Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
...lehet, hogy az angolt is hanyagolnod kellene 😄
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
állóképesség az constitution akart lenne, hogy legyen sok-sok életereje kicsi Sten-nek. így durván 120-130-al több hp-ja volt, mint a kétfegyveres harcra fejlesztett Alistair-nek (mert ugye neki nem ment el 20+ pont ügyességre), amit erõsen érezni is lehetett harc közben... avagy: Alistair lefeküdt egy kicsit sírdogálni a sarokba ha valaki csúnyán nézett rá, Sten meg tûzokádó sárkányok valagába dugta fel vigyorogva a pallosát.
Nekem egyszer sikerült egy Ogret kivégezni hmm "össze nõve" a törpével 😊
gondolom az utolsót egyszerre criteltük be
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
itt Wynnenél kicsit bebugozott a sziklapáncél XD
háttérben dolgozik a pajti is
azért jól beletaposott a nyakába
simán nem érdekli, hogy két helyen is át van szúrva a lába : D
Kumiho #2179
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A High Dragon-on meg gondolkozom még, hogy megtartsam-e, hiszen a hamvak ide-, avagy oda, az csak egy buta dragon marad akkor is, viszont tudnám használni, ha a szektában átveszem a vezetést... Hmmmm... Flemeth is lehet jó szövetséges, hiszen ugyanarra vágyunk mindketten, egy ideig egybevághat az utunk (aztán persze valószínûleg kenyértörésre kerül a dolog). Két bazi nagy sárkány mégis csak jó szövetséges lehet.
Vagyok én egy oltári tehetséges mágus növendék, aki egy balek társa miatt (amibe ráadásul a fõmágus rángatott bele, mivel én bemoszeroltam Jowant. Meg is öltem amint elvégezte a feladatát) kicsapnak a körböl, így muszályból Kamarás leszek, aztán Duncan a nagy "igaz" mondó közli hogy lesz egy kis riutálé amit lehet túl se élek, 2 társam meg is nyekken. Így hát belém raknak egy kis idõzített öngyit, hogy tutira lenyomjam az Archdemont. Ígyhát maradok én a bennem ketygõ fertõzéssel, de szerencsére mágus lévén vannak eszközeim hogy kimásszak ebböl... Loghan árulás pont kapóra is jön, hisz elkezdhetem kikaparni a gesztenyét magamnak. Ezért hát elsajátítom a Vérmágiát hisz ez a hatalom csúcsa, ami tuti kelleni fog hogy élve megússzam. MAjd ahogy megy a sztori lepaktálok annyi démonnal amennyivel csak lehet, mivel kellenek a segítök Odaátról is. Elfeket kiírtom, mivel sose voltak jó szövetségesek ha a felsöbb (vagyis az enyém) érdekek vannak elõtérbe, a vérfarkasokat meg könnyen ellehet takarítani (ez meg is történik) A törpéknél is jó ha meg maradnak a gólemek, a Mágusokat meg kikell írtani, hisz õk az egyetlenek akik lebuktathatnak mire is készülök, a templáriusok amugy is elvakúltak az orrukig se látnak el. Ezek után szükséges az anyagi fedezet is, tehát Loghant kinyíratom Alistairal, majd a lányát rakom a trónra, Alistairt meg kisemmiztetem. Meg is van a bábkirálynöm, vele egy ország teljes vagyona, tehát ez is megoldva. Ezután DLC-ben meghagyom a mágust had kutassa a fertõzést, hisz ez is kell. És ugye a végén jön a Lottó Ötös a naiv Morrigen felajálja hogy kilehet menteni egy Õsi Isten lelkét, a kis mafla😄 (Itt újra a nagy becsületbajnok SZK-ok jól átvertek, hisz elhalgatták azt az infot hogy megdöglök ha kinyírom az Archdemont, ezek után kihez legyek lojális, egy hazudos bandához, vagy magamhoz?) Hiába szökik el Vérmágiával, secperc alatt megtalálom a kiskölköt hisz egy darab belölem.
Én ezaz elképzelés alapján játszottam végig. Egy mágus aki megszerezheti a halhatatlanságot, mellé az Isteni hatalommal... Nem ez minden Mágus célja?😉
És hát a folytatása a storynak a következõ részben válik el, ha lesz...
Az én elf varim sem õrült, avagy buta, max. a módszerei megkérdõjelezhetõek egy kicsinység... 😄
De akkor jobb példa: ott van Flemeth, akirõl nem igazán lehet mondani hogy egy szentlélek, mégis segít hogy legyõzd a Blightot.
Vagy ott van Loghain: biztosan olyan rossz ember? Maximum vak és ostoba - mégha a módszerei nem teljesen tiszták, nem véletlenül döntött úgy ahogy.
Nem véletlen fosnak a templar-ok a mágusoktól, mert találékony egy népség azok ám... :_DDDD
Amúgy meg pont az a jó a jétlban hogy sokszor nincs konkrét jó/rossz cselekedet. Pl ott az a kis törp lány aki mágiát akar tanulni: jó dolog segíteni neki nem? És milyen csúnya vége lesz...
Mellesleg pl. a rugómmal, két tõrrel elõbb leverem Loghain-t, mint Alistairrel (aki nem is nagyon bír vele).
pl kétkezes harcosnak ügyesség nem kell, gyakorlatilag én Sten-nél csak erõt és állóképességet húztam fel - nem is kell nagyon más, mire kifogy staminája, már rég meghalt mindenki.
ezzel ellentétben pl egy kétfegyveresnek ugye kell 36 ügyesség is, már csak ahhoz h fel tudd venni a képzettségeit. meg pár papírzsepi, hogy legyen mivel feltörölni a könnyeit mikor elképesztõmód elkenik a száját másodpercek alatt Nightmare-en, mivel életereje annyi mint egy halott kiskutyáé.
mágus mondjuk az 1 statjával (magic) kétségtelenül egyszerûbb - cserébe belefulladsz a quickbar-on a gombokba <#hehe>#hehe>
Why so serious?
Ott az erõ, ott az ügyesség, kell neki élet is...meg némi akaraterõ se árthat, ha már használni akarja a skilleit..ehhh...a mágusnak mi van? 1-2 azt jóvan :/,
★ 汤姆 李
Ha én fertõzött/haldokló/eretnek Sötét Mágus lennék, akkor bizony mindenre elszántan keresném/kutatnám az abszolút hatalom és az örök élet titkát (like a régi tevinteri birodalom õsmágusai, végül is õk eljutottak a teremtõ városáig, csak az meg bepöccent, na nem mintha az igazi teremtõ lett volna, mert az meg kb. leszarta volna õket).
Viszont látom ott van fennt a sárkány a sziklán target-elni tudom de támadni nem😞
★ 汤姆 李
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Azé persze így is érdekes a játék, csak icirnyópicirnyót inkonzisztens.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Föleg mivel nálam Wynne kizárt volt hogy bekerül a csapatba, hisz vele egy jópofa cselekedetemet se tudtam volna végrehajtani, hosz állandóan beleugat mindenbe ami szép, és hasznos, és "jó"😄
Why so serious?
Why so serious?
★ 汤姆 李