18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • himpike
    Meglett a rokongyilkos vívmány hehe :P
  • himpike
    Ha Brankának adod az ülőt akkor jön 4 gólem a végén. Azt nemtom mi van ha Ogrent adom Brankának :P de ki fogom próbálni. Igaz akkor bukom Palát is.
    Nálam 1360 pont van meg és 74 vívmány. Picivel lehetne több de sose áldoztam fel magamat.
    Sok hülyeség van a vívmányokban hogy legyek ez meg az, azok sose lesznek meg.
    Ez a 6. végigjátszásom, a kedvencem a kutya hehe, de mág sose volt velem végig mert nem lehet karácsonyfázni vele. A gólem is szimpatikus. Az egyetlen unszimpatikus Ailistar, tipikus loser. Próbáljatok fura csapatokat összehozni, pl Pala állandóan basztatja Zevrant, "festett elf"nek titulálja, de Sten meg Ogren is megtalálja egymást mindig.
  • Fantusz
    1080 pontom van a lehetséges 1625-ből - mivel ez egy összesítő táblázat igazából követhetetlen melyik karakterrel értem el egyik-másik vívmányt, de ennek a táblának a böngészése is belejátszott, hogy szellemi iskolára specializáljam a mágusomat.
    Tisztán teremtés (gyógyítás) képességekkel még nem volt bátorsagom belevágni, igaz ott is van néhány támadó képesség, de Wynne elől sajnálnám elenni a kenyeret.
  • fixpont
    Hmm en meghagytam az ullot pedig....lehet elrontottam valamit. Mindegy, ez amugy is csak erdekesseg, mivel a legvegen sosem kerek segitseget senkitol csak a csapattal nyomom.
  • HammeRed
    Én végigvittem mágussal,harcossal de legjobban a törpe szerencsevadász,bérgyilkos kari jött be.Miután többször olvastam a fórumon hogy nagyon jó kari gondoltam én is indítok 1et és nem bántam meg :-).A legnagyobb sebzése 100 körül volt azthiszem...

• fixpont
    Hmm en meghagytam az ullot pedig....lehet elrontottam valamit.
  • fixpont
    Taktikus: Fo karakterrel megoltel 250 ellenfelet anelkul hogy megsebeztek volna.

Hehe. Hat sokan nem tudnak hozzamerni az biztos. :D
  • xianon
    Nálam Bodahn-t válaszottam és hogy meghagyom az üllőt és úgy gólemek jöttek.
  • fixpont
    Nem gond, inkabb szerintem ertelmetlen ilyen kulonbsegeket betenni. Meg a jatekban sajnos sosem tudod mi mennyit sebez pontosan, mi hogyan valtozik ha noveled a magiat stb. A regi DnD alapuban minden teljesen vilagos volt, mert ott meg volt adva a sebzes itt meg lehet bogaraszni milyen keplet alapjan jon ki es mennyi az alapsebzes.
  • fixpont
    A varazslok lehet a tamplariusokat az elfek helyett a verfarkasokat de a torpek helyett en nem tudom lehet-e golemeket akar megsemmisitem az ullot akar meghagyom a torpe vonal nekem nem valtozott.
  • Fantusz
    Ebben a karakterben annyi volt a tudatosság, hogy eldöntöttem csinálok egy karit szellemi iskolára gyúrva.
    Nem könnyű az elején, mert főleg harcosok ellen kell küzdeni, s alig van hatásos sebző varázslat ellenük, ráadásul a kétlábú bomba ha melletted robban lehet megöli a csapatodat is.
    Télmarokkal indítottam, ami a kakukktojás.
    Elmecsapás - erőtér - telekinetikus fegyverek - emberzúzó ketrec sort raktam végig, picit elhamarkodottan, mert a ketrec is erős spell, csak a manám lett majdnem kevés a telekinetikus támadás mellett.
    A manacsapásnak különösebben jeletőséget se tulajdonítottam, az utolsók között tanultam meg, s az első használatnál rácsodálkoztam...
    Vívmány elérve: Keménykezű (egyetlen találattal legalább 250 sebzés)

Rábeszélni senkit nem akarok ilyen varázslatra, de azért remélem nem gond, hogy nem titkoltam el, létezik ekkora sebzésre lehetőség.
  • mecsoka
    3x vittem végig. Leginkább a városi elf szerencsevadásszal szerettem lenni. Alistairt, Zevrant, Oghrent és Moriggant is megszerettem (Palával még csak most találkoztam de nagyon nagy arc). A többieket értelemszerűen nem szeretem :D
  • xianon
    Ki hányszor vitte már végig a játékot és meik volt a legszimpatikusabb karkater egyébként? :D
  • Fantusz
    Amikor a vérfarkasokkal beszélsz, van a párbeszédben egy opció: halál az elfekre.
    Ezt nem még nem próbáltam, de ha kiírtod az elfeket a vérfarkasok segítenek a végső csatában (kérdés mi lesz az átokkal)

