Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és flemethet melyik küldiben van lehetõség lezúzni?!! mert utálom a vén p*csát 😄
Meg ezek szerint itt is igy nevezik.
Kandurex
Júj és tényleg 😊 Bocs!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ADnD-ben valoban a Constitution-bol jon az eletero. 😊
Calver
ne kötekedj <#nezze><#ejnye1><#beka3>

"The trees move. Do you not see it?"

Kandurex
Constitution? Attól sok életereje lesz? Nem a vitality -re gondolsz?

...lehet, hogy az angolt is hanyagolnod kellene 😄

Calver
ok, felhagyok azzal h megpróbálok dolgokat magyarra fordítani <#hehe>
állóképesség az constitution akart lenne, hogy legyen sok-sok életereje kicsi Sten-nek. így durván 120-130-al több hp-ja volt, mint a kétfegyveres harcra fejlesztett Alistair-nek (mert ugye neki nem ment el 20+ pont ügyességre), amit erõsen érezni is lehetett harc közben... avagy: Alistair lefeküdt egy kicsit sírdogálni a sarokba ha valaki csúnyán nézett rá, Sten meg tûzokádó sárkányok valagába dugta fel vigyorogva a pallosát.

Valaki találkozott olyannal hogy egyszerre végzett ki valamit?
Nekem egyszer sikerült egy Ogret kivégezni hmm "össze nõve" a törpével 😊
gondolom az utolsót egyszerre criteltük be

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

proway
Hali. Pöpec fegyvereket melyik árusnál lehet venni?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

JethroHUN
Kicserélted a skineket? 😄 lol

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vagy simán kinyitod a ketrecet a rogue-val...

böröczk
😄

itt Wynnenél kicsit bebugozott a sziklapáncél XD

háttérben dolgozik a pajti is

azért jól beletaposott a nyakába

simán nem érdekli, hogy két helyen is át van szúrva a lába : D

Kumiho #2179

Ron Ragm
Bhelen = Loghain törpében. Erõsen ambiciódús, de nem önnön érdek miatt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Sir Quno Jedi
Szal. azt mondod, hogy Bhelem mindenképpen kiiktatja Brankát és az üllõt?!??! Vászizdász?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wedge31
Vagy magadal viszed Alistert és ö majd csontig nyal az öreglánynak.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nos gondolom az elottem szolok eszrevetelevel ellentetben Sten megvan, csak nem tudod kiszabaditani. Ha beszelsz vele es a kiszabaditasa mellett dontesz, akkor azt hiszem emliti is, hogy a Kaptalan tisztelendo anyjahoz kell fordulnod. Ott ket lehetoseged van. Vagy jol befenyited a kulcsert, vagy ha mar felvetted a tolvajcsajszit a kocsmaban, akkor meggyozessel is odaadja. Visszamesz kiszbaditod. Ennyi.
Különc
LoL hogy bírtál elmenni mellette? Térképen nagy felkiáltójel, hangosan imádkozik, társaid is hozzászólnak, ha elmész mellette, több lakónál párbeszéd opció van róla. Kész mûvészet <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Sten az elsõ kis faluban van, amit Morrigen javasol elsõ uticélnak. Egy ketrecben sínylõdik.

hali már egyszer végigvittem a játékot, most viszem másodszorra, és két kérdésem lenne...stent (a kunári társ-csávót) hol lehet társnak beszervezni, és a láttam képeken hogy flemeth ellen harcolnak..azt a flemethes küldit hol lehet felvenni ahol le lehet gyõzni? elõre is köszi
Kandurex
Erõ meg álló képesség, és mi van életerõvel? Vagy az nem kellett neki?

Bhelem nem jó, lerombolja az Üllöt, egy korábbi posztomban írtam hogy õbelöle lesz a jó királyfi😛
Sir Quno Jedi
Amúgy a karim elf és mivel egy elffel már végigtoltam, az elfek gyûlölete az emberek iránt (és viszont) kiváló alapanyaggá teszi õket a jövõbeli bosszúálló hadseregem magjához. Nincs is szebb, mikor látszólag felszabadítod és megmented õket, miközben egy új és mindennél hatalmasabb sötét mágikus birodalmat építesz a halott lelkek hordáira. Mmmmm... A törpék meg kiváló szövetségesek ebben, hiszen Bhelen amúgy is testvér/apagyilkos, van benne ambíció.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nekem is nagyjából ezek a terveim, de én megkedveltem Loghain-t, jó lesz ágyútölteléknek Alistair helyett. Meg az sem bizti, hogy jó ha az én saját gyerekem lesz az OldGOD bölcsõje, mivel a vérkapocs mágikusan visszafelé is mûxik, ezzel lehetnek bibik. Szal. ennek utána kel nézni, mert Loghain gyermeke lehet hogy még jobb erre a célra.

