18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • JethroHUN
    Ja még az is kell, túl könnyű lett volna :)
  • JethroHUN
    Most most vársz szürke kamarás vagy, az önfeláldozás példaképe. Meg úgyis meghalsz a végén. (Persze igénybe veheted vki ágyát hogy mégis megmaradj)
  • fixpont
    Igen, de be kell kapcsolva legyen a spell might. Talan varazshatalom magyarul a neve, egy fenntartott spell, ami erositi a varazslatokat, ha az nincs bekapcsolva nem megy.
  • I.C.ram
    Azért van egy két faszság a játékban...

Törpe nemessel visszamegyek Orzimmarba, és lehet segíteni Bhelennek.... Aki megölte az apánkat, testvéremet, engem is megöletett volna, ha teheti, erre lehet neki is segíteni.... Mekkora faszság ez már? sokkal jobb lenne, ha lehetne induln ia törpe trónért, mint egykori Aeducan. Úgy utálom, hogy az ilyen játékokban sose lehet igazán nagy dolgokat elérni. Nem lehetsz király, valaminek a feje, stb. Bezzeg a BG2-ben még saját várad is lehetett vagy tolvajcéhed, esetleg mágustornyod.
  • wedge31
    Én beraktam a ládába xp-ért a végén már nem tudtam mit venni.
  • GodBadka
    Hát nem tudom. Én első végigjátszás alkalmával 750 aranyat kerestem, és a végén még maradt kb. 200 pénzem.
  • I.C.ram
    valamit elbaszol...
  • Különc
    Meglepett?
  • fnorbi89
    Sziasztok!
    Könnyű fokozaton végigvittem ember férfi harcossal
    (könnyű fokozaton egyáltalán nem nehéz a játék),
    most jön a nehéz fokozat: mágus elf nő karival,nemes törpe férfi harcossal, és szerencsevadász elf nővel.
    Mágussal gonosz leszek (amihez ugyan nincs kedvem ,nem szeretek gonosz lenni, de kíváncsi vagyok rá)
    Törpe Harcossal (jó leszek, továbbá hajt a bosszú vágy az áruló tesó miatt)
    Szerencsevadásszal (azt meg eldöntöm menet közbe, valószínűleg jó leszek vele is).

Nehéz fokozaton már az első ogár is megizzasztott.
  • JethroHUN
    Ki próbáltam ezta kombót, de nekem nem történ semmi durva, a nagy hóvihar (blizzard?) és a tempest az a nagy villálós viharféle az kel legymásra nem?
  • fixpont
    Az evszazad vihara spell nagyon jo csak 1 baj van vele, majdnem akkora a vihar sugara, mint a legmesszebbi pont, ahova el tudom loni, ez nagyban korlatozza a hasznalhatosagat, ha rossz lovom ki halott vagyok 1 masodperc alatt.
  • Tomy Lee
    Azthittem main karakterre vonatkozik,akkor hagyom nem kell,ty
  • Különc
    Be a tömegbe, taunt = profit
  • fixpont
    Most mageval tolom, es a legrosszabb a jatekban, hogy a tankkal nem tudom magamom tartani az ellenfeleket akarmit is kapcsolok be, a mage kb egyetlen spellel leszedi oket, aztan futok eloluk. A harcosnak lofaszt sem ernek fenyeget stb cuccai.
  • JethroHUN
    éppen hogy a mobok leszenek erősebbek.
  • Különc
    Én egyszer nekiálltam pajzsos warrival Loghainnek... Instant restart volt 2 ütés után 8)
  • Tomy Lee
    Better Archery
    Hát ezt ki kellene próbálnom:Ss
    Nagy cheat ez szerintetek?
  • JethroHUN
    Én is csajjal aláztam szét :D Csak az volt ami annyira nem tetszett hogy a párbaj előtt lévő csatában elit volt a párbajban meg normál. féle méreggel kezelt kis kiskések, csak nézett nagyot
  • I.C.ram
    Hát nekem Oghren alapjáraton üt 60-70-80-at. Crit nélkül. Én viszont csak 45 körül critelek a két tőrrel, igaz kb fél másodpercenként ütök.
  • Különc
    Nagyon sok a helyettesítési terméke a 2 kezea stunnak: Force field, Crushing Prison, mocskos harcmodor, pajzslecsapás, szinte mind jobb vagy ha nem jobb, de olyan karakternek van, ami sok minden mást is tud. Ezért az 1 stunért szerintem nem érdemes feláldozni egy rugó vagy mage helyet a csapatban egy 2kezes warriorért.
  • Sir Quno Jedi
    Elit vagy sem, még Loghain is csak pislogott bénultan, miközben 1200x ütötte meg kritekkel rugólányom két dragonbone tőrrel 3-3 rúnával. Dirty fight, bénító rúnák, alukálás a bácsinak.
  • I.C.ram
    Shale nekem nagyon bevált CON-ra és STR-re adok mindig 2-1 arányban, és így rengeteg HPja van már. Kristályból meg találtam pár nagyon fincsit.

