Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Max. azon, hogy nõ, de ez sem osztott-szorzott, hiszen a politikai ellenfeleket, a bûnözõket és a kaszton kívüli páriálat is is mind-mind "besorozták". Máshol/máshogy nem is nagyon tudott volna gólemmé válni. Az más kérdés, hogy hogyan tudta megõrizni az önállóságát (mert a tudatukat/személyiségüket törlik), valszeg. valami történt azzal, akinél az egysége kontrol rodja volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shiwo
jó, így utólag persze, de akkor és ott, mikor kiderült a dolog meglepõ volt (és jót röhögtem persze rajta 😄)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
ahogy elnézem, csak a kezdõ küldi-sorozatokat tette fel belõle..legalábbis törpe nemesnél addig van meg

Sir Quno Jedi
Ugye tudjuk hoygan mûködik valójában az Anvil of the Void, szóval ez baromira nem lehetett ezután meglepõ, nemde?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Shiwo
SPOILER!

direkt magammal vittem a csapatban a gólemet a törpös questnél a gólemek készítésének helyére, hátha visszatér valami emléke, vagy valami..

hát eléggé meglepõ dolog jött ki belõle..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy törpe nõ volt, mielõtt gólem lett...loál 😄

Shiwo
hát abban nincs benne :S

Köszi szépen mindkettõtöknek. ^^
A Camp Storage Chest nem hivatalos DLC, viszont egy bioware-es bacsi irta, ugyhogy nem kell parazni miatta.
Lehet venni bag-eket, azt hiszem mar rogton a jatek elejen ostragarban, illetve a taborodban is.

Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)

Miért, nem lehet úgy végigvinni, h az összes helyszínt felfedezed? Tehát ha egyszer végigviszed, akkor nem csak az elsõ pár helyszín lesz különbözõ?

balee4
Bodhan-nél a törpénél a táborban.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wedge31
Például a törpnél táborodban.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lehet venni pluszba még bag-eket, amivel nagyobb invertoryra lehet szert tenni? ha igen, akkor kinél?
Üdv. Az ARM féle DLC-k teljesen mûködnek? Próbálta már valaki õket?
Igaz az, hogy a tárgyak eddig is mentek, csak a dlc küldik nem?
És az ARM-ban a 2 küldi is teljesértékûen mûxik?
Olvastam olyat, hogy a küldi megy, de a végén valami kereskedõ nem ad valamit, amit kellene neki, ez is javítva van?

És a Camp Storage Chest az hivatalos extra, vagy semmi köze a BioWare-hez/EA-hez?

MaskimXul
XP-t kapsz érte. Lehet, hogy patchelték, mivel gyakorlatilag ha pénzed van max szintig el tudsz jutni végtelen elfrootal pl.
Akkor pontosítanék, mert pont most voltam az adott helyen én is. Szóval nem kapsz kulcsot, nem is ládában van a kard, hanem egyszerûen odaadja neked a kardot a törpicsek. Ez egy gift, szóval lehet hogy már rég ott van a te inventory-dban is.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Jakuza001
Mar megint lamazol Bobo ? 😄

grebber
http://www.mediafire.com/download.php?nmagwmiytzz

Dokumentumok/BioWare/Dragon Age/AddIns/dao_prc_promo_me/module/data/talktables mappába tedd!

Next PC upgrade: 2022

Pluskast
Háát a youtube-on van egy faszi aki az összes karakterrel végig tolta/tolja a játékot. A sszem CDune 23 a neve és részletesen sok-sok egyenkén 10-15 perces videokban végig tolja a gamet. Sok érdekes helyszínt és eseményt tudsz meglátni így és ha már egyszer végig toltad egy karakterrel akkor szerintem érdemes megnézni mert így tudod, hogy mi az amit kihagytál és esetleg érdemes még egyszer végig tolni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Shiwo
meglássuk..remélem elõkerül 😊

Sir Quno Jedi
Amúgy az elf táborban is lesz késõbb egy messenger fickó, akivel lehet üzenni a régi törzsünknek (márha dalish elfek vogymuk). Kewl volt.

1-2 oldalt kell itt visszaolvasni...

Fenrir
Linket esetleg tudsz adni? Vagy milyen néven guglizzam?

A halál csupán a kezdet...

Lehet hogy azért nem vetted észre/nem volt ott, mert nem a megfelelõ sorrendben haladva jutottál el odáig. Mivel beszéltél a második delikvenssel is, szerintem ha visszamész a megadott helyre már ott lesz a láda.

De nálam is volt már több olyan eset, hogy hiába nyomta meg a Tab-ot nem világított és ki sem írta egyes megvizsgálható dolgok helyét a program.

Shiwo
ezért lenne fasza, ha össze lenne írva egy helyre (hiú ábránd attól félek)

amúgy nem tom ki milyen magyarítást használ, nekem valami 12 megás verzió van, azzal magyarok a DLC-k

Mind magyar helybõl...

