje (ilyen például a starfang is), míg másokat sajna szinthez igazítva kapja meg az ember (minél magasabb szintû a fõ karakter annál komolyabb lesz a cucc szintje).

grebber
Feltettem az összes kiegek a The Stone Prisoner kivétalével.
Minden frankó de a Warden's Keep kieg full angol.Ezt hogyan lehetne magyarrá varázsolni tudna ebben segíteni valaki?

MaskimXul
Hogy érted, hogy nem nevesített? A Keening Blade és a Rose's Thorn nekem unique-nak tûnik, csak egy van belõlük.
A kardot az egyik legdurvább ellenfél dobja, a tõrt meg csak egy helyen lehet megvenni.
A tier szintet meg mindig a te szintedhez igazítja a játék, bár egyedi fegyverek esetében remélem ez nem így van.
4603-ban már kaptál választ. Olvass vissza egy kicsit.

Valami fenntartós képességet aktiváltál, arra kell a többi.

Miért van az, h a fõ karimnak (elf íjász), valamint pár másik karinak az állóképessége nem megy fel maxra. A fõkarimnál azt írja az állóképességnél, h 40/40 (100 elérhetõ). Most ez mit jelent? Ha 100 elérhetõ miért csak 40 bír max lenni?
Pedig az a legjobb hosszúkard/kétkezes kard amit a játékban találhatsz (alapból egy tier 7-es, dragonbone longsword extrákkal és 3 slot-tal). Tier 7 a vége a fejlõdésnek fegyverek/vértek terén (tier 7-es longsword sebzése 11,2).
A sebzés nagy része meg úgyis tulajdonságból jön össze, ahogy a páncélátütés és a critical esély is (mindkettõnek a magas cunning kell). Plusz rúnák, mérgek és mindenféle bevonatok/kencék a fegyverre amik ezt növelik (kivéve íjaknál és egyéb távharcász ketyeréknél).

Igazán jó íjat lehet ugyan keresgélned, de közelében sem lesznek a legjobb közelharci fegyvereknek. Longbow tier 7-en 9,6-os sebzésû, shortbow 8-as, crossbow 12,8-as.

Longbow-ból a legerõsebb amit össze lehet szedni némi mázlival, az a Far Song nevezetû íj (ha sikerül belebotlani és dragonbone-ból készült), mert az a normál tier 7-es sebzésen felül ad még +2 sebzést, +3% Ranged Critical esélyt, +10 Attack-ot, +10% Critical sebzést és emellett gyorsabban lehet vele lõni.

Shortbow esetén sebzésben a legjobb a Whitewood nevezetû íj (+3 damage), de az elérhetõ legjobb az a Dark Moon (+2 willpower, +3 armor penetration és +10 nature resistance).

Longsword általános (nem nevesített) legjobbja a Keening Blade (már ha harcosod van merthogy csak nekik adható), de az Imperial Edge sem rossz. Vagy ugye lehet kovácsoltatni a Soldier's Peak kovácsával meteoritból a legjobbat.

Tõrökbõl a The Rose's Thorn mindent überel nem nevesített kategóriában, amennyiben sikerül dragonbone-ból beszerezni (+2 Dexterity, +1.0 Combat Health Regeneration, +3 Damage, +5% Melee Critical Chance, +30% Critical Damage megy mindenképpen az anyagtól és tier-tõl függetlenül bonuszként).

Közelharci fegyverek közül a legnagyobb sebzése a greatsword-nak (kétkezes kard) van. Ezt szorosan követi a battle axe (kétkezes csatabárd), ami picit lemarad a sebzésben, de majd kétszer akkora a kritikus találat esélye. Minden más csak utánuk következik.

MaskimXul
Annak kell spellmight, aki a második spellt nyomja.
Tehát: blizzard + spellmight + tempest
vagy : tempest + spellmight + blizzard

De inkább az tanulja a spellmightot, akinek AoE varázslatai vannak, mert ezzel minden többet sebez.
greyfox
Az én felállásom:
2 mage (1 heal, 1 rombol), 1 harcos tanknak, és egy rogue.
Sztem rogue elengedhetetlen, nagyon sokat sebez (az össz sebzés felét a tolvajom viszi be, monjduk kb. minden ütésem crit!), úgy, hogy morrigannel, és a healerrel is nyomom a támadó varázslatokat egyfolytába, és az õ felszerelésük is táp. (morrigannak már van vagy +40% fagysebzése)

A lényeg, hogy egyfolytában a tankot üssék (pajzs skillek felfejlesztve, atom mennyiségû hp), a healer jól távol legyen a csatától, és akkor baj nem lehet.

Steam: greyfox

Gideon Wieth
nem tudjátok hogy holtalálom a törpe csaj fiát ?A kovács srác aki lement a mélyutakba de nem jött fel. Én nem találtam meg :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Calver
bocs, elírtam, earthquake az blizzard akart lenni.

