Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Lvl 50re fejleszti magát <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gratulálok.... És mi a lótüdõt fogsz csinálni 5000 gold-al????

több mint 5000 aranyat csináltam kraftból pár óra alatt...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
potent lyrium potit 98 ezüstért ki lehet hozni: denerim kocsmában szoktam venni üveget, meg a két komponenst, a mágustoronyban meg a lyriumot. Eladni 1.25-ért lehet (27 ezüst nyereség), de ha törpe nemes vagy, akkor Gorin dupla annyit fizet mindenért (1.50 arany nyereség/poti). Százasával kell venni a kompikat, aztán kattkattkatt😊

Hát, remélem is, hogy a matematika gyönyörû tudománya nem idegen még az egész társadalom elõtt, de azt mondtad, 3 sárkány õrzi az urnát, és ez kicsit félrevezetõ, mert rendes, hagyományos sárkányból csak egy van, ahol pedig három kicsi, avagy inkább sárkányfajzat, azok nem az urnát õrzik.

Az anvil nem feltétlen marad ám meg, ha restaurálják is, nálam pl az elsõ legyártott gólem, egy fade szellem megkötött lelkével, õrült lett, és utána bannolták a gólemgyártást. No meg az sem mindegy, hogy ha Shale csapatban van, amikor úgy döntesz, hogy megtartod az anvilt, akkor egy picit morci lesz, és megpróbál megbúbolni, ami akár kellemetlen is lehet.
Tökmindegy, mert a sztorivonal úgy alakul majd hogy restaurálják a játék végeztével. Most tartok ott, szerintem megpróbálom megtartani. Kíváncsi vagyok a végére így hogy nyomoronctörpe vagyok nem nemes, nem tudom miket fog feldobni a legvégén.
wedge31
Elsösorban azt hogy a golemek / ha meghagyod / vagy a törpök / ha elpusztitod / segit a végsö harcban.

Az hogy mi a jó érdekes kérdés szerintem ha elpusztitod az a jó mert mégiscsak elég kemény amikor egy törpét átalakitanak golemé ,de ezt döntsd el te.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Befolyásol ez valamit?Ha jót akarok cselekedni elpusztítom ha rosszat akkor meghagyom?Vagy fordítva?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

wedge31
A te döntésed hogy meghagyod vagy elpusztitod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Most az üllõt el kell pusztítani vagy meghagyhatom?
Küldetésben nem látom,hogy lenne bármiféle ehez kapcsolódó dolog..

Fenrir
Egy igen. A Sötétkõ Szabadcsapat ad egy olyan küldetést amikor beszélni kell 3 emberrel, az egyik Lotheringben van. Ha egy ideig eljutsz a játékban akkor Lothering elesik mert az éjfattyak megsemmisítik és a küldetés automatikusan sikertelen lesz.

A halál csupán a kezdet...

JethroHUN
Köszönjük Emese

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Akiknek nehéz a jéték azok cone of coldozzanak. Szerintem nulla a nehézsége, éppen tolvajkával nyomulok, harci képességem is alig van. Így is egyszerû, kettes lopózástól bejön az hogy tárgyakat tudsz használni lopakodva. Lehet 5-6 fajta bombád, meg se látják a tolvajt úgy halnak meg. Persze nehezebb csatákra érdemes tartogatni a keményebb mérgeket, nem sarki lámerekre elnyomni mindent. Ha van varázsló az eleve erõsen fragol.. ott pl az álom+rettenet vagy a másik területre ható, valami rémálom vagy mi, ez pl megfogja a 3 sárkányt az urnánál is. Futkosnak össze-vissza meg ütik egymást. Jó a fagyvihar is kõököllel zúzva. Alacsony szinten a csúszós padló meg a tûz kombózik egyszerûen, tûzgolyóval pl eleve sokat hemperegnek benne. A kétkezes fegyók is jók, ott is van egy skill hogy ne lehessen fellökni a harcost, plusz van egy 2kezes kard is 2 slottal +10 sebzéssel sárkány ellen. A komoly viharokat lehet ötvözni, pl jég meg villám. Spell mighttel meg halottanilással egy erõs csonti jön spec abilitikkel. Ha pl egy emberetek megkapja az emberzúzó ketrecet, nyomjatok rá erõteret ami nem engedi sebezni. Mehet ugyanez ellenfélre is(mivel a ketrec saját emberre nem megy). És legvégül: ha sehogy se megy valami, menjetek máshová. Egy quest se idõlimites.
I.C.ram
2. sokkal jobb és hosszabb is volt. Kiegészítõje meg hab a tortán. Meg is vettem eredetiben anno. Mondjuk az is közrejátszott, hogy az 5 CDnyi játékot kissé nehézkes lett volna az akkori ISDNemmel leszedni 😄
Nekem a második peccs után behülyül ha a gólemmel akarok beszélni... 1.1b asszem. Nincs rá gyógyír? Mondjuk az 1.1a után meg se néztem mi van, de ez után ha pl a táborban akarok beszélni vele egyszerûen azt a convot adja be mint a megtalálásakor, azt is hibásan, majd beesek a textúrába... Szerettem volna maxolni a viszonyt vele ha lehet, de beszégetés nélkül necces lesz. Nem volt lelkierõm megint felpakolni az egészet. Ja, gyári magyarom van. És majdnem elfelejtettem azt is hogy a kamarás erõd vértje is szimplán eltûnt rólam egy idõ után, sõt az erõd is a térképrõl. Szerintem a dlc-k kurvára nem kompatibilisek a peccsekkel.. Csak akkor most nem tudom mit csináljak...
Calver
hát... igazándiból 1280*800 feletti felbontáson egy 21-22"-es monitoron már nem igazán ajánlott játszani - a Baldur's Gate egy más kor terméke, amikor még a nõk nõk voltak, a férfiak férfiak, a monitorok CRT-k, és a képpontok mérete gigantikus... szóval ha az ember szereti a szemét, nem fogja natív felbontásban tolni, mert esetleg kiolvad. <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Jézus, azzal az egész mapot belátod scrollozás nélkül 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Calver
meglepõdnél ha tudnád ügyes modderek miket összehoztak már. 2560*1440 se akadály, ha van egy gigantikus monitorod, hála a widescreen modnak.

