Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az anvil nem feltétlen marad ám meg, ha restaurálják is, nálam pl az elsõ legyártott gólem, egy fade szellem megkötött lelkével, õrült lett, és utána bannolták a gólemgyártást. No meg az sem mindegy, hogy ha Shale csapatban van, amikor úgy döntesz, hogy megtartod az anvilt, akkor egy picit morci lesz, és megpróbál megbúbolni, ami akár kellemetlen is lehet.
Az hogy mi a jó érdekes kérdés szerintem ha elpusztitod az a jó mert mégiscsak elég kemény amikor egy törpét átalakitanak golemé ,de ezt döntsd el te.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
★ 汤姆 李
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Küldetésben nem látom,hogy lenne bármiféle ehez kapcsolódó dolog..
★ 汤姆 李
A halál csupán a kezdet...
"The trees move. Do you not see it?"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
btw én az elsõ részt ajánlanám, Baldur's Gate Trilogy/Tutu moddal - minden idõk legjobb játéka nemes egyszerûséggel.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
az utolsó útbaigazítás (ellenben) hasznos volt.
★ 汤姆 李
Why so serious?
Egyébként viszel magaddal egy tankot, pajzsosat, azt nem tudja megborítani, egy használható healert (legalább a heal sort kinyomva Morrigan is megteszi), a biztonság kedvéért néhány potion-t, és nekiállsz szépen felszecskázni.
Ha nem megy, akkor elvileg késõbb is vissza lehet jönni, a sárkány szintje állandó, és ha minden igaz, nem elõfeltétele az urna megszerzésének.
Legalábbis amennyiben a nagy sárkányra gondolsz. Ha drake-ekre, az más helyzet, van egy hely, ahol van három elit, de azokkal szintén nem kell foglalkozni, kikerülhetõsek, a másik járat a barlangban, ami neked kell.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Brood Mothert kicsináltam,eddig ez volt a leghangulatosabb rész a gameben,nagyon fless😄
http://silkiehun.atw.hu/
Max feladom az elveket 😛
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
2 mágussal már kéne h legyen annyi CC-d, h jobb esetben a tankod csak arra kelljen h az ellenfelek ne akarjanak hátrafutni a mágusokhoz, de gyakorlatilag meg se karcolják a srácot.
http://silkiehun.atw.hu/
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Why so serious?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Merre van a légiós sisak?
★ 汤姆 李
Bár én perverz vagyok ha meghal mindenki nincs ujratöltés az olyan izé dolog..akkor elõrõl..xD. meg igy bent van tényleg az izgalom mi lesz a következõ ajtó mögött..
Fallout 3-at is ilyen beteg felfogással toltam végig..
Amugy csak én vagyok nyomi vagy tényleg igen nehéz a game ?
A helyszinek és a monsták hogy vannak megoldva szintünktõl függ hogy milyen erõsek jönnek vagy a területtõl ?
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
magas attackot akarsz a partynak akkor erdemes egyik warriort championre tolni es kirakni a 3-as kepessegig es hasnzlani a rallyt, illetve rugot bardnak es hasznalni a 3. songot.