Beszélsz a szellemmel, kimész, dumálsz a helytartóval, ráveszed, hogy menjen veled.
    A párbeszéd vége csata lesz, az elf lefagyasztja az összes vérfarkast, megidéz egy sereg lényt - nagyon előnytelennek tűnik a helyzeted.
    Alistairnak ha minden igaz van egy speciális képessége: terület megtisztítása.
    Ezzel minden varázslatot semlegesíteni tud, kiszabadulnak a vérfarkasok.
    A lényeg, hogy az elfet győzd le, a démonokkal fákkal ne törődj, a vérfarkasok is ösztönösen őt támadják.
  • xianon
    Jah Alistarral...bocsi bambultam:D
  • fixpont
    Eddig sem nagyon akad a jatekban nehezseg de ha az ellenfelnek sok mageja volt velem szemben az kicsit nehezebb, de most ezzel egy pillanat alatt megolom az osszeset ez igy mar tulsagosan konnyu.
  • xianon
    Tényleg igazad van Fantusz! Bocsi, sztem indítok egy ien karit nagyon teccetős:D, egyébként azt h lehet megcsinálni h vérfarkasok legyenek velünk? És egyáltalán h csináltad meg azt h ne legyenek leblokkolva?:O
  • Fantusz
    Megelőztél, így fülöslegesen próbáltalak győzködni - talán irreális, de képes a leírt sebzésre.
  • Fantusz

Varázshatalom (fenntartott képesség): A varázsló mágikus energiái megsokszorozódnak, így varázslatai erősebbek lesznek.

Manacsapás: A varázsló nagy mennyiségű manát szív el az ellenséges varázshasználótól, megfosztva azt az összes manájától, s az, az elvesztett manától függően szellemsebzést is elszenved.

Ez a varázslat harcosok ellen hatástalan, ellenséges mágusok ellen viszont halálos, nem én találtam ki a 770-es értéket, nem is érdekel különösebben, de tény, hogy az elf romban lévő Rém egy pillanat alatt kimult, a Vérfarkasok tanyáján az elf helytartó ellen kb. 5 másodpercig tartott a harc, igaz ehhez kellett Alistair területmegtisztítása, s Szélvész, Fehéragyar, s a többi vérfarkas sem fagyszoborként szemlélődött.
    Bosszúálló ellen is hatástalan a manacsapás, télmarok, emberzúzó ketrec, kétlábú bomba, ami sebzi, de ellene a többiek nélkül néhány pillanat alatt vége lenne a mágusomnak.

A történethez az is hozzá tartozik, hogy, ha jól emlékszem ez a karakterem még normál fokozaton lett indítva.
  • fixpont
    Ez a mana csapas valami teljesen irrealis spell a tobbivel osszevetve.
  • fixpont
    Hmm kirpobaltam ezt a mana csapast (eddig nem hasznaltam) es tenyleg ilyen nagy a sebzese, 780...ez valami megdobbento, az osszes tobbi spellemmel 148 volt a max ezzel meg 780...ez teljesen irrealis.
  • offkorzreg
    5lesz a kiegészítőben Awakening
  • xianon
    am egyetértek fixponttal nálam is kb olyasmi az arány táppal

Egyébként tényleg lesz négy új csapattárs a dlcben?
  • fixpont
    Megjegyzem ezekkel a sebzesertekekkel (21-es szinten) nightmaren semmi gondom sincs s jatekkal.
  • fixpont
    Zavran a legkomolyabb DPS karim, a legtaposabb cuccban, fegyverekkel, legnagyobb okozott sebzes 78. Allistair szinten minden legtaposabb runakkal legnagyobb okoztt sebzes 102. Oghren szinten kitapolva ketkezes fegyverrel legnagyobb okozott sebzes 99.