Oghren-nél adtam DEX-re is, és így nincs gond a találattal. Valamint találtam tök véletlenül egy titkos kardot a törpe trónteremben, ami nagyon táp, csak sajnos nem enchantolható :( Viszont Messy Kill képessége van, ami nagyon móka :D
  • JethroHUN
    Igen de a 2hander stun skillje az mindig bejön. Pl egy elit ellen, nem mindig tudod rugóval, a föllökés meg mindig bejön.
  • JethroHUN
    Zevrannal mind1 a nemed
  • Különc
    Kb csak dexre rakok náluk ahogy csatlakoznak, mégse az igazi, inkább a szerencsevadász,inkább ütök 2 70es critet hátba 1 sec alatt, mint egy kétkezes egy 80as critet 3 sec alatt.
  • Sir Quno Jedi
    Najó, de előző akrim NŐ volt vaze. Ő csak Leilanánál érhet célt, meg Alistair-nél (nomeg Zevran-nál, de őt hagyjuk).
  • Különc
    Én kivittem úgy a gamát h mindkettőt dugtam, aztán csak Morrigant aztán csak Leilanát. Így fair
  • JethroHUN
    Shale, Oghren, Sten azért nem talál el semmit mert kicsi a dex jük (ügyesség) nem számít h harcos kell neki. min 20
  • Sir Quno Jedi
    A DLC-s gólem kari.
  • Sir Quno Jedi
    Morrigant muszáj vinnem, mert a varim most dugja már a legelső táborozástól folyamatosan (kicsit gyorsan ment, azóta mindig összevissza röhögcsél Morrigan, ha meglát, be van baszva, vagy inkább meg). Kutya meg súlyosan bírja ám az ütlegeket és mindent túlél vaze, nem beszélve a sok hasznos cuccról amit összekapar (faszájos mágusbotot kotort minap is nekem)!
  • Csacsi
    Köszi a helpet.
  • Tomy Lee
    Ki az a Shale???
  • Különc
    Nekem Shale nem vált be sose, nemtom mér, lehet szar kristályt raktam bele. Oghren mire eltalált valamit, addigra mindig megölte egy másik kari a targetet, Morrigan alap support, kutyát, Zevrant soha a büdös életbe nem vittem sehova mert rohadtul elbaszottak az alap statjai meg mert buzi is. Leilanat csak dugom, egyébként béna, max ha átspecceled 2 tőrre, talán. Sten=Oghren, marad megint az Alistair, Wynne, Morrigan, számomra...
  • I.C.ram
    Na én összeraktam egy eleég ütős csapatot Wynne nélkül.

Shale - übertank, alig megy le az élete, és nyomja a tauntokat folyamatosan.
    Oghren - kétkezes DPS jól felpáncélozva, segíthet a tanknak is tankolásban.
    Morrigan - healer/supporter. Főleg az átkokra, meg a heal varázslatokra adtam pontot, és egész jól tolja
    én - törpe rugó assasin DPS. elég durván sebzek.

Végre nem kellett a szokásos alistar, morrigan, wynne felállásban játszani, mert már untam a sok konfliktust a csapaton belül :D
  • Sir Quno Jedi
    Előző végigkarim rugó volt, most végre kedvemre spelleghetek. :D
  • Sir Quno Jedi
    Na én most Leliana-t viszem íjásznak és tanknak is (egész hatékony ám), meg a kutyát.
  • Különc
    Ja, te ilyen keménycsávó vagy Sajnos mivel én szeretem a közelharcot és a nightmare fokozatot, számomra kizárt ez a nagy AoEzás 8( Magedzsel besolozni a szobákat mig a többit holdra állítom tényleg ahogy te is írtad, rohadt uncsi.
  • Sir Quno Jedi
    Ahogy bemész a főajtón (ott a főmágus, főtemplar), hátul van egy csóka aki árulgat is.
  • Sir Quno Jedi
    Te, még az állandó buffjaim mellett is bőnyállal megy ez nekem már az elejétől, ahogy megvannak a varik.
  • CamelX
    Wynn-t meg valahogy nem vinném magammal, max Morrigan-nek is megtanítok majd ezt-azt :D