A High Dragon-on meg gondolkozom még, hogy megtartsam-e, hiszen a hamvak ide-, avagy oda, az csak egy buta dragon marad akkor is, viszont tudnám használni, ha a szektában átveszem a vezetést... Hmmmm... Flemeth is lehet jó szövetséges, hiszen ugyanarra vágyunk mindketten, egy ideig egybevághat az utunk (aztán persze valószínûleg kenyértörésre kerül a dolog). Két bazi nagy sárkány mégis csak jó szövetséges lehet.

Na én személy szerint pont ezt a vonalat követtem végig,

Vagyok én egy oltári tehetséges mágus növendék, aki egy balek társa miatt (amibe ráadásul a fõmágus rángatott bele, mivel én bemoszeroltam Jowant. Meg is öltem amint elvégezte a feladatát) kicsapnak a körböl, így muszályból Kamarás leszek, aztán Duncan a nagy "igaz" mondó közli hogy lesz egy kis riutálé amit lehet túl se élek, 2 társam meg is nyekken. Így hát belém raknak egy kis idõzített öngyit, hogy tutira lenyomjam az Archdemont. Ígyhát maradok én a bennem ketygõ fertõzéssel, de szerencsére mágus lévén vannak eszközeim hogy kimásszak ebböl... Loghan árulás pont kapóra is jön, hisz elkezdhetem kikaparni a gesztenyét magamnak. Ezért hát elsajátítom a Vérmágiát hisz ez a hatalom csúcsa, ami tuti kelleni fog hogy élve megússzam. MAjd ahogy megy a sztori lepaktálok annyi démonnal amennyivel csak lehet, mivel kellenek a segítök Odaátról is. Elfeket kiírtom, mivel sose voltak jó szövetségesek ha a felsöbb (vagyis az enyém) érdekek vannak elõtérbe, a vérfarkasokat meg könnyen ellehet takarítani (ez meg is történik) A törpéknél is jó ha meg maradnak a gólemek, a Mágusokat meg kikell írtani, hisz õk az egyetlenek akik lebuktathatnak mire is készülök, a templáriusok amugy is elvakúltak az orrukig se látnak el. Ezek után szükséges az anyagi fedezet is, tehát Loghant kinyíratom Alistairal, majd a lányát rakom a trónra, Alistairt meg kisemmiztetem. Meg is van a bábkirálynöm, vele egy ország teljes vagyona, tehát ez is megoldva. Ezután DLC-ben meghagyom a mágust had kutassa a fertõzést, hisz ez is kell. És ugye a végén jön a Lottó Ötös a naiv Morrigen felajálja hogy kilehet menteni egy Õsi Isten lelkét, a kis mafla😄 (Itt újra a nagy becsületbajnok SZK-ok jól átvertek, hisz elhalgatták azt az infot hogy megdöglök ha kinyírom az Archdemont, ezek után kihez legyek lojális, egy hazudos bandához, vagy magamhoz?) Hiába szökik el Vérmágiával, secperc alatt megtalálom a kiskölköt hisz egy darab belölem.

Én ezaz elképzelés alapján játszottam végig. Egy mágus aki megszerezheti a halhatatlanságot, mellé az Isteni hatalommal... Nem ez minden Mágus célja?😉
És hát a folytatása a storynak a következõ részben válik el, ha lesz...
Sir Quno Jedi
Loghain a kedvencem és én megkíméltem vón, de itt nyünnyögtek. (azé megkíméltem és összehoztam Morrigan-nel 😄)

Az én elf varim sem õrült, avagy buta, max. a módszerei megkérdõjelezhetõek egy kicsinység... 😄

Ron Ragm
No de ez már a második rész 😄

Ron Ragm
Na ja, alakul is egy önálló kör, a chantry meg biztosan ölbetett kézzel hagyja.
De akkor jobb példa: ott van Flemeth, akirõl nem igazán lehet mondani hogy egy szentlélek, mégis segít hogy legyõzd a Blightot.
Vagy ott van Loghain: biztosan olyan rossz ember? Maximum vak és ostoba - mégha a módszerei nem teljesen tiszták, nem véletlenül döntött úgy ahogy.