Ez a 770 valami kamu vagy cheat mert ilyeneket a jatekban nem lehet megkozeliteni.
  • fixpont
    Hat ezt nem nagyon ertem hogy lehet ilyenekt sebezni az en mage karakteremnek 103 a magia pontja minden nelkul, cuccokkal a karakterlapon 119, legnagyobb okozott sebzes: 148 a hosi tetteknel.
  • mecsoka
    Szerintem igen eltalálták a szerencsevadászt. Az elején húztam a számat, hogy ez mi a fene lehet vagy mire jó, de nagyon megszerettem... és nagyon erős! :)
  • mecsoka
    Szia!
    Ha oda van írva acél karvédőhöz hogy rúnák vagy vésetek díszítik, vagy hasonló akkor Alistair örülni fog neki.
  • Fantusz
    Történetet alakítod a döntéseiddel, legnagyobb mozgástered akkor van, ha a Coussland-ok nemes családjának vagy a sarja.
  • Fantusz
    Szerencsevadász is lehet erőe karakter, bár, ha íjászkodni próbáltál, akkor beleválasztottál a lehető legnehezebb stílusba.

Dualos szerencsevadásznál a passzív képességeket érdemes fejleszteni (szerencsevadász képességcsoport), ezekből sokkal jobb bonuszaid lesznek, mint a kétfegyveres harc specialitásai, amikből természetesen kell néhány a szerencsevadásznak is, de ez alapvetően harcosoknak való.
    Specializálódni a bérgyilkos - párbajhős képességekre érdemes.

Íjásznat a felderítő specializáció adta kísérők (farkas, medve, pók) is segíthetik.
  • marxell
    Sziasztok!
    Hasonlít ez a játék a Fable-ra, mármint olyan szinten, akár mi is alakíthatjuk a történetet, és nem lineáris?
  • Aspyrin
    Mágussal élveztem a játékot, szerencsevadásszal kb. a negyedénél abba hagytam, nem az én világom, most pedig törpe harcossal kezdtem, egyelőre nagyon tetszik a kis golyó! :DDD
  • himpike
    Micsu, azt én mégcsak nem is kétlem, mert megvenni megvettem én is csak letöteni nem lehet lófact se hehee...
  • Fantusz
    Voltam Irvinggel is az enyészetben, kíváncsi voltam, mit tud az öreg.
    Főleg gyógyító iskolából voltak varázslatai, támadó spellje szinte semmi, a rúnákkal nehéz démonokra vadászni - vele többet szenvedtem, mint Jowannal.

A Return to Ostagart végigjátszottam, s én is azt mondom, optimizálatlanul gyengék az ellenfelek, vélhetően ezért is vonták vissza.
    Történeten nem hiszem, hogy terveztek átalakítást, de így, hogy idő előtt kikerült még az sem kizárt, hogy mostmár csakazért is belenyulnak, bár sok variációs lehetőségük szerintem nincs, a dlc történetileg egyben van.

A hivatalos bioware oldalról lett letölthető a dlc kisebbik (17Mb-os) része, ami végülis csak a letölthető tartalomhoz irányította tovább a játékost.
    Itt a Bioware is hibázott, mert hihetően hangzik, hogy többen próbálkoztak a jogszerű letöltéssel, miközben nem volt mit letölteni.
    A kalózpéldány is valószínűsíthetően belső embertől került ki - letölthető, végig játszható, a történet megismerhető, de semmi kihívás nincs benne.
    Ez második nekifutásra derült ki egyértelműen, először közel 20-as csapattal mentem, tetszett a story, jó a történet, gondoltam a csapatom már talán izmos az itteni mobokhoz.
    Másodjára 11-es szintűek voltak a csapatban - semmivel nem lett nehezebb a harc.
    Ez már furcsa volt, mert ha Lotheringből egyből visszafordulunk Ostagarba 7-es körüli csapattal se jelentenek kihívást?
  • offkorzreg
    ezt mondjuk mióta :)
  • himpike
    Talán rájöttem.. lehet hogy ez lenne a végleges, és nem kizárt hogy a Biohokisok rájöttek a lopásra, mármint hogy kikerült. Ez esetben kénytelenek lennének még belerakatni valamit ha nem akarják leégetni magukat teljesen. Persze csak fikció.
  • Micsu
    miről beszéltek, sephi már megvette :D
  • himpike
    offkorz:

Olvass utána a hivatalos fórumon, de ha végleges akkor mi a faszért jönne ki februárban? Bár ez a fabruár se hivatalos dátum, buzik ezek a Biowaresek...

3P:

itt elolvashatod, 9594-es hozzászólás...

• offkorzreg
    nem tom,nem volt könyebb mint az eddigiek szerintem.és teljesen jó volt így is,nem tudom mibajod.de legyen igazad
  • himpike
    Megcsináltam Jowannal az enyészetet, eléggé necces volt... kb 10x futottam neki a démonnak, szerencsén múlik.
    A kajákat Sten is szereti, meg a sütiket(egyet találtam), meg állítólag a kutya jobban talál tárgyakat jutalomfalat után, de ebből nem próbáltam még ki semmit.