Shiwo
jah, télleg, bocsi 😞 pedig szoktam spoilert használni, most valahogy nem jutott eszembe..

a ládát meg nem találtam ott, pedig még a tab-ot is nyomtam, hátha világítani kezd..akkor lehet valami bug lesz -.-

Nem. Az a tag a Wardens keep küldetést adja. Az a DLC kell hozzá. Míg el nem végzed, mindig ott lebzsel a táborban.

Valahogy magyarra lehet varazsolni a dlc-s questeket?
grebber
"Egyet azonnal megkapsz, a többit Bodahntól szerezheted meg, a csapat táborában. Köszönjük, és jó szórakozást"

Sir Quno Jedi
Jah, vannak ilyen ûberbénaságok benne, amire egy hatéves gyerkõc is gondolna elõre, de ezek nem, hiába ültek plusz egy évet a PC verzión az idióták.

watto
A vérsárkány páncélzat többi résézt hol találom meg?

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Sir Quno Jedi
Triggerek is vannak. pl. Sten mindenképpen beleköt Alistair-be, mikor mész az arénához megküzdeni, még a hídon. Akárhányszor visszatöltöd, mindig ugyanúgy stb.-stb.

Ha már spoiler-kedsz, legalább használd a megfelelõ tag-et...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Ha hagytad elmenni akkor úgy kell neked. Szerintem még elõkerül a végjáték elõtt, mert van pár dolog ami hozzá köthetõ és beleszól a befejezésbe.

2. Pedig ott van a házában, még mondja is hogy a hátsó szobában van a láda. 😊

3. Ha van is szint limit az nem 20. Én elõször 23-as szinten fejeztem be a játékot és még nem volt kész minden mellékes feladat.

Shiwo
nahde mennyit kell várni, hogy pofázni kezdjenek ? vagy ha nem mozog a karim, beszédesebbek lesznek egybõl ?

Shiwo
nálam is ilyen, különösebben nem foglalkoztam vele, látszólag nincs negatív hatással a gémre, lehet viselni, eladni..

most viszont a fejemet fogtam..van az a "látványos" jelenet, mikor meghal egy Ogre, valamely harcos ráugrik és ledöfi karddal..lehet látványos, de ugyanez csatabárddal bemutatva röhejes..bele se merek gondolni, milyen lenne kalapáccsal..ha azzal is mellkason szúrják az Ogrét...

Sir Quno Jedi
Jah, de lehet õket cserélgetni pl. a törpe városban is, elf táborban is stb., mivel olyankor mûxik csapatcseregomb, így minden szitut mindegyikkel gyorsan végig tudod próbálni.

grebber
Van hozzá fix azt kell felrakni!

Közbe kiértem a vadonba, az elsõ falu tán, ahol a törp árus van.
Ott van egy csávó aki adna egy küldetést de le kell tölteni valami kiegészítõt hozzá. Na most akkor ez hogy is van? le kell szednem a DLCket hogy az alapjátéknak még az elején megoldhassak egy küldit? A dlc-k általában folytatják a sztorit, és mi lenne ha már rág elhagytam volna ezt a tábort akkor ez a küldi ugrott volna?
Fenrir
Találkozott már valaki ilyen hibával? Rakjam fel megint a DLC-t?

A halál csupán a kezdet...

Tudom, tudom, kellenek alapanyagok, csak nem volt kint képesség, és nem tudtam hogy ki lehet rakni gyorsmenübe, azt gondoltam hogy csak italok, képzettségek stb. rakhatóak ki.
watto
Nah, a warriorom is fejlõdik a mage után, úton az urna felé 😊

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Van ilyen, szerencsére rövid volt...

Melyik verziót raktad föl? A dazip-et, vagy a bemásolóst? Az Addins.xml-be nézz bele, hogy ott rendben van-e...

w77d
bocs attól akit kiütöttem :S

w77d
Srácok collectors editiont hol lehet kapni?? sehol sem találok...

Mindenesetre koszonom, nem tudom mi lehet a baj !
Shiwo
jah igen..lenne még egy 3. kérdésem is..

van szintlimit ? (gondolom ha van, akkor lvl 20) vagy utána is fejlõdhet a kari ?

Táborozás közben inventory nézegetés. Kiválasztod a bal oldalon azt, akinek szánod és ráhúzod, vagy jobb klikk a tárgyon és a kis szalaggal átkötött csomag ikon...

Passz...
Megnyitod (jobbklikk) és a jobb oldali listából bele (bal oldali ablak) húzod amit akarsz. Elsõ ránézésre (míg üres) eléggé érdekesen nézett ki nekem is, sehol egy "Get all" gomb, de amikor belehúztam a cuccokat "megjavult"...

grebber
Ajándékot hogyan lehet adni csapattagoknak??
Mert találtam már elég sokat és el kéne szórni õket!