btw én az elsõ részt ajánlanám, Baldur's Gate Trilogy/Tutu moddal - minden idõk legjobb játéka nemes egyszerûséggel.

A Baldur's Gate 2 meg gondolom nehezebb 😊 így jobban belegondolva viszont az kétlem hogy támogatna 1440x900at <#nyes>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

3-ig már csak el tudok számolni nemde?
az utolsó útbaigazítás (ellenben) hasznos volt.

Azt a 3 kisebb sárkányt a pikkelyek miatt érdemes leölni bennt a barlangban.

Azért a pikkelyek miatt érdemes õket leölni. Amúgy cone of cold, paralyze, mass paralyze és probléma megoldva. 😊

Why so serious?

szerintem o meg csak a 3 drakes reszre gondol a barlangjaratban 😄 mi lesz vele a nosteny sarkanynal?😄

Elsõ lépésként kevesebbet igyál, csak egy sárkány van 😛
Egyébként viszel magaddal egy tankot, pajzsosat, azt nem tudja megborítani, egy használható healert (legalább a heal sort kinyomva Morrigan is megteszi), a biztonság kedvéért néhány potion-t, és nekiállsz szépen felszecskázni.
Ha nem megy, akkor elvileg késõbb is vissza lehet jönni, a sárkány szintje állandó, és ha minden igaz, nem elõfeltétele az urna megszerzésének.
Legalábbis amennyiben a nagy sárkányra gondolsz. Ha drake-ekre, az más helyzet, van egy hely, ahol van három elit, de azokkal szintén nem kell foglalkozni, kikerülhetõsek, a másik járat a barlangban, ami neked kell.
a nwn2 sztem könnyebb mint ez, fõleg úgy hogy kb ugyanolyan az irányítása mint a da konzolos változatának, ergo a harcok is könnyebbek, az aoe spellek normálon nem hatnak a kariaidra

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

hi, a szent hamvak urnáját 3 badass sárkány õrzi, van valami taktika, hogyan kéne õket lenyomni??, mert feszt megnyalatnak...

Ez így van, másodszorra kis rutinnal már sokkal érdekesebb a játék 😊 Lehet ezt végigtolva kijátszom a Neverwinter Nights 2-t is, amit videókarimhoz kaptam még anno, de még nem volt hozzá türelmem eddig, azt ha nagyon elvetemült leszek akkor BG2 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fenrir
Fogalmam sincs, idáig ahányszor megcsináltam azt a küldetést mindig volt pénzem ezért ilyen gondom nem volt.