"The trees move. Do you not see it?"

grebber
Most megyek fel a toronyba ahol irtom az árnyakat meg mi egyebeket.
2 mágus 2 harcos felállás elég jó féle.
Morrigan-nel lefagyasztok mindenkit azt a többivel meg csapkodom lövöm õket.Másik mágusnak is jó volna valami csoportos cucc de még nincs.

volt egy rész ahol elbüvölt harcos volt egy vágydémonnal na ott meghaltam párszor ,de legalább kiprobáltam sok lehetõséget ,de megmenteni nem lehetett a csávót pedig azthittem 😞

Calver
csapat táborhelyén - oda kerülsz amint kijutsz Lothering-bõl - tudsz venni Templar manualt ha az akarsz lenni és van 15 aranyad. utána nyugodtan vissza is tölthetsz, a spec attól használható lesz.

Calver
hexeket ki akarom rakni Morrigan-nél - igaz csak elsõ kettõt, úgyis van benne egy pontja - force field valószínûleg dettó az õ sara lesz.

évszázad viharánál kinek kell spell might? mind az earthquake és a tempest lerakójának, vagy elég egy embernek is?

Milyen jóbbakell lennem Alistair-rel hogy kiképezzen templar-rá?
MaskimXul
Igen, a kristályok a gólemhez tartoznak. Kis sárkánypikkelyt (drake scale) az urn of sacred ashes questben tudsz szerezni, nagyot szintén.

MerlinW
Nekem is lenne pár kérdésem:
A kristályokat (páncél, fegyver) kinél lehet használni? Gólemnél? (még nem csináltam meg a DLC questeket)

Sten küldetését is csak magas elfogadottsággal kapom meg? (-20-ban vagyok nála, sosem viszem magammal😊) Most vettem neki egy halom ajándékot, de még nem adtam oda neki.

Mágus körben a kis sárkányok nem dobtak sárkánypikkelyeket, hogy lehet lootolni?

[merlinw.org]

MerlinW
Liliana beszél a legjobb exbarátjáról Marjoaline-rõl aki elárulta. Õt kell felkeresni Denerim-ben.

[merlinw.org]

Leliana-t csak akkor lehet ha 100as és megcsináltad a személyes küldetését.

Why so serious?

MaskimXul
AoE és crowd control a legfontosabb egy magenek. A Glyph-es spellek hasznosak mind, bármelyik paralyze szintén. Force field és crushing prison alap, és a hex vonal is jól fog jönni.
Tûz, jég, elektromosság szintén jó, meg esetleg valamilyen mana regen.

Ha akarsz évszázad vihara kombót, akkor kell a spellmight is, rengeteg helyen tévesen írják az ehhez szükséges varázslatokat.
Te tudsz vmit 😄!

nekem most 100 a kapcsolat Lilianaval de mégis csak az van max a tábori beszélgetésnél hogy "beszéljünk a kapcsolatunkról"-"té vagy nékem a legfontosabb nékem" egyszer sikerült csak megcsókolnom. lehet kivették a leszbi szexet? pedig a mass effektben volt ilyen...
bár mondjuk nem csináltam a meg Liliana küldetését már ha van neki.ööö hol lehet azt felvenni?
Nagyon jó sztorik, jókat nevetgélek <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Calver
na akkor egy kérdés: aki esetleg mage-el tolja, mire pakolt? mert perpill van jó pár nem elosztott pontom - na jó, annyira nem sok, 3 kelleni fog amint megvan Blood Mage spec - és maximum halvány fogalmam arról h mire rakjak. kinek mi a véleménye a különbözõ spellekrõl? leginkább offenzív karakter a cél, kemény AoE sebzéssel és hasonló móka (fire sor már ki van rakva, kivéve inferno), healernek ott van Wynne.

Yossarian
a keresztút után nem sokkal belefutsz. kicsit menekül elõled, csak kocogni kell utána.

Nieleen

MerlinW
Megfelelõ ajándék + adott karakter küldetése + 60+ elfogadottság.

Ezzel kapcs, pont tegnap volt egy szerelmi háromszögem😊
Morrigan, Liliana 90+ (szerelem) elfogadottság. Lili-t lesmároltam, Morrigent ágyba vittem.
Következõ beszélgetés a harcmezõn: Morrigan-nek nem tetszik, hogy sok idõt töltök Lilivel, féltékeny, de "nem szerelmes" - hazudik - jó lenne eldöntenem mit szeretnék, szakítsak Lilivel. Mondom minkettõtöket megtartanám. Hát hogy ez így nem mûködik. Mondom oké.
Lilivel beszélek, mondom ennyi, vége. Lili -10 elfogadottság, Morrigan = szex 2.0 (emellett akar adni nekem egy gyûrût ami által mindig tudja hol vagyok. Mondom neki még mit nem?😄)
Adok ajándékot Lilinek, újból belémszeret, mondom újra kellene fogalmaznunk a dolgot. Hát hogy Morrigan, mire én: hármasban?😊 Nem tetszett neki az ötlet. Behazudtam, hogy szakítottam a boszival, Lili szex 1.0, Morrigan lecseszett, békülõszex 3.0😊

Nagyon lehet játszani a lányokkal😄 Lehet Wynn-t az öreglányt is elkapom valamikor, és bepróbálok egy gruppent😄

[merlinw.org]

TopGun
En is mageval tolom, esetleg privatban adnal tanacsot a "felepitesehez" legyszives.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

TopGun
Ezt En is elkezdtem szedni mar tegnap torrentrol 😊kivancsi leszek ra.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!