Sir Quno Jedi
Amúgy a Fade-bõl át lehet lépni más testébe (ha álmodik pl., vagy maga jön át ébren) és birtokolni azt, ezt teszik a démonok és néha a spiritek is. Ha az ember megoldja ezt a kis nehézséget és szerez magának megfelelõ tesztalanyt, máris kijátszhatja a taint hatását. Persze ez még sok minden másra is jó.

Nem véletlen fosnak a templar-ok a mágusoktól, mert találékony egy népség azok ám... :_DDDD

Sir Quno Jedi
Mindegyaz! Megvan a gyerekben (ekkor még erõsen max. zigóta) az esszencia, onnantól már csak arra kell rájönni, hogyan helyezhetjük át magunkba azt! OJVÉ! Morrigan megy a kés alá (puszta szerelembõl 😄), hogy jól felboncoljuk/tanulmányozzuk. Büszke is lenne ránk!

Sir Quno Jedi
He?! Nálam Dagna a végén "mágus" lett és írt egy lírium teória könyvet, ami igen komoly érdeklõdést váltott ki a mágusok között?!?!? (elõtte meg is látogattam a toronyban)

Ron Ragm
Na hja, csak arról az apróságról feledkezel el hogy a csata elõtti nem sokkal tudod csak meg hogy hogy is mûködik ez az egész archdemonosdi. Úgy kicsit kevés idõd lenne kifejleszteni a módszert, és bár mondhatnád hogy "kapjátok be gyíkok, én leléptem", egy összeomlott birodalom nem a legjobb helyszín... akár bármire is.
Amúgy meg pont az a jó a jétlban hogy sokszor nincs konkrét jó/rossz cselekedet. Pl ott az a kis törp lány aki mágiát akar tanulni: jó dolog segíteni neki nem? És milyen csúnya vége lesz...

Sir Quno Jedi
Nos szerintetek hogy mûxik a páncélzat?! Százalékosan véd a bevitt sebzéstõl, vagy konkrét HP-nyit, vagy miafrász?! Nekem nem sikerált rájönnöm. Merthogy 39-es armoron átütnek 7-es sebzésû fegyóval, nálam ezerszer alacsonyabb szintû ellenfelek LAZÁN az biztos. Akkor mi a frászfenének ez a sok vas...

Mellesleg pl. a rugómmal, két tõrrel elõbb leverem Loghain-t, mint Alistairrel (aki nem is nagyon bír vele).

Calver
attól függ.
pl kétkezes harcosnak ügyesség nem kell, gyakorlatilag én Sten-nél csak erõt és állóképességet húztam fel - nem is kell nagyon más, mire kifogy staminája, már rég meghalt mindenki.
ezzel ellentétben pl egy kétfegyveresnek ugye kell 36 ügyesség is, már csak ahhoz h fel tudd venni a képzettségeit. meg pár papírzsepi, hogy legyen mivel feltörölni a könnyeit mikor elképesztõmód elkenik a száját másodpercek alatt Nightmare-en, mivel életereje annyi mint egy halott kiskutyáé.

mágus mondjuk az 1 statjával (magic) kétségtelenül egyszerûbb - cserébe belefulladsz a quickbar-on a gombokba <#hehe>

40ért adja oda a cuccot. És azt mondja ad 20at ha leszállítod. Ezért kellõ meggyõzéssel kérhetsz a toronyban 65 aranyat. Visszamész a törphöz és vele meg ledumálhatod (szintén magas meggyõzéssel), hogy ti bzony 30 aranyban állapodtadok meg. Voila, 95 arany. 😊

Why so serious?

Kandurex
Kicsit nehézkes a harcos karaktert megfelelõen pontra elosztani nem?

Ott az erõ, ott az ügyesség, kell neki élet is...meg némi akaraterõ se árthat, ha már használni akarja a skilleit..ehhh...a mágusnak mi van? 1-2 azt jóvan :/,

Bakk.egyedül a jégverésre reagált de mákom van..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Sir Quno Jedi
Meg kell fújni a kürtöt, amit a rosszarcúak fõnökétõl lehet elvenni. Persze ha lepaktáltál velük és nem árultad el õket, akkor az még náluk van valszeg.

Kandurex
Fújd meg azt a nyamvadt kürtöt, ami nálad van...vagy az egyik caster/ranger karakterrel tolja a seggébe valamit, rögtön leszáll lerendezni a nézeteltérést.