Fenrir
pedig az egyik szekrénnyel lehet "beszélni", nyomd a TAB-ot amikor a szekrények közelében vagy, ilyenkor világít az az objektum ami használható.

xblades
Kösz már voltam ott elõtte így nem gondoltam sajna arra hogy benézek, de így sikerült.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ha nincs ott senki akkor menj fel elötte a kereskedésbe ahol lesznek banditák majd menj vissza porvárosba oda ahova mondtam.

kicsit hátrébb menj be az ajtón,1-2 épülettel mellette ahol áll 1 dwarf kurva😛

xblades
Most elakadtam a törpe városban, a szegény negyedben kéne bejutnom az alvilághoz hogy elintézem a fõnöküket, de az ajtó nyitásához kéne valami ujpercekbõl álló kulcs. Azt hol találom meg, vagy kitõl kaphatom meg?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Aradebil2
2 CC-t kicsit túltápnak érzem,már egy mage CC-je is óriásít könnyít a gamen,igazából meg sem fordul a fejemben,h Wynne-vel is kirakjam...
Brood Mothert kicsináltam,eddig ez volt a leghangulatosabb rész a gameben,nagyon fless😄

I.C.ram
asszem a Brood Mother dobja.
I.C.ram
azt nem tudod, hogy mi van akkor, ha Rogekkel beszéltem, de akkor még nem volt elég pénzem, ezért elment. Utána már soha többet nem tudom megcsinálni a küldit? Vagy hol találhatom meg újra?
köszi a tippet de sehol nem találom azt a piszkot már vagy 5x végigmentem a torony összes létezõ szintjén pedig úgy emlékszem hogy rogek azt mondja hogy a második szinten van.Ha más nem lesz visszamegyek a törpéhez és lecsapom de akkor buktam az aranyam nagy részét :-(

http://silkiehun.atw.hu/

Haha van benne valami de most pagonyelfeknél lehet venni elfgyökeret igy lesz mindig gyogyital ami azért sokat könnyit.. remélem..
Max feladom az elveket 😛

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Calver
2h-val miért ne tudna tankolni? az egész játék alatt nálam kétkezes harcos tankolt, soha nem volt vele semmi bajom - igaz a legtöbb sebzést a saját karaktereimtõl kapta <#vigyor1>

2 mágussal már kéne h legyen annyi CC-d, h jobb esetben a tankod csak arra kelljen h az ellenfelek ne akarjanak hátrafutni a mágusokhoz, de gyakorlatilag meg se karcolják a srácot.

Fenrir
Ott van, az egyik szekrényben bújt meg.

A liriumos küldetést rogek-tõl csak akkor érdemes felvenni ha még nem jártam a mágustoronyba ha jól gondolom?Mert voltam a toronyban már de godwin nincs sehol sem mert a tornyot már elõzõleg kipucoltam.

http://silkiehun.atw.hu/

Kandurex
A röhej, hogy sokszor fog megdögleni, totál esélytelen, ha csak nem easy -n tolja 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kívánom Neked szeretettel, hogy 95 óra játék után nyírjon ki a fõellenség. Tudod a mazochizmus egészségtelen. 😊

Why so serious?

Dopti
nemszóltam

Kandurex
Tovább lehet ott menni, én is elkolbászoltam egy darabig.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A mélyutakon amikor az üllõt kellet megtalálni, akkor találtam légiós páncél felszerelést de a sisakot nem találom hozzá...
Merre van a légiós sisak?
Dopti
Dwarfoknál, barlangban kinyírom a Corrupted Spider Queen-t, elolvasom a journalt, de nem tudok tovább menni a Dead Trenches-be. Nem mutatja a térkép. Bug, vagy valamit kihagytam?

dartonita
Elso nekifutasra neha tenyleg huzos lehet,foleg ha a skillpontokat nem rutinosan pakolgatod szintlepesnel.A szornyek ereje pedig igen fugg a Te szintedtol,igazodik hozza.A mazochizmusodhoz meg no comment 😄

Hát szerintem jo nehézre sikerült a game átlagos szinten tolom de igen észnél kell lenni hogy ne feküdjön ki senki csata közben..
Bár én perverz vagyok ha meghal mindenki nincs ujratöltés az olyan izé dolog..akkor elõrõl..xD. meg igy bent van tényleg az izgalom mi lesz a következõ ajtó mögött..
Fallout 3-at is ilyen beteg felfogással toltam végig..
Amugy csak én vagyok nyomi vagy tényleg igen nehéz a game ?
A helyszinek és a monsták hogy vannak megoldva szintünktõl függ hogy milyen erõsek jönnek vagy a területtõl ?

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

mondjuk nem konkretan ertem minek kene dex 2h warriornak. dex elvileg 0.5 attackot ad pontonkent, ahogy a strength is 0.5 attackot ad (vagyis 2 strength = 1attack es 2 dex=1 attack) viszont strenght mellette noveli a sebzest is.

magas attackot akarsz a partynak akkor erdemes egyik warriort championre tolni es kirakni a 3-as kepessegig es hasnzlani a rallyt, illetve rugot bardnak es hasznalni a 3. songot.