Sir Quno Jedi
Ésugyanmáménelehetneazemberazújarchdemon?! Ha egy taint-ted gyermek szellemét/lelkét még nem tudja megtörni az Archdemon esszenciája és OldGOD lesz belõle, AKKOR egy igazán elszánt Sötét Mágus ennek mintájára kidolgozhatja a módszert amivel önmaga válik istenné (és megmenekül a kínhaláltól, ami a Grey Warden-séggel jár, mitöbb halhatatlan lesz)! Voilá! EZ a menõ manapság! 😄

Ha én fertõzött/haldokló/eretnek Sötét Mágus lennék, akkor bizony mindenre elszántan keresném/kutatnám az abszolút hatalom és az örök élet titkát (like a régi tevinteri birodalom õsmágusai, végül is õk eljutottak a teremtõ városáig, csak az meg bepöccent, na nem mintha az igazi teremtõ lett volna, mert az meg kb. leszarta volna õket).

Az normális,hogy megszereztem a hamvakat és se kifelé sem befelé menet nem harcoltam sárkánnyal?
Viszont látom ott van fennt a sárkány a sziklán target-elni tudom de támadni nem😞

Ron Ragm
Gonosz ami mögötte áll = archdemon. Amire te gondolsz az nem gonosz hanem szuicid.

Sir Quno Jedi
Amúgy Morrigan-t az elsõ(!) táborba kerülésünkkor meg lehet húzni simán (Lothering után van ez ugye) és lazán 90 fölé lehet hozni a viszonyt vele. Ugyanis addig lehet két arany nyakláncot találni/venni (ez mindjárt 19 pont, meg van egy pár pontunk eddigre nála, ha jó genyák voltunk) és ha jó sorrendben beszélgetünk vele és adjuk a nyakláncokat neki, akkor voilá. Persze JÓL kell vele dumálni és ésszel, ha nem érzünk rá a stílusra amit kedvel, akkor veszett ügy.

JethroHUN
Most megyek aludni, majd úgyis vmikor újrakezdem egy másik karival. 😉 Jó8 mindenkinek, vagy már jó reggelt?

Sir Quno Jedi
Igen. Ez a program egyik anyag hibája, hogy Evil szál smafu. Én is most gonosz végigjátszást nyomok (jóval ugye már megvolt) az Elf Mágusommal, de hiába minden, nem lehetsz valóban gonosz, mindeképpen te vagy a jófiú bizonyos szempontból... Pedig mindig papolnak, hog nem a darkspawn az ellenség, hanem a gonosz ami mögötte áll. Karim szeretett volna ez a sötét gonosz lenni, de nem lehet... Ehhh...

Azé persze így is érdekes a játék, csak icirnyópicirnyót inkonzisztens.

JethroHUN
40ért 95? az hogy? tudom melyik küldi a csempészõs. de godwin h ad neked 95 aranyat érte? nekem 50ért akarta megvenni, de végül 60 volt a max 😞

Morrigen mikor felvettem bevallotta hogy tud fõzni, nekem ez elég indok volt hogy átrendezzem a sorrendet elöbb healer, aztán alakváltó😄

Föleg mivel nálam Wynne kizárt volt hogy bekerül a csapatba, hisz vele egy jópofa cselekedetemet se tudtam volna végrehajtani, hosz állandóan beleugat mindenbe ami szép, és hasznos, és "jó"😄
az álmos résznél a program belassulása okozza a gondot, amig a leölt npc nem kezd vérezni (vagyis a csata nem fejezõdõtt be) addig sajna nemteljesítettnek veszi a küldit, és ha rányomsz a társadra beszélgetni újra le kell tolni az egészet. Ugyan ez a hiba okozza hogy minnél tovább játszól megszakítás nélkül az npc-böl egyre lassaban jelenik meg a loot. Fade-ben érdemes minden pálya elött relogolni, mikor a társaidat mented ki. Ha sok az átvezetõ mozi akkor hamarabb bejön ez a hiba...
Én se szenvedek vele, egyetlen pont van rajta, nem adok rá többet és kész. De hogy 7es szinten átcsaljam gyógyítóvá az már nem fér bele a dologba, kivárom szépen a 14es és majd csinálok belõle azt amihez akkor épp kedvem lesz. Még nem döntöttem el.

Why so serious?

200 arany felett fejeztem be a játékot mágussal, úgy hogy a vége felé koytvasztottam magamnak 50 greater health és 50 greater lyrium potit. És nem csaltam be pénzt magamnak, Orzammarban eleve van egy küldi ahol 40 aranyért cserébe keresel 95öt, plusz még kurva drágán adod el a szákmányolt cuccokat is ott.

Why so serious?

Az hát,de nem akartam kedvencemmel alakváltogatással szenvedni mert ló..szt nem ér úgy már bocsánat😊